Advertentie

Amino Alliance: liefde voor je lichamelijke basisstructuur..!!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

Diederik van Nederveen met zijn levenswerk, de ‘Amino Alliance’-uitvinding!

*
Zorg voor je biologisch-lichamelijke basisstructuur!
Introductie van het Aminozuur van

– AMINO ALLIANCE –

2024 © WantToKnow.nl/.be
x

Iedereen wil fit, jong en gezond blijven, maar de biologische achteruitgang van ons menselijk lichaam, is niet te stoppen. Maar ‘Amino Alliance’ is een voedingssupplement dat je fitheid en gezondheid kan helpen stabiliseren en verjongen..! Het voedingssupplement is ontwikkeld door Diederik van Nederveen (56) en zijn oom, Dr. Arne van der Gen, en is al twaalf jaar in Amerika op de markt. De ervaringen met het middel zijn duidelijk: “De verbinding van Arginine in samen- werking met andere aminozuren heeft een verjongende werking, die wetenschappelijk is bewezen.’’

Amino Alliance ondersteunt een gezond leven. Dit doen ze op een wetenschap gebaseerde formule die kan bijdragen aan een goede bloedsomloop, betere & diepere slaap, sneller herstel na sport & ziekte, anti veroudering en nog veel meer.

Inmiddels wordt Amino Alliance ook in Nederland met veel succes gebruikt door steeds meer mensen. Het leek ons nu een mooie kans om speciaal voor jou, een mooie aanbieding samen te stellen, in samenwerking met Diederik en Arne van Amino Alliance. Nadat wij zélf het middel uitgebreid testten, en ons toen duidelijk was dat het werkt! Het resultaat? Een merkbaar lichamelijke ‘soepelheid’, die voorheen/vóór het gebruik van ‘Amino Alliance’ duidelijk niet aanwezig was!

Diederik met Arnold Schwarzenegger in Californië

In dit artikel introduceren we kort het middel en de historie achter de ontwikkeling ervan. En welke gezondheidseffecten aminozuren voor jou kan hebben en laten we je meteen zien welke speciale pakket we voor jou samenstelden!

Hoe zijn de Amino Alliance supplementen ontstaan?
Het idee komt oorspronkelijk voort uit een soort hersenspinsel van Diederik van Nederveen. Tijdens zijn succesvolle Hollywood carrière ontdekte hij, dat veel acteurs kampten met een slechte gezondheid, ondanks dat ze succesvol waren. Hij wilde daar iets mee en Diederik besloot, samen met zijn oom, prof. Dr. Arne van der Gen, aan de slag te gaan.

Uiteindelijk kwamen de Amino Alliance supplementen op de markt, maar hoe kwamen ze op ’t idee? Het tweetal besloot om een Nobelprijs-winnend onderzoek naar stikstofmonoxide te bestuderen; wat bleek? Stikstofmonoxide blijkt een essentieel onderdeel te zijn voor een goede bloedsomloop. En je weet, dat ons bloed de olie in de motor is. Het bloed -en dus de bloedsomloop- bedient praktisch alle onderdelen van ons lichaam met een positief effect; zuurstof en voedingsmiddelen worden naar de lichaamscellen getransporteerd.

Nadat de resultaten uit het onderzoek tevoorschijn kwamen, leidde dat ertoe, dat Diederik en zijn oom om de tafel zijn gegaan, teneinde een supplement te ontwikkelen, o.b.v. een eigen formule. Het resultaat bleek al snel: beter slapen, meer energie en een krachtiger immuunsysteem bleken het resultaat van het gebruik van het supplement ‘Amino Alliance.

Na het ontstaan van het product (1992), voerde toen Diederik van Nederveen gesprekken met bodybuilder en filmster Arnold Schwarzenegger in de world gym van Venice Beach, California. Hij was al decennia bekend met voeding, training op wetenschappelijke basis en ook hij noemde creatine en andere aminozuren als effectieve stoffen, evenals gezonde voeding. Ik vroeg hem wat hij in algemene zin zou aanraden voor spiergroei en gezondheid waarop Schwarzenegger het advies gaf, alleen geld te besteden aan producten die wetenschappelijk waren bewezen.

