Advertentie

Kom in actie NU: Europa gaat 5 mei stemmen om internet aan banden leggen!


Het Internet zoals we het kennen wordt bedreigd dankzij voorgestelde nieuwe EU-regels die 5 mei op tafel komen. Onder deze voorgestelde regels vallen bijvoorbeeld: breedbandaanbieders. Zij zullen wettelijke rechten hebben om het aantal websites dat je bezoekt te beperken en voor jou bepalen of je wel of niet gebruik mag maken van bepaalde website/services. Het zal gebracht worden als “nieuwe klanten opties” waar mensen uit kunnen kiezen. Je begrijpt dat dit absoluut niet mag gebeuren! Wil je ook in actie komen? Zie onderaan wat je allemaal kunt doen.

NOOT Tessa:

Dit bericht circuleert nu op het net. Lees het goed door. Ik ga de bron checken en kijken of ik meer feitelijke en verifieerbare informatie kan vinden over dit schokkende bericht. Bedankt lezers dat jullie mij hierop hebben gewezen. Ik heb me door emotie en passie laten meeslepen…

Lees ook gerelateerd artikel:
BBC News: VS plannen om het internet te bestrijden onthuld

Vertaling: Niburu.nl – Hélene

Internet tijdelijk niet beschikbaar?
Internet tijdelijk niet beschikbaar?

URGENT – STEMMING IN HET EU PARLIAMENT OP 5 mei 2009


Laat het Europees parlement het internet niet beperken. Er zal geen weg terug zijn!

Miljoenen mensen afhankelijk van internet

Een ieder die een website voert heeft er belang bij om het vrije gebruik van het Internet te verdedigen….net als iedereen die gebruik maakt van Google of Skype e.d. Iedereen die zijn mening vrijelijk wil geven, die onderzoek doet, hetzij voor gezondheidsproblemen of een studie…iedereen die online winkelt…op zoek is naar een date…online contacten onderhoudt…naar muziek luistert…video’s bekijkt… Miljoenen Euopeanen zijn tegenwoordig direkt of indirekt afhankelijk van het Internet, voor het dagelijks leven.

Neem het van ze af, deel het op, leg het beperkingen op, beperk het, en plaats er conditie op om het te gebruiken, het zal van direkte invloed zijn op inkomsten van mensen.

Machthebbers zijn zich bewust van de macht van internet

Toevoeging WantToKnow: Maar dat niet alleen. Tientallen jaren lang zijn er grote doofpotschandalen geweest rondom energie, oorlogen, drugs en de berichtgeving hierover. Al deze informatie is zorgvuldig onderdrukt op allerlei verschillende manieren, en om allerlei verschillende redenen. Maar met de opkomst van Internet is de informatiestroom met betrekking tot deze schandalen een stuk moeilijker te controleren.

De machthebbers zijn zich terdege bewust van de macht van Internet. Ze hebben een zeer goed ontwikkelde desinformatiecampagne lopen via een groot aantal websites en andere bronnen met als doel onderzoekers op een dwaalspoor te zetten. Dat is waarom WantToKnow.info zorgvuldig focust op informatie die geverifieerd kan worden, en die afkomstig is van betrouwbare bronnen. Als mensen de moeite nemen om wat ze op Internet vinden te verifiëren en te bevestigen, dan kunnen ze nu zelf onderzoeken en ontdekken wat er echt in de wereld gebeurt.

Al deze informatie is zorgvuldig onderdrukt op allerlei verschillende manieren, en om allerlei verschillende redenen.

Maar met de opkomst van Internet is de informatiestroom met betrekking tot deze schandalen een stuk moeilijker te controleren.

Machtselite voelt zich duidelijk in het nauw gedreven

Het goede nieuws is dat de machtselite zich in het nauw gedreven voelt. Maar het slechte nieuws lees je hieronder verder. Je kent wel de kabelpakketten voor TV, dus met een limitet. Zoiets zal het gaan worden. Dat betekent dat het Internet opgedeeld zal worden in “pakketten” en dat je mogelijkheid om sites binnen te komen of er iets op te zetten ernstig beperkt zal worden. De nieuwe wet (lees:beperking) zal internetpakketten kennen, die beperkt toegankelijk zullen zijn. Hetgeen heel ver weg is van het Internet zoals we het vandaag gebruiken.

