Advertentie

Medical medium Anthony William en zijn ‘Brain Saver’ project..!


“Anthony William heeft een krachtige gave, die ons gezin nu uit de eerste hand heeft ervaren.
Na jaren waren doktoren niet in staat een diagnose te stellen
van de maag-darmklachten van
ons kind.
Anthony’s nauwkeurige protocollen zijn van onschatbare waarde geweest
voor de
genezing, het herstel en het geluk van onze dochter.

We zijn je, Anthony, eeuwig dankbaar voor je krachtige gaven.”

— Dwayne Johnson & Lauren Hashian

* * *

Medical medium Anthony William

en zijn ‘Brain Saver’..!

2023 © WantToKnow.nl | Uitgeverij Succesboeken

x

(klik voor link naar de uitgever)

‘Brain Saver’ heet het nieuwe, 638 pagina’s vuistdikke boek, dat door Uitgeverij Succesboeken in Nederland wordt uitgegeven. Het is het 7e boek inmiddels van de auteur, ‘Medical Medium’ Anthony William. Dit boek verschijnt tegelijk met de bijbehorende uitgave ‘Brain Saver Protocollen, reinigingen en recepten’, dat óók zo’n dikke 600 pagina’s telt..! Wil je weten wie deze Anthony William is, dan raden we je aan, dit artikel HIER te lezen op deze site. Een fascinerende achtergrond van een helderziende man, wiens blauwdruk hier op Aarde eruit bestaat, vanuit compassie te helpen genezen en helen.!

Inmiddels is Anthony William een fenomeen en gaan diens boeken gretig naar mensen, die ze als bijna oneindige vraagbaak lezen en toepassen. Ontdek waarom miljoenen op Medical Medium vertrouwen voor antwoorden op gezondheidsvraagstukken die ze eigenlijk nergens anders kunnen vinden.

De achtergrond van ‘Brain Saver’..
Gezien de huidige stand van het hersenonderzoek is het gemakkelijk te denken dat we ons wapenen met kennis over hoe we het beste voor onze kostbare hersenen kunnen zorgen. Maar is dat wérkelijk zo? Of is de prevalentie van alzheimer, dementie, ADHD, autisme, angst, depressie, OCS, PTSS, bipolaire stoornis, eetstoornissen, verslaving, beroerten, attaques, hersenmist, vermoeidheid en veel meer, een teken aan de wand??

Anthony William, ‘medical medium’.

Dat zelfs ondanks alle berichten over mindfulness, neurowetenschappen en het hacken van de hersenen, we nog steeds allemaal te kwetsbaar zijn? Je hebt ze daarnaast ongetwijfeld ook allemaal voorbij zien komen. De mentale/psychische klachten, zoals burn-out, tekorten, paniekaanvallen, problemen met de nervus vagus, psychische problemen, neurologische klachten, en meer. Terwijl we zoeken naar blijvende mentale en lichamelijke verlichting, is het gemakkelijk om de weg kwijt te raken en dan jezelf de schuld te geven, je afvragend wat je fout hebt gedaan. Maar laat het héél duidelijk zijn: jij bent niet het probleem..!!

Over ‘BRAIN SAVER’
Een krachtig boek met aanwijzingen over hersen-, neurologische of geestelijke gezondheid; of je nu net begint of dat je ontdekkingsreis je al veel heeft gebracht, door je bezoek/gesprekken met verschillende neurologen, internisten en natuurartsen, er is een tijd gekomen, de ware oorzaak van je lijden te ontdekken, verder te gaan, en te genezen. In dit boek worden de ware oorzaken van meer dan 100 hersen- en zenuwgerelateerde ziekten en aandoeningen onthuld. Zo wordt in ‘Brain Saver’ door ‘Medical Medium’ Anthony William onthult:

(klik voor link naar uitgever)

* Wat het betekenen symptomen als ruis in je hersenen, storende metaallegeringen in de hersenen, virussen en neurotoxinen en emotionele hersenen, ontstoken hersenzenuwen, verslaafde hersenen, verzuurde hersenen en opgebrande hersenen met tekorten te hebben – en wat je eraan kunt doen

* De ware oorzaken van meer dan 100 klachten, ziekten en aandoeningen die verband houden met de hersenen en het zenuwstelsel

* Diepgaand inzicht in de onbekende redenen voor de epidemie van mentaal, emotioneel en neurologisch lijden – van alledaagse problemen met focus, concentratie en stemming tot levensveranderende diagnoses, zoals ALS, parkinson en langdurige COVID

Het beste van alles is dat ‘Brain Saver’ een weg vooruit biedt met gespecialiseerde genezingstechnieken. Naast een frisse kijk op hoe je je hersenen kunt voeden en je blootstelling aan alledaagse gifstoffen en verontreinigingen kunt verminderen, vind je reinigingsprotocollen, richtlijnen voor het ontgiften van zware metalen en recepten voor de gloednieuwe ‘Brainshot-therapie’ van Medical Medium – snelle shots, hulpmiddelen in vloeibare vorm, ontworpen om onmiddellijk verlichting te brengen, op het moment dat hersenen sterk onder spanning staan.

