Advertentie

Bilderberg Kajsa volledig ontmaskerd…!


x

x

Bilderberg-Kajsa volledig ontmaskerd…

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Was jij vergeten, dat D’66-‘corryfee’ Kasja Ollongren, ooit de vertrouweling/rechterhand was van Mark Rutte..? Ollongren (1967) was rond 2015 als hoogste ambtenaar van het ministerie van Algemene Zaken nog de rechterhand van premier Rutte.. De hoogste ambtenaar kan zo naar beide kanten haar werk doen. Top-ambternaren op dat ministerie besturen en de premier ‘advies’ geven over ‘wat er speelt’. 22 Jaar geleden kwam ze werken bij het ministerie van Economische Zaken en werkte in verschillende hoge functies tot 2007. Toen stapte ze over naar het ministerie van Rutte.

Maar in 2014 vertrok ze uit Den Haag om voor D’66 wethouder in Amsterdam te worden. Als locoburgemeester nam ze -tijdelijk- de taken waar van de overleden burgemeester Van der Laan. Haar werk aldaar wordt ook -net als haar andere daden- haarfijn geanalyseerd door Martin Bosma (PVV) in de presentatie die hij in de Tweede Kamer gaf, afgelopen week.

We willen je aanraden geen minuut van deze uiterst goed voorbereide presentatie van Bosma te misseen. Hoewel we geen hoge pet ophebben met het PVV-gedachtengoed, is Martin Bosma naar ons idee, altijd goed voor een haarscherpe analyses. En dit keer onderschrijven we ook zijn conclusies over ‘gravin Kajsa’.. Over die titel trouwens, waar ze nogal protserig mee doet:

Kajsa Ollongren is lid van het van origine Fins-adellijke geslacht Ollongren (oorspronkelijk Ållongren) en dochter van de Nederlandse informaticus en sterrenkundige Alexander Ollongren, die in 2002 werd ingelijfd bij de Nederlandse adel. Hierdoor mag Kajsa Ollongren zich officieel jonkvrouw noemen en bijzonder is dat ze door haar Zweedse moeder, naast de Nederlandse ook de Zweedse nationaliteit kan voeren en voert. Een dubbel paspoort dus. Kijk naar het relaas van Martin Bosma:

Wat is méér ‘nep’: Kajsa Ollongren zélf of haar nepnieuws-inquisitie’..?
Afgelopen week was de Tweede Kamer met herfstvakantie, of ‘reces’ zoals dat in die kringen dan heet. De vrijdag vóór het reces, 18 oktober, als de Tweede Kamer al naar huis is, laat Ollongren het rapport vrijgeven, waarin de conclusies staan van haar vermeende inquisitie naar ‘nepnieuws’.. Want dé politiek, in de figuur van Ollongren natuurlijk, had besloten dat het weleens zou gaan beslissen over wat ‘nep’ was en wat écht nieuws… Alleen al het feit dat je een subjectieve journalistieke levensader in de Nederlandse (en Europese) industrie het leven moeilijk wilt maken, zegt genoeg over je opstelling en mentaliteit in dezen. Democraat?? We dachten het dus niet!

Kijk hoe ze hier haar rug probeert recht te houden, wanneer ze het vuur aan de schenen gelegd krijgt van Tom Staal/GeenStijl. De zaak gaat over het feit, dat GeenStijl eerst op Europees niveau -samen met andere Nederlandse media- was afgeschilderd als ‘nepnieuws’-fabrikant en waar later -na protest- ineens de ‘beschuldiging’ van de EU-site werd gehaald. De kwade genius, was ‘EUvsDisinfo’, het bureau van de Europese Commissie dat nepnieuws op dagelijkse basis zou moeten gaan bestrijden.

Natuurlijk gaat onze gravin haar invloed niet uitoefenen, zoals ze hier beloofd, om een keurige rectificatie te doen plaatsen op dezelfde site waar de ongegronde en laag-bij-de-grondse beschuldiging eerst was geuit. Met blabla en gladde praat wordt Tom Staal netjes het bos ingestuurd..En wat gebeurt er niet lang daarná? Een officieel bericht via het Ministerie, dat minister Ollongren nu ook vindt, dat het bureau van de EU, ‘EUvsDisinfo’ moet worden opgeheven. Ze zegt dat het Nederlandse kabinet zich daar sterk voor zal maken in de Europese Unie..

Eerst al nam de Tweede Kamer, ondanks een negatief advies van Ollongren, een motie aan om het op Europese bureau op te laten heffen. En ja een tijdje later kwam deze zwalkende minister van Binnenlandse Zaken van haar afwijzing terug. Met ‘dure woorden’ schreef Ollongren, dat de aangenomen Kamer-motie ‘qua overwegingen” aansloot bij die van het kabinet en dat het kabinet die daarom zal uitvoeren… Mevrouw de minister, schrijft aan de Kamer dat ‘de onafhankelijkheid van de journalistiek altijd moet worden gerespecteerd’.

Wil je het rapport van ‘mevrouw de minister’ downloaden, klik op de afbeelding. Het is in opdracht van haar geschreven, maar ze draagt geen enkele verantwoording.. Die ligt bij de auteurs.. Maar waarom het dan wel publiceren namens de Staat der Nederlanden..??

