Advertentie

Reizigers uit veilig-gevaccineerd Israël VERBODEN..!


x
x

Reizigers uit veilig-gevaccineerd Israël:

VERBODEN..!

2021 ©WantToKnow.nl/be

x

Portugal is een van de eerste EU-landen, naast o.a. Zweden, dat een reisverbod uit Israël heeft afgekondigd. Gebaseerd op een explosieve toename van het aantal COVID-gevallen. En dan hebben we het niet over besmettingen, maar over de daadwerkelijke aandoening. Beide landen volgen de aanbeveling van de EU om Israël van de lijst van groene landen te schrappen. Zweden verbood ook de toegang van burgers uit de Verenigde Staten, Kosovo, Libanon, Montenegro en Noord-Macedonië. Minister van Binnenlandse Zaken Mikael Damberg vertelde aan nieuwszenders dat de sterke toename van het aantal COVID-19-gevallen in Israël, de Verenigde Staten en andere landen de reden is, Ondanks de massale vaccinatiecampagne van Israël, is het virus zich blijven verspreiden, zei Damberg.

Verschillende Israëlische politici bekritiseerden de richtlijn van de EU en het mandaat van Portugal. De Zweedse minister Mikael Damberg, noemde de sterke toename van coronavirusinfecties als de reden waarom de landen werden verwijderd uit de vrijstelling van het reisverbod. Want ondanks de ‘succesvolle’ vaccinatiecampagne van Israël, herbergt Israël nog steeds grote groepen ongevaccineerde mensen, die hebben toegelaten dat de uitbraak zich verspreidde…!

Regeringsadviseur de. Anders Tegnell is epidemioloog en een heel nuchtere man, die niets moet hebben van lockdowns, mondkapjes, etc.

Op 30 augustus schrapte de Europese Unie de Verenigde Staten, Israël, Kosovo, Libanon, Montenegro, Noord-Macedonië en andere landen van haar lijst van veilige reizen. De lijst is niet bindend en landen zijn vrij om hun eigen grensbeleid te bepalen. “Voor niet-essentiële reizen naar de EU vanuit landen of entiteiten die niet in bijlage I zijn opgenomen, geldt een tijdelijke reisbeperking. Dit doet geen afbreuk aan de mogelijkheid voor de lidstaten om de tijdelijke beperking op niet-essentiële reizen naar de EU voor volledig gevaccineerde reizigers op te heffen,” zei de EU destijds in een verklaring.

De Verenigde Staten staan Europese burgers niet toe het land vrij te bezoeken, ondanks oproepen van de EU. De Verenigde Staten verlengden ook een moratorium op grensoverschrijdende reizen met Canada en Mexico, ondanks het feit dat Canada de reisbeperkingen voor Amerikanen en permanente ingezetenen die volledig gevaccineerd zijn, heeft opgeheven. Intussen heeft Israël in het weekend aangekondigd dat personen die geen derde vaccinatieboost hebben gekregen hun vaccinpaspoort niet zullen kunnen gebruiken.

Hoewel Israël een van de meest gevaccineerde landen op aarde is tegen COVID-19, nemen de gevallen toe. Het zeven-daags gemiddelde van COVID-19 besmettingen in de kleine natie bedroeg maandag meer dan 1.000 per één miljoen mensen, wat het dubbele is van de aantallen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, volgens Oxford University’s Our World in Data. De bizarre conclusie van deze landen, alsof de ongevaccineerden deze COVID-gevallen hebben veroorzaakt en de gevaccineerden als het ware tot ‘heilige boontjes’ zijn gedoopt, geeft een weldenkend mens te denken..! Het verhaal lijkt weer bij te dragen aan het ‘bashen’ van ongevaccineerden als de ‘schuldigen’..!