Dit komt omdat het Internet nu uitwisselingen permitteert tussen personen zonder dat dat gecontroleerd wordt of zonder de tussenkomst van personen/groepen (van regering of corporaties). Deze mogelijkheid verbetert het leven van de burger, maar beperkt macht en invloed van de industrie. En dat laatste is de reden waarom regeringen deze veranderingen (beperkingen) door willen drukken.

Het excuus dat ze gebruiken is de controle over muziek, films en entertainment tegen de zogenaamde privacy door het gratis downloaden, gebruik makend van P2P-sharing. Echter de werkelijke slachtoffers van dit plan zijn alle Internetgebruikers en de democratische en onafhankelijke toegang tot informatie en kennis en cultuur. Bedenk hoe je zelf het Internet gebruikt. Wat betekent het voor jou als het vrije gebruik van het Internet je afgenomen zou worden?

Deze mogelijkheid verbetert het leven van de burger, maar beperkt macht en invloed van de industrie.

Dat laatste is de reden waarom regeringen deze veranderingen (beperkingen) door willen drukken.

Dit is wederom een bevestiging dat we worden gemanipuleerd

internet21Het Internet geeft ons vrijheden en een bepaalde manier van leven. Winkelen, theatertickets, vakanties, onderwijs, banen zoeken, bankieren en handel. Toevoeging WantToKnow: maar ook toegang tot informatie over grote doofpotaffiares, die onze levens en wereld ingrijpend beïnvloeden, waar maar weinig mensen zich bewust van zijn. Dit is wederom een bevestiging dat een kleine machtselite bezig is om mensen te manipuleren. Verder natuurlijk de leuke dingen als daten, chatten, uitnodigingen, muziek, grappen en soms zelfs een tweede leven. Het is een gereedschap om uitdrukking te geven aan jezelf, samen te werken, te vernieuwen, delen, nieuwe zakelijke ideeën te stimuleren, nieuwe markten aan te boren, kortom leven zonder tussenpersonen.

Bedenk: wat is jouw web-adres? Tenzij mensen dat web-adres in hun “pakketje” van regelmatig te bezoeken internetsites hebben – zullen ze je niet kunnen vinden. Dat betekent dat ze niets van je kunnen kopen, of iets boeken of zich registreren, of je zelfs maar vinden/bekijken online. Jouw bedrijf zal niet meer de mogelijkheid hebben om niche bedrijven te vinden voor de aanvoer van goederen – en/of prijzen te vergelijken. Als je al inkomsten uit advertenties op je site hebt: dat zal dan ook verdwijnen.

Internet geeft ons ook toegang tot informatie over grote doofpotaffiares, die onze levens en wereld ingrijpend beïnvloeden, waar maar weinig mensen zich bewust van zijn.

Dit is wederom een bevestiging dat een kleine machtselite bezig is om mensen te manipuleren.

Onze vrijheid wordt beperkt

Ja, Amazon en een paar anderen zullen er geen last van hebben, die zullen wel in een “pakketje” terecht komen. Maar jouw eigen advertentie op Google of enig andere website zal steeds waardelozer worden. Skype zou kunnen verdwijnen.(zoals dat in Duitsland in het gebruik van i-phone al zo is trouwens) Kleine bedrijfjes zullen waarschijnlijk zonder meer moeten verdwijnen. Als we nu niets ondernemen – zouden we vrij en open gebruik van het Internet kunnen verliezen. Onze Vrijheid (keuze van informatie, markt, kultuur en plezier) zal zwaar beperkt worden.

De EU voorstellen betekenen een enorm risico voor onze toekomst. Ze staan op het punt om wetten te worden – en dan zal het vrijwel onmogelijk worden om het terug te draaien. Mensen (zelfs de mensen in het Europees Parliament die moeten gaan kiezen) lijken zich de enorme implicaties niet te realiseren. De veranderingen zullen vermomd worden als “Telecom Pakketten” om de mensen te laten geloven dat het hier slechts om industriële redenen gaat.

Er zal geen weg meer terug zijn, kom in actie!

Kom NU in actie!
Kom NU in actie!

Echter, wat er werkelijk staat te gebeuren, verborgen voor het publieke oog, is dat de nieuwe wet gaat over hóe het Internet zal functioneren in de toekomst! Tekst die jouw rechten uitdrukt van hoe het Internet te gebruiken en hoe je content, diensten en toepassingen verspreidt, wordt verwijderd. En de vervanging voor die tekst zal zijn dat de betreffende breedbandproviders je moeten informeren over je beperkingen van je breedband gebruik.

