Advertentie

Over scheppingskracht en het toepassen ervan..!


x

X

Over scheppingskracht en hoe je deze toepast..!

2020 © Harriet ALgra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Om ons te kunnen bewapenen tegen alle draconische maatregelen, die in een versneld tempo wereldwijd uitgerold lijken te worden, is het raadzaam eens dieper in te gaan op onze scheppingskracht. Deze bezitten we stuk voor stuk, niemand uitgezonderd. Hier, zijn de meeste mensen zich niet van bewust met als gevolg, dat deze kracht tegen je kan worden ingezet om je te ontkrachten. Denk hierbij bijvoorbeeld, aan alles wat ze je willen laten geloven. Deze scheppingskracht, zou wel eens een veel grotere impact op het wereldgebeuren kunnen hebben dan fysieke demonstraties. De uitleg hierover zou een verplicht vak op alle scholen moeten worden.

Harriet Algra

Scheppingskracht is eigenlijk ‘kwantumfysica’. Alles wat onze aandacht krijgt, komt in beweging. Hierdoor is de uitkomst niet langer voorspelbaar. Dit, staat haaks op de fysische wetenschap, die er van uitgaat dat iets pas echt bestaat als het aantoonbaar is. Ben jij je niet bewust van de kwantumfysica, dan kan dit vervelende gevolgen met zich meebrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekte. Dat vele behandelingen niet of nauwelijks werken, wordt veroorzaakt door het feit dat men zich richt op de klacht.

Waar de meeste mensen zich niet van bewust zijn is, dat alles wat je aandacht geeft groeit. Je versterkt hiermee dus eigenlijk de klachten waar je vanaf wenst te komen. De machten achter de schermen, zijn zich terdege van bewust, en proberen die kracht door middel van Mind Control te sturen in een richting, die hun het beste uitkomt en machtig houdt. De pandemie oftewel de ’plandemie’, was hier een schitterend staaltje van. Een virus, dat in werkelijkheid niets anders dan een griepvirus bleek te zijn, heeft de wereld maandenlang in een lockdown weten te houden.

Hoe kregen ze dit zo gemakkelijk voor elkaar?
Gewoon, door mensen te manipuleren via hun propagandamachine, met als doel ze een angstscenario voor te schotelen. Deze werd verspreid door de reguliere ‘Main Stream Media’. Het maakte niet uit of je de TV, radio, computer, aanzette of krant opensloeg, alles was erop gericht, jou te laten geloven, dat je in levensgevaar verkeerde. Ben je op zo’n moment niet aanwezig in je lichaam, dan krijgen dit soort negatieve scenario’s de kans om in te dalen. Hierdoor, is het zelfs heel goed mogelijk, dat je letterlijk ziek zult gaan worden door je eigen angst.

De ‘angst’, kan hierin dus gezien worden als het èchte virus. In onze huidige vorm, nemen de meeste mensen nog maar 0,005% van hun omgeving waar. Dit, is zo goed als niets. Het is dus volstrekt onmogelijk met deze beperkte informatie een juiste beslissing te nemen. Wat we wel kunnen, is waarnemen en ontdekken wat we NIET langer willen. Je kunt namelijk iets wissen als het is waargenomen. Je wist datgene wat je niet dient om daarmee  je hologram steeds verder op te schonen. Je werkt in feite in omgekeerde richting.

Je kop in het zand steken, heeft een averechts effect, omdat je hiermee alles in stand houdt. De New Age, is ingevoerd om mensen de verkeerde kant op te laten kijken en zich enkel te richten op het positieve. Hierdoor, hebben de duistere krachten tot vandaag de dag hun criminele, satanische activiteiten in stand kunnen houden. Het bewustzijn van mensen die wakker worden neemt toe. Dingen beginnen zichtbaar te worden, die tot voor die tijd verborgen waren. Het kleurenspectrum breidt zich uit.

Dit, veroorzaakt vaak problemen met je omgeving die nog slaapt, omdat zij niet in staat zijn waar te nemen wat jij waarneemt. Zij, zijn in jouw werkelijkheid, te vergelijken met mensen die ‘kleurenblind’ zijn. Probeer die groep maar eens uit te leggen wat kleuren zijn, dat is zo goed als onmogelijk. Wat echter heel goed mogelijk is, is dat deze mensen in hun eigen werkelijkheid net zo wakker zijn als jijzelf. We zien zo goed als niets zien van die ander. De Matrix speelt hier handig op in en toont ons die aspecten van de ander, om jou te laten denken dat jij de enige bent, met als doel je hiermee te kunnen ontkrachten.

