WantToKnow.nl Agenda

De WantToKnow Agenda

Jouw Agendapunt op WantToKnow!
28-04-2017 om 09:00
10-daagse mindfull-detox intensive..!

Wat: Mindfull detoxen met hart en ziel. Een 10-daagse intensieve reiniging in een schitterende natuurlijke omgeving. Vorig jaar is de Nobelprijs voor geneeskunde uitgereikt aan een Japanse arts die aantoonde dat vasten voor de cel in ons lichaam van essentieel belang is voor een goede gezondheid. Uit zijn wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de cellen in  ons lichaam in staat zijn om afval op te ruimen, noodzakelijke processen weer te herstellen en de cel in goede conditie te brengen tijdens het vasten. Zowel voor mensen met klachten als mensen die preventief willen detoxen om gezonder en met veel meer vitaliteit herboren uit de detox-kuur te komen zijn de mindfull detoxweken zeer geschikt.

In deze spirituele holistische detoxweken, wordt er mindfull aandacht besteedt aan alle processen die te maken hebben met spijsvertering, ontgiften en reinigen en een goede gezondheid. Er wordt een diepe relatie gelegd, in de communicatie van het voedsel met jouw lichaam, geest en ziel en daar doen we ook verschillende oefeningen voor.

Tijdens de kuur is er een veelzijdig programma, zoals mindfull en in meditatie wandelen. Zodat we niet door het verhaal van de ander wandelen maar in verbinding zijn met de Natuur om ons heen. We gebruiken veel creativiteit, zang, dans, lachmeditatie, we bekijken een Amerikaanse documentaire over de achtergronden van de voedselindustrie en we doen detox-yoga. Er vinden lezingen plaats over gezondheid en voeding. We lopen een labyrinth en een bezinnings-pad in stilte op een berg.

Ook zijn er opties om een dag naar een wellness-centrum te gaan,  een helende zoutgrot en  naar een van de geneeskrachtigste waterbronnen van Europa, waar je zoveel water mee mag nemen als je wilt om thuis door te reinigen. Al met al een heel veelzijdig en ontspannen kuur-10-daagse. Gun je jezelf het grootste cadeautje wat je je zelf maar geven kan? Wil jij jezelf een geschenk geven en investeren in het hier en nu en mede daardoor in een gezonde vitale toekomst?

Geef je dan op voor deze spirituele detox-kuur, een gezondheidsvakantie voor lichaam, ziel en geest. De detoxkuren worden begeleid door een zeer ervaren natuur-arts die al meer dan 30 jaren detoxweken begeleidt.

Wanneer: vrijdag 28 april tot zondag 7 mei 2017

Waar: verblijf in een spiritueel centrum in het Sauerland – Duitsland midden in de bossen. Op ca 3 uur van Utrecht rijden. Sauerland is bij uitstek het gebied om schitterende wandelingen te maken en wel het hele jaar door. Het ligt op maar 3 á 4 uur vanuit Nederland. Deze week doen we waardevolle inzichten op tijdens wandelingen met prachtige vergezichten. Er wordt elke dag gewandeld met afwisselend wandelen in stilte en in meditatie. Ook zullen er energetische oefeningen met de natuur in en buiten jouzelf aangeboden worden.

OPTIES: 1 dag in een heerlijk wellness-centrum voor ontspanning en de sauna, of je kunt kiezen voor de optie op een gezond verblijf in een zoutgrot, waardoor je immuniteit versterkt wordt. Ook gaan we naar een grot met geneeskrachtig water die uniek is in Europa en zullen we een labyrinth lopen en een bijzonder bezinningspad boven op een berg.

Het avondprogramma omvat creativiteit, mantras, mandalas , zang , dans, lachmeditatie of lezingen etc. Het spontaan lachende, innerlijke kind komt uitgebreid aan bod. Onze focus is op onze kracht en positiviteit gericht en op onze potenties voor groei en bewustwording. Verblijf in een 1-persoonskamer (2 op 1 kamer kan ook) met eigen douche en toilet; alles is uiteraard biologisch. Er zijn verschillende mogelijkheden:

 1. sapvasten
 2. rijstvasten
 3. basisch detoxen
 4. 10 dagen detoxen, of 7 dagen en 3 opbouwdagen

Deze investering in jouw gezondheid kost € 895,- all in. Hiervan wordt € 700,- aan declareerbare consulten uitgeschreven. (te declareren bij uw zorgverzerking).

