Advertentie

You Jane, me…?


Zonder in Story of Privé-uitwassen te gaan vervallen, wil ik hierbij verslag doen van mijn bizarre mailwisseling met Jane Burgermeister, het afgelopen weekend. Waarom..? Omdat ik vind dat wij van WantToKnow jullie, zeker de mensen die een donatie aan haar adres hebben gedaan, dit verschuldigd zijn.

Vorige week, vlak na mijn vakantie, vond ik het noodzakelijk Jane te vragen of het geld dat we hadden ingezameld voor haar, daadwerkelijk ook op haar bankrekening was bijgeschreven; het leek me een ‘normale zaak’ dat ze me deze bevestiging zou geven. Ik had haar namelijk ook al 2 mails vóór deze overmaking van het eindbedrag gestuurd, dus ze had/heeft mijn e-mailadres.

Na een paar mails heen en weer over de storting, bleek uiteindelijk uit haar woorden, dat ze nog niet op haar bankafschrift had gekeken, maar ervan uitging dat het geld wel op haar rekening stond. Maar ze bedankte me wel in heel beperkte zinnen.

Toen ik haar toch duidelijk wilde maken, dat je niet zomaar niets van je kunt laten horen, in het geval zoals het onze, en je toch eigenlijk even een soort bedankje ‘moet’ schrijven, omdat mensen -zeker zij die geld hebben gedoneerd- dit toch van je verwachten, schreef ze op 20 Augustus de woorden die ik op de site plaatste. Je kunt haar letterlijke woorden lezen in dit stuk. HIER

Jane Burgermeister constateert een heftige ontwikkeling

Maar er speelde vorige week (en nu nog steeds) iets anders. Ook ik was en ben geschrokken van berichten als zou Jane niet ‘echt’ zijn.. Dat ze een fake zou zijn, die zaken zou opblazen, zodat mensen uiteindelijk zouden zeggen: “zie je wel, het valt allemaal wel mee met die vaccinaties”.

Tja, maar dát is nou wel het laatste dat ik verwachtte in dit grote vaccinatie-welles-nietes-spel. Jane als dubbelspion.. ‘Ze leek toch  zo betrouwbaar’ en ‘Maar wát is er dan mis met haar?‘. Gedachten die bij me opkwamen. Zoeken op het internet, mailtjes naar Arend Zeevat, Désirëe Röver en Johan Oldenkamp.

Het blijkt dat Jane op dit moment in de clinch ligt met 2 artsen, de namen van deze personen zegden me niets. Deze personen beschuldigen haar van verraad en het weergeven van onjuiste ‘feiten’. Bovendien beschuldigden zij haar van het niet-filen van haar aanklachten. Het niet-indienen dus bij de rechtbank van de aanklachten tegen de WHO, de Amerikaanse regering, etc., kortom tegen al die instanties die het grote vaccinatie-welles-nietes-spel naar alle waarschijnlijkheid hebben bedacht.

Kortom de feitelijke kern van zaken, waarom we Jane toch voor een soort dappere eigentijdse Jeanne D’Arc hebben gekroond. En dat zou dan allemaal niet waar zijn..??!!

Maar dát is nogal wat zeg. Afgelopen zondag vroeg ik Jane de laatste keer schriftelijk te bevestigen of ze haar belofte na wilde komen, inzake de ontvangst van de donatie. Door ons eenvoudig even te bevestigen dat ze DAADWERKELIJK het geld op haar rekening gestort heeft gekregen, na het inzien van haar bankafschriften.

En in deze mail vroeg ik tevens of ze me kon bevestigen dat haar aanklachten ook DAADWERKELIJK waren ingediend bij de (diverse) rechtbank(en). Want het gerucht ging, zo verwoordde ik het maar even, dat ze dat NIET gedaan had.

Hier is de letterlijk tekst van dat stuk uit mijn mail:

“By the way, the story on the internet goes, that you DID NOT file lawsuits against all these international organisations. Is this true and if you did file the lawsuits, is there any proof whatsoever? This filings are public, right? Could we print them on our website for instance, or are they anywhere else to view?”

Jane reageerde als door een horzel gestoken en ik kreeg heel snel hierop een mail met deze heftige paragraaf:

“I am putting up the file number for the anti terrorism unit’s on my website so you can check there too if publicising the case numbers to the world influences  the course of the investigation and a successful outcome. You can take your share of the responsibility because I have had enough of the harrassment and insults from people like you and refuse to put up with it.”

Na nog een paar mails, vragen wat ik nou verkeerd gedaan had, waarom ze nu ineens zo kwaad op me was, enz., bleek dat ze impliciet uit mijn woorden had opgemaakt, dat ik ook twijfelde aan het indienen van haar aanklachten en haar ‘daarom’ vroeg om met bewijzen te komen. Ik had haar, zo bleek uit haar woorden, dus impliciet een leugenaar genoemd.

Maar het enige wat ik natuurlijk trachtte te doen, is de bewijzen te krijgen van haar en deze te laten zien op de site, zodat ze geen ‘fraud’ is, althans niet op het punt van het niet-filen van de aanklachten.

Maar op zijn zachtst gezegd was het te laat. De ene na de andere ‘Liar’  werd me toegesmeten.. Geen mail dus meer mee te bezeilen. Mijn conclusie op dat moment: Of Jane is overspannen, heeft heel lange tenen, ik ben me niet bewust van de intensiteit van mijn nogal directe woorden/vragen, of ze is zwaar lijdend aan achtervolgingswaanzin, enz. Ik wist/weet het niet meer.

Dreiging voor een aanklacht wegens smaad.

Ik vertel haar uiteindelijk dat ik onze mailwisseling op deze site ga zetten en krijg na een paar minuten de volgende tekst van haar toegezonden:

“I can tell you this, if you misrepresent my position on your website and give the impression through leaving out your emails that you did not call me a liar, or imply I was a liar, then you will have criminal charges for slander, understood? So you had better put up every item, including your every email so that people can understand just what has happened.”

Het enige dat ik toen uit kon brengen waren de woorden: “Yes Sir!”

De lust om deze tekst van haar te vertalen is er even niet, teleurstelling overheerst nog steeds.. Ik kan me voorstellen dat ze kwaad is, na al datgene dat haar  overkomen zou zijn. Laat ik het maar zo formuleren. Maar een conversatie is niet meer mogelijk, ik heb afgedaan.

Maar om nou zo overspannen te reageren, me zelfs een leugenaar te noemen en me tot dezelfde kliek te rekenen, die aan haar twijfelt, gaat me een beetje ver. En uiteindelijk ook nog eens te dreigen met een aanklacht wegens smaad…??? Mijn hemel.. Maar misschien maak ik er hier alsnog een Privé/Story-verhaal van, maar ik wil dit toch graag met jullie delen.

Ik begrijp dat Jane inmiddels een nieuwe, eigen website heeft, die ik dus nog niet kende, toen we de e-mailwisseling hadden. Kijk zelf en deel hieronder je commentaar. HIER En dit is overigens de ‘oude’. HIER.

Overigens de 2 journalisten/artsen die Jane op de huid zitten, zijn Dr. Bill Deagle, Dr. True Ott. Er is onder deze namen genoeg te vinden op het internet. Ik heb geen zin alle leads te gaan naspeuren, wellicht dat (sommigen van) jullie dat wel hebben. Volgens Désirée Röver zijn deze mannen betrouwbaar. Is Jane daarmee een phoney? Jij mag het zeggen.

Het bizarre van alles vind ik nog dat zowel Jane Burgermeister, Dr. Ott en Dr. Deagle eigenlijk hetzelfde verhaal verkondigen.. Gooi het maar in mijn pet.

Ik voel de energie als in een putje weglopen als ik me hierin verder ga verdiepen. Voor mij zijn het ‘words of wisdom’ als ik zeg: ‘Let it be’.. En er zal vast en zeker wel een vervolg komen, maar nu heb ik het écht even gehad met Jane. Er is een boel te vinden op YouTube over deze welles/nietes discussie. Zoek zelf. Het vaccinatie-verhaal is geen exclusief spannend verhaal van Jane. Dat is één. Daarnaast vind ik dat ze helemaal  over de top reageert op een relatief simpele vraag. Dat is twee. En tot zover, tot 3 tellen kan ik even niet meer..

