Advertentie

TSA moet ‘naked-body-scanners’ verwijderen..!!


Met ontzag voor autoriteit ondergraaft menigeen zijn eigen vrijheid en eigen integriteit..!
Met ontzag voor autoriteit pikten de Amerikaanse burgers zelfs de meest onterende behandeling op vliegvelden. Menigeen vond dit een bijna fascistische aantasting van zijn burgervrijheid en eigen integriteit..!

x

Wanneer jij WantToKnow al een tijdje volgt, weet je dat wij ons ook teweer hebben gesteld, tégen de schandalige wijze waarop de autoriteiten onder president George W. Bush, de Amerikaanse burgers meenden te mogen vernederen. Want precies dát was het wat er gebeurde, onder het motto van de strijd tegen terror.. (The warrrrr on terrrorrrrr!) Onder dekking van de Patriot Act, bleek (en blijkt!!) deze overheid in staat, burgers te strippen van hun burgerrechten en het buitenspel zetten van de Amerikaanse grondwet..!

Michael Chertoff.. een 'creep' die de Amerikaanse veiligheid zou dienen..! Of kan het zijn dat het gewoon een masker is.. (klik voor artikel over deze 'nazi')
Michael Chertoff.. een ‘creep’ die de Amerikaanse veiligheid zou dienen..! Of kan het zijn dat het gewoon een masker is.. (klik voor artikel over deze ‘nazi’)

De beslissing om de ‘naked-body-scanners’ te plaatsen, werd genomen, nadat een jochie van net in de twintig, op een vlucht van Amsterdam naar Boston, een zogenaamde ondergoedbom gedragen zou hebben.. Een jongetje van 24 jaar, die kennelijk gevraagd werd om mee te doen aan een bomtest..!! En natuurlijk tijdens de vlucht ontmaskerd werd.. Vreemd verhaal? Lees gewoon dit artikel voor een afgewogen(er?) standpunt.

De man achter de TSA, directeur en oprichter, Michael Chertoff, vinden wij niet alleen een creepy kerel, maar deze man bleek ook nog eens volledig carte-blanche te hebben gekregen van de ‘hoge-omes’ in de Amerikaanse regering, om zijn scanners (hij was ook nog eens leverancier..!!) te gaan verkopen aan de Amerikaanse regering.. Hoe bizar kun je het inderdaad maken. En later bleek, via DIT ARTIKEL, dat deze meneer Chertoff ook nog eens achter een bureau zat dat wereldwijd, valse terroristische informatie verspreidt over terroristische dreigingen die bijvoorbeeld de VS aangaan..!

En in mei 2011 hadden we hier op de site al een hoofdartikel, hoe de burgers van de VS werden opgelicht inzake deze valse-vlag-operatie met de ‘naked-body-scanners’. (HIER) Reden temeer dit artikel hieronder te plaatsen en met een glimlach melding te mogen maken van het feit, dat de scanners verleden tijd zijn. Ongeacht de schade die ze tot nu ongetwijfeld aangericht zullen hebben, is het toch een mijlpaal.. !

* * *

x

TSA moet ‘naked-body-scanners’ verwijderen..!!

2013 ©Anthony Gucciardi

2013 © WantToKnow- vertaling Guido Jonkers

x

Massa activisme, in combinatie met een aantal succesvolle publieke bewustzijnscampagnes, inzake de zogenaamde naakte-lichaamsscanners, die de Amerikaanse TSA (Transportation Security Administration) inzette, om mogelijke ’terroristen’ te ontdekken op vliegvelden, heeft ertoe geleid dat deze overheidsdienst nu wettelijk verplicht is, ALLE BODYSCANNERS TE VERWIJDEREN EN NIET MEER TE GEBRUIKEN..!

De beslissing werd afgelopen week genomen, vooral door de directe aanleiding, dat het software-bedrijf, dat verantwoordelijk is voor de data-processing in de scanners, niet kon en wilde garanderen, dat nieuwe software in staat zou zijn, minder onthullende scans te produceren. Dat was een voorwaarde die het Amerikaanse Congres had opgelegd, als deadline. (zie link naar Bloomberg)

Dit is het beeld zoals de 'Rapidscan'-bodyscanner oplevert; de volledige naaktheid van de persoon in kwestie, met de kleren aan.
Dit is het beeld zoals de ‘Rapidscan’-bodyscanner oplevert; de volledige naaktheid van de persoon in kwestie, met de kleren aan.

