Advertentie

OP VERZOEK VERLENGD! Krachtig prachtig en uniek: Shungiet-orgonite sieraden!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

x
Een schitterende vinding, die natuurlijke balans stimuleert…

– Orgonite –

x2022 © WantToKnow.nl/.be
X

In 2012 hoorden wij van WantToKnow voor het eerst over het ‘Orgonite’ en schreven er verschillende artikelen over. Inmiddels is Orgon-energie niet meer weg te denken uit het leven van veel bewust levende mensen. Op hun bureau, naast de computermonitor of om de hals als functioneel intrigerend sieraad; dagelijks ervaren mensen de positieve effecten van Orgon-energie. Maar hoe werkt deze Orgon-energie nu eigenlijk? We leggen het je graag hier uit.. Kijk naar deze foto voor de basiswerking van Orgonites:

Diagram van de werking van een Orgonite

Een simpele mix van zacht-organisch (kunsthars bijv.) en hard=anorganisch materiaal (metaal als aluminium- en/of kopervijlsel, goud- of zilverdraad) is in staat om de Orgonite-stroming in gang te zetten; een uiterst natuurlijke stroming. Deze simpele maar zeer krachtige natuurlijke technologie, die deze ‘flow’ op gang brengt, is ontdekt door Dr. Wilhelm Reich (1897 – 1957). Hij kwam op het idee de levensenergie ‘Orgon’ te stimuleren en te bundelen op één bepaalde plaats, door het gebruik van diverse hulpmiddelen. Daarbij ontdekte Reich dat Orgon-energie (ook wel ‘Chi’, ‘Prana’, ‘Ki’ en ‘Mana’ genoemd) wordt vastgehouden door organisch materiaal en worden gereflecteerd door anorganisch materiaal. Door deze twee materialen afwisselend, naast/door elkaar te gebruiken kon Reich een intens veld van zowel positieve als negatieve Orgon maken. Zoals hierboven is afgebeeld.

William Reich voor een van zijn Cloudbusters

Na veel experimenteren bouwde dr. Wilhelm Reich ook zijn zogenaamde ‘Cloudbuster’, op basis van deze orgonvinding. Het apparaat werd door hem in 1953 gebruikt om regen op te wekken voor de plaatselijke boeren, die leden onder extreme droogte. De buster trok de negatieve Orgon-energie uit de lucht boven de graanvelden en condenseerde op deze lucht op die manier (binnen 24 uur!) tot regenwolken. Let wel: deze cloudbuster bundelt negatieve Orgon-energie, maar was echter nog niet instaat om deze negatieve energie om te zetten in positieve energie.

De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) deed haar best om de nieuwe technologie van Reich te vernietigen. Reich werd opgepakt en zijn wetenschappelijke papieren werden verbrand, maar ze slaagde er niet in om de vondsten geheim te houden. In 1986 kwamen wetenschappers van de Universiteit van Marburg in Duitsland, tot de conclusie, dat bij mensen die in contact kwamen met Orgon-energie, positieve psychisch-fysiologische effecten werden waargenomen. Ook werd in de Sovjet Unie door verschillende wetenschappers onderzoek gedaan naar de vrije energie, waarbij Orgon in verband werd gebracht met Nulpunt-energie.

De moderne orgonite
In 2000 ontdekte het echtpaar Don en Carol Croft, dat zij op vrij eenvoudige wijze de accumulatoren van Reich konden nabootsen met hars en metaalschaafsel. Carol Croft zag het belang van hun vinding en mede door haar gave om energie te zien, voegde ze een klein kwartskristal in het mengsel toe, waardoor de werking sterk toenam. Kwartskristallen hebben de eigenschap om etherische-energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen.

Zo bleek dat de combinatie van Orgon-technologie en kristal wel een transformerend effect kan opwekken! Feitelijk waren deze twee mensen de uitvinders van de ‘apparaatjes’ die de Orgone-energie bewerken tot positieve bronnen van levenskracht. Deze noemen we tegenwoordig ‘Orgonites’..

