Verkiezingen

Deze pagina biedt links naar verscheidene betrouwbare en verifieerbare informatie over schandalen met betrekking tot de Amerikaanse verkiezingen. Ons meest fundamentele materiaal staat bovenaan de lijst, en wordt, voor diegenen die daarin geïnteresseerd zijn, gevolgd door aanvullende bronnen die dieper op de zaken ingaan. We raden je ten zeerste aan om deze pagina in zijn geheel door te lezen alvorens de diverse links te verkennen. Het WantToKnow.info team presenteert deze informatie als een gelegenheid om jezelf en anderen te informeren, en te inspireren tot samenwerking om de democratie te versterken en te bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Zie hier de originele link van deze pagina op WTK.info.

Het Verkiezingsschandaal is Bepaald Geen Partijdige Aangelegenheid:

We zijn er zeker van dat alle grote politieke partijen in alle landen al jarenlang, zo niet eeuwenlang, van tijd tot tijd verkiezingsfraude plegen, of hebben gepleegd. De hieronder vermelde informatie met betrekking tot verkiezingen toont het wangedrag aan van beide politieke partijen in Amerika. Dit vormt een bedreiging voor de basis van democratie.

Beste Verkiezingen Informatie Samenvattingen:

Voor de beste, meest beknopte introductie in de informatie met betrekking tot de Amerikaanse verkiezingen, raden we je ten zeerste onze verkiezingen-samenvattingen aan. Deze samenvattingen vol feitenmateriaal bieden je onthullende informatie over de verkiezingen uit gerespecteerde mediabronnen, met links direct naar de artikelen op de desbetreffende websites, zodat je de gepresenteerde informatie gemakkelijk kunt controleren. Als je al deze informatie leest, zul je willen weten waarom geen enkele mediaorganisatie al deze informatie samenbrengt om kiezers aan te moedigen om een terugkeer naar een echte representatieve democratie te eisen.

Twee-pag. verkiezingen informatie samenvatting
Ten-pag. verkiezingen informatie samenvatting
Who Counts Your Vote (two pages)

Beste Free Video’s Verkiezingen Informatie:

De HBO documentaire Hacking Democracy, over de verkiezingen, is een onthullende, 80 minuten durende video die cruciale informatie naar buiten brengt over nieuwe systemen om per computer te stemmen. Deze systemen stellen een aantal invloedrijke bedrijven in staat om in het geheim ons stemgedrag te registreren. Zowel Republikeinse als Democratische kandidaten ontdekten dat hun stemmen schaamteloos gemanipuleerd werden, maar op de één of andere manier slaagde de media er niet in om verslag te doen van deze verbijsterende incidenten. Dit is niet een kwestie van wie of welke partij er wint, maar meer van of we wel in een echte representatieve democratie leven met eerlijke verkiezingen. Mis deze documentaire niet, hij is vrij verkrijgbaar in onderstaande link. De tweede video, Votergate, is een 35 minuten durende onderzoeksdocumentaire die een overvloed aan uitstekende en betrouwbare informatie biedt.

HBO: Hacking Democracy
Votergate

Belangrijkste Verkiezingen Informatie Document:

Deze compilatie van samenvattingen van grote nieuwsartikelen en andere kritische informatie over verkiezingsfraude geeft een uitstekend overzicht van de problemen waarmee we te maken hebben bij het in stand houden van de democratie, en wat we eraan kunnen doen. Verkiezingsfraude.

Toonaangevende Nieuwsartikelen Verkiezingen Informatie:

We hebben een grote hoeveelheid nieuwsartikelen van zeer gerespecteerde mediabronnen verzameld, waarin verschillende aspecten van de verkiezingsfraude aan het licht worden gebracht. Er worden altijd links gegeven naar de originele bronnen voor verificatie. De eerste link hieronder bevat citaten uit bijzonder onthullende nieuwsartikelen, waarbij de belangrijkste artikelen als eerste gerangschikt zijn. De tweede link bevat dezelfde citaten, gesorteerd op plaatsingsdatum op WantToKnow.info. De derde link rangschikt ze op datum van artikel. De vierde link hieronder bevat een lijst van headlines en links naar enkele van de belangrijkste artikelen. Onder deze vier links worden headlines en links gegeven naar de volledige tekst van enkele van de beste artikelen.

Zeer onthullende nieuwscitaten verkiezingen
Nieuwscitaten gesorteerd op plaatsingsdatum website
Nieuwscitaten gestorteerd op datum (teruglopend)
Headlines and links

Beste Nieuwsartikelen Verkiezingen Informatie:

New York Times: Serieuze problemen bij de stembus, tienduizenden stemmen niet geteld
CNN: Stemmachines gevaar voor Amerikaanse democratie
Los Angeles Times: Elektronische stemmachine in 10% van de gevallen fout
Washington Post/MSNBC News: Kritiek op veiligheid elektronische stemmachine
Newsweek bericht over “ergste tekortkomingen ooit met stemmachines”

Verkiezingen Informatie Deelonderwerpen:

Een korte geschiedenis van gecomputeriseerde verkiezingsfraude
Twee geheimzinnige sterfgevallen die de geschiedenis veranderden: Wellstone and Carnahan
Manipulaties met betrekking tot Howard Dean in 2004 – onthullende informatie door Associated Press/ABC

Wat Jij Kunt Doen Aan het Verkiezingsschandaal:

We zijn ervan overtuigd dat we, door samen te werken, een betere, mooiere toekomst kunnen en zullen bouwen. Als we angst, stilzwijgen en polarisatie achter ons kunnen laten, kiezen we ervoor ons aan te sluiten bij een groeiend aantal mensen dat zich wijdt aan samenwerken voor het welzijn van iedereen in onze wereld. Jij kunt nu een verschil maken door deze informatie over het verkiezingingsschandaal te verspreiden en te delen met je familie, vrienden en collega’s.

Hieronder een paar tips:

Email pagina: klik hiervoor op de gelijknamige link bovenaan iedere pagina.
Print pagina: klik hiervoor op de gelijknamige link bovenaan iedere pagina.
Contact media en politiek: klik hier.
Wat jij nog meer kunt doen? Klik hier.