Advertentie

Irak daagt VS en UK voor de rechter inzake DU-munitie.


Gaat er nu eindelijk gerechtigheid komen? Irak daagt de VS en het Verenigd Koninkrijk voor de rechter, voor het gebruik van Depleted (verarmd) Uranium in wapentuig.

De vraag is of nu het hek van de dam is. Of ná deze rechtzaak, de vele duizenden rechtzaken van soldaten en burgers tegen hun regeringen, inclusief die van Nederlandse soldaten, gaan losbarsten…

Teruggekeerd uit Irak, Afghanistan en zelfs het voormalige Bosnië, lopen ook onze jongens rond met radio-actieve stofdeeltjes in hun lijf…?
Kijk eens naar deze 2 artikelen hier op WantToKnow. HIER het artikel met o.a. verhaal van de Nederlandse korporaal Paul van Kester en HIER het uitgebreide artikel van 2 weken geleden.

Het onderstaande bericht klinkt ons als muziek in de oren.. Ook al klinkt dat wellicht wrang in relatie tot de afgrijselijke beelden, zoals je er hieronder één van ziet.
Want hoe is het mogelijk? Dát vragen wij ons al jaren af, hoe is het mogelijk, dat overheden zó ongelooflijk naiëf zijn, om RADIO-ACTIEVE munitie en bommen te gebruiken. Zich dit wapentuig hebben laten aanpraten door de Militaire Industrie, waar ongetwijfeld ook weer uw pensioengeld in is belegd..?

En let wel: DE RADIO-ACTIVITEIT van deze munitie WORDT NIET ONTKEND!!
XX

Het gaat erom, volgens onze en de andere democratische regeringen, die namens hun burgers optreden, dat de mate van radio-activiteit, zódanig meevalt, dat deze geen schade kan..!! ECHT NIET..

Je snapt dan ook ineens niet meer dat uit nucleaire installaties, zoals in Petten, gewoon lichtradio-actief afval, zoals handschoenen en kleding, toch in beton moet worden gegoten en in opslag moet..!!?

Dit kind is geboren met afwijkingen die direct verband houden met de gevolgen van Verarmd Uranium (DU) (Meer zien? Klik direct op de foto voor het Google 'Depleted Uranium' beeldresultaat)

Depleted Uranium, wat wij kennen als verarmd Uranium, gaat het grootste schandaal worden in de menselijke geschiedenis. Ondanks ontkenningen van producenten en legerleiding, ondanks de sussende woorden van overheden. Dit artikel komt van de website PressTVIrak en wij plaatsen het vertaald. HIER het originele artikel. Mainstream media doe in hemelsnaam je werk!!

~~~~~~~~~~

Iraq to sue US, Britain over depleted uranium bombs

MGH/JG/DT 01 Feb 2010

Het Irakese ministerie voor Mensenrechten zal een rechtszaak aanspannen tegen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk voor het gebruik door deze landen van bommen die voorzien zijn van verarmd Uranium (DU), aldus de Irakes minister.

Deze minister, Wijdan Mikhail Salim, vertelde de krant ‘Assabah’, dat deze rechtszaak gebaseerd is op de rapporten van de Irakese ministeries van Wetenschappen en Milieu.

Volgens deze rapporten, hebben beide landen (de VS en het UK), tijdens de eerste jaren van de invasie in Irak, herhaaldelijk bommen gebruikt die DU bevatten.

Volgens Irakese wapenexperts, het beide landen Irak gebombardeerd met maar liefst 2000 ton (2.000.000 kilo!) verarmd Uranium..!

De radioactieve straling van het stof van deze bommen, hebben het aantal misvormd geboren baby’s in de Zuidelijke provincies van Irak aanzienlijk doen stijgen.  (in sommige gevallen zelfs met meer dan 25%! GJ)

Irakese doktoren vertellen dat zij ook worstelen met deze ernstige stijging van kankergevallen, speciaal in de steden die het doelwit waren van heftige Amerikaanse en Britse bombardementen.

Het hoge aantal geboorteafwijkingen en gevallen van kanker, zal de komende jaren ook gaan opschuiven naar het Centrale deel van Irak, én de Noordelijke provincies, doordat de radio-actieve straling zal doordringen in de bodem en het drinkwater via het stof door de lucht.

Het ministerie zoekt naar een vorm van compensatie voor de slachtoffers van deze Uranium-bommen.

