9/11

Deze pagina biedt links naar een verscheidenheid aan betrouwbare, verifieerbare informatiebronnen die belangrijke vragen oproepen met betrekking tot de officiële versie van 9/11. Ons meest fundamentele materiaal staat bovenaan de lijst, en wordt, voor diegenen die daarin geïnteresseerd zijn, gevolgd door aanvullende bronnen die dieper op de zaken ingaan. We raden ten zeerste aan om deze pagina in zijn geheel door te lezen alvorens de diverse links te verkennen. Het WantToKnow.info team presenteert deze 9/11 informatie als een gelegenheid om jezelf en anderen te informeren, en ons te inspireren tot samenwerking om de democratie te versterken en te bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Zie hier de originele link van deze pagina op WTK.info.

9/11 Informatie Uitreksels:

Voor de beste, meest beknopte introductie van de 9/11 informatie, raden we onze 9/11 tijdlijn-uittreksels aan. Deze uittreksels vol feiten verschaffen onthullende 9/11 informatie van gerespecteerde mediabronnen met directe links  naar de artikelen op de betreffende media websites, zodat je de gepresenteerde informatie snel kunt verifiëren. De eerste twee uittreksels ontlenen informatie alleen aan de beste, meest gerespecteerde en belangrijkste mediabronnen.

Twee-pag. 9/11 informatie samenvatting
Tien-pag 9/11 informatie samenvatting
25-pag. 9/11 informatie samenvatting
60-pag. 9/11 informatie samenvatting

Belangrijkste 9/11 Informatie Document:

Meer dan 50 hoge functionarissen uit leger, inlichtingendiensten en regering stellen 9/11 openlijk ter discussie. Lees media-uitspraken van congresleden, een voormalig hoofd van de FBI, een voormalig top-econoom onder president George W. Bush, een staatssecretaris van Financiën onder president Reagan, een voormalig hoofd van het ruimtevaartprogramma van het ministerie van Defensie onder Reagan, een Britse minister onder premier Tony Blair, en meer. In verslagen op gerespecteerde websites (voorzien van links), claimt elk van deze leidinggevenden dat er serieuze problemen zijn met de officiële regeringsverklaring met betrekking tot 9/11. Voor een overzicht van meer dan 100 gerespecteerde en vooraanstaande professoren die een 9/11 doofpot claimen, klik hier. Hoge functionarissen uit leger, inlichtingendiensten en regering stellen 9/11 Commissie Rapport openlijk ter discussie.

Top 9/11 Informatie Nieuws Artikelen:

We hebben een groot aantal nieuwsartikelen verzameld uit zeer gerespecteerde mediabronnen met opzienbarende informatie  die verschillende aspecten van de 9/11 doofpot blootlegt. Voor verificatie worden er altijd links gegeven naar de originele bronnen. De eerste link hieronder bevat korte passages uit bijzonder onthullende nieuwsartikelen met de belangrijkste artikelen als eerste gerangschikt. De tweede link geeft dezelfde passages uit artikelen, gesorteerd op plaatsingsdatum op WantToKnow.info. De derde link rangschikt ze op datum van artikel. De vierde link bevat een lijst van headlines en links naar enkele van de belangrijkste artikelen over 9/11. Onder de vier links worden headlines en links naar de volledige tekst van sommige van de beste artikelen gegeven.

Zeer onthullende 9/11 nieuwspassages
Nieuwspassages op datum gepost op website
Nieuwspassages gesorteerd op datum (teruglopend)
Headlines en links

Beste 9/11-Informatie Artikelen:

Washington Post en MSNBC Onthullen Groeiende Invloed, Prestige van 9/11 Beweging
BBC Artikel Getiteld “The 9/11 Conspiracy Movement”
Time Magazine Onderzoekt 9/11 Samenzweringen en Poll over Geloof in 9/11 Doofpot
CNN Wijdt Zendtijd aan 9/11 Doofpot in Maart 2006 Met Charlie Sheen & Anderen
Ex-FBI Hoofd Beschuldigt 9/11 Commissie van Doofpot in Wall Street Journal
New York Times artikel over 9/11 beweging, 9/11 polls, 9/11 conventie
“Scholars For 9/11 Truth” Betwijfelen 9/11 Commissie Bevindingen – Miami Herald
Los Angeles Times Trekt Officiële 9/11 Versie in Twijfel in Onthullend Interview
ABC News: Am. Leger Plande Terrorisme tegen burgers als War Pretext

