Advertentie

Dekens en kussen gevuld met heilzame edelstenen! Voor diepe energetische rust..!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *
x

x

x

Krachtig jezelf verzorgen!

x– Kussens & dekens –
gevuld met edelstenen!

x
2023 © WantToKnow.nl/.be
x

We weten dat natuurlijke stenen een eigen, specifieke frequentie hebben, waardoor elke steen dan ook een specifieke werking heeft, door de eigenschappen die bij die trilling horen. Dat wij als mensen deze specifieke frequenties/eigenschappen kunnen gebruiken voor heling en welzijn, is ‘natuurlijk’ al eeuwenlang bekend.

Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de krachtige (berg)kristallen, die in AL onze elektronische apparaten zitten. En die zelfs onze quartzhorloges tot op de seconde super zuiver laten lopen..! Maar deze natuurlijke frequenties spelen ook een rol, zelfs een essentiële rol, in ons lichamelijk en geestelijk welvaren. Iedere steen, zo vond de mens uit, heeft een invloed op specifieke aspecten van het lichamelijke, spirituele en mentale welzijn. En deze mineralen werden daardoor liefkozend ‘edelsteen’ genoemd..!

Maar ook in heelkunde staan veel mineraalfrequenties centraal. Daaruit blijkt dat stenen kunnen meewerken aan heling en welzijn! Wij vonden verschillende stenen in verschillende handige vormen, die elk een eigen complementaire dynamiek in zich dragen en jou kunnen helpen om terug in de balans te komen in deze vreemde en herftige tijden!

Wil je meer weten over de manier waarop edelstenen en kristallen hun energetische werking hebben? Dan vind je hieronder een handig filmpje waarin het kristal helder wordt uitgelegd! Ontdek daarna snel welke handige en helende edelstenen wij voor jou vonden…

* * *

x

Onze ‘Heilzame edelstenen oogkussens en dekens’
winter-aanbieding

x
Aanbieding is geldig t/m
donderdag 7 december

(Op tijd geleverd voor de feestdagen!)


X

Met het oog op donkere dagen en de aankomende kerstdagen, vonden wij deze bijzondere zorgzame edelsteen-kussens en dekens, die wij zelf importeren van onze buitenlandse producent. Gewoon om warm onder weg te kruipen én jezelf direct op te laden met een energetisch steuntje in de rug van de liefdevolle edelstenen die in de zachte kussens en dekens verwerkt zijn! Zo kan je het gemakkelijk en handig de kracht van edelstenen opnemen in jouw dagelijkse leven. Met de hand gemaakt in een atelier in Zwitserland! Wees er snel bij, want de vorige keer dat wij deze artikelen aanboden, waren ze snel uitverkocht..!

Dit zijn de 5 unieke Edelsteen sets die we voor jou vonden:x

1. Set van oogkussen en deken “Joie de Vivre”
De deken-set “joie de vivre” bestaat uit een rode knuffeldeken van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en natuurstenen Rozenkwarts (GKS gecertificeerd). De rode deken is 200 x 140 cm groot en veelzijdig inzetbaar: als yogadeken, als knuffeldeken, voor yoga- en ontspanningstoepassingen of als basis voor meditatie in de steencirkel. De steencirkeldeken is een prachtige metgezel voor ontspannende, kleurrijke uurtjes!

Het oogkussen is gevuld met echte edelstenen (Granaat, Rozenkwarts, Robijn), biologische amarant en biologische ogentroost inclusief hoes en een Rozenkwarts ‘impulssteen’ voor in de handen. Ook de rode stof van het oogkussen en de hoes is gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. De wasbare hoes is voorzien van een praktische klittenbandsluiting, waardoor het oogkussen ook ’s nachts gebruikt kan worden wanneer je bijvoorbeeld op je zij slaapt.

