Advertentie

Mark Rutte en… rassendiscriminatie..!!


x

x

Zo ziet iemand eruit, die is veroordeeld,

voor RASSENDISCRIMINATIE…

2021 © Frank Ruesink | deze versie WantToKnow.nl/be
x
Ken je dat gevoel? Dat je ’s ochtends wakker wordt en denkt naar wat voor toneelstuk zit ik nu te kijken? Dit keer een nieuwe sketch in ‘de downfall van Mark Rutte’. Onze Minister-president zegt dat hij niet meer wil samenwerken met Thierry Baudet. Dit vanwege een aantal opgedoken racistische appjes. zie HIER Want dit zou Mark Rutte namelijk nooit zelf doen; hij staat hier ver boven. Hij is hier te ethisch voor, te goed, te menselijk en te oprecht.
Want Mark Rutte is goed en de rest is slecht. Mark Rutte houdt zich natuurlijk verre van rassendiscriminatie. Dit verhaal vertelt hij tegen zichzelf en dit kregen we deze week allemaal voorgeschoteld via de reguliere media. Hij nam met de woorden die je hieronder kunt lezen, duidelijk afstand van de ‘verschrikkelijke woorden van Baudet’.. Jaja.
x
Tot zover het sprookje waar onze Minister-president zelf in geloofd en wat de media ons deze week wilde voorschotelen. Maar een groot deel van de Nederlanders ziet allang dat de keizer geen kleren meer aan heeft. Immers de naakte waarheid ligt totaal anders.Ik neem je mee naar de lente van 2007, naar de locatie in Haarlem, naar het Gerechtshof. Wie moet daar verschijnen voor de rechter? Inderdaad Mark Rutte himself. Want een dappere Somalische man heeft hem voor de rechter gedaagd. De aanklacht? Rassendiscriminatie..!
x
x
Bijna iedereen in Nederland is dit allang weer vergeten, maar niet één van mijn wakkere FB vrienden. Dank hiervoor.Hij wees mij gisteren op een artikel van nu.nl waarin staat dat Mark Rutte zelf werd veroordeeld voor rassendiscriminatie. Lees het hele artikel rondom deze zaak HIER  Een citaat uit dit artikel:
X

‘VVD-leider Mark Rutte heeft als
staatssecretaris van Sociale Zaken,
gemeenten aangezet tot rassendiscriminatie.
Dit oordeel velde de rechtbank in
Haarlem
over een oproep van Rutte’.

X
Het is toch waanzinnig dat je als politieke leider een ander de maat neemt over een onderwerp waarvoor je zelf in het verleden bent veroordeeld. En Mark Rutte zou Mark Rutte niet zijn, wanneer hij het volgende niet had toegevoegd als commentaar op het vonnis:
X

“Blijkbaar is dat nu wettelijk gezien niet mogelijk;
de hoogste tijd om de wet te veranderen”.
X

Anders gezegd, laten we rassendiscriminatie gewoon in de wet opnemen..! Maar waarschijnlijk is Mark Rutte deze veroordeling zelf allang vergeten. Immers iemand die 70 dodelijke burgerslachtoffers in Irak kan vergeten, heeft vast geen moeite om zijn eigen duistere verleden te vergeten HIER.
Maar mensen, laat dit direct een oproep zijn, om elkaar als mensen niet te veroordelen. Maar laten we kritisch zijn, op het liefdeloze gedrag van mensen die ons gevangen houden in systemen, die op geen enkele manier een weerspiegeling zijn van wie wij als mens daadwerkelijk zijn.
x
Gezonde groet,
Frank Ruesink
x
x
x

8 gedachten over “Mark Rutte en… rassendiscriminatie..!!

 1. En wat dacht u van de ‘grondslag’ aangaande de hele toeslagenaffaire? Waren dat toevallig ook niet mensen met een ‘andere’ achtergrond.
  Feitelijk ook gebaseerd op discriminatie.

  Of is dit niet gepast te zeggen omdat het recht nog niet gesproken heeft?
  Geeft wel enige ‘voeling’ ten aanzien van de maten en de willekeur die toegepast wordt.

  Als discriminatie niet mag, komt vrijheid in verantwoordelijkheid volledig tot zijn recht. En dan kunnen Fvd en vvd (Bauer en Rutte
  zelf) het goede voorbeeld geven..
  Geen discriminatie betekent ‘geen enkele discriminatie’ en dus samenwerken!! in het grote belang van onze vrijheid en democratie!

  1. Je hebt helemaal een punt Em. Dit verhaal komt nog in de publiciteit over deze KTA. Dan komt dit verhaal uit 2007 ook weer in de publiciteit..!

 2. Em/Guidoj
  Wanneer we kijken naar wat deze regering presteert is het meeste in het belang van de “elite” die ondertussen wel bij velen bekend zullen zijn.
  Wat zelden of nooit te zien is is dat ze zich net zo hard maken voor de belangen van de “gewone” man,minder bedeelde burgers en het MKB.(anders dan dat die dan telkens geplukt worden en het MKB nu moet verdwijnen).
  Opvallend deze morgen was dat Joost Eerdmans vanmorgen bij WNL begon te spreken over dat hij een minister voor/van Corona wilde aanstellen.Conclusie hieruit is dat ze er kennelijk nu al vanuit gaan dat corona zal blijven en daar passen ze nu al veel op aan.Het is kennelijk één pot nat in Den Haag ongeacht wat mensen straks ook gaan stemmen als ze al gaan stemmen natuurlijk.Dit betekend dan ook mogelijk dat ze af en toe als “zogenaamd gebaar” voor bepaalde delen van het MKB en de burger de teugels IETS zullen laten vieren omdat er teveel weerstand komt.(Waar ik me enorm aan stoor is dat ze het vaak over veel draagvlak van het volk praten voor maatregelen maar is dat zo of willen mensen gewoon geen boete krijgen?). Ik denk het laatste.Daarbij komt ook telkens de geraffineerdheid van deze demissionaire regering die niet demissionair handelen maar nog steeds op de oude voet verder gaan en met geraffineerd bedoel ik het lekken van besluiten na bv overleg in het Catshuis,zo is nu al bekend dat kappers weer iets meer lucht gaan krijgen en nog een paar andere zaken zoals de opening van meer onderwijs.Dit is NIET lekken maar gewoon een manier om te zien hoe het volk reageert,en blijft het rustig dan weet Rutte dat zijn plannen ingevoerd kunnen worden.
  Bewijs dat het gewone volk mag verrekken is te zien aan bv de toeslagenaffaire waarbij het eeuwen duurt eer mensen die slachtoffer zijn geholpen worden op een manier die ook echt helpt.Hetzelfde gebeurd in Groningen met de schade die daar is aangericht ook daar duurt het eeuwen voor er echt hulp komt wat doeltreffend is als het ooit al gebeurd.
  Dan komen we bij pensioenen die vaak minder worden terwijl de premie wel omhoog gaat,de zorg steeds minder vergoedingen terwijl natuurlijk ook daar de premie wel stijgt en tal van andere zaken.Dan onbewezen beweringen bv dat veel mensen en vooral de jeugd in psychische problemen komen,natuurlijk zijn er mensen die in psychische problemen komen maar dat is altijd al zo geweest en voor een deel zal deze bewering wel kloppen maar waardoor komt dat en waarvoor gebruikt de overheid dit probleem?
  Wanneer ik zo rond me kijk zie ik weinig jeugd dat problemen heeft omdat ze niet naar school mogen maar eerder omdat er geen perspectief is voor hen voor in de toekomst.Moeten zij opdraaien voor enorme schulden die nu gemaakt worden door voornamelijk steun aan de elite en miljarden uitgeven aan de greendeal van de EU met medewerking van bv Klaver?
  Hoe moeten zij dat straks doen wanneer nu het MKB afgeslacht wordt wat geen werk voor de jeugd van nu betekend later?Vaccineer mensen op basis van vrijwilligheid en gooi dan alles open voor iedereen zodat nog gered wordt wat nog te redden is voor de jeugd van nu en mensen die anders nu hun baan/bedrijf zullen verliezen waardoor de jeugd later het grootste slachtoffer zal zijn.

 3. Oké.
  Al ontgaat mij de samenhang artikel en reacties een beetje.

  Hoogleraar huisartsen:
  “Een griepvaccinatie beschermd nooit tegen griep!
  Dat kan niet!!
  Je hoopt!!!! alleen maar dat risicogroepen! wanneer ze griep oplopen, mildere!! klachten zullen hebben, door een mix van griepvirussen van het vorige seizoen(en) toe te dienen.”
  Virussen veranderen continue!

  Beschermen kan daarmee gewoonweg nooit.

  Een stukje mRNA is overigens geen virus! dat mogelijk je klachten bij besmetting milder maakt zoals hiervoor uitgelegd.

 4. Rassen discriminatie is niet het enige want Rutte haalt geld weg bij de minderbedeelden om anderen te spekken die het helemaal niet nodig hebben en dat is ook een vorm van discriminatie.
  In mijn reactie’s probeer ik zaken op een rijtje te krijgen en geef ik gewoon mijn mening waarbij ik alles breed probeer te bekijken.Ik heb eerder ook commentaar gegeven op bv WNL en nu ga ik ze een compliment geven naar aanleiding van de uitzending van deze morgen indien mij dat toegestaan wordt natuurlijk.Vanmorgen 26-2-2021 waren Richard de Mos van code oranje,Mevrouw Caroline van der Plas van boerenburgerpartij en de heer Laurens Dassen van Volt aanwezig en was er een goede discussie vind ik.Helaas voor de heer L.Dassen die leek mij iets teveel op J.Klaver wat inhoud naar mijn mening lullen,lullen en nog eens lullen waarbij popiejopie gedrag niet uit te sluiten is maar hij was ook nog voor de EU en zelfs een Europese legermacht enz.Hij was dan ook geen partij voor De Mos en mevr.van der Plas.(prachtig).
  Toen vroeg ik mij af of ik toch moet gaan stemmen en ik denk van wel om het volgende:
  Moet men de kans niet grijpen de nu zittende bestuurders te verversen door mensen met een schone lei die wel enige intelligentie laten zien ipv alles maar onder drang en met foute maatregelen alles maar door de strot te duwen?
  Wat nu in bv de tweede kamer zit heeft laten zien waar zij voor staan en er een puinhoop van gemaakt,vaak weten zij dat ze 1 zetel meer hebben bij stemmingen en daar maken ze gebruik van omdat dan al vast staat dat met name de VVD en aanhang hun zin krijgen en anders wanneer het tegenovergestelde het geval is lopen ze gewoon weg uit de kamer .
  Ook is het zo dat niet alles wat nu tot stand gekomen is op eerlijke wijze gebeurd zie uitspraak van rechter vandaag over invoering van de avondklok ongeacht de uitspraak (de rechter was helemaal niet nodig geweest wanneer Grapperhaus gewoon gebruik had gemaakt van bestaande wetgeving) en natuurlijk hoe vanuit de EU nu al zaken geregeld worden in Nederland met natuurlijk vooral steun van de zittende coalitie met Rutte voorop.Zij willen een vaccinatiepasport en dat gaat gebeuren mensen geloof me want controle is nu eenmaal het doel.Ook de Mos wordt van van alles beticht maar wie heeft er nog wel een schone lei bij bestuurlijk Den Haag? De boeren hebben laten zien dat zij correct zijn met hun demonstraties en vooral dat zij over (naar mijn mening) meer intelligentie beschikken wat te zien was aan de georganiseerde wijze waarop alles geregeld werd en in banen geleid werd en zij hielden wel rekening met “het gewone volk” zeg maar de gewone burgers.De antwoorden die mevr. van der Plas gaf gaven aan dat zij wel iedereen erbij zou willen betrekken en daar ben ik voor en nu weet ik wat ik ga doen dus stemmen zelfs al zou het niets uitmaken.

 5. Oh helemaal vergeten zeg.
  Bij de belastingtoeslagen affaire hadden mensen het over de Ruttedoctrine maar ik vraag me zo langzamerhand af of niet het Grapperhaus,de Jonge en Ruttedoctrine met aansturing van hen achter de schermen moet zijn.Ondertussen is de uitspraak van de rechter er en Grapperhaus krijgt wederom gelijk en mocht gebruik maken van de Noodwet WBBBG die toch echt alleen voor echte noodgevallen was.Dit is afbreuk van het vertrouwen in de rechtstaat maar wel gunstig voor Grapperhaus want nu zal hij die wet misschien meer kunnen gaan gebruiken.
  Toch een vreemde uitspraak wanneer men weet dat Grapperhaus tijd genoeg heeft gehad om het de kamer voor te leggen.Jaja de doctrine van Rutte (Grapperhaus en de Jong lijkt ver te gaan) zelfs bij stemmingen waar hier het bewijs voor wordt geleverd met wat gebeurd is bij de lijsttrekkerverkiezingen van het CDA.Weet u nog?
  https://joop.bnnvara.nl/nieuws/cda-onderzoek-vrouw-pieter-omtzigt-stemde-op-hugo-de-jonge
  Hoe gek wil je het hebben en kan Rutte BEWIJZEN dat de Kamerverkiezingen WEL eerlijk verlopen straks of staat de uitslag dat de VVD weer meedoet al vast?
  Vanwaar die haast en mensen het verhoogde risico op coronabesmetting op de koop toe te laten nemen?
  Wanneer een stempas opgestuurd wordt naar iedereen waarom dan niet andersom per post stemmen en bij een centraal punt laten tellen door mensen die geen enkel belang hebben bij politieke partijen.Alle vertrouwen is zowat aangetast door deze coalitie dus sluit verkiezingsfraude uit hoe dan ook.Echt ongelooflijk hoe de Rutte doctrine lijkt te gaan.

