Advertentie

Oorlog met Iran voorkomen door Extra-Terrestials..?


Een bizar feit. Pentagon-officials die eerst verklaren dat een fenomeen bizar IS, en dat er daarna een verklaring volgt van hetzelfde Pentagon, dat dit fenomeen een ‘simpel passagiersvliegtuig’ was..? Je hoeft niet héél wantrouwig te zijn om te twijfelen aan deze officiële defensieclub.. Op zoek naar andere mogelijkheden, verklaringen, komen we wellicht bij een verbazende optie.

Maar eerst even alles op rij over een passagiersvliegtuig dat gewoon een raket was..

* * *

Pentagon-official: “This is Bizarre”…

x

Afgelopen maandag, 8 november 2010, wordt via de Amerikaanse TV-zender MSNBC het nieuwsbericht de wereld in gebracht over deze bijzondere gebeurtenis. Direct daarna gevolgd door Los Angeles’ CBS partner KCBS TV. Beiden zenders rapporteren dat een grote raket was gelanceerd vanaf zo’n 50 kilometer van de kust van Los Angeles tijdens zonsondergang. Deze raket liet een adembenemende en zeer massieve contrail (condensspoor) achter.


x

MSNBC’s Pentagon-reporter, Jim Miklaszewski vertelde direct daarna dat hem door een Pentagon-official, dat dit ‘niet iets kon zijn wat geplanned was’.. en dat het Pentagon zeker geen tests zou doen in een intens bevolkt gebied, ‘zonder de mensen eerst te waarschuwen’..
MSNBC-gastheerChuck Todd vraagt dan aan Jim: “Het is 12 uur geleden nu, je zou denken dat voor elke raket in de VS verantwoording moet worden afgelegd. En toch ook weer niet..”

Los Angeles’ KCBS reporter, Marcella Lee zegt dat zij heeft gesproken met verschillende vertegenwoordigers van de US luchtmacht en –marine en dat geen van beide strijdkrachtonderdelen een geplande raketlancering had staan die maandag.

Naarmate de dag vorderde bleef het Pentagon in raadselen gehuld, zoals altijd, en John Pike van Globalsecurity.org claimde dat het ‘duidelijk een passagiersvliegtuig was, waarvan je de contrail zag. Deze ‘contrail was een optische illusie’. Maar de FAA (luchtvaarautoriteiten) rapporteerden bijna tegelijkertijd dat zij niets in hun vizier hadden gehad.

In deze uitzending komt een Russisch militair-expert aan het woord die fijntjes uit de doeken doet, bevestigd, dat het wel degelijk om een ICBM zou gaan! (met dank aan één onzer lezers!)

x

x

Reporter Marcella Lee was in staat om bij de voormalig onderminister van Defensie Robert Ellsworth thuis te komen en hem te vragen wat hij dacht dat het was. Een verrassend antwoord  (?!) volgde: “Mijn sterkste vermoeden is dat het een ICBM was (inter-continentaal gestuurde raket), die vanaf een onderzeeboot was afgeschoten, en dat het zeker denkbaar was, nu Obama op bezoek was in Azië, dat dit gedaan werd om millitaire spierballen te laten zien; dat wij hiertoe in staat zijn”..

Obama en zijn Azië-trip, op weg naar Korea voor de G-20. Een ideale afleiding om een kernwapen false-flag te orchestreren?? Het zou zéker niet de VS zijn natuurlijk, die ‘het’ gedaan zou hebben. Niemand anders kan bij de kernwapens dan de president. TOCH?

Wat een krankzinnige uitspraken.. Want zouden zijn woorden “dat wij hiertoe in staat zijn” niet afkomstig moeten zijn uit de Koude Oorlog, uit de jaren 1960 of 1970..?

En als we spreken over ‘onze millitaire spierballen’, waarom werd deze raket dan ‘richting land’ afgeschoten. En hierover gesproken, er is geen enkele melding gekomen over het neerkomen van dit projectiel.

Er wordt gesproken over de mogelijkheid dat dit een Chinese of Russische ICBM was, die als ‘waarschuwingsschot’ is afgevuurd en dat het Pentagon exact weet wie deze raket heeft afgevuurd, maar er geen reuring aan geeft, om geen grote paniek onder de bevolking te veroorzaken. President Obama heeft zijn bezoek aan Indonesië echter ingekort.

Maar inmiddels heeft het Pentagon dus een verklaring afgegeven over dit ‘raket-incident’ aan de Amerikaanse westkust. Officieel is het nu ineens een  ‘condensstreep’ (uitlaatgas) van een ‘passagiersvliegtuig’, waar iedere leek kan zien, dat deze streep ABSOLUUT niets van doen heeft met een passagiersvliegtui… Maar wat is het dan. .?

 

Colleen Thomas
JUIST door deze krankzinnige verklaring van het Pentagon, zoekt iedereen (op het internet vooral) naar de mogelijke andere oorzaken. EN JUIST door het ontbreken van enig ander spoor rondom deze raket, worden terechte vraagtekens gesteld over de ‘where-abouts’.

In dat verband komt ons het onderstaande filmpje van Colleen Wild onder ogen. Over deze Amerikaanse vrouw, die geïnterviewd wordt door RT-tv, is een boel te vertellen.

Colleen Thomas is hier op Aarde om ons te redden van de lizzard-people. Juist het verhaal van David Icke (zie HIER zijn artikel op WantToKnow).  De essentie van het verhaal is de aan haar doorgegeven Pleiadische informatie over deze afgeschoten raket. Deze informatie meldt dat deze ET’s (Pleiadiens)  ervoor verantwoordelijk zijn dat deze raket is onderschept..!

Hoe het ook zij, laten we het in het midden houden en wachten wat zich verder ontwikkelt. De waarschuwing die van vele kanten is gekomen over een ophanden zijnde heftige tijd, rond deze 8 -12 November, heeft met het afschieten van deze ICBM wellicht een bizar einde beleefd. Hier het interview met Colleen Thomas. Net zo bizar?

X

x

Maar de verklaring van Colleen Thomas is niet zómaar een verklaring. Er zijn veel andere aanwijzingen dat ET-krachten onze nucleaire installaties in de gaten houden. Zo vreemd is de bewering van Colleen Thomas dus nog niet, als we ervan uitgaan, dat deze gefilmde ICBM een heftige lading vervoerd zou hebben.. Kijk eens naar deze high-quality video met ‘uiterst geïntresseerde’ UFO’s bij een kerncentrale.

(Filmpje verwijderd na tip over hoax-opname! Zie reacties hieronder)

In deze CNN-uitzending, waarin Larry King zijn programma ‘LKLive’ wijdt aan, met name incidenten met UFO’s bij nucleaire installaties, komen ooggetuigen van deze voorvallen aan het woord. Zoals het geval in 1967 bij een atoomwapenarsenaal. Voormalige U.S. Airforce personeel legt verklaring af over het ontmantelen van raketten door UFO’s. Militairen in opperste verbazing achterlatend..

x

x

Het is een uiterst bizarre tijd, dát kunnen we in ieder geval constateren..!

Advertentie

108 gedachten over “Oorlog met Iran voorkomen door Extra-Terrestials..?

 1. Colleen thomas heb ik eerder gezien (in een linkje van hyper alert meen ik) met een waarschuwing aan Obama. Ook wel byzonder dat obama zijn bezoek aan indonesie inkorte, en was hij niet al een paar maal de kaarten met de lanceercodes kwijt geweest? Wonderlijke zaken idd.

 2. Erg interesant artikel alleen jammer dat er weer een filmpje bij zit dat een hoax is. Ik bedoel het een na laatste filmpje van die ufo´s bij de kerncentrale. Dit filmpje heeft een tijd geleden op niburu gestaan en later werd bevestigd dat het hier weer om een hoax ging. Ik kan de link niet meer vinden omdat niburu gehacked is en dit filmpje niet meer in het archief te vinden is. Helaas kom ik dit vaker tegen, interessante artikelen die begeleid worden met hoaxes! Dat doet het artikel geen goed.

