Inspiratie

Inspirerende Bronnen

Deze pagina biedt links naar verschillende uitstekende bronnen vol zinvolle inspiratie. Waar deze website zich specialiseert in informatie over grote doofpotschandalen die schokkend kunnen zijn, is het voor ons daarnaast erg belangrijk om deze informatie in balans te brengen met positief materiaal dat ons inspireert om het beste uit onszelf te halen, en dat ons helpt herinneren dat er altijd hoop en inspiratie is, zelfs in de meest donkere tijden. We hopen dat je bij het lezen van deze prachtige, inspirerende verhalen echt geïnspireerd raakt om angst te transformeren in hoop en vertrouwen. Samen kunnen en zullen we een betere toekomst bouwen. Zie hier de originele link naar deze pagina op WTK.info.

Inspirerende Verhalen en Nieuwsartikelen:

We hebben een keuze gemaakt uit de vele inspirerende verhalen en nieuwsartikelen die op Internet en andere plekken te vinden zijn, en hebben veel van de beste bronnen hier voor je beschikbaar gesteld. De eerste link hieronder bevat korte citaten uit ongelooflijk inspirerende nieuwsartikelen, waarbij de belangrijkste artikelen als eerste gerangschikt zijn. De tweede link bevat dezelfde citaten, gesorteerd op plaatsingsdatum op WantToKnow.info. De derde link rangschikt ze op datum van artikel. De vierde link hieronder bevat een lijst van headlines en links naar vele zeer inspirerende verhalen. Onder deze vier links vind je headlines en links naar de volledige tekst van enkele van de allerbeste artikelen.

Zeer inspirerende nieuwscitaten
Citaten gesorteerd op plaatsingsdatums website
Citaten gesorteerd op datum (teruglopend)
Headlines en links naar verhalen

Beste Inspirerende Verhalen en Artikelen:

Een sterke vader geeft alles voor zijn gehandicapte zoon – een kort zeer inspirerend verhaal
De taxirit die ik nooit zal vergeten: haar laatste reis in haar herinnering
Beoordeel een boek niet op zijn kaft
Een zeer inspirerende bijna-dood-ervaring
‘Wetenschap van het hart’ verbetert leven van topmanagers
Iets voor Stevie – de schoonheid van de menselijke natuur onthuld
Academische burgemeester transformeert Bogotá
De Kerstwapenstilstand – inspirerend Kerstverhaal
De laatste wens van een kleine jongen – inspirerend verhaal van het begin van Stichting Doe Een Wens

Nederlandse artikelen

Fred Burks, oprichter WTK VS: ‘Ook Bush en Cheney hebben een hart’
Medium John Haan: ‘Ik heb maar één doel: mensen helpen’
Hemelse boodschapper Maudy Fowler: ‘Hoe meer harten ik bereik, hoe beter’

Inspirerende Samenvattingen:

Enkele twee-pagina samenvattingen bieden diepe inspiratie en een uitnodiging tot transformatie. De eerste geeft een beknopte beschrijving van wat er in de wereld achter de schermen gaande is, en biedt vervolgens een aantal inspirerende suggesties voor hoe we samen kunnen werken en een betere toekomst kunnen bouwen voor onszelf en de wereld. De overige samenvattingen geven diepgaande, inspirerende ideeën over hoe je het beste uit jezelf kunt halen en jezelf diepgaander met anderen kunt verbinden.

Een betere toekomst bouwen
Simpele sleutels voor een vollediger leven
Principes van transformatie
Verschuivende paradigma’s

Beste Inspirerende Gratis Video’s:

Deze collectie van korte, inspirerende video’s zal zeker je hart raken en je ziel zalven. Eén fantastische video (15 min.), die een Emmy Award won, laat het ongelooflijk inspirerende werk van ‘Challenge Day’ zien. Het transformerende dagprogramma van ‘Challenge Day’, ieder jaar aangeboden op honderden middelbare scholen, stelt leerlingen open voor hun gedeelde menselijkheid op een manier die gewoonweg wonderbaarlijk is. Een andere ontroerende video (15 min.) laat zien hoe een buitengewoon inspirerende man, die tegenslagen heeft overwonnen die je je nauwelijks voor kunt stellen, door verschillende groepen gekozen wordt tot één van de meest inspirerende sprekers ter wereld. Andere korte maar erg inspirerende video’s zullen je inspireren om naar je eigen leven te kijken op een veel positievere manier. De beste inspirerende video’s.

