Advertentie

Dr. Wakefield: ‘COVID-vaccin = genetische manipulatie’..!!


x

x

Dr. Wakefield: ‘COVID-vaccin = genetische manipulatie’..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Misschien heb je weleens de naam gelezen van Dr. Andrew Wakefield. Er wordt beweerd dat dr. Wakefield een charlatan zou zijn, een onethische onderzoeker die is ‘gewist’ uit het Britse medische register en wiens publicatie/artikel uit 1998 over autisme en gastro-intestinale aandoeningen, die mogelijk het gevolg zijn van vaccinaties, werd ‘teruggetrokken’ door een toonaangevend medisch tijdschrift. Het werkelijke verhaal is, dat deze Dr. Andrew Wakefield een briljante en moedige wetenschapper is, een medelevende arts die geliefd is bij zijn patiënten en een held voor gezinnen met autisme en vaccinatieschade.

Zou het niet beter zijn, figuren als deze self-proclaimed vaccine-expert eens goed tegen het licht te houden.. Zijn oproep tot drastische wereldpopulatie-reductie en het gratis uitdelen van vaccins, wereldwijd, om ‘levens te redden’, is één grote contradictie..

Andrew Wakefield is het slachtoffer van een wel doorwrocht plan, bedoeld om hem ‘kalt te stellen’.. Buiten werking te zetten dus. En dat is voor een deel gelukt, vooral omdat laffe collega-medici hem niet durven citeren of überhaupt met hem omgaan, teneinde zelf niet ‘besmet’ te raken. Hoe dan ook, Andrew Wakefield is bij uitstek een voorbeeld van een mythe. Noem zijn naam en elke pro-vaxxer zal je voor de voeten gooien, dat Wakefield een fraudeur is. Klopt dat?

We raden je aan het artikel op VaccinVrij te lezen over deze arts. Het is een vertaling van het hoofdstuk ‘Who is Andrew Wakefield?’ uit het boek: ‘Vaccine Epidemic’, dat werd geschreven door Mary Holland. Opnieuw dus een oproep voor onafhankelijke en neutrale journalisten, artsen, beleidsmakers, en andere pro-vaxxers: verdiep jezelf gewoon netjes in dit verhaal, voordat je dom, allerlei misvattingen over deze uitmuntende arts klakkeloos herhaalt. Als je de moeite neemt om het artikel HIER op VaccinVrij te lezen, zul je snel concluderen, dat de eindeloos herhaalde uitspraak, dat hij een fraudeur zou zijn, onzin is. We schreven HIER op de site in 2014 al een gericht artikel over hem.

Wakefield waarschuwt voor het mRNA-vaccin.. HET IS FEITELIJK GENETISCHE MANIPULATIE..!!
Luister en kijk naar deze korte video en besef waar we mee bezig zijn, met het COVID-19-vaccin, dat is gebaseerd, op mRNA-technieken, die NOG NOOIT in vaccins zijn gebruikt.. En nu ineens kan dat in ruim een HALF JAAR…? Het is ongelooflijk hoe een puur experimenteel vaccin zo plotseling wordt omarmd, vanuit de verlammende angst voor de COVID-pandemie..

Is het het gezonde verstand, wat nog regeert, of is het de gesublimeerde angst, die ons beslissingen laat nemen, die VOLLEDIG tegen het principe ingaan, van rustig een zaak bekijken, voordat we er een oordeel over vellen. Kijk naar het 10 minuten durende filmpje en naar de uitmuntend simpele en slimme uitleg van Andew Wakefield over het nieuwe vaccin, dat dus FEITELIJK gewoon gelijk staat met genetische manipulatie..

3 gedachten over “Dr. Wakefield: ‘COVID-vaccin = genetische manipulatie’..!!

 1. Het valt mij ook hier weer wederom op dat toeval een te grote rol speelt wat in mijn optiek gepland kan zijn.Vanaf maart 2020 hebben we met Covid te maken en iedereen vond het een wonder dat binnen zeg maar 9 maanden een vaccin is gevonden door Pfizer/Biontech wat ook nog werkzaam zou zijn zelfs tegen andere gemuteerde varianten van Corona.Pas in de laatste zeg maar ongeveer een paar maanden is dat vaccin ontdekt en kan het dus ook maar een paar maanden bekeken zijn op nadelige/schadelijke gevolgen en dan ook nog alleen op de korte termijn en NIET op schadelijke gevolgen op langere termijn waardoor het nog meer onbegrijpelijk is waarom dat vaccin goedgekeurd is.Maar nu komt Oxford Astra zeneca ook ineens met een door hen ontdekt en werkend vaccin (is dat geen toeval?) en het grote voordeel is dat dit vaccin niet op -70 bewaard hoeft te worden waardoor het natuurlijk sneller door MEER mensen gevaccineerd kan worden zoals bv door huisartsen die eerder hebben aangegeven dat het vaccin van Pfizer door veel artsen gewoon niet kan worden toegediend omdat veel artsen geen opslagapparaten hebben die het vaccin op -70 kunnen bewaren.Nu is dat dus niet meer nodig wanneer dit Astra zeneca vaccin wordt goedgekeurd natuurlijk.(Ik heb wel via TV begrepen dat er nog geen aanvraag voor keuring was ingediend bij bv de EMA).
  Te vaak wordt er ook naar het buitenland gekeken vind ik want vaak zijn de toelatingseisen daar mogelijk veel minder streng waardoor er sneller toelating kan gegeven worden met alle risico,s vandien en dat kan nooit de bedoeling zijn of toch wel? Wanneer het al een wonder is dat men één werkend veilig vaccin op zo,n korte termijn heeft uitgevonden wat mag men dan denken over nu dan ook dat tweede vaccin van Astra zeneca?

  1. Vergeten,maar natuurlijk voor iedereen de beste wensen en dat er juiste beslissingen mogen genomen worden waar men achteraf geen spijt van krijgt.
   Is het trouwens niet gek dat het vaccin er is maar dat ondanks dat de ziekenhuizen overvol zijn en het zorgpersoneel het haast niet meer aan zou kunnen De Jong beslist nog te wachten omdat het ICT gebeuren nog niet op orde is?
   Dat is belangrijker dan doden voorkomen zo lijkt het wel.Maar wanneer men mensen wil gaan dwingen of zaken wil gaan ontzeggen is natuurlijk een goedwerkend ICT gebeuren wel van belang want anders zou men zomaar de regie kunnen verliezen omdat het overzicht dan verloren gaat van wie wel of niet gevaccineerd zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.