Advertentie

E-book Lyme Kaj Alexander

Advertentie

2 Voor één.. Een voor jou, één als cadeau..!


x

x

SPECIALE VAKANTIE-AANBIEDING

-OP VERZOEK ACTIE VERLENGD-

-geldig t/m 30 augustus!-

2 Voor de prijs van 1..!!

Een voor jou, één als cadeau..!
x

 

Een buitengewoon fascinerend boek van medium Sandra Hilleard, waarin ze haar fascinerende levensverhaal uit de doeken doet. Een super-boeiend boek, geschreven door een Nederlandse vrouw die van jongs af geconfronteerd werd met haar ‘paranormale gave’.
Daarbij waren en zijn het vooral de indringende confrontaties met die verborgen, magische kant van het leven, die haar deden beseffen, dat onze alledaagse realiteit maar het topje van de ijsberg is. Ook daarbij ligt, net als bij die ijsberg, het grootste deel van ons bewustzijn ‘onder water’, vooral in de vorm van ‘on-wetendheid’..

Sandra Hilleard zag als jonge vrouw absoluut niet in, wat nou de zegeningen van deze ‘gave’ waren. Ze puzzelt zich een weg door het leven, waarbij ze met ‘logische’ verklaringen probeert, stukje voor stukje, de mysterieuze levenspuzzel compleet te maken.

Ze is niet blij met haar talent, waarmee ze dingen kan zien, die anderen niet kunnen zien of waarnemen. Het liefst wil ze eigenlijk van dat talent af, vooral doordat verschillende doods-ervaringen van anderen, haar intens hebben geraakt. Maar de ervaringen gaan heftiger door dan voorheen.

Dan ontmoet Sandra een regressietherapeut, die haar zegt, dat ze deze gave als een talent moet ontwikkelen en dan zou moeten gaan gebruiken.. Want, zo vertelt hij haar: “Je gave is als een gezonde arm, die snij je er toch ook niet zomaar af?!” Het is het begin van de acceptatie van haar bijzondere talent en een volledige andere kijk op haar leven.. In dit eerste boek kijkt Sandra terug op de fase die achter haar ligt, waarin ze deze gave met schade en schande, met vallen en opstaan leerde gebruiken.

Inmiddels is ze als volwassen vrouw haar ‘afwijking’ als een volwaardig ‘talent’ gaan zien. En door ermee te werken, helpt ze haar medemens; bijvoorbeeld door het oplossen van moeilijk toegankelijke zaken als ontvoeringen en andere misdaden. En dan ook ontdekt ze het fenomeen ‘Remote Viewing’, een manier om gecontroleerd in tijd en ruimte te kijken, waarbij haar geest aan het ‘stuur’ staat. De wereld gaat letterlijk voor haar open.

Uiteindelijk geeft deze wetenschappelijk-controleerbare, gestructureerde methode, haar een soort controle op haar talent. Ook over deze bijzonder onderwerp valt veel te lezen in haar boek.

Als uitgever van WantToKnow, zijn we ook de trotse uitgever van deze boekuitgave. Niet in de laatste plaats door de professionele vertaling van Jan Smith, die hier op de site regelmatig artikelen vertaalde en eigen stukken geplaatst zag. SPECIAAL VOOR DEZE VAKANTIETIJD, kun je nu, als WantToKnow-bezoeker, één boek aanschaffen en krijg je er nóg een extra. Een boek dat jij óók als cadeau kunt gebruiken..! Dus 2 voor de prijs van één dus..

‘Buitengewoon Zintuigelijke ervaringen’  –  Auteur: Sandra Hilleard
Paperback met 156 pagina’s  –  ISBN 978-94-90443-085  –  Winkelprijs €13,-

* * *

JA, ik wil graag die 2 boeken/dit boek ontvangen!

x
€ 13,- per stuk, maar je ontvangt 2 boeken!
Voor elke zending, ongeacht het aantal boeken,
betaal je € 2,- bijdrage verzend/handlingkosten.
(aanbieding alleen geldig voor verzending in Nederland)

x
Vul hieronder alle informatie in en reken af met de betaalmodule.
Je betaalt een kleine bijdrage voor verzend- en handlingkosten.

Met een paar dagen heb je dan de boeken in huis..! Maar let op:

Actie geldig t/m vrijdag 30 augustus a.s.!

 

Totaal: € -

Advertentie