Advertentie

Cadeautip: De Magische Flower of Life…


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *
x

De 'Metatronic Cube'
De ‘Metatronic Cube’ waarmee alle Platonische Soliden gemaakt kunnen worden, stamt ook uit de flower-of-life..!

x

x

‘Heilige Geometrie’,
de Kabala en het Flower of Life symbool
x

movmetatronx
– De Levensbloem

X

2021 © WantToKnow.nl/.be
x

De kabala komt voort uit de basisvorm van de Levensbloem.
De kabala komt voort uit de basisvorm van de Levensbloem.

Het patroon van de ‘Flower of Life’ of ‘Levensbloem’ bevat eigenlijk de blauwdruk van de gehele schepping. Het symbool werd en wordt gevonden in vrijwel alle oude culturen, verspreid op Aarde. Het symbool is gevonden in bijvoorbeeld Hindoe-tempels in India en in Egypte is de Flower of Life te zien in bijvoorbeeld de tempel van Abydos. Daar werden de 19 basiscirkels van het symbool gevonden.

En ook in het Oude Griekenland, China, Japan en Israe̎l is het symbool te vinden in oude tempels, synagogen en in Mesada. Een van de vormen die van de Flower of Life is afgeleid, vormt weer de basis voor de ‘Tree of Life’ uit de Kabbala. In de loop der tijd zijn veel spirituele betekenissen geassocieerd met het symbool. Kijk hieronder naar de ongelooflijke gelijkenis van deze levensbloem met het ontstaan van de levende mens; de eerste celdelingen zijn identiek aan het hart van de Levensbloem..!

Het Flower of Life symbool wordt gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creatie en kan opgevat worden als de fundamentele vorm van tijd en ruimte. Het bevat het patroon van de creatie zoals dat zich heeft ontwikkeld vanuit de ‘Great Void’ of ‘Grote Leegte’. Door dieper begrip van de Flower of Life kan de eenheid van al wat leeft daadwerkelijk begrepen worden.

Maar deze levensbloem heeft via haar geometrische functie ook een energetische werking. Deze levensbloem is in staat blokkades op te lossen en de ‘flow van levensenergie’ te bekrachtigen. Deze energie kennen we als Prana, Chi, maar ook als ‘nulpunt-energie’ die zich tussen moleculen en atomen bevindt.

De Flower of Life is ook vaak het onderwerp van diepe inspiratie geweest voor volkeren over de hele wereld. Zij verwerkten dit symbool in hun kunst en dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Wij vonden sieraden die in onze ogen ‘juweeltjes’ zijn, in het uitbeelden van deze ‘Flower of Life’.

flower of life wow2

* * *

x

Onze ‘Flower of Life’- aanbieding

x
(Aanbieding is geldig t/m dinsdag 15 juni)
X

Geïnspireerd door de sprankelende natuur die de afgelopen maanden opnieuw met ons is, vonden wij voor jou een aantal bijzondere ‘Flower-of-Life’ producten, die wij zelf importeren van onze buitenlandse producent. Zo kan je het universele levenssymbool (zoals boven is beschreven) opnemen in jouw dagelijkse leven. Elk artikel wordt met de hand gemaakt in een atelier op Duitsland. Wees er snel bij, want de vorige keer dat wij deze artikelen aanboden, waren ze snel uitverkocht..!
Dit zijn de unieke Flower-of-Life-producten:

1. Water(glas of karaf)onderzetter van Schungit

Schungit is een vrij onbekend maar fascinerend mineraal. De wetenschappelijk kennis rondom deze half-edelsteen blijkt de laatste jaren vooral te liggen in de ontwikkeling van de nano-technologie. Een technisch-wetenschappelijke ontwikkeling met een oud mineraal, die ons niet belet om Schungit ook voor dagelijks gebruik toe te passen, zoals in deze wateractivator.

Eén van de bijzondere eigenschappen van Schungite is namelijk dat het water activeert en uitmuntende anti-bacteriële eigenschappen heeft! Het wordt nog vaak gebruikt in vroegere waterzuiverings-installaties. Wanneer een schungit-steen in water wordt gelegd, of zoals bij deze onderzetter, ónder water zijn dienst kan doen als onderzetter, treedt een tweevoudige krachtige werking op.

Door deze Schungitsteen bijvoorbeeld ónder een drinkwaterkaraf (of -glas) te plaatsen, zal de energetische uitstraling van de levensbloem én van die van de Schungit, het water bekrachtigen. Er is veel informatie te vinden over Schungit; informatie die we hier niet zo 1,2,3 kwijt kunnen. In principe wordt van de Schungit-karakteristiek gezegd, dat hij nieuwe mogelijkheden aantrekt en tegenstellingen op laat lossen. En deze eigen eigenschappen zorgen ervoor dat deze steen (Ø 9 cm en 5 mm dik), in combinatie met de ingeëtste levensbloem, een krachtige ‘oplader’ van water wordt.

