Advertentie

Is het al ‘duidelijk’, van die H1N1, meneer Coutinho?


Bent u er al uit meneer Coutinho? Bent u er al uit hoe het komt dat het H1N1-virus uit maar liefst 4 griepvirussen bestaat? Dat vragen wij ons af.. Want dat lijkt toch langzamerhand toch wel de kernvraag van de huidige situatie te zijn.

En dat vragen we dan, niet alleen aan u, maar we praten dan hopelijk ook tegen onafhankelijke, neutrale wetenschappers, die zich met deze vraag bezig houden. Óns houdt deze vraag intens bezig. Sterker nog, wij horen alarmerende berichten van de HEEL ERG VERONTRUSTENDE afkomst van dit H1N1-virus.

Eind April was u hier erg verbaasd over, want zo kunnen we het toch wel noemen..? Maar we nemen aan dat u inmiddels meer weet!

U verbaasde zich, nota bene tijdens de uitzending van 27 April van Pauw en Witteman, een gesprek dat wij hieronder nog maar eens plaatsen, over de vreemde situatie dat het huidige H1N1-griepvirus, uit maar liefst 4 bronvirussen bestaat.

We zetten hier het stukje transcript neer van het gesprek en spreken dus met uw eigen woorden uit deze uitzending:

~~~~~~~~~ 

Roel Coutinho: "HET IS HEEL ONDUIDELIJK WAAR HET H1N1-VIRUS IS ONTSTAAN"
Roel Coutinho maakt melding dat HET HEEL ONDUIDELIJK IS WAAR HET VIRUS IS ONTSTAAN!

Op de vraag van Paul Witteman, op 10:20 in het onderstaande interview:

“Waar ontstaat dat virus?” ,

komt het volgende antwoord van u, meneer Coutinho.

‘Jaja, ja, dat is in dit geval écht HEEL ERG ONDUIDELIJK. ’t Is ‘n, ‘n.. In het begin dacht iedereen dat het een varkensinfluenza was, net zoals wat hier is gebeurd, in 1918. ( hij refereert aan het zojuist getoonde filmpje)

Nu blijkt dat het (virus) een combinatie is, van 4 verschillende virussen (met nádruk op deze laatste woorden!), 2, van 2 verschillende varkens afkomstig, zou ik haast zeggen, dus 2 verschillende varkensvirussen (glimlach).  D’r zit ’n genetische informatie van een vogelvirus in, d’r zit genetische informatie van de mens in,  en dat is allemaal bij elkaar gekomen in één nieuw virus.

Paul Witteman vraagt vervolgens, licht verbaasd: “Is dat toeval, of is dat.., hoe moet ik dat zien..?”

Coutinho: “DAT IS TOCH WEL MERKWAARDIG, DAT IS OOK NOG NOOIT EERDER AANGETROFFEN”

Vervolgens vult een van de andere gasten in het gesprek aan tafel, NOS-correspondent Marjon van Royen, heel verbaasd aan: “Die hebben elkaar gewoon ergens gevonden, die virussen?!”

Coutinho: “Tjjaa, ’t is zo, kijk, als 1 persoon met 2 verschillende virussen wordt geïnfecteerd, dan kan n virus ontstaan, maar dat het 4 verschillende elementen in zich heeft, IS TOCH WEL EEN VERASSING!”

Nou meneer Coutinho, wij van WantToKnow en vele, vele andere, nuchtere mensen, wetenschappelijke collega’s van u, weten WÉL HOE HET KOMT. Het ” onnatuurlijke griepvirus’, want daar zijn we het over eens, dus zo kunnen we het toch wel noemen, als het 4 verschillende virussen in zich heeft, is een laboratorium gemaakt.

Meneer Coutinho, er zijn zelfs klokkenluiders binnen geheime diensten en overheidsdiensten, die melding maken van DIT FEIT.

Wij en al die andere bezorgde burgers, waaronder dus veel wetenschappers, hopen dat dit bericht voor de reguliere media nou eens aanleiding mag zijn deze serieuze mensen de ruimte te geven om hun verhaal te vertellen, maar vooral hun bezorgheid te uiten over de volstrekte éénzijdigheid van het onfeilbaar lijkende RIVM.

En het RIVM mag toch zeker wel twijfelen, of is dat niet-goed voor de stemming onder de bevolking? Blijft meneer Klink dan wellicht met nóg meer virusremmers zitten..? Hoe het ook zij, wees eerlijk, deel je kennis.

 

We citeren hier – tot slot- het commentaar van ‘henk’ onder dit griepgesprek op de site van Pauw & Witteman.

“ja, op zich heb je als media de rol om niet onnodig onrust te kweken, maar…… het is wel weer heel toevallig hoe dit virus geëvolueerd zou zijn. Er zijn allerlei vragen over de totstandkoming. In ieder geval goed voor de business van sommige lieden.

De directeur RIVM vraagt zich ook openlijk af hoe het kon gebeuren…. Maar hij mag niet speculeren zeker. Zou hij wel vermoedens hebben? Het leek er wel op.

De vraag is namelijk gerechtvaardigd of het mogelijk zou zijn dat criminele elementen in de farmaceutische industrie uit winstbejag dit virus in een laboratorium gekweekt zouden kunnen hebben. Wordt dit ergens gecontroleerd! Is er beveiliging? Of kunnen terroristische elementen zo een Pandemic bewerkstelligen?

Als je je zoiets serieus afvraagt: Volg dan het geld zeggen sommigen. Wie gaat aan deze crisis verdienen?

Ik ben al een aantal jaren heel wantrouwig geworden. Heren journalisten stel ook eens zulke vragen, het is wel heel gemakkelijk weer eens obligaat over de gebedsgenezers uit andere culturen vrijblijvend heen te vallen. Misschien kan de Parool journaliste eens iets interessanters doen dan stiekem een ‘succes verzekerd’ onderzoekje doen in een kerk van ‘aardige mensen’. Het zou wel eens kunnen dat er veel ergere moordenaars ergens in laboratoria aan het werk zijn!!!

Zagen we niet onlangs een uitzending over manipulaties van FBI en CIA in het Lockerbie drama? Kijk, dat is nu creatieve ‘durfjournalistiek!”

