WantToKnow.nl Agenda

De WantToKnow Agenda

Jouw Agendapunt op WantToKnow!
16-02-2017 om 08:30
Basiscursus ECO-intention..

 

Wat: Basiscursus ‘ECO-intention’. ECOintention is het waarnemen, interpreteren en verbeteren van (levens)energie in organisaties en natuurgebieden. Het is een methode om gezonde energie en flow in organisaties en natuurgebieden terug te brengen. Het Center for ECOintention past deze methode al meer dan vijfentwintig jaar succesvol toe in talrijke projecten.. (Lees eens over dit prachtige fenomeen en de achtergronden HIER en HIER op de site)

ECOintention is een vak dat je kunt leren in de vierjarige opleiding tot ECOintention Practitioner. Leer levensenergie waarnemen, interpreteren en verbeteren. Wil je wonen, werken en ontspannen in een omgeving waar je energie van krijgt? En ook nog bijdragen aan een gezonde Aarde? Dat kan!Iedereen heeft het vermogen om de energetische balans in de wereld te herstellen. Hoe je dat doet, op kleine en grote schaal, leer je in deze cursus.

De grondbeginselen energetisch beheer leggen de basis. Alles begint bij jou. Je heelt zo goed als je zelf heelt bent. In deze cursus leer je jezelf goed gronden, je gevoeligheid kennen en beschermen, en je energie weer in balans te brengen. Vervolgens ga je energie waarnemen. Alles is energie. Energie straalt uit. De stamuitstraling van een boom is een maat voor gezondheid en vitaliteit. De uitstraling van een huis beïnvloedt de sfeer en de gezondheid van de bewoners. Energetische blokkades in een bedrijf leiden tot misverstanden.

Iedereen kan leren om uitstraling en levensenergie waar te nemen. Dit vereist geen bijzondere begaafdheid. Na waarnemen, ga je energie interpreteren met verschillende energetische schalen. Tenslotte verbeteren. Je kunt iets schoonmaken en opladen met positieve aandacht, homeopathie, Reiki, muziek, mandala’s, symbolen, kleuren, edelstenen enz. Je leert de theoretische achtergrond en praktische toepassing van deze energetische huisapotheek. Daarna kun je er zelf mee aan de slag.

Wie: de volgende cursusleiders verzorgen de uitermate boeiende lessen.

In 2017 starten 3 basiscursussen. Hans Andeweg verzorgt de donderdagcursus op Landgoed Zonheul in Doorn.

De woensdagcursus op Landgoed Kraaybeekerhof wordt verzorgd door Marion de Vries (8 dagen) en Hans Andeweg (3 dagen).

De vrijdagcursus op Landgoed Zonheuvel wordt verzorgd door Natascha van den Ban (8 dagen) en Hans Andeweg (3 dagen). Voor meer info zie folder. Locatie:Landgoed Zonheuvel te Doorn, Landgoed Kraaybeekerhof te Driebergen

Wanneer: startdata donderdag 16 februari, vrijdag 17 februari, woensdag 8 maart 2017 Het programma loopt van 8.30 – 16.00 uur.

De hele cursus kost: €1399,-

Let op: ALS JE JE INSCHRIJFT VÓÓR 1-1-2017  ONTVANG JE € 200,- VROEGBOEKKORTING!

Bekijk de folder in deze PDF: HIER

Website: www.ecointention.com

Wil je meer informatie? Kom naar de ECOintention kennismakingsmiddagen op

 1. zondag 15 januari op Landgoed Kraaybeekerhof of op
 2. zondag 29 januari op Landgoed Zonheuvel

CENTER FOR ECOINTENTION – Mind Moves Matter; contact Linde Mees
Oppauerstrasse 10  –   D-45772 Marl
Duitsland T: +49 2365699395 ; Nederland T: +31 641840555

17-02-2017 om 19:00
Rob Skiba in Nederland…!

Wat: Schrijver en documentairemaker Rob Skiba (USA) komt naar Nederland en geeft in de Melkweg -Amsterdam een exclusieve presentatie over enkele controversiële onderwerpen.. Zoals de historische symboliek en de tijd waarin we leven, zoals ‘Wat nou als je letterlijk neemt wat de bijbel schrijft?’ En natuurlijk ook de opkomende trend van de ‘flat earth theory’; de theorie van de Platte Aarde.. Kortom een mooie avond voor iedereen die de grenzen van zijn denken en ‘aannames’ wil verkennen en verleggen..!