 3. 1) Het ingrijpen door witte hoeden gebeurt zeer regelmatig, kan niet anders dan waar zijn.
  2) Een witte hoed heeft geen enkele reden om zich daarna demonstratief te presenteren in de Terra dierentuin; ‘kijk eens wat een goede interventies wij voor jullie arme schaapjes hebben gedaan’; echt niet, zinloos en gevaarlijk bovendien.
  3) Deze pleyadaanse actrice is inderdaad niet van hier en ook weer wel, Terra als antieke slangenkuil als vanouds, kijk hoe haar ogen regelmatig vreemd zwart worden, 1 keer raden welk ras dit soort showbizz pr spelletjes graag op Fox Teevee spelen!?!?! Juist jah, de slangen aanbidders, en dat zijn wij hybriden voor een groot deel zelf, wij relies vinden dit soort teevee drama’s prachtig en gaan er vaak ook nog voor, dit is hoogst waarschijnlijk lager level Soap materiaal, ingrijpen van buitenaf doe je gewoon en daar zeik je niet over tegenover hulpeloze afhankelijke gecontroleerden, echt niet, dat zou laag moraal zijn en vooral zinloos, wij snappen toch niets, en we zien het verschil niet tussen maria madonna lilith en Je – eigen travestiete – Zus.
  4) Juist jah, project bluebeam spelregels zijn recentelijk iets gewijzigd vanwege de spannende buitenaardse ‘indianen verhalen’ op internet dusz nu kunnen alle ingewijde new age ufologen op internet gemakkelijk op het verkeerde been gezet worden, piece of cake, ze gaan nu sociologisch meten hoeveel schaapies dit gaan hapsnappen zonder twijfel….

  1. Tja, deze madam heeft zo nu en dan problemen met het behouden van haar oogkleur. Dat viel mij ook op, maar ik dacht; ‘dat zal dan wel weer aan mij liggen.’
   Daarna dacht ik aan een film die ik ooit zag, het ging over een president die nogal labiel was en mede daardoor allerlei technische aanpassingen aan zijn live speeches kreeg. Jammer dat ik niet meer weet hoe deze heet, maargoed daar wilde ik het niet over hebben!

   Welnu -dat van die raket enzo, ik ben dol op goede verhalen. Daar ligt het allemaal niet aan… het script van de war of the worlds is aan het uitspelen op een aards scherm. We krijgen nu de kruimels voordat de hongerige massa de smaak te pakken heeft.

   Iedereen mag het helemaal zelf weten wat ze voor waar houden. Maar is het niet raar dat het nu juist zo goed getimed is allemaal? Waarom niet een paar honderd jaar eerder toen de mens nog een makkelijkere prooi was. Ten tijden van onze grootouder bijvoorbeeld. Zonder internet/communicatie, htech wapens en noem maar op.
   Ow, u dacht dat ze daarom hier waren? Om ons als soort te redden?

   Als dat zo was dan waren ze enkele honderden jaren eerder gekomen om vrede te stichten en de mensheid gezamelijk te onderwijzen en versteld te doen staan van hun hogere intelligentie hun barmhartigheid en goede bedoelingen.

   Want waarom nu dames en heren? Waarom juist nu nu de mensheid juist in staat is deze illusies zelf te creeren? BBeam, Haarp, etc.

   Er is een script aan de gang, zelf de meest snuggere zullen straks omver moeten. Het script der scripten. En jij hebt de hoofdrol als hysterische menigte. Eindelijk een ster in de grootste film aller tijden.

  2. Caramba Wij lopen nu gevaar Dawn, ik zal het even uiteenzetten zoals ik het nu zie;

   Volgens Royal Society protégé Stephen Hawkings komen ze van heinde en ver de boel hier leeg vreten.

   Het grote gevaar, de enige twist verdraaiing die dan voor zogenaamde geïnformeerden nog nodig is;
   1) de goeden komen alles redden je hoeft niets meer te doen dan met een heilige verlangende blik naar de hemel afwachten tot ze je komen redden, de paus sinterklaas sugar daddy scooter super grover lover boy Teufel komt je helpen deze winter.
   2) de zichzelf intelligenter dieper door denkende doordrenkte gekrenkte ¨geïnformeerden” geef je nog wat schaakstukken er bij; de goeden zijn boos op de slechten en de slechten slaan steeds door en terug, dit gaat zo door totdat de goeden echt kwaad worden. En dan laat je een boze morphende milf mevrouw met lage aangezette pleidooi indiaanse oren een disclosure clipje aannaaien op Russian Television.
   3) diegenen die het totaal spel beginnen te vatten moeten op hun tellen gaan passen; het spel zelf begint als het doorzichtige watermerk van de alomtegenwoordige bestuurders zichtbaar te worden; als je bijna niet meer inzetbaar bent voor geen 1 spelletje dan is de kans groot dat je volledig buiten spel gezet gaat worden, zorg dat je iets meespeelt, zeker ook als je te veel door begint te krijgen, dit is je enige bescherm mantel die je nog over hebt….

   False War Against Extraterrestrials?
   http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZZZZZZU.htm

   1. Teufel
   buy teufel mugs, tshirts and magnets
   A) The act of not keeping ones promises.
   B) To raise one’s expectations only to smash them down in dissapointment.
   http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Teufel

  3. Ach Hyper, wat de hek; ik was toch al ten dode opgeschreven toen ik geboren werd. Iemand moet toch es zijn mond open durven trekken. Ander zijn we allemaal napratendepraatertjes.

   Maar iedereen mag wat mij betreft meewerken aan de film en zijn schitterende hoofdrol hierin, ik heb persoonlijk geen ster allures 😉

   Zal de linkjes morgen es bekijken! De tijd vliegt alweer voorbij…

  4. Heb de linkjes ondertussen bekeken Hyper, ben je wel zeker dat het veilig is allemaal 😉

   Deze meneer Hawkin heb ik niet echt hoog zitten. Hij wordt maar wat graag aan de voorgrond gezet. Bovendien begrijp ik zijn obsessie met dit ding ondertussen wel;
   http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/3351750/Stephen-Hawking-to-unveil-strange-new-way-to-tell-the-time.html
   bezien vanuit de wetenschap dat hij weet wat er echt speelt en niet wat ons wordt voor-gespiegeld speelt hij een van de hoofdrollen.

   Het script dat klaarligt is ondertussen goed ingemetseld met allerlei toevallige samenloop van omstandigeheden dat de boel bij elkaar moet lijmen. Kleitabletten, aanwijzingen, Hawkins, ontvoeringen, eindtijd etc. Ooit afgevraagd of onze grootouders zo bezig waren met bovennatuurlijke zaken? Welnee, die waren nog niet geindoctrineerd met fims, en opgedrongen meningen. Je schept waar je aandacht op richt dat is wat er aan de hand is!

   Een handjevol weet teveel hoe de menselijke psyche werkt en maakt daar gretig gebruik van. Allemaal geincodeerd in ons onderbewustzijn. Het reptiliaans brein van de mens. Het deel dat draait op ego(isme). En maar wat graag gebruikt en aangehaald als zelfstandig werkwoord; het is echter een deel van onszelf.

   Ik geloof best dat er meer is in het universum, alleen zie ik het ondertussen als volgt; die andere planeten zijn klonen van hetzelf. Steeds weer gekloond en levend in een andere tijd. Dus steeds hetzelfde echter in een andere tijd/en en dus ook omgeving. Een oneindige lus van hetzelf(de) omdat tijd simpelweg niet bestaat.

   Geen groene mensen maar steeds weer wijzelf, altijd vechtend tegen de geschapen illusie van de tweedeling aka het dualisme. Dit is weer zo’n voorbeeld; wij tegen zij. Hunnie tegen zullie etcetera tot in den eeuwigheid blijft iedereen bezig gehouden worden…

   Maar nog es, voor wie graag meespeelt in deze film der films; be my guest. Wees de ster! Maar kijk niet vreemd op dat er geen stand-in aan te pas komt. Dus springen = boem!

