Advertentie

Elite Shungiet: Balans vanuit de diepte van het Carbon


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *
x

x

x

OP VELER VERZOEK HERHAALD!

Krachtig balancerend,
X

mentaal en fysiek en energetisch zuiverend!
x

Shungiet,

een uniek mineraal..
X

2019 © WantToKnow.nl/.be
x

Shungiet is maar op één plek in de wereld te vinden. Het is dus een zeldzame, maar ook een eeuwenoude steen. Haar naam komt van de enige plek waar het gesteente te vinden is, namelijk de streek met de welluidende naam Shun’ga (Шуньга), die aan een groot meer ten oosten van Finland ligt. Maar het is niet alleen de zeldzaamheid waardoor deze steen zo uniek is. Shungiet is namelijk een steensoort die -heel bijzonder- bijna volledig uit een zeldzame ‘Fullereen’ ofwel ‘Buckyball’-carbon bestaat.. Het is deze speciale vorm van koolstof, die ook de eigenschap/kwaliteit van Shungiet bepaalt. Het werd pas enkele decennia geleden ontdekt, toen het onder electronen-microscopen kon worden bekeken; een bijzonder fascinerend materiaal!

De fullerenen, of de nano-moleculaire carbonvormpjes waaruit Shungiet is opgebouwd, hebben hun naam te danken aan de beroemde architect Richard Buckminster Fuller (1895-1983). Deze meneer Fuller (HIER) werd bekend om zijn bouwstijl, waarbij hij gebruik maakte van kleinere geometrische vormen om krachtige, bolvormige constructies te maken.

Een computermodel van een ‘Fullereen’/’Buckyball’

Zo’n bolvormige fullereen heeft iets weg van een voetbal, zoals je hiernaast kunt zien. Doordat deze zijn opgebouwd uit verschillende gelijkmatige vlakken. In de afgelopen jaren is gebleken dat deze geometrische patronen ook in de natuur voorkomen en zelfs in de Ruimte kunnen worden gevonden als elementaire bouwstenen van het leven. Volgens astronoom Letizia Stanghellini is het zelfs goed mogelijk dat deze “fullerenen van buiten de aarde, de zaadjes zijn geweest voor het leven op onze aarde.”

Een natuurlijk filter
Shungiet bestaat dus uit een bijzondere vorm van carbon-moleculen. En zoals je weet is carbon/koolstof van nature een filtrerende stof, die in de moderne industrie dankbaar wordt gebruikt, bijvoorbeeld in grote waterfiltratie plantages. Een techniek die niet nieuw is, maar waarvan historici bewijs vonden, van het gebruik van carbonfiltratie door de oude Egyptenaren. Zij zouden de koolstof hebben ingezet voor water- en luchtfiltratie. Ook verwijzen vele teksten in het Sanskriet, van 2000 jaar voor Chr., naar het gebruik van houtskool en andere carbonstoffen bij het reinigen van water.

Het ‘Onega’-meer waar tsaar Peter en zijn troepen, de effecten van Shungiet beleefden en daarna deelden met de wereld..

Ook het gebruik van Shungiet voor medicinale doeleinden kent ook een bijzondere geschiedenis. Volgens de overlevering zou Tsaar Peter de Grote op zijn tochten door Rusland in het Shun’ga-gebied zijn geweest. Hij en zijn mannen waren zeer vermoeid en besloten te rusten in een nederzetting aan het grote meer. Daar kreeg hij het advies om te baden in het water van het meer en het te drinken.

Volgens de verhalen knapte het leger van de Tsaar hier zo van op, dat ze de slag om Poltava in 1709 met gemak wonnen. Daarop gaf de Tsaar het bevel om bij het meer een groot badhuis te laten bouwen, zodat zijn volk optimaal gebruik kon maken van de effecten van het water.

Neutraliseert ook EMS, elektro-magnetische straling..
Tegenwoordig wordt Shungiet ook veel gebruikt bij mensen die gevoeligheid voor straling aan de dag leggen. Vele mensen beschrijven een duidelijk verschil in ervaring, wanneer de steen wordt geplaatst op een plek waar veel straling ontstaat (de meterkast, het modum). Ook kan de steen gemakkelijk op een bureau of nachtkastje worden geplaatst. In die zin heeft Shungiet dezelfde werking als toermalijn.

Metafysische effecten
Vele mensen maken ook dankbaar gebruik van de Shungiet om haar diepe energetische effecten. Zo deelt de steen haar moleculaire opbouw met diamant. Diamant heeft alleen een veel hogere dichtheid (hardheid = 10). De steen wordt daarom beschreven als een steen van uitersten, beiden mogelijk vanuit hetzelfde begin. Carbon kan zo zacht en donker zijn als houtskool en ook zo hard en licht zijn als diamant.

Shungiet helpt ons om ons bewust te worden van onze eigen eigenschappen langs dit spectrum. Onze zachte kant én onze harde kant; onze donkere én onze lichte kant. In de kern is het één en dezelfde. Daarnaast is onze eigen, menselijke dna-structuur ook opgebouwd uit carbon. De lange strengen die de moleculen van het carbon vormen, stellen ons daarmee letterlijk, in staat mens te zijn. Ook zorgt deze structuur voor een andere bijzondere eigenschap: Shungiet is namelijk elektrisch geleidend. Veel energiewerkers gebruiken Shungiet als kanaal om energie doorheen te sturen. Dan gaat er een lichtje branden..!

x

x

Praktische toepassing
De Shungiet-steen doet zijn ‘werk’ als hij wordt gebruikt, dáár waar balans nodig is en energetische ‘oneffenheid/onbalans’ dient te worden opgeheven. Wanneer je water, dat in contact is geweest (via speciale zuivere ‘Elite’ stenen in karaf, of onderzetter ónder karaf) met Shungiet gebruikt, zal de energetische uitstraling van de Shungiet het water bekrachtigen. Ons lichaam neemt deze energetische energie op uit het drinkwater en dat zal voelbaar zijn als een (herstel van) hogere vitaliteit. Vooral energetische klachten als oorzaak van hoofdpijn, spierspanning, hoge bloeddruk en slapeloosheid, zullen positief worden beïnvloedt door de Shungiet.