Het thema “joie de vivre” of “levensvreugde” correspondeert met de edelsteen Rozenkwarts in de deken en de edelstenen Granaat, Rozenkwarts en Robijn in het kussen; deze staan voor levendigheid en optimisme. Ze wekken het verlangen naar het leven op, maken moedig, ruimdenkend en hartelijk.

WantToKnow-prijs:
Deken los – € 84,-
Oogkussen los – € 46,-
x
Speciale Set prijs: € 119,-  (normaal € 130,-)

 

2. Set van kussen en deken “Regeneratie”
De deken-set “regeneratie” bestaat uit een gele knuffeldeken van GOTS gecertificeerd biologisch katoen, gevuld met natuurstenen Unakiet (GKS gecertificeerd). De gele deken is 200 x 140 cm groot en veelzijdig inzetbaar: als yogadeken, als knuffeldeken, voor yoga- en ontspanningstoepassingen of als basis voor meditatie in de steencirkel. De stenendeken is een prachtige metgezel voor ontspannende, kleurrijke uurtjes!

Het oogkussen is gevuld met echte edelstenen (Unakiet, Oceaan Jasper & Robijn-Zoisiet), biologische amarant en biologische ogentroost inclusief hoes en een unakiet ‘impulssteen’ voor in de handen. Ook de gele stof van het oogkussen en de hoes is gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. De wasbare hoes is voorzien van een praktische klittenbandsluiting, waardoor het oogkussen ook ’s nachts gebruikt kan worden wanneer je bijvoorbeeld op je zij slaapt.

Het thema “Regeneratie” correspondeert met de edelsteen Unkiet in de deken en de Unakiet, Oceaan Jasper & Robijn-Zoisiet in het kussen; deze geven de energie en creativiteit om weer op de been te komen. Ze regenereren en versterken op alle niveaus (wezensdelen & chakra’s). De mix van gesteenten aangemoedigd moedigen zelfliefde en -geduld aan, zodat moeilijkheden op het levenspad met succes kunnen worden overwonnen en doelen kunnen worden bereikt.

WantToKnow-prijs:
Deken los – € 84,-
Oogkussen los – € 46,-
x
Speciale Set prijs: € 119,-  (normaal € 130,-)

x

3. Set van kussen en deken “Flowstate”
De deken-set “Flowstate” bestaat uit een blauwe knuffeldeken van GOTS gecertificeerd biologisch katoen, gevuld met natuurstenen Sodaliet (GKS gecertificeerd). De blauwe deken is 200 x 140 cm groot en veelzijdig inzetbaar: als yogadeken, als knuffeldeken, voor yoga- en ontspanningstoepassingen of als basis voor meditatie in de steencirkel. De stenendeken is een prachtige metgezel voor ontspannende, kleurrijke uurtjes!

Het oogkussen is gevuld met echte edelstenen (Amber, Blauw Chalcedoon & Sodaliet), biologische amarant en biologische ogentroost inclusief hoes en een Sodaliet ‘impulssteen’ voor in de handen. Ook de blauwe stof van het oogkussen en de hoes is gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. De wasbare hoes is voorzien van een praktische klittenbandsluiting, waardoor het oogkussen ook ’s nachts gebruikt kan worden wanneer je bijvoorbeeld op je zij slaapt.

Het thema “Flowstate” correspondeert met de edelsteen Sodaliet in de deken en de Amber, Blauw Chalcedoon & Sodaliet in het kussen; deze staan voor communicatie en flexibiliteit. Ze ondersteunen het vinden van de eigen waarheid en daarmee het overwinnen van vastgeroeste patronen. Laat op een speelse manier vastzittende gedachten en gevoelens stromen. Motto: “Ik begrijp het, laat los en ben vrij.”