Dr. Wilhelm Reich werd de gevangenis in gestopt voor zijn revolutionaire ontdekking, die hij ‘Orgonite’ noemde. (klik op afbeelding voor artikel hier op de site)

Na hun bevinding hebben Don en Carol Croft kleine vormen van Orgonite geplaatst, bij diverse bronnen van negatieve ‘Deadly Orgon Radiation’ in hun directe omgeving. Het gevolg was, dat er een intens reinigende en helende werking van de omgeving optrad..! Zij hebben hierover gepubliceerd en hun lezers aangemoedigd hetzelfde te doen in hun eigen omgeving.

Orgonite en positief denken!
Orgonite heeft ook effect op ons denken. Het was Paracelsus die over onze gedachten zei: ‘Onze gedachten zijn eigenlijk magnetische uitstralingen, welke ontsnappen uit ons brein en penetreren in andermans hoofden en verder, met een reflectie van onze levens en onze geheimen’. Orgonite zet negatieve gedachten om in meer positievere gedachten, of je kunt ook zeggen dat het moeilijker is om lang negatief te zijn in de buurt van Orgonite omdat het de negatief-depressieve gedachtevormen transformeert.

Het dragen van een Orgonite (of er een in je huis hebben) is dus een energetische transformator in je energieveld. Het zal ervoor zorgen dat je geblokkeerde energievelden worden schoongemaakt! Natuurlijk hangt het effect van de Orgonites af van de intensiteit en de leeftijd van je energieblokkades; Het kan dus meteen effect hebben, of langer duren, maar een positieve invloed heeft het zeker! Volgens sommige fysici is Orgonite ook in staat om het etherische deel van elektromagnetische straling te transformeren naar een frequentie die positief is voor biologische wezens. Er dient feitelijk nog veel onderzoek te worden gedaan in deze richting, maar de overweldigende positieve reacties van de vele gebruikers spreken voor zich! (lees ook dit artikel HIER van dr. Paul Ganzevles).

xx

x
* * *

 

Je bent er waarschijnlijk van op de hoogte?
Shungiet is een bijzondere, stralingswerende steensoort, die wereldwijd alleen in de bodem van het Russische Karelië zit.
Over de eigenschappen hieronder meer.

Maar met het oog op de geo-politieke spanningen rond Russische exportproducten,
dachten wij er goed aan te doen om je deze bijzondere shungiet-sieraden en -piramide
voor je te reserveren bij het atelier waar deze met de hand worden gemaakt.
Het is waarschijnlijk dat dit shungiet de komende tijd
– door allerlei handelsembargo’s-
steeds schaarser zal worden..!

We hopen je daarom met deze reservering,
speciaal voor jou als WantToKnow-lezer, van dienst te zijn!

x

* * *

Speciale WantToKnow-aanbieding,
in samenwerking met Orgonartforlife

x
De handgemaakte

Shungiet-Orgonite amuletten

Krachtige balansinstrumenten voor elke dag..

(geldig t/m woensdag 22 juni)
Op verzoek verlengd tot woensdag 6 juli!
X

Met de belangrijke kennis van het bovenstaande artikel in ons achterhoofd, stelde wij samen met Orgonartforlife deze Orgon Amuletten aanbieding samen. De kunstenares achter Orgonartforlife is zes jaar geleden begonnen met het maken van Orgonites, nadat zij ontdekte dat ze erg gevoelig is voor straling. In eerste instantie gebruikte ze een ander straling-blokkerend apparaat, dat haar zo’n € 400,- kostte. Nadat een vriend haar tipte over Orgonite is ze gaan experimenteren en ontdekte ze niet alleen dat positieve vibraties niet zo duur dienen te zijn, maar ze vond ook een nieuwe passie..! Namelijk de Orgonites zélf maken..!

Sindsdien heeft Orgonartforlife haar eigen Orgonite-productiemethode verder verfijnd. Zo maakt ze enkel gebruik van echte natuurhars die, hoewel lastiger in gebruik, geen giftige stoffen bevat. EN daarbij een veel sterker energetisch effect geeft, dan de vaak gebruikte kunstharsen. Daarnaast ontdekte ze al snel, dat een combinatie van bergkwarts-kristal, rozenkwarts, amethist en shungiet in de Orgonites, het meest balancerende resultaat levert. Vooral toen het element Shungiet werd toegevoegd, bleek het geheel de stralingsblokkerende werking van dit krachtige neutraliserings-mineraal versterkt over te nemen. Kijk naar een korte demonstratie van dit verschijnsel over de werking van Shungiet.