Advertentie

259 gedachten over “Irak daagt VS en UK voor de rechter inzake DU-munitie.

 1. De signalen in 3d wijzen erop niet dat ik het hoop , dat ik er niet vreemd van opkijk als er een derde wereldoorlog komt,
  Rusland Israel China en Amerika. Ook natuurrampen zullen ons blijven teisteren waarom het houdt ons gefocust op 3d
  met angst. De vraag die ik mezelf steeds stel hoe zit het dan met de Liefde de zuiverheid een leven dat waardig is. Ik vind hier alleen een antwoord op door te doorzien dat er in deze tijd een spirituele oorlog plaatsvind op aarde onder het mom van veel mindcontrol gekletter en desinformatie.Verdeel en heers is al zo oud als de weg naar Rome Het lastige is dat dit alles komt uit 4d zij zien ons wel
  in 3d maar het goede nieuws is wij hebben de potentie van 5d kom voel die kracht het is de eenheid in je. Liefde is de essentie in je het offer is het afgescheiden denken.Alles en Niets

 2. Dat Niets is de alles dragende impliciete achtergrond niet dat het niets is het is alles maar voor mij niets .Het is een liefdevolle duik van vernieuwing wat is vol van energie bruist door al je cellen schreeuwt om zich bewust in je te worden.
  Hiermee kijk je vredig naar al wat is omdat het genoeg is

 3. Als een hinde dorst mijn hart naar het licht van eenheid een werkelijkheid van liefde.
  Alles straalt het licht omdat de essentie zich bewust is van zijn bron de bron is zich bewust van mij Eenheid is de vonk vonkel je mee.

 4. Zoals Theo Maassen al zei, we betalen belasting waar wapens van gekocht worden en we moeten collecteren om geld bij elkaar te sprokkelen om ziektes te bestrijden, als we dat als eerste nou eens omdraaien………

 5. @gait jij weet helemaal niets van mijn vader ,en dat is misschien maar beter ook.Hij was namelijk net zo misleid als jij .Ook hij dacht dat oorlogen niet te voorkomen waren .En hij heeft zich in een mee laten slepen voor god koningin en vaderland .De traumas die hem dat had opgeleverd kon hij niet verwerken.En ook de lichamelijke schade is nooit geheeld.Uiteindelijk heeft de geschiedenis ook nog zijn “heldenrol”betiteld als neokolonialisme,waarmee zijn oorlog tot een falikante misser werdt betiteld.Als dat de ingredienten zijn om een wijs man te wezen ,blijf ik wel een onwijs kind .Niet te paaien om me voor wie dan ook in een oorlog te storten .Geen soldatenpraat voor mij,geen comrades in arms.Ik kan daar goed mee leven ,mijn leven staat in dienst van liefde en vrede.En al wordt ik dan gezien als dromer,dat doet niets af aan de intentie die ik koester.Uiteindelijk is oorlog iets tijdelijks en liefde is voor eeuwig .Uit oorlog ontstaan geen positieve dingen ,uit liefde wel.Oorlog is een negatieve intentie en liefde is alles.En dan weer even naar D U als wij dat gebruik toestaan gaan wij een vijandige relatie aan met vele generaties na ons domme oorlogje .En zelfs als er weer vrede is tussen de strijdende partijen ,gaat de oorlog gewoon door in het dna van de kinderen van zowel de overwinnaars als de overwonnenden .Waarmee een ieder die D U gebruikt als wapen bij voorbaat een verliezer is .Tis maar waar je voor kiest

 6. als je het over indonessie hebt ?
  had je vader mee gedaan met de politionele acties ? om een volk te her bezetten ?
  tja dan kan ik me voorstellen dat men daar later last van krijgt Nederlanders hebben daar veel uitgevreten wat niet door de beugel kon, en ja daar kun je trauma’s van krijgen.
  er waren daar ook Nederlanders die het anders deden maar ook dat is een keuze. uiteindelijk is dat de clou kun je leven met de keuze’s die je gemaakt hebt . uiteindelijk haal je zelf de trekker over en niet de overheid.

 7. @ marcel w

  Dienstkeuring, kan ik me nog heel goed herinneren, omdat ik principeel tegen militaire dienst was, heb het iets te bont gemaakt toendertijd tijdens die keuring.

  Er stond daar een Bally Pinball Machine in de kantine en die was van mij, vanaf het moment dat we daar ’s morgens vroeg de dienstkeuring binnen stapten voor eerst nog een bak koffie, 1 piek ging er in en het vrijs spel diende zich gelijk aan, was net oorlog op die kast.
