Advertentie

Een magische ontmoeting met.. Dan Winter!


x

Dan Winter zoals velen hem kennen.. Vol passie en focus in de verklaring van een fenomeen dat hem intrigeert..
Dan Winter zoals velen hem kennen.. Vol passie en focus in de verklaring van een fenomeen dat hem intrigeert..

x

Een magische ontmoeting met.. Dan Winter!

x
Kom je ook?

x

Centrum Zonnewijzer en WantToKnow openen het lezingenjaar met stevig vuurwerk.. Want ga er maar even voor zitten. We zijn erin geslaagd, niemand minder dan dr. Dan Winter naar Nederland te halen voor een 2-tal indringende lezingen. Onnodig te melden dat zijn ‘mind-boggling’ informatie je op het puntje van je stoel zal brengen en je kijk op de wereld stevig zal doen schudden.. Maar laten we eerst Dan Winter  (13 november 1952) als uniek fenomeen aan je voorstellen. Dan Winter, je krijgt de unieke kans hem te ontmoeten en zijn lezingen bij te wonen..! Niet om naar saaie wetenschap te luisteren, maar om kennis te maken met het diep-indrukwekkende totaal-visie en het werk van deze pionier.

Wist je dat de Gulden Ratio de oorzaak is van de aantrekkingskracht van de Aarde…? Weleens gehoord van deze stelling? Het is één van de door Dan Winter aangetoonde bruggen tussen geometrie en fysica, die je gerust revolutionair kunt noemen..danwinter presentation Dan Winter’s achtergrond is even breed als zijn interesses..! Hij studeerde af in diverse studierichtingen, zoals psycho-fysiologie en de bron van talen..! Om er maar eens 2 te noemen..

Daarnaast werkte hij, als aanvulling op zijn academische achtergrond, als systeem-analyst bij IBM en als industrieel metallurgist (metaaldeskundige) en kristalkenner. Hij deed aanvullende studies op het gebied van kwantumfysica en modelbouw in het ruimtelaboratorium van de hoogstaande MIT, onderdeel van Harvard University.

Een koekje naar Dan Winter's deeg.. De geometrische basisvormen, voortkomend uit de Gulden Snede/flower of life..
Een koekje naar Dan Winter’s deeg.. De geometrische basisvormen, voortkomend uit de Gulden Snede/flower of life..

Dan Winter verbindt evenzo eenvoudig de kennis van de Hopi-indianen met bioplasma, als hij vrije-energie combineert met de geometrie van de legendarische ingenieur Buckminster Fuller. En daarbij zijn er velen die zijn verhalen en theorieën kunnen volgen; want één van zijn unieke kwaliteiten is, dat hij zijn vakkennis-gebieden kan verbinden met oude kennis der Aarde. Dan Winter studeerde bijvoorbeeld ook de theosofie van wijsgeer Gurdieff en ook was hij te vinden in de magische tuin van Findhorn waar de elementaalwezens zich manifesteren..!

Tussendoor presteerde deze magiër het ook nog om een professionele keyboardmuzikant te worden.. Jaja.. Om maar gelijk erbij te vertellen, dat hij kerkorgel speelde en dirigent was van het kerkkoor.. Hij houdt er dan ook weer van om dat keyboard te bespelen met geprogrammeerde/opgenomen geluiden van de Natuur; bijvoorbeeld met de tonen van het menselijk hart, de zang van dolfijnen en walvissen etc. Zijn creatieve kant komt naar voren op een nét zo speelse wijze als hij deze manifesteert in het veld van wetenschap..! Kortom.. hooggeëerd publiek, komt dat zien..!

Wat krijg je als je uitzonderlijke logische kennis en spirituele wijsheid integreert? Zoals Dan Winter dat doet. Er ontstaat unieke informatie over:

 • liefde en het leven,
 • euforie en ‘bliss’,
 • persoonlijke ontwikkeling en transformatie,
 • biofysica en fysica van alchemie,
 • DNA en epigenetica,
 • vrije energie en antizwaartekracht,
 • implosiefysica en plasmafysica,
 • esoterie en occulte wetenschap,
 • heilige geometrie en de gulden snede,
 • fractals en zelforganisatie,
 • duurzame ecosystemen en biologische architectuur,
 • wijsheid tradities en mysteriescholen,

Dan Winter blossemmaar ook informatie over:

 • het muzikaal-, elektrisch-, multidimensionaal-, holografisch universum,
 • gestructureerd water,
 • frequentie geneeskunde,
 • non-lokaal en eindeloos bewustzijn,
 • hartcoherentie,
 • biofeedback,
 • succesvol leven (maar ook sterven) en
 • uitzonderlijke geheimen van de kosmos en de aardse en menselijke natuur?

Maak kennis met deze bijzondere spreker, auteur, ingenieur en zelfstandig onderzoeker die door het leven gaat als Dan Winter!  Dan Winter’s achtergrond is net zo veelzijdig en multidisciplinair als zijn zienswijze. Cum Laude afgestudeerd aan de Universiteit van Detroit, werkte hij als protegé van Dr. Albert Axe en was verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de eerste vormen van biofeedback-systemen (hij was ook een van de eerste onderzoekers op het gebied van ‘intentie’ en ‘hartcoherentie’ metingen)!

Dan Winter is een levende encyclopedie van kennis op velerlei gebieden, hij combineert mythologie met cultuur en wetenschap en zelfs ‘gechannelde’ informatie, waarbij hij een fascinerend beeld schept van de onderlinge verbondenheid van alles en hoe deze diepe eenheid benaderd kan worden vanuit verschillende disciplines en referentiekaders. Dan heeft ook een unieke kijk op ‘vrije energie’, antizwaartekracht, echte duurzaamheid en ecologie, die van groot belang is voor onze toekomst.

centrum-zonnewijzer wanttoknow logos

Zijn door hem ontworpen unieke biofeedback en hartcoherentie apparatuur zijn nu voor het eerst in Nederland in persoonlijke sessies te ervaren in Centrum Zonnewijzer eind januari! Dan Winter geeft ook persoonlijk advies op het gebied van ‘vrije energie’ en duurzame energie projecten. En uiteraard zullen alle onderwerpen de revue passeren tijdens de 2 dagen lezingen/intensive met Dan Winter, die HealingSoundMovement en WantToKnow samen voor je hebben georganiseerd! Meer informatie over de Willie Wortel van deze tijd, dr. Dan Winter is te vinden op deze sites:

goldenmean.info en fractalfield.com  Waar je ook zijn laatste werk vindt: fractalfield.com/fractalspacetime )

animated torus

Om één van de vele, vele voorbeelden gegeven van de waanzinnige ‘drive’ die Dan Winter heeft, het volgende voorbeeld: In de jaren 1990 stichtte hij in de Blue Ridge Mountains een ‘San Graal School of Sacred Geometry’ en in Waynesville, North Carolina stichtte hij het ‘Biodome Healing Center’.. Hij is inspirator van vele projecten, die hij -voor de verandering- niet zelf initieerde. De vele lezingen die hij door de jaren wereldwijd gaf, gaan over de evolutie van bewustzijn, heilige geometrie (een veel terugkerend thema!) en coherente emoties. Dan Winter is voorstander van het reguleren van onze hartscreaties via biofeedback van coherente emoties. (En vanzelfsprekend deed hij op dit gebied baanbrekend pionierswerk!).

Dan Winter gelooft dat wij -wereldwijd- in staat zijn, via deze hartcoherentie Liefde te manifesteren als een golf, die zichzelf oneindig multipliceert en niet-destructief buiten jezelf waargenomen kan worden. Hij deed veel baanbrekend onderzoek op dit gebied, waarbij via het internet over de hele wereld zo’n 1000 ‘harten’ werden verbonden. Het concept dat hij vorm gaf, demonstreert dat onze collectieve kracht van ‘harten getraind met het gevoel van compassie’ onze wereld VOLLEDIG kan herschapen; een uitermate bekrachtigend fenomeen en wellicht zelfs een keerpunt in de evolutie van ons bewustzijn..!

De heling van water
Een van Dan Winter’s uitvindingen is gebaseerd op het pionierswerk van de ‘waterwetenschapper’ Viktor Schauberger. Een zogenaamde ‘Imploder’ wordt in de waterleiding gemonteerd en zorgt voor de heling van (drink)water. Ook weer gebaseerd op Heilige Geometrie en de Gulden Snede.

