Advertentie

Positieve energie! Krachtige edelsteenhangers: (Moederdagtip!)


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

x

x

Alsjeblieft, onze:

‘Kanjers van edelsteenhangers’-aanbieding

(geldig t/m dinsdag 27 april)
X

Fascinerend, dat de verschillende aardse (edel-)steensoorten elk een eigen effect hebben op de planten, dieren en mensen die met ze in aanraking komen. Vele mensen kunnen de energie ook (aan)voelen, en het is een van oudsher bekende heling, om met kristallen kwalen en klachten te verhelpen.. De krachtigste kristallen, met name bergkristal, blijken een bewustzijnsvorm in zich dragen, die niet alleen liefdevol dienstbaar is, als krachtige genezer/heler, maar die ook voor bekrachtiging van intenties kan zorgen. Het mineralenrijk vormt een levensfundament voor het planten- en dierenrijk. Maar vooral ook voor de mens! Andersom gezegd: het mineralenrijk komt pas tot levens-uitdrukking als het zich ‘ten dienste stelt aan’. Vooral aan de planten-, het dieren- en het mensenrijk, die erboven zijn gesteld. En ja, dat wij ze ‘edelstenen’ noemen, zegt natuurlijk ook genoeg..

Je weet waarschijnlijk dat kristallen van mineralen van oudsher gebruikt worden in de radio-technologie. En wat daarbij opvalt is dat kristalontvangers geen energie nodig hebben om signalen te ontvangen. De oorspronkelijk ‘ouderwetse’ radio-kristal-ontvanger (HIER) is feitelijk de voorloper van de nog steeds volop gebruikte kristallen in de computertechnologie. Maar wist je ook, dat onze hersenen een soort kristalontvangers zijn, waarbij er miljoenen kristalfragmentjes in onze hersenen als ontvanger/zender dienst (kunnen) doen..!? Daarbij speelt onze pijnappelklier een sleutelrol, doordat deze ons verbindt met het kosmische ‘Zijn’.

Daarom zijn wij zo dol op kristallen en edelstenen, dus bieden we ze met liefde aan!
Ook deze keer vonden we bijzondere stenen. Vormgegeven als hanger, is elke hanger daarmee ook uniek, omdat deze hangers zijn gemaakt met respect voor de steen. Dat wilt zeggen dat de stenen niet tot de zelfde vorm worden geslepen, maar dat de steen zelf de vorm bepaald. De stenen worden alleen ‘gezet’ in een zilveren ‘lijstje’ waarvan de achterkant bewust open wordt gelaten. Zo kan de steen, via de huid, contact met je maken terwijl je hem draagt! Mooi toch? Wij leveren elke steen tevens met twee leren veters: natuur bruin en lak zwart.

Dit zijn de kristal-hangers/steensoorten:

1. Rhodoniet dubbeleinder ingezet in Zilver
Rhodoniet staat bekend als de steen van de overgave. In de edelstenentherapie wordt de steen vaak ingezet als een soort ‘EHBO’-steen, die de drager ervan, vooral goed helpt om zich over shock en trauma heen te zetten. Experts zeggen dan ook dat Rhodoniet zich in het bijzonder richt op het losmaken van té vaste/vastgezette energieën. Het is ook opvallend dat zowel de Egyptenaren als de Russische tsaren het Rhodoniet erg graag gebruikten in ceremoniële context.

Dit sieraad (ong. 3,5 cm) bevat een gepolijst ‘dubbeleindige’ exemplaar (twee punten), ingezet in zuiver zilver (925) en wordt geleverd met een bruin én zwart lederen veter.
(Het sieraad is gemaakt van natuurlijk materiaal en is dus onderling verschillend.)

€ 24,-

x

2. Titanium Amethist Kwarts
Deze kwartssoort ontstaat wanneer een kwartssoort (Amethist uit Uruguay in dit geval) in aanraking komt met een bijzonder fijn titanium, waardoor de mineraalstructuur deze titanium-deeltjes opneemt en er een prachtige regenboogglans ontstaat. Een letterlijk schitterend sieraad is het resultaat, met mult-facetten, die het licht weerkaatsen.

Volgens experts staat deze schitterende regenboogglans, die omhoog komt vanuit de diepte van het zwarte mineraal, voor een vrolijke en ontspannen houding, vanuit de rust die de mens aan de basis bij zich draagt.