Website: voor meer informatie leefstijlgeneeskunde-paalman.nl of kolibrievasten.nl

Voor meer informatie en/of opgave 038-3865791 (graag tussen 18.30 – 19.00 uur bellen)

29-04-2017 om 09:00
Braco in Amsterdam..

Wat: Een ontmoeting met Braco’s blik; een weg naar een nieuw bewustzijn? Reeds vele jaren deelt hij in live ontmoetingen zijn blik – in stilte en zonder een leer. Tegenwoordig ook regelmatig via internet te beleven via gratis livestream-sessies.  Veel bezoekers spreken daarna over diepe innerlijke vrede, een goed gevoel en vertellen over opnieuw verkregen harmonie, om hun toekomst positiever te kunnen vormgeven.

De documentaire ‘Power of Silence’ over het leven en werken van Braco, is inmiddels in meerdere steden in première gegaan. Met speciale bijdragen van o.a. Paulo Coelho & Rabbi Jack Bemporad.

Wie: Braco. Een gewoon mens met een buitengewone gave’, zoals hij regelmatig wordt omschreven. Braco kreeg in 2012 de gerenommeerde ‘PeacePole’-vredesprijs van de Verenigde Naties uitgereikt in de TilmanChapel in New York en werd daarmee geëerd als ‘Boodschapper van de Vrede’. Professor Alex Schneider uit Zwitserland zei over Braco: “In de ontmoeting met Braco’s blik kan de mens worden opgetild naar een hoger bewustzijnsniveau. Braco brengt ons naar huis, naar ons zelf”.

Wanneer: zaterdag 29 april, Live Event  van 9.00 tot 14.00 uur

Waar: Mercure City Hotel (a/d Amstel), Joan Muyskenweg 10 in Amsterdam. Bijdrage in organisatiekosten € 5,– per sessie. Wil je erbij zijn? Neem even contact op met organisatie: 06 24354254 of via: event.amsterdam@gmail.com

Website: www.braco.me  Facebook: braco event amsterdam

Livestreams: Op di. 4, woe. 5 en do. 6 april a.s. gratis livestream uitzendingen met Braco zijn vanuit zijn centrum in Zagreb, via de website http://www.braco-tv.me/livestream.jsp

Elk heel uur vindt er dan een sessie plaats, die ca. half uur duurt. De sessies beginnen om 17.00 uur en duren dan tot 23.00 uur. Aansluitend aan de laatste sessie is nog een 10 min. sessie met Braco’s stem, hetgeen ook heel bijzonder is voor vele toehoorders. De stem wordt dan in Engels ondertiteld.
06-05-2017 om 09:00
‘Excursion Workshop’..

Wat: ‘Excursion Workshop’  Tijdens deze interactieve workshop werk je aan jouw persoonlijke groei en ervaar je hoe Hemi-Sync® jouw leven positief kan veranderen: van het voorkomen van stress en burn-out tot het ontdekken van andere bewustzijnstoestanden en out-of-body ervaringen. Via de Hemi-Sync®-audiotechnologie ondervind je hoe je geestelijke en mentale rust kan bereiken en hoe jouw leven in handen te nemen.

De basis van de workshop wordt gevormd door specifiek ontwikkelde oefeningen gebaseerd op Hemi-Sync®. Rolf zorgt voor de professionele omkadering en er is ruimte voor groepsgesprekken en verdieping. Hiernaast krijg je de tijd om zelf de inzichten toe te passen (ter plekke en ook daarna thuis) aan de hand van de aangeleerde methodes.

Het ‘Monroe Instituut’ (TMI) is een non-profit opleidings- en onderzoeks-organisatie, toegespitst op het verbeteren van het gebruik en het begrip van menselijk bewustzijn. TMI is niet verbonden met enige religie, filosofie of spirituele praktijk.

