Advertentie

De Orgonite Healing Disc van Kaj, de natuurlijk krachtpatser!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

Dr. Wilhelm Reich werd de gevangenis ingestopt voor zijn revolutionaire ontdekking, die hij Orgone noemde.

In het verleden hebben we al vaker artikelen gepubliceerd over de orgon-energie, zoals die werd ontdekt door Dr. Wilhelm Reich (HIER) en de bijzondere eigenschappen van het organisch/anorganische materiaal ‘orgonite’ dat kan werken als chembuster (HIER) en elektromagnetische straling volledig neutraliseert (HIER!).

Vandaar dat wij deze week éxtra verheugd zijn om je de grootste en krachtigste uitvoering aan te mogen bieden die wij in de 12 jaar dat we over orgonite schrijven zijn tegengekomen! Kaj Alexander, bioresonantie therapeut en maker van deze bijzondere Orgonite Healing Disc’s, is een bekend gezicht in de Nederlandse wereld van de energie- en bioresonantietherapie.

Vandaar dat hij na jaren gewerkt te hebben met Orgon, besloot om zijn kennis mee te nemen én zelf orgonite-krachtpatsers te maken van de therapeutische kwaliteit die hij zocht. In samenwerking met Kaj mogen we je nu deze krachtreuzen aanbieden, met een éxtra scherpe prijs voor jou als WantToKnow-lezer. In het artikel hieronder geeft Kaj je een stuk achtergrondinformatie over orgonite en zijn ‘healing disc’s’ én ontdek je welke mooie prijs we voor jou vonden.
x

x
x
Een natuurlijk krachtpatser,
natuurlijke balansinstrument.

– Orgonite Healing Disc –

Kaj Alexander 2024 | deze versie © WantToKnow.nl/.be
X

De grote ‘orgonite’ disc van ‘Herstart je gezondheid’/Kaj Alexander is al jaren een populair hulpmiddel voor een gezond huis. Het is een generator van geneeskrachtige energie en biedt bescherming tegen alle typen straling zoals: aardstraling, 3G, 4G, 5G, wifi, zonnepanelen, laptops, computers enz. Orgonite bestaat uit een mengsel van giethars met fijngemalen metaaldeeltjes en edelstenen.

Orgonite produceert hiermee positief geladen orgone-energie. Dit gebeurt door een transformatie van de overvloedige negatief geladen orgone-energie in de ruimte waar hij staat, naar positief geladen orgone-energie.

Wat is orgon-energie?
Orgon-energie wordt gebruikt door alles wat leeft; een levensenergie, die door mensen, planten, dieren, kristallen enz. stroomt. Jouw ‘aura’ en chakra’s werken ook met deze energie. Orgon-energie kan een negatieve of positieve lading hebben, net zoals elektrische stroom een + en – heeft. Mensen hebben voornamelijk positief geladen orgon-energie nodig. Van negatief geladen orgon-energie is maar heel weinig nodig.

Diagram van de werking van de Orgonite-kisten die Wilhelm Reich bedacht voor het stimuleren van de levensenergie van het menselijk lichaam.

Orgonites zoals de orgonite-healing-disc zetten overtollige negatief geladen orgon-energie om in positief geladen orgon-energie. Een orgonite werkt als volgt: wanneer geleiders zoals metaaldeeltjes dicht bij elkaar geplaatst zijn, maar geïsoleerd worden door een isolator (zoals synthetische giethars), worden er tussen de metaaldeeltjes positief geladen orgon-energiedeeltjes geproduceerd.

De energiebron van orgon-energie is het orgon-energieveld, ook wel bekend als nulpunt-energie. Dit is de energiebron die elke elektron in elk atoom van elke cel van elk orgaan van elk lichaam van energie voorziet. Orgone is de basis van ALLES wat leeft, het is wat sungazers en zich met Prana voedende mensen, jarenlang in leven houdt, onder enige vorm van voeding.

Zoals je wellicht weet, vliegen op atoom-niveau bij alles wat bestaat eindeloos elektronen om de kern van protonen en neutronen heen. Orgon-energie is de eindeloze energiebron die deze elektronen voedt en is overal in het universum. Deze orgon-energie kan positief of negatief geladen zijn. Elektrische netwerken, apparaten en draadloze zenders, maar ook aardstralen, produceren als bijproduct een groot overschot aan negatief geladen orgon-energie. Negatief geladen orgon-energie maakt mensen, dieren en planten ziek; haalt ze uit balans. Maar deze negatief geladen orgon-energie wordt door de orgonite-healingdisc als voedingsbron gebruikt en getransformeerd naar positief geladen energie..! En dat op uiterst natuurlijk wijze van energetische stroming/’flow’.

Positief geladen orgon-energie heeft een positieve invloed op het lichaam en helpt het lichaam te genezen en gezond te blijven. Het is dus waardevol om een orgonite healing disc in je woning te plaatsen. Daarna werkt de balans-verstorende energie van 230V-stroomkabels in je woning, het WiFi-modem, de zonnepanelen of zelfs de zendmast op de hoek van uw straat, aanzienlijk minder in het nadeel van jouw gezondheid.

