Advertentie

Orgonite pocketstones: een harmoniserend balansinstrumentje in je broekzak!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

x
Een schitterend handvervaardigd instrument,
om natuurlijke balans te stimuleren.

x

– Orgonite –

x
2023 © WantToKnow.nl/.be
X

In 2012 hoorden wij van WantToKnow voor het eerst over het ‘Orgonite’ en schreven er verschillende artikelen over. Inmiddels is Orgon-energie niet meer weg te denken uit het leven van veel bewust levende mensen. Op hun bureau, naast de computermonitor of om de hals als functioneel intrigerend sieraad; dagelijks ervaren mensen de positieve effecten van Orgon-energie. Maar hoe werkt deze Orgon-energie nu eigenlijk? We leggen het je graag hier uit..

Een simpele mix van zacht-organisch (kunsthars bijv.) en hard=anorganisch materiaal (metaal als aluminium- en/of kopervijlsel, goud- of zilverdraad) is in staat om de Orgonite-stroming in gang te zetten. Een uiterst natuurlijke stroming. De uiterst simpele technologie, om deze ‘flow’ op gang te brengne, is door Dr. Wilhelm Reich (1897 – 1957) ontdekt.

William Reich voor een van zijn Cloudbusters

Hij was de man die op het idee kwam om de levensenergie ‘Orgon’ te stimuleren en te bundelen op één bepaalde plaats, door het gebruik van diverse hulpmiddelen. Daarbij ontdekte Reich dat Orgon-energie (ook wel ‘Chi’, ‘Prana’, ‘Ki’ en ‘Mana’ genoemd) wordt vastgehouden door organisch materiaal en worden gereflecteerd door anorganisch materiaal. Door de twee materialen afwisselend, naast/door elkaar te gebruiken kon Reich een intens veld van zowel positieve als negatieve Orgon maken.

Na veel experimenteren bouwde Reich zijn zogenaamde ‘Cloudbuster’ die hij in 1953 gebruikte om regen op te wekken voor de plaatselijke boeren die leden onder extreme droogte. De buster trok de negatieve Orgon-energie uit de lucht boven de graanvelden en condenseerde op deze lucht op die manier (binnen 24 uur!) tot regenwolken. Let wel: de cloudbuster bundelde negatieve Orgon-energie en was echter nog niet instaat om de negatieve energie om te zetten in positieve energie.

De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) deed haar best om de nieuwe technologie van Reich te vernietigen. Reich werd opgepakt en zijn wetenschappelijke papieren werden verbrand, maar ze slaagde er niet in om de vondsten geheim te houden. In 1986 kwamen wetenschappers van de Universiteit van Marburg in Duitsland, tot de conclusie dat bij mensen die in contact kwamen met Orgon-energie, positieve psychisch-fysiologische effecten werden waargenomen. Ook werd in de Sovjet Unie door verschillende wetenschappers onderzoek gedaan naar de Vrije energie, waarbij Orgon in verband werd gebracht met Nulpunt-energie.

De moderne orgonite
In 2000 ontdekte het echtpaar Don en Carol Croft, dat zij op vrij eenvoudige wijze de accumulatoren van Reich konden nabootsen met hars en metaalschaafsel. Carol Croft zag het belang van hun vinding en mede door haar gave om energie te zien, voegde ze een klein kwartskristal in het mengsel toe, waardoor de werking sterk toenam. Kwartskristallen hebben de eigenschap om etherische energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen.

Zo bleek dat de combinatie van Orgon-technologie en kristal wel een transformerend effect kan opwekken! Feitelijk waren deze twee mensen de uitvinders van de ‘apparaatjes’ die de Orgon-energie bewerken tot positieve bronnen van levenskracht. Deze noemen we tegenwoordig ‘Orgonites’..

Na hun bevinding hebben Don en Carol Croft kleine vormen van Orgonite geplaatst, bij diverse bronnen van negatieve ‘Deadly Orgon Radiation’ in hun directe omgeving. Het gevolg was, dat er een intens reinigende en helende werking van de omgeving optrad..! Zij hebben hierover gepubliceerd en hun lezers aangemoedigd hetzelfde te doen in hun eigen omgeving.

Dr. Wilhelm Reich werd de gevangenis in gestopt voor zijn revolutionaire ontdekking, die hij ‘Orgonite’ noemde. (klik op afbeelding voor artikel hier op de site)

Orgonite en positief denken!
Orgonite heeft ook effect op ons denken. Het was Paracelsus die over onze gedachten zei: ‘Onze gedachten zijn eigenlijk magnetische uitstralingen, welke ontsnappen uit ons brein en penetreren in andermans hoofden en verder, met een reflectie van onze levens en onze geheimen’. Orgonite zet negatieve gedachten om in meer positievere gedachten, of je kunt ook zeggen dat het moeilijker is om lang negatief te zijn in de buurt van Orgonite omdat het de negatief-depressieve gedachtenvormen transformeert.