Robert Monroe was een succesvolle zakenman en een pionier in het onderzoek naar het menselijk bewustzijn. In 1958 kwam hij zelf in een toestand waarbij het bewustzijn afgezonderd was van het fysieke lichaam. Hij beschreef deze staat als een Buiten Lichamelijke Ervaring (BLE of OBE). Monroe onderzocht samen met een groeiende groep wetenschappelijke onderzoekers de verruimde bewustzijnsstaten en hieruit ontwikkelde hij Hemi-Sync®. Hij schreef hierover de boeken Uittredingen, Astrale Reizen en De Ultieme Reis. Deze publieke getuigenissen heeft talloze mensen bemoedigd. In 1974 werd The Monroe Institute opgericht. Bob Monroe stierf in 1995. Zijn nalatenschap leeft tot op de dag van vandaag voort en heeft de levens geraakt van letterlijk miljoenen mensen wereldwijd.

Wie: Op z’n 10de kwam Rolf Nuyts zelf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten-Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie, etc. Hoewel elk van deze gebieden een zekere ‘waarheid’ bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagelijkse leven.

Sinds 2013 is Rolf Certified Trainer aan het TMI (The Monroe Institute) en vanaf juni 2014 ook ‘member of the Board’. Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben. Hemi-Sync®, de door Bob Monroe ontwikkelde en beproefde audio-technologie, wordt hierbij gebruikt als laagdrempelige tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van vrij mens te be-leven.

De workshop heeft een sterk interactief karakter. Naast de nodige uitleg, krijg je de tijd om zelf de inzichten toe te passen aan de hand van oefeningen en aangeleerde methodologieën. Naast de groepsinteractie ondersteunt het gebruik van hemi-sync technologie het optimale verloop van de workshop.

Website: klik HIER

Wanneer:
zaterdag en zondag 6 en 7 mei  2017
in Kapelle-op-den-Bos in België (met mogelijkheid tot overnachten) en
zaterdag en zondag 3 en 4 juni 2017 in Breda in Nederland, telkens van 9.00 tot 18.00 uur

Organisatie-bijdrage: € 295.- Hierbij inbegrepen: cursusmateriaal en manual, lunch en uitgebreide pauzes, gratis Cd t.w.v. € 20,-, tegoedbon van € 200,- voor toekomstige programma’s.  Aanmelden noodzakelijk: via inschrijven@focus34.com

10-06-2017 om 17:00
Unieke, luxe energetische reis…

Wat: Een unieke, luxe energetische reis. Een intensieve week vol inspiratie, kennis en wijsheid. Inzicht in je levensdoel. Activatie van het zelfgenezend vermogen van je lichaam. 7 Dagen die in het teken staan van bewustwording,  multidimensionale healings, meditatie, soundhealing, kwantumfysica, Qi Gong, opruimen emotionele ballast, voeding en gezondheid. Leven vanuit je hart, terugkeren naar je ware zijn.

Na alle bijzondere ervaringen in deze week sta je compleet anders in het leven. Je wereldbeeld is veranderd, je bent vrij van emotionele ballast en je kunt beter omgaan met emoties, spanningen en stress. Slechts één week geeft een complete ommekeer in je leven! Een bijzondere week, die in het teken staat van ‘uit je hoofd in je hart’.  Een week met spirituele ontwikkeling, bewustwording, Qi Gong, bevrijding van emotionele ballast, soundhealing (klankschalen en gong), meditaties, familieopstellingen, multi-dimensionale healings, individuele sessies en groepssessies, een sessie over de uitleg van mindcontrol en ontkoppeling ervan.

Maar we gaan ook spreken over kwantumfysica, het werken met nulpuntsenergie, informatie over voeding en gezondheid. Tevens krijg je antwoord op de vraag wie je werkelijk bent en wat jouw doel is hier op aarde. Ook kun je gebruik maken van diverse aanvullende natuurgeneeskundige behandelingen van de organisatoren, Mirjam en René. Speciaal in deze week is gevat de lezing ‘Alice in Wonderland’ door Peter Vereecke..!