Van Nederveen vervolgde zijn speurtocht in California en verbaasde zich over het gebrek aan producten die gebaseerd waren op een wetenschappelijke onderbouwing. “Het bleek dat wetenschappers huiveren om hun naam aan onbewezen producten te verbinden.’’ In zijn speurtocht, ontdekte hij vijf jaar later in een bibliotheek het resultaat van een onderzoek uit 1983 van de Italiaanse wetenschapper Andrea M. Isodori. Deze concludeerde dat ‘de juiste combinatie en vorm van L-lysine, L-glutamine en L-arginine de bloeddruk stabiliseert en het natuurlijk groeihormoon corrigeert’.  En -niet kort daarna in 1998- werd nog eens de Nobelprijs uitgereikt aan drie wetenschappers, die hadden bewezen dat L-arginine een positieve werking heeft op het bloedvatenstelsel. Van Nederveen hierover:

“Het blijkt dat L-arginine een semi-essentieel aminozuur is, dat tijdens de groei uit de voeding wordt opgenomen en door het lichaam wordt omgevormd tot een moleculair gas. Vanaf je 23e ben je volgroeid en gebeurt dat steeds minder, waarna het ouderdomsproces versnelt.”

En dan hulp van je oom..! Die het wetenschappelijk test!
Toen Van Nederveen dat las, vroeg hij zijn oom, emeritus (gepensioneerd) professor (Organische Chemie) Arne van de Gen, de samenstelling te onderzoeken. Dat bleek een ideale combinatie. In een informele setting konden Van der Gen en Van Nederveen ideeën en informatie uitwisselen. Van der Gen bekeek het middel kritisch-wetenschappelijk, en uiteindelijk gaf hij zijn zegen voor het middel/project!

“Na het bestuderen van een groot aantal onderzoeken kunnen we concluderen, dat het maken van een dergelijk product van grote waarde zal zijn. Het middel (Amino Alliance) remt onder meer het verouderingsproces, nagels en haar gaan sneller groeien en de slaap verbetert.’’

In 2009 kwam Amino Alliance in Amerika op de markt
En werd het gebruikt, eerst bij atleten, daarna in ziekenhuizen en vervolgens gebruikte zelfs het brandwondencentrum in Atlanta, het ‘Amino Alliance’ supplement. Dit omdat het de wondheling met 30% bleek te versnellen!! Vooral doordat alle, in het bloed voorkomende stoffen, op een hoger niveau in de lichaamscellen worden gebracht. Bouwstoffen worden naar de cellen getransporteerd en afvalstoffen uit het lichaam verwijderd.’’

Het doel van het ontwikkelen van een eigen formule was (en is nog steeds) dat ze de gezondheid van mensen op een zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verbeteren, omdat ze er ook van overtuigd zijn, dat het toedienen van stikstofmonoxide op celniveau, de bloedcirculatie op een zéér positieve manier kan beïnvloeden. Amino Alliance voorziet het lichaam van extra aminozuren en is een mix van werkzame stoffen, waaronder L-arginine L-pidolaat, L-glutamine, L-lysine en Palatinose.

Het middel is een 100% natuurlijk supplement en bevat geen schadelijke/synthetische chemicaliën; het is daarnaast koosjer, halal, niet genetisch gemanipuleerd, glutenvrij en 100% vegan! Het beste resultaat krijg je volgens de beide heren, door één zakje Amino Alliance op te lossen in een half glas lauw water, bij voorkeur 2 uur voor het slapen gaan; rond bedtijd op een lege maag.

