Advertentie

UFO’s en alien-ontvoeringen op tv in VS.


Met de stijgende interesse in het UFO-fenomeen, komt ook de zaken van de ontvoeringen van mensen door aliens steeds meer in de belangstelling te staan. Dit onderwerp is al lang geen borreltafelpraat meer, zoals je hieronder zult lezen. Ook de getuigenissen van vele honderden, zo niet duizenden mensen steunen de opvatting, dat wij mensen onderwerp zijn van intense studie door buitenaardse levensvormen.

Fred Burks is de oprichter van WantToKnow.info en schreef het onderstaande artikel dat je hier in het Nederlands kunt lezen, dankzij de vertaling van Ellen du Burck. Met name de officiële standpunten en uitlatingen zijn natuurlijk bijzonder interessant, omdat zij licht werpen op de vraag hoeveel onze overheden achter de schermen al bekend zijn met dit fenomeen.

Alien_abduction on ABC tvDe nog steeds op geruchten gebaseerde verhalen, dat de krachten achter de overheid in de VS al lang ‘deals’ hebben gesloten met de buitenaardsen, blijken steeds meer een reëel fundament te krijgen. De Amerikaanse overheid zou deals hebben gemaakt die enerzijds buitenaardsen toegang gaf tot het bestuderen van het ‘verschijnsel’ mens, en anderzijds de machten achter de schermen in de VS toegang zou geven tot buitenaardse technologie.

Hoe het ook zij, heb jij interesse in dit fenomeen, of lees je hier voor het eerst over deze materie, dan raden we je aan het onderstaande, zeer gedegen stuk van Fred Burks te lezen. Nogmaals: geen gewauwel en napraterijen, maar harde feiten en gedegen onderzoek liggen aan de basis van het artikel. Plezier ermee.

Mocht jij als WantToKnow-bezoeker ervaringen willen delen met andere bezoekers op de site en geloof je dat je verhaal in dit opzicht leerzaam kan zijn, neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een anonieme plaatsing van je artikel, zoals dat al eerder is gebeurd met anderen. Samen kunnen we ook het artikel schrijven, ook daarvoor hoef je niet terughoudend te zijn.

Kijk voor 2 interessante lezingen over dit onderwerp op onze agenda. (25 Oktober en 15 November)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

UFO’s en ontvoeringen door buitenaardsen op tv in VS.

Fred Burks wanttoknow.info augustus 2009

vertaling Ellen du Burck

Onlangs werd op primetime, in een speciale editie van ABC News, een item over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen uitgezonden met als titel “Ontvoeringen door buitenaardsen: een onderzoek naar de menselijke geest.” Deel I van deze ABC documentaire, getiteld ” Abduction by Aliens: Meet the Believers,” is te vinden via deze link. (9 minuten)

Waar vroeger werd gezwegen over ontmoetingen met buitenaardsen, daar komen deze dagen steeds meer mensen naar voren met hun ervaringen.
Waar vroeger werd gezwegen over ontmoetingen met en ontvoeringen door buitenaardsen, daar komen deze dagen steeds meer mensen naar voren met hun ervaringen.

Hoewel deze documentaire het waarheidsgehalte van zowel UFO’s en buitenaardse ontvoeringen aan de kaak stelt, is de hoeveelheid van dit soort gevallen gemeld door gewone, respectabale mensen heel overtuigend. Voor de eerste keer heeft een mediagigant zoals ABC dit onderwerp, ontvoeringen door UFO’s, uitgezonden en het dus blijkbaar interessant genoeg gevonden voor een openbare discussie.

De massamedia hebben jarenlang ieder mens of groep die in UFO’s geloofden genegeerd of belachelijk gemaakt. En degenen die beweerden dat ze ontvoerd zijn geweest door buitenaardsen, werden behandeld alsof ze debiel waren. De enkele, serieuze rapporten die wezenlijke vragen over UFO’s opriepen werden vaak ergens onderaan in een vaag katern gepubliceerd.

Een van de vele opvallende voorbeelden is die van voormalig CIA-chef Roscoe Hillenkoetter. Op 28 februari 1960 verklaarde hij publiekelijk: “Achter de schermen zijn hooggeplaatste officieren van de luchtmacht enorm bezorgd over UFO’s. Maar door ‘officiële geheimhoudingen’ en bespottelijkheden, worden burgers misleid en laat men hen geloven dat  die onbekende vliegende objecten onzin zijn”.

Dit verbazingwekkende nieuws van een van de machtigste mannen in de regering werd gepubliceerd in de New York Times. Het artikel werd echter ergens weggemoffeld op pagina 98 van de zondagkrant. Klik HIER om dit artikel uit de New York Times te lezen.

Op 9 mei 2001, verklaarden 22 zeer gerespecteerde getuigen van de regering en het leger, in de prestigieuze National Press Club in Washington DC in een grote zaal afgeladen met vooraanstaande verslaggevers, hun persoonlijke betrokkenheid bij een grote UFO cover-up. ZIE HIER Maar de media kon deze mijlpaal (gesponsord door de Disclosure Project), niet goed overbrengen en het werd zelfs weggehoond. Via deze link kun je de meeslepende verklaringen lezen van deze en andere getuigen van het Disclosure Project.