Maar Zweden is natuurlijk al een speciaal voorbeeld..!
We hebben er HIER al aandacht aan besteed; de situatie in Zweden. In Zweden is het leven normaal, zonder mondkapjes en/of avondklok. Winkels, restaurants, contactberoepen zijn gewoon open. En het aantal besmettingen? Dat ligt er naar verhouding niet veel hoger dan in Nederland en – veel belangrijker – er is amper nevenschade en psychisch leed. Dat moet iedereen toch te denken geven. Het was juriste Raisa Blommestijn, woonachtig in Stockholm, die op social media liet weten:

“Eigenlijk is alles open en gaat het normale leven zo goed als door, sterker nog: op sommige momenten voelt het voor mij alsof corona überhaupt niet bestaat..! Dat geeft toch te denken, want waarom kan het in Zweden wel? Waarom kan het normale leven in Zweden wel doorgaan terwijl we in Nederland al meer dan een jaar vastzitten aan de meest bizarre maatregelen?”

Het patroon van coronadoden in Zweden en Nederland blijkt min of meer hetzelfde. Ook is het zo dat de sterftecijfers in bijvoorbeeld de staat Californië, met hele zware coronamaatregelen, nauwelijks verschillen van die in Florida, waar het leven gewoon doorgaat..! Ergo, de COVID-maatregelen zijn een wassen neus..! En daarnaast blijkt (HIER) dat maar liefst 21 Europese landen een hogere oversterfte hadden dan Zweden! En Zweden is nooit in lockdown gegaan.

En  let op, want daar waar Zweden in 2020 7,7% meer sterfgevallen registreerde dan normaal, bedroeg in landen die kozen voor strenge lockdowns, zoals Spanje en België, deze oversterfte respectievelijk 18,1 en 16,2%. Daarnaast blijkt ‘mondkapjesvrij Zweden’ bijna op geen coronadoden per dag uit te komen..!! Bijzonder hoe Zwedens hoofd-epidemioloog dr. Anders Tegnell ook de angst voor de deltavariant wegwuift. In de afgelopen weken registreerde Zweden gemiddeld 0,6 coronadoden per dag, aldus de Daily Mail (HIER). De Zweedse economie ging niet op slot en ook werden er geen lockdowns of strenge afstandsregels ingesteld. Begin juli schafte het land ook de mondkapjesplicht in het openbaar vervoer af.

Onlangs waarschuwde de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC dat de deltavariant even besmettelijk zou zijn als waterpokken, maar dr. Anders Tegnell wuifde dit verhaal weg. Hij zei dat er nog steeds teveel onbekend is over deze deltavariant en dat we geen ‘verstrekkende conclusies’ moeten trekken. Tegen de krant Aftonbladet zei Tegnell dat het lastig te zeggen is, hoe besmettelijk delta is.

“In sommige gevallen besmet één persoon 100 mensen, in andere gevallen niemand. De deltavariant is ‘de dominante variant’ in Zweden en circuleert er ‘al enige tijd’.”

Voor de goede lezer blijkt dat -in tegenstelling tot dhr. Hugo de Jonge, deze Zweedse arts geen angstaanjager is, om vaccinaties door te duwen..! Zijn focus ligt op…

GROEPSIMMUNITEIT, the name of the game..!
Nee, niet het vaccineren, maar het rustig laten uitdoven van de vermeende epidemie, die zelfs tot pandemie werd gekwalificeerd, is ’the name of the game’. Dr. Anders Tegnell vertrouwt op de kracht van het menselijke immuunsysteem, BOVEN DE VACCINATIES.. ! En wat blijkt? Volgens een nieuwe, nog niet gepubliceerde Zweedse studie (HIER) heeft het land al groepsimmuniteit bereikt tegen meerdere coronavarianten. De onderzoekers zeggen dat de grens om groepsimmuniteit te bereiken veel lager lijkt te zijn dan gedacht.

 

Advertentie

1 gedachte over “Reizigers uit veilig-gevaccineerd Israël VERBODEN..!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.