Dit sieraad bevat een stuk ruwe geöde van ong 3 cm, ingezet op een haakje zuiver zilver (925) en wordt geleverd met een bruin én zwart lederen veter. (Het sieraad zijn onderling verschilelnd, want ze zijn gemaakt van natuurlijk materiaal)

€ 24,-

x

X
3. Shungiet dubbeleinder ingezet in zilver
Shungiet helpt ons om ons bewust te worden van onze eigenschappen de dit spectrum. Onze zachte kant én onze harde kant; onze donkere én onze lichte kant. In de kern is het één en dezelfde. Daarnaast is onze eigen, menselijke DNA-structuur ook opgebouwd uit carbon. De lange strengen die de moleculen van het carbon vormen, stellen ons daarmee letterlijk, in staat mens te zijn.

Ook zorgt deze structuur voor een andere bijzondere eigenschap: Shungiet is namelijk elektrisch geleidend. Veel energiewerkers gebruiken Shungiet als kanaal om energie doorheen te sturen. Dan gaat er een lichtje branden..!

Dit sieraad (ong. 3,5 cm) bevat een gepolijst ‘dubbeleindige’ exemplaar (twee punten), ingezet in zuiver zilver (925) en wordt geleverd met een bruin én zwart lederen veter.

Prijs: € 36,-

 

x

Super-aanbieding!
x

Bestel je al deze 3 kristalhangers
(Rhodoniet, Titanium en Shungiet)
dan betaal je slechts
x
€ 72,- (i.p.v. € 84,-) !

x
* * *
x

Wat vind je van deze bijzondere
edelsteen-amuletten:
x

Al sinds de oudheid dragen gevoelige mensen met een spirituele vaak persoonlijke amuletten. Deze amuletten of talismans helpen de dragers om negatieve energieën op afstand te houden, terwijl ze positieve krachten aantrekken. Het is dan ook niet gek dat de makers van deze fijne voorwerpen goed op de hoogte waren van de werking van de verschillende materialen waaruit ze de amuletten maakte.

Zo staat stichtiet ruim bekend als een steen die helpt bij emotionele openhartigheid en trekt smaragd-beril vrede en harmonie aan. Het leek ons daarom geen gek idee om, in deze gekke tijden, opzoek te gaan naar mooie én vooral krachtige Amuletten die je een energetisch steuntje in de rug kunnen geven. Hieronder vind je de exemplaren die we voor je vonden!

Een amulet moet je natuurlijk direct om kunnen hangen. Daarom ontvang je bij elk sieraad twee halssnoeren van echt leer (chique zwart en natuur bruin), zodat je meteen van de werking van deze amuletten kan genieten!

We selecteerden deze prachtige, krachtige Amuletten voor je:

x

1. Trapeze Amulet van houtkwarts
Heb je daar ooit van gehoord? Houtkwarts! Een vorm van gefossiliseerd/versteend hout. Deze stenen komen uit de rotsgrond van Indonesië. Het gefossiliseerd hout ontstaat in de loop van vele eeuwen, net als andere fossielen, omgeven door aarde, waardoor de plantaardige stoffen langzaam worden omgezet in vaste mineraalvorm. Het houtkwarts bewaart zo het patroon dat het had vóór het verstenen.

Het is een aardende en kalmerende steen met een zachte werking, die de connectie  met de aarde bekrachtigd. Het gesteente geeft een gevoel van ‘thuis zijn, daar je bent’, zorgt voor een fijne gemoedstoestand en geeft een basisgevoel van welzijn. Houtkwarts bevordert een nuchtere houding, concentratie en beheersing. Fysiek stimuleert versteend hout de stofwisseling en gaat het ook overgewicht tegen.

De trapeze-vorm van dit bijzondere amulet is niet alleen heel artistiek, maar draagt ook verder bij aan de ‘ankerende’ werking van het houtkwarts. Het amulet heeft een lengte van 4,7 cm. In de breedte (bij de stippellijntjes op de afbeelding) is elke steen voorzien van een geboord gaatje en wij leveren het met twee leren halskoorden (natuur bruin en diep zwart). Vanzelfsprekend is elk quartz-steen anders, dus hou hier rekening mee.

Houtkwarts-trapeze Amulet: € 17,50 (p.st.)

 

2. Rechthoekig amulet van Diepblauw Apatiet
Apatiet komt van het Griekse woord ‘apatan’ wat staat voor ‘bedriegen’, omdat de steen destijds vaak werd verward met topaas, een destijds waardevoller steen. Zonde! Want Apatiet is een bijzonder gesteente met een compleet eigen-waarde.

Apatiet stimuleert communicatie en zelfexpressie en bevordert groei en ontwikkeling. De steen maakt open, sociaal, extravert, levendig en werkt motiverend en activerend. Hiermee gaat het apathie dus tegen! Het vergroot de behoefte aan afwisseling en avontuur en bevordert de creativiteit. Spiritueel bevordert het spirituele vaardigheden en meditatie. Ook heeft Apatiet een bijzonder positief effect op de hyperactiviteit en bij autisme.