WantToKnow-prijs:
Deken los – € 84,-
Oogkussen los – € 46,-
x
Speciale Set prijs: € 119,-  (normaal € 130,-)

 

4. Set van kussen en deken “Anti-stress”
De deken-set “Anti-stress” bestaat uit een groene knuffeldeken van GOTS gecertificeerd biologisch katoen, gevuld met natuurstenen Aventurijn (GKS gecertificeerd). De groene deken is 200 x 140 cm groot en veelzijdig inzetbaar: als yogadeken, als knuffeldeken, voor yoga- en ontspanningstoepassingen of als basis voor meditatie in de steencirkel. De stenendeken is een prachtige metgezel voor ontspannende, kleurrijke uurtjes!

Het oogkussen is gevuld met echte edelstenen (Aventurijn , Magnesiet & Rookkwarts), biologische amarant en biologische ogentroost inclusief hoes en een Aventurijne ‘impulssteen’ voor in de handen. Ook de groene stof van het oogkussen en de hoes is gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. De wasbare hoes is voorzien van een praktische klittenbandsluiting, waardoor het oogkussen ook ’s nachts gebruikt kan worden wanneer je bijvoorbeeld op je zij slaapt.

Het thema “Anti-stress” correspondeert met de edelsteen Aventurijn in de deken en de Aventurijn, Magnesiet & Rookkwarts in het kussen; deze staan voor ontspanning en focus, en helpen om rustig met stress om te gaan. Aankomende taken kunnen met vertrouwen en kalmte worden aangepakt; de veerkracht wordt versterkt. Het wordt gemakkelijker om te onderscheiden wat stress veroorzaakt en wat gelukkig maakt. Motto: “Op naar nieuwe horizons!” Ideaal voor het uitschakelen van de “gedachtencarrousel”!

WantToKnow-prijs:
Deken los – € 84,-
Oogkussen los – € 46,-
x
Speciale Set prijs: € 119,-  (normaal € 130,-)

 

 

5. Set van kussen en deken “Bron van de jeugd”
De deken-set “Bron van de Jeugd” bestaat uit een paarse knuffeldeken van GOTS gecertificeerd biologisch katoen, gevuld met natuurstenen Fluoriet (GKS gecertificeerd). De paarse deken is 200 x 140 cm groot en veelzijdig inzetbaar: als yogadeken, als knuffeldeken, voor yoga- en ontspanningstoepassingen of als basis voor meditatie in de steencirkel. De stenendeken is een prachtige metgezel voor ontspannende, kleurrijke uurtjes!

Het oogkussen is gevuld met echte edelstenen (Chrysopraas, Fluoriet & Peridoot), biologische amarant en biologische ogentroost inclusief hoes en een Fluoriet ‘impulssteen’ voor in de handen. Ook de paarse stof van het oogkussen en de hoes is gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. De wasbare hoes is voorzien van een praktische klittenbandsluiting, waardoor het oogkussen ook ’s nachts gebruikt kan worden wanneer je bijvoorbeeld op je zij slaapt.

Het thema “Bron van de Jeugd” correspondeert met de edelsteen Fluoriet in de deken en de Chrysopraas, Fluoriet & Peridoot in het kussen; deze staan voor zelfbeschikking en vrijheid. Ze ondersteunen een vrij en zelf-bepaald leven. Deze verkwikkende stenen helpen bij het loslaten van oude, nutteloze gedragspatronen en het afscheremen van negatieve invloeden. Motto: “Ik ben vrij!” Ook een fantastische aanvulling op zuiveringskuren.

WantToKnow-prijs:
Deken los – € 84,-
Oogkussen los – € 46,-
x
Speciale Set prijs: € 119,-  (normaal € 130,-)

 

 

* * *

“Ja, ik wil graag deze
deken & oogkussen
Edelsteen-Sets ontvangen!

Vul hieronder bij het bestelformulier, je persoonlijke gegevens in
en
rond de bestelling/betaling af, VÓÓR de

sluitingsdatum van
donderdag 7 december a.s.
om 16:00 precies!

x

xx

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
En woon je buiten Nederland?
Dan geldt een andere bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. We houden je uiteraard
op de hoogte, over de exacte levertijd, als deze afwijkt van deze levertijd.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *

 

 

 

 

 

 

Totaal: € -