Het mooie verhaal van Shungiet
Het materiaal, de grondstof, is maar op één plek in de wereld te vinden, in de streek met de welluidende naam Shun’ga (Шуньга), die aan een groot Russisch meer ten oosten van Finland ligt. Maar het is niet alleen de zeldzaamheid waardoor deze steen zo uniek is. Shungiet is namelijk een steensoort die -heel bijzonder- bijna volledig uit een zeldzame ‘Fullereen’ ofwel ‘Buckyball’-carbon bestaat.. Het is deze speciale vorm van koolstof, die ook de eigenschap/kwaliteit van Shungiet bepaalt. Het werd pas enkele decennia geleden ontdekt, toen het onder electronen-microscopen kon worden bekeken; een bijzonder fascinerend materiaal!

Een computermodel van een ‘Fullereen’/’Buckyball’

De fullerenen, of de nano-moleculaire carbonvormpjes waaruit Shungiet is opgebouwd, hebben hun naam te danken aan de beroemde architect Richard Buckminster Fuller (1895-1983). Deze meneer Fuller (HIER) werd bekend om zijn bouwstijl, waarbij hij gebruik maakte van kleinere geometrische vormen om krachtige, bolvormige constructies te maken. Inderdaad, precies zoals de moleculen van Shungiet zijn opgebouwd.

Zo’n bolvormige fullereen, heeft iets weg van een voetbal, zoals je hiernaast kunt zien, doordat deze is opgebouwd uit verschillende gelijkmatige vlakken. In de afgelopen jaren is gebleken dat deze geometrische patronen ook vaker in de natuur voorkomen en zelfs in de ruimte kunnen worden gevonden als elementaire bouwstenen van het leven. Volgens astronoom Letizia Stanghellini is het zelfs goed mogelijk dat deze “fullerenen van buiten de aarde, de zaadjes zijn geweest voor het leven op onze aarde.”

Het ‘Onega’-meer waar tsaar Peter en zijn troepen, de effecten van Shungiet beleefden en daarna deelden met de wereld..

Neutraliseert ook EMS, elektro-magnetische straling..
Tegenwoordig wordt Shungiet ook veel gebruikt bij mensen die gevoeligheid voor straling aan de dag leggen. Vele mensen beschrijven een duidelijk verschil in ervaring, wanneer de steen wordt geplaatst op een plek waar veel straling ontstaat (de meterkast, het modum). Ook kan de steen gemakkelijk op een bureau of nachtkastje worden geplaatst. In die zin heeft Shungiet dezelfde werking als toermalijn.

x

Metafysische effecten
Vele mensen maken ook dankbaar gebruik van de Shungiet om haar diepe energetische effecten. Zo deelt de steen haar moleculaire opbouw met diamant. Diamant heeft alleen een veel hogere dichtheid (hardheid = 10). De steen wordt daarom beschreven als een steen van uitersten, beiden mogelijk vanuit hetzelfde begin. Carbon kan zo zacht en donker zijn als houtskool en ook zo hard en licht zijn als diamant.

Shungiet helpt ons om ons bewust te worden van onze eigen eigenschappen langs dit spectrum. Onze zachte kant én onze harde kant; onze donkere én onze lichte kant. In de kern is het één en dezelfde. Daarnaast is onze eigen, menselijke DNA-structuur ook opgebouwd uit carbon. De lange strengen die de moleculen van het carbon vormen, stellen ons daarmee letterlijk, in staat mens te zijn. Ook zorgt deze structuur voor een andere bijzondere eigenschap: Shungiet is namelijk elektrisch geleidend. Veel energiewerkers gebruiken Shungiet als kanaal om energie doorheen te sturen. Dan gaat er een lichtje branden..!

De ‘Tri-Spiral’ gevonden bij Newgrange, Ierland.

De kracht van het Triskelion-symbool
De nieuwste ontwikkeling in de Orgonartforlife-creaties, is het gebruik van een koperen Triskelion, in combinatie met de koperen spiraaltjes die normaal gesproken worden gebruikt in Orgonites. De oudste gevonden uitvoering van dit magische symbool, gaat terug naar 2500 jaar oud en verwijst, net als haar modernere varianten, naar de complexe bewegelijkheid van het leven, waarin toch een samenhang te bespeuren is.

Hoe en waarom het symbool werkt is nog veelal onbekend, maar een bevriende therapeut heeft gemeten dat de Bovis-waarde (HIER) van Monique’s Orgonite’s er velen malen door is verveelvoudigd..! Dit is de reden, dat de Orgonite’s van Orgonartforlife ook vaak voorgeschreven worden door verschillende specialisten in Nederland, die net als wij de kracht van de Orgonite’s onderstrepen. Het is ons daarom een plezier om jou de volgende Orgon Amuletten aan te kunnen bieden:

1. Shungiet Orgon-amulet ‘Ohm’ en 2. Shungiet Orgon-amulet ‘Tree of Life’
Deze bijzonder sterke en handgemaakte Orgon-amuletten, behoort tot de top van de stralingswerende Orgonites, door de unieke toepassing van Shungiet- en (edel)metaaldeeltjes. Zoals je hierboven kunt lezen, werken Orgonites door middel van het afwisselen van organisch en anorganisch materiaal. In normale Orgonites vindt die afwisseling plaats tussen de stenen die zijn ingelegd in de natuurhars, maar wat nou wat gebeurt er als we de stenen vermalen tot microscopische deeltjes?

De Sanskriet-schrijfwijze van het ‘OHM’, de verbeelding van de manifestatie van de ademhaling. ‘In den beginne was het woord’…!

Je krijgt een extreem gefocuste vorm van Shungiet-Orgonite waar je met gemak een heel huis tegen straling beschermd. Daarnaast is er het gouden of zilveren symbool, dat tevens de heilzame werking op de psyche en het fysiek van de mens versterkt. Deze amuletten zijn bedoeld om je persoonlijk te beschermen tegen vervelende stralingen en storende energieën, waar je ook bent.

Ze hebben een doorsnede van 3,5 cm en hebben een minimaal bereik ter grote van een menselijk aura. Elk amulet wordt door ons standaard geleverd in een zacht bewaarzakje en komt met een chique lak-zwart halssnoer en een stoer natuur-bruin halssnoer.

Beschikbaar in Goud én Zilver

Prijs per stuk:
€ 49,-

 

 

En speciaal bij deze WantToKnow-aanbieding!

Bestel je zowel een
‘Ohm’-amulet en het ‘Tree of life’-amulet
in dezelfde kleur?
x

Dan ontvang je 10% korting en..
betaal je geen € 98,-
maar € 89,-
!

(Denk er ook aan dat het een prachtig cadeau is om weg te geven!)
x

x

* * *

 

 

 

2. Shungiet-Orgonite hanger met koper-spiral – Rond en rechthoekig
De handgemaakte Shungiet-Orgonite hanger bevat éxact dezelfde bestanddelen als de grotere modellen hierboven, maar zijn kleiner en fijner gemaakt in een ronde en een rechthoekige vorm. Zo zijn ook deze hangers vervaardigd uit shungietpoeder en -brokjes, koper, zuivere metaal en kristalpoeders, bergkristal, amethist en rozenkwarts.

Deze kleinere orgonite in hanger-vorm bedoeld als een dagelijks energie-steuntje in de rug voor om je nek. En door haar formaat perfect voor ouderen én voor kinderen. De rechthoekige hanger heeft een afmeting van 3 x 2 cm en de ronde hanger heeft een doorsnede van 3 cm. Beiden komen met een stevig nekkoordje van stof.

Prijs per stuk:
€ 25,-

En bestel je één rond en één rechthoekig ontwerp samen?
Dan betaal je slechts € 45,- !

 

* * *
x

‘Ja, ik wil graag van deze unieke
Shugiet Orgon-aaanbieding
gebruik maken!’
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af. Maar l
et op
de sluitingsdatum van deze aanbieding:

woensdag 22 juni a.s. om 16:00!
Op verzoek verlengd tot 6 juni a.s. om 16:00!

* * *

Heb je evt. nog aanvullende vragen?
Mail dan naar aanbieding@wanttoknow.nl

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
En woon je buiten Nederland? Dan geld er een andere
bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.
We houden je uiteraard op de hoogte, over de exacte levertijd,
mocht deze afwijken van de geplande/vermelde levertijd van 2-3 weken.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
bijvoorbeeld als cadeau voor collega’s, personeel o.i.d.?

Ons bestelsysteem laat dit niet toe?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.
x

* * *
x

 

 

 

Totaal: € -