“We lijden door werkelijke en fysieke oorzaken”, schrijft Anthony. “Wanneer we weten hoe we door deze wereld moeten navigeren, hebben we ook de kracht om te genezen.”

‘Medical Medium Brain Saver’
Auteur: Anthony William
ISBN 9789492665706  | pag. 640
Taal: Nederlands
Uitvoering: Hardcover | Gewicht: 2622 gr
Prijs: € 64,50

* * *

Het ándere boek, de ‘Brain Saver Protocollen’..
In het bijbehorende boek, de ‘Brain Saver Protocollen, reinigingen & recepten’ verschaft
Medical Medium Anthony William medelevende, levensreddende begeleiding om je te helpen genezen van een breed scala aan hersengerelateerde en neurologische klachten, ziekten en aandoeningen, waaronder angsten, depressie, burn-out, OCS, autisme, verslaving, attaques, eetstoornissen, problemen met de zwervende zenuwen, problemen met de hersenzenuwen, alzheimer, parkinson, ALS, en nog veel meer.

(klik voor link naar uitgever)

Met praktische stappen die je aan jouw unieke behoeften kunt aanpassen, biedt Medical Medium:

  • Bijzonderheden over alledaagse voedingsmiddelen, supplementen en additieven die je hersenen in gevaar brengen
  • Een gids voor de supplementen die je genezing zullen ondersteunen – en hoe je ze kunt gebruiken voor ruim 300 klachten en aandoeningen, inclusief de vereiste doseringen
  • Meer dan 100 recepten voor heerlijke voedingsmiddelen die speciaal zijn gecreëerd om de gezondheid van de hersenen te ondersteunen
  • Buitengewoon effectieve meditaties en andere technieken om de hersenen te helen
  • Reinigingsprotocollen, richtlijnen voor de ontgifting van zware metalen en recepten voor de Brainshot therapie van Medical Medium Dit zijn snelle geneeskrachtige middelen in vloeibare vorm, ontworpen om direct verlichting te brengen als de hersenen sterk belast worden.

Je hebt je lijden niet over jezelf afgeroepen. Of je missie nu herstel of preventie is, je hebt de antwoorden gevonden die je nergens zult vinden voor hoe je je hersenen kunt redden voor het te laat is. Voeg je bij de miljoenen die door informatie van Medical Medium verlichting hebben gekregen, zodat je eindelijk je beste, meest zinvolle leven kunt leiden.

Neem rustig de tijd om te kijken of beide boeken, of één deel resoneert met je. Besef dat de informatie in deze boeken eigenlijk uniek is, tot stand gekomen via de subtiele werkwijze van Anthony William. Klik op de covers van de boeken die hier in het artikel zijn besproken. Zowel de Brain Saver-boeken als de beide andere boeken: het boek over ‘Medical Medium’ en het boek voer ‘Celery’ (bleekselderij). Tot je dienst..!

‘Medical Medium Brain Saver Reinigingen en Recepten’
Auteur: Anthony William
ISBN 9789492665720 | pag. 640
Taal: Nederlands
Uitvoering: Hardcover | Gewicht: 2500 gr
Prijs € 64,50

* * *

Anthony William, ‘medical medium’..

Over de auteur:
Anthony William kwam op de wereld met het unieke vermogen om te communiceren met de Spirit van Compassie die hem buitengewoon nauwkeurige informatie verstrekt, die haar tijd vaak ver vooruit is. Vanaf zijn vierde jaar heeft Anthony zijn gave gebruikt om aandoeningen bij mensen te ‘lezen’ en hen te vertellen hoe ze weer gezond kunnen worden.

