Mind Control

Deze pagina biedt links naar verscheidene betrouwbare en verifieerbare informatiebronnen met betrekking tot mindcontrol. Ons meest fundamentele materiaal staat bovenaan de lijst, en wordt, voor diegenen die daarin geïnteresseerd zijn, gevolgd door aanvullende bronnen die dieper op de zaken ingaan. We raden je aan om deze pagina in zijn geheel door te lezen alvorens de diverse links te verkennen. Het WantToKnow.nl team presenteert deze informatie over mindcontrol als een gelegenheid om jezelf en anderen te informeren, en te inspireren tot samenwerking om de democratie te versterken en te bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Zie hier de originele link naar deze pagina op WTK.info.

Mind Control Samenvattingen:

Voor de beste, meest beknopte introductie in mindcontrol, raden we onze samenvattingen aan. Deze samenvattingen vol feitenmateriaal bieden onthullende informatie uit belangrijke boeken en vrijgegeven regeringsdocumenten. De gepresenteerde informatie wordt ondersteund door een groot aantal voetnoten en links, die naar regeringsdocumenten en andere betrouwbare bronnen verwijzen, die ter verificatie geraadpleegd kunnen worden. De eerste twee links in het lijstje hieronder zijn algemene samenvattingen. De volgende drie zijn 10-pagina samenvattingen van uitstekende, goed onderbouwde boeken over mindcontrol.
2-pagina samenvatting: Mindcontrol Doofpot
10-pagina samenvatting: De Geheimen van Mindcontrol
10-pagina samenvatting: Dr. Armen Victorian; verschillende aspecten van mindcontrol
10-pagina samenvatting: A Nation Betrayed door mindcontrol overlevende Carol Rutz (uitstekende voetnoten)
10-pagina samenvatting: Bluebird door Dr. Colin A. Ross over betrokkenheid medici

Belangrijkste Mindcontrol Document:

Een vrijgegeven CIA-document over mindcontrol beschrijft een experiment in het creëren van onbewuste moordenaars, waarbij twee vrouwen betrokken waren: “Mevrouw [A] (die van tevoren een angst voor vuurwapens had geuit), kreeg instructies om iedere mogelijkheid uit te proberen om Mevrouw [B] (op dit moment diep onder hypnose), te wekken. Als ze hierin niet slaagde, zou ze een pistool pakken en op Mevrouw [B] schieten. Ze kreeg ingeprent dat haar woede zo groot zou zijn, dat ze niet zou aarzelen om [B] te vermoorden als straf voor het niet wakker worden. Mevrouw [A] voerde deze instructies tot op de letter nauwkeurig uit, inclusief het afvuren van het (ongeladen) pistool, en viel vervolgens in een diepe slaap. Beide vrouwen werden gewekt, en vertoonden een totaal geheugenverlies met betrekking tot de hele gebeurtenis. Het pistool werd opnieuw aan Mevrouw [A] gegeven, maar in wakkere staat weigerde ze het aan te nemen of op te pakken. Ze ontkende ten stelligste dat de hier weergegeven scène had plaatsgevonden”.

Belangrijkste Mindcontrol Document
NB: klik op voetnoot om toegang te krijgen tot het originele vrijgegeven document, of klik hier.

Toonaangevende Mindcontrol Nieuwsartikelen:

We hebben een grote hoeveelheid nieuwsartikelen van zeer gerespecteerde mediabronnen verzameld, waarin verschillende aspecten van de mindcontrol-doofpot aan het licht worden gebracht. Er worden altijd links gegeven naar de originele bronnen voor verificatie. De eerste link hieronder bevat citaten uit bijzonder onthullende nieuwsartikelen, waarbij de belangrijkste artikelen als eerste gerangschikt zijn. De tweede link bevat dezelfde citaten, gesorteerd op plaatsingsdatum op WantToKnow.info. De derde link rangschikt ze op datum van artikel. De vierde link hieronder bevat een lijst van headlines en links naar enkele van de belangrijkste artikelen over mindcontrol. Hieronder worden headlines en links naar de volledige tekst van enkele van de beste artikelen gegeven.

Beste Mindcontrol Nieuwsartikelen:

Washington Post over Psychologische Manipulatie door Geheime Overheidsprogramma’s (Psyops)

Mindcontrol Informatiebronnen:

Onze bronnenlijst bevat korte samenvattingen van de beste boeken, video’s en websites die we gevonden hebben, met betrouwbare informatie over mindcontrol. Iedere bron wordt beoordeeld op belang en betrouwbaarheid. Links worden altijd gegeven zodat je een bron kunt aanschaffen of gratis kunt bekijken. Korte samenvattingen.