De laatste jaren verandert de teneur van de media geleidelijk. CNN’s Larry King begon eind 2007 met een serie afleveringen waarin pittige vragen werden gesteld over UFO’s. De gasten van King, die opmerkelijke ervaringen met UFO’s hebben gehad, bestonden uit een voormalig gouverneur en belangrijke militaire officieren die niets te winnen hadden bij deze getuigenissen.

Op 14 mei van dit jaar, publiceerde de New York Times het eerste ondersteunende artikel voor de UFO-beweging. Klik hier voor de link naar dat artikel. Afgelopen maand werd Apollo 14 astronaut Edgar Mitchell (de zesde man die op de maan landde) geciteerd door ABC waarin hij verklaart dat ‘het UFO-fenomeen echt is’. En nu heeft ABC deze verbazingwekkende documentaire over buitenaardse ontvoeringen en UFO’s uitgezonden.

Dankzij de onvermoeibare inspanningen van een groot aantal pioniers in de UFO-beweging, lijkt de vooraanstaande media zich eindelijk betrokken te voelen bij een serieuze discussie over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen.

teven Greer, één van de wetenschappelijke onderzoekers die hun gepassioneerde focus volledig richten op contacten met buitenaardsen.
Steven Greer, één van de wetenschappelijke onderzoekers die hun gepassioneerde focus volledig richten op contacten met buitenaardsen.

Er zijn heel veel moedige personen die belangrijke bijdragen hebben geleverd om dit zover te krijgen. Dr. John Mack heeft zijn carrière als gerespecteerde Harvard professor en als schrijver en winnaar van de Pulitzerprijs, op het spel gezet toen hij serieuze studies en diverse boeken over buitenaardse ontvoeringen publiceerde. Zijn documentaire over dit onderwerp ‘Touch’ is een klassieker. is een van de wetenschappers die zich volledig toelegde op het UFO-fenomeen.

 Dr. Steven M. Greer gaf zijn lucratieve carrière als medisch directeur van spoedeisende hulp in een groot ziekenhuis op, om zich te focussen op het UFO-fenomeen en om dit publiekelijk naar buiten te brengen. Zijn succesvolle Disclosure Project hebben mij en duizenden andere sceptici omgeturnd naar overtuigden tijdens zijn National Press Club evenement. En vele andere toegewijde personen hebben hun carrière en reputatie geofferd om dit belangrijke onderwerp te rechtvaardigen.

De meerderheid van deze onderzoekers is er van overtuigd dat aliens over het algemeen  goedaardig en vriendelijk zijn. Verklaringen van diverse ooggetuigen van de regering hebben beschreven dat een UFO-voertuig nucleaire kernkoppen ontmantelde in een poging ons bewust te maken van het gevaar van deze wapens ten aanzien van de toekomst van onze planeet. Volgens een belangrijke richtlijn (niet veel anders dan die uit ‘Star Trek’), zouden de buitenaardsen wachten om hun bestaan bekend te maken totdat wij staken met onze oorlogzuchtige manier van handelen.

Nu is het jouw beurt om een belangrijke rol te spelen in het naar buiten brengen van dit fenomeen. In stijgende lijn worden mensen bewust van UFO’s en de mogelijkheden die ze met zich meebrengen, en de mogelijkheden voor transformatie. De tijd dat we een nieuw tijdperk inluiden in menselijke relaties met ons omringende melkwegstelsel en het universum komt dichterbij. Wat een spannende tijd om in te leven!

Klik HIER voor een gedetailleerd essay met betrouwbare informatie over de diepere betekenis van UFO’s en hun betrokkenheid bij onze planeet. De tekst in het kader hieronder geeft een aantal suggesties om jezelf te onderwijzen en het nieuws te verspreiden. En als laatste nodigen we je uit om je opmerkingen onder het tekstkader te geven om ons over je ervaringen te vertellen. Heb je ooit een ontmoeting gehad met een UFO of ben je ontvoerd? We zijn blij met jouw verhalen.

Wat jij kunt doen:

 • Via bijv. deze link vind je andere overtuigende en geloofwaardige artikelen over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen.
 • Informeer jouw media en politieke vertegenwoordigers over deze belangrijke informatie en ga discussies erover niet uit de weg.
 • Dring er op aan om het onderwerp UFO’s serieus te onderzoeken en te luisteren naar de vele getuigenissen van leden van de regering en het leger die er nu over durven praten.
 • Lees beknopte samenvattingen van onthullende rapporten over UFO’s van de media. HIER o.a.
 • Lees meer over UFO’s en de gevolgen voor onze toekomst in deze krachtige les van de Free Hidden Knowledge Course.
 • Bezoek ons UFO-informatiecentrum via DEZE link.
 • Verspreid dit nieuws onder je vrienden en collega’s, 
 • bookmark dit artikel op vooraanstaande nieuwspagina’s via het Share This-icoontje op deze pagina, zodat wij wel de rol vervullen die de meerderheid van de media teleurstellend nalaat.

Samen maken we een verschil.