~~~~~~~~~~~~

Wij horen graag van de voortgang van het onderzoek op dit bijzondere terrein, meneer Coutinho. Als u plain publique verklaart dát het erg onduidelijk is, zal er toch inmiddels bij u wel iets meer duidelijkheid zijn ontstaan..?

66 gedachten over “Is het al ‘duidelijk’, van die H1N1, meneer Coutinho?

 1. Zijn er al wilde plannen van de overheid wederom varkens te gaan ruimen? Ze verspreiden toch zulke gevaarlijke virussen voor de algehele gezondheid van de mens? Vier virussen, dus vier energievelden die spontaan blenden tot het übervirus. Yeah right! Één voordeel, zo’n Frankensteinvirus is geen eeuwig leven beschoren. Zien we nu al gebeuren. Trouwens wel leuk voor carnaval, een Coutinhomasker. Succes gegarandeerd!

 2. Ik heb het al eerder besproken: zijn deze mensen en de instituten die ze vertegenwoordigen VIT? Verantwoordelijk, Integer en Transparant? Nee!

  Hieronder een stukje over de VITheid van Coutinho. De waarheid is al lang aan het licht, nu het ‘slikgedrag’ van de mensen nog onder ogen zien en daar op blijven richten!

  Roel Coutinho, hoofd volksgezondheid van de Amsterdamse GG&GD, heeft tegen die tijdgeest in de infectieziektekundige aanpak bepleit. Geen gezeur, we moeten een ernstige epidemie afwenden, was zijn idee. Dat leidde tot hevige conflicten, beschrijft Mooij. Bloed van 800 homoseksuelen, begin jaren tachtig (voordat aids bekend was als homoziekte) verzameld voor een onderzoek naar hepatitis B-besmetting, testte hij op hiv toen er in 1985 een test op het aids-virus beschikbaar kwam. Zonder de bloedmonsters te anonimiseren, zonder toestemming te vragen aan de proefpersonen, terwijl beloofd was dat het bloed na de hepatitistest vernietigd zou worden. Dat was begin 1985. Coutinho was lid van het Landelijke Aids-coördinatieteam dat in die beginjaren van de epidemie eigenlijk het beleid uitstippelde. Een paar mensen van de 800 waren met hiv besmet. Coutinho kwam er zo op illegale manier achter dat het aids-veroorzakende virus eind jaren zeventig in Nederland moest zijn geïntroduceerd. Toen het testwerk bekend werd, ontstond een rel die Coutinho bijna de kop kostte als lid van het coödinatieteam.