Me Tarzan, you…?

Laten we er maar gewoon even over discussiëren, in de hoop dat ik geen aanklacht voor smaad aan de broek krijg. Want dát lijkt me zoooo vernederend. 😉

Advertentie

57 gedachten over “You Jane, me…?

 1. Guido,

  Jane Burgermeister had al eerder aangegeven zeer vermoeid te zijn en uit het verslag maak ik op dat je haar met post bent blijven bestoken. Vervolgens wordt ze ook nog eens ter verantwoording geroepen. Zij weet niet wie je bent en haar reactie is niet zo vreemd.

  Als je iets geeft dan is dat bedoeld voor de ander en het schept geen verplichtingen. Zij hoeft niemand te bedanken en uitleg te geven hoewel het fijn zal zijn wanneer zij daar weer de tijd en de kracht voor heeft. Als je wilt weten of het geld goed is terecht gekomen dan komt je vraag een beetje laat.

  Ik heb overigens veel waardering voor het feit dat je haar hebt gesteund.

 2. @Antares, ik had haar al duidelijk gemaakt, vóórdat het geld was overgemaakt, dat we voor haar bezig waren, de link van de WantToKnow-pagina doorgegeven. ‘Haar met post bent blijjven bestoken” vind ik erg tendentieus, daar is absoluut geen sprake van!!
  Mijn vraag of het geld gearriveerd was, is wellicht zelfs te vroeg geweest!
  We geven zonder condities, daarin heb je, vind ik, helemaal gelijk hoor. Maar even checken lijkt me ook goed. Niet om haar een bedankje af te dwingen o.i.d. Jane is helemaal NIETS verplicht of gehouden tot. Gewoon kijken of het geld wel is aangekomen. Ik bedoel te zeggen, dat ik het fijn vind voor de mensen die hebben gestort, dat ze nog wat terug horen van mij/Jane. Dank voor je reactie.

 3. Een aantal dagen geleden heb ik ook de nieuwe site van Jane gevonden. Ik las inderdaad dat ze tegen o.a. dr. Deagle een aanklacht had ingediend. Ik heb een aantal filmpjes van deze Deagle gezien en volgens mij verricht hij goed werk. Ik had op dat moment net als Guido een leegloop van energie. Wat is hier aan de hand? Het schept enorm veel verwarring. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat je niet zomaar elk bericht van wie dan ook zomaar moet aannemen. Dat betreurt mij en stelt me teleur, je lijkt uit de massahypnose te ontwaken maar vervolgens zit je in de volgende fuik. Je krijgt hierdoor wantrouwende gedachten naar mensen die menen voor de onwetende en de ontwakende mensen op te komen maar intussen schept het alleen maar verwarring. Gevolg: laag energieniveau en dat is nu net waarmee het oude instant wordt gehouden. Is dit de opzet, is dit een nieuw hoofdstuk van de elite? Klokkenluidertje spelen?

 4. @Guido,

  ,Ik voel de energie als in een putje weglopen,

  Dat kan ik zeer wel begrijpen en hier nog een.
  Van nu af aan volg ik voor 100% mijn EIGEN gevoel want je intuitie maakt nooit een denkfout !!!!
  Voor de rest boek dicht.

  P.S heb je haar nog nabeluisterd op argusoog radio? en viel je nog iets op ?

 5. @Guido,

  Ik chargeerde een beetje.

  @Harry,

  Het is nooit verstandig om alle hoop op één persoon te vestigen. Het is dan ook veel belangrijker dat veel mensen er een beetje op tegen zijn dat dat één persoon een rechtzaak aan gaat spannen. Ik ben blij met de publiciteit, voor zover ik die bespeur, maar het staat al bij voorbaat vast dat zij òf gaat verliezen òf ons op een dwaalspoor brengt.

 6. —– Original Message —–
  Mail sent: Saturday, August 22, 2009 10:48 PM
  Subject: Een MOL in de tuin

  Dag Janny,

  Vanmiddag kreeg ik materiaal doorgezonden van Ellen, dat net was vrijgegeven om dat te doen. Het ging om een brief met daarbij 6 files als bijlagen. Een van die files had als titel NovelFlu Gene Clades.doc. door A. True Ott, PhD.ND.

  Toen ik deze opende kwam ik weer die intrigerende naam tegen die me al eerder was genoemd in verband met het stellige bewijs dat het nieuwe H1N1-virus door mensenhanden zou zijn geconstrueerd. Ik vond het erder al zo’n vreemde naam.

  Er wordt in het stuk gerept over een laboratorium waar levende virussen worden bewaard. Dat noemde ik ook al eens. verder zou er met materiaal uit dat lab een H1N1-virus uit 1918 zijn ’teruggefokt’. Nou werkte mijn oom indertijd als hoofd rassenveredeling in Wageningen en die kon heel boeiend over zijn werk vertellen. Terugfokken van een oud ras kan heel goed met planten en (landbouw)dieren, door herhaalde kruising en darvoor mooet je een heel lange adem hebben. Ik vond de beschrijving van het terugfokproces van het H1N1-virus verdacht, temeer daar ik weet dat er bijvoorbeeld in het Bartholomeusziekenhuis in Londen nog origineel long- en hersenweefsel van een slachtoffer van de Spaanse griep wordt bewaard. Stond in artikel van februari 2009 in NW&T over de vogelgriep.

  Vervolgens zou een anonieme persoon, die claimde werkzaam te zijn geweest voor Novartis, gecomputeriseerde sequenties hebben aangereikt die nu zouden moeten dienen als bewijs voor het door mensenhand samenstellen van het onderhavige A/H1N1-virus. Dat lijkt toch ook weer op van horen zeggen, maar de bron is niet zeker vast te stellen!!!

  Toen viel mijn oog weer op de schrijver van het stuk. Vroeger maakte ik nog wel eens een cryptogram en opeens herkende ik iets:

  De schrijver noemt zichzelf: A True Ott. In de wereld van de publicaties schrijf je elk zelfstandig naamwoord met een hoofdletter. Er staat dus eigenlijk: A true ott

  Het onderhavige griepvirus bestaat uit 8 RNA-strengen.

  Een ottava rima is een 8-regelige strofe (rijmend als ab, ab, ab, cc).

  Als je ottava rima afkort kun je dat schrijven als ott, wat duidt op acht. Acht regels in plaats van 8 strengen.

  A true ott betekent dan eigenlijk een echt (want uit 8-strengen bestaand) griepvirus.

  De naam van de schrijver van dit bewijs dat het virus tot stand is gekomen door menselijke manipulatie geeft met de gebruikte naam al aan dat dit hele bewijs is geconstrueerd uit fantasie. De schrijver heeft zijn naam gefaked, evenals het bewijs van die menselijke manipiulatie. Het gaat hier wel om een heel slim iemand die op deze manier desinformatie wil verspreiden.
  Maar veel slimme mensen die de kluit willen belazeren zijn ook ijdel en willen ergens laten laten zien hoe slim ze zijn en daarom toch een spoor van hun creativiteit achterlaten. Dat deed deze persoon door de hele opzet al onder te brengen in zijn zogenaamde naam.

  Met die cryptische naam wil de schrijver eigenlijk zeggen dat hij een misleidend verhaaltje schreef, maar dat het toch gaat om een echt (griep)virus.

  Ook de titels die de schrijver zich achter dat pseudoniem aanmeette zijn het bekijken waard. Ik zocht even in mijn oude vertrouwde Webster en vond achter PhD dat dit Doctor of Philosophy betekent. Weliswaar een echte titel, maar niet zo voor de hand liggend voor iemand die zich met gensequenties bezighoudt. De tweede titel is geen wetenschappelijke titel, maar betekent doodgewoon North Dakota. Dus niet alleen de naam is een verzinsel, ook de titels zijn gefaked.