  1. Klopt Chris, de “Pleiadiaanse” Snake Schoonheid grijpt haar neus op een aantal cruciale momenten in haar groffe simple minds kruisvaarders betoog. Dat betekent meestal dat je op dat moment liegt.

   Ze zegt “Het is always S & S with these guys, Sons of Satan”; dat is zij zelf, helaas pindakaas, wanneer leren we de codes en wanneer leren we nu eindelijk dat je iets moet omkeren om de waarheid van beroepsleugenaars te kunnen horen?!

   http://www.disclose.tv/action/viewvideo/59364/Is_She_Crazy_Or_Not__/

 4. WAT EEN FALSE FLAG ARTIKEL !

  Ik nan de hele heisa niet snappen van al die repetilians, weer het zelfde vaagheid als afgelopen 14 October 2008.

  Tis meer propaganda is zijn nieuwste soort schreeuwend om aandacht.

 5. connecting the dots….

  in diverse galactic channelings ( of die nu wel of niet echt zijn is een ieder zijn eigen mening) word meerdere malen kenbaar gemaakt dat er op diverse vlakken ingegrepen word om diverse groeperingen te weerhouden om catastrofale acties uit te voeren.

  in meerdere webbot uitgaves werd/word gesproken over een tipping point waarin een gebeurtenis of gebeurtenissen plaats zouden hebben vanaf 5 november tot 14 november waarbij de enmotionele schade de impact van 911 twin towers zou verbleken en het slachtofferaantal zou in de miljoenen lopen.

  In de webbot issue van maart 2010 staat vermeld dat in het midden van die crisis iemand zal opstaan die de naam “the wild colleen ” zal voeren.

  in de eerste week van november zijn vele belangrijke personen in de amerikaanse elite op reis gegaan naar vele bestemmingen waaronder hillary clinton , bernanke, obama en vele vele anderen.

  ruim van te voren is in een interview met lindsey wiliams door een hooggeplaatste wistle blower bericht dat ze gewaarschuwt was om naar huis te gaan en voorraden in te slaan voor ruim 6 maanden vanwege een op handen zijnde gebeurtenis in november in de staat washington.

  of dit alles nu wel of niet waar is en met elkaar in verband staat (heb maar net het topje van de ijsberg besproken) is ten alle tijden te betwisten, maar persoonlijk vind ik dat dit zaakje erg stinkt en geeft het mij een bijna absurd gevoel dat de elite van plan is om (weer?) zijn eigen volk op te offeren voor het hoge goed van enkele betrokkenen.

  Als ik het zo door mn hoofd en gevoel laat glijden klinkt er in mij al de mogelijke boodschap die gevolgt zou zijn op de bizarre aanval…

  Iran opent cyber attack op usa en kraakt computer van onderzeeer en lanceert ballistic missile op washington… amerika roept de westerse wereld op om iran binnen te vallen. en ja hoor daar gaaaaan we weer!!!!

  1. Dankjewel Magnitude!!! PRECIES HET VERHAAL ZOALS IK HET BEDOELDE NEER TE SCHRIJVEN!
   Het zou dus inderdaad gaan om een atoomaanval. Dat kan ook niet anders met een ICBM…! Daar zit geen granaatje op.. (Mogen we de GF al dankbaar zijn…?)

 6. ja ben een tijdje niet geweest hier daar ben ik weer. ja jongens bizar dit bizar de usa zegt het was een vliegtuig maar ik heb hier een filmpje waarin een russiche miltaire expert zegt dat het een missile was van een submarine http://www.youtube.com/watch?v=7AMdHBgHtNE verder kwam ik een jongen tegen op internet die zei: dit is duidelijk een trident2d5 missile damn jongens die verdomde new world order en bilderberg wouden denk ik een valse vlag operatie beginnen.

  1. Mooi kort samengevat Apenkebab (daar kan Crypto nog wat van leren, maar dit terzijde)
   Het past natuurlijk geweldig in het false-flag-plaatje van de ‘krachten achter de schermen’.. Tegen een goede False Flag is bijna niets opgewassen.
   Stel je voor die ICBM was ergens in Israël neergekomen.. Foto’s klaar ws. ‘met het bewijs’ dat Iran geschoten heeft..! Oorlogstapijt kan zo uitgerold. Zie ook ons artikel over de geschiedenis van False Flag-operaties.
   http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/valse-vlag-operaties-als-overheden-eigen-burgers-aanvallen/

 7. Colleen heeft gelijk met die reptielen. Ik was eerst sceptisch tegen over dit fenomeen, echter na een jaar of 10 onderzoek ben ik er zeker van dat hier een kern van waarheid inzit.
  Waarschijnlijk komen ze oorspronkelijk van het draco sterrenstelsel, maar we hebben hier te maken met een tak van het orion sterrenstelsel.
  Aanwijzingen zijn overal te vinden. Een goed voorbeeld is de legende van de Chitahori een reptielenras die volgens de zulu shaman Credo Mutwa in een grijs verleden naar de aarde zijn gekomen voor grondstoffen. (ja en ze houden wel van een stukje mensenvlees)
  Volgens Credo is de mens genetisch gemanipuleerd en in een tunnel, met rood en groen licht “gereset” om als slaaf ingezet te worden. Op ons dna zie je ook letterlijk, dat het geblokkeerd word door een streepje, wat als junk dna te boek staat.
  De zulu leider zegt ook dat de oorspronkelijke mens geen taal sprak, maar telepatisch communiseerde met elkaar.
  Op you tube heb je een lezing van Dan Winter genaamd the Eggx Files , waar je de hele geschiedenis van de draco queens (summerisch beeldje!)krijgt te horen.

  1. @Pepijn3000
   Bedoel je deze man??
   http://www.youtube.com/watch?v=Mc_Atxtrklk&feature=related

   Deze man zegt namelijk dat ze wel degelijk een deel van onszelf zijn, dus niet van buitenaf. Wel erg goed om te weten dit verhaal! Sluit goed aan bij wat ik al dacht; wij voeden ‘ze’ en geven ze vorm met onze (negatieve)energie. Reden te meer om positief te blijven ongeacht wat! Dank je voor de info…

  2. Goeje link Dawn, ga ik eens rustig naar kijken. Hier evt. het verhaal van David Icke’s presentatie van vorig jaar November.
   http://www.wanttoknow.nl/overige/david-icke-wonderen-zijn-heel-gewoon-zo-krachtig-ben-jij/

   Het is de vraag of dit reptilian ras, niet net zoals alle wortelrassen, gewoon in dit Aardse experiment zijn geplaatst, door hoog-intelligente Moederrassen..?! Alsof je in een boerensloot kikkervisjes loslaat en jaaaaren later de sloot weer opzoekt..!? :rol:

  3. Wat mij is bijgebleven is een opmerking die Credo Mutwa maakt. Hij zegt ergens; is het je niet opgevallen dat sommige wetenschappers een abnormaal lang leven lijden? Toevallig haalde ik voordat ik hiervan wist al aan dat ik S. Hawkin niet zo hoog heb zitten.

   Zou dat misschien de reden kunnen zijn? Hij heeft inderdaad voor zijn lichamelijke staat een abnormaal lang leven. Eerder vroeg ik het mij nooit af maar vreemd is het in ieder geval wel?

  4. Niet opgevallen dat ‘KROONPRINS’ Charles al dik in de zestig is..?? En dat de Queen-Mother dik over de 100 was toen ze stierf. Dat de ‘Queen’ herself, al 84 is…!!
   Dat de Rockefellers ook deze leeftijd met gemak halen..? Denk je deze ‘soort’ brood-uit-de-supermarkt eet, chemische medicijnen in hun lijf laat komen..? Denk je dat zij… enz..?!

