Midden Oosten-revoluties spontaan? Mooi niet..!!


Een screenshot van de website van ORF-TV laat duidelijk zien dat de documentaire niet meer te bekijken is, via de ‘uitzending gemist’-variant aldaar.

x

Het is 10 Mei 2011 en de Oostenrijkse televisiezender ORF-TV zendt haar reportage uit, die is getiteld: ‘De revolutie-professionals’.. Uiterst interessant, maar vooral, zo blijkt later blijkt, uiterst explosief materiaal!! We worden erop attent gemaakt door collega Désirée Röver, die meldt, évenals haar contacten, dat de uitzending weleens heel snel van de Oostenrijkse versie van ‘Uitzending Gemist’ verdwenen zou kunnen zijn..!

En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië...! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die 'rebellen' en 'vrijheidsstrijders'...!!
En hup, een schone spijkerbroek aan en -na Egypte- nu op weg naar Syrië…! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die ‘rebellen’ en ‘vrijheidsstrijders’…!! Trap jij erin? Klik op de illustratie om een indruk te krijgen van de grootte van het Syrische leger.. Hoeveel Subaru’s met zware mitrailleurs zijn daar wel niet voor nodig..? En hoeveel schone spijkerbroeken..?

En ja hoor, wat blijkt..? De dag ná genoemde mail willen we nog een kijkje nemen, om de half-uur durende, uiterst goed-gedocumenteerde reportage te gaan bekijken, en wat blijkt..? Verdwenen dus. Van ‘uitzending gemist’, naar ‘uitzending VERmist’ kennelijk… (zie een screenshot van de zoekopdracht en resultaat, hierboven) Terwijl andere eerdere uitzendingen van ‘WeltJournal’ wél gewoon te zien zijn…! ‘Es wurden keine Beiträge gefunden, die Ihrem Suchbegriff entsprechen’…

Maar geen nood, het blijkt dat één van de redactieleden van Argusoog.nl, gewaardeerde collega’s, in staat zijn geweest de film te downloaden.. Maar nogmaals, het is dus niet de bedoeling van ‘krachten achter de schermen’, dat je deze documentaire dus te zien krijgt. En preciés daarom plaatsen we hem (volledig Nederlands ondertiteld!) hier toch weer op de site, ná hem al een paar keer eerder onder de aandacht gebracht te hebben.

Een advies: geef deze informatie dus zoveel mogelijk door aan mensen; of download de film en plaats hem dáár waar anderen ook kunnen kijken. De informatie is uiterst explosief, want van de spontaniteit van alle Arabische revoluties, blijft feitelijk weinig over. Zo blijkt overduidelijk uit het materiaal. En wat blijkt… Er zijn meer mensen op zoek naar dit materiaal..! HIER HIER en HIER een paar voorbeelden..

Het is dus kennelijk niet de bedoeling dat je deze informatie te zien krijgt, en überhaupt niet dat je het leest en de reportage te zien krijgt..! Dat zeggen we ermaar vast bij. Inmiddels was het gelukt de film op een sub-YouTubekanaal te plaatsen, maar deze YouTube in het Engels is ook al afgehaald. Je vond hem HIER. Nogmaals: de film is dus eigenlijk helemaal taboe.. Download de film, en verspreid in ieder geval deze informatie..!
c

* * *

x

Onder andere: Servië, Georgië, Oekraïne, Tunesië, Egypte, Libië.

x

Het zijn: Revoluties op bestelling!!
x

Volgen Syrië, Jordanië, Marokko en Rusland binnenkort..?

x

© februari 2011 – Tony Cartalucci /vertaling © 2011 Willem Huntelaar -viaZonnewende.be

(Dit artikel, ‘Globalist Coup Plotters Acting Shady ‘ verscheen 22/2/2011 op Land Destroyer)

xx

Hoewel de revoluties in Servië, Oost-Europa en de Arabische wereld spontaan lijken, zijn het niets anders dan een moderne versie van wat de VS en hun handlangers vroeger met grof geweld bereikten: dezelfde belangen, dezelfde organisaties, dezelfde doelstellingen in een nieuw jasje…! Imperialisme onder het motto van ‘spontane volksopstanden’.. De VS sponsort een organisatie, die uiterst effectief en uiterst georganiseerd revoluties vér van te voren pland. Geen weken, geen maanden, maar vaak gaan er jaren van ‘opleiding van de opstandelingen’ aan vooraf..!