In dit filmpje laat Kaj, de maker van de Orgonite Healing Disc’s, je zien hoe orgonite en orgon-energie zichtbaar wordt:

De orgonite healing disc
De kennis over Orgonite bestaat al heel lang en is feitelijk dus een natuurlijk fenomeen, maar deze grote orgonite schijf (24 x 4 cm) is handmatig en met de allerhoogste standaard geproduceerd in Nederland. En deze orgonite-schijven zijn met diverse technieken uitgebreid die de werking versterken. Zoals 3 stuks gouden MWO-antennes (multi-wave-oscillator) die de schadelijke ‘blokgolven’ die elektrische apparaten produceren, omzetten naar sinusgolven, die het lichaam beter/natuurlijker kan behappen. De orgonite healing disc is ook energetisch geprogrammeerd met bioresonantie-therapie en bevat allerlei nuttige geneeskrachtige frequenties die jouw gezondheid helpen bevorderen en ziekten helpen verminderen.

Deze discs zijn het resultaat van 5 jaar continue ontwikkeling en verbetering, waarmee de orgonite-healingdisc een ongeëvenaard orgonite product is geworden. Kaj Alexander maakt de disc van de fijnste materialen, zoals ultra fijngemalen metaalpoeders en edelstenen. Deze werken vele malen sterker dan de grovere metalen die in de meeste orgonites gebruikt worden. Onze disc is zoals vele orgonites gemaakt van de basismaterialen die we orgonite noemen: hars, ijzer, aluminium, bergkristal. Daaraan toegevoegd is shungiet, edelshungiet en 22-karaats goud.

  • Beschermt tegen de nadelige orgone energie die vrijkomt bij vrijwel alle bronnen van elektromagnetische straling.
  • Werkt transformerend op de omgeving, geeft rust en ruimte.
  • Je zult merken, dat alles rustiger wordt; jijzelf, planten en dieren. Alles voelt frisser, prettiger. De lucht die je inademt geeft meer energie, voelt duidelijk schoner. Je slaap is dieper en verkwikkender.
  • Vermindert de aanwezigheid van ziekmakende micro- organismen in het lichaam en geeft het lichaam meer energie.
  • Versterkt het immuunsysteem van iedereen in huis; mens en dier.
  • Werkt sterk ontgiftend op het lichaam.
  • Verbetert de hormoonhuishouding.

De orgonite healing disc kan ook gebruikt worden om voedsel en/of drank ‘op te laden’/te vitaliseren. Je kunt het orgon-effect van de disc op het lichaam bijvoorbeeld versterken, door dagelijks een karaf water te drinken die minimaal een halfuur op de disc heeft gestaan. Deze orgonite-healingdisc is niet zomaar een orgonite..!

Wij weten hoe waardevol deze disc is voor de mens, maar ook op dieren heeft de disc een zeer rustgevende geneeskrachtige invloed. Ervaar het daarom inclusief 30-dagen-tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden, dan kun je de disc binnen 30 dagen terugsturen en krijg je het hele aankoopbedrag retour!

Hoe gebruik je deze disc?
Plaats de orgonite healing disc op een centrale plaats in huis. We raden je af hem in de slaapkamer te plaatsen, vanwege het energie-verhogende effect. Onderschat de kracht en werking van dit product namelijk niet. Geef hem een vaste plek in huis of buiten in de schaduw, in je tuin of op balkon. De disc werkt direct, maar is na ongeveer 10 dagen pas op volle sterkte.

Het lichaam zal een dag of 10 gaan ‘acclimatiseren’ door de natuurlijke, nieuwe orgone-energie-balans in huis. Het is daarbij ook mogelijk, dat hierdoor de eerste dagen veel afvalstoffen vrijkomen in het lichaam. Dit gaat vanzelf over en wordt gestimuleerd door extra water te drinken. Van de ruim 1500 verkochte discs in de afgelopen 5 jaar, heeft Kaj minder dan 1% retour gekregen; 99% van de gebruikers is uitermate tevreden.

 

Bekijk in deze video het ‘monnikenwerk’ van Kaj Alexander bij het vervaardigen van deze disks. Onzichtbare aandacht en liefde zijn in het proces toegevoegd!

 

* * *

Speciale WTK-aanbieding,
in samenwerking met Kaj Alexander:
x

Cadeau-Tip!

x
De handgemaakte

Orgonite Healing Disc

Krachtige balansinstrumenten!
x

Tijdelijk bij WantToKnow met € 32 korting!
De Orgonite Healing Disc
voor € 267,-

(normaal: € 299,-)
x

* * *

“Ja, ik wil graag deze unieke
Orgonite Healing Disc ontvangen!”
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de
sluitingsdatum:x
donderdag 16 mei a.s. om 16:00 stipt!

* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
Maar woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *

 

 

Totaal: € -