Advertentie

Promotiepartner WantToKnow & Frontier publishing


Wegens de stevige groei van zowel Frontier magazine/website en WantToKnow.nl/.be hebben wij als uitgevers de handen ineen geslagen en zijn we op zoek naar iemand die ons wil helpen met het aanbieden van advertentieruimte en samenwerkingsdeals aan geïnteresseerde derde partijen.

Deze derden kunnen organisaties en/of bedrijven zijn, die interesse hebben in het verspreiden van hun informatie naar de doelgroep van de websites van beide uitgevers.. Laten we je voor alle details hieronder de volledige functie-omschrijving aanreiken. Herken je jezelf hierin, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, voor een oriënterend gesprek; wie weet hoe snel we elkaar kunnen vinden.
Deze job is met name een uitdaging voor iemand die houdt van zelfstandigheid, het indelen van eigen tijd, maar vooral van het werken met mensen en creëren van samenwerkingsverbanden. Deze job is ook de ideale manier om eigen ondernemerschap (verder) vorm te geven.

* * *

x

Voor WantToKnow & Frontier publishing..

x

Wil jij onze promotiepartner worden voor aquisitie..?

x

Wat zoeken we?
wanttoknowdeffc_nlbekopieWe zijn op zoek naar een all-round man of vrouw die ons kan helpen met het initiëren, voorstellen en coördineren van samenwerkingen met derde partijen. En dan met name voor de plaatsing van commerciële berichten op de websites en neiuwsbrieven van Frontier Publishing en Dolphins & Whales publishing (uitgever van WantToKnow.nl/.be). Deze berichten en samenwerkingsvormen zullen gebaseerd zijn op een wederzijdse win-win-situatie, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de wensen en mogelijkheden van betrokken partijen.

frontier publishing

Overleg met de uitgevers over de tot stand te brengen deals, is een essentieel onderdeel van de samenwerking. In de praktijk komt het erop neer dat je derde-partijen zult benaderen en deze organisaties/bedrijven voorstellen doet voor het zichtbaar maken van hun producten/diensten op de sites en nieuwsbrieven van WantToKnow en Frontier. Hiervoor zullen zij een plaatsingvergoeding betalen. Het is daarbij van belang, dat deze werving voor beide uitgevers betrekkelijk nieuw is, zodat ook jouw ideeën in het uitwerken van de mogelijkheden tot werving, op prijs worden gesteld.

De doelgroep
Beide uitgevers richten zich op een groot publiek dat geïnteresseerd is in bewust-wording, in de ruimste zin des woords. De huidige situatie in de wereld is uitermate hectisch en velen worden gegrepen door de roep om ‘verandering’.. Deze toont zich in een grotere interesse in nieuws-achter-de-schermen, duurzaamheid, compassionele verbindingen, natuurlijke genezing en openheid van bestuur. Om maar eens een paar van de aandachtsgebieden te noemen.  Maar het is vooral de bewust-wording van ieder individu, die ervoor zorgt dat we de ommekeer gaan maken. Kortom, een uiterst dynamische doelgroep, een doelgroep die bereid is het heft in handen te nemen en ook een doelgroep die de frontrunners zijn van een veel grotere beweging die zich al toont.

Wie zoeken we..?
De persoon die we zoeken heeft een duidelijke affiniteit met het werven van promotionele deals. Naast dit commerciële gevoel en organisatietalent, vragen we vooral mensen die affiniteit hebben met de formule van beide media: de websites/nieuwsbrieven van WantToKnow én Frontier.

Ben jij een pro-actief mens, die het een uitdaging vindt om creatief mensen en partijen aan elkaar te koppelen? Heb je daarnaast ervaring, kennis en/of inzichten in de promotionele kanten van media, zoals het werven van banners, advertenties en/of opzetten van samenwerkings-deals, dan is deze functie wellicht iets voor jou. Een functie die ideaal is, voor mensen die vanuit huis hun eigen werktijden willen bepalen, hun eigen baas willen zijn. Marketingkennis en commercieel gevoel zijn een grote pré, zoniet een vereiste, omdat er al snel inhoudelijk met derden over samenwerking zal worden gesproken. De functie is nieuw binnen beide uitgeverijen, dus ook voor ons is het een uitdaging deze functie vorm te geven.

Beloning
Voor de inzet voor deze functie zullen we een beloning afspreken, die bestaat uit een provisie over de afgesloten deals met derde partijen. Zoals gezegd zijn dit organisaties (bijv. overheden) en bedrijven (vooral duurzame bedrijven hebben onze voorkeur!). Door de grote potentie die in deze functie/werving ligt, is een substantieel inkomen zeker mogelijk. Maar vanzelfsprekend hangt alles af van de inzet en resultaten van de inzet/werving.
Kosten voor out-of-pocketuitgaven kunnen worden vergoed; e.e.a. in onderlinge afspraak nog te regelen. We spreken dan bijvoorbeeld over een kilometervergoeding en/of andere kosten.

Contact

Wil je nadere informatie over deze functie en mogelijk een gesprek over het vervullen ervan, neem dan contact op met één van beide uitgevers. Voor Frontier publishing is dit Herman Hegge, die je kunt mailen op herman@frontierworld.nl en/of Guido Jonkers van WantToKnow.nl/.be die je kunt bereiken op dolphins&whales@xs4all.nl of telefonisch op 023 5339733. We zien je reactie graag tegemoet..!

x

Advertentie

ON NL Banner

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.