Een overzicht:

Het is essentieel om te begrijpen met welke voorbedachte rade de Amerikaanse overheid hier te werk gaat; hoe lang van tevoren dit gepland en uitgewerkt is door de VS en hun uitgebreide netwerk van NGO’s en geheim agenten, en hoeveel er voor hen verloren gaat wanneer dit opgezet spel algemeen bekend raakt.

“Revoluties lijken vaak spontaan te ontstaan. Het lijkt erop alsof de burgers ineens de straat opgingen. Maar het is het werk van maanden en soms jaren van voorbereiding. Het is erg saai, totdat je een zeker punt bereikt. Dan worden massademonstraties georganiseerd of stakingen. Het is zorgvuldig gepland allemaal. Als het eenmaal begonnen is, dan is het ook in een paar weken voorbij..!”
xx
Ivan Marovic, ex-instructeur van
CANVAS, (Center for Applied NonViolent Action and Strategies – Servië)

x

En de financiering van dit alles…? Die dient geheim te blijven..!!
Daarom is het ook niet verbazend dat het Servische CANVAS onlangs zijn webpagina met daarop de samenwerkingsverbanden van de organisatie offline heeft gezet, om zo hun banden met Amerikaanse organisaties als het door de neo-conservatieven besmette Freedom House, het International Republican Institute, de Albert Einstein Institution, de National Endowment for Democracy (NED) en het door George Soros gefinancierde New Tactics in Human Rights/Center for Victims of Torture niet té openbaar te maken.

Het is belangrijk om te weten dat Gene Sharp de meest vooraanstaande docent is aan de Albert Einstein Institution (AEI), en dat hij degene was die het handboek schreef aan de hand waarvan Otpor in Servië opereerde, en waaruit later CANVAS ontsproot.
CANVAS was de organisatie die de aanvoerders van de door de VS gesteunde kleuren-revoluties in Georgië, Oekraïne, Tunesië en Egypte opleidde. Robert Helvey, die persoonlijk de mensen van Otpor trainde, was een directielid van de AEI tot tenminste 2003.

Srdja Popovic is de voormalige student die met z’n maatjes Slobodan Miloseviç ten val bracht in Servië. Zijn kennis, ervaring en inzichten werden en worden omgezet in ‘revolutie-adviezen’ aan ‘geschikte landen’, en gefinancierd vanuit de Verenigde Staten..!

Pas na een uitgebreide zoektocht op het net komt de Cooperation and Supporters-pagina van CANVAS naar boven. Men heeft de pagina op slinkse wijze ‘Externe links’ gedoopt, om zo de rol van de gelinkte organisaties binnen CANVAS en de georganiseerde ‘revoluties’ die we nu her en der zien te marginaliseren.

Mocht de theatrale, ‘verwarde’ en geveinsde verbazing van het volledige Amerikaanse en Europese establishment dat heeft deelgenomen aan deze zwendel, afgeroepen over miljoenen mensen ten koste van duizenden mensenlevens in Tunesië, Egypte en nu Bahrein en Libië, ontmaskerd worden als een met voorbedachte rade, opzettelijke herschikking van het politieke landschap, dan zullen de plannen van de mondiale elite niet alleen uiteenvallen in een chaotische wanorde en decennia werk verloren gaan, maar het zou ook de impuls kunnen zijn die de wereld nodig heeft om werkelijk wakker te schieten en te zien hoe zelfs het verzet tegen de elite door diezelfde elite wordt geënsceneerd.

