Advertentie

Boeken van Harriet Algra, bekijk en.. bestel..!


Harriet Algra

Boeken van Harriet Algra

(klik op bookcover voor link naar bookshop)

 

Op zoek naar de waarheid

Harriet over dit boek:

“Mijn hele leven lang al, ben ik op zoek naar de waarheid, omdat ik duidelijk voelde dat er hier iets niet klopt. Gaandeweg ontdekte ik, dat eigenlijk alles wat we leren via school, media, religies, spirituele groeimodellen, waaronder ook de New Age, bewust wordt ingezet, om ons op een dwaalspoor te zetten. We worden continu afgeleid om ons bij onszelf vandaan te houden, continu ontvoert door onze eigen gedachten.

Dus stop met klakkeloos aannemen wat je voorgeschoteld krijgt en start je eigen onderzoek. Waar het om gaat is, dat we weer gaan beseffen wie we wèrkelijk zijn. Dat we ons gaan realiseren waar we met zijn allen toe in staat zijn. En ons niet langer laten gebruiken als een batterij voor de machten achter de schermen, een batterij die opgeladen wordt door stress, trauma en angst. Dit zal door gaan totdat je beseft, dat er in werkelijkheid niets is om bang voor te zijn. Dit is het moment van wakker worden en maakt, dat je de weg terug naar huis weer weet te vinden en jij je zelf kunt gaan bevrijden.”

Hardcover 208 pagina’s | ISBN 9789080571648 | full color druk | € 29,95 |

(klik op de coverafbeelding voor link naar onze bookshop)

* * *

Wakker worden uit de hypnose

Alles is erop gericht, om mensen steeds opnieuw te hypnotiseren, om alles wat ze ontdekken opnieuw te kunnen wissen. Dit gebeurt niet alleen via de media maar op allerlei subtiele wijzen die je niet direct in de gaten hebt. Zo werd die hypnose ineens heel duidelijk zichtbaar, toen ik aan dit boek werkte. Bij het herlezen van de tekst kwam Harriet regelmatig hele stukken tegen die volledig klopten, maar waarvan ze zich niet meer kon herinneren, deze geschreven te hebben..!

We worden van kleins af aan getraind als kuddedieren, die niet meer zelfstandig na kunnen denken. We worden overspoeld met desinformatie. Er komen steeds meer aanwijzingen dat zelfs 70 tot 90% van alle informatie die we binnenkrijgen, door de Matrix is verdraaid en dus niet klopt. Je dient dus heel scherp en alert te zijn, om alle informatie die tot je komt, voortdurend te scannen en te doorvoelen of deze resoneert of niet. Niemand heeft jouw waarheid, die kun je enkel zelf vinden. Het is dus de kunst, om de stukjes die voor jou kloppen bij de ander te ontdekken. Wakker worden dus, uit deze hypnose..!

Hardcover 296 pagina’s | ISBN 99331000002 | full color druk | € 29,95 |
(klik op de coverafbeelding voor link naar onze bookshop)

 

* * *

Hervinden van de balans.

Het is de hoogste tijd dat we gaan beseffen wie wij mensen werkelijk zijn. Wij zijn uniek omdat we in staat zijn om lief te hebben en Liefde is de helende schakel van alles.
Wij zijn de Goden van het Universum want wij mensen dragen de Godskracht in ons en door het terugvinden van die Godskracht binnenin onszelf maakt dit religies overbodig.

Wij mensen op aarde dragen het DNA van 22 superrassen ineens mee waardoor we door de rest van het universum worden beschouwd als de koninklijken. We zijn allemaal gelijkwaardig. Dat is de terugkeer van Christos; kristal; Christos Bewustzijn of kristallijn bewustzijn.

Het kwaad creëert chaos en dwingt ons continu de balans te herstellen.Dat is de middellijn in het Yin Yang teken en dus het hervinden van de balans. Opnieuw schreef Harriet Algra een fascinerend boek, dat je meeneemt naar een wereld, verscholen achter deze wereld, die velen als ‘de Matrix’ duiden. Zinsbegoocheling en manipulatie zijn de sleutelwoorden voor die wereld. Maar geen nood; onze essentiële zielenkracht is in staat altijd en overal de verbinding met de Bron te (blijven) manifesteren..! Zeker als we onze krachten bundelen en collectief opstaan, in welke vorm dan ook.

Hardcover 269 pagina’s | ISBN 99098101850 | full color druk | € 29,95 | verscheen in 2022
(klik op de coverafbeelding voor link naar onze bookshop)

* * *

Wie zijn wij werkelijk?

Nu we aan de vooravond staan van een enorme verandering is het belangrijk dat we in de gaten gaan krijgen wie wij werkelijk zijn, en over welke unieke krachten we beschikken. We maken allemaal, niemand uitgezonderd, deel uit van een holografische realiteit dat volledig is opgebouwd uit trillingen en frequenties.

En we worden omringd door een magnetisch veld dat ervoor zorgt dat de frequenties die je uitstraalt, beantwoord en versterkt worden met exact dezelfde frequentie. Straal je positiviteit en blijdschap uit dan ontvang je dat terug. Maar straal je negativiteit en angst uit, dan is dat hetgeen je terugontvangt. Nu begrijp je misschien waarom het cruciaal is, onze frequentie positief te houden. Dat is de basis van onze Nieuwe Wereld.

Om dit nieuwe boek te bestellen, klik daarvoor op deze link van de WantToKnow-bookshop voor bestelmogelijkheid. Van harte aanbevolen, dat zal duidelijk zijn..!

Hardcover 261 pagina’s | ISBN 99098101850 | full color druk | € 39,95

* * *

 

 

WantToKnow Bookshop