  Later, in 1989, toen de institutionele Nationale Commissie Aidsbestrijding (NCAB, dat bestond van 1987 tot 1995) het werk van het coördinatieteam had overgenomen, werd Coutinho alsnog aan de dijk gezet.

  zie: http://www.nrcboeken.nl/recensie/noem-het-geen-geslachtsziekte

 3. Ik zie steeds het beeld voor me van die kat in het nauw, die steeds meer in de hoek gedrukt wordt en paniekerig de gekste sprongen maakt. Interessant dat alles nu aan het licht mag komen, nietwaar? Maar tegelijkertijd moeten we ons afvragen: wat doen wij in die hoek? In eerste instantie is dit begrijpelijk, maar ik voel sterk dat we nu de kat bedropen in de hoek kunnen laten en zelf weer moeten verenigen op die plekken waar we dienen te staan. Voor alle duidelijkheid: dat houdt niet in dat dit soort informatie naar buiten brengen goed is (voor de beeldvorming en dus de transformatie naar de volledige waarheid en de ware mogelijkheid van vrije wil en keuzevrijheid!, maar laten we vooral ook kijken wat de volgende stap is. Het goede nieuws is dat de vaccinatie leugen ook de biochemische leugen raakt (het ene omvallende glazen huisje vernietigt het andere daarachter verstopte heilige huisje). De werkwijze van de farmaceutische industrie resoneert mee, de politieke corruptie en het besef dat bewustzijn fundamenteel is en dat wij zelf de verantwoordelijkheid uit handen hebben gegegeven… het wordt er allemaal door geraakt. Hoe sterker we staan gezamenlijk om NEE, NEE en nog eens NEE te zeggen, des te sterker zal de wereld in positieve zin veranderen. Oorlog, energiecrisais, geldcrisis, milieucrisis, voedselcrisis? Allemaal komen ze aan bod en kunnen ze worden getransformeerd. Wat een mooie tijden volop kansen, nietwaar? 😉

 4. Ben het helemaal met John Consemulder eens, dit is een tijd om te vieren, het oude maakt plaats voor het nieuwe. Laten we alle informatie uit de beerput vooral niet gebruiken om ons in angst te laten drukken, maar laten we er juist kracht uit putten en ons sterken, soms is dat even moeilijk, dan is het beste om even afstand te nemen en vervolgens weer opnieuw te observeren. Focus op het positieve en dat betekent niet dat we ons kop in het zand moeten steken, maar de informatie in een groter context moeten plaatsen.

 5. TSJAAA, ik denk dat jammer is dat dhr. coutinho als poppetje fungeert maar de werkelijke personen die de verantwoordlijkheid dragen voor het ontstaan van dit virus en de verspreiding etc. nog steeds vanuit hun millitair industrieel complex(farmaceutische maffia niet te vergeten), het volgende product in de vorm van een virus ontikkelen zodat er weer voor miljarden an vaccinaties kan worden verkocht.

 6. @Joris rare vraag vind ik.. Sorry hoor, maar je mag ALTIJD EN ALLES OP DEZE SITE KOPIËREN en/of DOORSTUREN. Het is voor mij slechts informatie die niet mijn bezit is.
  Alleen wanneer er commercieel met deze informatie wordt gehandeld, lijkt me een overeenstemming op zijn plaats, toch. Maar ga dus gewoon je gang man!

 7. Kort, maar krachtig:

  Part 1:
  http://www.youtube.com/watch?v=MrrlFGDJHBE

  Part 2:
  http://www.youtube.com/watch?v=ezVdjHBgaJE&feature=related

  Tis erg leuk om altijd om het zelfde voer te kauwen zonder dat er daadwerkelijk op de materie wordt ingedoken, Dr. Andrew Moulden, duikt hier een stukje dieper op in, maar vergeet niet naar mensen in je eigen omgeving te kijken die reeds al helaas in deze ellende zitten en waar deze symptomen al reeds duidelijk zichtbaar zijn.
  Helaas daar wordt altijd te snel over heen gekeken.

  Part 3:
  http://www.youtube.com/watch?v=XgPLp2iMB88&feature=PlayList&p=64CF303FBFD5D810&index=2

 8. (sorry Guido, hier ook even geplaatst vanwege het belang, zeker in relatie tot de RIVM ‘waarheden’…)

  Lieve mensen, op een site van trosradar wordt heerlijk ongecensureerd geoordeeld over onder andere de gevaren van vaccinaties en de bio-chemische leugen. Interessante psychologische afweer reacties van ‘critici’komen hier naar boven (een soort auto-immuun reacties maar dan van de ‘mind’ die niet wil geloven, vooral na al het bewijs wat een geconditioneerd patroon overhoop gooit.