We leven hier in een holografische werkelijkheid.
Deze bestaat uit net zoveel hologrammen als dat er inwoners op deze planeet leven. Stuk voor stuk zitten we dus allemaal in ons eigen hologram, met een eigen identiteit waarin wijzelf de énige levende persoon zijn. Dit worden uitgebeeld in de verschillende cirkels die je hieronder ziet. Alle hologrammen, dus van iedere mens, zijn over elkaar heen gelegd en met elkaar verweven.

Dus in al die verschillende hologrammen ervaren we een identieke omgeving om ons ervan te overtuigen dat we ons allemaal in hetzelfde hologram bevinden. De mensen die je ervaart in je eigen hologram zijn slechts aspecten gevormd door de Matrix. Dit zijn de vierkantjes binnen in de cirkels. Je kunt dus nooit weten wat iemand anders in zijn of haar hologram ervaart.

In al die verschillende hologrammen ervaren mensen stuk voor stuk een realiteit, die volledig op hen is afgestemd. Dit is dan ook de oorzaak, dat mensen stuk voor stuk een andere waarheid kunnen ervaren. Pas op het moment dat je wakker wordt en je ontdekt dat je persoonlijkheid slechts een rol is, ben je in staat om weer echt contact met iemand te maken, buiten de Matrix om.

Laat je dus niet langer afleiden door je omgeving.
Volg je eigen pad en intuïtie.

Ben je eenmaal wakker dan zullen er steeds meer zaken zichtbaar worden. Je zult je vaak afvragen hoe het mogelijk is, dat je deze zaken niet eerder hebt opgemerkt, omdat ze letterlijk recht voor je neus staan. Ook zul je regelmatig het gevoel hebben: “Nu weet ik volgens mij alles”, waarna er weer een nieuwe laag wordt geopend. Die lagen, gaan eindeloos door. 99 %, is namelijk nog niet zichtbaar en dat is héél erg veel.

Een andere interessante bijkomstigheid van wakker worden is, dat je er niet langer alleen voor staat. Door volledig aanwezig te zijn in het lichaam, hoofd en hart, maak je automatisch contact met onze ‘achterban’. Dit zijn de beschavingen uit de ‘oorspronkelijke wereld’, die ons net zo hard nodig hebben als wij hun. Zij kunnen zich hier niet openlijk vertonen zonder onmiddellijk in de lage trilling te worden getrokken, die ons hier gevangen houdt.

Zij kunnen enkel hun werk verrichten via ons. Wij zijn als het waren hun ogen hier op aarde. Iedere persoon heeft zo’n 40 duizend mensen achter zich staan. Dit, versterkt het effect van de kwantumfysica natuurlijk enorm en maakt dat we wereldwijd nog geen 100 duizend mensen op aarde nodig hebben, die spontaan aanwezig moeten zijn in lichaam, hoofd en hart, om de huidige situatie in een oogwenk te kunnen kantelen.

Zo’n moment kan helaas nooit georganiseerd worden, omdat de DeepState dan onmiddellijk een tegenkracht zal gaan inzetten om de vrijkomende kracht te kunnen blokkeren. De aarde, is te beschouwen als het hart van vele universa, die allemaal in meer of mindere mate beschadiging hebben opgelopen door dezelfde machthebbers, die ons hier gevangen houden. Zij zullen zelf pas bevrijd zijn als de aarde bevrijd is. Dit is de reden dat er zo wordt meegekeken wat zich hier afspeelt. Ze staan te popelen om samen met ons deze klus te kunnen klaren, wat alleen gaat lukken als we er open voor staan.

Tijd is niet lineair en staat dus niet vast. Ieder moment kun je je kiezen tussen talloze verschillende mogelijkheden. Ben jij je hier niet van bewust dan zul je automatisch de meest voor de hand liggende keuze maken. Deze is gekoppeld aan de rol die je in dit leven speelt. Die rol, heeft niets met het wezen te maken dat je in werkelijkheid bent, het wezen dat altijd heeft geleefd en altijd zal leven. Hoe bewuster je wordt, des te gemakkelijker het gaat worden je los te koppelen van die rol.

