Veel Gestelde Vragen

Deze pagina is bedoeld om u verder te helpen als u vragen heeft of problemen ondervindt bij het gebruik van deze site. Wanneer u niet het gewenste antwoord vindt op uw vraag dan kunt u ons altijd bereiken via het contact formulier.

Reacties:

Op de WantToKnow site worden de laatste reacties bovenaan getoond maar reacties op andere reacties natuurlijk onder deze betreffende reactie. Bezoekers kunnen tot 1 niveau diep reageren op andere reacties.

Het is vaak gangbaar om andere mensen die andere reacties hebben geschereven te adresseren met het @ symbool. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen reageren met @Selena op een eerdere reactie van Selena.

Moderatie van reacties:
Het kan voorkomen dat uw reactie in moderatie wordt gehouden. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer u te veel links in uw reactie zet of bepaalde woorden gebruikt waar op gefilterd wordt.
Ook kan het zijn dat onze anti-spam services uw reactie onterecht blokkeerd.

Nieuwsbrief:

WantToKnow verstuurt elke zondag een wekelijkse nieuwsbrief uit. U kunt zich eenvoudig voor deze gratis service opgeven door uw naam en email in het nieuwsbrief formulier in te voeren op de voorpagina van deze site.

Agenda:

De Agenda toont alle agendapunten op datum met de meest recente gebeurtenis bovenaan de lijst. Wilt u ook uw event op de WantToKnow agenda vermelden en voor een kleine vergoeding van € 25 per maand een grote groep mensen bereiken? Klik dan hier.

RSS-Feeds:

Wat is een RSS-Feed?:
RSS Feeds worden vooral aangeboden bij weblogs, fora of nieuwssites om bezoekers of abonnees op de hoogte te kunnen houden van het laatste artikel/nieuws op de betreffende sites. Weblogs en forums worden meestal bijgehouden met speciaal ontwikkelde publicatiesoftware. Dit soort software genereert naast de reguliere (X)HTML-output ook vrij eenvoudig, of zelfs automatisch, een RSS-feed.

RSS-feeds worden in de regel gegenereerd door de publicatiesoftware van degene die een website onderhoudt. Deze vorm van publiceren is niet louter voorbehouden aan webloggers. Ook grote webuitgaven als De Volkskrant, Trouw, Washington Post en New York Times publiceren hun kopij behalve in HTML ook in RSS.

RSS-feeds zijn te lezen via een speciale RSS-lezers, maar kunnen ook via speciale websites worden gelezen (zoals Google Reader). De meeste grote browsers ondersteunen RSS, zo bevat de Safari-browser van Apple sinds 2005 een ingebouwde RSS-lezer. Ook Mozilla Firefox heeft een ingebouwde RSS-lezer (genaamd ‘Live Bookmarks’). Opera ondersteunt RSS al vanaf versie 8. En sinds versie 7 ondersteunt ook Internet Explorer het gebruik van RSS-feeds. Ook voor sommige mobiele telefoons, voornamelijk smartphones, zijn RSS-lezers te verkrijgen. (Bron Wikipedia)

De WantToKnow Rss-Feeds:
De WantToKnow website heeft 4 verschillende RSS-Feeds waar u zich op kan abonneren.

De algemene RSS-Feed: http://www.wanttoknow.nl/feed/
De algemene Reacties RSS-Feed: http://www.wanttoknow.nl/comments/feed/
Een specifieke dossier Rss-Feed: http://www.wanttoknow.nl/dossiers/hoofdartikelen/feed/
Een specifieke artikel reacties Rss-Feed: http://www.wanttoknow.nl/nieuws/zinkt-japan/feed/

kopieer de bovenstaande URL’s in uw RSS-lezer om u bijvoorbeeld te abonneren op de algemene RSS-Feed of op de hoogte te blijven van reacties op een specifiek artikel. Elk artikel biedt daarnaast de links naar de specifieke RSS-Feeds vlak boven de artikel reacties.

Dossiers:

WantToKnow beschikt over een aantal Dossiers zoals “Politiek”, “Gezondheid” etc. De Dossiers zijn een verzamelplek voor de gepubliceerde artikelen op WantToKnow. Het kan zijn dat een artikel in meer dan 1 dossier tuishoort en zo kan het dus gebeuren dat u een artikel soms in verschillende dossiers terugvindt.

Trefwoorden:

WantToKnow biedt met trefwoorden rechtsonderin de homepage een alternatieve site navigatie. Wanneer een trefwoord vaak aan een artikel wordt toegekend zal het groter worden weergegeven in het trefwoorden overzicht.

Adventeren op WantToKnow:

U kunt voor een kleine vergoeding adverteren op WantToKnow en zodoende gegarandeerd een grote groep mensen bereiken. Neem voor meer informatie contact op via ons webformulier.

Muziek:

WantToKnow biedt in samenwerking met de getalenteerde muzikant Marc van Mouric muziek aan op de website. Wanneer u op het Muziek icoontje in het snelmenu aan de rechterzijde klikt zal de player deze muziek automatisch op de achtergrond voor u afspelen wanneer u door de site navigeert. Het kan zijn dat de player achter het actieve browserscherm verdwijnt. U kunt deze dan weer bereiken door er op te klikken in de onderste taakbalk van uw besturingssysteem.

WantToKnow Account:

U kunt vrijblijvend een account aanmaken op WantToKnow via de login link bovenaan deze pagina. Dit account kunt u gebruiken wanneer WantToKnow merkt dat er behoefte is om bij bepaalde artikelen de reacties alleen voor mensen met een WantToKnow account toe te staan. Dus wees er op tijd bij, just in case.

Volg WantToKnow:

U kunt eenvoudig op de hoogte blijven van alle WantToKnow activiteiten via onze eerder besproken RSS. U kunt dat echter ook via de beroemde Sociale netwerk Sites zoals Twitter en Facebook waar we ook actief zijn.

Issues in het gebruik van de website:

Wanneer u gebruik maakt van de site en u loopt tegen een fout aan in bijvoorbeeld de weergave dan horen we daar graag over via het hieronder bestemde formulier. Er zijn een aantal verplichte velden die u dient in te vullen zoals uw gebruikte browser en browserversie (Browsermenu: Help->Over Internet Explorer/Firefox), welke pagina het betreft en natuurlijk wat de fout is.

  Formulier voor het melden van website fouten

  Uw naam (*)

  Uw E-mail (*)

  Browser waar het probleem in speelt (meerdere keuzes mogelijk) (*)

  De Browser Versie van bovenstaande keuze(s) (*)

  Onderwerp (*)

  Uw Melding, graag kort en bondig en stapsgewijs (*)

  * Verplicht veld