Dan Winter implodernozzle

Om Dan Winter te beschrijven, kun je, zoals je ziet, beter van start gaan met het noemen van wetenschappelijke gebieden waarop hij NIET werkzaam is, dan dat je volledig kunt gaan beschrijven wat hij WEL doet..!

Interview met John Consemulder
John had een tijd geleden een interview met Dan Winter, via Skype. Wanneer je interesse hebt, dit interview te beluisteren, kun je dit hieronder doen. .

Privé-sessies met Dan Winter..?
Dan is maandag 2 februari en dinsdag 3 februari evt. beschikbaar voor privé-sessies. Hiervoor kun je denken aan individuele sessies (van ca. 1 uur) Daarvoor zijn 2 opties beschikbaar:

 1. biofeedback via hart-coherentie. Uitleg en apparatuur; Biofeedback ervaring: je kunt de door Dan ontwikkelde HeartsRing.com HRV (Heart Rate Variability) ademhaling entrainment apparauur ervaren, maar ook zijn HeartTuner hartcoherentie (zo kun je op een speelse en bijzonder prettige manier empathie leren ontwikkelen!) en zijn Brainwave BlissTuner (om ‘euforie en gevoelens van gelukzaligheid en ‘bliss’ te ervaren)! Zie ook HIER 
 2. Een coaching- en adviesgesprek op het gebied van elektrotechniek, vrije energie, non-lineaire (bio)fysica, duurzame energie, biologische architectuur en ecologische of milieutechnische projecten. Voor al je vragen, oplossingen en advies voor je vernieuwende en duurzame projecten dus!

Je kunt je aanmelden om deze individuele sessie te boeken via: info@centrumzonnewijzer.nl of info@healingsoundmovement.com. Alle sessies zijn op individuele basis en duren een uur, de kosten voor een unieke persoonlijke sessie zijn € 75,- Wil je hier meer informatie over, neem dan even contact met ons op! We geven je dan op persoonlijke basis informatie en kunnen een afspraak maken en plannen..!x

x

Programma lezingen:

Er is een giga-keuze uit het werk van Dan Winter, om hier in Nederland te presenteren.

Dan Winter beschikt over het bijzondere vermogen om complexe, technische en wetenschappelijke inzichten helder en zeer begrijpelijk te maken voor leken. Voorkennis of een technische of wetenschappelijke achtergrond is niet noodzakelijk, eerder je interesse in de kracht van liefde en de magie van het leven! Dan Winter wil de nadruk leggen op wat zijn bevindingen, theorieen en uitvindingen allemaal te betekenen hebben voor ons mensen en de toekomst van deze planeet en de mensheid!

Het zijn namelijk vooral de culturele, maatschappelijke, wetenschappelijke en spirituele implicaties en gevolgen, die Dan Winter vanuit een eenheidsgezinde en oplossingsgerichte aanpak die deze dagen als ervaring zo bijzonder maken. Onnodig te vertellen wellicht is dat zijn presentaties vergezeld gaan met prachtige, illustratieve audiovisuele middelen. De voertaal is Engels, er zijn pauzes en er zijn in Centrum Zonnewijzer broodjes, soep, taartjes en natuurlijk koffie en thee te nuttigen. Parkeren op eigen terrein en volledig gratis, de hele dag!

Wij kozen het volgende programma:

x

Lezing/intensive zaterdag 31 januari

11:00 – 18:00 uur

‘Fractal Space Time‘
X

Fractale (zichzelf-herhalende) TijdRuimte:

Oorzaak van ALLE implosieve en middelpuntzoekende krachten.

(inclusief de levenskracht, ons zelfgenezend vermogen, perceptie, zwaartekracht en vrije energie)

x
animated energetic thorusDan Winter onthult in een adembenemende presentatie, zijn laatste inzichten op het gebied van levensenergie, bewustzijn, perceptie, coherente emoties, levensgeluk en zelfs vrije energie en antizwaartekracht. Je wordt deelgenoot gemaakt van bijzondere kennis en informatie, die hij heeft opgetekend in zijn nieuwste boek ’Fractal Space Time’.

