Advertentie

De ‘Doe-het-zelf’-Flower of Life: jouw uitdaging..?


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom kan het leveren van de producten vaak iets langer duren, dan een ‘paar dagen’ of zelfs ‘de volgende dag’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen. De meeste mensen vinden dit prima, zo blijkt.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x

De ‘Doe-het-zelf’-Flower of Life..

Jouw uitdaging..?

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Is dit leuk of is dit leuk? Je hoeft er maar een béétje handig voor te zijn, om er iets eigens van te maken. Én de bereidheid hebben om er iets moois van te maken, maar dan is de sky ook helemaal de limit. Een prachtige flower-of-life wanddecoratie, tafelblad, of ándere toepassing bijvoorbeeld. Wij lieten de oorspronkelijke Flower of Life-afbeelding frezen in ’n stevige plaat mdf-hout, waarmee een prachtige basis wordt gecreëerd voor een mooi en uniek, persoonlijk energetisch kunstwerk.

Je kunt deze flower of life beschilderen op 1000-en-1 manieren. Hiernaast zie je een aantal afbeeldingen van gekleurde flower-of-life afbeeldingen, ter inspiratie. Natuurlijk kun je zelf helemaal bepalen hoe je het wilt hebben en hoé je de toepassing maakt van deze houten schijf van 50 x 50 cm. Je kunt het hout schilderen, maar ook enkele keren beitsen, waardoor je hem buiten, in de tuin kunt ophangen. Maar vul je de gefreesde holtes bijvoorbeeld op met een gekleurd vulmiddel, dan heb je een tafelblad of de basis voor een huisaltaar..

Kortom, zoals gezegd, de ‘sky is the limit’.. Elke schijf wordt met de handmatig gefreesd en afgewerkt en is bijna 2 cm dik (18 mm). Wij zorgen er natuurlijk voor dat je deze mdf-plaat netjes per postpakket krijgt thuisbezorgd, zodat je er lekker mee aan de gang kunt. Een nieuwe lente, een nieuw geluid. In de achterzijde hebben we een gaatje geboord, waarin je het bijgeleverde, stevige messing oogje kunt schroeven, als ophangoog.

Wat is de Flower of Life nu eigenlijk?
Je kent het patroon van de ‘Flower of Life’ natuurlijk. Of de ‘Levensbloem’, zoals ie ook genoemd wordt. Deze figuur bevat eigenlijk de blauwdruk van de gehele schepping. Het symbool werd en wordt gevonden in vrijwel alle oude culturen, verspreid op Aarde. Het symbool is gevonden in bijvoorbeeld Hindoe-tempels in India en in Egypte is de Flower of Life te zien in bijvoorbeeld de tempel van Abydos. Daar werden de 19 basiscirkels van het symbool gevonden.

En ook in het Oude Griekenland, China, Japan en Israe̎l is het symbool te vinden in oude tempels, synagogen en in Mesada. Een van de vormen die van de Flower of Life is afgeleid, vormt weer de basis voor de ‘Tree of Life’ uit de Kabbala. In de loop der tijd zijn veel spirituele betekenissen geassocieerd met het symbool. Kijk hieronder naar de ongelooflijke gelijkenis van deze levensbloem met het ontstaan van de levende mens; de eerste celdelingen zijn identiek aan het hart van de Levensbloem..!

Het Flower of Life symbool wordt gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creatie en kan opgevat worden als de fundamentele vorm van tijd en ruimte. Het bevat het patroon van de creatie zoals dat zich heeft ontwikkeld vanuit de ‘Great Void’ of ‘Grote Leegte’. Door dieper begrip van de Flower of Life kan de eenheid van al wat leeft daadwerkelijk begrepen worden.

Maar deze levensbloem heeft via haar geometrische functie ook een energetische werking. Deze levensbloem is in staat blokkades op te lossen en de ‘flow van levensenergie’ te bekrachtigen. Deze energie kennen we als Prana, Chi, maar ook als ‘nulpunt-energie’ die zich tussen moleculen en atomen bevindt.

De Flower of Life is ook vaak het onderwerp van diepe inspiratie geweest voor volkeren over de hele wereld. Zij verwerkten dit symbool in hun kunst en dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Ook zij hadden al lang door dat dit diep archetypische bloem-symbool een enerverende en verhelderende werking heeft op de menselijke geest. Een krachtige inspirator in huis..!

Wil je de bergkristalletjes erbij?
Een ander voorbeeld van hoe je deze Flower of Life kunt personaliseren? Wij vonden kleine bergkristallen, dit je in de groeven van deze flower-of-life kunt plakken. Met een speciale, transparante lijm (naam en instructie bijgesloten), kun je deze kristalletjes vastzetten, waardoor je de flower of life dus verticaal kunt hangen/neerzetten. De steentjes in het zakje van 1200 gr. zijn voldoende om de groeven te vullen. Kijk, zo ziet dat er dan van dichtbij uit.

De Flower of Life uitgefreesd in een prachtige houten kunstwerk..
Wij lieten deze krachtige afbeelding maken in stevige 18 mm dik mdf-hout. En het resultaat mag er zijn. Een nauwkeurig afgewerkt basiskunstwerk van 50 x 50 cm, dat je helemaal naar eigen idee kunt beschilderen, beplakken of wat je er ook mee zou willen doen. Zelfs een tafelblad is mogelijk, wanneer je er bijv. een glasplaatje voor laat maken, of de gefreesde vorm opvult. En.. Wanneer je deze plaat goed vernist of in een mooie beits zet, kun je hem natuurlijk ook buiten ophangen..! De sky is dan letterlijk de limit.. We hebben deze sculptuur in de een vierkante en ronde uitvoering, dus maak je keuze. (Beide modellen hebben dezelfde prijs.)

x

* * *

“Ja, ik wil graag deze creatieve
DoItYourself-Flower of Life
ontvangen
!”
x


x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de sluitingsdatum van

vrijdag 8 maart a.s.
x
* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-
x

Woon je buiten Nederland, maar wel in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

Totaal: € -

Advertentie