Advertentie

Voordelig met gezonde energie de herfst in met Zilver, Goud & Platina van The Health Factory!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

 

Het kan niet op deze herfst!
x
Speciaal voor jou:

In elke complete set
ontvang je de fles zilver gratis!
&
ontvang je de huidbescherming en verzorging
van de Duo-spray gratis!
(ter waarde van € 38,95!)

x

Zowel voor de liter- áls de 200/500 ml-flessen!

 

Dat is even voordelig inslaan voor het najaar!
x
(aanbieding geldig t/m donderdag 19 oktober
)
x
x

x

Hieronder vertellen we je nog eens over
de werkzaamheid van de nano-mineralen,
en de verschillende soorten mineralen.
x
Ben je al bekend met nano-mineralen?
Dan vind je deze zeer bijzondere aanbieding onder het artikel!

x
 * * *

x
De kracht van de colloïdaal methode
met zilver, goud, platina, zink, koper & magnesium

Krachtige weerstand
met colloïdale, nano-edelmetalen
..

x
2023 © WantToKnow.nl/.be

Nooit gerealiseerd waarom specifiek ZILVER wordt gebruikt voor bestek..? Misschien ook weer eens nadenken of je het familiezilver weer tevoorschijn gaat halen..?

Wist je dat zilver al sinds de oudheid door vele volkeren gebruikt wordt om voeding en drank te conserveren? En dat in de medische wereld zilver vanaf circa 1800 wordt ingezet als ‘natuurlijk antibioticum’..? En wist je dat de Chinezen in de oudheid al gouden munten in kokend water deden om kleine deeltjes van dit edelmetaal in te kunnen nemen en de de eersten waren die colloïdaal goud maakten?

En wist je dat al in 1945 werd gevonden dat nano-deeltjes platina, kankercellen doden zonder schade aan gezonde cellen te veroorzaken? Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat veel van deze, als sinds de oudheid erkende, werkingen van edelmetalen tegenwoordig nog maar weinig wordt besproken… Een oeroude wijsheid die teloor dreigt te gaan.
x

x
Zilver – Het oeroude antibioticum

De wetenschapper Carl Nageli toonde in 1893 voor het eerst aan dat colloïdaal zilver een zeer effectief antibioticum bleek dat tevens erg veilig was. De colloïdale deeltjes waren -in tegenstelling tot het maalgruis- klein genoeg om het lichaam weer te kunnen verlaten, waardoor geen toxiciteit plaats vond. Het colloïdale zilver werd in de Verenigde Staten algemeen ingezet door artsen en was zelfs een geregistreerd geneesmiddel.

Een cover uit 1957 van het tijdschrift ‘Science Digest’, waar op pag. 34 een artikel over zilver in staat.

In de ruimtevaart..!
Sinds de jaren 70 wordt in de ruimtevaart gebruik gemaakt van nano-zilver, om drinkwater aan boord van het ruimtevoertuig, bacteriën-vrij te houden. Maar er zijn meer bacterieëndodende toepassingen van zilver. In Hong Kong wordt zilver in hoge mate toegepast in de airconditioning van het enorme ondergrondse transportnetwerk, om griepvirussen en bacteriële infecties tegen te gaan! En in verscheidene ziekenhuizen werd deze vorm van zilver gebruikt, om de beruchte MRSA-ziekenhuisbacterie te weren.

Met de ontwikkeling van penicilline verdrong kwam het gebruik van colloïdaal zilver in de vergetelheid en daarmee werd antibiotica, het eerste grote succes van de farmaceutische industrie dat ten koste ging van een natuurlijk genezingsproces. Ook de zilverprijs was een continue onstabiele factor, terwijl penicilline goedkoop geproduceerd kon worden. Maar het was vooral het feit, dat colloïdaal zilver niet gepatenteerd kon worden als geneesmiddel, dat nano-zilver verdrongen werd als officieel geneesmiddel in 1938 door het ‘wonder’ penicilline..

Hoe fijne zilverdeeltjes inwerken op een bacterie door de celwand kapot te maken.

De herrijzenis van colloïdaal verdunde metalen
In de jaren 70 van de vorige eeuw beleefde colloïdaal zilver echter een opmerkelijke opleving. Een aantal onderzoekers en medische professionals deden bijzondere, volledig nieuwe ontdekkingen rondom zilver. HIerover werden boeken geschreven en het productieproces van colloïdaal zilver werd fundamenteel verbeterend. En ja.. Dan is het toch opvallend, dat juist in die jaren het colloïdaal zilver in de V.S. verboden werd als voedingssupplement…!! De onzichtbare hand van Big Pharma??

Maar de zilvergeest was uit de fles.. Of IN de fles eigenlijk, want vanaf dat moment ontstond er een levendige markt van huis-, tuin- en keukenapparaten om zelf colloïdaal zilver te maken, gebaseerd op de elektrolyse-techniek. Hierbij wordt een metaal op nano-niveau opgelost in een vloeistof/water, wanneer er een elektrische stroom doorheen wordt gevoerd.