Eén portiegrootte Amino Alliance zuren bevat 8,49 gram. Gebaseerd op de dagelijkse voedingswaarden van 2000 calorieën zou dat dus 4,3 gram koolhydraten zijn en 32,4 calorieën per portie zijn wat je inneemt. De supplementen kun je bestellen per 32 zakjes, zodat je gelijk een hele maand vooruit kan. Ook een ideale proefportie, om eens te kijken, wat het middel nou in jouw lichaam activeert.

Wat zijn de voordelen van Amino Alliance?
Volgens het bedrijf hebben deze stoffen een positief op onder meer de nachtrust, herstel na het sporten, operaties en ziekte. Vooral toen we de eerste belofte onder ogen kwamen, spitsten wij onze oren. Een supplement dat je beter laat slapen? Dat wilden wij zelf weleens uitproberen!Voordat we dieper op onze eigen ervaringen in dezen ingaan, lopen we nog even kort alle claims en voordelen van de ‘Amino Alliance’-supplementen bij langs.

Een gezond immuunsysteem!
Een goed immuunsysteem begint bij een goed afweersysteem. Dit is belangrijk om virussen en bacteriën buiten de deur te houden. Wat hierbij helpt is het onderhouden van een gezonde levensstijl. Ben je hier niet zo goed in? Dan kan Amino Alliance je helpen met de ondersteuning hiervan.

Een gezonde bloeddruk!
Wat misschien wel net zo belangrijk is als het onderhouden van een goed immuunsysteem is een goede bloeddruk. Je wilt namelijk zo weinig mogelijk slijtage van je (slag)aders. Zeker wanneer je ouder wordt, krijgen deze bloedvaten meer te voorduren. Stikstofmonoxide zorgt voor meer elasticiteit in de haarvaten en de endotheelcellen. Waardoor een gezond bloedvatenstelsel beter in staat is om verschillen in de bloeddruk op te vangen.

Het vertragen van de verouderingsprocessen!
L-arginine speelt al sinds dat we geboren worden een belangrijke rol in de groei van ons skelet en de deling van onze cellen. Ons lichaam produceert L-arginine zelf totdat het volgroeid is bij ongeveer 23 jaar. Daarna produceert het lichaam steeds minder van dit aminozuur. Wanneer je de zakjes van Amino Alliance gebruikt dan dien je het lichaam als het ware opnieuw L-arginine toe. Hiermee kun je het verouderingsproces tegengaan.  

Betere en diepere slaap!
Dan als laatste de belofte dat je er beter en dieper van gaat slapen. Door de toevoer van stikstofmonoxide te stimuleren, is de claim dat de oorzaken van slapeloosheid kunnen worden bestreden. Of dat ook echt zo is, lees je hieronder! Wil je liever toch nog iets meer informatie over Amino Alliance? Check dan de onderstaande video waar Diederik van Nederveen wordt geïnterviewd op RTL 7 bij Business Class.

Onlangs waren Diederik en Dr. Maarten Klatte te gast bij Business Class-presentator Harry Mens, waar zij samen de werking van de gezonde aminozuren bespraken! Maarten Klatte is praktiserend arts in Rhenen en hij deelt zijn bevindingen over Amino Alliance. Zoals je kunt zien, is hij bijzonder enthousiast over het supplement; hij heeft gemerkt, dat veel van zijn patiënten er baat bij hebben, nadat ze het gingen gebruiken, op basis van zijn aanbeveling. Bekijk hieronder dit korte interview van 10 min:

 

Gebruik bij het afrekenen de code:

gratis shaker

en ontvang een gratis Amino Alliance Shaker/Thermosfles van Eco-Bamboe!

* * *

Speciale WantToKnow-aanbieding:
x

x
x
x

* * *
x
“Ja, ik wil graag
van
deze aanbieding gebruik maken!”
x
x
x
Speciaal voor WantToKnow-lezers:

Klik simpelweg op de onderstaande afbeelding,
plaats je bestelling in
de webshop van Amino Alliance

& vul bij het afrekenen deze code in:
x

gratis shaker
x

x
Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *