Advertentie

9/11; ook brandweermannen zijn de leugens zat..!


x

9-11-m

x

x

9/11; ook brandweermannen zijn de leugens zat..!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

AE911Truth logoDe vereniging van Architecten en Ingenieurs, die strijden vóór de onthulling van waarheid rondom de aanslagen van 11 september 2001, hebben onverwacht hulp gekregen van een groep brandweerlieden, die de leugens inmiddels ook méér dan zat zijn.

Vrijdag 11 september aanstaande gaat in New York de wereldpremière plaatsvinden van de documentaire ‘Firefighters, Architects & Engineers’ in de West Park Presbyterian Church., in New York City’s Upper West Side.Het is een 90-minuten durende documentaire, een mijlpaal en een gezamelijke presentatie van Erik Lawyer, de opreichter van ‘Firefighters for 9/11 Truth’ en architect Richard Gage, oprichter en voorzitter van AE911truth.

Samen ontmantelen deze experts 2 dozijn mythes, die de officiële versie van de WTC-verwoesting zouden moeten beschrijven als ‘officiële versie’. En het betekent een verdere ontmanteling van de autoriteit van het NIST, het officiële overheidsorgaan, dat met deze mythe-verklaringen kwam, rondom de technische oorzaken van de instorting van de WTC-Twin-Towers en gebouw WTC#7, ’s middags op 1 september 2001.  Het blijkt dat het NIST, het ‘National Institute of Standards and Technology’ volstrekt in strijd heeft gehandeld met de nationale richtlijnen, zoals die in de VS gelden, voor onderzoeken naar de oorzaken van branden en explosies.

Van deze krachtige en zéér overtuigende film/documentaire, laten we hier de trailer zien:

 

Advertentie

30 gedachten over “9/11; ook brandweermannen zijn de leugens zat..!

  1. Robin heeft al sinds 2001 gelijk, alleen een groot deel van de wereldbevolking schijnt maar niet naar de feiten te willen kijken en gelooft nog steeds de officiële verklaringen, er is maar 1 complottheorie, en dat is de officiële theorie.

  2. Ander goed boek van Robin Ruiter is 13 satanische bloedlijnen. Eye opener. Voor mij legde dit boek me uit wat ik al altijd aanvoelde maar niet precies mijn vinger op kon leggen.

 1. Het mooie is dat mocht ik het ooit mee gaan maken dat de massa echt gaat twijfelen aan de smoesjes van de overheid van de VS en de MSM, waardoor het overzicht gaat ontstaan hoe de machtselite denkt de boel te kunnen bespelen…
  het hele kaartenhuis dan op instorten komt te staan.
  Dan zijn de andere smoesje ook ineens op de zeephelling.
  Het domino effect waarop wij allen wachten.

  1. Ik geloof niets van wat deze brandweerman zegt.
   Allereerst waren er helemaal geen vliegtuigen, maar het kan dat hij dat in dat gebouw zijnde niet wist.
   Ten tweede de manier waarop hij zijn verhaal (leugens?) vertelt bevalt me neit: veel poeha, gebaren en dichtgeknepen oogjes.

   Waarschijnlijk waren er ook heel of zelfs 0 dus totaal geen mensen in het gebouw.
   Het aantal slachtoffers van bijna 3000 klopt niet als je de lijst met foto’s zien van de slachtoffers dan zie je veel gefotoshopte dubbelgangers. Logisch want hoe meer echte slachtoffers hoe meer claims en boze familieleden die dreigen tot het gaatje te gaan d.w.z. onderzoeken e.d. te starten waar de echte daders (Bush c.s. Zionazies uit israhel) niet blij mee zouden zijn geweest!!!

   -grof taalgebruik verwijderd-

  2. Volgens mij heb jij het nu toch voor elkaar Schnijder, een nog grotere complottheorie dan die van de Amerikaanse overheid!

  3. Als ik in het verhaaltje meega van Schnijder begin ik me zelfs af te vragen of hij aan de aanwezigheid van de betreffende torens twijffelt
   Waren die er wel want als ook die er niet waren dan is er eigenlijk helemaal niets gebeurd of zie ik dat verkeerd?

  4. Als ik in het verhaal van Schnijder meega vraag ik me af of hij ook denkt dat de Twin towers daar niet stonden want als dat zo zou zijn is er eigenlijk helemaal niets gebeurd of zie ik dat verkeerd?

  5. Volgens mij heb ik iets verkeerd gedaan want het was de bedoeling om 1 reactie te geven hierop Sorry.

  6. Het besef is er nu nog de ommekeer
   Of gaan we alles als zoete koek happen
   Ik voel namelijk een tijdsdruk

 2. Weet je Arnold, ik kan wel een beetje meegaan in dat verhaal over het ontbreken van vliegtuigen, er zijn best wel overtuigende beelden die beslist gemanipuleer laten zien, het lijkt er daarbij op dat de vliegtuigen in de video’s zijn gemonteerd. Maar om dat uit te zoeken vergt wel heel veel van de hersens van iedereen die al WEET dat 9/11 een inside job was. Duizenden ooggetuigen in New York zagen daadwerkelijk vliegtuigen vliegen en crashen, ik weet niet of er een techniek bestaat om zoveel mensen iets te laten zien dat er in wezen niet is.