  Ik herhaal hier even mijn reactie, omdat ik denk dat er een aantal interessante informatie in te vinden is mbt tot dit artikel, de ‘ontkennning en weerstand’ van sommige mensen en meer. Dus gewoon ter info:

  “Kijk, nu wordt het interessant. Naïviteit en arrogantie zijn een gevaarlijke combinatie. Misschien zijn er hier ook neutrale, objectieve lezers te vinden die eerst de artikelen en informatie tot zich nemen, voor tot een oordeel over te gaan. If you do,nt like the message, do not shoot the messenger. Ik vind het intrigerend (en zielig) dat sommigen nu omgekeerde psychologie willen toepassen om het ineens (ongepast en onjuist) over ‘conspiracy theory’ te hebben. Een prachtig staaltje van ‘copy/paste’ gedrag en een afwezigheid van eigen kritisch denken.

  Laten we het even analyseren. Als ik aantoon met studies (het zijn dus niet mijn opvattingen, maar die van vele reguliere wetenschappers die ik niet ken en zij elkaar waarschijnlijk ook niet) dat intentie en suggestie net als het placebo-effect (lees groot deel van de reguliere medicijnen dus ook) daadwerkelijke fysiologische parameters kan beïnvloeden (zoals het immuunsysteem en daardoor het verloop van een ziekte!) dan is de wereld weer plat: het is onmogelijk (ook al toont zelfs de reguliere wetenschap aan dat dit al lang bekend is).

  Als ik vervolgens in een apart artikel (zie mijn website healingsoundmovement met www ervoor en .com erachter) aantoon dat medicijnen en drugs in feite vervangen kunnen worden op basis van hun ‘trillingspatroon’, dan is niemand geïnteresseerd in een verlaging van de ziektekosten premie, drastische verlaging van de energiekosten, vermindering van de afhankelijkheid van drugs en de farmaceutische industrie, een verhoogde effectiviteit en doelmatigheid van bewezen bio-energetische principes? Willen we wel vooruitgang en een ware geneeskunst eigenlijk? En ook dit principe kan beïnvloed worden door intentie en suggestie, dus we hebben het over twee dingen hier, intentie en bio-energetische informatieoverdacht met behulp van de trilling van een ’stof’. Maar ze werken wel samen (anders zou het placebo-effect ook niet werkzaam zijn bij reguliere medicijnen, nietwaar?), dus bestudeer ze beiden ipv alleen de reguliere drugs te gebruiken die aantoonbaar vervangen kunnen worden.

  Als de essentie niet eens wordt ingezien, moeten we het dan echt hebben over of het frequentie overdracht is, informatie overdacht of overdacht van elektromagnetische energie? Lees de studies (en lees uberhaupt mijn hele artikel die dit uitlegt en ook de wetenschappelijke verwijzingen, de vele studies!) en repliceer de studies als je echt nog twijfelt zou ik zeggen (niet dat dit nodig is, want de hoeveelheid studies bevestigt steeds opnieuw dat drugs en medicijnen ook zonder de stof toegediend kunnen worden met hetzelfde effect, maar dan effectiever en zonder ‘bijwerkingen’!).

  Feit is dat bio-energetische informatieoverdacht op basis van de trillingssignatuur werkt en zonder direct ‘contact’ te maken of zelfs fysiek als stof aanwezig te zijn. Dus geen pillen, spuiten en drugs meer nee…Nog steeds wel genezing, hulp, maar geen peperdure afhankelijkheid van de farmaceutische industrie meer.

  En als iemand een kopje leest over VacciNazis dan spreek ik direct over genocide. Als ik in dit artikel (ook de andere artikelen over de niet ‘veilig en effectief’e vaccinaties al gelezen?) de achtergronden van Merck behandel en de relatie met de oorlogbuit na WW2, geeft dat een goede achtergrond hoe deze industrie is ontstaan. Het is juist zielig als we dan direct andere conclusies trekken en alle andere referenties en studies en boeken die een berg aan bewijs leveren dat vaccinaties niet veilig en effectief zijn, maar potentieel levensgevaarlijk, dan hebben we het direct over genocide?