De rechthoekige vorm van dit Amulet is niet alleen creatief kunstzinnig mooi, maar de vorm draagt ook verder bij aan de ‘staande’ expressieve werking van het Apatiet. Vormkracht. Het amulet is 3 cm lang en is in de breedte (bij de stippellijntjes op de afbeelding) voorzien van een gaatje voor een halsketting. Wij sturen hem naar je toe met twee leren halskoorden (natuur bruin en diep zwart).

Rechthoekig Apatiet-amulet: € 14,50

x

3. Druppel Amulet van Rhodoniet
Rhodoniet is een roze- tot roodkleurig mineraal, vaak met een aantal kleine zwarte aders. De steen is iets doorschijnend, wat het mineraal een parelmoerglans geeft. De steen duikt op verschillende plaatsen in de wereldgeschiedenis op en werd steeds gezien als een magische steen. Vooral de Russische tsaren hadden een bijzondere voorliefde voor het gesteente. Hoewel Rhodoniet relatief veel voorkomt, zijn stukken die kunnen worden geslepen toch zeldzaam.

Het mineraal wordt gebruikt als een krachtige wondgenezer voor zowel emotionele als fysieke wonden. De steen kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen, gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar. Ook verzacht de steen psychische wonden en helpt ze in uiterste gevallen bij zelfvernietigend gedrag.

De druppel-vorm van dit Amulet is niet alleen mooi, maar draagt ook verder bij aan de ‘veranderende’ werking van het Rhodoniet. Een druppel is immers een vorm die tot stilstand aan het komen is. Het amulet heeft de afmeting van 4 cm, is voorzien van een gaatje en komt met twee leren halskoorden (natuur bruin en diep zwart).

Rhodoniet-druppel Amulet: € 36,-

x

4. Druppel Amulet van Stichtiet
Stichtiet is diep paars tot diep rozig mineraal wat vooral in Australië wordt gevonden. Een zeldzame steen ook, want hij wordt niet veel verhandeld in de wereld omdat er niet veel van beschikbaar is. Deze steen/gesteente ontstaat onder druk, wanneer magnesium en een chromium samenkomen, twee essentiële mineralen die beide nodig zijn voor een gezond lichaam. De steen is vernoemd naar de bekende metallurg, Robbert Sticht.

Het mineraal is een grote steun als het gaat om het maken van verbindingen. Ze maakt zachter en stimuleert begrip, medeleven, vergevingsgezindheid en het uiten van liefde. De steen beschermt tegen negativiteit van binnen uit en van buiten af en maakt zowel emotioneel als fysiek weerbaarder.

Omgekeerd vermindert ze dan ook remmingen en helpt genieten van het leven. Daarnaast activeert ze de Kundalini-energie en heeft Stichtiet een positieve werking op neurologische aandoeningen zoals dementie en Alzheimer.

De druppel-vorm van dit Amulet is niet alleen mooi, maar draagt ook verder bij aan de ‘veranderende’ werking van het Stichtiet. Een druppel is immers een vorm die tot stilstand aan het komen is. Het amulet heeft de afmeting van 5,5 x 6 cm, is in de breedte (bij de stippellijntjes) voorzien van een gaatje en komt met twee leren halskoorden (natuur bruin en diep zwart).

Stichtiet-druppel amulet: € 47,-

x

5. ‘Vrijevorm’ Amulet van Smaragd-Beryl
Beryl komt van het Latijnse woord beryllus, wat ‘de blauwgroene kleur van de zee’ betekent. In de 13e eeuw werd het mineraal in Italië gebruikt om lenzen mee te maken, waar wij uiteindelijk het Nederlandse woord ‘bril’ aan hebben overgehouden..! De fijngeslepen vorm van het gesteente noemen we ‘smaragd’, koning van de edelstenen.

Smaragd-Beryl werkt kalmerend en maakt doelgericht, efficiënt, helder van geest, gefocust en helpt je je potentieel te verwezenlijken. Ze helpt je dus om ‘een andere bril op te zetten’..! De steen vermindert nervositeit, spanningen en geeft motivatie en moed. Het gesteente helpt je om positief in het leven staan en je plannen en doelen stap voor stap waar te maken. Het stimuleert een bedachtzaam en minder roekeloos levenshouding. De houding van een goede koning.