  Dan de titel van het stuk, NovelFlu Gene Clades. Webster geeft als verklaring voor Clad (Cladding): to bond one material to another for protection. Volgens het misleidende verhaaltje zou er een materiaal aan een ander materiaal – dus gensequenties van het RNA van diverse griepvarianten – aan elkaar zijn geknutseld om een nieuw virus te kunnen maken – een retro-H1N1 – maarr je kunt dit ook zien als een grappige verwijzing naar het uiteindelijke doel van deze misleiding, namelijk het beschermen van de praktijken van de farmacie. De mol van de farmacie knoopte voor zijn misleidende verhaaltje enkele leugens aan elkaar met het doel om de gigantische omzetten van de farmacie veilig te stellen door het verspreiden van desinformatie om daardoor – de inmiddels als bedreigend ervaren anti-vaccinatielobby – op het verkeerde been te zetten en te laten struikelen. En blijkens het versturen van deze informatie naar Duitsland – als ‘bewijs’ dat het huidige griepvirus een door mensen in elkaar geknutseld virus is – is dat de farmacie middels hun mol ook nog gelukt.

  Die ooit nog een tijdje bij ons inwonende oudere neuropsycholoog heeft me niet alleen getraind in neuropsychologie en psychologische eigenaardigheden van de mens en specifiek van bedriegers, maar ook in het oplossen van cryptogrammen, omdat de ’taal van Mozes’ ofwel de manier waarop informatie door ‘boven’ vaak wordt aangeboden cryptografisch is. Dat wil zeggen alleen bedoeld voor bepaalde mensen die het kunnen begrijpen. Hij zei dat ik dat later nog nodig zou hebben.

  Die mol van de farmacie weet heel goed dat mensen van de tegenbeweging bij het lezen van dit schrijfsel meteen denken dat ze het ultieme bewijs in handen hebben. Hun gretigheid om hun eigen verdenking gestaafd te zien belet hen om kritisch naar het geheel en de details te kijken. Dat doet ze de das om en maakt ze zeer kwetsbaar voor (in dat geval terechte) hoon. En wat erger is: als ze dit aanvoeren als een serieus bewijs van hun gelijk, dan wordt niet alleen hun gelijk met de grond gelijk gemaakt, maar dan wordt er tevens gegeneraliseerd naar alle anderen die ook met bewijsvoeringen komen voor het gevaar van de vaccins.

  En het lullige is dan ook nog dat de discussie of het al of niet gaat om een door mensen geconstrueerd virus helemaal niet relevant is voor het gevaar dat de vaccinaties opleveren. Het ‘horror-gevaar’ dat echter de VLP’s opleveren is andere koek en dat stuurde ik je al eerder toe.

  Als ze in Duitsland ook al die A True Ott als bedrieger hebben ontmaskerd – of er stiekum al vanaf weten – dan is jullie dringende waarschuwing aan die Duitsers daarmee meteen waardeloos geworden. En dat terwijl die waarschuwing in wezen heel terecht en nodig is. En dat is nou net de bedoeling van die anonieme schrijver met zijn net iets te slimme pseudoniem.
  Jammer voor de farmacie dat deze meester-misleider net een tikje te ijdel was en ook nog begon te spelen met zijn naam. Bedriegers worden daarom vaak ontmaskerd.

  Kan die mail naar Duitsland misschien ook nog gevolgd worden door een kleine correctie, bijvoorbeeld in de zin dat bij nadere beschouwing die ene file beter kan vervallen of zo?

  Toch is er vandaag hoogstwaarschijnlijk wel een bewijs geleverd, namelijk dat de farmacie het inderdaad nodig vond om anderen op een verkeerd been te zetten en dat wordt meestal niet gedaan uit de meest integere intenties. Voor lieden die eerlijk spel spelen is dit soort bescherming van de eigen activiteiten immers niet nodig. Er is dus in ieder geval stront aan de knikker. Blijf dus lachen!

  Een hartelijke groet van Teuni

 7. —– Original Message —–
  Mail-sent: Sunday, August 23, 2009 10:37 AM
  Subject: Re: Een MOL in de tuin

  Dag Janny,

  Bedankt voor dat JAMA-artikel en je reacties.

  Bij het ontwaken zat dat verhaal nog in mijn hoofd. Het wilde er maar niet uit en normaal ben ik het kwijt zodra een ei is gelegd en verstuurd. Toen kreg ik de brainwave om dat pseudoniem van A True Ott eens fonetisch te benaderen. Dus eerst goede oude Webster (1993) uit mijn hok gesjouwd en gekeken bij ODD i.p.v. OTT.

  Ik citeer uit Webster, wat er ronder meer achter odd staat:
  Eccentric; peculiar; occasional; probabilty; balance of adventage in favor of one against another; excess of one number over another; likelyhood; disagreement; strife.
  Een oddball is an eccentric person; bizarre.

  Volgens Wolters betekent odd hetzelfde als vreemd raar, gek. en set on odds: tegen elkaar opzetten.

  Zeg dan nog eens A True Odd, en dan staat er: een echte gek of een echte waarschijnlijkheid., terwijl het ook een connotatie heeft met tegen elkaar opzetten.

  Die persoon achter A True Ott houdt volgens mij ontzettend van woordspelletjes en cryptogrammen. En is niet de hele wereld van de spionage en infiltratie gestoeld op cryptologie?

  Ik krijg er een steeds vervelender gevoel over, zeker nadat jij ook nog meldde dat Cynthia met deze A True Ott samenwerkt. Waarschijnlijk is er dus niet alleen sprake van misleidende informatie, maar ook nog van infiltratie in het kamp van de anti-vacinatiebeweging.
  Als dat echt zo is – wat ik begin te vrezen – dan klapt zo meteen de hele tegenbeweging tegen de vlakte, in het centrum uitgehold.

  En door die sterk aangedikte focus op het zogenaamd zelf in elkaar geknutselde griepvirus – dat op zich niet eens zo relevant was – werd wel mooi de aandacht afgeleid van de echte gevaren van de vaccins, te weten elektro-actieve elementen zoals kwik, aluminium en Span85 en de kanker veroorzakende VLP’s. Handig hoor!

  Trouwens: influenza-virussen zijn RNA-virussen (klein tikfoutje in stuk over VLP’s is al verbeterd) en die kunnen veel sneller en met grotere mutaties tegelijk muteren dan DNA-virussen (Uitvoerige beschrijving daarvan in Evolutiepatronen door Roger Lewin.) Dus de conclusie in dat stuk van die echte gek is ook niet terecht.

  Ben benieuwd wat jij als reactie gaat krijgen en wat er daarna nog meer gaat gebeuren. Het zal niet de eerste en laatste keer zijn dat – als dit echt allemaal klopt – een tegenbeweging op deze manier ontwapend en neergeknuppeld wordt. Meestal zijn mensen ‘in het verzet’ verblind door hun doelstellingen en dat maakt dat hun gezichtsveld smaller wordt. En daar wordt handig gebruik van gemaakt.

  Guido,

  Dit waren dus twee bireven aan twee dames. Maar de inhoud van deze twee mails moet je wel even anonimiseren. Ik heb echter gen tijd om alles weer opnieuw te tikken en te bewerken. Het gaat me om de inhoud van de mails, die je dus niet letterlijk en compleet moet plaatsen op je site.

  Er volgt nu nog een derde, namelijk als reactie op iets wat me vandaag door een van deze dames werd toegestuurd betreffende Jabe Burgemeister. Ik vroeg of Ellen dat aan jou wilde doorsturen, maar kennelijk is zij toch een weekend naar Belgie gegaan, want ik krijg geen reactie van haar. daarom stuur ik de mail van vanochtend aan haar nu ook maar direct door aan jou. Die volgt in de volgende comment.

 8. Bedankt voor dat JB-item dat je van Wanttoknow plukte. Dit zat er al aan te komen. Zet op een rijtje:

  Ik had al eerder gedacht dat ik A True Ott een rare naam vond, maar deed verder nog niets.

  Guido had al eerder gemaild met JB, maar aan dat antwoord van JB kon ik niet zovel bijzonders ontdekken, behalve dan dat ze niet meteen een bedankje schreef. Gezien mijn eigen instelling kan ik me voorstellen dat ze niet op haar bankrekening kijkt zolang ze nog een paar centen in haar portemonnee heeft. Tot zover dus nog niet veel bijzonders.