  5. Guido dat sowieso ook, laat ik het zo zeggen, een tijdje terug Credo Mutwa interview gezien in de tijd dat hij z’n ketting nog had, die hebben ze nu van hem gestolen, maar goed ik zag en zie dus ‘Iets’ aan Credo, het heeft met eeuwige jeugd te maken, ook vertelde Credo dat hij op een keer een stukje koperhoudende huid van zo’n Chitauri moest eten, daar word je heel erg ziek van zei hij, je kan er zelfs aan sterven, maar als je dat overleeft dan heb je ‘Iets’ tot je genomen waardoor je ‘eeuwige’ gezondheid krijgt… Bovendien is er nu net ook een (auti) wonder gebeurd; Bud heeft een (interessant maar ingewikkeld) stukje zonder rijm geschreven!!!!!!

  6. ‘Precies Dawn daarom ook de Royal Society connectie…..’

   Dank je HyperAlert, nu pas begrijp ik deze cirkel. Ben een beetje traag van begrip soms 😉
   M.a.w. we kunnen stellen dat alle medewerkers bij dat instituut per definitie leugens verkondigen?

  7. je kan in ieder geval zeggen dat ze zwaar onder invloed staan van een Royale schaduw Dawn!

   wees gerust het gaat niet om snelheid en slimheid… Een vermoeden van hoe de cirkel in de rondte zou kunnen gaan is voldoende!

 8. @Dawn,
  Ja dat is de man. Wat ik beschrijf, komt van hem en ook uit deze lezing van een paar uur.
  Credo Mutwa zegt dus dat ze onder ons zijn en er uitzien als mensen, kennelijk hebben we allemaal hun dna en is de oorspronkelijke mens uitgeroeid. Er is wel wetenschappelijk aangetoond, dat er mensen zijn die een afwijkende evolutie bloedgroep hebben Rh- geheten (15 % van alle mensen). Zij hebben geen connectie met de aap en hebben een hoog iq.
  Zijn dit de blauwe bloed psycho’s die de wereld slopen en zich voeden met negatieve energie?
  Welcome to the twilight zone Dawn!
  http://www.youtube.com/watch?v=P-xmCL2O1W4&feature=related

  1. Overigens wil wel even toevoegen dat bij die 15 % natuurlijk ook aardige hybryde zitten.
   Niet alle reptielen zullen koelbloedig zijn.

 9. Het is zo duidelijk als wat. Mede dankzij Pepijn ben ik tot de conclusie gekomen dat het ongeveer zo moet zijn;

  – aliens maken deel uit van ons reptielenbrein en zijn dus eigenlijk een deel van ons wezen. De projectie van verlaging van onszelf door gebruik te maken van de ego energie. Het energieveld van het beest energie en andere lagere energievormen die ons zijn meegegeven. Wij hebben namelijk keus, wel gelegen in dualisme, maar toch.
  Een keus is een keus…

  Wij kunnen ons verhogen tot oneindige potentie en zo onze restricties en vooroordelen loslaten of wij kunnen onszelf verlagen tot oneindige diepte…. naar het niveau van de mensaap(het dier in ons); verdeling, ego, lijden, vechten etc.

  Daar gaat alles om. De lagere energie voedt zich uitsluitend door ons lijden en onze angst voor pijn de dood en ziekte. Het hogere doet ongeveer hetzelfde maar noemt het verlichting. Je bent letterlijk in staat van ver-licht ing niet als licht van zon maar aangeduid als zwaarte van je hart.

  Wij zijn de pionnen. Dus laat je niet zomaar verschuiven over het zwart-witte bord. Vorm je eigen mening, voedt de juiste stroming en wees je bewust van je potentie. Wees positief en verander deze angst stroming, be great!

  1. Yeah! you’ve got the feeling!
   We kunnen zelfs verdichten tot mineraal/kristal,maar ook verlichten tot een godsmens.
   De sleutel ligt inderdaad in je hart, je godsvonk! je ruach,je levensadem.Het hogere neemt niet maar geeft constant aan het lagere,als je vanuit je ego leeft geef je die hogere energie steeds weg,wend je de energie aan door/met je Zelf ben je een mens in God.
   Th choice is yours!

  2. Helemaal mee eens Dawn, het beest zit dus letterlijk in ons dna en ja we hebben de keus.

  3. @ pepijn als wij “splinters van de bron”ontsproten aan 1 schepper”zijn en dus 1 ( en dus alles in een)zijn we vanzelfsprekend ook onze demonen. Beste advies dat ik je geven kan ……loslaten!

  4. @ pepijn als wij “splinters van de bron”ontsproten aan 1 schepper”zijn en dus 1 ( en dus alles in een)zijn we vanzelfsprekend ook onze demonen. Beste advies dat ik je geven kan ……loslaten!

   Marcel w dat is absoluut het beste advies van vandaag!

   Door aandacht te schenken richt je je energie op deze velden. Het is goed om alles te weten, onderzoek alles, behoud het mooie en vergeet snel de rest.

   Loslaten is moeilijker dan behouden zeker voor sommigen die daar niet aan toe zijn. Als je de spiegeling van je eigen demoon in de ogen hebt gekeken en verslagen kan je niet veel meer gebeuren. Echter voor alle anderen is een waarschuwing zeker op z’n plaats.

   Ken jezelf en pas daarna komt de rest! Onderzoek dus eerst jezelf voordat je je richt op dit soort ‘afleiders’.

  5. Yeahhhh.. ‘Lianne for president’..! 🙄
   Ging het deurtje toch naar ‘binnen open’…!

  6. @Guido
   Hahahahah president,nou dan zou het een rotzooitje worden,da’s zeker!
   Volgens mij is het een klapdeur, je weet wel zo een die zowel naar binnen als naar buiten open kan.Als je naar binnen bent geweest,mag je het ook weer naar buiten brengen.zoiets dacht ik plusminus pak’m beet zo laat op de avond met een wijntje op.
   Ojee maar wijn is natuurlijk niet spiritueel,ach kan mij het schelen,ben ook gewoon mens toch?
   Trouwens nu ik zo toch met dubbele tong aan het kletsen ben…..ik ga zondag naar de tibetaanse monniken kijken die hun zandmandala hier in de omgeving hebben gemaakt,zij vegen die mandala weer op en strooien deze daarna in water als symbool dat alles vergankelijk is.Mooi hè.

  7. Wijn is Spiritualiën hoor Lianne !

   Spiritualiën
   spi – ri – tu` a – li – ën («Latijn) meervoudig zelfstandig naamwoord 1 geestelijke aangelegenheden, geloofszaken; 2 gedistilleerde of alcoholische dranken, sterke drank ‘

   http://www.encyclo.nl/begrip/Spiritualiën

   En niet te hard niezen boven die zand schilderijen, 100 uur werk in spontane uitbarsting weg geblazen, dat is pas loslaten…

  8. Hoe vaak moet ik je nog uitleggen Lianne, dat ‘spiritualiën’ ook de alcoholica omvatten? Alleen op een ander niveau, meer Aards-materiëler ws. Dus wijn is kei-spiritueel joy, PROOST..! (vraag elke astroloog maar!)

   Die monniken, bedoel je deze? Doe ze de groeten, de schatten!!

   En zeg dat ik ‘Kuifje in Tibet’ bijna uit heb. Ik ben bij Tjang, die in de grot door de Yeti gevangen wordt gehouden geworden, snap je..? Het prachtige boek ligt naast mijn bed, maar ik ben elke keer bang (Tjang) dat er een Yeti onder mijn bed ligt te wachten tot ik het boek wil uitlezen.. Snapje? Dattie dan ahw mijn hand grijpt en dat ik dan in de grot onder mijn bed terecht kom, zeg maar.

   Nog even over die Hart-deur…
   Dusssuu… Die deur is gewoon een draaideur..? (Heb ik vandaag al menig keer over geschreven in het kader van de FED en de functionarissen die van de HEL (FED) terugkeren naar de hemel (Democratisch USA)..)