Alternatieve versies hiervan gebruiken het woord “condities” en wordt serieus voorgesteld dat er “condities ” opgesteld worden voor het gebruik van Internet diensten. Dit wordt onder dat mom gebracht zodat het nog een beetje aardig klinkt, het lijkt op “transparantie”, maar wat het daadwerkelijk inhoudt is dat de Internetprovider jou kan beperken en je “condities”op kan dringen, waarom anders zou het allemaal vastgelegd moeten worden?

Tegen de tijd dat de “Telecom-Pakketten”  vastgelegd zijn in een wet, is er geen weg meer terug. We hebben allemaal belang in het Internet. Onderneem aktie om het te houden zoals het is.

Wat kun je doen?

MAIL: Stuur dit artikel door aan zoveel mogelijk mensen (zie rechtsboven deze pagina)

POLITIEK: Vertel het Europees Parliament om tegen deze nieuwe wetten te stemmen. Vertel hen dat ze jouw stem nodig hebben in Juni en dat het Internet ons de mogelijkheid geeft om te zien wat zij doen.

MEDIA: benader alle media die je kent!

JE BENT NIET ALLEEN: Bedenk dat je niet alleen bent. Honderden organisaties en duizenden mensen hebben hun vertegenwoordiger hier al over aangesproken.

Dus doe iets, NU: E-mail, schrijf of bel een parlementariër  etc. etc.

Advertentie

51 gedachten over “Kom in actie NU: Europa gaat 5 mei stemmen om internet aan banden leggen!

 1. de leeghoofden en zakkenvullers die zichzelf volksvertegenwoordigers noemen hebben weer wat nieuws uitgedacht o nee dat kunnen ze niet sorry hoor neem me niet kwalijk.
  het zal uitgedacht zijn door iemand die weer een mogelijkheid zag om zowel de vrijheid van de gewone burger in te perken als weer veel geld te gaan eisen voor iets dat we nu voor een relatief klein bedrag kunnen krijgen.
  waarom laten wij dit nog toe.
  politicus betekent in een van de antieke talen struikrover heb ik eens gehoord.
  kan iemand dat bevestigen of definitief ontzenuwen?

 2. Erg twijfelachtig nieuws wat ik al jaren op het internet zie circuleren.

  Welk wetsvoorstelnummer mag dit pakket maatregelen hebben? Ik zie nergens een specifieke verwijzing hiernaar, waardoor e.e.a. vrij twijfelachtig bij mij overkomt.

  De bron is http://www.blackouteurope.eu een domain lookup leert mij dat de registrar ene James Killock is, die via Google op geen enkele manier in verband wordt gebracht met freedom of information. Geen enkele beweging die hier achter zit.

  Één zo’n enkele bron lijkt mij vrij dubieus om via Niburu zomaar te citeren.

  Waarom lees ik hierover niets op een gerenommeerde site als Tweakers.net die óók publiceert over internetvrijheden?

 3. Tessa, je bent toch journalist? Hier is duidelijk geen hoor en wederhoor uitgevoerd, klakkeloos van Niburu overgenomen zonder een aantoonbaar fatsoenlijk bronnenonderzoek.

  Ik overweeg deze site maar eens uit mijn RSS lezer te verwijderen en mij uitsluitend op de Amerikaanse W2K te richten, waar ik niets over dit specifieke nieuwsbericht terug kan vinden.

 4. “Dat is waarom WantToKnow.info zorgvuldig focust op informatie die geverifieerd kan worden, en die afkomstig is van betrouwbare bronnen.”

  Nou, kom maar op met die bronnen.

 5. Hallo, ik moet eerlijk toegeven dat ik me heb laten meeslepen door dit bericht. Daarom heb ik het verwijderd bij Hoofdartikel. Jullie hebben gelijk. Bedankt voor jullie feddback hierop. Snel meer laatste nieuws over dit ‘gerucht’.
  Groet Tessa

 6. Maar hier staat:

  Several alarming amendments to the Telecom Package second reading in the European Parliament are to be voted on 31 March 2009 by ITRE/IMCO committee. The amendments are meant to give additional control to the entertainment industry, telecoms and IT security companies over the Internet.