  Ik vind dat we eerst maar eens een echt onafhankelijk onderzoek moeten krijgen en wat daar dan uitkomt kan nog alle kanten opgaan wat betreft de ware daders en wat er nu precies de Twin Towers is ingevlogen. Wat al sinds 2001 heel duidelijk is, is dat het niet zomaar wat kapers waren, deze zaak stinkt als geen ander, het staat 100% vast dat bepaalde elite groeperingen er de hand in hebben gehad omdat het ze goed van pas kwam bij het uitrollen van hun wereldagenda. Bush was niet meer dan een stroman, hij was niet door het volk gekozen, maar door de elite (zoals alle Amerikaanse presidenten overigens). De schrik op zijn kop toen hij in dat klasje zat en het bericht van de aanslagen door een functionaris in zijn oor kreeg gefluisterd, was echt, hij had wellicht altijd nog gehoopt dat de elite het nooit zou uitvoeren, maar toen op dat moment realiseerde hij zich dat het er toch echt van was gekomen en dat hij nu de taak had om zich (en de rest van de regering) eruit te lullen. Iets waar hij gelukkig voor hem, geen enkele moeite mee bleek te hebben.

  1. Volgens mij heb ik ook iets verkeerd gedaan, deze reactie had onder reactie 7 moeten staan.

  2. Paul.
   Ik ben het wel met je eens dat er gemanipuleerd wordt(niet voor de eerste keer).
   Hierbij moet ik vooral denken aan het vliegtuig dat met een witte streep achter zich laag boven de grond het pentagon in gevlogen zou zijn of was het een raket?

  3. Het ‘vliegtuig’ dat het pentagon binnenvloog vind ik nog het meest overtuigende voorbeeld dat het geen vliegtuig was, als je de simpele feiten in ogenschouw neemt, dan snapt zelfs een kleuter dat het geen vliegtuig geweest kan zijn. DAT bewijst alleen al dat de Amerikaanse overheid erbij betrokken was!

   Maar er bestaan video-opnames waarbij je inderdaad de neus van 1 van de vliegtuigen die een Twin Tower invliegt, heel even aan de andere kant van het gebouw weer tevoorschijn ziet komen en dan weer verdwijnt. Het kan er dan op lijken dat er tijdens de beweerde montage van deze beelden een klein foutje is gemaakt en dat ze de beelden van een vliegend vliegtuig net iets te lang hebben aangehouden. Nu zie je dat eventuele foutje niet als je de video op normale snelheid ziet, maar in slow motion wel. En er zijn wel meer aanwijzingen gevonden voor manipulatie met beelden van de vliegtuigen.

 3. Of er wel of geen vliegtuigen of andere projectielen in de Twin-towers zijn gevlogen. Na uitgebreide studie via AE911truth waren ze naar mijn oordeel constructief sterk genoeg om na de inslagen overeind te blijven staan. De leek zou ik adviseren: concentreer je op gebouw 7. Dat is niet geraakt door een vliegtuig of projectiel maar stortte wel in op een manier die bij gecontroleerde sloop (opblazen) hoort. Dat feit alleen zou al voldoende vragen moeten oproepen, met name bij de MSM om nader onderzoek te eisen.

  Ik verdiep me al vanaf 2006 in deze materie en ben blij dat WTK en de TU Delft hier aandacht voor blijven vragen.

  1. Jopiek
   Van wat je hier als voorbeeld geeft is een mooie aanvulling dat een BBC journaliste op TV verteld dat gebouw 7 is ingestort terwijl op de achtergrond dat gebouw nog duidelijk overeind staat.
   Dat op zich verteld mij meer dan duizend ander woorden.

  2. TU Delft vraagt er alleen namens Coen Vermeeren, hoofd Studium Generale, aandacht voor, de rest ziet hem liever vertrekken en ziet het als een schande voor hun universiteit dat hij regelmatig aandacht voor 9/11 vraagt. Gelukkig beschikt Coen over ballen en doet het toch, ondanks alle negativisme rondom hem.

 4. Voor de duidelijkheid: de brandweer lieden hebben al jaren lang een eigen website over de onmogelijkheid van het officiele verhaal (9/11 Report). Maar Lawson de mand die samen met Gates in deze film zal verschijnen is een super held, precies datgene wat je je onder een Amerikaanse patriott zou willen voorstellen. Hij spreekt adembenemend en uit zijn hart.

 5. Heb het helemaal gehad met de overheid ! BLUE BEAM ! Ze laten ons geloven dat aliens vijandig zijn ! Zodat we meer oorlog gaan maken meer geld voor wapen en fharma industrie ! Want dat is belangrijk!!!! Verder is er niets belangrijk alleen dat mar ! Want geld is macht ! Trusten allemaal slaap zacht maar…. denk even na !!!

 6. Ik zat te denken. Jij vroeg jezelf af, of er een techniek was, dat mensen die vliegtuigen konden zien, zonder dat ze er daadwerkelijk waren. Nou kun je natuurlijk denken aan massahysterie. Waar mensen idd dezelfde hallucinaties krijgen. Maar wat dacht je van een hologram? Als je ziet wat ze bij popconcerten voor fantastische beelden kunnen creëren met deze techniek? En wie weet, zijn ze al veel verder gevordert met deze techniek dan wij weten……

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.