  Maakte de bal helemaal rond, de ene tik na het andere voor een vrij spel deed mijn adraline stroom verhogen, namen werden af geroepen en de mensen om mij heen verdwenen, alleen ik zelf gehuld in de macht van het spel moest het later ontgelden dat de MP figuur het licht voor eeuwig deed uit gaan met zijn hoenderhok knuppel, 17 vrije spellen zomaar weg.

  Het lichamelijke keuring welke een aanfluiting was in mijn ogen, het was een rommeltje onder elkaar waar ik gelijk te horen kreeg dat het maar beter was me aan te melden voor voor een morse code training.
  Aan het begin kregen we allemaal een morse code spiek briefje en een stuk papier, de sergant richte tot iedereen en de tafel waar ik aan zat, we gaan net zolang door tot iedereen weet wat morsecode is.
  De arme man in kwestie had na al zijn werk niet door dat we in die tussen tijd helemaal niks hadden ingevuld, de hele tafel niet eens, wel met commetaar van: “Kan het wat niet sneller, het gaat allemaal zo langzaam!”.
  Volgens de sergant kon het niet meer sneller waarop de tafel waar ik aan zat, welke als enige nog over was (7 man) en 80 minuten verder, het velletje papier blanco inleverde met;”Tja jammer dat u niet sneller kan anders hadden wij wel wat laten zien.”

  In iedergeval voel ik nog steeds kistje maat 43 afgedrukt zitten op mijn bips na al die jaren, heb van die lui nooit meer wat gehoord, gelukkig.
  Dus een oorlog kunnen ze ook wel zonder mij af…
  😎

 8. @ janee

  De WWO III is reeds allang begonnen, als we naar de tekens om ons heen kijken wordt deze in een heel andere idiologie uitgevochten, wapens lijken zo voorhanden, maar de kracht om velen op de knieeen te krijgen is elkaar tegen elkaar op te zetten in denken, in waarheid en dualiteit.

  Iedereen is elkaar aan het aanvallen en verwerpen, weinig mensen zien de KUS van het innerlijke zelf en de andere mens daarbuiten.

  Slecht weinigen die snappen waarom het draait willen neutraal blijven om straks in de nieuwe wereld die ons te wachten staat verder in vrede, liefde en harmonie samen met elkaar aan 1 toekomst te willen bouwen zonder al die stuiptrekkingen van gedachte stromen en chaotisch beleid in EGO, enkelzijdigheid en vooral het ikkkeuh ik zijn.

  Liefde is alles.

  Kus !

 9. @gait ja en hij deed dat niet uit vrije wil maar voor zijn nummer ,stond er ook achter tot aan zijn dood toe.Want het vaderland had hem geroepen en hij deed dat dus.Het alternatief was de bajes en dat was een vreselijke schande in die tijd ( oorlog voeren schijnbaar niet).Wijze man he gait?

  @paul de keuring was een lachertje met stomme vragen en van die mannetjes met sterren en strepen op hun mouw.Ze wilde me niet eens vertellen wat dat te betekenen had .Dat zou ik wel leren nou niet dus.En een pressie dat ze op je legden…. Heel manipulatief.Ze kregen helemaal niets van me geen bloed geen ogentest geen orentest geen urine,geen betrouwbare metingen van borstkasomtrek of lengte nada.Ze konden ook niet begrijpen dat ik niet wilde meewerken het ene na het andere dreigement werd mij gegeven.En ook daar was ik ongevoelig voor .Uiteindelijk hadden ze het door marcel wilde niet meewerken aan het leger op geen enkele manier ,dus kon ik ophoepelen .Dat was een fijne dag.

 10. @ Marcel

  dat je op moet voor je nummer kan je niks aan doen, dat je zelf misdaden pleegt is je eigen keuze en je eigen verantwoording, de gevolgen van die keuze moet je zelf dragen en verantwoorden.

  pijnlijk he marcel, heef je vader veel misdaan ?

 11. @gait je zuigt en hebt het helemaal mis .Je schuift mijn vader (insinueerd) dingen in de schoenen die hij niet gedaan heeft .De dingen waar hij zo overhoop door lag waren de door zijn meerdere( nederlandse staat) opgedragen oorlogshandelingen.Bovendien ik moest ook op voor mijn nummer en heb daar iets aan gedaan ,dus ook daar sla je de plank finaal mis.Verder wat mijn vader heeft gedaan gaat jou niks aan .En voor mij is dat niet pijnlijk hoor ik heb niets gedaan in die misselijke oorlog.Wat ik aangaf is hoe lang de gevolgen voor een hoop veteranen zijn ,als je dan ook nog met d u werkt gaan die gevolgen nog langer door ,kan me niet voorstellen dat dat is wat wij willen .En heb jij veel rottigheid uitgehaald in dienst ,met je geweldige wapenbeheersing.En doet het je nou nog zeer schaam je je achteraf zo erg,dat je het alleen over de veronderstelde pijn wilt hebben van een ander komt het anders te dicht bij?Weet je als je in dienst gaat ben je zelf verantwoordelijk voor de gevolgen .

 12. @gait jij hebt zelf de keuze gemaakt om in dienst te gaan en bent dus volledig aansprakelijk voor de door jou begane daden.Pijnlijk he dat je dat niet kunt afschuiven ?Jij hebt zelf deel genomen aan een verdorven institutioneel apperaat,jij hebt zelf de wapens aan genomen en gebruikt,dus eventueel karma daardoor opgebouwd is voor jou om mee door te gaan .

 13. @ marcel
  waarom promoot je seroxat ? heb je het zelf gebruikt en goede ervaringen mee ?

  het is leger is ter onzer bescherming en dus ook voor jou , je betaald er ook voor, erg he.

  wat je doet in opdracht van een meerdere is ook gebonden aan regels je kunt nooit gedwongen worden om oorlogsmisdaden te plegen.

  ik weet niet wat hij in Indonesië gedaan heeft ,maar er zijn daar verschrikkelijke dingen gebeurd , wat geen opdracht was van een meerder dat was dus eigen keus, er is daar gemoord , verkracht , misbruikt dat het een lieve lust was. heeft jou vader daar ook aan meegedaan ? dan was dat zijn keus, je kunt vechten voor je eigen veilig heid je kunt vechten om je land te verdedigen, je kunt vechten voor een ander zijn rechten, maar je kunt er ook voor kiezen je te gedragen als een beest door doelloos te gaan moorden roven verkrachten, en dat is daar ook gebeurd en dat was echt eigen keuze dus eigen verantwoordelijkheid.

 14. @gait ik zou niet willen dat een ander mijn strijd strijd .Dat kan ook niet daar ik passifist ben.Ik lever dus geen strijd waar legers aan te pas komen .Dus als jij steld dat ik wordt verdedigd door het nederlands leger mogen ze daar onmiddelijk mee ophouden.Een van de regels opgesteld in geneve ten behoeve van oorlogvoering steld dat het millieu geen schade mag oplopen door oorlogshandelingen .Met D U wordt daar even aan voorbij gegaan ( daar ging dit stuk over ) dus .Overigens krijg ik sterk het vermoeden dat je mij probeerd te “raken”.Helaas gait lieverd dat lukt niet je zet jezelf te kijk en dat is dan weer wel verhelderend .Ik ben niet te raken door de daden begaan of niet begaan door mijn vader dat is zijn probleem niet het mijne .Wel vind ik het nogal laag dat je over de rug van mijn vader mij probeert te stangen ,maar dat is toch echt voor je eigen rekening gaitje.Denk aan de wet van aantrekkingskracht….. Wat je uitstraalt komt 10 voudig naar je terug.Dan straal ik liever liefde uit jij dan?

 15. @gait maar even terug naar het stuk .Vind jij dus in een ,volgens jou ,niet te vermijden oorlog ,legitiem om munitie met verarmt uranium te gebruiken ?Of als jij het bevel kreeg dat te doen zou je dat weigeren?

 16. @ marcel
  je leest zo slecht ik heb al een paar keer aangegeven hoe ik er over dacht , maar je begrijp het niet.
  is lezen zo moeilijk ? begrijp je niet wat er staat ? jij bent zelf met je vader aangekomen niet ik, heb je zo’n laag iq dat begrijpend lezen moeilijk is ? zeg maar wat het probleem is. maar projecteer jou angst en je vaders misdaden niet op mij.
  ik heb geen bloed aan mijn handen, kan je vader dat ook zeggen ?

 17. overigens kan hij het niet meer zeggen want hij is al een tijdje hemelen .Ik heb geen bloed aan mijn handen( behalve dan van patienten die ik heb geholpen met wondbehandeling b.v.)Maar het ging hier over verarmt uranium en waar geef jij aan of je het wel dan niet zou gebruiken ?

 18. helaas een lage lap teks hier onder
  maar ja je moet wat om iets duidelijk te maken.
  verarmd uranium word vooral gebruikt om bepantsering te door boren, dat was niet mijn specialisme, dus ik zal die opdracht nooit krijgen of geven, maar mocht ik dat soort wapens in oorlogstijd moeten gebruiken dan zou ik dat doen.

  Uraniummunitie is een hype.
  Brengt het schieten met uraniumkogels de gezondheid ernstige schade toe, of zit het gevaar van verarmd
  uranium vooral tussen de oren? Militaire autoriteiten – onmogelijk objectief ter zake – houden het op het laatste,
  maar staan daarin niet alleen. De Leidse hoogleraar in de toxicologie F. de Wolff wordt heel moe van
  uraniumpopulisten als de Duitse kanselier Gerhard Schroder. Die riep onlangs op tot een verbod op het gebruik
  van de uraniummunitie. ‘Het is een politiek spelletje geworden,’ zegt De Wolff, “niets minder dan een hype.’ Het
  venijn schuilt in het woord ‘uranium’. Vrijwel iedereen associeert dit met nare zaken als atoombommen en
  radioactieve straling. Dat in munitie uitsluitend ‘verarmd’ uranium wordt gebruikt, neemt het wantrouwen
  nauwelijks weg. Uranium is een metaal dat van nature in de aarde voorkomt. Uraniumerts is een mengsel van
  verschillende ‘uraniums’ – isotopen genoemd.

  De nucleaire industrie is geïnteresseerd in de hoogradioactieve isotoop uranium 235. Met het nodige kunst- en
  vliegwerk wordt dit gescheiden van het isotoop uranium 238, dat nauwelijks radioactief is en daarom
  onbruikbaar in centrales of atoombommen. Dit ‘verarmd’ uranium is nog een stuk minder radioactief dan het
  ‘natuurlijke’ uranium in de aardkorst. Alleen al in de Verenigde Staten ligt naar schatting 500.000 ton uranium
  238 in loodsen te wachten op een nuttige bestemming. Ruim voldoende voor de wapenindustrie, die tijdens de
  golfoorlog niet meer dan driehonderd ton uranium wist te verschieten. Het zeer hoge soortelijk gewicht, de
  hardheid en de brandbaarheid maken het spul zeer geschikt voor het doorboren van tankbepantseringen – die
  trouwens vaak eveneens uranium bevatten.

  In de burgerluchtvaart wordt uranium 238 wel gebruikt om vliegtuigen precies uit te balanceren.

  Het kleine beetje radioactieve straling dat uranium 238 uitstraalt, bestaat uit alfastraling positief geladen
  heliumkernen waarmee je betrekkelijk weinig schade kunt aanrichten. In de lucht is de straling al na vier
  centimeter niet meer meetbaar, door een plaatje vensterglas komt het niet heen en in het lichaam komen de
  heliumkernen al na 0,02 millimeter tot stilstand. Zolang de munitie keurig in zijn verpakking zit, is er dus niets aan
  de hand. Maar wat als een uraniumkogel tot poeder wordt geschoten, of verbrandt tot een rook van
  uraniumoxide? Kleine radioactieve deeltjes zouden zich dan na inademing dicht in de buurt van celkernen in het
  lichaam kunnen nestelen dicht genoeg bij het genetische materiaal om schade te veroorzaken die tot kanker
  kan leiden.

  Professor De Wolff. ‘Grote deeltjes worden door trilhaartjes uit de longen verwijderd. Kleine deeltjes worden
  opgenomen door het bloed en voor een deel via de urine geloosd. Uranium is een zwaar metaal en heeft
  vergelijkbare toxische effecten als lood. Maar dan praat je over veel grotere hoeveelheden.’

  Uranium 238 is dus bepaald geen stof die zich in het lichaam ophoopt om daar jarenlang geniepig stralend zijn
  vernietigende werk te doen. Toch heeft professor De Wolff voor de zekerheid een subsidieaanvraag gedaan van
  een half miljoen dollar bij de Amerikaanse regering.

  “De discussie rond uranium 238 spitst zich toe op de lichamelijke opnameprocessen. En daarover bestaat in de
  metaaltoxicologie nog veel te weinig kennis.’ De Wolff verwacht niet dat het inademen van uraniumstof op het
  slagveld na zijn onderzoek alsnog levensgevaarlijk zal blijken te zijn. ‘Welnee. Pas echt ongezond is het
  oorlogvoeren zelf”.
  Uit Financieel Economisch Magazine 20 Jan 2001

 19. @ marcel w

  Ik leen mijn ouwe middeleeuws kanon wel uit aan je, het gebulder daarvan is overdonderend, zou je em vullen met seroxat dan heb je geen huisarts meer nodig, door de kanl zegt iedereen al aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

 20. @gait hou jij wel van jezelf jongen ,het lijkt er steeds meer op dat je in een kriebelpak leeft .Weinig orgineel (gezien je hyves allemaal gaiten daarzo )Het gebruiken van argumentatielijnen van de ander tegen zijn stellingen .Projekteren van emoties en karaktereigenschappen .Verschuilen achter kringredenaties enchange the subject truukjes.Hard over het eigen gevoel heen schreeuwen .Afhankelijk opstellen naar autoriteiten.Weinig eigen initiatief.Negatieve benadering van vrijwel elke topic op deze site .Moet ik door gaan ? ik stel niet dat je zo bent ,maar je doet erg je best zo over te komen .

 21. @ marcel
  ha ha ha ha
  marcel ik heb je mail adres niet en jij mijn hyves niet . dat is 1
  ten tweede jou gedrag suggereert dat jij de gene bent die erg beschadigt is, ik weet niet wat de oorzaak is en het zou me trouwens niks verbazen dat die oorzaak familiair is maar ook dat kan ik niet checken.

  verder ik ben een vrolijk mens , verafschuw oorlog wapens en geweld, dat jij dat niet begrijpt is jou probleem niet de mijne. maar als ik mijn gezin mijn huis mijn familie mijn land ,moet verdedigen dan doe ik dat. dat wil nog niet zeggen dat ik het leuk moet vinden.

 22. Ik moet nog maar zien of dat uranium geen kwaad kan.
  Dachten ze eerst ook van lood. Tot allerlei glasblazers vroeg doodgingen door het loodglas dat zij maakten…

  Weet je, ik kan er toch niets aan doen. Naar mij zullen ze niet luisteren, naar ons allen ook niet.

  Onze overheid luistert alleen naar de VS en die luisteren al helemaal niet naar hun burgers.

  Jammer maar helaas.

 23. @gait fijn dat je vrolijk bent en erom kan lachen ,das een mooi begin.Ik heb al eerder eens gezegd dat we jou gewoon meenemen hoor met die komende accentie .Nooit gedacht over een theateract?Wat ik goed van je vind is dat je je stelling dit keer erkent niet te kunnen checken.En werderom zit je der meer naast dan ik voor mogelijk had kunnen houden .Maar dan bedenk ik me weer dat jij het bent onze gait(huisgait).sorry hoor dat moes ereven uit.Ik vergeef je alles hoor alleen wil je mij nooit gaan verdedegen? zullen we dat afspreken ?Vroeger zou je me al lang op de kast hebben gehad .Das er niet meer bij voor je helaas.Ik heb je lief en je hoeft je tegenover mij voor niets te schamen.Je lijkt wel op me jaren terug dat herkennen in jou vind ik wel mooi hoor .Daar ben ik je ook wel dankbaar voor .

 24. @gait Hoe ben jij een een emotioneel wrak verandert dan ? zou je me dat kunnen uitleggen ?

  Nou dat wordt moeilijk,ik heb niet bloot gestaan aan D.U. …..Of ging het daar niet over? ja zeg het maar hoor?
  Hoe leg je uit dat iemand op een verkeerd spoor zit ?Ik ben geen emotioneel wrak das een goed begin.Ik ben dat dus ook niet geworden .Wel heb ik dat spelletje eens gespeeld…lang geleden .Maar goed als jij me voor een emotioneel wrak houd gaan we daar even verder van uit.Ik heb een leven vol keuzen achter de rug ( geen spijt van welke dan ook).In jouw woorden zou ik zeggen ik heb 5 levens in een gepropt.And still going.Ik ben nu niet meer emotioneel ongebalanceerd maar herken het wel.Ben ook niet meer bang om beschoten te worden ,be my gast.Maar ik snap niet goed waarom je probeert mij uit de tent te lokken ( zou guido zeggen)Weet je ik ga gewoon met je verder discuseren .

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.