 6. Gisteravond 26-2-2021 keek ik naar Veronica Inside wat een niet echt serieus maar meer humoristisch programma is waar de draak met alles gestoken wordt,maar tijdens de uitzending hoorde ik dat farmaceuten zich als sponsor van het wk in Qatar zouden hebben teruggetrokken zo werd bv JansenJansen genoemd en anderen.Weet iemand hier meer over?
  Afgelopen week wilden Sigrid Kaag en Gertjan Segers ook al het WK boycotten en aangezien Gertjan Segers in mijn optiek te goed van vertrouwen en te correct lijkt te zijn vroeg ik me af of hij niet misbruikt wordt door Kaag.Kaag is in mijn ogen een geslepen dame die weet wat ze doet en is voor velen in de kamer geen partij.Waar het mij om gaat is dat ik me de vraag stel of ze nu het WK gaan gebruiken voor politieke doeleinden en/of te gebruiken voor mensen aanmoedigen zich te laten vaccineren.Wanneer het klopt dat farmaceuten zich hebben teruggetrokken als sponsor kan dat met de bedoeling zijn om hun menselijkheid te laten zien mogelijk in de hoop mensen aan te moedigen zich te laten vaccineren want dan hebben ze zich toch van hun beste kant laten zien.Kaag is van D66 die ik de partij van de dood noem en me nu afvraag of zij de duivel zelf is.6500 mensen zijn bij de bouw van het stadion misbruikt en overleden en dan wil Kaag gaan boycotten?Hoe leg je zoiets uit aan de nabestaanden van deze overleden mensen? Het is toch onmenselijk wanneer iemand gaat mededelen aan een nabestaande “uw man is bij de bouw van het stadion overleden en misbruikt en nu hebben we besloten om geen gebruik van dat stadion te maken” wat inhoud dat deze mensen voor niets zijn overleden. Hoe denkt mevrouw Kaag en de heer Segers daar over?

 7. Ik schrijf niet om gelijk te moeten krijgen maar (ook al heb ik geen kinderen) ik denk wel aan de toekomst van de jeugd van nu en dat zouden in mijn opinie meer mensen moeten doen.Vaak zien we op TV mensen (nog steeds) een poging wagen om toch op welke manier dan ook het overheidsbeleid te verdedigen en die hebben kennelijk iets in hun ogen zitten of belangen natuurlijk.Opvallend is ook dat nu vaak de mening van wel heel erg jonge kinderen wordt gevraagd door de MSM journalisten want die weten natuurlijk weinig of niets om dat ze te jong zijn en al helemaal geen verstand van politiek hebben of weten wat er op deze wereld allemaal gaande is.Zelfs al zijn mensen bang dan nog vraag ik mij af of zij door alleen maar aan zichzelf te denken het mogen maken om ALLES KAPOT te laten gaan en eigenlijk is de oplossing voor mensen die bang zijn (ook zij die een zwakke gezondheid hebben) simpel.Blokkeer niet het redden van cafe’s,restaurants en andere MKB bedrijven wetende dat alle grote bedrijven van de rijken wel gewoon open blijven en dat zij nu wel enorme winsten boeken.Wanneer de overheden dan stoppen met beloven en beloven terwijl ze alleen maar rekken nu eens beginnen met vaccineren van deze bange mensen en de mensen met een zwakke gezondheid voorrang geven dan deenk ik dat we al een heel eind zijn.Thierry Boudet zou nu ook gezegd hebben dat corona een complot zou zijn om wereldwijd te kunnen gaan onderdrukken en of hij nu beschuldigd wordt van wat dan ook dat staat daar buiten (dit staat nu op nos teletekst) maar pas op dit kan ook de bedoeling hebben om groepen tegen elkaar op te zetten,trap er niet in.
  Geef de kinderen een toekomst in plaats van het nu voor eigenbelang te blokkeren want alles gaat kapot en die steun aan bedrijven wat eerst 90% was (werd gezegd) is niet meer dan een wassen neus want het is naar verluidt veel minder terwijl ze bedrijven als KLM en anderen wel miljarden geven en dat is het belangrijkste voor hen dat de schulden bij banken voor de overheden oplopen want dan maken ze iedereen afhankelijk van banken en zijn we allemaal gevangen.Steun de MKB bedrijven en geef de jeugd van nu een toekomst denk ook eens aan anderen.Corona is ook verantwoordelijk voor meer zwangerschappen omdat mensen nu MEER thuis zitten en niet veel te doen hebben om maar een voorbeeld te geven en op deze manier wordt corona voor alles gebruikt door overheden. Let wel hou rekening met geweld want ze durven het te gebruiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.