  Dus deze stemming is al geweest en niet op 5 mei?

 7. Klein detail:

  De domain lookup rept over James Killock en niet Jim Killock zoals op openrightsgroup.

  Wellicht een half pseudoniem of roepnaam, vandaar dat ik niets op Google vond in relatie tot de domeineigenaar

 8. Via de link van Wunjo kom je terecht bij een artikel waarin duidelijk de uitkomst van deze stemming staat(inderdaad, 21 april gebeurd).

  Onder andere dat het 40 tegen 4 was ivm het niet aannemen van deze internet beperking. Er hebben dus 40 europarlementariers tegen deze inperking gestemd.
  Waarschijnlijk niet de ‘juiste Illuminati’ of medewerkers van ‘de dark side’ in de zaal op dat moment om onze vrijheden in te perken?

 9. Je weet als de methode “Europa” niet meteen lukt dan proberen ze het er de volgende keer er alsnog doorheen te drukken

  bij voorkeur op een moment dat er weer een groot sport evenement is of een andere geraffineerde bliksemafleider dus blijf alert

 10. keep following your feeling. Dit verhaal klopt helemaal. Waarom we het niet wisten? Wat denk je zelf? Als je macht en geld wilt afpakken van het publiek ga je dat natuurlijk niet in de kranten aankondigen.
  Ik hoorde er ongeveer een maand geleden van door dit filmpje van 4 verontruste mensen die willen dat de wereld dit weet. Forward deze link door naar zoveel mogelijk mensen want zonder vrij internet blijft er weinig mer over van de vrije wereld.
  http://www.youtube.com/watch?v=A2XPiqhN_Ns

 11. Tis leuk allemaal en ze doen eigenlijk maar ze vergeten meer dan de helft al jaren, dat vele mensen onder ons IT specialisten zijn en die beweren massaal net als ik dat dat puur onmogelijk is, stoppen ze d’r allemaal filters d’r op en zo dan zul je zien dan binnen 1 week tijd d’r allemaal vrij mogelijkheden zijn van vrij internet.

  Alleen de slapende en onwetende minderheden trappen erin, zulke dingen als dit gaat gewoon door.

  Tis pure bangmakerij, heel veel tamtam en media wat erop op lost komt echter het is zo groot geworden dat je het niet meer beheersen kunt…

  Als er geen internet meer zou zijn dan kan ik nog altijd overswitchen naar een postduif met een 16gb stick om zijn nekkie.

  Kenner bij uitstek…

 12. @Ain Soph
  Jawel, de Telecoms Package bestaat wel degelijk, en laat deze gisteren weggestemd zijn.

  Echter staat in het wikipedia nu juist bij de vergelijking met kabeltvpaketten “Citation Needed”, oftewel ook hier is geen bronvermelding opgenomen.

  De discussie ging over de inhoud van deze Package en niet het bestaan ervan. Beter je huiswerk doen.

  @JohnDoe
  Ook John Doe slaat de plank mis, gisteren is inderdaad het voorstel van three strikes you’re out betreffende het afsluiten van illegale downloaders afgeserveerd. Hierin ook niets voor wat betreft de gevreesde kabeltvpaketten voor internetsites.
  Wel graag eerst je artikels lezen voordat je ze “out of context” op het web gooit.

  ====

  Mijn eerdere vermoedens dat het idee van invoeren van paketten met mainstream internetsites fake of een hoax is blijft dan ook overeind staan.

  Lees hier het artikel over de uitspraak van Tweakers.net:
  http://tweakers.net/nieuws/60011/europees-parlement-verwerpt-regels-tegen-illegale-downloaders.html

  en lees ook de verbazing van een Europarlementarier over de uitspraken van Blackout Europe:
  http://www.europarl.europa.eu/news/public/story_page/058-54891-124-05-19-909-20090504STO54873-2009-04-05-2009/default_nl.htm

  “Dat is pure fantasie. Het telecompakket gaat niet over restricties op het internet. Ik ben verbaasd om deze opmerkelijke tekst van Black-out Europe te zien. Er staat absoluut niets in het voorstel dat daar ook maar iets over zegt.”

  En inderdaad, ik heb nergens in deze voorstellen iets gelezen over het invoeren van deze kabeltv achtige paketten.

