Adverteren op WantToKnow

Heeft u interesse om te adverteren op WantToknow?

 

WantToKnow is een populaire site, die sinds 2008 in de lucht is. Wij zitten al enkele jaren op een bezoekersaantal van tussen de 235.000 en 300.000 per maand. (uniek 165.000). Elke maandag sturen we een nieuwsbrief met de actuele onderwerpen van de site, van de week ervoor, naar zo’n 8000 personen.

Een doelgroep die aantrekkelijk kan zijn voor duurzame, bewuste adverteerders. Bedrijven, organisaties en instellingen die deze doelgroep van wakkere, bewuste en oplettende mensen willen bereiken.Dit kan door middel van eenvoudige banners, die een doorklik naar (een) andere website(s) geven. Er zijn echter meer mogelijkheden op de site en/of via de nieuwsbrief Neem over de mogelijkheden contact met ons op.

Daarbij is het essentieel dat advertentionele/promotionele uitingen van genoemde organisaties, bedrijven en instellingen, in overleg met de uitgever van WantToKnow worden goedgekeurd. Wij zien de inkomsten vanuit deze bron, als een essentieel onderdeel van de financiering van deze site, doordat donaties en giften ontoereikend zijn om een site als deze te runnen.

Onze agenda al gezien?
Een commerciële aankondiging van een evenement, lezing, beurs of manifestatie promoten? Gebruik dan onze agenda. Het is heel simpel.. Plaatsing aldaar kost € 45,- per maand of deel van een maand. Voor de aankondiging van een langere termijn, bijvoorbeeld 2 of 3 maanden van tevoren, kunnen we een speciale aanbieding maken. We nodigen je met nadruk uit om deze aankondigingen niet té laat te doen..!

Met gesloten beurzen?
Soms is het mogelijk dat we geld als ruilmiddel in dit kader, links laten liggen. We kunnen dan mogelijk via een ‘ruil’ de plaatsing van een banner en/of agendapunt bewerkstelligen. Neem voor deze mogelijkheid gewoon ook even contact met ons op!

Bedrijven en organisaties die op non-profit basis werken, geven we graag een steuntje in de rug. Wij behoren immers tot dezelfde groep! Ook vertegenwoordigers van deze groep nodigen we van harte uit contact met ons op te nemen.

Interesse?
Neem dan contact op via het onderstaande formulier. Je hoort op korte termijn van ons.

 

    Uw naam*

    Uw E-mail*

    Onderwerp*

    Uw Bericht*

    * = Verplicht veld