Advertentie

Einde ‘spaceshuttle’..? De X-37B is vorig jaar gelanceerd!


x

De opvolger van de SpaceShuttle is militair; burgerruimtevaart dus ‘over en sluiten’..

© WantToKnow.nl/.be – juli 2011

x

Het Pentagon heeft een eigen TV-kanaal, waarschijnlijk als een soort PR-machine, die het publiek moet laten huiveren van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Amerikaanse militaire suprematie.

In deze uitzending van vorig jaar April 2010, werd bekend gemaakt dat het  Pentagon de ruimteshuttle Boeing X-37B zal ontwikkelen in haar programma om de VS te ondersteunen in haar ‘oorlogsprogramma’. Heel bijzonder is het dat de Amerikaanse luchtmacht niet lang daarvoor al had ONTKENT, dat de Boeing X-37B ook maar iets van doen had met het bewapenen van de ruimte’.. Daarbij erop hamerend dat het nieuwe ruimte-aarde-toestel de volgende stap was om shuttle-achtige experimenten te verrichten. Zoals je weet, eindigt het Space Shuttle-programma met de vlucht van SpaceShuttle ‘Atlantis’, die nu in de ruimte hangt aan het ISS.

Het internationale programma ‘Buitenaardse ruimtedreiging’ uit 1967, is door de VS en 124 andere landen overeengekomen, maar dit verdrag blijkt steeds verder uitgehold te worden. Joseph W. Ashy was Commander-in-Chief van het VS Strategische Commando, van 1994 tot 1996 en heeft toegegeven dat ruimte-oorlogen ‘politiek gevoelig liggen, maar dat zij staan te gebeuren’. En in 2009 liet de Chinese generaal Xu Qiliang weten, dat ‘ruimte-oorlogen historische gezien, onvermijdelijk zijn en een ontwikkeling die niet meer teruggedraaid kan worden.’..
X

x

En die Boeing X-37B heeft al gevlogen, dus hiermee komt het verhaal van NASA, om de commerciële, civiele ruimtevaart los te laten, wel in een heel ander perspectief te staan. Bezuinigingen op ruimtevaart? Niks ervan, het geld gaat gewoon naar defensie! Hier het andere filmpje van een proefvlucht van dit nieuwe ruimteveer, dat we dus nooit ‘live’ op TV zullen zien..

x

4 gedachten over “Einde ‘spaceshuttle’..? De X-37B is vorig jaar gelanceerd!

 1. de NASA gaat zich bemoeien met de controlle op de massa, iets wat deze instituut erg goed in is en natuurlijk satelieten die voor de NASA info verschaffen.
  ach!!?? wat is er aande hand of beter gezegd. of uit de hand gelopen JA de wereldbevolking.
  wat een chaos allemaal griekenland,ierland,portugal en spanje
  de wereld is een beetje naar z’n mallemoer aan ’t GAAN

  een beetje OUT OF CONTROL

  1. Beide filmpjes doen het Arnoud. Misschien door die TV-torens die in de fik stonden..? 🙄

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.