universele bewoners

“Het was Donderdag, 20 November 1952 om ongeveer half een ‘s middags dat ik voor het eerst persoonlijk contact had met een mens uit een andere wereld. Hij was naar de Aarde gekomen in zijn ruimteschip, een vliegende schotel. Hij noemde het een verkenner.”

Het zijn de eerste zinnen uit het legendarische boek ‘De vliegende schotels zijn geland’ van George Adamski. Op WTK.nl wordt serieus gekeken naar het fenomeen buitenaards leven. Als je kijkt naar het bijzondere materiaal in het UFO Informatiecentrum, dan kun je er haast niet omheen: er is leven op andere planeten. Maar wie zitten er in de schepen? Waarom ‘bespieden’ ze ons? Wat is hun boodschap aan ons mensen? Is er al contact? Wat zou contact betekenen voor de mensheid? Hoe verschillend zijn we? Wat is onze universele taal?

Deze pagina is nog in ontwikkeling, alvast een voorproefje

De eerste contacten

George Adamski
George Adamski

In het boek ‘Grote Mysteries, Vliegende schotels en andere raadsels van het Heelal’ wordt een heel hoofdstuk gewijd aan ‘De eerste contacten’. WTK.nl heeft een samenvatting gemaakt van dit hoofdstuk als inleiding op het fenomeen buitenaards leven. ‘De ontmoeting die George Adamski in de Californische woestijn had met een wezen met lang blond haar, is wel een heel uitzonderlijke gebeurtenis geweest in de geschiedenis van de mensheid. Als Adamski de waarheid heeft gesproken, dan mag die ontmoeting in 1952 in de buurt van Desert Center fabelachtig genoemd worden: Op dat ogenblik zou dan een mens oog in oog hebben gestaan met een wezen dat afkomstig was van Venus. Was het daarentegen bedrog, dan is het wel een van de opzienbarendste grappen geweest die ooit in elkaar werd gezet.’ Lees hier over de ontmoeting van Adamski met een Venus-bewoner

Prachtige documentaire: Het contact is reeds begonnen

James Gilliland
James Gilliland

“In een diepe meditatie kreeg ik contact. Het was een prachtige boodschap over het ontwaken van de mensheid op Aarde, hoe belangrijk het is om ons bewustzijn te verhogen en dat we ermee moeten beginnen met elkaar in harmonie te leven,” zegt James Gilliland, in deze trailer (10 min.) van ‘Contact has Begun’. Dit is een 86 minuten durende documentaire met onderzoek naar bijna dood ervaringen, UFO’s, ORB’s, Aarde veranderingen en buitenaardse ontmoetingen.Met live UFO video beelden en getuigenissen van bezoeken uit andere werelden, is deze film een van de eerste die onderzoek doet naar vragen over o.a. hun herkomst… en waarom ze hier zijn. In de film ziet u James Gilliland, een expert op het gebied van het buitenaardse fenomeen, die regelmatig uitgenodigd werd bij het populaire radioprogramma ‘Coast to Coast A.M.’ Klik hier voor de hele film op youtube.