  Ik spreek over de vaccinaties, een onderwerp op zich toch? Hetzelfde geldt voor het artikel over bio-energetische informatieoverdacht. Een ‘conspiracy’ is geen ‘theory’ als bewezen is dat vaccinatie niet veilig en effectief zijn en ook nog een sgeldt dat drugs en medicijnen en spuiten volledig vervangen kunnen worden door bio-energetische principes, bijna gratis! Wie zal dat nu niet willen voor de mensheid? Hooguit mensen die onwetend zijn of juist ‘wetend’ (commerciële belangen in de farmaceutische industrie) lijkt mij. Zelfs reguliere kranten, media (Radar, Netwerk, etc) hebben aangetoond dat de faramceutische industrie een bedriegelijke industrie is die roekeloos met mensen omgaat en alleen geld wil verdienen. Dit is dus niet alleen mijn mening, maar zie de links en videos (Radar, Netwerk, etc) via de noten in mijn artikel ‘Aan het licht brengen en onder ogen zien’op mijn site. Een zeer toepasselijke titel ben ik bang, want zelfs als BEWIJS vanuit DIVERSE BRONNEN (ook de reguliere studies en zelfs nu dus de media) geleverd wordt, is het wel aan ons om hetgene ‘wat aan het licht is gebracht, onder ogen te durven/willen zien’. Zijn feiten ineens conspiracy, of is dat een bewuste of onbewuste reactie van een ‘mindset’ die niet wil geloven? Weerstand, ontkenning, ontkennen, allemaal interessante processen maar niet effectief als het om de waarheid gaat. En die waarheid is: WE HEBBEN GEEN PILLEN EN DRUGS NODIG! EN VACCINATIES ZIJN NIET VEILIG EN EFFECTIEF!

  ‘Geloof’ wat je wilt, maar neem eerst alle informatie tot je, lees de studies, zie de videos van Radar, lees de berichten van een pandemietje, zie de bewijzen over het gevaar vaccinaties en zie de oplossing: nee zeggen tegen vaccinaties en ja zeggen gezondheid, de enige ware immuniteit. En als je onverhoopt ziek wordt, zijn er vele middelen om te genezen. Eventueel zelfs de reguliere pillen mocht er geen andere optie zijn (die er dus wel zijn, vooral als de bio-energetische WETENSCHAP wordt geaccepteerd uiteindelijk).

  Laten we onze naïviteit en arrogantie varen en openen we onze ogen, dan zijn we ineens niet blind voor het feit dat de reguliere geneeskunde weliswaar er voor heeft gezorgd dat we langer leven, maar ook langer en vaker ziek zijn…Als de reguliere geneeskunde zo effectief is, waarom neemt het aantal ernstige ziekte (zoals kanker) dan vooral toe? Een kunde die niet geneest kan niet kundig genoemd worden, toch? Dat wil niet zeggen dat we niet dankbaar mogen zijn als een operatie of pil ons redt, maar we dienen naar de fundamentele oorzaken te kijken en ons te richten op gezondheid, op PREVENTIE van ziekten…

  Geloven doen we in de kerk, dus tot zondag. Ik ‘hoop’ dat sommigen van jullie de rest van de week (zoals Kortjakje) dan wel beloven om het bewijs een ste bestuderen en dan pas een mening te vormen. Sterker nog: geloof mij niet, geloof de studies niet, ga zelf op onderzoek uit! Veel lees-en leefplezier gewenst!

  Lees eerst het artikel op mijn site ‘Aan het licht brengen en onder ogen zien, de waarheid over vaccinaties en de farmaceutische industrie’ eens op mijn site. En zie hier ook de links en de studies, lees dit eerst eens voor je oordeelt. Klakkeloos oordelen en veroordelen zonder echt alles tot je te nemen is geen optie, als je daadwerkelijk geïnteresseerd bent in ware genezing en immuniteit.”

 9. Heeft iemand de radio show van project camelot van 09/22/2009 gehoord?http://www.americanfreedomradio.com/Project_Camelot_09.html
  Het gaat dus om de show van de 22e,
  om ongeveer 108:00 hebben ze het over een nederlander die van zijn dokter te horen heeft gekregen dat hij twee kansen heeft om zich in te laten enten tegen de nwo griep, als hij niet komt dan komen ze wel even bij hem langs.
  Hij is nu blijkbaar het land uitgevlucht.Iemand een idee wat we hier van moeten denken?