Dit zal je in staat stellen weer ècht te gaan leven in plaats van geleefd te worden door alle programma’s die vastgekoppeld zitten aan de rol. Door naar binnen te keren en aanwezig te zijn in lichaam, hoofd en hart, ben je in staat de scherpe kantjes uit je verleden aan te passen.

Hoe doe je dat?
Je reist een nanoseconde terug voor het moment dat jij een ‘automatische’ keuze hebt gemaakt. Je neemt vervolgens een groot denkbeeldig zwaard van de tijdloosheid ter hand en hakt hiermee het script door op die specifieke plek. Alles wat daarna heeft plaatsgevonden zal hiermee komen te vervallen.

Dit geldt niet voor ’trauma’, want dat is een ervaring die in je geheugen zit gegrift, die zal voorkomen dat je in de toekomst zo’n zelfde ervaring zal moeten ondergaan. Het weggesneden script, ga je nu vervangen door een schone blanco versie, die door je achterban ingevuld zal gaan worden. Zij bezitten ongeveer 99% van hun bewustzijn en zijn dus veel beter in staat, die keuze voor jou te kunnen maken die jij op dat moment nodig hebt.

Hiermee zul je in een andere tijdlijn komen, waardoor je leven een nieuwe wending zal gaan krijgen. Wat hierbij wel heel belangrijk is, is dat je geen seconde zal gaan twijfelen aan de scheppingskracht, anders wordt het oude script opnieuw geactiveerd. Wat ook goed is om te weten is dat ‘pijn’ ontstaat waar het bewustzijn afwezig is. We moeten stoppen met het zoeken naar oplossingen, omdat hoe meer we ons op de belemmerende factoren richten in ons leven, hoe meer we dit bekrachtigen. Hoe kun je hier beweging in krijgen? 

Maak een lijstje welke thema’s op dit moment de energie in je leven stagneren en je als het ware naar de negatieve kant trekken.

Activeer nu de drie-eenheid van hoofd, lichaam en hart.

    • Kantel deze thema’s vervolgens naar de positieve zijde en voel wat er gebeurt.
     Dus waar word je weer blij van.
    • Wat gaat er weer stromen.
    • Alles wat we aandacht geven, wordt versterkt door onze eigen scheppingskracht.
    • Richt jij je op het drama van het thema wat zich nu afspeelt, dan versterk je dit.
    • Het komt er dus op neer dat jij je focus gaat verleggen naar het tegenovergestelde,
     van wat zich nu afspeelt.
    • In onze oorspronkelijke wereld bestaat geen dualiteit.
    • Alles wordt continu op deze wijze terug in balans gebracht.
     Hierdoor keert het terug naar het nulpunt en lost op. 
    • Op deze wijze open je de poort, die ze proberen te sluiten via
     educatie, media, overheid, religies, herschreven scripts, i-phones e.d.
    • Blijf uit de problemen stappen, want dat is allemaal afleiding
     om je weer terug te kunnen plaatsen in de rol van je persoonlijkheid.

 Tot slot geef ik hier nog een voorbeeld waarbij de scheppingskracht kan worden ingezet:

Ben je volledig bewust van je lichaam en ontspan alle delen van je voetzolen tot aan je kruin.
Houd vervolgens de focus in het centrum van je hoofd, tussen je oren, waarbij je volledig aanwezig blijft in je lichaam.

Corrigeer jezelf iedere keer als je uit je hoofd bent.
Wanneer het rustiger wordt plaats je het thema waar je beweging in wenst te brengen, bijv. de griezelige spoedwet die ze in willen voeren, in je hoofd.

Adem vervolgens diep in van uit je hart en adem uit naar het thema in je hoofd.
Dit doe je totdat je voelt dat het genoeg is, wat kan variëren van minimaal 8 ademhalingen tot soms een half uur of langer.

Hiermee leer je steeds beter alles in je leven terug in balans te brengen. Laat je fantasie weer stromen, durf te dromen en ga een prachtig sprookje schrijven waar jezelf de hoofdrol in speelt. Begin bij je geboorte en bouw het op naar nu, daarin ligt de sleutel naar de bevrijding.

Harriet Algra

juni 2020

TotalHealthFoundation.nl

 

 

1 gedachte over “Over scheppingskracht en het toepassen ervan..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.