Met andere woorden, de beruchte lichaamsscanners, waarvan bekend is dat ze in staat zijn om daadwerkelijk plaatjes van het naakte menselijke lichaam te bewaren, zijn (waren) feitelijk zo indringend, dat zelfs het software-bedrijf zélf er schande over sprak. Maar ook de belofte om de gescande foto’s niet te bewaren, bleek aan alle kanten te zijn verbroken! In een computer van een US-marshall in Florida werden maar liefst 30.000 scans bewaard..

Maar ondanks diverse aanpassingen in de software van het scannersysteem, bleken er niets-verhullende plaatjes tevoorschijn te blijven komen, die het gescande lichaam tot in de kleinste details, naakt lieten zien.  Het software-bedrijf bleek dus niet in staat de software van de scanners van hun obscene karakter te ontdoen.. Die conclusie vooral leidde tot de beëindiging van het US$ 5 miljoen-contract tussen software-maker OSI en de TSA.

Op de Amerikaanse vliegvelden, stonden, na een eerste verwijdering van 76 scanners vorig jaar, nog zo’n 174 Rapiscan-machines. Deze dienen nu, op kortst mogelijke termijn ook verwijderd te worden van de vliegvelden in de VS. Maar de TSA wil echter niet helemaal toegeven en houdt zich nu krampachtig vast aan een aantal scanners, die volgens de TSA, minder-confornterend zouden zijn, maar ook hiertegen/over lopen al massa-actieplannen van de nieuwe media. Jammer dat deze overheidsdienst deze misplaatste trots aan de dag legt, maar met enig geluk zullen we het momentum van de heftige, naked-body-scanners ook hier kunnen manifesteren.

Umar Farouk Abdulmutallab, de vermeende 'ondergoed-bom-terrorist'..
De oorzaak van het plaatsen van de ‘naked-body-scanners’:  de 24-jarige Umar Farouk Abdulmutallab, de vermeende ‘ondergoed-bom-terrorist’.. Of hoe een dergelijk jochie, gebruikt kan worden voor een valse-vlag-operatie, die vervolgens in staat is, onze vrijheden af te pakken..! (klik voor artikel)

De scanners zijn geband door activisme en het verspreiden van informatie erover!
Het is met name te danken aan internationale websites, vaak alternatieve media, dat deze aankondiging werd gemaakt door de TSA. De beslissing om de levensgevaarlijke bodyscanners te plaatsen, werd niet alleen zwaar onder druk gezet door het massa-activisme, maar bleek vooral op feiten te berusten. De serieuze gezondheidsrisico’s die keer op keer werden belicht, en aan de andere kant de volstrekt irrationele wijze waarop de fabrikant van de scanners probeerde verweer te voeren tegen de ernstige beschuldigingen, maakte dat het fundament onder de beslissing deze apparaten op alle vliegvelden te plaatsen in de VS, werd teruggedraaid.

Persoonlijk ben ik al de tijd dat deze TSA-bodyscanners werden geplaatst en gebruikt, in het geweer gebleven tegen deze krankzinnige beslissing. Ook ik ben jaren bezig geweest, om de FEITEN bloot te leggen rondom deze scanners. Daaronder was het oude rapport uit 1998, dat al aantoonde dat er een aanmerkelijk aantal kankergevallen te betreuren viel, als direct gevolg van het inzetten van dit type bodyscanners. Maar er waren ook berichten van pedofiele agenten van de TSA, die gescande afbeeldingen op hun persoonlijke computers bleken te hebben..!

En dan was er nog, niet te vergeten, de amateur-ingenieur, die er heel slim in slaagde het failliet van de scanners aan te tonen, door met metalen objecten langs de scanners bleek te zijn gekomen! De scanners bleken dus niet alleen in-effectief in hun primaire taak om wapens op te sporen! Maar de ‘naked-body-scanners’ bleken vooral levensgevaarlijk! En het is dus maar weer de vraag, hoeveel mensen heftige schade hebben opgelopen doordat ze met regelmatig moesten vliegen en dus ook door deze schandalig-gevaarlijke apparaten moesten.

En dan spreken we nog niet over de schandalige wijze waarop Amerikaanse staatsburgers werden behandeld, als ze ook maar enigszins durfden tegenstand bieden tegen een scan van hun lichaam.. Volledig uit hun dak-gaande TSA-agenten, die feitelijk een burger-dienende taak hebben, bleken absurde staaltjes van vernedering van burgers op te leveren.. Het woord ‘paranoia’ is hier helemaal op zijn plaats.

Een full-body-scanner is ook in staat beelden te leveren die 'invert' zijn. Bijvoorbeeld dit resultaat (rechts) opleveren..?
Een full-body-scanner is ook in staat beelden te leveren die ‘invert’ zijn. Bijvoorbeeld dit resultaat (rechts) opleveren..?