Je kunt je voorstellen dat, hoewel mensen daar baat bij hadden én hebben, de kwaliteit van zelfgemaakt zilverwater met o.a. kraanwater, een stuk minder is en zelfs ongeschikt voor langdurig gebruik, dan wanneer professionele productie het colloïdaal zilver maakt.. Deze professionele producenten, werken inmiddels zo zuiver, dat inmiddels de meest krachtige en veilige vorm van colloïdaal zilver is ontwikkeld. Het nano-zilver, waarbij de allerkleinste zilverdeeltjes worden gemaakt in zogenaamde ‘colloïdale’ vorm. Dat betekent dat deze nano-deeltjes zelfs zó klein zijn, dat ze in water blijven hangen en NIET zinken..!

Goud – Het verbindende element
Het woord ‘alchemie’ is terug te voeren naar de Chinese woorden Kim (goud) en Yeh (vocht). Alchemisten vervaardigden een elixer van goud die het leven aanzienlijk zou verlengen. Het was onder andere Paracelsus, de beroemde arts, alchemist en apotheek uit de 16e eeuw, die niet alleen colloïdaal goud voorschreef tegen melancholie (“Goud maakt het hart blij,” zei hij) en als een leven-verlengend en verjongend middel.

Maar goud werd steeds meer gebruikt als medicijn voor diverse ziekten. Als de voorloper van de moderne farmacologie, ontwikkelde deze Paracelsus medicijnen uit verschillende metaalhoudende mineralen, waaronder goud. En ook deze kennis leek eerst verloren te zijn gegaan.

Bekend is inmiddels, dat als goud uit één atoom bestaat (mono-atomair), het zijn metallische eigenschappen verliest en een zg. ‘supergeleider’ wordt. Dit was al bekend bij de oude alchemisten. Monoatomair goud komt in de natuur voor in vulkanische bodem, zeewater en in kleine hoeveelheden in de huid van paarse groenten en fruit zoals rode druiven en aubergines. De krachtige effecten van goud ontstaan voornamelijk in mono-atomaire vorm.

De beste kwaliteit nano-goud bestaat voornamelijk uit monoatomair goud. Hoe kleiner de deeltjes, hoe helderder de kleur en hoe beter het goud functioneert in het menselijk lichaam. Een hoge kwaliteit nano-goud bevat gouddeeltjes tussen 0,14 en 4 nanometer. Nano-goud verbetert -zo blijkt uit proeven- de geleidende functie van zenuwcellen, wat resulteert in sterk verbeterde hersen- en zenuwstelselfuncties. Goud fungeert ook als een katalysator voor hormonen zoals de stof dopamine, een neurotransmitter. Niet zo gek dus dat die alchemisten zélf, tot zulke inzichten zijn gekomen..!

Platina – Het diepe leven
Naast goud en zilver, werd in de vroege oudheid ook platina graag gebruikt, Vooral in sieraden. Zowel de oude Egyptenaren als de inheemse stammen van noord- en zuid amerika, smolten hun goud samen met platina, om zo een bijzonder ‘wit goud’ te maken. In 1945 werden platina nanodeeltjes wetenschappelijk getest en werd gevonden dat deze kankercellen doden, zonder daarbij schade aan gezonde cellen te veroorzaken.

Een zeldzaam Platina-klompje in ruwe vorm

In tegenstelling tot de op platina gebaseerde chemotherapie die sinds 1970 algemeen gebruikt wordt (zoals cisplatine), is nano-platina een zuiver natuurlijke platina en bevat het geen van de toxische bijwerkingen die van chemotherapie bekend zijn.

Vanuit de gedachte dat platina een flinke reputatie heeft, o.a. dat het levensduur verhogend werkt, voerde de Universiteit van Tokio een volledig gecontroleerd experiment uit op wormen en vond uit, dat de consumptie van platina-nanodeeltjes de levensduur van de wormen met maar liefst een-derde verhoogde.!! Ook wordt platina door vele wetenschappers in verband gebracht met de harmonisatie en synchronisatie van de menselijke hersengolven. Verhoogde hersenactiviteit kan zich uiten in een meer consistent en gericht gebruik van mentale energie en dus een effectiever gebruik van de hersenen. Dit kan feitelijk leiden tot ‘dieper leren’ en ‘meer effectieve’ denkprocessen.