Het dragen van een Orgonite (of er een in je huis hebben) is dus een energetische transformator in je energieveld. Het zal ervoor zorgen dat je geblokkeerde energievelden worden schoongemaakt! Natuurlijk hangt het effect van de Orgonites af van de intensiteit en de leeftijd van je energieblokkades; Het kan dus meteen effect hebben, of langer duren, maar een positieve invloed heeft het zeker!

Volgens sommige fysici is Orgonite ook in staat om het etherische deel van elektromagnetische straling te transformeren naar een frequentie die positief is voor biologische wezens. Er dient feitelijk nog veel onderzoek te worden gedaan in deze richting, maar de overweldigende positieve reacties van de vele gebruikers spreken voor zich! (lees ook dit artikel HIER van ir. dr. Paul Ganzevles).

x

Afsluitend ter inspiratie: de bekende videoclip ‘Cloudbusting’ van Kate Bush, waarin zij het tragische verhaal van Wilhelm Reich vertelt..

x

* * *

Speciale WTK-aanbieding,
in samenwerking met:
Orgonartforlife

x

Cadeau-Tip!

x
Handgemaakte

Orgonite Pocketstones

Krachtige balansinstrumenten,
in je broekzak of op je bureau,
als liefdevol steuntje in de rug

x
(geldig t/m donderdag 22 juni!)
X

Met de belangrijke kennis van het bovenstaande artikel in ons achterhoofd, stelde wij samen met Monique van Orgonartforlife deze Orgonite Pocketstones aanbieding samen. Monique is vier jaar geleden begonnen met het maken van Orgonites, nadat zij ontdekte dat ze erg gevoelig is voor straling. In eerste instantie gebruikte Monique een ander stralingenblokkerend apparaat dat haar zo’n € 400,- kostte. Nadat een vriend haar tipte over Orgonite is Monique gaan experimenteren en ontdekte ze niet alleen dat positieve vibraties niet zo duur hoeven zijn, maar ze vond ook een nieuwe passie..! Orgonites zélf maken!

Sindsdien heeft Monique haar eigen Orgonite-productiemethode verder verfijnd. Zo maakt ze enkel gebruik van echte natuurhars dat, hoewel lastiger in gebruik, geen giftige stoffen bevat en een veel sterker energetisch effect geeft dan de vaak gebruikte kunstharsen. Daarnaast ontdekte ze al snel dat combinaties van Kwartskristal, Rozenkwarts, Amethist, Turquoise, Lapis lazuli & Shungiet (zowel normaal als ‘elite’ soorten) in de Orgonites het meest gebalanceerde resultaat levert.

Orgonite en positief denken!
Orgonite heeft ook effect op ons denken. Orgonite zet negatieve gedachten om in meer positievere gedachten, of je kunt ook zeggen dat het moeilijker is om lang negatief te zijn in de buurt van Orgonite omdat het de negatief-depressieve gedachtenvormen transformeert. Het was Paracelsus die over onze gedachten zei: ‘Onze gedachten zijn eigenlijk magnetische uitstralingen, welke ontsnappen uit ons brein en penetreren in andermans hoofden en verder, met een reflectie van onze levens en onze geheimen’.

Het dragen van een Orgonite (of er een in je huis hebben) is dus een energetische transformator in je energieveld. Het zal ervoor zorgen dat je geblokkeerde energievelden worden schoongemaakt! Natuurlijk hangt het effect van de Orgonites af van de intensiteit en de leeftijd van je energieblokkades; Het kan dus meteen effect hebben, of langer duren, maar een positieve invloed heeft het zeker!

Volgens sommige fysici is Orgonite ook in staat om het etherische deel van elektromagnetische straling te transformeren naar een frequentie, die positief is voor biologische wezens. Er dient feitelijk nog veel onderzoek te worden gedaan in deze richting, maar de overweldigende positieve reacties van de vele gebruikers spreken voor zich! (lees ook dit artikel HIER van dr. Paul Ganzevles)

De kracht van koper en goud!
De nieuwste ontwikkeling in de Orgonartforlife-creaties, is het gebruik van koperen spiraaltjes in de Orgonites. Een bevriende therapeut heeft gemeten dat de bovis-waarde van Monique’s Orgonite’s er velen malen door is verveelvoudigd..! Een ander bijzondere eigenschap van Monique’s Orgonites is dat ze aan sommige ook 24 karaat goud toevoegt. Naast de bekende waarde van het mineraal, word het mythische metaal ook al sinds de oudheid gebruikt voor spirituele en medische doeleinden.