Shungit Flower of Life: € 49,-

2. Design-hanger van zilver met chakra-steentjes
Deze flower-of-life-hanger heeft 7 steentjes gevat: van onder naar boven zie je een witte Labradoriet, een Amethist, een Ioliet, een Peridot, een Citriet, een Carnelia en een Granaatje. De hanger is vervaardigd van massief 925 zilver voor de stevigheid en het stralende aanzicht. De doorsnede is ca. 32 mm.

Zoals je waarschijnlijk weet komt het woord ‘Chakra’ uit het Sanskriet en betekent zoveel als ‘wiel’. Volgens de Vedische healing tradities heeft de mens 7 lichaamschakra’s, of energie-centra, die licht absorberen en uitstralen. De mens is in balans als de chakra’s in balans zijn, omdat mens en chakra’s één zijn. Het balanceren van de chakra’s is een essentieel onderdeel van energiewerk. Hierbij kan de flower of life hulp bieden omdat het hulp biedt vanuit het kosmische.

Elke hanger wordt standaard geleverd met 2 leren veters: natuur-bruin & diep-zwart.

Design-hanger: € 56,-

x

242005100030 + 2420051000303. Gouden en zilveren Flower of Life-hanger
Deze hanger is er ook zónder chakrasteentjes, en wel in zilver en in goud. Beiden hebben ook een doorsnede van 32 mm en de gouden hanger is van goldplated zilver. (925 S)
Ook de zilveren hanger is vervaardigd van nikkelvrij messing.

Ook deze beide hangers zijn eenvoudig aan een bestaand -gouden of zilveren- kettinkje te bevestigen, of aan een van de twee bijgeleverd leren veters (natuur-bruin & diep-zwart) te bevestigen.

Hanger Goud: € 46,-
Hanger Zilver: € 39,-

 

4. Flower of Life-oorbellen Goud en Zilver
Het symbool van de levensbloem wordt traditioneel afgebeeld op hangers en met dit fijn gedetailleerde setje oorbellen kunnen dat ook ‘oorhangers’ zijn!

De oorbellen zijn allen gemaakt van massief sterling-zilver (925 S). De gouden varianten zijn bedekt met slijtvast goud. De oorbellen hebben een doorsnede van 150 mm.

Met deze fijne, bellen draagt je op een ingetogen manier een krachtig universeel energiepunt mee.
Sterker nog, twee energiepunten!

Mooi en bekrachtigend.

Flower of Life Oorbellen Goud: € 19,-
Flower of Life Oorbellen Zilver: € 14,50

 

5. Bergkristal amulet met Gouden Flower of Life gravure
Het symbool van de levensbloem wordt traditioneel afgebeeld op amuletten. Zo is dit toch wel een hele mooie moderne uitvoering in die traditie! Het haakje van het amulet is gemaakt van massief sterling-zilver (925 S) bedekt met slijtvast goud. Komt met een zwarte en bruine veter van natuurlijk leer. De vorm van elk amulet is uniek, met een gemiddelde afmeting van 3 bij 4 cm.

Van oudsher staat bergkristal bekend om haar verhelderende kracht. Het is een steen van positieve zelfreflectie. Een prachtige combinatie met dit oeroude symbool. Fijn, bekrachtigend en stoer.

Flower of Life Amulet van Bergkristal Goud: € 23,-

 

6. Flower of Life Hanger van Rodium-Zilver en Parelmoer
Dit sieraad is werkelijk een juweeltje; gemaakt van glanzend wit parelmoer en rhodium zilver. Het parelmoer is gegraveerd en ingelegd in een frame van zilver (925) dat is verguld met rodium, een zeldzaam mineraal dat alleen bij platinum wordt gevonden. Wij leveren deze hanger inclusief twee sterke leren veters (bruin en zwart). Maar heb je zelf een zilveren of gouden kettinkje, dan past dát natuurlijk ook..!
(Doorsnede: 3,7 cm)

Prijs: € 32,-

 

x

* * *

“Ja, ik wil graag deze
Unieke Flower of Life-sieraden
ontvangen
!”
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

dinsdag 15 juni a.s.

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
En woon je buiten Nederland? Dan geld er een andere
bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. We houden je uiteraard
op de hoogte, over de exacte levertijd, als deze afwijkt van deze levertijd.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *

 

x

Totaal: € -

Advertentie