Het is mij gebeurd dat ik maar liefst 30 minuten moest wachten, toen ik op een vliegveld besloot, me te laten fouilleren, in plaats van me door de scanner te laten doorstralen. Ik werd door de TSA-agenten van héél dichtbij benaderd, alsof ik een crimineel was, die gearresteerd zou moeten worden en heel nauwkeurig in de gaten diende te worden gehouden. Terwijl ik feitelijk niets anders had besloten, dan me niet door de scanner te laten doorlichten.. Een apparaat waarvan stralingsexperts al tientallen jaren geleden hadden toegegeven, dat het de oorzaak was van jaarlijkse kankergevallen!

Activisme werkt!
De basis van dit verhaal is dat activisme wel degelijk werkt en dat bewustzijn verspreiden, via het delen van essentiële informatie met zoveel mogelijk mensen, kan leiden tot grote veranderingen! Het luiden van de alarmklok door heel de VS, via verschillende kanalen, leidde ertoe, dat een groep van uiterst gedegen geïnformeerde VS-burgers, de TSA is blijven achtervolgen, tijdens elke mogelijke gelegenheid.

Dit leidde ertoe dat het Amerikaanse Congres de fundamentele beslissing heeft genomen dat de 174 ‘naked body’-scanners van vliegvelden zijn verwijderd. Het is dus een opsteker, ook voor jou als WantToKnow-lezer, dat je de kracht van de Waarheid beseft en dat je niet moet nalaten, de informatie áchter zaken zoals deze schaamteloze bodyscanner-politiek, aan het daglicht te brengen. Het kan het grootste verschil uitmaken, op een totaal onverwacht moment!

x

 * * *

 

6 gedachten over “TSA moet ‘naked-body-scanners’ verwijderen..!!

 1. Ha Guido,

  Bemoedigend dit. Weet je nog 2011: hier begon ik:

  http://www.nrc.nl/opklaringen/2010/02/12/kerstterrorist-expres-doorgelaten/

  Jij schreef op deze site.

  Niet dat wij het nou ‘geregeld’ hebben, helemaal niet.
  Maar ik geloof wel in die vlinder-vleugelslag, dat kleine duwtje van velen. En dat vanuit de alternatieve media druk op de MSM wel degelijk zin heeft.

  Wel hoop ik dat vanaf nu het signaleren en positieve resultaten dichter op elkaar zullen zitten in de tijd.

  Zie bijvoorbeeld het fiet dat de Sandy Hook video in iets meer dan een week tijd meer dan 11 miljoen keer is bekeken. http://www.youtube.com/watch?v=Wx9GxXYKx_8

  1. dank Joris, jazeker, wij, mannen van het ‘eerste uur’ hebben het allemaal niet voor niks zitten volgen en bekrachtigen..!
   grappig dat Michael er ook nog eens over begint..!

   Die Sandy Hook hadden we al 5 artikelen aan kunnen wijden; het is werkelijk te idioot voor woorden, zoals daar geblunderd is. Maar de conclusie is dus gewoon weer een ‘valse vlag’. En idd om de wapens uit de VS te krijgen.. TPTB krijgen het benauwd volgens mij.. 🙄

 2. En nu? Wat moeten die paranoia figuren, die het propageren en die het uitvoeren, nu? Want dat ze dat zijn daar heb ik genoeg ervaring mee door mijn reis naar Amerika. Volkomen geschift en dom, dom dom? Niet te geloven. Enneh, je wordt per definitie gezien en behandeld als een potentiële terrorist; van de Amerikanen die een uniform aan hebben en op vliegvelden etc. werken, heb ik zeker geen hoge pet op, wat een droefenis aan intellect, alsof het een pre is om aan zo’n “baantje” te komen. Ook mijn zoon, ik en medepassagiers zijn op diverse vliegvelden en bij inchecken zeer zeer grof behandeld; niet te filmen gewoonweg. En het gekke, toen wij over de grens van Amerika naar Canada reden, werd mijn schoondochter, een Amerikaanse, zeer grof behandeld en gevraagd waarom zij in Nederland woonde en wat zij daar deed. Alsof het een daad van landverraad is dat je verhuist naar een ander deel van de wereld. En nog een gekke ervaring: mijn kleindochter, was toen net een jaar oud in bezit van een Nederlands paspoort en een Amerikaans paspoort (verplicht!!!!!), werd welkom geheten en er werd zeer nadrukkelijk gezegd: this is your home daughter!!!!!

  1. Ik vind het nog steeds na 3 jaar geleden een heel eng idee dat ze iets doen moet onze foto’s. Zeker de foto van mijn kleindochter gezien die pedofiele organisaties daar. Werkelijk om van te gruwen. Ook de straling waar wij aan hebben blootgesteld is verontrustend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.