 

 

Dus waarom nano-mineralen?
Zoals wij hierboven al beschreven zijn er veel voordelen aan het gebruik van colloïdaal mineraalwater, in plaats van een algemenere supplementen zoals je die koopt. Hieronder vindt je alle voordelen nog eens op een rijtje:

  • Nano-mineralen wordt grotendeels opgenomen via de slijmvliezen en is niet afhankelijk van het maag/darmkanaal voor opname.
  • Nano-mineralen zijn daarom 100% biologisch beschikbaar en wordt veel sneller opgenomen.
  • Van nano-mineralen in water heb je minder nodig dan van een vaste vorm van het mineraal, voor een vergelijkbaar of zelfs beter resultaat, omdat het vele malen efficiënter wordt opgenomen in het lichaam.
  • Nano-mineralen is een elementair mineraal met een hoge trillingsfrequentie, dat zorgt voor een hoge energetische waarde.
  • Nano-mineralen is 100% zuiver en vrij van hulpstoffen.
  • Nano-mineralen is smaak- en geurloos en daardoor dus ook heel geschikt voor kinderen.
  • En niet onbelangrijk: nano-mineralen worden met zeer positief resultaat gebruikt door de redactie van WTK..!

* * *

De Speciale WantToKnow-aanbieding:

x

De drie nobele nano-edelmetalen –
van The Health Factory

X
(Geldig t/m donderdag 19 oktober!)
x

De mensen van ‘The Health Factory’ zijn met hun unieke, zelf-ontwikkelde productiemethode, ‘state-of-the-art’-leiders op het gebied van de productie van colloïdale mineraalwateren. Voor degenen, die zich in de technische details van nano-zilver interesseren melden we, dat dit uiterst zuivere mineraalwater, in het geval van colloÏdaal zilver, geproduceerd wordt met mono-atomisch-, di-atomisch- en nanocluster-zilver. Het colloïdaal zilverwater is gemaakt van zuiver osmose-gedestilleerd water, met daarin 15 ppm (parts-per-million/deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes, die tussen de 1 en 5 nanometer groot zijn. Het resultaat is essentieel-cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters zilver in nauw luisterende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) .

The Health Factory verpakt haar producten bovendien in een speciaal hoogwaardig, donkerviolet glas, dat alleen positieve infrarood- en ultraviolet-straling doorlaat. Hierdoor ontstaat een veel langere houdbaarheid, dan de minimale 1 jaar die wettelijk op de fles moet worden vermeld. Het is bewezen dat violet glas de inhoud van de fles beschermt, waardoor deze veel langer goed blijft, hetgeen de prestaties van het product aanzienlijk vergroot. Voor de beste houdbaarheid bewaar je de fles op een donkere, droge en koele plek, zoals bijv. het medicijnkastje. Het water bevat geen allergenen.

x

We bieden je alle losse flessen van 200 ml en 1 liter aan,
maar we maakten ook een héél speciale aanbieding, met twee sets.

x

Speciale WantToKnow Aanbieding:
x

x

Bij bestelling van deze nano-edelmetalen set
kleine of grote flessen Zilver, Goud & Platina
ontvang je de fles Zilver gratis!!
x
1 x 200 ml & 2 x 500 ml
voor € 120,- (i.p.v. € 162,-)

of

3 x 1-literflessen
voor
€ 198,- (i.p.v. € 264,-)
x

 

En bij bestelling van elke volledige set van
zilver, goud, platina
ontvang je een cadeau van The Health Factory!!
x
x

Ontvang gratis een fles
zuiverende & weerstandverhogende
Zink & Zilver -Duospray (100 ml)

t.w.v. € 38,95!

 

De Duo-Spray is het antwoord van The Health Factory voor de beginnende griep, hoest en loopneus! De spray is een klassieker in het prachtige assortiment van The Health Factory: Zilver en zink zijn twee vertrouwde mineralen. Zink ondersteunt het herstellend vermogen van de slijmvliezen en zorgt mede voor een goede weerstand en zilver werkt zuiverend en antibacterieel. Door deze gecombineerde werking kan de DUO spray heel breed worden ingezet en daarnaast werkt het spuitje gemakkelijk en doeltreffend. De DUO spray bevat elementair nano-zilver en -zink en zuiver water, verder niets. 100% puur dus!

Een volgens unieke methode geproduceerde DUO spray, van gezuiverd water met ultrakleine deeltjes puur zink (20 ppm) en zilver (15 ppm).

 

* * *

“Ja, ik wil graag deze uitzonderlijk voordelige
Nano-mineralen ontvangen
!”
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum van deze aanbieding:
19
oktober om 16:00 precies!
c

* * *x

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *
Per bestelling geldt een bijdrage
porti/handelingskosten van € 7,-

x

Woon je buiten Nederland, maar wel in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan gelden er voor handling/verzending specifieke bedragen;
deze worden vermeld bij het invullen van je bestelling hieronder.

Meestal zijn wij in staat de levering in ieder geval
binnen 2-3 weken na de sluiting van de aanbieding te verzorgen.

* * *
x
Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?
Stuur dan gerust even een berichtje naar ons:
aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten,
hoe we je van dienst kunnen zijn!

x

 

 

 

Totaal: € -