Advertentie

360 thoughts on “UFO’s en alien-ontvoeringen op tv in VS.

 1. Het bewijs van de kernwapens die onverklaarbaar werden uitgeschakeld, is ook geen bewijs..? Voor Tessa en mij was dat het wel. Grappig dat bewijs voor de een, nog geen bewijs voor de ander is..

  Gisteren vroeg ik -het leek een grap- aan franciscus001 om alleen te melden als hij WEL bewijs had, zag, of voelde.
  Want hier heel hard roepen ‘ik wil ze zien’, heeft naar mijn idee dan ook een heel andere achtergrond, dan de relatief oppervlakkige buitenkant van deze schreeuw om bewijs.

  Grappige gedachte, die hou ik even vast.

 2. ach guido die informatie dat kernwapens uitgeschakeld waren , komt van , je voelt het al aankomen, vage site’s er is geen enkel land dat heeft bevestigt dat ze daad werkelijk uitgeschakeld waren.
  en dat het voor jou bewijs is ach dat zegt veel over jou.

 3. @Berma,

  Ik heb zekers respect voor ieders mening. Maar ik stel wel kritische vragen. (en dan gaan sommigen het al gauw op iemands persoontje gooien, bij gebrek aan iets beters)Geeft niets, ik heb een brede rug en kan veel hebben.

  Bewijs is bewijs. Beweringen óver iets zie ik niet als onomstotelijk bewijs. Heb je nooit serieus afgevraagd waarom na al die decennia nog steeds dit harde bewijs ontbreekt? Ik wel, en trok daaruit een eerlijke conclusie.

  Ik bestudeer het fenomeen al vijfentwintig jaar en ben een harde believer geweest. Juist doordat ik elk bemachtigd artikeltje hierover las en elk beeldje en foto koesterde werd mijn geloof in ufo’s alszijnde een bezoekende buitenaardse beschaving steeds minder. Het patroon bleek steeds hetzelfde, zoethoudertjes met veel schepjes suggestie. Telkens was de foto te vaag, waren rapporten toevalligerwijs beklad met de bekende zwarte stift met als triest dieptepunt een wereldwijde pathologische sectie op een pop, die een buitenaards wezen van Roswell moest voorstellen. Pas in de zeventiger jaren werd Roswell pas bekend na bezoek van ufoloog Friedman. Het stoffige plaatje werd de amerikaanse Loch Ness, vol betalende toeristen. Dan houdt je als dorp zo’n mythe wel in stand, want dit betekent immers kassa! Er werd nog geen schérf buitenaards materiaal geborgen en Friedman signeert nog vaak in Roswell zijn laatste boeken. (uiteraard voor wat financiele vergoeding =dus het boek kopen!) Dus indien men een doorzichtig complot zoekt bestaat het in Roswell.

  Wil je de discussie hierover zuiver voeren is het juist belangrijk dit kaf van het koren te scheiden. Ik bedoel dit allesbehalve kwetsend, maar ik ga voor een eerlijke mening. Het ufofenomeen an sich blijf ik interessant vinden. Maar ook andere takken van wetenschappen die op zoek zijn naar bewijs voor een buitenaardse levensvorm interesseert me. Denk aan die desbetreffende metorietgesteente van Mars. Het Seti-signaal of wat we de komende decennia nog misschien vinden op sommige planeten en hun manen binnen dit zonnestelsel. Veel interessanter en tevens veel realistischer te noemen.

 4. @ Guido
  ik wil fysiek bewijs
  bewijs dat iedereen kan zien
  bewijs dat tastbaar is
  bewijs dat te controleren is
  bewijs dat niet van horen zeggen is

  is dat zoveel gevraagd Guido ? zegt dat zoveel over mij ?

 5. Dit klinkt stukken begrijpelijker
  ik heb gemerkt dat het soms moeilijk is om je begrijpelijk voor een ander uit te drukken, er zit geen klank in je tekst waardoor je dit moet compenseren door je heel duidelijk uit te drukken.
  Er zit verschil in de informatie van lang geleden en nu, er komt veel meer naar buiten.
  Maar als je de boodschappers niet geloofd dan sta je waarschijnlijk nog even ver als vroeger.

 6. @franciscus001
  Ik was nog niet klaar met schrijven maar de tekst was ineens geplaatst.
  Op Niburru is in het verleden heel wat geplaatst wat gewoon niet uit is gekomen.
  Er word nu gezegd dat Obama binnenkort zal toegeven dat er contact is met buitenaardse.
  Daar wacht ik nu op en verder hebben we de datum van 2012.

  Hard bewijs is moeilijk te vinden als het door de overheid ook nog eens weggehouden word voor het grote publiek..
  Ik denk als je iets van bewijs had, en je zou dat laten weten op internet dan zal je het binnen de kortste keren kwijt raken mogelijk door de overheid en anders wel door een inbraak.

  De verhalen worden ook steeds luider en waar rook is is vuur.
  Als mensen voor hun lol al deze soort berichten op internet zouden zetten dan hebben ze erg veel tijd en behoorlijk gestoord.
  Het zijn er gewoon te veel om dit te negeren.