Help ons deze zwendel aan het licht te brengen. We staan daarin niet alleen. Wat ook de plannen van de nieuwe Russische mediagigant Russia Today mag zijn: in deze zijn ze verbazingwekkend open en eerlijk.

Wanneer je bewijzen voor de samenzwering tegenkomt, bewaar dan niet alleen de webpagina, omdat die even snel weer verwijderd kan worden. Sla de pagina op of maak een screenshot, verzamel de info en geef het verder.

Hoe meer puzzelstukjes er worden gevonden, des te duidelijker het plaatje – al zal het niet een mooi plaatje zijn.
* * *

Loop niet weg voor de waarheid.

* * *

 

Deze links vullen het artikel aan:

– de documentaire-film ‘Bringing down a dictator’ toont de val van Milosoviç, vanuit het perspectief van Otpor, de studentenorganisatie, die aan de basis stond van CANVAS. HIER

– de documentaire-film ‘People Power’ toont de tactiek van de ‘geweldloze weerstand’, zoals door CANVAS toegepast en onderwezen. HIER

– alles over de non-gouvernementele organisatie ‘Freedom House’, die de belangen behartigd van ‘geweldloze vrijheidsstrijders’. Zonder officiële banden met de VS-regering.. HIER

– de site van het ‘Albert Einstein Instituut’, waar hoogleraar Gene Sharp, de auteur van het handboek over de ‘geweldloze weerstand’, doceert hoe dictatoriale regimes neer te halen. HIER

– CANVAS, de organisatie die haar geld verdient, met het adviseren van oppositiepartijen in dictatoriale landen, om hun regimes neer te halen door middel van de leringen van Gene Sharp, middels de ‘geweldloze revolutie’. HIER

– Het ‘National Democratic Institute for International Affairs’, is een officiële instantie die wordt gefinancierd met geld van de Amerikaanse belastingbetaler, en tot doel heeft, initiatieven in de wereld te steunen, die democratisering in hun land nastreven.. HIER

– Het artikel van F. William Engdahl: ‘Creative Destruction for a ‘Greater Middle East”? (Engels PDF) toont de argumenten die de achterkant laten zien van de ‘geweldloze revolutie’-methode. HIER.

* * *
X

De documentaire van ORF. ‘De Revolutieprofi’s’

Is deze niet te bekijken, dan klik je HIER voor de Engelse YouTube of

HIER

voor de door ons vertaalde VIMEO.
We nemen aan dat je de reikwijdte van deze documentaire kunt inschatten;  het oude zichtbare imperialisme van de VS heeft plaatsgemaakt voor een uiterst doortrapt nieuw systeem van ingrijpen in de processen van andere landen. Ongelooflijk hoe de ‘geweldloze revolutie’ in de plaats is gekomen van het ruw omverwerpen van regeringen.

x

Advertentie

369 thoughts on “Midden Oosten-revoluties spontaan? Mooi niet..!!

  1. Ik vind de docu niet eens zo schokkend. Het verbaasd me in ieder geval helemaal niets. ‘T zijn eigenlijk gewoon een soort huurlingen.

    Ik geloof alleen niet dat de Amerikanen/een vage elite zoveel macht hebben dat ze daadwerkelijk invloed kunnen hebben op de uitwerking van een revolutie. Ze hooguit een bijdrage hebben in de initiatie.

    Ik vind het artikel overigens erg sturend/subjectief geschreven. Wekt bij mij eerder weerstand dan ontvankelijkheid op.

  2. In 1997 heeft de strateeg Breszinski de huidige opstand in het Midden Oosten al beschreven in zijn boek The Grand chessbaord. Het is nl. voor Amerika de enige manier om een vorm van controle te krijgen over de olie_voorraden. Ook de inval en bezetting van Irak en Afghanistan gaan uitsluitend om de olie. Het is niet voor niets dat de grootste Amerikaanse legerbasis in Beiroet gebouwd is.

    Michael Ruppert geeft op YT een uitstekende uitleg over dit boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *