Advertentie

Telepathisch bericht: 9,8 aardbeving..!?


san-andreas-fault-map

x

Telepathisch bericht 9,8 aardbeving..!?

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

x

Frank Hoogerbeets schreef ook voor deze site een aantal artikelen. Hij verzorgt de website Ditrianum.org en channelt regelmatig informatie. Maar de informatie die Frank gisteren doorkreeg, terwijl hij aan het werk was, is bijzonder indringend. Zó heftig, dat hij in eerste instantie niet kón geloven dat het hem gebeurde.

Hieronder zie je zijn Engels-talige YouTube, waarvan hij meende dat hij die moest delen met geïnteresseerden. Wij hebben even de tekst voor je vertaald en het transcript hieronder gezet.
X

X

Gisterenochtend ging ik aan het werk, toen er plotseling een telepathische communicatie op gang kwam.  Als dit gebeurt ben ik altijd zeer kritisch, want je weet per slot van rekening nooit wie er ‘aan de andere kant van de lijn’ spreekt..
Maar de energie die toen doorkwam, voelde helder en puur. Dus ik liet het kanaal open en wachtte op wat er ging gebeuren.

frank hoogerbeets travelguideMij werd verteld dat er een grote aardbeving aankomt, die een sterkte krijgt van 9,8 op de schaal van Richter. “Zo”, dacht ik “dat is een hele grote”.. Ik moet je erbij vertellen dat ik nog nooit een dergelijke boodschap gekregen heb, dus dit is feitelijk de eerste keer; maar de energie voelde goed en de communicatie voelde oprecht en dat is preciés de reden dat ik deze met je deel. Toen was mijn vraag op deze boodschap, want waarom zou ik nu ook niet doorvragen, wáár deze aardbeving dan zou gaan plaatsvinden. Een voor de hand liggende vraag toch? Maar er kwam geen antwoord..  Prima hoor. Maar plotseling hoorde ik de naam ‘San Andreas’. “Wauw” dacht ik, “dat moet dan de San Andreaskloof zijn in Californië..”

Maar met deze boodschappen ben en blijf ik toch altijd terughoudend, want uiteindelijk weet je het niet allemaal zeker. Ik ging door met het werk waar ik mee bezig was, onderhoudswerkzaamheden in een 72-appartementencomplex. Maar de energie bleef rond me hangen. Op de eerste verdieping van dit complex hangt een prikbord waar iedereen zijn dingetjes kan aanbieden.zie amerika nu En daar liggen ook boeken, veelal oudere romans, die mensen daar neerleggen voor geïnteresseerden.  Er lagen op dat moment 2 boeken en het bovenste boek waar ik op keek, je zult het niet geloven, was een reisgids.. En wat stond er op de cover van dit boek? Ik heb het hier in mijn hand, kijk hier is het.

Kun je dat geloven, een reisgids die gepubliceerd is in 1981. En op de achterkant stond helemaal een boodschap die heel treffend is. Een boek uit de serie: ‘ZIE AMERIKA NU’.. Kun je dat geloven, na wat ik kort tevoren had ‘gehoord’’ ..? Ik kon het niet geloven, maar ik stond met deze tekst in mijn handen..! Een dergelijk bijzondere synchroniciteit (toeval) kun je niet voorstellen dat je overkomt..

Ik ontvang eerst die bijzondere boodschap waar ik mijn twijfels bij had, waarvan ik dacht dat iemand, aan de ‘andere kant van de lijn’ me in de maling nam.. Maar daar geloof ik nu niet in, dat dát het geval was. En dan dat boek hier.. Het lag hier ‘gewoon’…

86 gedachten over “Telepathisch bericht: 9,8 aardbeving..!?

 1. Ja dat zou goed kunnen, maar wanneer zou dat dan plaatsvinden!, want er komen ook nog 400 bevingen aan van 6,7 , 11 bevingen van 7,6 en nog duizenden anderen bevingen hoger of lager!maar wanneer dat weet ik nog niet!

  1. Oke ik zat er net naast want er was er gisteren een van 6,8 in nieuw zeeland en ik dacht dat het er een zou zijn van 6,7 maar dat kan ook aan de meetapparatuur liggen toch!
   Op naar de volgende…..

 2. Dat kan een ¨bleed-through¨ zijn van een parallele tijdslijn. Het boek Seth Speaks verteld over bleed-throughs.

  Anderzijds kunnen deze aardbevingen ook op onze tijdslijn plaats gaan vinden. De mensheid moet flink wakker geschudt worden wil ze van haar fouten leren. Hoe verder de mensheid weggezakt is hoe groter de rampen.

 3. Ik heb dit soort ervaringen ook gehad, ook met de ”confirmation” die daarna komt in dit geval in een vorm van een boek. Het zou er aan kunnen komen, wie weet..
  Het voelt vanuit Frank Hoogerbeets in ieder geval zuiver voor mijn gevoel.

 4. Ik kreeg 4 aug. door dat er een grote aankomt…en heb dat toen ook op mijn facebook gezet…het kan een zonnevlam zijn…die de aardbevingen zal triggeren…maar de wereld zal echt niet vergaan.
  De reden dat er zoveel treinen zijn verongelukt de laatste tijd, is omdat de aarde in beweging is op dit moment…de grond roert zich…zonder dat we het voelen…de railsen die er liggen…worden hierdoor kleine beetjes uit hun pad getrokken…maar dit word geheim gehouden.
  Het is geen aardbeving die de wereld of landen zal vernietigen…natuurlijk zullen er doden vallen..en zullen bepaalde landen flink door elkaar geschud worden…maar de ware reden van deze aardbeving…zal de overgang naar de hogere trillingen betekenen…
  Mensen hoeven nergens bang voor te zijn…maar velen zullen dat wel zijn…en daardoor trekken zij die energie ook naar zich toe…
  Gewoon alles over je heen laten komen..en dicht bij jezelf blijven.
  Ook zullen er binnenkort enkele flinke zonneuitbarstingen zijn…die het een en ander zullen veroorzaken in de ruimte en op de aarde…
  Groeten Maarten.

 5. Hoeveel voorspellingen over aardbevingen zijn er uitgekomen? Tot nu toe bitter weinig. Wat is de meerwaarde van dit bericht? Statistisch gezien bitter weinig.
  Niburu.co maakte gewag van dit bericht – en linkte het aan een voorspelling van een NASA-medewerkster over de komst van Niburu eind deze maand en aan voorspellingen van de geflipte monnik Rasputin. (Al gezien, Guido?)Grappig is wel, dat het een en ander gesitueerd is op 23 augustus, op mijn verjaardag. Als er dan iets gebeurt – of de wereld vergaat, tracteer ik op gebak…

  1. Wat is de meerwaarde van dit bericht..? Als je dat niet voelt hoeven wij geen moeite te doen dit te beantwoorden.

 6. Alles wat er op de aarde nu gebeurt staat allemaal in de tweede testament – De Bijbel. Sinds 1979-1986 wist ik al dat deze dingen zouden gebeuren.

  God zei dit:

  *In de einde der tijden, zal hij de aarde doen opschudden [x]
  *Geld zal vernietigd worden of verzwakken [x]
  *De zon zal vuur spuwen [x]
  *Vernietiging van alle staten[x]
  *Leiders zullen afgezet worden [x]
  *Chaos in de wereld om een nieuw wereld orde te beginnen [x]
  *Strijdt tegen de kerken(Christenen) en andere gelovigen. God zal de Christenen bijstaan als dit groots gaat uitpakken. [x]
  *Immorele waarden wordt afgestraft! [x]

  Ook zegt hij dit?

  *The alien who is among you shall rise above you higher and higher, but you shall go down lower and lower. He shall lend to you, but you shall not lend to him; he shall be the head, and you shall be the tail. So all these curses shall come on you and pursue you and overtake you until you are destroyed, because you would not obey the Lord your God by keeping His commandments and His statutes which He commanded you.

  De chaos in de wereld neemt toe en geld wordt steeds een probleem.
  Het wordt allemaal nog erger! Amerika zal het zwaar te verduren krijgen met een grote vloed. Alles zal langzaam voltrekken.

  Mensen zijn bang om te geloven, vooral Nederlanders. Ik raad jullie echt aan om de tweede testament – De ‘Holly Bijbel’ te lezen. Heel veel mensen zullen een trompet gelijk in de wereld horen. Als je dat hoort, dan weet je dat het al te laat is.

  1. Goh god heeft het allemaal in het engels gezegd , En dat terwijl er veel meer mensen chinees spreken of spaans vreemd hoor. Of zou het een vertaling betreffen???? En dan nog , heeft iemand het horen zeggen of staat het geschreven in de bijbel het door angstzaaiers geschreven en geredigeerde boek? En christenen maar lachen als de moslims zeggen dat de koran het woord van allah is ……. Tja zou de bijbel het dan wel wezen?

 7. Je hoeft natuurlijk geen profeet te zijn om te voorspellen dat die San Andreas breuk en ook de Nazca plaat in de Pacific voor de kust van Ecuador, Peru en Chili voortdurend als een Zwaard van Damocles boven dat gebied hangen.

  Ik heb zelf een keer mee mogen maken hoe het voelt als die Nazca plaat gaat schuiven….. ik lag in mijn bedje in Banos, Ecuador, ’s nachts te wig-wammen in mijn bedje 🙂

  1. Wig-wammen in je bedje ? ,,, wat spook jij allemaal uit in je bedje haha

 8. Ieder op hoogte zijnde van de kwestie weet dat de aardbeving ooit zal komen. Daar hoef je geen telepathische boodschap voor te krijgen, dat is pure onzin van iemand die wat te zeggen wil hebben om het zeggen. En de naam Andreas is over de hele wereld bekend. Ik ben er zelf geweest.

 9. Peter Deunov

  “Het Vuur luidt nieuwe omstandigheden op de planeet in, alles wordt verjongd, gereinigd en opnieuw opgebouwd, de materie wordt verfijnd, harten worden bevrijd van problemen, onzekerheid en ze gaan stralen, alles wordt verbeterd en gedachten, sentimenten en negatieve daden worden vernietigd.

  Je huidige leven is een slavernij, een zware gevangenis. Begrijp je situatie en bevrijdt je eruit. Loop je eigen gevangenis uit. Er is zoveel misleiding, lijden, zo weinig begrip voor waar ware blijdschap zich bevindt.

  Alles om je heen valt uit elkaar en verdwijnt. Niets van deze beschaving blijft behouden, de Aarde schudt en deze onjuiste cultuur die de mens vasthoudt onder het juk van onwetenheid kan niet blijven bestaan. Het doel van aardbevingen is om het intellect en de harten van mensen te doen ontwaken, zodat ze zichzelf kunnen bevrijden en zodat ze kunnen begrijpen dat ze niet de enigen zijn in het universum.”

  1. Deze mensheid is totaal verrot. Leugens, bedrog, haat, nijd, geen respect, afgoderij van geld, moordpartijen, onrecht, egoisme viert hoogtij, wat krom is, is recht. Wie kan daar nou in leven?
   We leven inderdaad in een gevangenis, dat is dit systeem. Regelgeving die meer met een USSR staat te maken heeft enkel omdat het geld oplevert en machtsvertoon. Zo zegt God: Weinigen lopen op het smalle pad want deze is door weinig mensen te vinden en wie kiest voor een weg waar bijna geen mensen te vinden zijn en waar je je eenzaam kunt voelen. Velen die in liefde geloven weten niet eens wat liefde is, velen gebruiken het om zichzelf te verrijken. Hoe doorzichtig allemaal. Maar gelukkig is het einde in zicht.

  1. Maak het verhaaltje af en kleur de plaatjes Marinus; net als op de kleuterschool.

 10. Zonnen vlammen dat is een feit en ook de verandering op de zon nu is ook een feit. De gene die zegt dat er niks aan de hand is in mijn ogen niet goed bezig er is wel degelijk een groote ver schuiving van de continenten op komst. Dat zal niet gunstig zijn voor de planeet. Niemand weet het exact wat er komt. De nasa astronomen hebben het al bevestigt dat in noverber 2013 de poolshift zal plaats vinden maar het zou ook nog eerder kunnen. Geheel onverwachts want de aarde kondicht dit niet aan het gebeurt gewoon. Ik kreeg door van mijn gids waar ik af en toe mee telepaties kontakt heb. Dat ik gewoon in nederland goed zit wij hebben hier niet die problemen. Rotsachtig bodem is gewoon het gevaarlijkst. Nadeel wij zitten aan zee denk maar aan ed en vloed. Dat is voor ons het gevaarlijkst. Nou allemaal nog een prettige dag. Veel liefde en licht. Voor iedereen.

  1. Peter Deunov:

   “Er zullen overstromingen zijn, orkanen, grote branden en aardbevingen. Er zullen revoluties zijn in verschillende gebieden op Aarde. Water zal komen. Een antwoord van de Natuur op de misdaden door de mensheid tegen haar Moeder, de Aarde.
   Er is geen plaats op Aarde die niet vervuild is geraakt door menselijk of dierlijk bloed en daarom moet er grondig gereinigd worden. Daarom komen diverse continenten onder water te staan terwijl andere aan het oppervlak komen. Er zijn mensen die nog zinloze doelen nastreven en zoeken naar welbehagen, terwijl het zesde ras daarentegen bewust is van haar goddelijke rol om respect te hebben voor de vrijheid van eenieder.

   Het klimaat op Aarde wordt meer gematigd en extremen houden op te bestaan. De lucht wordt puur, evenals het water. De parasieten verdwijnen. Mensen herinneren zich weer hun vorige incarnaties en ze voelen zich plezierig omdat ze zijn bevrijd van hun voormalige aandoening.

   Het lijden is nodig om het bewustzijn te ontwaken in mensen.

   Onder de Aarde bereidt zich iets buitengewoons voor. Een grandioze revolutie manifesteert zich in de natuur. De Aarde wordt opnieuw aangekleed. De oude orde wordt vervangen door een nieuwe. Liefde zal heersen op Aarde.”

  2. Dit komt op mij stukken logischer over eigenlijk. Zat eergisteren naar een programma te kijken van mensen die een jaar of 3 geleden alles kwijt waren geraakt tijdens de branden in Australie en nu een continu gevecht leveren met overstromingen in het zelfde gebied( en daar prachtig op anticiperen met vernieuwende bouw). Hoewel in het programma de nadruk op de weers extremen werd gelegd, dacht ik ; mooi eigenlijk, moeder aarde is de boel weer vruchtbaar aan het maken.

  3. Hoi Imke,

   Hier nog wat meer over Peter Deunov met link.

   “Peter Deunov (1864-1944) was een meester van de Witte Broederschap en incarneerde in Bulgarije, waar hij duidelijk de contouren van het Nieuwe Tijdperk zag ontstaan.

   Vlak voor zijn overgang naar de andere wereld bevond hij zich in een diepe trance en deed hij buitengewone uitspraken over het komende Gouden Tijdperk.

   De krachten van het duister trekken zich terug en de Aarde zal van ze worden bevrijd. Het licht, het goede en rechtvaardigheid zullen zegevieren. Religies worden gereinigd en worden gebaseerd op één geloof waar Liefde altijd aan de basis staat. De Aarde wordt door steeds krachtigere golven van Kosmische Elektriciteit geraakt. Wezens die slecht zijn en anderen manipuleren kunnen de intensiteit hiervan bijna niet meer tolereren.”

   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P860

   http://www.ascentieportaal.nl/artikelen/ascentie/peter-deunov-over-het-komende-gouden-tijdperk

   Ik heb ergens gelezen dat Ghandi ooit een student van hem was.

 11. Vreemd dat er geen datum is genoemd.
  Zonder telepathische ingeving, blijft de kloof een tijdbom.
  Ach, iedereen heeft wel eens een ingeving wat dan ineens uitkomt en dan zeg je: Goh, ook toevallig!

  1. Ansell, ik merk zelf dat de “”schijnbare toevalligheden”” in mijn leven meer en meer intrede hebben gedaan, nadat ik de weg naar binnen ben gegaan…… ok, je kunt heel veel dingen die je ziet op je Pad beschouwen als toeval….. maar ook als magie. Het is maar hoe je het waarneemt en wat je er mee doet!

   Overigens, de “”schijnbare toevalligheid”” die op het Pad van Frank Hoogerbeets is gekomen, hoeft niet letterlijk te duiden op een aardbeving op korte termijn in dat gebied….. Mijn beleving is dat “”schijnbare toevalligheden” die zich aan mij voordoen vaak een symbolische betekenis hebben, die vaak te maken hebben met mijn persoonlijke (groei)Pad!

 12. Prachtig stuk van Frank Hoogerbeets. Door de reacties van een ieder te lezen voel ik me geroepen om de aandacht te vestigen op de doorgeving die via Berry Vincenta is ontvangen en die ( als ik me goed herinner) eerder door Want to Know is geplaatst.Het betreft de innerlijke en uiterlijke verschuiving..er is ook een deel 2
  Dit is de link:http://www.berryvincenta.com/index.php/lang-nl/kosmische-teksten/onderwerpen/wereld/item/482-de-hand-gods-verplaatst-zijn-schepping-deel-1.html

 13. Frank Hoogerbeets is niet de enige die een zware aardbeving voorspelt bij de San Andreaskloof. Deze boodschap wordt al jarenlang verkondigd. Daardoor verzwakt de aandacht en hebben wij de neiging een andere verklaring voor de boodschap te zoeken. Ik geloof dat dergelijke boodschappen juist met regelmaat worden gegeven om ons voor te bereiden op grote rampen. Hoe vaker een boodschap in een relatief korte tijd wordt doorgegeven hoe groter de kans dat een degelijke natuurramp zich voordoet. Als jij met je hart voelt dat die aardbeving daar zal komen stuur het dan door aan je kennissenkring. Uiteindelijk gaat het erom dat de mensen in San Francisco wakker geschud worden voordat een dergelijke ramp plaatsvindt zodat ze tijdig uit de stad kunnen vertrekken. Een briefje van onze gidsen met een keurig stempeltje bezorgd door de postbode op maandagochtend zal niet gebeuren dus wij zijn de enigen die het tijdig kunnen doorvertellen.

 14. het boek is het antwoord op jevraag zou het, zou het niet… duidelijk.
  Altijd weer verrassend, verwonderlijk. Ongelooflijk en toch waar.
  Via je website en facebook heb ik je ’toon’ al opgemerkt dat je hierin behoedzaam bent ,kritisch, niet om af te breken maar om waarheid te toetsen, niet meepratend met om het even wat er op dit gebied kan gezegd worden.Betrouwbaar dus, zonder fouten uit te sluiten.

 15. Heel bijzonder hoe je dit hebt doorgekregen, ik ben zelf niet zo bekend met telepathie, maar wanneer ik in mijn bijbel lees, lees ik dat in de laatste dagen (voor mij reëel, misschien niet voor iedereen) dit soort natuurgeweld op grote schaal zal voorkomen. Als ik vandaag de dag om me heen kijk zie ik inderdaad heel veel overstromingen en aardbevingen e.d. Dus deze profetie klinkt heel erg aannemelijk in mijn oren. Ben alleen benieuwd wanneer?

 16. Het blijft bijzonder om te lezen. Vooral aangezien de informatie die deze meneer doorkrijgt, al voor de 14e augustus op internet geplaatst was bij overige (niet msm) nieuwswebsites. Er is dan ook niets anders doorgekomen, dan alleen de exacte informatie dat al vanaf de eerste week van augustus online stond… ik geloof zeker wel in de boodschap van dit bericht, heb alleen mijn twijfels bij de ontvanger ervan…

  1. Ik kreeg vandaag door dat eerdaags ergens iets zal gebeuren op een bepaald tijdstip , ik was er eningzins van slag van omdat het me ergens raakte aangezien het uit een bepaalde bron kwam . Meer kan ik er niet over kwijt . Hopelijk kunnen degenen die er iets mee kunnen iets mee . Details volgen later .

  2. Wat een onbeschrijflijke synchroniteit…. Ook ik kreeg laatst al zo het een en ander door over wat er potentieel staat te gebeuren op een gegeven moment op een plaats en toen keek ik naar de tv en daar zijden ze dat ook al en nu jij ook nog???Ik ben er nu vrij zeker van dat er binnen afzienbare tijd het een en ander gaat gebeuren op een nader te bepalen plaats ( ik channel me te barsten de laatste tijd)

  3. Uhhh , Grijze … ik hoop toch in gODSnaam dat ik hier niet een spoortje van sarcasme bespeur hÈ ? Anders komt Willie met de mattenklopperttttt

  4. Wat mij meer dwarszit is : hoe iets wat je ooit gelezen hebt plotsklaps in je bewuste komt doordat je langs een boek loopt waarvan je onderbewust de titel leest .
   Mindcontrole of ingeving ?

  5. 23.11 , dat blijft een vraag waar de wetenschappers nog geen unaniem antwoord op hebben …. de ene helft denkt van wel en een paar anderen weten het nog niet. Een klein percentage is nog aan het meten en wegen , en wat er overblijft is helemaal in het ongewisse gedompeld daar ze zelf ook wel eens een boek hebben gelezen en nu in conflikt dreigen te komen met hun collegae.

  6. Maar ja , ik ben maar een simpele boerenlul die zulke ervaringen niet heeft . Meest na goed deduceren kom ik er achter dat het een geest in mijn illusie is . Randdebiel die ik ben , voor een moment trapte ik er in . Ik zal nooit een goede channeller worden . Kritische vragen staan mij altijd in de weg . ah so what http://www.youtube.com/watch?v=hbImUcwOlUE

  7. @ Grijze , ik hoop dat je serieus in gaat op mijn betogen . Ik krijg het gevoel dat je met Jantje van Leiden Aan het sodomieteren bent 🙁

  8. Jantje uit leiden ken ik niet , en aan besodemieteren doen wij nuchtere groningers niet ( hoewel ik voor the records wel moet zeggen dat ik hier import ben).Ben ik nog wel even benieuwd hoe dat dan voelt of kreeg je meer het idee dat…. oeps nou klinkt het zelfs in mijn eigen oren als erhhhhh..
   Overigens ben ik tegen wit aan, en dan geld beter sneeuw op je dak dan je pannen eraf toch??Je weet toch wat er gebeurde met Gandalf de grijze … dat werd Gandalf de witte.

  9. Frankie houdt van relie vrouwtejs denk ik, kom ik regelmatig op uit, relie vrouwtjes, wat kan mij het schelen, als zij in de kerk wil trouwen, eitje toch? Maar goed Jahweh is niet zo’n fijn godje, hufter eersteklas, uit het oude testament en die is toch de baas van al die kerken? hmmmm, maar goed je mag wat voor Haar over hebben.. ik snap die Frank wel.. Cozz welkom terug uit vakantieland… ik moet nog.. op vakantie en zo, en zo leuk is vakantie niet…

  10. Relie vrouwtjes….??? Niet mijn ding za’k mah zegguh. Zowieso dat relie gedoe hangt mij mijlenver de keel uit( was toch juist het idee om het de keel in te krijgen??) Nouja what ever, maar als je al abbah gaat zingen met zijn tweetjes dan ben je in mijn ogen wel erg ver gezonken en of je dan al channelend nog weer bovendrijven komt is zeer de vraag.

  11. Over enge reli-vrouwtjes gesproken, in Friesland zit een medium welke beweert dat de Friese taal een straf van God is, iets met Bonifatius, bloedbanden(reïncarnatie technisch) met het volk van Juda en karma geloof ik. En dat is vreemd want als Jezus een Fries was en de Wijzen kwamen uit het Oosten, dan kwamen ze uit Groningen..
   Ik bedoel maar..

  12. Jerry, dat de Wijzen uit Groningen komen gaat er bij mij in als koek en zopie….. maar Jezus een Fries????????

  13. Veel Friezen vinden dat toch buitengewoon onwaarschijnlijk Dick. Groningen zakt momenteel weer terug in zee, ik sluit niet uit dat de Schepper dáár wel iets mee te maken heeft!

  14. Ach, Jerry, ik heb geen angst…. staat er niet in Openbaringen 21:1 “En ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, want de eerste hemel en de eerste aarde waren voorbijgegaan, en de zee was niet meer.” 🙂

  15. Als de schepper De NAM heet ,of beter nog shell dan kan dat wel kloppen ja. En laat ik nou net weer een channeling doorkrijgen dat er binnen kort weer een aardbeving komt in de regio groningen, de oorsprong van die channeling ligt in de economische sfeer, veel meer kan ik er nu nog niet over zeggen

  16. Ach, Marcel, de grootste boosdoener is onze overheid, en daarmee een ieder die onderdeel is van het systeem….. van het Groninger gasveld gaat 80% van de opbrengsten naar de rijksschatkist….en van de andere 20% gaat er nog heel veel vennootschapsbelasting, loonbelasting en omzetbelasting naar de schatkist.

   Het draait uiteidelijk allemaal om de poen.

   En voor de buhne mag de 2e kamer dan zo nu en dan haar zegje doen, zie link, maar helaas worden we nog steeds geregeerd door de “mammon”

   https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-33529-18.html

   Nu is er weer de discussie over proefboringen naar schaliegas… eigen bodemschatten is het Gouden Kalf voor iedere overheid… blijkbaar leert niemand iets van de geschiedenis.

   http://www.nrc.nl/nieuws/2013/08/23/het-duurt-jaren-voordat-er-schaliegas-uit-de-bodem-komt/

  17. @ dick
   Iedereen die meedoet aan de in nederland gefingeerde stemmingen voor de tweedekamer is onderdeel van het systeem .Iedereen die nog steeds denkt dat in den haag volksvertegenwoordigers zitten die opkomen voor onze belangen is onderdeel van het systeem . Ben het helemaal met Imke eens alleen anarchie kan ons nog redden.

  18. Als we nu eens net als “De Prins van Filletino” onze provincie Groningen gaan afscheiden van de rest van de wereld….. en het heft in eigen hand nemen… lijkt je dat wat, Marcel?

  19. Voor een groninger ben je slecht bekent met de wetgeving omtrend onze provincie. Weet je niet dat bij wet het groningen en friesland verboden is om zich af te scheiden van de nederlanden? friesland vanwege dat ze dat zo graag willen en groningen vanwege dat zonder de bodemschatten ( aardgas) en de export van de landbouwprodukten ( grootste export van nederland)geen nederlanden kunnen volhouden ze zouden met terugwerkende kracht failliet worden verklaard !!!

  20. Dan voeren we weer onze eigen oude munt in, de Groninger Stuiver….. en dan beginnen we de anarchie door controle te verkrijgen over alle afsluiters van het Groninger gasveld (Slochteren) 🙂

  21. En we zorgen ervoor dat we controle krijgen over de melkstromen uit de provincie Groningen…… dat is nu ook een Melkkoe ( 😉 ) voor de rijksoverheid

  22. En, Marcel, anArchie betekent dat we geen wetten erkennen…. er zal geen enkele Archont boven ons geplaatst worden 🙂

  23. Maar, Marcel, er wordt dan wel van iedere inwoner van onze mooie provincie verwacht dat ie zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en de handen uit de mouwen steekt om zo een steentje bij te dragen om hier een paradijsje op aarde te bouwen…. Samen zijn we Sterk…. Eenheid in Verscheidenheid!

  24. Weetje Dick.., ik heb het Christendom verlaten vanwege de hypocrisie en de geïnstitutionaliseerde haat voor alles wat niet geloofd of niet door de bijbel kan bij de zogenoemde ‘liefhebbende Christen’.
   Of het moeilijk was..? Puhleeze, God werd ineens veel meer als… ‘ik ben het gewoon’! 🙂

  25. Jerry, het christendom heb ik al meer dan 40 jaar geleden verlaten, in de tussentijd over de gehele wereld gereisd, aan vele wereldgodsdiensten en/of filosofische stromingen geroken….. en de laatste jaren, net als jij tot de conclusie komend “God werd ineens veel meer als… ‘ik ben het gewoon’! 🙂

  26. Ok.., dus je neemt weer deel aan de evolutie maar de bijbel gebruik je nog regelmatig als back-up, bij de term ‘verlaten’ mag het genuine afvallige er best wat meer vanaf druipen Dick! 😉

   ‘Ga nu heen, en sla Amalek, en verban alles, wat hij heeft, en verschoon hem niet; maar dood van den man af tot de vrouw toe, van de kinderen tot de zuigelingen, van de ossen tot de schapen, van de kemelen tot de ezelen toe.’ (1 Samuël 15:3)

   vergeet niet

   ‘De Heere is aan ALLEN goed, en Zijn barmhartigheden zijn over AL Zijn werken.’ (Psalm 145:9)

   one for the road! http://www.youtube.com/watch?v=jKndPipuEqs

  27. ‘Man can accept God becoming man to save man, but he cannot accept man becoming God to save himself.’ – Vernon Linwood Howard.

  28. Jerry, ik heb in de heilige geschriften, niet alleen de bijbel of andere gnostische geschriften, maar ook in bijv. de Baghavad Gita, de symboliek kunt ontdekken van de weg die ik als mens hier op aarde mag afleggen……. maar je hebt gelijk…… op een gegeven ogenblik kom je in een stadium dat je de geschriften de geschriften kunt/mag laten en kun je helemaal op het ZELF vertrouwen 🙂 Ieder mag zijn/haar eigen Pad gaan in dit Leven… ik heb hier de laatste jaren getracht om iets te laten zien, te delen hoe mijn Pad is verlopen. En ik voel me een heel RIJK mens dat ik nu mag ZIJN die ik ben 🙂

  1. gelukkig weet ik niets van voetbal ,kan het me geen bal schelen en heb ik ook helemaal niets met friezen.
   Hoewel…. butter brea en greene chees wa dat net sesse ken is keen opriochte fries. Helaas sprek ik het wel een bietsje, zal wel een straf van god wezen!

  2. Mij ook niet Marcel, ik zou ook niet weten hoe die saga is begonnen tussen Friezen en Grunningers maar dat ik uitverkoren ben heb ik altijd al geweten.

   Akke moest kakke moar de keutel woe net sakke, toen kwam Doeke die moast loeke, toen kwam Jantsje die lei him op een pantsje en toen kwam Trien en die biet er ien. (psalm 44)

 17. Interessant. Maar behalve de vraag WAAR is m.i. vooral de vraag WANNEER ook wel belangrijk.
  Gezien onderstaande reacties is er al iets voorgevallen of eerder voorspeld?
  Maar schaal 9.8 heb ik kennelijk gemist??? Er woeden nu wel veel bosbranden daar, maar dat is toch niet hetzelfde.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.