Politiek

Deze pagina biedt links naar verscheidene betrouwbare en verifieerbare informatie over de machtselite die achter de schermen de touwtjes in handen heeft. Ons meest fundamentele materiaal staat bovenaan de lijst, en wordt, voor diegenen die daarin geïnteresseerd zijn, gevolgd door aanvullende bronnen die dieper op de zaken ingaan. We raden je ten zeerste aan om deze pagina in zijn geheel door te lezen alvorens de diverse links te verkennen. Het WantToKnow.nl team presenteert deze informatie over de machtselite als een gelegenheid om jezelf en anderen te informeren, en te inspireren tot samenwerking om de democratie te versterken en te bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal.


Deze pagina is een product van het Nederlandse WTK-team en is nog onder constructie.

WTK-oprichter Fred Burks: Krachtige manieren om mensen te controleren

1. Roep zoveel mogelijk angst op terwijl je mensen aanmoedigt zich slachtoffer te voelen
2. Overtuig burgers van de noodzaak van geheimhouding
3. Polariseer het volk (‘verdeel en heers’)
4. Leid mensen af van het hogere doel in hun leven door het promoten van:

– consumentisme
– platte seks
– drugs
– de jacht op geld
– en meer….

Fred Burks
Fred Burks

9/11 en de oorlog tegen terrorisme vormen onderdeel van een uitgebreid plan om deze methoden te promoten, zodat de machthebbers uiteindelijk een ongebreidelde controle bezitten over de politiek en de economie van de hele planeet. Fred: “Uiteindelijk zijn het de collectieve angst, geheimhouding, polarisatie en verlies van zingeving binnenin ons allemaal die het mogelijk gemaakt hebben dat er leiders aan de macht zijn gekomen die de democratie ondermijnen, en die onze vrijheden en rechten inperken.”

 

Belangrijke boeken over samenzweringen

Robin de Ruiter – De 13 Satanische Bloedlijnen
Jim Marrs – Regeren vanuit het duister
David Icke – The David Icke Guide to the Global Conspiracy (and how to end it)

Rode draad in al deze boeken:

1. Er zijn invloedrijke en machtige families (‘de illuminati’).
2. Belangrijke beslissingen worden vaak binnen geheime genootschappen genomen.
3. Het ultieme doel is één wereldregering, één wereldleger, één wereldeconomie.
4. De mensheid zal wereldwijd worden onderdrukt en gemanipuleerd. Zelfs het reduceren van de wereldbevolking wordt genoemd.

Nieuwsartikelen over geheime genootschappen:

Hoeveel invloed hebben privé-netwerken van de rijken en machtigen der aarde op het huidig regeringsbeleid en internationale (handels)betrekkingen? Volgens de Nederlandse historicus Gerard Aalders, die het boek De Bilderberg Conferenties schreef, is een geheime wereldregering zeker niet het doel van de Bilderberggroep. Maar in het artikel Binnen in de geheime Bilderberggroep van BBC News staat: ‘‘Alle presidenten van de Europese Commissie van de laatste tijd, hebben een Bilderberg-conferentie bijgewoond voordat ze werden benoemd.’ Maar ook Bill Clinton en Tony Blair. Opvallend zijn ook de vele bestuursfuncties die Amerikaanse Bilderbergers bekleden binnen de geheime genootschap Council on Foreign Relations (CFR). Het ziet ernaar uit dat ogenschijnlijk op zichzelf staande genootschappen, wereldwijd onderling met elkaar verbonden zijn.

NRC Handelsblad: Een geheime wereldregering is het zeker niet
BBC News: Binnen in de geheime Bilderberggroep
CNN: De mensen die over de wereld heersen
MSNBC.com: ‘Bonesmen’ in de race voor het presidentschap
BBC News: Bilderberg de ultieme complottheorie
CBS News: Skull And Bones

Wat denk jij, heeft Hillary Clinton iets met de Bilderberggroep te maken?

[media id=60 width=440 height=330]

Geheime genootschappen op een rij

De Trilaterale Commissie
Council on Foreign Relations
De Bilderbergroep

De Nederlandse politiek – oorlog in Irak

Pinokkio uhhh Balkenende
Pinokkio uhhh Balkenende

Waarom heeft Nederland de VS politieke steun gegeven voor de oorlog in Irak? Dat is de vraag die miljoenen Nederlanders bezighoudt. Ex-topambtenaar Hans Siepel deed in februari 2009 een onthullend boekje open over de Nederlandse overheid. Zijn conclusie: ‘Het was voor de Nederlandse overheid helemaal niet de vraag of we de VS in Irak zouden steunen, maar welke argumentatie we daarbij zouden verzinnen.’  Lees hierbij ook:

WTK: Pinokkio uhhh premier: ‘Wij hebben niets te verbergen’
NRC: Buitenlandse Zaken hield kritisch Irak-advies achter

Bilderberggroep betrokken bij aanval op Irak?

‘Hoe kunnen we de Westerse wereld van een nieuwe aanval op Irak overtuigen?’ Het zou één van de centrale thema’s zijn geweest tijdens een geheime bijeenkomst van de Bilderberggroep in 2002, in het Westfields Mariott, in Chantilly bij Washington. Lees bijvoorbeeld dit artikel – de originele link doet het niet meer:

Bilderberg beraamde complot to ‘Bushwack’ Irak

Wat Jij Kunt Doen aan de …

We zijn ervan overtuigd dat we, door samen te werken, een betere, mooiere toekomst kunnen en zullen bouwen. Als we angst, stilzwijgen en polarisatie achter ons kunnen laten, kiezen we ervoor ons aan te sluiten bij een groeiend aantal mensen dat zich wijdt aan samenwerken voor het welzijn van iedereen in onze wereld. Jij kunt nu een verschil maken door deze … informatie te verspreiden en te delen met je familie, vrienden en collega’s.

Hieronder een paar tips:

Email pagina: klik hiervoor op de gelijknamige link bovenaan iedere pagina.
Print pagina: klik hiervoor op de gelijknamige link bovenaan iedere pagina.
Contact media en politiek: klik hier.
Wat jij nog meer kunt doen? Klik hier.