  CORRECT ME IF I AM WRONG
  (maar kom niet met bogus links zoals in de laatste twee comments van Ain-Soph en johndoe en anderen daarboven)

 13. Overigens is het laatste citaat geplaatst met betrekking tot die kabeltvpaketten. Zijn opmerking dat het niet gaat over internetrestricties is wel degelijk een leugen:

  Men wil de netneutraliteit aan banden leggen. (onderdeel van deze package). Dit houdt in dat betalende partijen (bijvoorbeeld Walt Disney via Youtube) meer voorrang krijgen dan partijen als W2K.nl.

  Op deze manier zou het moeilijker worden om free content als W2K te benaderen en is het wellicht een oplossing om een duurder internetpakket te nemen die betalende en niet betalende contentleveraars evenveel prioriteit op het www geeft.

  Wellicht heeft Blackout Europe die passage over internetneutraliteit uit zijn context gerukt en overdreven gepresenteerd als zijnde: “Dit lijkt op kabeltvpaketten”.

 14. http://www.blackouteurope.eu
  Looking up the domain name for IP: 72.52.225.30
  The domain name for the IP address is: host.qliqdns.net

  OrgName: Liquid Web, Inc.
  OrgID: LQWB
  Address: 4210 Creyts Rd.
  City: Lansing
  StateProv: MI
  PostalCode: 48917
  Country: US

  Whois Record
  Domain: blackouteurope

  Registrant:
  NOT DISCLOSED!
  Visit http://www.eurid.eu for webbased whois.

  Registrar Technical Contacts:

  Registrar:
  Name: Tucows.com Co.
  Website: domainhelp.tucows.com/

  Nameservers:
  ns2.qliqdns.net
  ns1.qliqdns.net

  Zo blijkt maar weer dat iedereen ter wereld waar ook zijn eigen .eu domein kan laten registreren.

  Tessa Koop laat je door deze Aaron Tripel niet al te veel wijs maken;
  Volgens Aaron Tripel: De bron is http://www.blackouteurope.eu een domain lookup leert mij dat de registrar ene James Killock is.

  Mij heeft het geleerd: Registrant:
  NOT DISCLOSED!

  Dus waar Tripel zijn informatie vandaan heeft wil ik dan bijvoorbeeld wel weer weten.
  Aaron, is dat niet een jiddische naam? Kan het zijn dat deze persoon hele andere motieven heeft om te schrijven wat hij schrijft?

 15. regeringen mogen zich helemaal niet met de vrije uitwisselingen via internet bemoeien. Alleen echte strafbare feiten aan banden leggen zoals kinderporno.
  De gewone mensenkunnen kunnen nu heel snel gegevens uitwisselen via internet zodat de regeringen met hun clubjes van “smerige vingers” ons niet meer zo goed een rad voor ogen draaien of manipuleren. En dan zou het wel heel mooi zijn voor “hun” om het internet aan banden te leggen. Dan zij weer als van ouds de “baas”.

  1. Mieke, niet te snel uit je vel schieten hoor! het blijkt al dat deze artikelen nog niet afkomstig zijn van een betrouwbare bron! Maar b.v. het kinderporno, ik hoorde laatst op het nieuws dat in gevangenissen, de zedendeliquenten nog gewoon via internet zich hiermee bezig kunnen houden. Als ze nou bedoelen om dit aan banden te leggen, dan denk ik hier weer een stuk milder over! Internet geeft ook voor de ” verkeerde mensen” veel vrijheid.
   Jonge mensen wisselen wel eens te veel persoonlijke gegevens uit, waardoor het verkeert gaat….Misschien zou het juist goed zijn om ook hier eens kritisch naar kijken! Maar wanneer we hebben over het aan banden leggen van een WTK site, dan betwijfel ik of Europa hierover zou gaan discussieren! We mogen een eigen mening hebben nl. Maar modcht dit wel zover komen, dan springen we toch met z’n allen op de bres!

 16. Tegen de tijd dat vaccineren verplicht wordt, zal er weer een wetje aangepast gaan worden en wordt ons een internetcensuur alsnog door de strot geduwt. Net als met het stemmen tegen de EU.
  JP is een zeer buigzame hoge boom; hij waait braaf met alle winden mee ipv ons uit de wind te houden.