Elite shungiet heeft vanuit de juiste hoek een karakteristieke glas.

Elite Shungiet, uniek voor ‘zuivering’

(van drinkwater tot je energie-lichaam)..!

Hoewel de energetische eigenschappen van Shungiet universeel zijn, is helaas niet alle Shungiet even geschikt om te worden gebruikt in drinkwater. Type 1 Shungiet, ook wel ‘Elite’ Shungiet genoemd, mag zo worden genoemd, wanneer de steen voor 98% uit carbon bestaat. Deze zuivere vorm is bijzonder zeldzaam. Type 2 ‘zwart’ Shungiet is een minder zuivere vorm en bestaat voor ong. 65% uit carbon. Het overige deel van de steen bestaat dan uit andere mineralen.

Het is daarom wijs om enkel Shungietwater te maken met type 1 – Elite Shungiet, omdat type 2 Shungiet deels kan bestaan uit andere, toxische mineralen.We spreken hier dus, voor de goede orde, over het plaatsen van de stenen IN HET WATER. Gewoon shungiet is wel indirect te gebruiken voor water-bekrachtiging, wanneer je een glas water op bijvoorbeeld een onderzetter van Shungiet plaatst. Maar het zuivere Elite Shungiet heeft wel een sterkere werking, omdat het bijna helemaal uit het heilzame carbon bestaat en je het dus IN HET WATER kunt plaatsen..

Daarnaast is het belangrijk om Shungietwater altijd in een glazen fles, karaf of pot te maken. Het carbon in Elite Shungit is zo sterk, dat het op den duur de gifstoffen uit het plastic zal proberen af te breken. De stoffen worden dan eerst uit het harde plastic getrokken en vervolgens langzaam opgelost. En dat wil je natuurlijk niet in jouw drinkwater hebben..! Hieronder een kort filmpje over de verschillende positieve eigenschappen van Shungiet:

 

* * *

Daarom deze
Elite Shungiet-aanbieding!

x
(geldig t/m dinsdag 11 juni)
X

Met de kennis van het bovenstaande artikel, vonden wij voor jou een aantal bijzondere ‘Elite Shungiet’ producten, die wij zelf importeren vanuit Rusland, zoals gezegd, de enige vindplaats van het mineraal ter wereld! Zo kan je de bijzondere eigenschappen van deze prachtige steen eenvoudig toepassen in je dagelijkse leven. Dit zijn de unieke Shungiet-artikelen:


1. Elite Shungeit stenen-set

Eén van de bijzondere eigenschappen van Elite Schungite is dat het water activeert én uitmuntende anti-bacteriële eigenschappen heeft! Het wordt nog vaak gebruikt in vroegere waterzuiverings-installaties. Wanneer een schungit-steen in water wordt gelegd, treedt een tweevoudige krachtige werking op.

Door deze Schungit steen bijvoorbeeld in een karaf, glas of watertank te plaatsen, zal de energetische uitstraling van de Schungit, het water bekrachtigen. Er is veel informatie te vinden over Schungit; informatie die we hier niet zo 1,2,3 kwijt kunnen. In principe wordt van de Schungit-karakteristiek gezegd, dat hij nieuwe mogelijkheden aantrekt en tegenstellingen op laat lossen. En deze eigen eigenschappen zorgen ervoor dat deze steen een krachtige ‘oplader’ van water wordt. Wij bieden je aan:

100 gram shungietstenen, Ø 4-5 cm per steen

Prijs: € 47,50

En bestel je 2 sets (200 gram) of meer?
Dan betalen wij de verzendkosten!

 

2. Hanger van ruw Elite Shungiet
Dit intrigerende Elite shungiet-steentje om je hals? Deze steen (ca. 7-10 gram), is in haar originele, natuurlijk vorm behouden en alleen voorzien van een zilveren hang-oogje. Zo draag je gemakkelijk en stijlvol deze krachtige steen bij je, met haar positieve effecten. We leveren deze steen met een zwart leren vetertje, dat past bij de steen. Maar natuurlijk kun je zélf een zilveren kettinkje gebruiken, dat aansluit op het zilveren oogje..

Een bijzonder aanzicht, vanuit een dieper inzicht..

Prijs: € 19,50


3. Oorbellen van ruw Elite Shungiet
Een setje van 2 bijzondere en onbewerkte Elite Shungiet steentjes. Elke steen is in haar natuurlijke vorm bewaard gebleven, waardoor de stenen op eerst gezicht een natuurlijke, ruwe look hebben. Maar kijk je langer? Dan glimt het diepe zwart van deze zuivere carbonstenen je tegemoet!

De steentjes zijn met de hand geselecteerd en bevestigd aan nikkelvrije stekertjes van titanium en zuiver staal. Hierdoor zijn de oorbellen zacht op de huid en meer dan bestand tegen een stootje!

Prijs: € 19,50

 

 

* * *

“Ja, ik wil graag deze
bijzondere Elite Shungiet
ontvangen
!”

Speciaal voor WantToKnow-lezers:
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: dinsdag 11 juni a.s.

x
Wij rekenen per bestelling
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-

* * *
x
Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl
x
* * *

Woon je buiten Nederland, in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9,-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

Totaal: € -

Advertentie