Beste Gratis Mindcontrol Video:

The History Channel heeft een fascinerende documentaire geproduceerd: Mind Control –America’s Secret War. Deze verbijsterende docu onthult het ultrageheime programma van de Amerikaanse overheid om controle te verkrijgen over het brein van mensen. Het toedienen van LSD en het geven van elektroshocktherapie in gigantische doses aan nietsvermoedende burgers, vormt slechts een onderdeel van dit verbijsterende programma. Interviews met betrokken artsen, psychiaters en slachtoffers laten de rillingen over je rug lopen. Ongelooflijk goed onderzocht en uitgezonden door het gerespecteerde History Channel: deze documentaire mag je niet missen als je de ‘geheime oorlogen’ wilt doorgronden. Bekijk de documentaire hier.

Overige Gratis Video’s Gerelateerd aan Mindcontrol:

De uitstekende documentaire CIA Secret Experiments van National Geographic Channel onderzoekt de moord op een CIA agent en de verbanden met de schimmige wereld van mindcontrol. Conspiracy of Silence is een indrukwekkende, verontrustende documentaire die een landelijk netwerk van kindermisbruik en pedofilie aan het licht brengt, dat tot in de hoogste kringen van de overheid getraceerd wordt. Conspiracy of Silence, met onverschrokken onderzoeker John DeCamp, een hoog onderscheiden Vietnamveteraan en zestien jaar lang senator voor de staat Nebraska, onthult hoe misdadige elementen, in alle lagen van de overheid, betrokken zijn bij systematisch kindermisbruik en pedofilie, om aan de basale behoeften van belangrijke politici te voldoen.
CIA Secret Experiments
Conspiracy of Silence

Mindcontrol Overige Onderwerpen:

Belangrijke Media-artikelen tonen aan dat microchip-implantaten al in mensen gebruikt worden
C-SPAN, NY Times Book Review onthullen geheime overheidsprogramma’s voor het trainen van ‘psychic killers’
Insider binnen overheid onthult geschiedenis en informatie over Mindcontrol technieken
Korte opsomming van mensen, gebruikt als proefkonijn door Amerikaanse overheid en leger

Voor Slachtoffers van Mindcontrol-programma’s:

We zijn niet in staat professioneel advies te geven aan diegenen die hulp zoeken bij het herstellen van een door mindcontrol veroorzaakt trauma. We kunnen wel een aantal goede bronnen aanbevelen die informatie, hulp en ondersteuning bieden. Naast het bekijken van de vele documenten die in dit informatiecentrum aanbevolen worden, raden we de uitstekende, steun biedende website NAFF aan. Andere nuttige websites voor slachtoffers zijn www.survivorship.org, www.aches-mc.org, en http://members.aol.com/SMARTNEWS/index2.html [http://www.peopleconnectionblog.com/2008/11/06/hometown-has-been-shutdown]. We raden je ook aan je open te stellen voor hogere leiding, en alleen om steun te vragen die in het belang van iedereen is. Voor meer hierover, zie www.weboflove.org/simplekeys. Als je voldoende tijd besteedt aan deze bronnen (hoewel er ook af en toe een terugslag zal zijn), zijn we ervan overtuigd dat je in je leven steeds meer in de richting van herstel, integratie en verbondenheid beweegt.

Wat Jij Kunt Doen aan de Mindcontrol Doofpot:

We zijn ervan overtuigd dat we, door samen te werken, een betere, mooiere toekomst kunnen en zullen bouwen. Als we angst, stilzwijgen en polarisatie achter ons kunnen laten, kiezen we ervoor ons aan te sluiten bij een groeiend aantal mensen dat zich wijdt aan samenwerken voor het welzijn van iedereen in onze wereld. Jij kunt nu een verschil maken door deze informatie over mindcontrol te verspreiden en te delen met je familie, vrienden en collega’s.

Hieronder een paar tips:

Email pagina: klik hiervoor op de gelijknamige link bovenaan iedere pagina.
Print pagina: klik hiervoor op de gelijknamige link bovenaan iedere pagina.
Contact media en politiek: klik hier.
Wat jij nog meer kunt doen? Klik hier

We zijn ervan overtuigd dat we, door samen te werken, een betere, mooiere toekomst kunnen en zullen bouwen. Als we angst, stilzwijgen en polarisatie achter ons kunnen laten, kiezen we ervoor ons aan te sluiten bij een groeiend aantal mensen dat zich wijdt aan samenwerken voor het welzijn van iedereen in onze wereld. Jij kunt nu een verschil maken door deze … informatie te verspreiden en te delen met je familie, vrienden en collega’s.