Advertentie

Ring of Harmony: Terug naar de natuurlijke balans..!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

x

x

x

De ‘Ring of Harmony’..

x
2023 © WantToKnow.nl/.be

x

Zoals je weet, bestaat alles in ‘de natuur’ uit materie met een eigen frequentie (of stralingsenergie). Dit is een een biologische harmonische trilling; maar ook chemische samenstellingen, die de mens zelf in het laboratorium maakt, hebben een dergelijke frequentie, alleen is de ‘harmonie’ van die chemische stoffen vaak ver te zoeken.. Het plotselinge verschijnen van zo’n nieuwe materie, bijvoorbeeld bij de uitvinding van een nieuw voedingsadditief, heeft daardoor niet alleen effect in de fysieke realiteit, maar ook in de wereld van de trillingen. Er verschijnt plots een nieuwe ‘stem’ in de harmonie, die nog wel eens onharmonisch, ‘dissonant’, of in gewoon Nederlands, ‘vals’ kan werken.
Het grote broertje van de Ring of Harmony, zit ingebouwd in dit type watervitalisator, bedoeld voor huishoudens én landbouwbedrijven.

Daarbij is van alle elementen ‘gewoon’ water, waaruit wij als mensen voor 70% bestaan, feilloos in staat om alle trillingen die het tegenkomt in zich op te nemen, vast te houden en af te geven als deze in het lichaam terecht komen. Het is met dit inzicht dat wij deze ‘Ring of Harmony’ van Aquarius Vitaliser aanbieden.

Het blijkt namelijk dat je ook vooral in het levende organisme van planten kunt zien, dat ze onder invloed staan, of worden beïnvloed door een dissonante energie in het water dat ze krijgen. Deze ‘Ring of Harmony’ is vanuit dit principe, gebaseerd op de technologie die het bedrijf Aquarius Vitaliser ontwikkelde voor de landbouw. Na een tijd van experimenteren bracht Aquarius Vitaliser haar eerste watervitalisator op de markt, met fantastische resultaten.

Je kan dan als ongelovige boer ‘stevig met beide benen op de grond staan’, maar als de planten plotseling sneller en sterker gaan groeien, dan moet er toch iets in dit product zitten, wat de planten zo goed doet..!

Wat is dit voor een ring?
De ‘Ring of Harmony’ is een van aardewerk hard-gebakken ring. Gemaakt met dezelfde natuurlijke mineralen en natuurlijke materialen (klei), waarmee ook de grote watervitalisatoren zijn gevuld. Alleen is dan een ring op zakformaat. De ring is zó ontworpen, dat deze makkelijk om de hals van een fles past. Je giet simpelweg de vloeistof (water, wijn, jus d’orange, bier, thee, etc. etc.) door de ring en het blijkt dat er direct een merkbaar verschil in boviswaarde te meten is.
x

Dat wil dus zeggen dat de energetische waarde van de vloeistof (wijn, water, thee etc. etc.) significant gestegen is, doordat deze dóór de ring is gegoten. Daarnaast vertellen veel mensen dat zij bij het blind proeven van wijn, die door de ring is gegoten, een duidelijk verschil in de sulfiet-waarde proeven.

Nog een voorbeeld: Als een sinaasappel bespoten is met pesticides, dan neemt de sinaasappel de ‘informatie’ of ‘schadelijke uitstraling’ van deze pesticides, omdat deze sinaasappel voor 80% uit water bestaat. Water is namelijk in staat om informatie op te slaan, zoals we inmiddels weten uit o.a. het werk van professor Emoto (HIER).
De producent van deze keramieke Ring of Harmony, vertelde ons het prachtige verhaal over de ervaringen van mensen die chemotabletten dienen in te nemen en deze ring gebruiken. Doordat, wanneer ze de pillen door de ring halen, vóórdat deze ingenomen worden, er veel minder tot helemaal geen bijwerkingen meer zijn van deze chemo-medicijnen..!

Deze bijzondere Ring of Harmony kan daarom worden ingezet als hulpmiddel voor hooggevoelige mensenDe ring brengt (letterlijk!) harmonie in de substantie die er doorheen gaat, waardoor jouw lichaam deze (vloei-)stof beter kan incorporeren. Het lichaam hoeft dan zélf niet aan de gang om de schadelijke ‘resonantie’ te neutraliseren, en dat scheelt een hoop energie! De Ring of Harmony heeft een doorsnede van 6,5 cm (opening 3,5 cm) en is 1 cm dik.

De ring wordt geleverd in een stevige bewaardoosje, dat van binnen is bekleed met een stralings-werende laag. Zo kan continue elektro-magnetische straling van allerlei bronnen, de ring niet ontkrachten. Zo berg je de ring ook veilig op, wanneer je hem niet gebruikt!

Aanbieding: € 32,-

* * *

 “Ja, ik wil graag deze unieke
Ring of Harmony ontvangen
!”

  * * *
x

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,00

Maar woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.


x
* * *

 

Totaal: € -

x