  9. O ja joh,hik…….hatsjoe da menen julie toch nie?
   Nou dan drink ik er nog een op jullie gezonde spiritualiteitheid.

   Ik kijk ook iedere avond onder mijn bed,spannend denk ik dan………….zie ik alleen maar stofwolken.

  1. Eeujaahoor daar zijn we weer, Wuh zijn hier met z’n allen de hele dierenriem en de uithoeken van het heelal aan het doorzoeken om de bloedmooie ship shape shiftende dubbel spionne van Russian Tv van president Poetin te ontmaskeren om dan vervolgens via een briljant moment van hybride inzicht weer tot het Zuid-Afrikaans goed gedocumenteerde Credo Zulu innerlijk van ons allen te koper arme bloedlijnen te komen, behalve dan de type O negatieven onder ons, en dan kom jij een beetje als een zeehond klappend binnen stoffelen zonder kennelijk maar iets gelezen te hebben van we hebben een vrouw en een camera hiep hoera en daarom is alles zo dapper en geweldig en bedankt voor die bloeumen ik begrijp daar niets van, ook selenium supplement is weer in een zelf gesponnen cocon een beetje in zichzelf aan het mummelen over oliestranden die er niet zijn, ik bedoel en dan moet ik mogelijk een autistische diagnose krijgen?
   Is de wereld aan het omkeren of zo, de eersten zullen de laatsten zijn, is dat het?

 10. @ Lianne,
  Er zijn plaatjes gevonden in de piramiden die gaan over het wegen van het hart. Als deze in balans is met de veer dan mocht de dode de juiste poort doorgaan. Nu ben ik niet zo pro-egypte ofzo maar deze aanwijzing is wel erg belangrijk.

  Het geeft aan dat verlichting alleen door het hart gaat, het moet zo licht zijn als een veertje. Ook behoor ik tot geen religie toch zie ook ik dat Jezus bijvoorbeeld op veel plaatjes naar zijn hart wijst en waarom? Simpel; dat is de plaats naar het goddelijke.

  Gevoeligheid en liefde in plaats van hardheid. Waarom zou hard anders met een d zijn geschreven? Het is de omgekeerde versie van het hart. Alles om ons heen is verhard(t) zodat de mensheid moeilijk verlichting kan vinden en de macht van het spel binnen instituuten gehouden kan worden.

  Echter God is erg echt en vraagt gewoon om aandacht, rechtstreeks in je hart, je moet alleen je aandacht op het juiste richten, dat is alles.
  Geef aandacht wat aandacht toekomt!
  Dank je voor de inspiratie…

  1. Dawn schreef: Er zijn plaatjes gevonden in de piramiden die gaan over het wegen van het hart. Als deze in balans is met de veer dan mocht de dode de juiste poort doorgaan…

   Yep En die Poort kon wel eens de tweede dood zijn…

   Tweede Dood. Dit is een uitdrukking die door oude en moderne mystici wordt gebruikt om de ontbinding aan te duiden van de beginselen van de mens die na de dood van het stoffelijke lichaam in kâma-loka achterblijven.
   Plutarchus zegt bijvoorbeeld: ‘Van de doden die we sterven maakt de ene van de mens twee uit drie, en de andere één uit twee.’
   Als we dus de eenvoudige verdeling van de mens in geest, ziel en lichaam gebruiken, is de eerste dood het afleggen van het lichaam, wat twee maakt uit drie, en is de Tweede Dood de terugtrekking van het geestelijke uit de kâma-rupische ziel, wat één maakt uit twee.
   De Tweede Dood vindt plaats wanneer het lagere of tussenliggende tweetal (manas-kâma) zich op zijn beurt losmaakt van, of beter gezegd, wordt afgeworpen door het hogere tweetal; maar voorafgaande aan deze gebeurtenis trekt het hogere tweetal uit dit lagere tweetal tot zich wat de reïncarnerende ego wordt genoemd, die het beste inhoudt van de entiteit die was, al haar zuiverste, geestelijkste en nobelste aspiraties, verwachtingen en dromen voor verbetering en voor schoonheid en harmonie. De zaden van de lagere beginselen, die zich bij de volgende wedergeboorte of reïncarnatie van de ego zullen ontwikkelen tot het geheel van de lagere vierhoek, blijven natuurlijk onafscheidelijk verbonden met het weefsel, om het zo te noemen, van de incarnerende ego.

  2. @Budhy
   Ow man jij bent veelste snel voor dit stoffige brein want ik volg je per begin deel wel maar ben je onderweg ineens kwijt. Ik zal een hyperpoging ondernemen om dit inzicht door te laten dringen maar ben bewust dat het misschien niet helemaal gaat lukken.

  3. @Lianne
   ‘We zijn ons van deze tweede dood niet meer bewust dan van de dagelijkse, en heel normale en gezonde afbraak van de weefsels van ons lichaam,…’

   Man-o-man, wat als nu blijkt dat ik al dood ben en het alleen zelf nog niet doorheb!

   Ga ook maar snel wat drinken dan weet ik zeker dat ik besta.
   😉

  4. @Dawn mocht je dan dood zijn dan zou je een zielloos wezen kunnen zijn… Maar dat lijk jij voor mij niet te zijn.

   Zielloze wezens. ‘Overal op straat komen we Zielloze wezens tegen’, schreef H. P. Blavatsky.
   Dit is een wezenlijk feit. De opmerking betekent niet dat degenen die we zo ontmoeten geen ziel bezitten. Het wil zeggen dat het geestelijk deel van deze mensen slaapt, niet wakker is. Het zijn wel levende mensen met een actief werkend brein, een animaal denkvermogen, maar overigens ‘Zielloos’, in de zin dat de ziel niet actief is, slaapt en dat is ook precies wat Pythagoras bedoelde toen hij sprak over de ‘levend doden’. Deze mensen zijn overal. We komen ze, zoals H. P. Blavatsky zegt, overal tegen.
   De ogen kunnen fysiek helder zijn en stralen van fysieke vitaliteit, maar de ziel ontbreekt eraan; de tederheid ontbreekt, de intense en toch milde warmte van de levende vlam van innerlijke inspiratie. Soms zal onpersoonlijke liefde de ziel in een man of een vrouw doen ontwaken; soms zal ze haar doden als de liefde zelfzuchtig en grof wordt. De straten zijn vol met zulke ‘Zielloze mensen’, maar de uitdrukking ‘Zielloze mensen’ betekent niet ‘verloren zielen’. Dit laatste is weer iets anders.

   De term Zielloze mensen is een technische term. De betekenis ervan is dat mannen en vrouwen, meestal geheel onbewust, nog wel met de monade, de geestelijke essentie binnenin hen zijn verbonden, maar niet zelfbewust ermee zijn verbonden. Ze leven in heel belangrijke mate in het hersen-verstand en in de gebieden van het zinnelijk bewustzijn. Ze richten zich met genoegen op de luchthartigheden van het leven. Ze hebben de gewone eergevoelens enz., omdat het gebruikelijk is e van een goede opvoeding getuigt als men ze heeft; maar het diep innerlijke vuur van verlangen, de weldadige warmte die voortkomt uit het min of meer één zijn met de innerlijke god, kennen ze niet. Ze zijn ‘zielloos’, omdat de ziel niet met vurige energie in en door hen werkt.