De ‘vrije vorm’ van dit Amulet is niet alleen mooi, maar betekent dat er bij het slijpen van de steen wordt gewerkt met de natuurlijke potentie die in de ruwe steen besloten zit. Zo hoeft de steen zich niet te passen binnen een voorbedachte vorm. Het amulet heeft de afmeting van 4,5 x 5 cm, is in de breedte (bij de stippellijntjes) voorzien van een gaatje en komt met twee leren halskoorden (natuur bruin en diep zwart).

Vrijevorm Smaragd-Amulet: € 45,-

x

6. ‘Vrijevorm’ Amulet van Shattuckiet
Shattuckiet is een relatief zeldzame koper-verbinding en is groen of blauw van kleur. Het gesteente wordt vooral gevonden in Malachietmijnen, in dit geval in Namibië, waar de kristalstructuur van het mineraal de neiging heeft om dat van het malachiet over te nemen en aan te sterken. Het is dan ook pas in 1915 herkent als een eigen steensoort.

Het is het gesteente van de communicatie en een ideale steen voor mensen die werken als medium, channelen of werken met instrumenten als de tarot, I Tjing of andere orakels. De steen versterkt de verbindende intuïtie en het contact met gidsen, engelen, overledenen en andere bronnen van spirituele informatie en zorgt dat deze informatie goed geïnterpreteerd wordt en helder en duidelijk vertaald wordt naar de ontvanger. Ook het doorgeven van kennis en inzichten op andere vlakken, bijvoorbeeld door leraren, wordt door de steen positief beïnvloed. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de keel

De ‘vrijevorm’ van dit Amulet is niet alleen mooi, maar betekent dat er bij het slijpen van de steen wordt gewerkt met de natuurlijke potentie die in de ruwe steen besloten zit. Zo hoeft de steen zich niet te passen binnen een voorbedachte vorm. Het amulet heeft de afmeting van 4,5 x 5 cm, is in de breedte (bij de stippellijntjes) voorzien van een gaatje en komt met twee leren halskoorden (natuur bruin en diep zwart).

Shattuckiet-druppel Amulet: € 39,-

 

En speciaal in deze
WantToKnow-aanbieding:
x

X

Bestel je de
Complete Set van
Alle 6 Amuletten?
X

Dan krijg je 15% korting en betaal je € 169,-
(normaal dus € 199,-)

* * *

En… een nieuw en uniek stuk:

Het Zilveren Amulet van
Herkimer kristal

x
De Herkimer kristal is een moeilijk verkrijgbare en zeer zeldzame kwarts-kristalsoort, dat liefkozend wordt beschreven als bergkristal in het kwadraat..! De werking van deze steensoort -die ook wel Herkimer-diamant wordt genoemd- is zo krachtig, dat vele sjamanen en energiewerkers haar beschrijven als ‘gecondenseerd licht’. De steen/het steentje is zeer zeldzaam, omdat ze enkel wordt gevonden in de Herkimer County, een deel van de staat New York. We hebben op het kaartje hierboven de streek (county) aangeduid. De rots/bodemomstandigheden zijn hier zo ruw, dat ze van nature een kristalsoort voorbrengt die vele malen krachtiger en zuiverder is dan waar ook ter wereld. Er wordt vanuit die ‘schaarste’ en helderheid van de Herkimer-kristallen vaak gesproken over Herkimer-diamantjes..!

Herkimer geeft krachtige energie en bevordert de creativiteit. Het is een krachtig kristal om mee af te stemmen en intentie te focussen. Hierdoor wordt de steen ook wel een ‘attunement stone’ genoemd. Herkimer diamant helpt bijvoorbeeld ook, om twee mensen in samenspraak, in dieper contact te brengen, vanuit een helderziend dromend bewustzijn. Daarnaast bezit de steen, krachtige aardende kwaliteiten, waardoor bijvoorbeeld diep-energetisch werk, eenvoudiger ïntergreert in het (licht) lichaam en het dagelijkse leven. Het bij je dragen van een Herkimersteen(tje), bekrachtigt zo’n persoonlijke proces.

Dit Amulet bevat een unieke herkimer-diamant, ingezet in een schaaltje van zuiver Sterling Zilver dat de energie van de steen kanaliseert. Het amulet heeft een afmeting van ong. 3,2 bij 2,4 cm, afhankelijk van de natuurlijke grote van de herkimersteen die er is ingezet. Het amulet is ook voorzien van een zilveren haakje en komt met twee leren halskoorden (natuur bruin en diep zwart).

Prijs: € 65,-

 

* * *

“Ja, ik wil graag
deze prachtige
edelsteen Amulet-hangers

ontvangen
!”

x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: dinsdag 27 april a.s.

* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-

Woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *

Mooie, bekrachtigende edelsteenhangers: Positieve energie!x
x

 

Totaal: € -

Advertentie