Daarnaast werken we samen aan jouw balans. Evenwicht in de energie van geest, lichaam, emoties en spiritualiteit. Een leven vrij van ziekte. Je leert te werken met de multidimensionale levensenergie; de nulpuntsenergie. Ook wel de kwantumenergie of Qi genoemd. Alles in de kosmos bestaat uit deze universele levensenergie en deze energie stroomt ook door alles in de kosmos heen.

Ook wij bestaan uit deze energie. Volgens de kwantumfysica is deze energie de drager van informatie en het begin van alles. Met onze gedachten kunnen we deze energie sturen en materialiseren. Als deze energie stroomt  zijn we gezond, als deze energie stokt of wordt onderbroken, word je ziek.

Je leert hoe je je kunt afstemmen op het nulpuntsenergie veld in de multidimensionale werkelijkheid en je leert hoe je deze energie kunt gebruiken om je eigen frequentie te verhogen. Door te werken met deze helende energie breng je je innerlijke geneeskracht, je gezondheid, vitaliteit en welzijn naar een hoger niveau. Door het zelf genezend vermogen van je lichaam te activeren kun je (chronische) lichamelijke klachten genezen. En dat zonder medicatie! Je energiekanalen worden geopend en de levensenergie wordt geactiveerd. Het evenwicht in je lichaam kan zich hierdoor herstellen of handhaven.

Weet dat jij de creator bent van je leven, je welzijn en je gezondheid. Een probleem of ziekte vormt alleen een barrière wanneer je er energie aan geeft. Jouw perceptie en focus bepalen de uitkomst. Energie kan niet gecreëerd of vernietigd worden, maar je kunt energie wel transformeren. Ziekte is een vorm van energie die getransformeerd kan worden. Je gaat leren hoe je dit kunt doen.

Mirjam Stoof

Je leert hiervoor o.a. je geestkracht te gebruiken, specifieke lichaamsbewegingen, meditatie, visualisaties en focus. Naast het transformeren van ziekte, transformeer je je emoties en je mentale conditioneringen. Daarnaast bevorder je je bewustzijn. Je immuunsysteem versterkt. Je krijgt meer energie en je fysieke en emotionele pijnen leer je zelf te healen. Je kwaliteit van leven verbetert in alle opzichten. Tijdens je verblijf kun je elke dag gebruik maken van het heerlijke verwarmde buitenzwembad. Daarnaast is er een zonnebank, een saune, een hot tub en een stoomcabine. De maaltijden worden door onze eigen koks bereid van verse en zuiver natuurlijke ingrediënten. De maaltijden zijn biologisch, vegetarisch en glutenvrij. Een cadeautje voor je darmen! Dat voel je en dat zie je! Je verblijf is all-inclusive.

Waar: Een schitterend luxe kasteel in de Belgische Ardennen op 40 km van Luik, kort onder Maastricht dus.. Een treinstation op ca. 10 km van het kasteel en ophalen is mogelijk. Het exacte adres/locatie houden we nog even geheim, maar dit luxe kasteel ligt in de Ardennen op een heuvel en is omgeven door groen. In een omgeving die bekend staat om zijn vele wandelroutes.

Peter Vereecke

Wie: de reis is georganiseerd door en staat onder leiding van Mirjam Stoof / René Bos en Peter Vereecke.

Deze reis is  inclusief:

