Advertentie

Jane Bürgermeister voor de camera!


Project Camelot (PC) heeft gesproken met Jane Bürgermeister. Op 8 September jl. sprak Jane voor hun camera en de mensen van PC zijn onder de indruk van de oproep van Jane aan mensen om zich niet te laten vaccineren. Om wakker te worden en in actie te komen.

Voor PC is het ná dit interview een stuk moeilijker om sommige van haar critici te begrijpen. Een aantal ernstige beschuldigingen zijn geuit aan het adres van Jane Bürgermeister en dat was voor PC vooral reden om contact met haar te zoeken en haar voor de camera te interviewen.

Het resultaat spreekt voor zichzelf, aldus PC. Zij brengen, naar eigen zeggen, de ‘ware’ Jane Bürgermeister, vastberaden, gepassioneerd, zich duidelijk uitsprekend en authentiek.

Vooralsnog bepaal JIJ of deze termen ook voor jou waarheid bevatten. Wat wij ervan vinden, doet er niet zoveel toe. In ieder geval tonen we je graag het Engelse interview en het gezicht van Jane, dat zo lang verborgen ‘diende’ te blijven. Hele volksstammen zijn op zoek geweest naar een foto van haar, maar vonden niets. En nu ineens deze YouTube. Doe er je voordeel mee. En laten we delen wat we ervan vinden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.