 17. tja lijkt t niet sprekend op de cluster bommen en atoom wapens…. ze zijn bang geworden voor hun eigen creatie…. ze willen niet mee veranderen dus geven ze het internet een slechte naam… ze kunnen zich beter bezig houden met de vraag waarom de mens achter internet is gaan zitten…

  Goed voorbeeld de comerciele door de strot geduwde meuk… geld is nu ineens de motor… terwijl vroeger een artiest zijn emotie kon uiten… nee nu is het in handen van domme mensen net als de economie…. ze zijn zo slim dat ze bedrijven en aandelen zwart praten waardoor de burger uiteindelijk vertrouwen verliest… ze hadden beter kunnen zwijgen als een graf dat had miljarden gescheeld plus niet een domme ressesie…..
  die lui hebben wel laten merken afgelopen jaren hoe slim ze zijn of niet dan ? 2x resessie in 10 jaar… en iedere keer komt de ellende uit het zelfde land Amerika
  de american dream is het voorbeeld van hoe nep ze eigenlijk zijn…
  “the american illusion” ipv the american dream….

 18. Internet aan vrijheids/banden??? En dit in alle landen???
  De Orde van Oranje Nazi, Verdient hiermee geen Gratie.
  Willen ze ons de mond gaan snoeren.Dat stelletje politieke boeren.
  Ze zijn De Oorlog zo aan het verklaren. Opdat wij ons niet meer bedaren.
  Nazi-christenHonden of Moslim terroristen willen ze de populatie in-Kisten.
  Zij zullen er niet mee ophouden omdat ze menen iets te moeten onderhouden.
  Echte Vrijheid kennen/willen ze niet Nogmaals maar weer dit lied.

  http://www.youtube.com/watch?v=QvY99BJzN-M

  http://www.youtube.com/watch?v=3uVcr7LIusc&feature=related

  1. Hihi ! Zo’n +_ 25 jaar geleden was ik als 1`v/d eersten aan het internetten, Schijt hebbend aan alle Wetten.
   Weten we nog? Met de 27mc begonnen we ermee, De Commodore 64 deed als Compu toen mee.
   De R.C.D. Was me aan het zoeken toen ik die PapaDelta’s op de 2meter liet vloeken.
   Dat was nog eens een fijne tijd ze konden me niet pakken en ik raakte ze kwijt.
   Het leven Was/is als een Film Ra ra maar niet van Ome Willem 0<KraaKra
   http://www.youtube.com/watch?v=wnnS9spo_3k

  2. Hmmm! Het enige wat ons internet kan afpakken is die Zonnewind en wat zich daarmee of achter bevindt.
   Maar ik heb zo’n vermoeden dat we dat dan niet erg meer vinden, maar daar ga ik me nu niet over opwinden.
   Ik vind het al vreemd genoeg dat ik “mijn”(vreemde)zaken hier zit te vertellen, alsof iets mij zit te pellen.
   Weet iemand hier iets van? Of wat ik bedoel? Vertel het mij/ons eens dan? Met gevoel.
   http://www.youtube.com/watch?v=EegRh8Z4H-o

  3. Okay ! We weten het wel en niet verder vertellen er zitten ook hier -verkapte- “Nazi” Cellen.
   Ergens logisch ook want stel je voor dat er iemand is die iets op of aanstook.
   Hou die viespeuken in de gaten Ze spelen het wel maar zijn niet je maten.
   Je hebt ze in verschillende soorten en houden een waakzame wacht achter hun computerpoorten.
   EN Niet alleen hier maar dit is op alle alternatieve media’s Regulier.
   Dat is toch logisch, Niet? Dus hoe alternatief worden we bespied?
   Stil en sluipend komt vanzelf wel een offensief en geloof me daarin zijn ze zeer creatief.
   Eerst bestelen ze je van je rechten en geld nadat ze je gezondheid verlaagd hebben met gif geweld.
   We hebben het z.g. niet eens in de peiling maar je voelt/ziet het aan allerlei omzeiling.
   Dit geldt dan onder een gezonde paranoia in dienst van een Christen Nazi Allah.
   Ha-LoL oorlog in je/het eigen computerHol is dat niet Dol?
   Ach laat mij maar kletsen. ik zit hier toch stoned te zwetsen? Toch?
   Hush hush & Weltesnurkey
   http://www.youtube.com/watch?v=iGqSVDbtKS0

