Advertentie

Boekensteunen: ordelijk én speels!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken, na afloop van de aanbieding, te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

Unieke WantToKnow-aanbieding!
x

Super creatieve, speelse boekensteunen:

Heb jij ze allemaal al op een rijtje..!?
x

x
(let op: geldig t/m woensdag 2 februari)

Deze week hadden we het idee een vrolijke, originele aanbieding te doen. We vroegen ons af, wat we je zouden kunnen aanbieden, om zeg maar, het leven een beetje vrolijker en functioneel handiger te maken. Toen we deze originele handgeschilderde boekensteunen in het oog kregen, was het snel besloten! De viertal ontwerpen die we je hier aanbieden zijn unieke ontwerpen van het Engels atelier, gemaakt van zogenaamd ‘polystone’: een duurzaam en slijtvast materiaal dat stevig aanvoelt en dus lekker zwaar is om zijn functie op jouw boekenplank te vervullen. Tegelijkertijd een blikvanger van jewelst.

De Engelsen noemen deze boekensteunen ook wel ‘Tidies’, omdat ze inderdaad niet alleen geschikt zijn, maar ook om orde te scheppen in los rondslingerende spullen. Denk eens aan Cd’s, een DVD-verzameling, brief/wenskaarten, etc. ! Dit zijn de kleine, uitermate originele kunstwerkjes die we voor je vonden. Kun jij een van deze steuntjes in de rug gebruiken?x

1. De Singer naaimachine
Ken je hem nog? De iconische naaimachine van de firma Singer, met het bekende lettertype, klein begonnen en na een boel patentproblemen uitgegroeid tot een wereldmerk. Nadat de familie Singer in 1856 het land doortrok, om op dorpsfeesten en jaarmarkten reclame te maken voor de nieuwe machine, werden er in 1860 12.000 naaimachines verkocht. Een succesverhaal , waaraan deze prachtige, creatief ontworpen boekensteunen een eerbetoon zijn!

Prijs: € 39,-

* * *

2. De Olifanten
In veel culturen en tradities staan olifanten symbool voor geluk, wijsheid en bescherming. Door hun sterke sociale banden met hun kudde staan ze vaak symbool voor sociale verbondenheid, kameraadschap en voorouderlijke afstamming. Mensen die een krachtig geheugen hebben, krijgen de kwalificatie, dat ze ‘een geheugen als een olifant’ hebben. Misschien door al het lezen? Dus deze olifanten in de kast zijn ook geheugen-steuntjes.!

Prijs: € 39,-

* * *

3. Engelenvleugels
De ontdekking van de hemel? Die past hier zeker tussen! Dat je van lezen een boel kunt leren, moge duidelijk zijn. En dan zijn er ook speciale, misschien zelfs heilige boeken, die je het gevoel geven, vleugels te hebben. Welke boeken komen bij jouw ‘onder je vleugels?

Prijs: € 39,-

* * *

4. De Koekenbakkers
Koken is zonder enige twijfel een ambacht en daarbij baart oefening kookkunst! Waar liggen jouw kookboeken in huis of in je keuken..? Is dit idee niet heel gaaf? Kan jouw kookkunst en kunnen jouw kookboeken een dit creatieve steuntje in de rug gebruiken? Deze kookboeksteunen met kleurrijke keukenatributen maken in elke keuken nog een rustieke indruk. Zo kan iedere kok weloverwogen een eitje breken…!

Prijs € 39,-

ben je in voor deze creatief-speelse blikvanger!?

Tijdens deze -2 weken- aanbieding
geldt de s
peciale WantToKnow-prijs:

Bestel 1 paar naar keuze voor € 39,-

Bestel 2 paar boekensteunen naar keuze (dus elk ontwerp!)
voor € 72,- (10% korting!)

en

4 paar – één van elk ontwerp! voor € 130,- (normaal: € 156,- !)

* * *

“Ja, ik wil graag deze unieke boekensteunen ontvangen!”

 

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, maar doe dat voor..

woensdag 2 februari a.s. om 16:00 stipt!

* * *

Nog aanvullende vragen? Mail even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Porti/handelingskosten: per bestelling geldt een bijdrage van € 7,-

Woon je buiten Nederland?
In dat geval geldt er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *

 

 

 

Totaal: € -

Advertentie