animated rose lotusWat te denken van zijn dramatische en overtuigende bewijs van het feit dat de Gulden Snede de oplossing is voor veel van de huidige problemen in ons Aardeveld. Waarom zijn harmonische relaties, de gulden snede, spiralen, torussen en fractalen zo belangrijk en kunnen ze een verklaring – en oplossing – vormen voor zo’n beetje alles in het universum? Dit is meer dan een lezing over ‘heilige geometrie’ en ‘fractale oplossingen’: Dan Winter brengt ons de wetenschap van de toekomst voor een wereld in chaos..!

animated fractalAls speciale ‘bonus’ voor deze dag, zal Dan binnen deze lezingen dag een unieke presentatie geven over de laatste internationale ontwikkelingen op het gebied van ‘plasma fysica, vrije energie (zero point energy, energy from the vacuüm) en antizwaartekracht, waar hij betrokken bij is! Heb je interesse om deze informatie (die niet voor iedereen is weggelegd om te ‘verteren’) tot je te nemen, dan nodigen we je van harte uit om te komen..! Met vanzelfsprekend uitgebreide mogelijkheden voor vraag en antwoord, aan het einde van de sessies.

Toegangsbijdrage deze Lezing 1: € 45,-

 

x

Lezing/intensive zondag 1 februari

12:00 – 18:00 uur

‘The ET-origin of DNA‘

(De buitenaardse oorsprong van ons DNA)
x

Een van de meest mysterieuze sleutels van de kosmos, dragen we allemaal al bij ons-Zelf.. Het menselijke DNA is die sleutel.
Een van de meest mysterieuze sleutels van de kosmos, dragen we allemaal al bij ons-Zelf.. Het menselijke DNA is die sleutel.

Vele tientalen jaren heeft Dan Winter zijn uitzonderlijke inzichten over de buitenaardse oorsprong van ons erfelijk materiaal (DNA) besproken in zijn boeken en tijdens zijn vele lezingen en videomateriaal. Nu zal hij voor het eerst in Nederland dit verhaal uitgebreid uit de doeken doen, waarbij hij de nieuwste kennis, feiten en inzichten zal samenvoegen tot een verhaal waarbij u op de puntjes van uw stoel zult luisteren naar de ware geschiedenis en toekomst van de mensheid!

Een tipje van de sluier? Dan Winter zal voor het eerst onthullen wat hij denkt dat nodig is om te kunnen begrijpen hoe de van de mens afwijkende bloedsamenstelling (implosie in het bloed) van de Draco Annunaki , specifiek terug te vinden is in onze religieuze geschiedenis en waarom dit de sleutel vormt voor de evolutie van onze soort (en het wezenlijke verschil tussen ‘telepathie’ en ‘empathie’ vormt)!

Als een speciale ‘bonus’ voor deze zondag, zal Dan Winter ook nog eens een uitzonderlijke presentatie geven over de spirituele implicaties van zijn ‘Physics of Alchemy’ (de fysica van de Alchemie), waarbij hij de relatie zal leggen met verschijnselen als ‘bliss’ (euforie) en ‘gelukzaligheid’ en succesvol leven en (immortaliteit)! Met vanzelfsprekend uitgebreide mogelijkheden voor vraag en antwoord, aan het einde van de sessies.

Toegangsbijdrage deze Lezing 2: € 45,-

x

centrum-zonnewijzer-logo

Waar worden de lezingen gehouden?

Centrum Zonnewijzer
van John & Renske Consemulder.

Bedrijvenweg 24, 1424 PX De Kwakel
x

(Dit bedrijventerrein ‘De Kwakel’ ligt vlakbij Aalsmeer (Schiphol) en Kudelstaart)

KLIK HIER voor een PDF met kaartjes met de ligging van het centrum, bij ‘Bedrijventerrein De Kwakel’

x

HOE JE OP TE GEVEN?

x
Vul het onderstaand inschrijfformulier volledig in.
VERMELDT  WELKE LEZING (1 en/of 2) je wilt volgen.

Verstuur het formulier.

euro 20 korting

x
Let op:

Boek je voor beide dagen/lezingen, dan krijg je € 20,- korting!
Je betaalt dan geen € 90,- maar € 70,- !

* * *

Maak ook je betaling in orde..!

Maak het bedrag van je keuze van de lezingen die je wilt volgen over op:

Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede.
IBANcode:   NL35INGB0004313174  en de Bic code is:   INGBNL2A

 We heten je graag welkom voor deze unieke ont-moeting met Dan Winter!

 


Advertentie