  Afgelopen weekend dook Guido er dieper in, wat escaleerde, waardoor de ware Jane kwam bovendrijven.

  Afgelopen weekend dook ik er ineens ook dieper in en ontdekte dat A True Ott een mol moet zijn (trouwens nog steeds geen nieuwe molshopen)

  De toon waarop True Ott en JB zich uitlaten (net als die Dean) is die van viswijven in een aangedikte ‘goedkope’ komedie. (zie ook de mails van Ott en Dean aan JB.

  De machtselite heeft een team acteurs ingehuurd – of uit eigen gelederen gerecruteerd – die eerst moesten infiltreren om in de anti-vacinatielobby vertrouwen en faam op te bouwen en dus aanhangers te krijgen. Daartoe verkondigen ze alledrie (misschien zijn er nog meer) ongeveer dezelfde boodschap, want ze moeten in de pul vallen bij die antivaccinatie-lobby. Dat stadium hadden ze net voor begin augustus bereikt. (Ze operen ook niet op zichzelf, maar beschikken over een hele staf die regelt dat ze bijvoorbeeld – zoals Ott – ook handelen in voedingssupplementen e.d., want uit die hoek komt ook immers de anti-beweging. Zij zijn alleen de openlijk optredende acteurs.

  Toen begon JB begin augustus met haar verdenking tegen Ott te uiten, waarop Dean en Ott weer tegen haar tekeer gingen. Het zorgvuldig voorbereide toneelstuk begon toen pas goed te draaien. Doordat deze drie spelers met modder naar elkaar gooien raken hun aanhangers in verwarring en proberen hun eigen idool als de ‘echte’ te blijven zien, want anders krijgen ze last van cognitieve dissonantie (het gevoel van op het verkeerde paard te hebben gewed).
  Ieder van die drie heeft zo zijn eigen aanhang en ieder van die drie groepen probeert zijn eigen idool te rechtvaardigen. Het gevolg is dat er verschillende kampen ontstaan die tegen elkaar beginnen op te staan. Vanaf dat moment verliezen die verschillende – aanvankelijk cooperatief naast elkaar opererende groepen – hun vertrouwen en beginnen elkaar te bevechten. Er ontstaat verdeeldheid in de anti-vacinatielobby en de aandacht voor wat er ondertussen werkelijk achter hun rug om gebeurt verslapt. Ze focussen ze zich primair op het welles-nietes-toneelstuk en het bestrijden van hun eigen cognitieve dissonantie (dat is een niet te omzeilen fundamenteel menselijk psychisme, waar bij dit soort boze opzetten dankbaar gebruik van wordt gemaakt)

  De machtselite heeft dit gewoon geensceneerd vanuit het principe van “verdeel en heers”. En zie: het is ze gelukt, want Guido is in verwarring gebracht en voelt nu zijn energie door het putje weglopen. Dat is wat er in principe ook gebeurt met de gezamenlijk gegenereerde antikracht-energie. Op deze manier stort de anti-lobby in en dat is het doel van de hele komedie.

  Ott, Dean en JB zijn dus alledrie goede acteurs die nu door de mand zijn gevallen. Maar nu is het zaak om – juist nu duidelijk wordt dat de machtselite bang wordt en dit middel in de strijd gooit – het hoofd koel te houden en geen enkele energie meer te verliezen in het uitzoeken van wie er gelijk heeft. Ze zijn alledrie fake.
  Nu is het zaak om dat gedoe te negeren en goed op te letten wat er nog meer gebeurt en vooral door te gaan met waarschuwen, gewoon zij aan zij verder strijden en lachen om de door ons doorziene klucht, die wel een ernstige waarschuwing inhoudt betreffende de ernst van de zaak. Het is menens met de kwade bedoelingen van de machtselite.

  Zeg Ellen, ik weet niet of jij die twee verhalen over Ott als mol ook al had doorgespeeld naar anderen. Het lijkt me zaak dat Guido en anderen die op hun sites zetten, samen met mijn uitleg hierboven. Want we moeten zorgen dat de strijdende groep niet uit elkaar valt en zijn kostbare krachten verdoet aan die klucht.

  Voor de lui die mijn verklaring niet willen of kunnen oppikken is het jammer, maar we moeten redden wat er nog te redden valt.

  Denk aan de connotatie van Ott met het begrip “tegen elkaar opzetten”. Dat is de meest duidelijke boodschap uit dat cryptogram en die zien we nu bewaarheid worden.

  Kun je me eigenlijk ook een gewoon e-mailadres sturen waarop je persoonlijk te benaderen bent, want op deze manier vind ik het eigenlijk niet zo jofel. Ik hoop dat je deze comments nog van de site kunt plukken en de geanonimiseerde inhoud op een andere manier onder de aandacht brengen. Onder dit idee betreffende de afleidingsmanouvre mag uiteraard wel mijn eigen naam.

  Teuni

 9. Bij haastige herleizng zag ik dat ik per ongeluk Dean had getikt i.p.v. deagle. Doet niet ter zaken.

  Heb erge haast, maar vond dat ik zo snel mogelijk moest reageren op de ontstane verwarring.
  Vanuit de psychologie is deze hele klucht erg doorzichtig.
  Laten we daarom ook op de juiste manier reageren en ons niet verder laten misleiden.

  Graag jouw prive-e-mailadres Guido!

 10. @Teuni,

  Het komt er dus op neer dat er veel ‘kritische’ mensen zijn die de oude autoriteiten klakkeloos vervangen door de nieuwe autoriteiten. De les van deze tijd is volgens mij om zelf te denken en te oordelen in plaats van dit uit te besteden, ongeacht aan wie.

 11. Ik zou graag wel eens de mening van Disiree Rover willen horen in deze ,,klucht,, ?
  Dit zal raar aan komen bij veel site,s want ze had toch best wel veel aan zien.
  Teuni ik heb je reacties helemaal gelezen en zou best wel eens kunnen dat het mollen zijn.Wat een wereld.Lijkt Prins Bernhard wel dat was ook onze zogenaamde bevrijdindsheld maar in werkelijkheid stond hij op de loonlijst van IF Fargen.
  Klopt weer van alles is anders dan het lijkt !!!
  Vertrouw mijn eigen schaduw nu niet meer.
  Groetjes allemaal.

 12. Iemand die in balans is met zichzelf en met de zaken waarmee h/zij bezig is, wordt niet boos wanneer een ander daar vragen over stelt. Iedereen die bij Jane Burgermeister naar details heeft geïnformeerd, heeft een fikse uitbrander gekregen.
  En wat ik in bovenstaande teksten zie, is dat er in de daarop volgende verwarring vaak wordt gereageerd vanuit een gevoel óver wat er is gebeurd, in plaats van vanuit de feitelijke situatie zelf: emotie versus ratio.

  De demonisering van dr. Alma True Ott die daarin tegenkom, is van eenzelfde orde als de demonisering die mij ten deel is gevallen. Immers: deze is wederom gebaseerd op emotie en niet op feiten. Ik heb al langere tjjd contact met dr. Ott, en kan hem alleen op dezelfde ‘fouten’ betrappen waarop ik mijzelf betrap: het iets te snel erop vertrouwen dat een nieuw zich aandienend persoon met een geloofwaardig klinkend verhaal, ook de volwassenheid en integriteit bezit die h/zij in zijn/haar presentatie wil doen geloven. Soms vergis je je daarin. Het leven is en blijft één groot leerproces!

  Jane vertelt rond dat zij met mij in een Nederlandse radio-uitzending is geweest. Een poging tot het verkrijgen van geloofwaardigheid? Ik ben zeer vereerd! Wie naluistert op Argusoog Radio, ontdekt dat zij de eerste gast was van Micha Kat, en ik, geheel los daarvan, de tweede. Ik heb Jane niet gesproken, niet tijdens de uitzending, en zelfs niet tijdens de muzikale pauze.

  Het in bovenstaande chats ter discussie stellen van een naam ten bewijze van het grote Ott-bedrog, zie ik als een doorgeschoten fantasie die in feite meer zegt over de afzender dan over dr. Ott.
  Iedereen moet zich goed realiseren dat er in de arena van de kunstmatige varkensgriep pandemie heel hoge belangen spelen van enkelen. Die partijen zijn er alleszins bij gebaat dat in de doelgroep — onder ons dus — tweespalt en ongerief ontstaat. Dat is de aloude tactiek van ‘Verdeel en heers’!
  En daar moeten we niet intrappen.