 7. @ Gait schreef oktober 24, 2009, 10:47 dat hij hard bewijs wou!

  Wel Gait als je alle filmpjes op YouTube van Lt Col P J Corso zou hebben gezien enz en zijn boek zou hebben gelezen dan zou je dat niet vragen. Corso was in de jaren rond 1960 commandant van een kernrakettenbasis in Duitsland, president Eisenhouwer gaf hem die baan omdat Corso in het ‘Witte Huis’ werkte en geschikt bleek voor die baan, en op de RADAR die op die bases was zag Corso heel vaak onbekende vliegende voorwerpen die met grote snelheid over Duitsland vlogen. Corso heeft onderdelen van een van die drie nabij Roswell neergestorte vliegende schotels mee naar huis genomen en zijn zoon, P J Corso Jr, zou die spullen nog wel hebben. Dus vraag het eens aan Corso Jr. Jesse Marcel Sr heeft samen met zijn zoon Jesse Marcel Jr in 1947 ook onderdelen van een van die drie vliegende schotels ‘gepikt’ en begraven en vlak voor de dood van Jesse Sr hebben Jesse Sr en Jr die spullen weer opgegraven. Dus vraag ook eens aan Jesse Marcel Jr of je dat materiaal mag zien.

 8. @ franciscus001 schreef oktober 24, 2009, 18:07: Over onder andere Friedman!

  Stanton T Friedman is een natuurkundige en een raketgeleerde die jij als een ondeskundige probeert neer te zetten. Friedman is zeker wel jaloers op anderen die hij dan probeert te kleineren maar dat gebeurt overal.

  Verder ben ik vergeten om te vermelden dat de zoon van Billie Meier ook geinterviewd is en hij verklaarde dat het bezoek van die aliens van de Pleiaden voor hem niets bijzonders was.

  Het uitschakelen van die kernraketten in de silo’s in de USA, zie Larry King Life, gebeurde wel degelijk maar is op zich niets bijzonders want dat gebeurde ook in Rusland.

 9. Voor diegene die al meer hebben gelezen hier een oude video lezing van Marcel Messing uit 2006.
  Frappant vind ik dat hier hetzelfde word gezegd als ik pasgeleden heb gehoord van David Wilcock alleen spreekt hij over de hartkamer waar onze essentie leeft en Davit over de pijnappelklier.
  Er word ook gesproken dat wezens van het licht ons te hulp zullen komen.
  Ik bedoel maar, het verhaal gaat al lang niet meer of er buitenaardse onze planeet bezoeken.

  http://www.terugnaardesterren.com/Waarheid.html

 10. @ Franciscus001

  Dus iedereen die een UFO heeft zien vliegen kan geen keihard bewijs tonen, wel nu, ken meerdere fotograven die kwa werkzaamheden niet de eerste beste vakfotograaf zijn voor het maken van foto’s met ufo’s d’r op.
  Maar tot hun grote verbijstering staat er meer op dan de werkelijke opdracht was die een betalende opdrachtgever hun toe stopte.
  Foto’s die NIET ! fotoshopped zijn en waar iets indrukwekkends op te zien zijn die iedere verbeelding tart.
  Als jij zoals je aangeeft dat je er al 25 jaar ermee bezig bent prik ik op dit moment daar gewoon doorheen, omdat de meeste ufo fans daar heel anders mee om gaan dan jij dat doet, je bent gewoon niet surrealitische genoeg omdat aan te nemen dat je al 25 jaar zonder slag of stoot kan aantonen dat je er bewijs materiaal voor hebt laat staan functioneel zelf een vaag linkje door speelt om het verstand te tarten.

 11. O(n)fficiële bekendmaking van Extraterrestrials op de Aarde onvermijdelijk?
  Niburu.nl dd 23/10/2009 lees verder

  De aanstaande onthullingsaankondiging volgt op een geheime uitvoering van een jaar lang politiek van openheid over UFO’s en buitenaards leven. In de periode 12-14 februari 2008 hield de Verenigde Staten besprekingen achter gesloten deuren waar ongeveer 30 naties geheim overeenkwamen over een nieuwe houding over UFO’s en buitenaards leven in 2009. Die openheid werd uitgevoerd maar nooit publiek aangekondigd vanwege dreigingen tegen UN diplomaten om de details van de geheime overeenkomst niet te onthullen. De geheime UN overeenkomst was gebaseerd op twee condities. Ten eerste, UFO’s zouden doorgaan om rond de wereld te verschijnen; en ten tweede zou de openheid niet leiden naar sociale onrust in liberale democratieën. Aan beide condities werd voldaan wat het mogelijk maakte voor de volgende fase om te beginnen – officiële onthulling van buitenaards leven..
  Een paar maanden, hebben oudere regeringsambtenaren achter gesloten deuren rustig overwogen hoeveel er moest worden onthuld aan de wereld over het buitenaards leven. Ontevredenheid tussen machtige instituten zoals de US marine over de tientallen jaren lange geheimhoudingspolitiek heeft een zet gegeven aan pogingen om de werkelijkheid te onthullen van buitenaards leven en technologie.