Meest Inspirerende Gedichten:

Deze korte, inspirerende gedichten zullen je zeker in het hart raken, en je inspireren om je open te gaan stellen voor je diepere potentieel in het leven. Zelfs al heb je enkele ervan in het verleden al gelezen, goede gedichten zijn ervoor bedoeld steeds opnieuw gelezen te worden en ons steeds opnieuw te inspireren. Lees ze langzaam en aandachtig om de diepe wijsheid erin te proeven. Meest inspirerende gedichten.

Meest Inspirerende Artikelen:

Dit korte, maar ongelooflijk inspirerende artikel herinnert ons eraan dat we hier zijn met een reden. We zijn ervoor gemaakt om hulp te bieden in moeilijke tijden. Wanneer de storm steeds dreigender wordt, kunnen we ons herinneren wat ons hogere doel is en kunnen we samenkomen om te bouwen aan een betere toekomst voor onszelf, zelfs als onze kansen gering lijken. Mis dit zeer inspirerende essay niet! Jij bent hiervoor gemaakt.

Andere Inspirerende Bronnen:

De inspiratie-afdeling van onze bronnenlijst bevat korte samenvattingen van de meest inspirerende boeken, video’s en magazines die we gevonden hebben. Er worden altijd links gegeven zodat je een bron zelf aan kunt schaffen. Inspirerende bronnen.

Deelonderwerpen van Inspiratie en Persoonlijke Ontwikkeling:

Levensdoel, Levensintenties, Angst Transformeren, en Kwaliteit van Leven. Het meest krachtige dat je voor jezelf kunt doen is helderheid verkrijgen over het hogere doel in je leven en je intenties. Voor diegenen die nog niet zoveel tijd besteed hebben aan dit gebied: de eerste link hieronder is een beknopte gids om je levensdoel en belangrijke intenties te ontdekken en ontwikkelen. De tweede link helpt je om je diepste angsten onder ogen te zien. Het derde item geeft je inspirerende ideeën om je kwaliteit van leven te verbeteren. Al deze bronnen zijn een krachtige uitnodiging voor je om een geïnspireerder leven te leiden, waarin je iedere dag een zinvol doel en focus hebt.

Levensdoel en levensintenties
Transformeer angst door aan kern-issues te werken
Inspirerende ideeën om de kwaliteit van je leven te verbeteren

Over onze onderlinge verbondenheid en een zinvolle manier om armoede te beëindigen:
Moment of Love: Iedereen in de wereld heeft een hart
Web of Love: We zijn allemaal verbonden door liefde
De cyclus van armoede doorbreken

Andere aanbevelingen voor Inspiratie en Transformatie.

Een zusterwebsite van WantToKnow.info onderzoekt alle doofpotschandalen die op WantToKnow.info genoemd worden, plaatst ze in een ruimere spirituele context en verbindt ze met enkele van de vele inspiratie- en transformatiebewegingen die momenteel actief zijn in de wereld. Zie de uitnodigende portal voor het wereldwijde Transformation Team in de eerste link hieronder. De tweede link hieronder verwijst naar een korte lijst van de meest transformerende en inspirerende boeken, video’s, magazines en gedichten die verkrijgbaar zijn, op aanraden van Fred Burks, oprichter van deze website. Door ons open te stellen voor krachtige transformatie van binnenuit, kunnen we ons meer verbonden voelen met iedereen om ons heen, en kunnen we effectiever samenwerken in de transformatie van zowel onze persoonlijke levens als de wereld om ons heen door middel van liefde, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling.

Website van het wereldwijde Transformatie Team
Aanbevelingen oprichter WantToKnow.info Website Founder

Verspreid de Inspiratie!

Als de prachtige inspirerende bronnen die hier gepresenteerd worden je geraakt hebben, overweeg dan om de inspiratie te verspreiden naar je collega’s en vrienden. Klik op de ‘Email pagina’-link bovenaan iedere inspirerende pagina van deze website. Hoewel we zoveel mogelijk mensen willen informeren over de grote doofpotschandalen in de wereld, zou het werk van WantToKnow.info/.nl niet compleet zijn als we niet ook hoop en inspiratie zouden bieden zodat mensen kunnen zien dat we echt een verschil kunnen maken.