 10. Dank je seeker1133, idd daar hebben we wat aan, tis goed te lezen dat het de hele wereld is die hier door getroffen wordt, om dan nog maar te zwijgen van al die lui die er in gaan tuinen.

  Vraag me af of er geen antimiddel vaccin tegen die troep die ze in willen spuiten dat daar tegen bent inge-ent.

 11. http://xandernieuws.punt.nl/?id=553295&r=1&tbl_archief=&

  België is daarmee is het eerste Europese land dat officieel heeft besloten om bij de aanstaande massale vaccinatiecampagne de democratie en daarmee de rechten van de burgers buiten werking te stellen en uiteindelijk in handen te geven van een ‘crisis comité’, dat alleen aan de WHO (/VN) verantwoording schuldig is.* Eerder besloten twee andere EU-leden, Griekenland en Frankrijk, om in het geval van een grieppandemie de hele bevolking verplicht te gaan vaccineren.

 12. Ja, het lijkt wonderlijk dat we van GADHAFI of ‘all persons’ moeten horen dat het virus een ‘wapen’ is…maar als je bedenkt dat de twee ‘partijen’ (moslims en westerse)bewust tegen elkaar opgezet en uitgespeeld worden begrijp je het beter…

 13. http://www.lemonde.fr/planete/article/2009/09/26/grippe-feu-vert-pour-deux-vaccins-contre-le-virus-h1n1_1245471_3244.html#ens_id=1185166
  , ja hoor, alle vaccins zijn door europa volledig veilig verklaard, half
  october kan hier worden begonnen met prikken , verklaart de franse
  gezondheids minister bachelot.

  (dit is informatie van iemand die net als ikzelf in de ‘999’ groep zit die bijeengekomen waren in Frankrijk onlangs mbt de vaccinatie problematiek. Deze persoon woont zelf in Frankrijk, daar willen ze de verplicht e vacciantie doorvoeren, net zoals Belgie zich schrap zet. Woonde er niet WTK lezers in Frankrijk?)

 14. @John, jawel, ik ook in Frankrijk waar gisteren het bericht verscheen dat 2/3 van de fransen zich NIET wil laten vaccineren (dus slechts 30% wel)en dat 50% van de franse artsen tégen is. Denk dat de regering hier zich klaarmaakt voor verwachte opstanden/manifestaties. Zelf ben ik nog nooit de straat opgegaan voor wat dan ook, maar in dit geval…!

 15. @Joris, ook hier wemelt het van actievoerende websites, circulaire bijvoorbeeld van de beroepsvereniging verpleegkundigen waarin ze sterk afraden zich te laten vaccineren gezien de ernstige risico’s, vragen van artsen aan de regering enz.enz.

 16. misschien ten overvloede: ik heb zowel Minister Klink, Ab Osterhaus en vooral Roel Coutinho uitgenodigd te reageren in artikelen en berichten. Resultaat: oorverdovende stilte…(niet geheel onvoorzien, maar opmerkelijker is dat de berichten ook waren gestuurd naar een hondertal instanties, overkoepelende organisaties, artsen, oncologen, immunologen, etc). Maar 1 afwijzende reactie (van iemand die zelf HPVvaccinaties banden heeft). De media wordt (en nu wordt het ook steeds praktisch gezien duidelijker) gecontroleerd en aangestuurd door dezelfde machtige bronnen die ook de farmaceutische industrie vertolken. Onze energie moet dus gericht blijven op een collectieve weigering, verenigd en zonder strijd (maar wel met overtuiging en een niet aflatende ‘burgerlijke ongehoorzaamheid’), dat vind ik althans. ‘Grass roots’. vanuit het volk, wij mensen dus.

  Zoals David Icke het zo mooi omschreef: wij zijn die onderste laag van de piramide die de rest ondersteunt die ons afhankelijk maakt. De top aanpakken blijft alleen maar tot een ‘Don Quichote syndroom’, je krijgt alleen de machteloosheid en frustratie van de ‘klappen van de wieken van de molen’. Zinloze energie is verspilde energie. Het blijft een moeilijke afweging: politieke acties voeren op straat zet vaak ook geen zoden aan de dijk. Een grote bewustzijnsverruiming (kritieke massa, honderdste aap effect, butterfly effect’?)misschien wel, vandaar het belang van de informatie. Er wordt vanuit diverse bronnen actie ondernomen, wat kunnen we nog meer doen wat effectief is, dat is de centrale vraag. Artikelen, lezingen, informatie verspreiden zonder angst aan te willen wakkeren. Is dit genoeg? Kunnen we meer doen zonder te ‘strijden’ en nog meer te ‘verliezen’? Wat denken en voelen jullie hierbij?