  Welke politieke bestuursflaters worden verborgen gehouden via de ufo-cover-ups die nadelen inhouden voor het sociale welvaartspeil te verhogen van de wereldbevolking.
  Grondig uitgekuiste defensie ufo-archieven worden op internet geplaatst, om wat te verdoezelen, en worden studie-archieven
  onttrokken aan de space-unifs. De geschiedenislessen om fouten te vermijden in de toekomst.
  De VN kent 192 leden, omkoperij-schandelen bij stemmingen in de Algemene Vergadering enz door wie en waarom zijn al
  jaren een publiek geheim via de journalistiek. De VN-veiligheidsraad telt 5 leden (permanente) China, VSA, UK, Rusland en Frankrijk met veto-recht. Over ufo’s debatteren binnen de VN enkel met 30 staten!!!
  De prijs voor de Vrede : wat geeft men hier de naam van democratie

 12. Tja, Niburu kondigde laatst nog een spectuculair een ufo-landing aan, maar er gebeurde toch echt niets. Sorrie, maar dit soort van fantasten staan mijnsinziens niet meer met beide benen op de grond.

  Bovenstaande reachtie van Rasecht Berensiroop noem ik allesbehalve bewijs. Het zijn veelal zelfverzonnen verhaaltjes met letterlijk nul fysiek bewijs. Toch wordt je bedolven onder dit soort van suggestieve berichtgevingen die kant noch wal slaan.

  Nogmaals, onomstotelijk bewijs is iets waarover men niet hoeft te discusseren. Indien men spreekt over hybride-rassen of dat de homo-sapien een genetisch resultaat zou zijn van buitenaards vakmanschap, wil ik daarover verifieerbaar bewijs zien onder een microscoop. Overtuig de wetenschap. Maar dan blijft het telkens erg stil of men gaat verontwaardigd een ander verwijten toeschrijven. Welkom in de echte wereld.

  Eigenlijk is het enorm jammer te noemen, want hierdoor worden de échte zeldzame gevallen van ufo’s letterlijk ondergesneeuwd.

 13. @franciscus001
  Ik kijk regematig op niburru maar ik kan me geen bericht herinneren dat een ufo landing aankondigt waarvan de datum wanneer dat zou gebeuren al verstreken was.
  Maar dit bewijs is met een linkje natuurlijk voor jouw makkelijk te bewijzen.

 14. Op 2-9-2009 was er een bericht we zijn gereed om op elk moment te landen.
  Veel verder kan ik niet terug en in de vacantie heb ik geen internet.
  We waren met onze zeilboot voor 6 weken weg naar de oostzee.
  En ik heb niet alles meer terug gekeken op Niburru.

 15. Geeft nix 😉 Iemand hier strax zal het nog wel weten en er een link naartoe kunnen geven. Is op zich ook niet zo belangrijk of ze nou die dag/datum wel of niet gekomen zijn denk ik. Het gaat er ook om om te kijken hoeveel mensen bereid zijn om zo een gebeurtenis met open hart te ontvangen.
  Wanneer het moment goed is in de meeste opzichten zal er wel een “officieel landen” gaan komen … wij weten niet wat er zich achter de schermen allemaal nog afgespeeld heeft en welke eventuele afspraken er gemaakt zijn…
  Stel dat “men/een afvaardiging/een specifieke groep” toen wel degenlijk heeft willen landen, maar dat bepaalde leiders aangegeven hebben aan de informanten/representatives (waarvan ik geloof dat er wel degenlijk zijn en in contact staan met onze wereldleiders/topstukken)dat zij bepaalde dingen vanuit hunzelf willen openbaren -net zoals mogenlijk Obama nu binnenkort zou kunnen gaan doen- om bepaalde redenen dat dat beter in het daglicht staat dan wanneer zij als leugenaars ontmaskert zouden worden. Enige wens tot gezichtsbehoud kan ik me wel voorstellen …lol…
  Ik denk dat er wel degenlijk “druk op de ketel staat” (en uitgeoefend wordt) maar dat men (hun en de leiders) het zo politiek-correct-mogenlijk willen doen en dat past dan ook weer meteen in het feit dat dit een planeet is van vrije keus en wil. ook al vervullen veel aardse wereldpionnen een dominante en opdringende rol, als buitenaardsestaanders-standpunt/visie heb je toch een uitnodiging nodig en is/zijn er afspraken dat men de aardse bewoners niet meer zonder pardon zal onderdrukken en beslaven.

  Dus … tsjaah … lol… nou weet ik ff niet meer wat te typen hahaha. Dan laat ik het hierbij 😀

 16. @Berma
  Nog even over het hart en de pijnappelklier,daar zijn de meningen over verdeeld.
  In het hart zit het oeratoom(er wordt ook wel gezegd dat dit een zwart gat is)Dit oeratoom ,de goddelijke vonk wordt weer “geactiveerd” middels een bep proces,zodat je weer in verbinding staat met je goddelijke afscheiding.
  De pijnappelklier zou ervoor kunnen zorgen dat,bij optimale werking,je weer bewust!(derde oog) wordt.
  De vorm(granaatappelvormig) van de pijnappelklier zien we overal om ons heen, kijk maar eens kritisch naar tuinhekjes.

  Mijn gevoel zegt dat we beide nodig hebben.

  Dit alles even kort door de bocht!

 17. Waarschijnlijk komen deze symbolen(granaatappeltjes)van de kerk.
  In Rome op het st Pietersplein staat een hele grote, David Wilcock denkt dat de kerk ook al wist dat onze pijnappelklier toegang gaf naar een spirituele wereld.
  Dat was in de tijd dat de kerk nog niet was geinfiltreert door de Illuminati.

 18. De huidige kerk kan je niet meer vergelijken met de oorspronkelijke kerk.
  Ik ben ook katholiek geweest en moet er ook niets meer van hebben.
  Wat niet wil zeggen dat je uit het oude testament en uit de kerk zelf veel informatie kunt halen.
  Dus je moet wel opletten dat je niet alles wat enigsinds met de kerk te maken heeft afwijst.

 19. O(n)fficiële bekendmaking van Extraterrestrials op de Aarde onvermijdelijk?
  Niburu.nl dd 23/10/2009 lees verder
  Rasecht Berensiroop | oktober 25, 2009, 01:59 Update
  hartelijk dank voor tal van voorstellen uit binnen- en buitenland
  Uw nachtrust hoeft u er niet voor te laten…..
  U wordt op de hoogte gehouden….
  De nodige beelden komen op de www
  Rechtstreeks met de ET-bemaning vanuit hun ruimteschepen….
  zonder agressie dank u

 20. Het bleek onzin volgens JOU Gait. Dát is toch wel even een wereld van verschil die je nog steeds niet nuanceert in je opmerkingen. Goed/fout, zwart/wit, donker/licht. Over suggestief gesproken, hahahaa.. Er zijn heel veel versies over wat er vorig jaar is gebeurd. Dat er niets gebeurd is, is jouw versie. (en die van veel anderen) Maak zelf het verhaaltje af en kleur de plaatjes!

 21. Nee, na ik meen was het een australisch medium die beweerde in contact te staan met een buitenaardse. Zij kondigde toen met veel tam-tam een datum aan voor een wereldwijde bekendmaking en waar Niburu publiekelijk veel aandacht aan schonk. Het bericht haalde zelfs het journaal. Natuurlijk gebeurde er die dag helemaal niets…

  Ik misgun overigens niemands hobby en/of fantasiebeleving. (al channel je hele buitenaardse conventies bij elkaar) Maar ga je dit publiekelijk verkondigen alszijnde de enige waarheid, dan kun je een kritisch tegengeluid terug verwachten. Dat is het risico van het vak.

  Vaak mis ik de simpele logica in deze verhalen en die zichzelf blijven aandikken. Indien er werkelijk een buitenaardse beschaving ronddwarrelt rond deze aarde en ze zich bekend willen makenaan ons, waarom doen ze dit dan niet aan een wetenschapper of aan een regering? Men kan wel verkondigen dat sommige regeringen op de hoogte zijn van hun bezoek, maar elk concreet bewijs hiervoor ontbreekt.

  Daarbij zie je vaak dat elke andere verklaring door believers automatisch worden weggewuifd. Het Mogol-rapport was bv. een duidelijk rapport die de gebeurtenis bij Roswell toendertijd verklaarde. Daar werd zeer krampachtig op gereageerd. Ben je omgekeerd kritisch terug dan krijg je soms zelfs een haast vijandige houding aangereikt. Sorrie, maar er is nog nooit één miniscuul scherfje buitenaards materiaal geborgen, laat staan grijze ruimtemannetjes met grote ogen en die toevalligerwijs zó uit een Steven-Spielbergfilm zijn gewandeld. (close encounter of the third kind) Daarvoor werden deze grey’s nooit waargenomen door burgers. Pas na deze beroemde film zagen veel mensen grey’s.

  Een onbekend vliegtuig aanzien voor een ufo is heel normaal. Toen de amerikaanse stealth nog onbekend was werd het vaak voor die bekende driehoekige ufo aangezien. (zoals in Belgie) Leg beide foto’s naast elkaar en je ziet de opmerkelijke vergelijking. Mensen onderschatten tevens eigen optisch bedrog, waardoor het lijkt dat toestellen rare manouvres uithalen. Die grappige thaise feestballonnentjes zijn vaak voor ufo’s aangezien. Dus wil je het onderwerp goed bestuderen dan is het van belang juist alle aardse opties uit te sluiten, voordat er een link kan worden gemaakt met iets buitenaards. Maar dat gebeurd helaas niet vaak en waardoor het ufo-fenomeen door de kritici niet meer serieus wordt bevonden. Site’s als Niburu bevestigen juist deze vooroordelen. En dat is best jammer, want het onderwerp an sich is interessant te noemen.

 22. @ franciscus001
  Kijk naar het hele plaatje, dan kunnen we twee kanten op of het is grotendeels onzin of de Illuminatie is bezig valse berichten te verspreiden.
  Let op deze tekst op Niburru:

  Een paar zaken zijn opmerkelijk te noemen. Ten eerste… het is uiterst ongewoon voor mediums om exacte datums en plaatsen te geven voor gebeurtenissen – laat staan over de verschijning van een buitenaards schip. Meestal worden er marges aangehouden, maar niet in dit geval. Blossom is standvastig op de datum.
  Een ander punt om bij stil te staan is bij het lezen van het materiaal op haar website, http://www.blossomgoodchild.com, is dat zij zelf verbaasd is over de informatie – alsof ze zichzelf helemaal niet de geschikte persoon vindt om deze taak uit te voeren en deze informatie naar buiten te brengen. Dit is zeer opmerkelijk te noemen bij mediums. Bij zulke mensen komt ongeloof of twijfel bijna nooit voor met eigen hun voorspellingen.

  Er zijn veel mediums die op de zelfde voorspelling uitkwamen, en dat versterkt mijn mening dat ze op een of andere wijze vals zijn ingelicht.
  Hoe dan ook er zijn teveel mediums en andere die op de zelfde lijn zitten.
  In een oorlog zijn propaganda en valse voorlichting uitstekende wapens gebleken

  Maar je hebt een punt bij mij maar ik wacht toch af of er binnenkort niets gaat gebeuren.
  2012 duurt ook niet lang meer.

 23. Ik vind uitspraken van een medium vaak niet betrouwbaar genoeg, laat staan dat ik diens uitspraken zonder meer als bewijs erken. Natuurlijk bestaan er uitzonderingen, zoals Edward Casey. Geschienis laat immers genoeg personen zien waarvan hun mediumschap zonder meer interessant genoemd mag worden.

  Maar tegenwoordig noemen teveel mensen zich gemakshalve medium. Zeker binnen dit snelle internettijdperk kunnen mensen zich voor van alles en nog wat voordoen. Dus ja, daarom ben ik juist zeer kritisch. Dit medium (en waarvan ik heus geloof dat ze het zelf geloofde) zat er toch geheel naast. Je krijgt dan een soort van Jehova-syndroom, een eindtijdsvoorspelling komt niet uit, dus wordt gelijk een nieuwe datum geprikt. (of althans opties hiervoor opengehouden)

  Ik stel altijd de vraag waarom er iets moet gebeuren. Eindtijdsvoorspellingen zijn immers van alle tijden te noemen en niet specifiek aan deze tijd alléén gebonden. Eén enkel mensenleven stelt binnen onze menselijke tijdschaal nog minder voor dan een onopmerkzame flikkering. Dus de kans dat een dergelijke gebeurtenis zich juist voordoet binnen dát mensenleven is statisch bezien haast te verwaarlozen. Maar natuurlijk zou een first contact desalniettemin toch kunnen. Dan blijft mijn vraag hierover openstaan, waarom wilt men dit en wat zijn de verwachtingen hieromtrent? Want wat is het beeld van intelligente buitenaardsen? Ook daarover bestaat geen eenduidigheid, slechts menselijke opvattingen. Misschien zien ze er totaal anders uit dan ons verwachtingspatroon.

 24. @ franciscus001 schreef oktober 25, 2009, 17:54: Het Mogol-rapport was bv. een duidelijk rapport die de gebeurtenis bij Roswell toendertijd verklaarde.

  Reaktie:

  Het Mogol-rapport is een afleiding en de zoveelste!

  Er zijn honderden getuigen die verklaringen hebben afgelegd over de drie neergestorte vliegende schotels nabij Roswell in 1947. En opmerkelijk is dat daarbij ook generaals en andere militairen zitten die zelf de resten van de neergestorte vliegende schotels en de alien lichamen hebben gezien.
  Daarbij hoort ook Jesse Marcel Sr. de man die op sommige van deze foto’s staat:
  http://images.google.nl/images?hl=nl&source=hp&q=Jesse+Marcel+Roswell&btnG=Afbeeldingen+zoeken&gbv=2&aq=f&oq=

  Jesse Marcel Jr, een (leger)arts, staat ook op een van die foto’s en hij zei ooit dat hij en zijn vader ziek waren van het geouwehoer van anderen die het beter zeiden te weten dan Jesse Marcel Sr de inlichtingen officier van de in die tijd enigste luchtmachtbasis met atoomwapens.

  Google Affidavit Roswell
  voor verklaringen van mensen die het zelf hebben meegemaakt. Getuigen in die tijd werden met de dood bedreigd als ze zouden spreken en militairen zouden hun pensioen verliezen. President Clinton heeft dat verbod met die bedreigingen opgeheven zodat de getuigen konden spreken zonder dat er strafmaatregelen zouden volgen. Velen vinden het vreemd dat sinds de tijd van Clinton mensen openlijk over de 1947 Roswell crash begonnen te spreken en dat komt door het opheffen van dat spreekverbod.

 25. @ Berma

  Als ex katholiek kan je mij toch wel ergens beamen dat de gehele bijbel niets meer is dan een geweldig ufo boek waar vele glas en lood ramen in veel katholieke kerken ufo’s te zien zijn en waar menig hoog verheven personage eigenlijk de rol vervult van een buitenaards wezen.

  @ franciscus 001

  Edward Casey is vandaag de dag David Wilcock in hoogst eigen persoon.

  Voor ufozaken is http://www.niburu.nl leuk en het zelfde voor http://www.star-people.nl, ook http://www.sopn.nl, http://10-14-08.blogspot.com/ en http://2012evolution.com/ doen flink veel van dit soort uitspraken waar je af en toe wel eens achter je oren kan krabben.

  Wil ik er zelf boven op gaan zitten, bel ik liever Anton zelve even op voor het laatste nieuws feiten om ze verder te kunnen verwerken op echtheid.

  Tevens sites als de Embassadorion vullen het keiharde bewijs aan door alle feiten die keihard te toetsen zijn direct op tafel, seismologische apparatuur, sattelieten, stormen, wetenschappelijke apparaatuur welke atmosferische vranderingen en het magenetische veld van de aarde volgen dat er veranderen aan het plaats vinden zijn, met de dag erger.
  http://www.the-embassadorion.blogspot.com/

 26. Een mondelinge verklaring vind ik niet afdoende. Ik geloof best dat sommige burgers die desbetreffende resten van een weerballon voor iets anders aanzagen en deze dummy’s voor iets buitenaards. Vergeet niet dat in die tijd (de jaren veertig) amper sprake was van een snelle accurate media.Dus dat de eerste reactie op het plaatselijke radiostation dat van een ufo was, is niet zo bijzonder te noemen. Wat wisten deze mensen immers nu van militair geheim materiaal en hoeveel van die burgers hadden daadwerkelijk testpoppen in het echt gezien. Gezien de snelheid waarmee het leger zijn materiaal wilde opruimen, kan ik me in tijden van de Koude Oorlog goed voorstellen dat zoiets door een gewone burger ander werd geïnterpreteerd.

  Eerst was het één schotel, toen twee en later werden het er zelfs drie. Het verhaal wijzigde zichzelf voortdurend. Nog steeds ontbreekt met al die neergestorte ufo’s één enkel scherfje buitenaards bewijs. Dan wordt de discussie pas interessant. Wat is dan geloofwaardiger, het Mogolrapport of deze verschillende versies van het ufo-incident waarbij elk spoortje fysiek bewijs ontbreekt?

  Roswell, staat in ufokringen te boek als een van de bekenste. Toch vind ik juist dit geval totaal niet interessant. Roswell is een florerend toeristisch plaatsje geworden en een mekka voor ufofanaten. Het plaatsje zelf oogt als één groot carnaval. Natuurlijk zullen die inwoners blijven bij hun eigen versies, omdat het inmiddels voor velen een vaste bron van inkomsten is geworden.

 27. Aldus de telegraaf:
  ‘Wereld vergaat pas in 2208′ AMSTERDAM – De profetie dat de wereld in december 2012 vergaat is gebaseerd op een rekenfout. Als de onheilstijding al werkelijkheid wordt, zal dat pas in 2208 zijn. Dat zeggen wetenschappers in het novembernummer van het tijdschrift NWT Natuurwetenschap& Techniek.

  Recent onderzoek van archeologen, astronomen en wiskundigen laat echter zien dat die datum helemaal niet klopt. De kalender van de Maya’s loopt pas twee eeuwen later af, aldus NWT.

 28. Nieuwe mindcontrol Berma truuk, er is weer eens gebrek aan bewijs te bekennen en ieder schaap neemt dat gelijk weer aan, dat het zo is.

  Als de halve planeet zich al focust op het feit dat het gaat gebeuren, dan is er ook een energie opgericht, gedachten zijn altijd krachten.

  Zie ook het jaar 2000, d’r hebben heel veel mensen een boterham er mee aan verdiend, vorige jaar 14 oktober en nu 21-12-2012.
  2000 en 2012 zijn wereldwijd gericht, de rest is pure fun van ‘only is America’.

  Gezien ‘NU’ ook het moment is om angst te zaaien is wel heel erg veel aanwezig.

 29. A W Reijersen van Buuren geeft voor mij toch wel de meeste aanknopingspunten.
  Momenteel gaat geen enkele van mij bekende website op het bericht in.
  Ik neem aan dat het onzin is.
  De media zijn er altijd als de kippen bij als het E.T.onderwerp afgebroken kan worden.

 30. franciscus , Ik was er niet van op de hoogte ( en geloof het ook niet zo ) dat een geheime ballon die werd gebruikt voor het dedecteren van een mogelijke russische atoomproef ook nog bemand zou zijn met test poppen,lijkt me erg onwaarschijnlijk en bovendien onodig zwaar en belemmerend voor het bedoelde onderzoek van de mogulballonnen .Of hebben we het nu niet over de zelfde mogulballonnen projekt?groet marcel

 31. tjonge gait nog steeds verslaafd aan de strijd in het nietus wellus spelletje jammer hoor beperkt toch wel enigzins je ontwikkeling jammer maar goed nieuwe ronde nieuwe kansen pak ze gait je kan het
  zo veel energie die je nu gebruikt aan strijd gebruiken aan persoonlijke groei …… staat garant voor een heel grote verandering in jezelf .En wat je dan geloven wil of bewezen acht moet jezelf maar zien groet marcel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.