   Een ‘verloren ziel’ slaat echter op een entiteit die door verschillende wedergeboorten, misschien een dozijn, of meer of minder, langzaam de ‘gemakkelijke afdaling naar Avernus’ heeft gevolgd en in wie de verbindingsdraden met de innerlijke geest de een na de ander zijn verbroken. Verdorvenheid, voortdurende verdorvenheid zal dat teweegbrengen. Haat verbreekt deze geestelijke banden misschien sneller dan wat ook. Zelfzucht, de moeder van de haat, is de wortel van alle menselijke kwaad; daarom is een ‘verloren ziel’ iemand die niet alleen ‘zielloos’ is in het gewone theosofische woordgebruik, maar die ook de laatste schakel, de laatste tere draad van bewustzijn heeft verloren die hem met zijn innerlijke god verbindt. Hij zal de ‘gemakkelijke afdaling’ voortzetten, van de ene menselijke geboorte naar een lagere menselijke geboorte overgaan en dan naar een nog lagere, totdat tenslotte de ontaarde astrale monade – alles wat van het eens menselijke wezen overblijft – zelfs het lichaam kan betreden van een of ander dier waartoe ze zich voelt aangetrokken (en dit is één aspect van de leer van de ’transmigratie’ die in het Westen zo slecht is begrepen); sommige gaan misschien tenslotte zelfs over naar planten en zullen uiteindelijk verdwijnen. De astrale monade zal dan zijn uitgewist. Dergelijke ‘verloren zielen’ zijn gelukkig buitengewoon zeldzaam; maar het zijn niet wat we de ‘zielloze’ mensen noemen.

   Als de onderzoeker zich van het feit bewust is dat, wanneer een mens vervuld is van de levende geestelijke en intellectuele stralende energieën die uit zijn innerlijke god in zijn brein stromen, hij een ‘bezield’ wezen is, zal hij gemakkelijk begrijpen dat, als deze stralende krachten het brein niet langer kunnen bereiken en zich manifesteren in het leven van een mens, het resultaat een ‘zielloos’ wezen zal zijn, zoals we dat noemen. Een goed mens, die rechtschapen, trouw, mededogend is, naar het hogere streeft, beminnelijk en eerlijk is en naar wijsheid zoekt, is een ‘bezield’ mens; een Boeddha is iemand die volledig is bezield, en daartussen zijn allerlei graderingen.

  5. Simpel gezegd denken we een lichaam met verstand te zijn maar zijn we een ziel, waarneembaar in stilte.
   Achter deze ziel, waarnemer is nog iets groters, daar waar alles zich in manifesteert en alles kan transformeren, spontaan, waar alles in oplost, ook de ziel uiteindelijk, dat is thuis…

  6. @Budhy, ik denk niet dat er een betere uitleg is te bedenken. Dank daarvoor. Pas als je iets begrijpt kun je er een mening over vormen. Ik hoop dat velen deze uitleg van jouw lezen.
   Ik ben eigenlijk wat verrast.

  1. Is dit nou een ‘banner’ of hoe moet ik dat zien? Of een heeeeel klein artikel..? Ben even de weg kwijt.. (Is maar kort hoor, zal hier wel ergens liggen!)

  2. Jippie voor alle fervente ratelslangen onderzoekers onder ons! David & Goliath part zoveel. John bij deze een persoonlijke vraag aan David; in de begin tijd had ie last van een kwalijke angstaanjagende aanwezigheid in z’n hotelkamer, toen heeft ie advies gevraagd aan een Medium en die zei dat ie Jezus himself was. Nou was de analyse van een alerte joetuber dat als iets zo angstaanjagend is, hoe kan je dan zeggen dat zo’n entiteit goedaardig van afkomst en aard is? Ook Jordan is verschillende malen volgens eigen zeggen doodsbang gemaakt door entiteiten die hij als ‘Pure Evil’ beschreef. Ook het materiaal van Jordan vind ik super interessant maar hoe kan je er van uit gaan dat zijn meestal onzichtbare ‘opdrachtgevers´ goedaardig en betrouwbaar zijn?

  3. @ Hyper: Grappig, juist dit soort vragen hebben mij geleid tot het starten van een serie radio-specials over de ‘zin- en onzin’ van channelings, mediumschap, paragnosten, hoger zelf communicaties, contact met engelen, gidsen en buitenaardsen etc. Wat waar en wie is/doet de communicatie. Welk kanaal/informatie is het en met welk doel? Hoe betrouwbaar en met wat voor implicaties?

   Ik vermoed dat de vraag dus vanzelf wel aan bod komt, de uitzending met DAVID ICKE is trouwens geplanned op woensdag 17 november (aanstaande woensdag dus!), te volgen via http://www.healingsoundmovement.com/radio.html

  4. @ Hyper

   Kijk niet te veel naar het westen voor reps, kijk ook eens naar het verre Oosten, 1.5 miljard chinezen die hun hele cultuur gebasseerd hebben op repetilians (draken enz).

   En erh niet te vergeten landen zoals Japan, Tibet, Birma, Korea, overal is de repetilian aanbidding rijkelijk te bewonderen en opgenomen in relegie, sport en geneeskunde.

   Zelfs in het oude sanskriet zijn er verschillende aanwijzing voor het vereren van het hogere reptilian wezens, alleen bedoevend dat het oog dus steeds gericht op het Amrikaanse One men show en de dollars er achter van de lokale puppeteers.

 11. @Hyper Alert, hoe weet je dat, dat ik niets lees? Ik neem het niet klakkeloos aan hoor. Misschien komt het zo over alsof ik de wijsheid in pacht heb maar dat is niet zo, want ik weet niets en leef op m’n gevoel.
  Echter kan jij ook niet zeggen dat het niet zo is, dus is een forum als deze een prima platform om info te delen en je eigen conclusies te trekken.
  Zeg het maar Hyper hoe zit het dan met onze geschiedenis ben erg benieuwd!
  Ik zeg vooral niet loslaten en onderzoeken die handel.
  The truth will set your free.

  1. Ok Hyper ik dacht (sorry daarvoor) dat je mij bedoelde en ja dan gaat mijn ego (wat nog te groot is) er mee aan de haal. We gaan verder met onze zoektocht, we komen er wel! Groeten P

  2. Volgens mij zitten steeds meer mensen op zo’n veel te duur wifi modieus IAaaIjPad kabouter schermpje te priegelen.
   Dat je niet meer dan een halve alinea tegelijk op je schermpje kan zien en dat daar dan ook nog allerlei locale commerciële banners overheen geprojecteerd worden plus skype cam kopjes van vertraagd om niets kirrende radio3 inbellers.
   Dus dat de inhoud zelf weggedrukt is in maximaal 10 pixels.
   Je loopt op de stoep en dan zie je iedereen op de fiets met zo’n elektronisch mini tablet voor hun kop waar je bijna niets op kan zien in het daglicht.
   Waar zijn de dagen dat ‘iedereen’ nog een gewoon goed leesbaar 17 inch computer scherm had en toen je nog gemakkelijk en regelmatig een redelijk en vlot digitaal Vraag en Antwoord gesprekje kon hebben ? … (zucht)..

 12. @hyperalert

  Bizaar, dat je wel een raket ziet vliegen, maar die is nooit aangekomen. Voor mij is dat echt dat de raket is uit de lucht gehaald door Pleadiers. In de afgelopen jaren heb ik meerdere ervaringen gehad met Pleadiers en ja,…Reptiliaans. Ik leef in de wereld, dat bestaat en bewoond is door mensen, sterremensen en shapeshift mensen.

  Het betreurt mij tenzeerste, dat een kleine groep, wezens met duistere bedoelingen of lust naar macht, al deze wezens en de planeet aarde in gevaar brengt. Daarom ben ik dankbaar aan de sterrenwezens, in dit geval Pleadiers voor hun zorg en aanwezigheid in ‘onze’ wereld op aarde.

  Ondertussen nu dat er zo veel sprake is van Reptiliaans-shapeshifters, wens ik graag, dat er ook ruimte komt, voor het feit, dat zij ook gewoon levende wezens zijn.

  In je reactie hyperalert geeft je aan, zij knipperde met de ogen, dus is zij een shapeshifter etc.etc.

  Hmmm, ook al zou zij knipperen met de ogen en shapeshiften, de informatie die zij doorgeeft is bijzonder. Bijzonder goed nieuws! Dat de poging tot het ontlokken van de oorlog zijn te niet gedan.
  Goed nieuws dus!