  Daarom: laten we hier in Nederland ons in alle nuchterheid met elkaar verbinden, en zien dat wij niet elkaars vijand zijn, maar dat er sprake is van een gevaar van buiten.

  Door een kleine groep machtswellustigen is een economische crisis op ons afgestuurd (met straks een bank holiday), en een welbewust gecreëerde pandemie, die via virusmutaties en vaccinaties kan escaleren tot een regelrechte wereldramp.
  Daar heelhuids uit te komen, kan alleen wanneer we ons met elkaar verbinden.

 13. Mijn gevoel en intuitie zeggen dat het je laten vaccineren zonder enige twijfel een desastreuze keuze is.

  Ik denk dat Teuni helemaal gelijk heeft met het ontrafelen van dit cryptogram! Knap werk; ik heb er van genoten!

  Alles met elkaar heb jij ook uitstekend werk verricht, Guido! Alleen door het vragenderwijs aftasten, worden wij tesamen wijzer! Vaak niet door het antwoord zélf, maar door het antwoord (de reactie) te interpreteren. Dat gebeurt o.a. op deze site door jouw verhaal en door de reacties daarop!!!
  Daarom dank aan Guido, Teuni én aan Jane B., die deze ontwikkeling en de langzaam maar gestaag zich ontwikkelende bewustwording (ontmaskering) mogelijk maken. Yes!

 14. @allen: al met al betekent het opzetten van een ‘systeem van discrediet’, laat ik het zo noemen, wel een zware inspanning, die duidelijk aangeeft, zoals Désirée ook al zegt, dat er voor de boefjes van het grote-vaccinatie-spel grote belangen mee gemoeid zijn.
  Dank voor je compliment Bert. Ik ben een stuk wijzer en ook weer gesterkt in de gedachte:
  ‘Gedeelde smart is halve smart, gedeelde vreugde is dubbele vreugde’.

  Maar goed, de ‘bewijzen tegen Jane’ liggen (nog) niet op tafel. Wellicht is het net zo’n mens van vlees en bloed als wij..! Prikkelbaar, statusgevoelig ego, compassioneel, leep, liefdevol. Probeer die zaken maar eens in een reageerbuis te mixen..!
  Kortom: een diepe zucht en een stevige wind laten. Let it be!

  Voor hen die Jane willen beluisteren: download de 64 Mb met het interview met haar, Désirée en anderen over OUDE & NIEUWE media van Micha Kat. Hier is de link en het downloaden duurt even. Maar dan heb je wel 2 uur luistermateriaal. Voor een regenachtige zondagmiddag.. http://www.argusoogradio.org/?page_id=1747

 15. Dus Jane is toch niet te vertrouwen…

  Het blijkt maar weer eens dat er achter aggressieve reacties iets zit wat niet prijsgegeven mag worden.
  Reflectie naar mezelf toe, want vroeger, als ik gevoelig/aggressief reageerde, was het alleen maar om iets verborgen te houden.
  Daarom vond ik het ook zo vreemd dat Jane zo heftig reageerde…ze heeft dus heel wat te verbergen.

  Dit geeft ook maar weer eens aan dat we alleen onszelf (intuitie) het beste kunnen vertrouwen. Ook geeft het weer eens aan dat we ons ego moeten laten varen en dus ook “idolen” moeten vergeten.
  Iedereen is gelijk maar iedereen heeft ook zijn/haar eigen individualiteit en vrijheid.

  Dit maakt ons alleen bewuster, meer in kontakt met ons(hogere)zelf, meer ontspannen en meer alert.

 16. Beste allemaal,

  Wat ik hiervan leer is dat we nu toch echt op mogen houden met het vertrouwen op deskundigen (of klokkenluiders) die de waarheid van buitenaf aanreiken. Laten we allemaal op zoek blijven naar onze eigen waarheden, en dat doen we vooral door naar binnen te gaan. Er wordt nu een spel op hoog niveau gespeeld, en wie even niet oplet (dat wil zeggen: bij de eigen innerlijke waarheid blijft), die slinkt zo maar opzettelijke leugens, verdraaiingen of andere onzin als zoete koek.

  Even terug naar de feitenlijkheden van ons openbaar bestuur. Ab Klink heeft afgelopen week eindelijk de kamervragen beantwoord die zijn gesteld door Marianne Thieme(Partij voor de Dieren) op 14 juli (met dank aan Arend Zeevat voor het doormailen hievan). Stellen deze antwoorden u gerust?
  (GJ: Johan deze vragen en antwoorden stonden op onze homepage, waren vanmiddag weggevallen. Aldaar weer te vinden. Heb daarom jouw opsomming hier weggehaald! Dank voor je reminder!)

 17. Heeft iemand uberhaupt wel eens officiele documenten gezien van de aangifte die Mw.Burgermeister gedaan zou hebben? heeft iemand uberhaupt wel eens een foto van deze persoon gezien? Ik vraag me al een tijdje af waarom er zo’n mysterie om de persoon zelf hangt. En waarom er soms dingen op haar site staan die na enig onderzoek gewoon niet kloppen. Dit verhaal bevestigd mijn vermoedens alleen maar…

 18. Meneer Oldenkamp hoe zit het met uw waarheid???? Hoe moeten we die nu interpreteren na uw opmerking over klokkenluiders en (uw als..)deskundige..??? Ik vraag me uberhaupt al af of het zin heeft om juridische stappen te ondernemen tegen monster als de WHO of welke andere “wereld” organisatie dan ook…waar vecht je tegen???!!!!! Maar hoe zit het met uw waarheid meneer Oldenkamp? Moeten we die ook geloven?

 19. Was het niet zo dat de regering een faciliteit aanbood om alle klokkenluiders te registreren/onder te brengen bij een website/onderkomen in klokkenluiders.nl?

  Ik denk dat we hiervoor moeten oppassen, omdat dat onze “corrupte” overheid de macht/gelegenheid geeft om op relatief makkelijke manier klokkenluider geluiden “weg te poetsen” of misschien beter gezegd “weg te moffelen”.

  Beter is het om voor ieder bewust en bewuster wordende mens zijn eigen waarheid te zoeken en dat samen met andere bewuster wordende mensen te dragen als collectieve waarheid. Met andere woorden we staan open voor die waarheden die samen een sterk, gezond, hoopgevend en energiek draagvlak vormt voor de toekomst.
  Immers mensen worden tot elkaar aangetrokken die dezelfde visie delen.

 20. @jeejee,
  Het is een goede gewoonte om bronnen dubbel te controleren aan de hand van onafhankelijke bronnen. Alle informatie die ik destijds vond over Jane was uiteindelijk afkomstig van NaturalNews, en dat telt dan als één bron dus dit was niet voldoende. Daar komt bij dat ik de betrouwbaarheid niet ken van deze site.