Rob Skiba is o.a. oprichter van de Truth Frequency Radio met als doelstelling ‘het bevorderen van eenheid, liefde en respect voor ieder mens en het bestrijden van de elementen die ons systematisch verdelen. Onze meningen kunnen verschillen of zelf tegenstrijdig zijn maar de fundering waarop we rusten en de doelen die we nastreven zijn altijd gericht om een betere toekomst te creëren voor de volgende generatie.’

Wie: Rob Skiba is een filmmaker die regelmatig in de prijzen valt op filmfestivals. Hij is ook de auteur van een paar boeken, waaronder ‘Amazon Best Sellers’, zoals ‘Babylon Rising: And The First Shall Be Last’ en ‘Archon Invasion: The Rise, Fall and Return of the Nephilim’. Hij brengt als ‘Nephilim theoriticus’ een uniek en niet vaak gehoord perspectief in de UFO/alien-discussie.

En Rob Skiba brengt door zijn werk een groeiend begrip voor de mythologie en de waarheden waarop deze vaak is gebaseerd. Hierdoor is hij een internationaal erkend spreker geworden op internationale conferenties en treed hij ook regelmatig op in radio- en Tv-programma’s over het paranormale.

Zijn grote droom als afgestudeerd filmmaker van het ‘Hollywood Film Institute’, is om een krachtige televisie-serie te maken en/of een bioscoopfilm. Hij werkt op dit moment full‐time aan de ontwikkeling en voorbereiding van deze droom: een productie die SEED heet, een sci-fi show.

Wanneer: vrijdag 17 februari 19.00 uur

Waar: Melkweg – Lijnbaansgracht 234a – 1017 PH Amsterdam Toegang: € 7,50 (exclusief lidmaatschap)

Website: verdere info vind je HIER

05-03-2017 om 13:00
Het Wonder-symposium..!

Wat: Een symposium waar je kennis maakt met de principes van wonderen en de 7 dimensies. Wat zijn wonderen en kun jij zelf ook wonderen verrichten? Zo ja, hoe doe je dat? Wonderen zijn er altijd. Als ze niet gebeuren is er iets mis gegaan, maar hoe kom je in de wonderstaat? Hoe word je een wonderdoener? Wonderen zijn niet exclusief voor de verlichten en heiligen onder ons. Wonderen zijn voor iedereen. Het is een uitwisseling die zowel gever als ontvanger meer liefde brengt. En hoe zit het dan met het ontwaken? We denken dat we van de derde dimensie naar de vijfde reizen. Volgens zowel Michael Murray als Paul zijn er zeven dimensies. Waar je bewustzijn zich bevindt hangt nauw samen met jouw vermogen om wonderen te verrichten. Laat je opnieuw informeren.

In het eerste deel van dit symposium gaat het om ‘wonderen uit het leven gegrepen’. Een korte voordracht van Lilian Ferru, auteur van: ‘Jij bent een Wonder’ en ‘Liefde kijkt naar Liefde’, die vertelt over wat vergeving vermag en wat er gebeurt als liefde daadwerkelijk naar liefde kijkt. Niemand kan iets leren tenzij hij het leren wil en gelooft dat hij het nodig heeft. Wie heeft er geen wonder nodig? Wat als de denkbeeldige kloof tussen jou en de ander verdwijnt in de wetenschap dat het helemaal niet bestaat? Wat blijft er dan over? Lilian vertelt ook over haar avonturen met haar man Paul, de healings met zijn Galactische Vrienden, en de zeven dimensies waarbij het erom gaat dat je steeds verbonden bent met de Bron.

Dan is het woord aan de wonderzusters. Een groep vrouwen die het gedachtegoed van het boek: ‘Een Cursus in Wonderen’ bestudeert. Iedereen vertelt over zijn persoonlijke ervaring of inzicht. Wat hebben zij meegemaakt en geleerd? Oprecht en authentiek zijn deze verhalen herkenbaar voor allen die naar vrede en liefde verlangen. Het is de weg van het hoofd naar het hart, vanuit het vertrouwen dat je door liefde wordt gedragen. Laat je inspireren en verrassen door deze mooie, sterke, en wijze vrouwen; laat je meenemen naar Wonderland..!