Anthony boekt spectaculaire resultaten, zelfs bij artsen die hun patiënten niet meer kunnen helpen, wordt de hulp van Anthony vaak ingeroepen. Een van die artsen hierover:

Anthony heeft een bijzondere gave die misschien niet altijd begrepen wordt en dat is zonde. Ik weet zeker dat je door het lezen van het boek een stap in de goede richting zet naar een gezonder leven. De kennis over waar bepaalde klachten vandaan komen en wat je eraan kunt doen, is nu beschikbaar. Dit boek is bijna letterlijk, een ‘geschenk uit de hemel’…”

In zijn eerste revolutionaire boek ‘Medical Medium’ (zie hierboven), vertelt Anthony over hoe hij al vroeg in zijn leven medium werd en welke invloed dit heeft gehad op zijn eigen ontwikkeling en leven. Ook deelt hij zijn kennis over wat hij in de afgelopen 25 jaar geleerd heeft, over de manier waarop we kunnen genezen, de reden waarom deze informatie de komende decennia nog niet opgepakt zal worden door de reguliere geneeskunde en de enorme kracht van natuurlijke voeding en een dito leefstijl.

Zijn ongeëvenaarde accuratesse en succes als Medical Medium hebben hem het vertrouwen en de liefde van miljoenen mensen overal op de wereld opgeleverd. Onder hen zijn filmsterren, popsterren, miljardairs, beroepssporters en talloze andere mensen met allerlei achtergronden die niet wisten hoe ze konden genezen, totdat hij hen de inzichten van Spirit verschafte.

Een indrukwekkend voorbeeld..? BLEEKSELDERIJ..!
In de loop van tientallen jaren is Anthony ook van onschatbare waarde geworden voor artsen die hulp nodig hebben om hun moeilijkste gevallen op te lossen. Één van de simpele voorbeelden van de reikwijdte van de doorgegeven kennis van Anthony William, is zijn informatie over… bleekselderij. Een bijna magisch-potentiële groente, die een dimensie heeft, die nog niet op Aarde werd toegepast.. De karaktereigenschap van bleekselderij die Medical Medium doorgeeft, is niet alleen wonderlijk, maar door velen toegepast. Dit is de uitspraak van filmacteur Sylvester Stallone in dit kader:

“Bleekselderijsap verovert de wereld. Het is indrukwekkend hoe Anthony deze beweging heeft
gecreëerd en een heel goede gezondheid heeft teruggegeven aan talloze mensen overal ter wereld.”

– Sylvester Stallone

(klik voor directe link naar uitgeverij)

Het is wel heel bijzonder hoe iemand een heel boek kan volschrijven over de ‘simpele’ groente, die bleekselderij heet. Het is ongelooflijk wat een informatie er beschikbaar is over deze stronk bleekselderij. Zie je ook ineens overal bleekselderijsap? Niet verwonderlijk, want het redt letterlijk levens, terwijl het de gezondheid van mensen herstelt door klacht voor klacht aan te pakken. Op internet schrijven en delen mensen over hun dagelijkse gebruik van bleekselderijsap en mensen uit alle rangen en standen delen foto’s en getuigenissen van hun indrukwekkende herstel.

Bleekselderijsap laat zien dat het voor genezing zorgt als dat haast onmogelijk lijkt te zijn. Wat decennia geleden begon als een stille beweging is nu een wereldwijde genezingsrevolutie geworden. In zijn boek over selderij toont Anthony William de eigenschappen van selderijsap; het meest krachtige medicijn van onze tijd dat wereldwijd miljoenen mensen geneest.

Inmiddels is Anthony William de oprichter van de wereldwijde bleekselderijsapbeweging, die informatie verschaft over het ongelooflijke vermogen van dit bleekselderijsap om voor enorme verbeteringen op elk niveau van onze gezondheid te zorgen:

  • Genezing van het darmkanaal en verlichting van spijsverteringsstoornissen.
  • Balans in bloedsuikerspiegel, bloeddruk, gewicht en bijnierfunctie.
  • Neutralisatie en afvoer van toxinen uit de lever en hersenen.
  • Herstel van gezondheid van mensen die lijden aan een enorm scala aan chronische ziekten en klachten, zoals vermoeidheid, hersenmist, acne, eczeem, verslaving, ADHD, schildklierstoornissen, diabetes, SIBO, eetstoornissen, auto-immuunaandoeningen, de ziekte van Lyme en oogproblemen.

Anthony onthult eerst hoe bleekselderijsap zijn ontstekingsremmende, alkaliserende, levensveranderende werk doet, en geeft daarna de krachtige, definitieve richtlijnen om jezelf door middel van bleekselderijsap correct en succesvol te reinigen. Met instructies over hoe je het sap maakt, hoeveel je ervan drinkt, wanneer en wat je kunt verwachten als je lichaam begint te ontgiften. Naast antwoorden op vragen zoals: ‘Is blenden beter dan juicen?’ en ‘Kan ik mijn medicijnen erbij innemen?’..

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.