9/11-Informatie Bronnen:

Onze 9/11 bronnenlijst bevat één-alinea uittreksels van de beste boeken, video’s en websites die we gevonden hebben met betrouwbare 9/11 informatie. Waarderingen worden gegeven voor zowel belang als betrouwbaarheid van iedere bron. Veel van wat is gerangschikt is vrij beschikbaar. Links voor aanschaf of bekijken worden altijd gegeven.  9/11-Informatie Bronnen.

Beste 9/11-Information Gratis Video’s:

Allereerst: 9/11: Press for Truth is prachtig, en niet te missen. Deze onderhoudende, inspirerende documentaire focust op de zoektocht naar de waarheid achter de aanslagen door enkele 9/11 familieleden. De tweede is veruit de populairste vrij verkrijgbare video documentaire over 9/11. Loose Change is een zeer goed gedocumenteerde, boeiende film die een overvloed aan bewijs presenteert dat door de 9/11 Commissie volkomen genegeerd werd. Deze video verspreidt zich snel en schudt mensen wakker. De derde video laat een lezing zien van Prof. David Ray Griffin (een van de meest gerespecteerde theologen ter wereld, met meer dan 20 boeken op zijn naam) voor een zaal van 400 man aan de University of Wisconsin in april 2005, en uitgezonden door C-SPAN 2.
9/11: Press for Truth
Loose Change
Prof. David Ray Griffin on C-SPAN 2

9/11 Peiling

Zogby International is één van de meest gerespecteerde peilingbureaus ter wereld. Een peiling door Zogby omstreeks eind augustus 2004 liet zien dat 49,3% van de inwoners van New York City, en 41% van de inwoners van de staat New York geloofde dat tenminste enkele regeringsleden “van te voren wisten dat er aanslagen gepland waren op of omstreeks 11 september 2001, en dat zij opzettelijk nalieten in te grijpen”. Waarom werd er in niet één mediabron verslag gedaan van deze onthutsende informatie gedurende twee maanden nadat dit bekend was? Mis het artikel onderaan deze peiling niet; het bevat een link naar de resultaten op de Zogby website. http://www.WantToKnow.info/zogby911

9/11-Informatie Subonderwerpen:

9/11 Verklaring Getekend door 100 Prominente Amerikanen, 40 9/11 Familieleden
Sibel Edmonds: FBI Vertaler en 9/11 Klokkenluider Getuigt in Congres – USA Today/AP
Able Danger: Meerdere Belangrijke Media Berichtgevingen over Falen en Bedrog door 9/11 Commissie
***Uitstekende Lijst van Critici uit Leger, Inlichtingendienst, en Regering van 9/11 Commissie Rapport

Wat Jij Kunt Doen aan de 9/11 Doofpot, en 9/11-Beweging

We zijn ervan overtuigd dat we, door samen te werken, een betere, mooiere toekomst kunnen en zullen bouwen. Als we angst, stilzwijgen en polarisatie achter ons kunnen laten, kiezen we ervoor ons aan te sluiten bij een groeiend aantal mensen dat zich wijdt aan samenwerken voor het welzijn van iedereen in onze wereld. Jij kunt nu een verschil maken door deze 9/11-informatie te verspreiden en te delen met je familie, vrienden en collega’s.

Hieronder een paar tips:

Email pagina: klik hiervoor op de gelijknamige link bovenaan iedere pagina.
Print pagina: klik hiervoor op de gelijknamige link bovenaan iedere pagina.
Contact media en politiek: klik hier.
Wat jij nog meer kunt doen? Klik hier en hier voor specifiek 9/11.

Voor een lijst van actuele gebeurtenissen en activiteiten die gesponsord worden door de 9/11-beweging, klik hier.

1 thought on “9/11

Reacties zijn gesloten.