  4. Je pakt het heel slim aan en laat de rest in zijn hemd staan:-) Controle is wat je merkt, wanneer Internet je mogelijkheden beperkt. Internet is wat niet goed werkt, zodra je jouw verbinding als niet goed werkend bemerkt. Zodra je op de site van WTK gaat, lijkt je verbinding in niet zo’n goede staat. Wanneer je gaat bellen naar de klantenservice van je provider, geeft die je als reminder, dat je misschien je kastje op een verkeerde plek hebt staan, maar je telefoon dient wel over te kunnen gaan. Wanneer je zegt dat die ook niet goed werkt, heb je namelijk iets heel goed opgemerkt. je wordt gecontroleerd en je bezoek aan bepaalde sites wordt beperkt, omdat je niet mag weten, waar zij allemaal hebben gezeten. In de doofpot met al die informatie die je ogen open maakt, want ze zijn bang dat zij worden geraakt, in hun portemonnee of in hun macht, in de zoektocht naar eerlijkheid tijdens onze jacht. dus wees gewaarschuwd allemaal, anders gaan zij alsnog met onze waarheid aan de haal.

  5. Voor de geinteresseerden, en wie was Mathilde van Toscane dan wel? Ook zij heeft geheimen ontsluierd en wel vlak naast onze deur. Mag ik jullie aanraden zich eens in haar te verdiepen en dan vooral ook in de plaats Orval? Het ligt in België en is zeer de moeite waard je daar eens in te verdiepen………. het kan namelijk leiden tot diepgaande inzichten……

 19. He, dat is nou toevallig, hadden we het er laatst niet over dat we de elite ook via internet wel de mond konden snoeren (Hyper alert). Nou nu lees je het hier op WTK, dat ze wel degelijk bang zijn voor ons op het internet! Goh. nu willen ze dat ook al onde controle houden. Sneu hoor!

  1. dit is wederom de bevestiging dat we worden gemanipuleerd????!

   Nou nee hoor. Voordat ik een mooie brief ga schrijven wil ik heel graag weten, wat er aan banden gelegt gaat worden! Want er gebeuren ook hele verkeerde dingen via internet, waar kinderen, tieners of onwetenden de dupe van zijn. Ik zou misschien wel een voorstander zijn van het kritisch kijken naar wat er aan banden gelegd zal gaan worden….Er zit nog een enorg grijs gebied tussen. Ik heb geen bewijs dat wij onze mening niet meer mogen uiten…..Guido misschien is het een idee, om hierover een artikel te weiden.

  2. Sasasne: “er gebeuren ook hele verkeerde dingen via internet”. Hierop zou ik willen antwoorden dat er, toen er nog geen internet was, de meest rare dingen gebeurden, vooral met kinderen. Denk aan de kindermisbruiken die nu aan het licht komen waarbij de kerken maar het topje van de ijsberg blijken te zijn. Dutroux hier in Belgie had geen internet.

 20. wanneer krijgen de regeringen het eens door dat waar je de aandacht op vestigt de meeste aandacht krijgt ,verbied drugs =verhogen drugsgebruik.verbieden=aandacht scheppen voor de massa.di[spiegoglogie.en dit is goed gespeld]
  nu over internet,wanneer hebben deze mensen door dat ze terroristisch bezig zijn door de massa niet te geven waarom zij vragen.
  wat er weer achter zit is geld,internet wordt voor de rijken
  en ze zijn internet voor andere doeleinden aan het reserveren.bv controleren en spioneren op de gewone jan modaal

 21. We kunnen de waarheid dan niet meer achterhalen en we zijn voorgelogen met : Fluoride,Chemtrails , 911 , verziezingen all us presidents are bloodrelated , Ufo,s, vrije energie ,Haarp, Maan , Mars , hollow Earth , Niburu ,Global warming ,Aardbevingen ,Oliecrisis 1970 ,kwartje van Kok ,Vaccinaties ,Monsanto.
  We worden bewust slaafs en dom gehouden .Het is genoeg , samen staan we sterk !

  1. Je hebt helemaal gelijk! Waarom blijven zoveel mensen in slaap en versuft..

  2. marce is dit een gedachtengang naar jouw zelf toe ?? of denk jij hiermee ook maar een paar mensen mee te krijgen?/ ik denk het niet .want 99,9%wil zich slaafs opstellen en zal hiermee niet??? met jou gedachten spinsel meegaan .ik zie het ook zo zitten en misschien nog een paar duizend mensen maar dan hout het ook echt wel op .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.