 1. Lezing van Peter Vereecke ‘Alice in Wonderland’ in een intieme sfeer. Peter is, zoals je waarschijnlijk weet, de bekendste ex-burgemeester van België en is een meesterverteller.
 2. 7 dagen lang intens genieten en optimaal ontspannen in de Ardennen
 3. 7 dagen 100% aandacht voor lichaam en geest om te rusten, te herstellen en nieuwe energie op te doen
 4. 7 dagen die in het teken staan van harmonie. In harmonie met jezelf, met je energie en met de omgeving
 5. 7 dagen die in het teken staan van spirituele ontwikkeling, bewustwording, gezonde voeding, stimuleren zelf genezend vermogen van het lichaam, opheffen emotionele blokkades, leven vanuit het hart, terugkeren naar je ware zijn
 6. 7 dagen met gelijkgestemden. Samenzijn, delen, verbinden en leren van elkaar
 7. 7 dagen om tot jezelf te komen in het prachtige kasteel. Volledig omarmt door schitterende natuur en stilte
 8. 5 dagen gebruik maken van diverse aanvullende natuurgeneeskundige behandelingen, zoals magneetveldtherapie, zapper, Chi-Balance, APS-therapie*, SFQ acupressuur massage*, detox-kuur*, Bio-Resonantie Fotonen Therapie*, privé-sessie Gongmassage*, individuele healings* en massage met aromatherapie*
 9. Onbeperkt gebruik van verwarmd buitenzwembad, sauna, stoomcabine en hottub
 10. 3x zonnebanksessie (meer is voor je huid in een week niet verstandig)
 11. Groepssessies: Soundhealings (o.a. klankschalen en gong), Multi-dimensionale Healings, Meditatie, Klankschaalmeditatie, werken met de nulpuntsenergie om het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren en ziekte te transformeren, Qi Gong, Familie Opstellingen;
 12. Opruimen emotionele ballast
 13. (start maken met) Ontkoppeling mindcontrol
 14. Inzicht in je levensdoel
 15. Excursie
 16. Sfeervolle, comfortabele en luxe kamer met douche en toilet. Prijs op basis van gedeelde 2- persoons kamer (Er zijn enkele 1-persoons kamers beschikbaar tegen meerprijs, er zijn enkele meerpersoons kamers beschikbaar tegen minderprijs)
 17. Badjas en 4 handdoeken. Als je van de faciliteiten als zwembad, sauna, stoomcabine en hottub gebruik wilt maken raad ik je aan zelf extra handdoeken mee te nemen
 18. Ontbijt, lunch en diner glutenvrij en vegetarisch. Elke dag weer verrassend anders
 19. Koffie, thee en water zijn de hele week inclusief. (Met het oog op het geestelijke en lichamelijke proces wordt er geen alcohol geschonken!)

Minimale vergoeding van € 200,- via zorgverzekeraar mogelijk. Aangesloten bij BATC. En indien nodig of gewenst kan binnen 4 weken na de reis een ‘nazorg-consult’ van 30 minuten worden gepland. Let op: de met een * aangeduide, aanvullende natuurgeneeskundige behandelingen, zijn o.b.v. beschikbaarheid en hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Niet inbegrepen zijn de kosten van het vervoer naar België en terug.

Wanneer zaterdag 10 juni 2017 17:00 uur t/m vrijdag 16 juni 10.00 uur na het ontbijt.

Financiële tegenenergie: € 1295,- bij een gedeelde 2-persoonskamer. We hanteren een vroegboekkorting, tot 28 februari a.s., van € 50,-
Je kunt je aanmelden via instituut@mirjamstoof.nl of 0321 316 524. Ook voor nadere inlichtingen kun je contact met ons opnemen. Kijk ook even op de website HIER

25-06-2017 om 10:00
Biologika Nederland Gastcollege Botkanker

Wat: Biologika Gastcollege over ‘Logisch genezen van botkanker’ of “Hoe ik volledig van (bot)kanker herstelde; zonder angst en medische behandelingen” – József Váczy (48 jaar) deelt zijn ervaringen met botkanker. József, geboren en woonachtig in Hongarije, kreeg in 2013 de diagnose botkanker. Maar, omdat hij op dat moment volgens de 5 biologische natuurwetten leefde en al jaren een erkende Biologika-trainer en -consulent was, wist hij welk proces hem te wachten stond. Hij bedankte de oncologen voor de diagnose en voor de verdere reguliere, medische behandelingen en koos voor de weg van de natuurwetten. Hij liet zijn lichaam natuurlijk herstellen zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld.

Botkanker is een logisch, zinvol biologisch programma van het lichaam en József wist haarfijn wat er aan zijn kankerproces ten grondslag lag. Hij heeft namelijk een dramatisch, biologisch conflict beleefd met de leidinggevende van zijn werk. Zo wist hij ook dat zijn bot (van zijn bovenarm) aan het herstellen was met vele pijnen en vocht. Een uniek verhaal op de wereld want voor het eerst zien we hoe een kankerproces natuurlijk verloopt, het hele proces gedocumenteerd met röntgenfoto’s en bewijsstukken.