 17. @John, denk wel degelijk dat we op de goede weg zijn, zààien zoals jij doet, zoals Anneke van verontrustemoeders het land ingaat met Désirée met hun informatieavonden, zoals die journalist op het tv nieuws in België die scherpe vragen stelt aan Madame Onckelinx, Peter Vereecke die het vuur aan de schenen legt in een interview met de griepcommissaris Marc Van Ramst (ik wacht nog op dit verslag), zovelen ook die relevante informatie verspreiden via mails, over het net. Moet je zien wàt er al bereikt is en dit op internationaal niveau. En net als bij het inzaaien van bv sla, moet je even wachten voor het opkomt en misschien, wie weet, zal de oogst wel eens dik mee kunnen vallen! Misschien heeft iemand nog een lumineus idee om nog meer aan de weg te timmeren…

 18. Wel jammer dat genetisch gemanipuleerde zaden wel een snellere oogst opleveren! Nee, we blijven achter onze principes staan 😉 mar inderdaad, er is al veel bereikt en het voelt ook als een sneeuwbaleffect. Maar sneeuw kan alleen blijven rollen zonder obstakels, dus zolang de snelheid van die sneeuwbal nog niet groot is moeten we daar ook op kunnen anticiperen denk ik.

 19. Het feit dat artsen en geneeskundig personeel ook gaat weigeren kan erg gunstig gaan uitvallen overigens..Tot nu toe konden ze (en ‘ingewijden’ deden dit ook!) gewoon niet al te opvallend nee zeggen. Maar als de verplichte vaccinatie juist ook voor hen geldt (vanwege de ‘besmettingkans’)dan wordt het anders. Realiseer je eens wat dat doet met de publieke opinie (gesprek op de camping: “He Jan, die dokter die mij laatst een spuitje wilde geven doet het zelf ook nie. Ik zei toch dat het niet kloptte!”)

 20. @John: ‘Een grote bewustzijnsverruiming (kritieke massa, honderdste aap effect, butterfly effect’?)misschien wel, vandaar het belang van de informatie.’

  Zie mijn nieuwe artikel over o.a. Robbie Williams en Harry Potter. Energy flows where the attention goes!

 21. Waar ik me momenteel verschrikkelijk aan erger is die commercial op tv over dat griepgebeuren en inenten. De gedachte van Drs. John Consemulder: De media wordt (en nu wordt het ook steeds praktisch gezien duidelijker) gecontroleerd en aangestuurd door dezelfde machtige bronnen die ook de farmaceutische industrie vertolken. Onze energie moet dus gericht blijven op een collectieve weigering, verenigd en zonder strijd (maar wel met overtuiging en een niet aflatende ‘burgerlijke ongehoorzaamheid’), dat vind ik althans. ‘Grass roots’. vanuit het volk, wij mensen dus.

  Mee eens…

  Dat de media gecontroleerd word heb ik ook al eens gedacht… maar alleen binnenshuis uitgesproken. Als het uitdraait op een collectieve weigering en zonder strijd dan is er vast wel een macht paraat die de “oproerkraaiers” met geweld in toom probeert te houden.

  Tja verder volg ik het hele griepgebeuren niet meer zo… ik hoor er eigenlijk ook nog maar erg weinig over. Of is dit de stilte voor de storm?

  De risicogroepen kregen volgens mij een oproep voor een spuit…

 22. @Rolf, kan het niet zo zijn dat de risicogroepen een oproep hebben gekregen voor de normale seizoensgriep? Deze is vervroegd naar voren geschoven dit jaar, hier in Frankrijk hebben we ‘m in de bus (boven de 60, dus risicogroep???)..

 23. Rolf je denkt toch niet als ruim de helft van de artsen al tegen zijn, en 65% van de populatie van Frankrijk, dat die vaccinaties doorgaan…? Zéker niet bij die VRIJE Fransen, die hebben een collectief veld van ‘kracht-aan-het-volk’ van heb-ik-jou-daar!@!

  Of de pleuris breekt uit..! OK, let it be. Vive la Revolution! Maar dan een geestelijke revolutie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.