Dan is het de beurt aan Peter Winteraeken is coach en leraar in ‘Een Cursus in Wonderen’. Tijdens deze lezing leer je de wet van de liefde kennen. Er bestaat geen andere wet dan deze: al wat ik geef, geef ik aan mezelf. Ik geef altijd aan mezelf! Wat ik ook denk of doe, ik ben zender en ontvanger tegelijk. Wat ik geef komt altijd naar mij terug. Geef ik een wonder of geef ik een oordeel? Dat is de ene eenvoudige keuze die iedereen elk moment van de dag maakt. Met als resultaat: wat ik geef, komt naar me terug. De vraag is dus: wat wil ik ontvangen? Want wat ik ontvangen wil, dat bied ik aan. Vanmiddag ontdekken wij wat we werkelijk willen en hoe wij louter en alleen wonderen kunnen aanbieden, elk moment van de dag. Met een praktische wonderoefening… Peter Winteraeken: ‘Al wat ik geef, geef ik aan mijzelf’

Na de pauze is de lezing van Michael Murray. Hij is oprichter van ACIM Ierland. Michael Murray is auteur van: ‘Wake The Fuck Up – Life Is but a Dream’. Na vier bijna doodervaringen en vele uittredingen laat hij, wars van alle flauwekul, een frisse wind waaien door onze overtuigingen wat wonderen wel en niet zijn. Wie ben je werkelijk? Wat is waarheid? Hoe ben je hier überhaupt terecht gekomen? Hoe kun je een eind maken aan alle lijden en angst? En wat is ontwaken? Ook Michael spreekt vanuit eigen ervaring en zal een toelichting geven over de zeven dimensies waar wij doorheen reizen op weg naar het ontwaken. Hij beschrijft het pad uit de schimmenwereld naar de werkelijke werkelijkheid waar wonderen de normaalste zaak van de wereld zijn.

‘Eén met de Bron’
We besluiten de middag met een healing van Paul, waarbij hij zijn Galactische Vrienden uitnodigt. Je wordt opgetild waardoor het licht krachtiger in je bewustzijn kan stralen. Een groepshealing is een indrukwekkende en intense ervaring. Voor iedereen is het een privé sessie. Tijdens deze healing kun je zowel fysieke sensaties ervaren, visioenen krijgen, of meerdere Lichtwezens om je heen voelen. Wie eenmaal is opgetild ervaart een diepe innerlijke vrede en vreugde. Wonderen genezen en gebeuren in het licht. Wonderen ontstaan als je één bent met de Bron die alles overstijgt.

Je zult als een ander mens de zaal verlaten dan dat je gekomen bent. Met een vastberadenheid dat jij volledig recht hebt op wonderen, dat je er aanspraak op kunt maken, en dat het wonder het mooiste is dat je een medemens kunt geven. Wonderen kennen geen rangorde naar moeilijkheid. Alles is mogelijk, juist dat is het kenmerk van wonderen.

Wie: Lilian Ferru (organisatie), De Wonderzusters, Peter Winteraeken, Michael Murray, (Healing) Paul

Wanneer: zondagmiddag 5 maart  van 13:00 – ca. 17:00 uur.

Waar: De Borenburg, Furenthela 16, 6367 TL Voerendaal (Theaterzaal)

Organisatie: Stichting: ‘Jij bent een Wonder!’ De entree bedraagt slechts € 20,- Voor meer informatie: www.jijbenteenwonder.nl, of www.degoednieuwskrant.nl  En je reservering mail je naar Lilian: info@jijbenteenwonder.nl

10-06-2017 om 17:00
Unieke, luxe energetische reis…

Wat: Een unieke, luxe energetische reis. Een intensieve week vol inspiratie, kennis en wijsheid. Inzicht in je levensdoel. Activatie van het zelfgenezend vermogen van je lichaam. 7 Dagen die in het teken staan van bewustwording,  multidimensionale healings, meditatie, soundhealing, kwantumfysica, Qi Gong, opruimen emotionele ballast, voeding en gezondheid. Leven vanuit je hart, terugkeren naar je ware zijn.

Na alle bijzondere ervaringen in deze week sta je compleet anders in het leven. Je wereldbeeld is veranderd, je bent vrij van emotionele ballast en je kunt beter omgaan met emoties, spanningen en stress. Slechts één week geeft een complete ommekeer in je leven! Een bijzondere week, die in het teken staat van ‘uit je hoofd in je hart’.  Een week met spirituele ontwikkeling, bewustwording, Qi Gong, bevrijding van emotionele ballast, soundhealing (klankschalen en gong), meditaties, familieopstellingen, multi-dimensionale healings, individuele sessies en groepssessies, een sessie over de uitleg van mindcontrol en ontkoppeling ervan.