  1. @ hyperalert

   O ja, als je zelf straks met de ogen knippert, kijk je dan een beetje uit…

  1. Voor de kust van California, daar is toch ergens ook Hollywood ???!

   Zal wel een remake speelfilm zijn van 2012, geen vergaan van de wereld maar een heuse invasie van verlichte buitenaardse babes die de aarde komen veroveren in ‘hot love’ issue’s, van alles 3, je weet wel 🙂

   Babes from Space V

 13. @Budhy
  Soms kan iets voor je voeten liggen en mis je het toch. Inderdaad verlichting heeft niets met vuur en licht te maken. Dan is het weer vreemd dat in de meeste talen licht en licht gelijk zijn aan elkaar; as light as a feather. Light my fire? An there was light… Volgens mij hetzelfde systeem als bij het hard/hart wat ik hierboven al aanhaalde.

  Wij zoeken buiten ons naar verlichting d.m.v. boeken, kerken etc. maar de werkelijke bedoeling is dat wij binnen ons zelf op zoek gaan en alles dat ons verzwaard overboord gooien. Te beginnen met het afbreken van de muren en het hart dat als steen geworden was. Niet afsluiten en behouden maar opengooien en weggeven…
  Xks!

  1. prachtig deze Tool-Plasma Animatie die verzwegen wordt door de msm semi-Naziburokratie

 14. Hoi Ea leuk dat je me even netjes repliek hebt gegeven, dat is op zich al vrij zeldzaam in deze barre tijden, goed nieuws dat jij het als goed nieuws kan zien, en misschien is het dat ook wel. En niet iedereen die wel eens aan shape shiften doet is meteen slecht, ben ik met je eens.

  ‘Wild Colleen’ komt op mij over als een militaire code naam en de filmpjes komen heel gemaakt op mij over met vooral een agressieve boodschap, ik zou er best in willen geloven dat zij echt contact heeft met bezorgde Pleiadians.
  Die kruisraket die te zien was voor de kust van Californië is natuurlijk heel vreemd, vooral omdat de militairen doen alsof ze niets gezien hebben.
  Poster ‘Rijst’ vind net als ik de filmpjes van ‘Wild Colleen’ ook heel vreemd overkomen.
  http://www.earthwatcher.nl/index.php/wereld/3003.html

  Als ik haar nerveus niet erg coherent erratic hoor stotteren over de Galactic Federation of Light word ik argwanend, en dan dat gescheld over die ‘Rat Bastards’ en al dat gedreig komt wat amateuristisch op mij over, ik zie het tot nu toe als de zoveelste covert militaire psy-op Hollywood internet productie om de goedgelovigen op het verkeerde nerveuze (agressieve) been te zetten.

  Zoals Paul al zei zou Colleen zelf wel eens een False Flag Operation kunnen zijn, grote kans dat de Pleiadians zelf nog nooit van haar hebben gehoord.

  Verder geloof ik wel dat de schaduw overheid weer op het punt staat om weer een aanslag te plegen op hun eigen bevolking, en ik geloof ook dat de Fema kampen klaar staan voor gebruik inclusief verbrandingsovens en stapels plastic 3 persoons grafkisten. In die zin zou het wel tijd worden dat de Pleiadians nu echt gaan ingrijpen.
  Maar zoals Colleen zelf ook al zegt; misschien zijn die ruimteschepen die ons gaan redden wel van de vijand en worden we straks rechtstreeks naar de hel getransporteerd als goedgelovigen die te veel new age internet verlossingsverhalen hebben gelezen…

  Colleen Thomas on How to Survive Operation Black Swan Invasion That Starts Nov 8th
  http://www.youtube.com/watch?v=5hvtOEHKJsI

  P.S. Ea ben jij van Joegoslavische komaf of BellaRussia? Dat soort dingen vind ik altijd spannend om te weten… En jah ik heb mezelf wel eens gezien in de spiegel dat ik dacht van hmmm ken ik die wel, je kan het deftig tijdelijke transformatie noemen of wat dan ook maar dat soort dingen blijven mij dusz intrigeren…

  1. Shjeeeh Heeh er staat wel ‘Army’ in je ALL CAPITALS Code Geboorte Naam Bud!?
   Vandaar dat Colleen en jij elkaar goed kennen? (geintjuh)
   Maar dan ken jij Barry Soetoro a.k.a Obama ook van school vroeger?
   Wat voor een kereltje was dat voordat jij getraind werd door de Cia?
   Maar ze hebben jou nooit goed genoeg kunnen programmeren Bud, anders was jij nu stand-in geweest voor onze President van de JoeNaaitMuSteeds USA Incorporated…
   Maar goed ongekroonde spirituele wiet Koning van Gouda en omstreken is ook behoorlijk hoog en veel meer vrijheid!
   Wie weet is het waar dat ze geprobeerd hebben om je te trainen voor een missie maar dat jij te standvastig was, niet te brein wassen zo’n weerbarstige figuur als jij?!

 15. pff, anders ga je je met echte problemen bezighouden, blossomgoodchild bs noem ik dit, reptillians…. wtf!!

  Er zijn echte problemen die aandacht verdienen en waar feiten zijn die het onderbouwen, wat kan mij die raketten schelen, ga eens in een nederlands bejaardenhuis kijken. Dat zijn problemen, dit is vlucht gedrag.

  -grof taalgebruik verwijderd-

  1. Helemaal met jou eens beste vriend! Mijn stukje zal wel worden verwijderd. Heb het in het engels getypt. Was eigenlijk voor een maat van me op youtube bedoeld maar had geen zin om het in het Nederlands te vertalen.

   Deze hoer is echt het slechtste van het slechtste. Wie hier nog intrapt, sorry hoor heeft toch echt nog geen goed intuïtief gevoel.

   We moeten ons bezighouden met onszelf. We moeten werken aan onszelf, hoe denk je anders te gaan leven in een “nieuwere” wereld als je het oude nog niet eens hebt losgelaten??

  2. Het is idd verwijderd Wout, goed gezien! Schandalige scheldkanonnade in mijn optiek. Misschien een leermoment.
   “Wat Pietje zegt over Jantje, zegt meer over Pietje dan over Jantje”..!

 16. Ik heb geen idee hoe het zit met wat er toen wel of niet afgevuurd is.

  In principe is alles mogelijk.

  De vrouw in kwestie komt op het eerste gezicht wel positief over. Niet als een reptillian (-shapeshifter). Maar ze heeft kennelijk wel wat reptillian DNA. Haar gezicht is beter te zien in deze video:
  http://www.youtube.com/watch?v=5hvtOEHKJsI

  Haar neusgaten en dunne mond en gezichtvorm zijn raar. Alsof ze plastische chirurgie heeft laten doen en haar gezicht heeft volgespoten om een ronder en minder hoekig gelaat te krijgen.

  Ook verteld ze niets nieuws maar doet ze wel aan het verspreiden van mis-informatie.

  Ik had wel meteen het gevoel alsof ik in de maling werd genomen en zat te kijken naar een toneelspel. Ook omdat ze zei dat ze contact had met een cia-agent. Dan gaan er bij mij alarm-belletjes rinkelen. Mischien wordt ze gebruikt (als actrice). Ze kwam soms ook over alsof ze haar ingestudeerde tekst niet goed wist op te zeggen. Ik kan dat weten want heb zelf acteer ervaring (Ben al jaren geleden gestopt met het nastreven van een acteer-cariere).

  Als ik naar haar kijk zie ik bovendien iemand die een hoge positie heeft gehad in een militaire functie.

  Reptillians hebben bepaalde uiterlijke kenmerken (door hun DNA), zoals vaak een breed voorhoofd (driehoekig gezicht), een ver naar voren stekende kin, een hele brede mond en vaak hele dunne lippen. Vaak hebben ze ook veel vlekken (op oudere leeftijd). Ze hebben vaak ook Hele kille licht blauwe ogen. Hun pupillen kunnen streepjes worden. Het opvallendst is is dat ze vaak van die reptillian tong-bewegingen maken. Ze steken dan heel vaak hun tong naar buiten als een reptiel. Ook mensen die bezeten zijn maar niet echt uiterlijke kenmerken hebben van een reptillian maken dat soort tong bewegingen. In Nederland en omstreken hebben echter heel veel mensen ook wat reptillian DNA. Het betekent echter niet dat diegenen dan ook per definitie slechte wezens zijn. Wel hebben ze vaak typische negatieve karakter-trekjes zoals: politiek rechts-georienteerd, nationalistisch, egoistisch, materialistisch, racistisch, voorstander van de huidige monarchie, atheist, oversekst, roken, drinken veel en gebruiken drugs… Ze zijn vaak voorstander van de reptillian-plannen. Zo zijn ze vaak tegen gekleurde mensen, verdedigen vaccinaties en voor bigbrother-politiestaat achtige regels. Alsof het in hun bloed zit.

  Dat RT-tv ook vanuit washington wordt uitgezonden doet bij mij ook belletjes rinkelen.

  Ze mag dan Mommy-Boobs hebben…mijn ‘moeder’ is ze in ieder geval niet!

 17. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De laatste wonderen zijn de wereld nog niet uit,
  over iets verschieten binnen of buiten het politieke veld hoe dommer men lijkt.

  De hedendaagse milieurampen die de planeet teisteren overal,
  tgv van welke corruptie en crimminaliteiten binnen de industrie, economie en financiën verwant met de politiek.

  De planetaire milieuwrampen treffen wel iedereen met of zonder geld, met wel en geen corruptie, is wel of niet gepast een politieke vrijbrief voor samenwerking met Extraterestrials, ufo-coverups overboord te gooien.
  Welke Extraterrestrials bezoeken de Aarde en welke positieve
  en negatieve kanten verbergen hun civilisaties, wie gaat het zeggen zoals het in werkelijkheid is. Ufo-coverups was een wetenschappelijk studieverbod.

  1. @budhy
   Zo heb ik dat nog nooit bekeken; aarde is het moeder/ruimte schip. Goed inzicht! Wij zijn dus allemaal zelf aliens op doorreis naar…? maar bij de een zie je het ‘alienachtige’ alleen wat duidelijker als bij de ander 😉

  1. Als je dus goed gelezen hebt, weet je ook dat het taalgebruik niet van mij afkomt, maar van je Colleen Thomas! Als het op de waarheid berust gaan mensen altijd achterover vallen. Het is goed dat men het ook is van de andere kant bekijkt.

   Ze schijnt zelf in de zorg te zitten en directrice te zijn. http://www.linkedin.com/in/colleenthomas

   Het zal gaan blijken dat de mensen die nu voor de “malloten” worden gezien, toch wel gelijk hadden..
   Ik zeg niet dat ik God ben, integendeel, maar gebruik wel me frisse verstand en doe eigen onderzoek.
   Veel met youtubers omgaan heeft me goed gedaan en een heel andere kijk gegeven op de werkelijkheid. Dit samen met je eigen inzet en verstand kom je een heel eind! Just a hint.
   Niets is wat het lijkt, onthoud dit.

   So time will tell. Goodluck all. And don’t believe all this sh##.

   Hier kun je lezen wat voor taal ze zoal gebruikt om mensen bang te maken en tegen elkaar op te zetten:
   http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1255855/pg1

   Voel zelf maar eens aan. En hier blijkt ze gewoon grof taalgebruik te gebruiken tegen de mensen. Echt heel spiritueel nietwaar?

 18. Antwerpen
  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Wat met of zonder rakettenschild, wat zouden Extraterrestrials met hunne technologie de Aarde hoeven te reinigen terwijl defensie via oorlogsvoering zelf een milieuvervuiler blijft, maakt dat aan de gansen wijs in Lissabon. Doe maar rustig verder.
  Met de Aardse defensie en oorlogsaarden hebben Extraterrestrials zich niet in te laten, zo klinkt het
  het volgende stoort niemand.
  Waren de goden comonauten E.Von Dannicken en terzelfder tijd
  de eerste godsdienststichters op de Aarde met als gevolg
  godsdienstoorlogen, waar bleven die goden en godinnen uit de ruimte om hun Aardse volgelingen te beschermen tegen het oorlogsgevaar op de Aarde, al vele eeuwen ver te zoeken tot op de dag vandaag.
  Personen als Aardse burgers zonder religie of godsdienst hoeven voor geen enkel god of godin uit de ruimte oorlog te voeren, enkel om zich zelf te beschermen tegen allerlei soorten van oorlogsvoeringen, waarvan de waslijst lang is, grondstoffenoorlog, muntvaluta-oorlog, voedseloorlog, watervoorzienningsoorlog…..
  Met Extraterrestrials planeten koloniseren die er een andere samenlevingsmodel op nahouden en deel uitmaken van hun beschaving is zeker het overdenken waard.

  1. 1 grote happy clap klappende communistische leninistische stalinistische maoïstische sovjet bijenkorf clan alu can maar dan in de ruimte?
   nee dank je wel, ik ga liever gewoon (brein) dood

 19. aan anja,

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics

  we zullen zien, binnen de klerus van het vatikaan duurt het al meer dan 2000 jaar.
  De vorderingen der wetenschap, de ketters, copernicus, galileo, de zon draaide rond de Aarde, de Aarde was vlak ipv
  rond, godsdienstschilderijen, kinderen met zo’n klein vleugeltjes, een eend in gewicht kan zich niet naar de lucht verplaatsen om er mee te kunnen vliegen, pedofilieproblemen is de perfectionering van de gendefauts voor de medische genetica en geen kerkkwalzalvers.
  Door de wijsheid uit kerk of religiebijbels brengt geen enkele wetenschappelijk letter bij voor de exacte ruimtevaartwetenschap, daar zijn de wetenschappelijke bewijzen voor geleverd zonder de minste twijfels

  Wat met of zonder rakettenschild, wat zouden Extraterrestrials met hunne technologie de Aarde hoeven te reinigen, al dan niet tegen betaling, welk nut, wie laat zich hier voor schut zetten, op hun ruimtevaartwetenschappelijk peil voor kennis en techniek, en zelf willen leven binnen de Aardse oorlogsaarden, wie zou zo gek zijn, wat een presentatie van intellectueel beschavingspeil als ruimtevaarcivilisatie als Extraterrestrials zelf, terwijl defensie via oorlogsvoering zelf een milieuvervuiler blijft, maakt dat aan de gansen wijs in Lissabon. Doe maar rustig verder.
  Het werkt al met veel op de lachspieren, profiteer van je leven wat kort is, zolang het mogelijk is.
  Met de Aardse defensie en oorlogsaarden hebben Extraterrestrials zich niet in te laten, zo klinkt het
  het volgende stoort niemand.
  Waren de goden cosmonauten E. Von Daniken en terzelfder tijd
  de eerste godsdienststichters op de Aarde met als gevolg
  godsdienstoorlogen, waar bleven die goden en godinnen uit de ruimte om hun Aardse volgelingen te beschermen tegen het oorlogsgevaar op de Aarde, al vele eeuwen ver te zoeken tot op de dag vandaag.
  Personen als Aardse burgers zonder religie of godsdienst hoeven voor geen enkel god of godin uit de ruimte oorlog te voeren, enkel om zich zelf te beschermen tegen allerlei soorten van oorlogsvoeringen, waarvan de waslijst lang is, grondstoffenoorlog, muntvaluta-oorlog, voedseloorlog, watervoorzienningsoorlog…..
  Met Extraterrestrials planeten koloniseren die er een andere samenlevingsmodel op nahouden en deel uitmaken van hun beschaving is zeker het overdenken waard.

 20. ik weet niet met die Colleen

  het is in ieder geval een bloedmooie vrouw

  echt ! wat n schoonheid !

  ik heb haar films bekeken ( niet allemaa)

  tot nu toe ; geen probleem!

  Ik hou jullie op de hoogte wanneer ik ook maar iets van misinfo bemerk

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.