Advertentie

In harmonie met zingende klankschalen..


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

 

x

Speciale WantToKnow-aanbieding:

Unieke klankschalen!
x
In Harmonie met de ‘Singing Bowls’

(let op: deze actie sluit op dinsdag 6 oktober)
x

https://i0.wp.com/www.klankschalen.nl/my-assets/img/rimpeling_230x230-c.jpg?w=728&ssl=1Waarschijnlijk heb je al eens in het prachtige geluidsveld van een klankschaal gestaan, gezeten of -nog beter- gelegen. Bijvoorbeeld tijdens een meditatie of bij een klankschaalbehandeling. Een klankschaal heeft de vorm van een kom en resoneert, door hem met een speciale klopper aan te slaan of rond de rand te cirkelen met een wrijfstok. De werking wordt toegeschreven aan resonantie. Klankschalen van hoge kwaliteit kennen veel boventoon-resonanties met specifieke zwevingen. Door de klankschaal op een andere manier vast te houden of door hem (gedeeltelijk) te vullen met water, worden andere resonantie-frequenties dominant en verandert de klank(kleur).
X
Klankschalen zijn voor een belangrijk deel afkomstig uit de Tibetaans boeddhistische gebieden in de Himalaya. Maar er zijn ook prachtige tempelschalen gemaakt in Japan en bekend is dat klankschalen ook gebruikt zijn door de Bönpo’s in Tibet. Een klankschaal is van oudsher gemaakt uit een legering van 7 of meer metalen en door de verschillen in samenstelling van de metalen, de afmeting/dikte van ieder metaal en de wanddikte van de uiteindelijke schaal, heeft elke klankschaal een eigen karakter, toonzetting en klankkleur.
x
Zo zijn er hele grote schalen met een slecht/ontstemd geluid, of kleinere met een werkelijk groots/indrukwekkend geluid. Schalen werden vroeger met de hand gemaakt. Hoe groter de klankschaal, des te groter de vaardigheid en expertise nodig is van de smid. Zo komt het, dat ook vandaag nog, de grootste schalen bijna zelden een diameter 30 cm overstijgen. Eeuwenlang werden klankschalen gebruikt bij ceremoniën, als offerschaal en als voedselschaal voor monniken. Een monnik kreeg vaak een speciaal voor hem vervaardigde klankschaal bij zijn intreden.
x
Deze schalen zijn vaak zo ongelooflijk mooi, dat alleen het beluisteren ervan al een weldadige invloed heeft. Klankschalen worden dan ook toegepast als voorbereiding op meditatie vanwege de rustgevende werking. De resonantie van een klankschaal wordt via het lichaamsvocht heel mooi doorgetrild. En aangezien het menselijk lichaam voor een groot deel uit water bestaat kun je op deze wijze ervaarbaar diep masseren. Belangrijk vond ik om te ontdekken wat schalen met mijzelf doen. Jarenlang heb ik daar een intensieve studie van gemaakt. Een studie met de nadruk op luisteren vanuit het hart.
Er wordt regelmatig nogal laatdunkend gedaan over klankschalen. Alsof het hier gaat om een ‘geitenwollensokken-voorwerp’. Een denigrerende kwalificatie, die meer zegt over degene die deze gebruikt, dan over het fenomeen klankschalen..!! Om even in de stemming te komen, reiken we je eerst deze begeleide klankschaalmeditatie aan. Dan een aantal unieke klankschalen, die wij voor jou mochten reserveren..!x

Tip! Luister de fragmenten met een koptelefoon..!

x

1. Klankschaal Blauw – E 6 – 1334 hertz
Deze handzame klankschaal heeft een Ø 7 cm en is slechts 4 cm hoog. Luister naar het heldere zingen van dit prachtige schaaltje. Een ontwakend geluid dat door elke afleiding heen klinkt. Dit wonderlijke klankschaaltje is gemaakt van een speciaal metaalmengsel, waardoor het geluid lang doorklinkt, en komt met een stoffen voetje waardoor de trillingen in het instrument niet verloren gaan in het oppervlak waar het op staat.

Het instrument komt in een stevige en kleurige papieren bewaardoos en wordt geleverd met een speciaal houten klankschaal-kloppertje. Dus ook een uniek geschenkje voor iemand!

Prijs: € 32,-

x

x

2. Klankschaal Groen – B4 – 488 hertz
Ook deze handzame klankschaal heeft een stabiel zingend en doortastend geluid, dat je terugbrengt naar het hartsgevoel in je borstgebied. Dit wonderlijke klankschaaltje is gemaakt van een speciaal metaalmengsel waardoor het geluid lang doorklinkt. Als enige van deze 3 schaaltjes, is deze klankschaal,  Ø 12 cm en 5 cm hoog, met de hand versierd met ‘stupas’ ofwel ‘de ogen van de Buddha’. (Zie de afbeelding hier, onder het geluidsfragment)

Het instrument komt in een stevige en kleurige papieren bewaardoos en wordt geleverd met een speciaal houten klankschaal-kloppertje.

Prijs: € 39,-

x

 

3. Klankschaal Paars – D5 – 554 hertz
Deze handzame klankschaal heeft ook een Ø 12 cm, maar is 7 cm hoog. En brengt een prachtig vrivool zingend en brede toon voort, die direct een ruimte om je heen schept.

Ook dit wonderlijke klankschaaltje is gemaakt van een speciaal metaalmengsel waardoor het geluid lang doorklinkt, en komt met een stoffen voetje waardoor de trillingen in het instrument niet verloren gaan in het oppervlak waar het op staat.

Het instrument komt in een stevige en kleurige papieren bewaardoos en wordt geleverd met een speciaal houten klankschaal-kloppertje.

Prijs: € 47,-

 

Speciale WantToKnow-Aanbieding!
x

Bestel je alle drie de klankschalen,
Blauw, Groen & Paars?
x

Dan betaal je geen € 118,- maar € 108,- !

x

* * *

“Ja, ik wil graag de unieke
Klankschalen ontvangen
!”

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: dinsdag 6 oktober a.s.

* * *

Nog aanvullende vragen?
Mail even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Porti/handelingskosten:
per bestelling geldt een bijdrage van € 6,50

Woon je buiten Nederland?
In dat geval geldt er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

Totaal: € -

Advertentie