Maar even terug naar haar onderzoek, dat ze vanuit het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft laten uitvoeren, rondom het fenomeen nepnieuws en de invloed van bijv. Oostbloklanden op de politieke besluitvorming in Nederland.. Kortom, Kajsa Ollongren vindt het prima dat een vage website van de Europese Unie bepaalt was nepnieuws is en wat niet..

Terug naar haar onderzoek over nepnieuw-beïnvloeding..
‘Een onderzoek uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van het onderzoek berust bij de auteurs. De inhoud vormt niet per definitie een weergave van het standpunt van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.’ Dat staat er vooraan in het rapport, dat dus ’s avonds op de dag van het herfstreces verscheen.. Zoals we zien, heeft de minister de opdracht gegeven, maar berust de ‘verantwoordelijkheid voor de inhoud’ bij de auteurs.. Slim bedacht minister Ollongren…!?

Het rapport is geschreven en verdwijnt niet uit schaamte in de la.. Nauwelijks aandacht van MSM voor dit rapport en de wijze waarop het NIET besproken/gepresenteerd werd..! Maar let op: dit rapport gaat een fundament zijn, voor verdergaande invloed van de krachten-achter-de-schermen op de vrije media. Die voor een groot deel overigens al lang niet meer vrij zijn. Zeker de nepnieuwsfabriek die NOS-journaal heet..! (HIER bijv. potje Poetin-bashen!!)

Kijk naar de ongelooflijk krachtige wijze waarop de erudiete Arnold Karskens (HIER) zijn werk doet, door de NOS aan te pakken op het verspreiden van ongenuanceerd NEPnieuws..! En vanuit de verhalen van wijlen dr. Ulfkotte van de gerenommeerde Frankfurter Algemeine en uit het onvolprezen werk van NOS-klokkenluidster Janneke Monshouwer, weten we dat al decennia-lang de HELE Europese nieuwsvoorziening is geïnfiltreerd door krachten, die geen baat hebben bij de waarheid. Amerikaanse, CIA-achtige constructen, die jou wel zullen laten weten, wat ‘waar’ is..

Was het daarom dat gravin Kasja was uitgezocht door de ‘elite’ achter de Bilderberggroep? Om de democratie (als D’66 lid) onderuit te halen..? Luister naar het verhaal van Martin Bosma en je krijgt het plaatje compleet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is voor jezelf het verhaaltje áf te maken en de plaatjes te kleuren.. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn..? En mocht je daarbij nog inspiratie willen, dan raden we je aan deze presentatie van Thierry Baudet te bekijken, over de idiotie van het afschaffen van HET TAFELZILVER VAN HAAR PARTIJ D’66, namelijk het referendum..

Samen met burgemeester Aboutaleb, Mark Rutte en Alexander van Oranje, komt in 2016 ineens ’tevoorschijn’ bij de Bilderbergconferentie.. Een wethouder van Amsterdam..? Waarop is haar aanwezigheid aldaar gebaseerd..? Maar zoals een goed voorbeeld (Pechtold) betaamt, doet ook deze ‘democraat-in-hart-en-nieren’ geen enkele uitspraak over (de reden van) haar aanwezigheid aldaar…

 

Advertentie

5 gedachten over “Bilderberg Kajsa volledig ontmaskerd…!

 1. Er lijkt een toenemende trent te zijn dat overheid en gemeenten steeds vaker oude methoden hanteren waarmee ze denken problemen aan te kunnen pakken. Veel mensen hebben de tweede wereldoorlog niet meegemaakt waardoor ze geen overeenkomsten zien in de methoden die toen door de Duitsers gebruikt werden en maatregelen die nu weer genomen worden en veel op de methoden van toen lijken zoals bv razzia’s.https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/116011/Steeds-meer-huiscontroles-in-Terneuzen.
  Zelfs bedrijven geven aan dat mensen bang zijn maar een wethouder zegt dat we eigenlijk blij moeten zijn dat mensen van verre komen om hier te werken,ik zie dat toch iets anders want nemen zij vaak duurdere Nederlandse mensen niet het brood uit de mond door banen in te pikken? https://www.omroepzeeland.nl/media/55851/Reacties-komst-200-arbeidsmigranten-Terneuzen helaas is het niet te horen maar gisteren in de volledige uitzending op deze omroep liet diezelfde wethouder horen dat de problemen waarschijnlijk veroorzaakt worden doordat in huizen schimmel aanwezig is en dat de aanpak daarvan de oplossing zou zijn voor wangedragingen in de wijk. Dat is wel vaker het probleem (zie artikel) er wordt niet naar de mensen geluisterd en ondertussen gaan ze gewoon verder met mensen lastigvallen en drukken ze hun plannen wetende dat de mensen dat niet willen gewoon door.Hoe moeilijk is het? Veel oud politici of vriendjes en vriendinnetjes worden burgemeester of wethouder gemaakt wat een soort waarborg is zodat bestuur wat in Den Haag bedacht en uitgevoerd wordt ook elders voortgezet kan worden,dat alles wat goed was kapot gemaakt was lijkt geen rol te spelen.
  Buma bv is sinds kort ook burgemeester en kan gewoon het gedachtegoed vanuit Den Haag doordrukken in zijn gemeente en bv ook annemarie Jorritsma kon dat.
  Zo wordt het beleid uit Den Haag over alle gemeenten verspreidt wat uiteindelijk zal resulteren in politiek wat overal hetzelfde zal zijn ongeacht de mening van het volk.
  We weten dat krachten vanachter de schermen de dienst uitmaken in Den Haag maar als het zo doorgaat zal hun invloed tot in de kleinste gemeente voelbaar zijn en heeft het volk alles verloren.

 2. Geen zorgen. Deze dame is ziek en de koning heeft haar (tijdelijk helaas) ontheven van haar functie. R.W. Knops neemt het van haar over !!!!! Tijd voor een feestje dus.

 3. D66 is langs een glibberige weg steeds rechtser geworden en beantwoordt daarmee aan het criterium van de Bilderbergers. Ook het profiel van een dictatoriale partij past in het plaatje wat ook door diezelfde schaduwclub wordt geambieerd. Heel wel mogelijk dat ze ongeacht wat men stemt, als winnaar uit de bus komen na de volgende verkiezingen. (want stemmen tellen gebeurt altijd in ’t geniep)

 4. Hate speech” en “fake news” zijn imo nu de “dooddoeners” waarmee de occulte machten achter de NWO de boodschappers met gevaarlijke waarheden te lijf gaan. De EUSSR is hier dan ook een onderdeel van, en dito wapen van deze NWO. Met betrekking tot deze EUSSR doen er zich heel wat problemen & gevaren voor. De gevaarlijke waarheden vormen dan ook een bedreiging voor de verborgen agenda’s die schuil gaan achter de EUSSR en dan ook de NWO. Vandaar dat ook een tandje wordt bijstoken in de jacht op gevaarlijke boodschappers!! Er zijn zoals gezegd heelwat problemen waarover de waarheid niet mag gezegd en geschreven worden. Ik denk hier aan de ECB en de euro, agenda 21-30, het Coudenhove Kalergi plan , de Brexit met dan een aanpassing van de bijdragen van de resterende landen, waarover o.a. in NL al een debat woedt.. Hierbij komt dan nog Target 2 met de grote onevenwichten tussen Noord en Zuid : https://www.eyes-on-europe.eu/target2/
  Het belangrijkste is m.i. de sluipende EUSSR bezetting, waardoor de onafhankelijkheid van de bezette landen van de EUSSR nog meer wordt aangetast !! We hebben al Verhofstadt met zijn European Empire :
  https://acton.org/publications/transatlantic/2019/09/16/only-eu-empire-can-secure-liberty-eu-leader
  met citaat : “Is a European-wide empire compatible with liberty? A prominent EU leader recommended transforming the European Union into an “empire” at a UK political party conference this weekend, to sustained applause.
  “The world order of tomorrow … is a world order based on empires,” said Guy Verhofstadt, a Member of European Parliament (MEP) and the EU’s chief negotiator on Brexit. He is the leader of the EU’s Alliance of Liberals and Democrats for Europe faction.” (=einde citaat).
  Wat natuurlijk niet in het voormelde citaat staat, is dat Verhofstadt een logemafioso is, en dan ook in dienst van wat Henry Makow omschrijft als Jewish Masonic bank cartels.
  Er is echter een recenter bron, een onverdachte dan nog wel ?over de strijd tegen de onafhankelijkheid van de staten deel uitmakende van de EUSSR :
  http://www.unz.com/gdurocher/jacques-attalis-message-to-the-gentiles-sovereignism-is-anti-semitism-a-jewish-muslim-alliance-must-shut-it-down/
  met citaat :
  “Sovereignism is nothing but the new name of anti-Semitism. Jews and Muslims, who are both threatened by it, must unite against the fantasies of the great replacement.” (=einde citaat). Ik verwijs voor de rest naar de volledige tekst, die de verborgen agenda inzake het Coudenhove Kalgergi plan duidelijk op tafel legt. Ter info ; Ron Unz is den USA jood!!! De boodschap van Attali of beter het “diktat”, is er dan ook imo op gericht om onze Westerse beschaving te vernietigen.

 5. Gelukkig dat er waakzame mensen zijn, het is beter dat Kajsa ziek is voor haar karma dan dat ze Nederland naar de afgrond helpt. Haar vader Alexander Ollongren stond aan de wieg van de informatica en kunstmatige intelligentie. Dit jaar mocht haar collega Sigrid Kaag naar de belangrijkebeulenberg; alle twee hebben ze gestudeerd aan het ENA en aan instituut Clingedael. Kaag is minister van Buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking! Ze willen alle mensen van de wereld aan een Mastercard hebben zodat iedereen gecontroleerd kan worden. De Natuurlijke Nederlandse boeren die nog grond en gezond verstand hebben proberen ze in de val te lokken door nep wetenschap:agenda 21/30. Weg ermee!!! https://www.youtube.com/watch?v=3PrY7nFbwAY

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.