Biologika Nederland heeft József uitgenodigd om zijn fantastische genezingsverhaal met de Nederlanders te delen, zodat wij veel van hem mogen leren. Hij zal zijn proces tot in detail met ons delen, met welke uitdagingen hij te maken had (de pijn, zijn familie, de reacties van de artsen, oncologen, etc) en hoe hij zijn genezing zonder enige angst en zonder medische behandeling heeft doorlopen.

Hij deelt zijn ervaringen met ons zodat kanker en allerlei ziektes ons geen angst meer hoeven aan te jagen. Zodat wij ook mogen begrijpen dat kanker niet is wat het lijkt. Dat kankercellen in ons lichaam ontstaan met een logisch, intelligent en zinvol doel! Kom naar dit gastcollege en laat je ook verbazen wat de werkelijke, bewijsbare oorzaken van (bot)kanker zijn! Zorg ervoor dat jij erbij bent!

Deze dag zal jouw kijk op ziekte en kanker voorgoed veranderen!

Wie: József Váczy, gecertificeerd Biologika consulent en trainer. In samenwerking met Enikö Papp.
Enikö is
HBO-gediplomeerd Gezondheidsmanager en gecertificeerd Biologika-consulent en -trainer. Tevens oprichter van Biologika Nederland. Haar passie is gezondheidsbevordering, preventie en sinds 2012 het verspreiden van deze nieuwe paradigma over de 5 biologische natuurwetten. Zij had de mogelijkheid om deze nieuwe denkwijze in haar geboorteland Hongarije te mogen bestuderen.  Daar heeft ze ook József mogen ontmoeten. Hongarije is de eerste op de wereld waar Biologika – De Nieuwe Medicina een geaccrediteerde opleiding is en waar inmiddels duizenden reguliere artsen en medisch opgeleiden volgens deze denkwijze werken. Een droom wat ook in Nederland een realiteit kan worden. Doe je ook mee?

Waar: ’t Veerhuis | Het vergadercentrum van Nieuwegein – Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein

Investering in je gezondheid: € 59,- (incl. vroegboekkorting tot 1 mei 2017). Kaarten reserveren is noodzakelijk via deze klik HIER naar de website:

Wanneer: zondag 25 juni van 10:00 tot ca. 16:30 uur

Website:  www.biologikanederland.nl  –  DE logische verklaring van ziekte Want de natuur kan niet worden overwonnen, slechts worden begrepen”

 

 

 

 

Jouw agendapunt ook op de homepage van WantToKnow!

Heb jij een evenement, workshop, symposium en/of lezing, die je onder de aandacht wilt brengen van een zo groot mogelijk publiek? In jouw doelgroep van mensen die bewuster willen groeien in hun ontwikkeling.

Plaats jouw agendapunt voor de WantToKnow-bezoekers? Wij plaatsen jouw agendapunt op de homepage van de site, voor slechts € 45,- per maand. WantToKnow wordt dagelijks bezocht door gemiddeld zo’n 7000 personen en dat betekent dat op maandbasis jouw evenement, workshop, lezing en/of symposium, gezien zal worden door zo'n 210.000 personen.

Hoe te handelen?

 1. Vul minimaal alle verplichte velden in onderstaande formulier in, met de benodigde informatie voor het agenda-item in. Zoals natuurlijk het onderwerp, de locatie en de datum. Wij noemen dat de Wie,Wat, Waar en Wanneer-punten.
 2. De kosten zijn € 45,- per agendapunt. Maak dit bedrag over naar IBAN: NL35INGB0004313174 (Bic code is: INGBNL2A) t.n.v. Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede o.v.v. "agenda-onderwerp". (En vanzelfsprekend: als de datum van het evenement verder weg ligt, dan 1 maand, maak dan het meervoud van € 45,- over).

Mocht je vragen hebben over deze agenda-service, stuur ons deze per mail: contact@wanttoknow.nl

Uitgever WantToKnow

Het Agenda Formulier

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp (*)

Inhoud (*)

Locatie (*)

Datum (*)

Tijd (*)

Entree Prijs (*)

Website

* Verplicht veld

Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.