Maar we gaan ook spreken over kwantumfysica, het werken met nulpuntsenergie, informatie over voeding en gezondheid. Tevens krijg je antwoord op de vraag wie je werkelijk bent en wat jouw doel is hier op aarde. Ook kun je gebruik maken van diverse aanvullende natuurgeneeskundige behandelingen van de organisatoren, Mirjam en René. Speciaal in deze week is gevat de lezing ‘Alice in Wonderland’ door Peter Vereecke..!

Daarnaast werken we samen aan jouw balans. Evenwicht in de energie van geest, lichaam, emoties en spiritualiteit. Een leven vrij van ziekte. Je leert te werken met de multidimensionale levensenergie; de nulpuntsenergie. Ook wel de kwantumenergie of Qi genoemd. Alles in de kosmos bestaat uit deze universele levensenergie en deze energie stroomt ook door alles in de kosmos heen.

Ook wij bestaan uit deze energie. Volgens de kwantumfysica is deze energie de drager van informatie en het begin van alles. Met onze gedachten kunnen we deze energie sturen en materialiseren. Als deze energie stroomt  zijn we gezond, als deze energie stokt of wordt onderbroken, word je ziek.

Je leert hoe je je kunt afstemmen op het nulpuntsenergie veld in de multidimensionale werkelijkheid en je leert hoe je deze energie kunt gebruiken om je eigen frequentie te verhogen. Door te werken met deze helende energie breng je je innerlijke geneeskracht, je gezondheid, vitaliteit en welzijn naar een hoger niveau. Door het zelf genezend vermogen van je lichaam te activeren kun je (chronische) lichamelijke klachten genezen. En dat zonder medicatie! Je energiekanalen worden geopend en de levensenergie wordt geactiveerd. Het evenwicht in je lichaam kan zich hierdoor herstellen of handhaven.

Weet dat jij de creator bent van je leven, je welzijn en je gezondheid. Een probleem of ziekte vormt alleen een barrière wanneer je er energie aan geeft. Jouw perceptie en focus bepalen de uitkomst. Energie kan niet gecreëerd of vernietigd worden, maar je kunt energie wel transformeren. Ziekte is een vorm van energie die getransformeerd kan worden. Je gaat leren hoe je dit kunt doen.

Mirjam Stoof

Je leert hiervoor o.a. je geestkracht te gebruiken, specifieke lichaamsbewegingen, meditatie, visualisaties en focus. Naast het transformeren van ziekte, transformeer je je emoties en je mentale conditioneringen. Daarnaast bevorder je je bewustzijn. Je immuunsysteem versterkt. Je krijgt meer energie en je fysieke en emotionele pijnen leer je zelf te healen. Je kwaliteit van leven verbetert in alle opzichten. Tijdens je verblijf kun je elke dag gebruik maken van het heerlijke verwarmde buitenzwembad. Daarnaast is er een zonnebank, een saune, een hot tub en een stoomcabine. De maaltijden worden door onze eigen koks bereid van verse en zuiver natuurlijke ingrediënten. De maaltijden zijn biologisch, vegetarisch en glutenvrij. Een cadeautje voor je darmen! Dat voel je en dat zie je! Je verblijf is all-inclusive.

Waar: Een schitterend luxe kasteel in de Belgische Ardennen op 40 km van Luik, kort onder Maastricht dus.. Een treinstation op ca. 10 km van het kasteel en ophalen is mogelijk. Het exacte adres/locatie houden we nog even geheim, maar dit luxe kasteel ligt in de Ardennen op een heuvel en is omgeven door groen. In een omgeving die bekend staat om zijn vele wandelroutes.

Peter Vereecke

Wie: de reis is georganiseerd door en staat onder leiding van Mirjam Stoof / René Bos en Peter Vereecke.

Deze reis is  inclusief:

 1. Lezing van Peter Vereecke ‘Alice in Wonderland’ in een intieme sfeer. Peter is, zoals je waarschijnlijk weet, de bekendste ex-burgemeester van België en is een meesterverteller.
 2. 7 dagen lang intens genieten en optimaal ontspannen in de Ardennen
 3. 7 dagen 100% aandacht voor lichaam en geest om te rusten, te herstellen en nieuwe energie op te doen
 4. 7 dagen die in het teken staan van harmonie. In harmonie met jezelf, met je energie en met de omgeving
 5. 7 dagen die in het teken staan van spirituele ontwikkeling, bewustwording, gezonde voeding, stimuleren zelf genezend vermogen van het lichaam, opheffen emotionele blokkades, leven vanuit het hart, terugkeren naar je ware zijn
 6. 7 dagen met gelijkgestemden. Samenzijn, delen, verbinden en leren van elkaar
 7. 7 dagen om tot jezelf te komen in het prachtige kasteel. Volledig omarmt door schitterende natuur en stilte
 8. 5 dagen gebruik maken van diverse aanvullende natuurgeneeskundige behandelingen, zoals magneetveldtherapie, zapper, Chi-Balance, APS-therapie*, SFQ acupressuur massage*, detox-kuur*, Bio-Resonantie Fotonen Therapie*, privé-sessie Gongmassage*, individuele healings* en massage met aromatherapie*
 9. Onbeperkt gebruik van verwarmd buitenzwembad, sauna, stoomcabine en hottub
 10. 3x zonnebanksessie (meer is voor je huid in een week niet verstandig)
 11. Groepssessies: Soundhealings (o.a. klankschalen en gong), Multi-dimensionale Healings, Meditatie, Klankschaalmeditatie, werken met de nulpuntsenergie om het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren en ziekte te transformeren, Qi Gong, Familie Opstellingen;
 12. Opruimen emotionele ballast
 13. (start maken met) Ontkoppeling mindcontrol
 14. Inzicht in je levensdoel
 15. Excursie
 16. Sfeervolle, comfortabele en luxe kamer met douche en toilet. Prijs op basis van gedeelde 2- persoons kamer (Er zijn enkele 1-persoons kamers beschikbaar tegen meerprijs, er zijn enkele meerpersoons kamers beschikbaar tegen minderprijs)
 17. Badjas en 4 handdoeken. Als je van de faciliteiten als zwembad, sauna, stoomcabine en hottub gebruik wilt maken raad ik je aan zelf extra handdoeken mee te nemen
 18. Ontbijt, lunch en diner glutenvrij en vegetarisch. Elke dag weer verrassend anders
 19. Koffie, thee en water zijn de hele week inclusief. (Met het oog op het geestelijke en lichamelijke proces wordt er geen alcohol geschonken!)

Minimale vergoeding van € 200,- via zorgverzekeraar mogelijk. Aangesloten bij BATC. En indien nodig of gewenst kan binnen 4 weken na de reis een ‘nazorg-consult’ van 30 minuten worden gepland. Let op: de met een * aangeduide, aanvullende natuurgeneeskundige behandelingen, zijn o.b.v. beschikbaarheid en hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Niet inbegrepen zijn de kosten van het vervoer naar België en terug.

Wanneer zaterdag 10 juni 2017 17:00 uur t/m vrijdag 16 juni 10.00 uur na het ontbijt.

Financiële tegenenergie: € 1295,- bij een gedeelde 2-persoonskamer. We hanteren een vroegboekkorting, tot 28 februari a.s., van € 50,-
Je kunt je aanmelden via instituut@mirjamstoof.nl of 0321 316 524. Ook voor nadere inlichtingen kun je contact met ons opnemen. Kijk ook even op de website HIER

 

Jouw agendapunt ook op de homepage van WantToKnow!

Heb jij een evenement, workshop, symposium en/of lezing, die je onder de aandacht wilt brengen van een zo groot mogelijk publiek? In jouw doelgroep van mensen die bewuster willen groeien in hun ontwikkeling.

Plaats jouw agendapunt voor de WantToKnow-bezoekers? Wij plaatsen jouw agendapunt op de homepage van de site, voor slechts € 45,- per maand. WantToKnow wordt dagelijks bezocht door gemiddeld zo’n 7000 personen en dat betekent dat op maandbasis jouw evenement, workshop, lezing en/of symposium, gezien zal worden door zo'n 210.000 personen.

Hoe te handelen?

 1. Vul minimaal alle verplichte velden in onderstaande formulier in, met de benodigde informatie voor het agenda-item in. Zoals natuurlijk het onderwerp, de locatie en de datum. Wij noemen dat de Wie,Wat, Waar en Wanneer-punten.
 2. De kosten zijn € 45,- per agendapunt. Maak dit bedrag over naar IBAN: NL35INGB0004313174 (Bic code is: INGBNL2A) t.n.v. Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede o.v.v. "agenda-onderwerp". (En vanzelfsprekend: als de datum van het evenement verder weg ligt, dan 1 maand, maak dan het meervoud van € 45,- over).

Mocht je vragen hebben over deze agenda-service, stuur ons deze per mail: contact@wanttoknow.nl

Uitgever WantToKnow

Het Agenda Formulier

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp (*)

Inhoud (*)

Locatie (*)

Datum (*)

Tijd (*)

Entree Prijs (*)

Website

* Verplicht veld

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.