Een traditie die teruggaat tot de oude Egyptenaren, die tijdens speciale ceremonies zelfs een grote hoeveelheid goud aten, om zo de levenskracht en de vibratie van het lichaam te verhogen. De priesters bereikte zo een verhoogde staat van bewustzijn, die nodig was voor hun vele rituelen. En het zijn juist deze psyche-versterkende eigenschappen die ook sterk naar boven komen in de toepassing in Orgonites. Sindsdien worden de Orgonite’s van ‘Orgonartforlife’ ook vaak voorgeschreven door verschillende specialisten in Nederland, die net zoals wij dat doen, de kracht van de Orgonite’s onderstrepen. Het is ons daarom een plezier om jou de volgende Orgon Pocketstones aan te kunnen bieden:

x

1. Pocketstone Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts met 24 karaat Goud
Deze bijzonder en handgemaakte Orgonite is, naast de bovengenoemde ingrediënten, vervaardigd met zuiver bergkristal, amethist en rozenkwarts. Deze combinatie van drie wordt ook wel de ‘gouden driehoek’ genoemd, door haar zachte en helende energetische werking, die ontstaat doordat de eigenschappen van de drie gesteenten feitelijk in elkaar grijpen tot een rond en warm geheel.

Het maken van de pocketstones is nogal een precisiewerkje, waarbij met veel geduld 3 laagjes natuurhars worden gegoten, voor het beste een mooiste resultaat. Net als de andere pocketstones bevat de orgonite ook beide vormen van Shungiet in, ook de Elite en 24 K goud, seleniet en fijne metaaldeeltjes.

De pocketstones hebben een formaat van 3,5 cm x 1 cm en worden allemaal geleverd in een fijn bewaarzakje, die ook niet misstaat als cadeauzakje!

Speciale WantToKnow prijs:
€ 39,-

 

2. Pocketstone Turqoise met Elite shungiet en 24 karaat Goud
Deze bijzonder en handgemaakte Orgonite is, naast de bovengenoemde bergkristal, amethist en rozenkwarts, vervaardigd met zuiver Turqoise, een mineraal dat al eeuwen bekend staat om haar beschermende eigenschappen. Zo werd het al verwerkt in de amuletten van Turkse en Griekse soldaten, om ze te beschermen te fysieke ongevallen en om de gezondheid te bevorderen. Volgens de overlevering wordt de steen vaal, wanneer de gezondheid van de eigenaar achteruitgaat. Een gezondheidsboost voor het hele huishouden!

Het maken van de pocketstones is nogal een precisiewerkje, waarbij met veel geduld 3 laagjes natuurhars worden gegoten, voor het beste een mooiste resultaat. Net als de andere pocketstones bevat de orgonite ook beide vormen van Shungiet in, ook de Elite en 24 K goud, seleniet en fijne metaaldeeltjes.

De pocketstones hebben een formaat van 3,5 cm x 1 cm en worden allemaal geleverd in een fijn bewaarzakje, die ook niet misstaat als cadeauzakje!

Speciale WantToKnow prijs:
€ 39,-

 

3. Pocketstone Amazoniet met Elite shungiet en 24 karaat Goud
Deze bijzonder en handgemaakte Orgonite is, naast de bovengenoemde bergkristal, amethist en rozenkwarts, vervaardigd met zuiver Amazoniet, een steensoort die al sinds het Neolithicum wordt gevonden in Palestina en Egypte. De kleur werd geassocieerd met die van de Nijl en stond zo voor vruchtbaarheid en leven na de dood. Het was dan ook de populairste edelsteen waaruit het merendeel van de gevonden amuletten en sieraden van de farao’s zijn vervaardigd. Amazoniet wordt in de edelsteentherapie gebruik gewaardeerd om haar regenererende kwaliteiten. Zo helpt de edelsteen bij het dichten van (emotionele) wonden en werkt ze bijzonder goed tegen littekenvorming bij genezende wonden.

Het maken van de pocketstones is nogal een precisiewerkje, waarbij met veel geduld 3 laagjes natuurhars worden gegoten, voor het beste een mooiste resultaat. Net als de andere pocketstones bevat de orgonite ook beide vormen van Shungiet in, ook de Elite en 24 K goud, seleniet en fijne metaaldeeltjes.

De pocketstones hebben een formaat van 3,5 cm x 1 cm en worden allemaal geleverd in een fijn bewaarzakje, die ook niet misstaat als cadeauzakje!

Speciale WantToKnow prijs:
€ 39,-

x

* * *

En speciaal in deze
WantToKnow-aanbieding:
x

Bestel je drie Orgonite Pocketstones,
van elke kleur één?

Bijvoorbeeld om als originele,
prachtige cadeautjes om weg te geven?

Dan ontvang je als lezer van WantToKnow
een mooie korting! Je betaalt dan:

€ 99,-  

(normaal € 117,- !)

x
Wees er snel bij!

Want de vorige keer waren deze kunstwerkjes
van Monique, snel uitverkocht…!x

x* * *

“Ja, ik wil graag deze unieke
Orgonite Pocketstones
ontvangen
!”
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: donderdag 22 juni a.s.

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
En woon je buiten Nederland? Dan geld er een andere
bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. We houden je uiteraard
op de hoogte, over de exacte levertijd, als deze afwijkt van deze levertijd.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

Totaal: € -