 21. Vaccinaties zijn ineffectief en gevaarlijk, en dienen ons dus niet.
  Die feiten en bewijzen (vanuit verschillende bronnen, studies en de naakte realiteit) liggen er, en die dienen benadrukt te worden…en blijven staan! Dat de kat in het nauw gekke sprongen maakt, wordt langzaamaan duidelijk. Deze capriolen doen echter niets af van de feiten, de rest is kattegejank. Weliswaar intrigerend en leerzaam, maar nog steeds minder relevant kattegejank… Vaccinaties zijn ineffectief en gevaarlijk, en dienen ons niet…

 22. @Desiree: (we zien elkaar volgende week geloof ik, maar alvast): net een moeilijk verkrijgbaar boek binnen wat jou ook zal interesseren (de editors zijn namelijk niemand minder dan…Maurice ‘SV40’ Hilleman en Margaret A. Liu (toen nog Merck, Chiron, Bill Gates Foundation links, etc..). Het boek heet DNA vaccines, a new era in vaccinology. Leuke inhoud over de achtergronden en feiten. Nog een paar titels maar die mail ik je nog wel

 23. Beste Guido,
  Nadat jij afgelopen week zo dapper met jouw bevindingen aangaande Jane Burgemeister naar buiten kwam, realiseerde ik me dat ik eigenlijk jouw ook wel meteen van mijn eigen bevindingen op de hoogte had kune stellen. Maar ik keek liever nog even de kat uit de boom, vanwege de nogal onthutsende strekking ervan en omdat ik ook niet zo houd van verdachtmakingen. Pas toen jij naar buiten trad bedacht ik dat ik mijn bevindingen daar aan moest toevoegen.
  Aanvankelijk had ik vorig weekend alleen die ontrafeling van Ott’s merkwaardige naam alleen doorgeseind naar twee bekenden plus Desiree Rover. Omdat ik me er van bewust ben dat “what’s in a name” op zich alleen nog niet voldoende is om conclusies op te beseren, liet ik mijn man nog even verder speuren naar eventuele evidenties voor mijn vermoeden en toen stuitten we op een bericht van JB zelf, waarin ze de verdenking uitspreekt dat Ott werkzaam is voor Big Pharma. Dit wordt dan gevolgd door een weergave van de moddergooierij door Ott en Deagle. Het stuk van JB bleek al te dateren van begin augustus van dit jaar. Ook dit stuk stuurde ik ter informatie toe aan dezelfde bekenden plus DR, die hier niet op reageerde. Jammer dat ik het ook niet meteen aan jou toestuurde. Maar in ieder geval ondersteunt het nu nog wel jouw eigen ervaring met JB. Gisteren heb ik er, inderhaast als ik was, niet aan gedacht om het stukje van JB meteen als evidentie voor de genoemde moddergooierij mee te sturen. Sorry. Hieronder volgen de link en de volledige tekst ervan alsnog.

  http://birdflu666.wordpress.com/2009/08/08/is-true-ott-working-for-big-pharma/

  Is True Ott working for big pharma? Is the “alternative” media also “controlled”?
  By JB
  Dr True Ott has been writing more emails contaning factually incorrect and abusive language such as this one on July 16th to Sheldon Day in which I am called a “paranoid nut-job” (please see True Ott’s email below).

  The question is: why does True Ott make these statements? Why do True Ott and Deagle claim to have co-written the criminal charges when they did not? Why did True Ott send only one, short email to me concerning a point about Michael Leavitt and not reply to my request for more information? Any information from True Ott that came to me in emails sent around to a bigger group, I used in the criminal charges always citing True Ott, to make their source plain.

  Why did Dr Deagle put up the wrong versions of the criminal charges and injunctions with the wrong instructions on his website when I finally finished them, creating confusion, and also fail to correct the mistake in spite of my request in emails and phone calls?

  And why did Deagle and Ott start a campaign of defamation against me as soon as positive results from these criminal charges began to show in the form of a police investigation?

  It is not enough, however, that Ott, Deagle and others defame me openly on their radio show. True Ott also sends abusive emails without my knowing to radio show hosts such as Sheldon Day (see a snippet below).

  Are True Ott, Deagle just some of the agents out there who appear to work for the interests of big pharma? Is the alternative media controlled? Is the existence of a web of agents or “experts” like Deagle, Ott that has resulted in the dangers of the mass forced vaccination against the “swine flu” from being concealed from the general public. These facts should have been common knowledge long ago. Why are they not known to more people? What is the use of petitions in stopping this? Petitions have no legal force.

  I am especially gratreful to Drew Raines for offering me the chance to go on his show with True Ott and “prove” I am innocent of Ott’s smear I am a “paranoid nut job”, but I declined the invitation to be villified by Ott and Raines. Drew Raines has freely repeated True Ott’s smears to me in his emails. I asked for Drew Raines to at least ask for proof that True Ott’s smears are correct but Drew Raines did no even see the need to ask Ott for proof. Whatever smear True Ott spreads is enough for him without any need for proof, it appears.

  Drew’s email to me informs me I am guilty because I refuse to appear on his show to be villified by True Ott without proof:

  Lady,
  I HAV ASKED YOU and YOU HAVE REFUSED
  TO CONFRON TRU OTT

  YOUR SILENCE IS YOUR GUILT

  go in peace

  loose my email address and i’ll forget you were ever
  part of any movement to protect mankind, your mind control and
  twist to blame others is apparently finally caught up with you
  WE know FRUAD and Lady, there is NO FRAUD anywhere in
  my emails, nor my web site… YOUR FEAR IS YOU ARE GETTING
  CAUGHT and YOU ARE AFRAID the world is about to find that
  you have no clothes…………………

  Semper Fi,

  Drew Malone; Raines III
  Master Electronics Engineer
  USMC 1967-1977
  Owner: H.E.A.R.T. & Associates
  1983-Present
  3423 Avery Road
  Little Rock, Arkansas 72209
  http://www.amd.elequity.com
  SKYPE: drewmalone.rainesiii
  501.565.1833

  Interestingly, Drew Raines immediately sent out in his email list the content of Tim Vawter’s email below, repeating the false claim that there is no legal basis for forced vaccinations and there will be no forced vaccinations in the USA when actually this was just a statement by the head of NIAID on CSPAN, currently carrying out five clinical trials on vaccines without adjuvants, and showing no sign of halting those trials.

  We talk about the controlled mainstream media, but is it time to talk about the controlled alternative media? Are we naive in thinking that big pharma and the banks haven’t recognised the power of the growing alternative media sector to expose their plans for genocide? Are we naive in thinking they have not inserted their “people” into the alternative media long ago to influence the direction of public opinion, and that there are not many unscrupulous people, even former Marines, who will do their bidding and smear whoever they order to be smeared without any proof or hope of proof simply because their credibility has to be destroyed?

  In January, a Katrina relief worker who presented himself as an “activist” outed himself as an FBI mole, who had infiltrated the group to disrupt it.

  This is one of True Ott’s abusive emails to Sheldon Day:

  On Thu, Jul 16, 2009 at 10:07 PM, True OTT wrote:

  No, Sheldon, sadly Jane is, in my opinion, a paranoid nut-job who is creating a HUGE credibility issue with this battle – not to mention turning key players against each other as she continually sees non-existent skeletons in everybody’s closets.

  I most certainly did indeed ask her for documentation via 3 separate e-mail posts. I am still waiting. (Notice she didn’t take 3 minutes and share the actual website links — I have looked over her website twice and didn’t see this invisible documents.)

  Furthermore, she can e-mail me, (and others like VacLib attorney Alan Phillips, who she called a “nazi” as she proceeded to piss everyone in that camp off, as well as mean-spirited one-sided posts about Alexander S. Jones who she accused of being a double-agent spy) hateful, demeaning, and threatening posts, but can’t send the simple documentation to back up her stories??

  She should be smart enough to KNOW I didn’t say she was “involved’ with Jacko, I merely told Carley that a report had surfaced from another party who had said that she was – (Sorcha Faal whoever that is). All I know is that THE ONLY REASON I CALLED CARLEY WAS OUT OF CONCERN FOR JANE’S SAFETY. And for that, I get reamed, smeared unjustly and called a liar??

  Apparently, I shouldn’t communicate with Carley any more either, if she is telling Jane such nonsense.

  Jane, I believe you need counseling, or better yet, a rubber room and a straight-jacket if you truly believe I am some double agent for big pharma or the government and Mike Leavitt’s zionist cabal. PLEASE!!!!

  If True Ott is a “liar” – then you had better discontinue your “666 BirdFlu” web blog immediately – because everything I have shared with you for the past 4 months is a completely bogus scam. There is no conspiracy to kill millions of innocent people with a manufactured, recombinant virus — all a big Lie from True Ott. There are no toxins like squalene in the vaccines — the vaccines are 100% safe, Jane – because as you say, True Ott is A LIAR!

  Jane (aka Ms. 666 from hell) — in case you haven’t figured it out — YOU HAVE REALLY PISSED ME OFF.

  If you want me for an enemy, girl, you got it!!

  EXPOSED?? Girl, I am as TRANSPARENT as they come. HOW DARE YOU!!!

  And Dr. C – if you believe this crap, I am REALLY DISAPPOINTED with you as well.

  True

  ———————————–

 24. @Teuni: dankjewel!! Ik zal er een stukje van maken, een lezersbrief. Er zitten vreemde stukjes tussen, vind ik. Maar op zich is deze woordenwisseling naar mijn idee waardevol.

 25. Volgens zijn er nu op dit moment 1300 meisjes van de 700.000 gevaccineerden met die ernstige bijwerkingen hebben door de intenting met Cervarix tegen baarmoederhalskanker,epyleptische aanvallen, verlammingsverschijnselen, verlies van gezichtsvermogen enz.
  En dit zijn de directe gevallen, wat kan er op den duur nog aan klachten komen die dan misschien niet meer met de vaccinatie in verband worden gebracht.
  http://www.dailymail.co.uk/health/article-1160516/Paralysis-epilepsy-blurred-vision-1-300-girls-reaction-cervical-cancer-vaccine.html

  Het feit blijft dus bestaan dat vaccinatie veel narigheid kan veroorzaken. Het lijkt misschien weinig, maar ik vind het nogal wat.

  Dus wat een Jane Burgemeister ook is en wie we nu wel of niet geloven. De feiten zijn duidelijk.
  Ook van Tamiflu kwam uit Engeland
  de melding dat er ernstige bijwerkingen waren. Vooral kinderen kregen er nachtmerries van en deden vreemd.
  Ik heb ook gedoneerd maar het is maar hoe je er naar kijkt. Wanneer blijkt dat waar is wat er zoal omtrent JB gezegd wordt dan doet dit niets aan het feit zelf af dat vaccinatie behoorlijk veel schade kan veroorzaken. En voor mij maakt het alleen maar nog duidelijker dat er iets behoorlijk mis is in vaccinatieland.
  Ik wordt er nog waakzamer van en dat is ook de bedoeling dunkt mij.

 26. Toch raar, je zou verwachten dat ze vooraf wist dat ze door de gehaktmolen zou worden gehaald als je met een dergelijke stelling een autoriteit op dat gebied gaat uitdagen.

 27. @riet: ik zag het bericht ook. Het gaat om preventie van 200-400 cervicale carcinoomgevallen per jaar en nu ‘al’ 1300 van dit soort gevallen. Bekende gevallen, want wie weet wat die andere 698.300 meiden doorstaan..!
  En inderdaad, áls de TV dan iets wil laten zien, dan zijn dit toch gewoon keiharde cijfers..!!! Hoog tijd voor Nederlandse cijfers dus ook.

 28. Ik heb al over 1 slachtoffer gelezen in Nederland. Maar staat niet in officieel dagblad of zo.
  Ze was woedend omdat haar dochter na ingeent te zijn met ademhalingsproblemen in het zieken huis is beland en er voor haar leven werd gevreesd. Maar ik weet niet of dit echt is.
  Ik wil je in ieder geval nog complimenteren met het feit dat je dit van Jane naar buiten hebt gebracht. Transparant dus en betrouwbaar voor mij.
  Ik kan me voorstellen dat dit jou veel heeft moeten doen, maar tot nu toe heb je mijn vertrouwen.
  En wat is geld, kan makkelijk zijn en soms hard nodig, maar we kunnen nog steeds wel wat missen.
  Ik voel me door dit gedoe steeds meer wakker worden.

 29. @riet: dankjewel dat je dit uitspreekt; ik stel het erg op prijs. Ik heb een paar dagen écht chagrijnig rond gelopen, met onvrede. “Wat heb ik nou fout gemailed, fout gedaan”. Maakt niet uit, wellicht is het de druk en de overspannenheid van Jane, wellicht ook ís ze een phony/namaak. Vooralsnog klinkt ze niet gek, gisteren het interview met Micha Kat beluisterd. Nogmaals: LET IT BE.
  En inderdaad, het grootse Aardse spel van wakker worden.. Of, zoals mijn leraar in de klas weleens, rood aanlopend, tegen me riep: “Ga uit elkaar jij”..

 30. Zoals ik het zie pleeg jij gewoon een informatief consult, zowel op het gebied van de reeds gepleegde storting alsook n.a.v een “gerucht” wat circuleert.
  Daarvoor krijg je een dreigement terug.
  Je intentie zou haar duidelijk moeten zijn anders doe je geen storting.
  Ze had waarschijnlijk meer geesteloos conformisme verwacht, ik kan er niks anders van maken.

 31. Hi Guido, mijn afstudeer project bestond uit een studie naar mensen met een Dissociatieve Indentiteit Stoornis (voorheen Multiple Persoolijkheids Stoornis). Moet je wel oppassen als je tegen dergelijke mensen “ga uit elkaar jij” zegt…zijn ze direct geholpen (of lopen nog wat roder aan dan die leraar van je) 😉

 32. Goed Guido dat je de confrontatie met Jane bent aangegaan, daar is nog al wat lef voor nodig, vooral om zo volhardend te zijn. Ik heb in een eerder stuk over Jane gezegd dat ik haar niet geloofde, maar ik weet van mezelf dat ik erg wantrouwend ben geworden naar mensen toe omdat ze vaak handelen uit eigen belang.

  En Guido, je energiepeil komt wel weer boven water.:)

  Er staan weer mooie stukken op de site, bedankt, en neem wat rust.

 33. Hi Guido, zoals ik laatst al met je besprak blijf ik me wel verbazen over het format wat gekozen is om eventueel te willen ‘verdelen en heersen’. Laat duidelijk zijn dat veel nog niet duidelijk is…maar even aangenomen dat hier sprake is van bewuste beeldvorming manipulatie dan blijven er een aantal zaken heel helder en onhelder:

  Helder: vaccinaties zijn in feite niet effectief en er is een overweldigende berg bewijs dat aantoont dat vaccinaties zeer gevaarlijk kunnen zijn.

  Onhelder: als het de bedoeling is om ons van deze waarheid af te houden, waarom dan informatie kiezen die ons wel degelijk bewuster maakt van deze waarheid? Er zijn vele antwoorden mogelijk op deze vraag, maar veel mensen zijn informatie gaan zoeken voor zichzelf en dan vind je dus onvermijdelijk bewijzen dat vaccinaties niet zo wenselijk zijn als het om gezondheid en ware immuniteit gaat. Dus een slechte verdeel en heers campagne of ook hier ‘bijverschijnselen’?

  Helder: het maakt niet uit of de vinger wordt gewezen naar Baxter, Merck, GSK of andere farmaceutische bedrijven, ze zijn allen schuldig gebleken aan fraude, belasting schulden, manipulatieve marketing, eenzijdige informatieverstrekking, tegengestelde belangen (met gezondheid althans), bias met zelf opgezette of gesponsorde studies en andere schandalen…Niet dat dit de essentie is, maar het geeft wel aan dat we naar de gehele industrie dienen te kijken en de vaccinaties zelf, en ons niet moeten laten afleiden naar wie de ‘slechtsten’ zijn denk ik…(niet dat we dat hier doen, maar toch ter info om alert op te zijn)

 34. Hi Guido, een beetje ‘off topic’ hier maar ik moest weer even denken aan mijn afstudeeronderzoek (een studie naar mensen met een Dissociatieve Indentiteit Stoornis -voorheen Multiple Persoolijkheids Stoornis)toen ik je hiervoor mailde. Misschien toch interessant (zeker gezien de ‘verdeel en heers’/dualiteit/eenheid elementen die hier af en toe naar voren komen):

  Er zijn gevallen bekend van DIS waarbij de ene ‘identiteit’ (alter of deelaspect van een persoonlijkheid)verslaafd aangetroffen wordt met een drugsspuit in de arm terwijl de andere ‘identiteit’ allergisch is…voor diezelfde inhoud! Een duidelijke hint dus richting allergie en farmaca: het bewustzijn en de compartementalisatie hierin kan zorgdragen voor verslaving of allergie, bij ‘dezelfde persoon’ in een zelfde lichaam.

  Bij ons onderzoek (het psycho-fysiologische deel, het geheugendeel is gepubliceerd in Consciousness and Cognition) was er een proefpersoon die van tevoren al aangaf dat zij apparatuur kon beïnvloeden, hetgeen gebeurde (allen bij haar en totaal onverklaarbaar!). Een andere persoon ‘schoot terug’ naar een onschuldig kind alter wat niet wist waarom ze aan apparatuur was verbonden om te meten en deed gelijk de bril af omdat haar ogen weer ‘normaal waren’.
  Weer een andere proefpersoon ‘veranderde’ in een man, deze dissociatie zag ik gebeuren, een dikkere nek, andere houding, bril af, ander handschrift , andere stem. Eng, mooi, fascinerend…Maar het zegt ook wat over dualiteit, eenheid en veelzijdigheid van geest/lichaam problematiek. Ergens dissociëren we allemaal wel even, alleen deze voorbeelden tonen wat mij betreft aan dat de blauwdruk van het lichaam als een sorrt representatie of ‘geheugenvorm’ kan worden ‘gewist’ of juist weer worden geladen’, weer dus de energetische informatie die het effect (lichaam en uiting) bepaalt!

  Er is een geval bekend in de literatuur van een persoon die ‘dissocieerde’ naar een kind identiteit, maar wel tijdens het auto rijden…gevolg was een ongeluk (andersom kon de ‘omschakeling’ naar een kind niet kijken door een bril met de ‘herinnerde’ goede ogen zou je kunnen zeggen.

  Misschien is het ooit aan de orde om via energetische informatie overdracht de ‘software backup’ weer terug te zetten naar de toestand voor de ziekte of een andere ‘herinnering’ te laden. Energetische software met bezieling en verantwoordelijkheid, ipv vaccinaties met aangetoonde schade problematiek. En wat deze (zeer zinvolle) discussies aangaat over Jane et al, deze problematiek en bewijslast blijft staan! Er valt dus weiing te verdelen en heersen op dit gebied, het heeft juist eerder wat aangewakkert bij veel mensen denk ik.

 35. Een andere mooie vorm van synchroniciteit vond ik zojuist bij de voorbereiding van een nieuw artikel over ‘Het geheugen van water, digitale biologie en elektromagnetische homeopathie: de toekomst van genezing?’ in het werk van Amit Goswami.

  Out of the blue vraagt hij zich intuïtief af (bij de bespreking van homeopathie als energetische overdracht) of het mogelijk is om op basis van de homeopathische werkwijze van verdunningen voedselextracten met geconcentreerde vitale energie te maken, die dan als voedingsupplement kunnen worden gebruikt…

  Aangezien er al een gevoelige relatie is tussen kwalitatief voedsel en voorkoming infecties en ziekten, en homeopathie vs vaccinaties, moge het duidelijk zijn dat deze bio-energetische ‘astronauten voedsel’ (biofotonen burger, iemand?) gedachte brilliant is en zeker niet onhaalbaar.
  (In mijn artikel trek ik de bio-energetische (feitelijk gratis of bijna gratis) lijn zelfs door naar andere ‘heilige huisjes’ die zich achter het eerste heilige huisje dat geneeskunde heet verschuilen, zoals vrij energie en meer (maar daarover later meer).

 36. Wie wel of niet gelijk heeft, heeft volgens mij zeker te maken met wat je wilt geloven en hoe je eigen belevingswereld is.

  Toen ik dat stuk van Jane in mijn mailbox kreeg ben ik het gaan lezen, maar halverwege gestopt. Het ging me gewoon boven mijn pet. Die mail die ik een tijdje later kreeg, over dat ze ontslagen was en geen inkomsten meer had, heb ik gelijk in de prullenbak gegooid.

  Dat had niets met de beweringen van Jane te maken, maar wel met de bedelmail. Daar hou ik niet van. Ik moet zeggen dat ik het van jullie een waanzinnig lief gebaar vond om geld in te zamelen. Het is voor mij onvoorstelbaar dat degene die het ontvangt daar dan niet op een gepaste manier haar dankbaarheid voor uit.

  Het hele geharrewar wat er nu gaande is bekijk ik van afstand.

  Gelukkig lees ik al dat mensen dit een leerproces vinden en voor mij is het dat ook.

  Laten we zorgen dat we onderling sterk blijven en elkaar blijven respecteren, ook al zien we sommige dingen anders.

  Zelf dingen uitzoeken kost heel veel tijd, maar google biedt veel mogelijkheden en het hebben van connecties ook. Wat ik heel mooi vond toen ik het boek van Désirée over het baarmoederhalskankervaccin las was, dat ik daar dingen in tegen kwam die ik zelf ook had gevonden. En andere dingen die ik nog niet had kunnen vinden voor mijn neus kreeg en de bron kon opzoeken.

  Over Cervarix, Riet verwijst naar een oud artikel van de Dailymail. Inmiddels zijn er in de UK 2100 rapporten van bijwerkingen op een geschatte 1.000.000 vaccinaties. Wekelijks wordt daar een update van gemaakt. In Nederland zijn de bijwerkingen bij het RIVM en Lareb te vinden. Daar wordt je ook helemaal niet vrolijk van en de derde prik hebben ze nog niet eens gehad.
  In Amerika zijn net 3 nieuwe onderzoeken over Gardasil gepubliceerd. Daar lusten de honden geen brood van om het zo maar te zeggen. Volgend de FDA en CDC wegen de voordelen (welke??) nog steeds op tegen de nadelen.

  Wat ik eigenlijk zeggen wil is dat mensen (het grote publiek) dingen alleen maar oppakken als ze het kunnen bevatten. En dat geld voor ons ook.
  Zomaar op iemand vertrouwen is niet goed als je je nek durft uit te steken, dan moet je zelf ook kennis op doen om je nek uit te kunnen steken.

  Hebben we te maken met 1 mol, of 2 of 3 of helemaal geen één. Ik lig er niet wakker van, ik ga van mij eigen gevoel uit.

 37. We are like people looking for something they have in their hands all the time; we’re looking in all directions except at the thing we want, which is probably why we haven’t found it. (Plato)

  There is nothing as deceptive as an obvious fact. (Sir Arthur Conan Doyle)

  The best place to hide a needle is in a stack of needles. (Robert Heinlein)

  No question is so difficult to answer as that to which the answer is obvious. (George Bernard Shaw)

  That’s the way things come clear. All of a sudden! And then you realize how obvious they’ve been all along. (Madeleine L’Engle)

  The obvious is that which is never seen until someone expresses it. (Kahlil Gibran)

  Nothing evades our attention as persistently as that which is taken for granted. (Gustav Ichheiser)

  Because it’s familiar, a thing remains unknown. (Hegel)

  Experience has shown that science frequently develops most fruitfully once we learn to examine the things that seem the simplest, instead of those that seem the most mysterious. (Marvin Minsky)

  The aspects of things that are most important for us are hidden because of their simplicity and familiarity. (One is unable to notice something – because it is always before one’s eyes). The real foundations of his enquiry do not strike a man at all. Unless THAT fact has at some time struck him. And this means: we fail to be struck by what, once seen, is most striking and most powerful. (Ludwig Wittgenstein)

 38. @guido

  T’is wat die spraakverwarring.:) Wat zou het mooi zijn als iedereen dezelfde taal bezigde,…of misschien toch ook maar saai.
  Ik was aanvankelijk ook van plan het naar Nl toe te vertalen, maar toen ik daar in mezelf mee bezig was vond ik het lastig woorden te vinden die de kracht in deze juweeltjes onbeschadigd laten.
  Ik zat wat te neuzen gister in quantum-wave theoriën en in een passage werd vermeld dat dit besef over het vanzelfsprekende de deur open heeft gezet voor de huidige energetische wetenschappen, zoals die waar John Consemulder mee bezig is.
  Absoluut opmerkelijk!

  Groetjes

 39. @Jerry: het bijzondere is dat we onszelf zó vaak letterlijk buitenspel zetten, door naar buiten te kijken en daardoor vergeten dat we ONLOSMAKELIJK deel uit maken van wat we zien en zijn.
  Die verbinding in essentie voelen en ernaar leven, doet heel veel synchroniciteit op je pad komen. Een soort ‘beloning’ van ‘het'(=jouw) juiste pad.
  Lees het boek van Jozef Jaworki over Synchroniciteit. En lees dit stukkie eens. Hoezo quantum-wave..!!! HIER

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.