Advertentie

Colloïdaal zilver: het weten en gebruiken waard..!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor jou, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service – die we in 2017 fors zullen uitbreiden – van dienst te zijn!

x

De kracht van de colloïdaal methode, of:

 

De magie van nano-zilver..

 

2017 © WantToKnow.nl/.be

 

Nooit gerealiseerd waarom specifiek ZILVER wordt gebruikt voor bestek..? Misschien ook weer eens nadenken of je het familiezilver weer tevoorschijn gaat halen..?

Wist je dat zilver al sinds de oudheid door vele volkeren gebruikt wordt om voeding en drank te conserveren? En dat in de medische wereld zilver vanaf circa 1800 wordt ingezet als ‘natuurlijk antibioticum’..? En met goede reden! In de oudheid vermaalde men zilver en voegde dit gruis toe aan drinkwater. Dit bleek een zeer actief middel tegen verscheidene ziektes te zijn! Er was echter een nadeel: bij langdurig, overmatig inwendig gebruik, kon het zilver toxisch worden.

De wetenschapper Carl Nageli toonde in 1893 voor het eerst aan dat colloïdaal zilver een zeer effectief antibioticum bleek dat tevens erg veilig was. De colloïdale deeltjes waren -in tegenstelling tot het maalgruis- klein genoeg om het lichaam weer te kunnen verlaten, waardoor geen toxiciteit plaats vond. Het colloïdale zilver werd in de Verenigde Staten algemeen ingezet door artsen en was zelfs een geregistreerd geneesmiddel.

Een cover uit 1957 van het tijdschrift ‘Science Digest’, waar op pag. 34 een artikel over zilver in staat.

In de ruimtevaart..!
Sinds de jaren 70 wordt n de ruimtevaart gebruik gemaakt van nano-zilver, om het water aan boord vrij van bacteriën te houden. Maar zilver als desinfector/bacterieëndoder heeft nog meer toepassingen. In Hong Kong wordt zilver in hoge mate toegepast in de airconditioning van het enorme ondergrondse transportnetwerk om griepvirussen en bacteriële infecties tegen te gaan! En in verscheidene ziekenhuizen werd deze vorm van zilver gebruikt, om de ziekenhuisbacterie MRSA te weren.

Maar de ontwikkeling van de penicilline verdrong het gebruik van colloïdaal zilver en daarmee werden antibiotica, het eerste grote succes van de farmaceutische industrie. De zilverprijs was een onstabiele factor, penicilline kon goedkoop geproduceerd worden en het was vooral het feit, dat colloïdaal zilver niet gepatenteerd kon worden als geneesmiddel, dat nano-zilver verdrongen werd als officieel geneesmiddel in 1938 door het ‘wonder’ penicilline..

De herrijzenis van colloïdaal verdunde metalen
In de jaren 70 van de vorige eeuw beleefde colloïdaal zilver een opmerkelijke opleving. Een aantal onderzoekers en medische professionals deden herontdekkingen, nieuwe ontdekkingen, schreven boeken en verbeterden het productieproces van colloïdaal zilver. Opvallend is dat juist in de jaren 1970 colloïdaal zilver in de V.S. verboden werd als voedingssupplement…!!

Vanaf dat moment ontstond er een levendige markt van huis-, tuin- en keukenapparaten om zelf colloïdaal zilver te maken, gebaseerd op de elektrolyse-techniek. Hierbij wordt een metaal op nano-niveau opgelost in een vloeistof/water, wanneer er een elektrische stroom doorheen wordt gevoerd.  Je kunt je voorstellen dat, hoewel mensen daar baat bij hadden én hebben, de kwaliteit van zelfgemaakt zilverwater met o.a. kraanwater, vele malen minder is en ongeschikt voor langdurig gebruik, dan een professionele productie.. Deze werkt inmiddels zo zuiver, dat nu de meest krachtige en veilige vorm van colloïdaal zilver is ontwikkeld: nano zilver, de allerkleinste zilverdeeltjes in colloïdale vorm.

Tegenwoordig wordt het verfijnde nano zilver op vele manieren gebruikt. De desinfecterende werking van nano-zilver op de huid: bij acne. Uitslag, schimmels, ontstekingen en brandwonden. Ook in de mond blijkt nano-zilver werkzaam te zijn. Bij aften, keelontsteking, slechte adem, tandvleesproblemen en bij spruw en ontstoken billen bij baby’s.

Verboden aan te prijzen als genees- of voedingsmiddel!
Want helaas mogen wij je, gezien de aanbieding hieronder, je niets vertellen over het eventuele inwendig gebruik van nano-zilver. Dat doen we dus ook niet. Omdat de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, dit nano-zilver kwalificeert als een ‘niet toegestaan voedingssupplement’. Wij weten dat veel mensen colloïdaal zilver innemen, en niet als voedingssupplement gebruiken. Als algemene ondersteuning voor het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen. Mocht je hier meer over willen weten, dan verwijzen we je graag naar de website van www.nano-mineralwater.com

 

* * *

Dit is de

Speciale WantToKnow-aanbieding:

x

x

Van Eeuwenoude Wijsheid, naar Moderne Gezondheid:

x
– Nano-zilver van ‘The Health Factory’

X

(let op: deze actie sluit op dinsdag 3 oktober)

x

De mensen van ‘The Health Factory’ zijn met hun unieke, zelf ontwikkelde, productiemethode, leiders op het gebied van colloïdale mineraalwateren. Voor degenen, die zich in de technische details van nano-zilver interesseren: dit zuivere mineraalwater wordt bijvoorbeeld in het geval van colloÏdaal zilver, geproduceerd met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters zilver. Het colloïdaal zilverwater is gemaakt van zuiver osmose-gedestilleerd water, met daarin 15 ppm (parts-per-million/deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes, die tussen de 1 en 5 nanometer groot zijn. Het resultaat is essentieel-cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters zilver in nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) .

The Health Factory verpakt haar producten in hoogwaardig donkerviolet glas, die alleen positieve infrarood- en ultraviolet-straling doorlaat. Hierdoor ontstaat een veel langere houdbaarheid. Het is bewezen dat violet glas de inhoud beschermt, waardoor deze veel langer goed blijft, hetgeen de prestaties van het product aanzienlijk vergroot. Daarnaast bevat het water geen allergenen.

 

* * *

 

“Ja, ik wil graag bestellen!”

Vul hieronder de bestelbon in en
verstuur deze VÓÓR de

sluitingsdatum van dinsdag 3 oktober a.s.


Maak tegelijk het bedrag van de bestelling over, d.w.z.:

€ 55,00.
Voor de set van 1 literfles
en de handverstuiver
colloïdaal zilver

 

(Voeg per bestelling nog de bijdrage porti/handlingskosten van € 5)

Maak het totaalbedrag van je bestelling over op:

IBAN: NL35INGB0004313174

ten name van:

Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede.

 

Je ontvangt de bestelling in de week van 3 oktober.

(Heb je vragen? Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl)

* * *

Woon je in België of elders in Europa?

Betaal dan een bijdrage voor porti/handlingskosten van € 10,-
per bestelling op rekening:

IBAN: NL35INGB0004313174
met evt. de Bic code: INGBNL2A