Advertentie

Johan Oldenkamp in de politiek?


 Johan Oldenkamp in de politiek?

2012 WantToKnow.nl/.be

 x

Dr. Johan Oldenkamp wil de politieke arena nieuw elan en kleur geven..

Stemrecht en kiesrecht..!
Wat is stemrecht? Is dat het recht om op een kandidaat te mogen stemmen? Nee, want dat is kiesrecht, en nadrukkelijk geen stemrecht. Door bij de verkiezingen iemand te kiezen, kies je er vrijwillig voor om jouw stem weg te geven aan iemand die beweert jou te vertegenwoordigen. Deze zogenaamde volksvertegenwoordiging is niets anders dan volkverlakkerij..!

De gekozen politici vertegenwoordigen namelijk helemaal niet de belangen van de bevolking, maar die van het grootkapitaal en de multinationals. Dat zien we ook erg duidelijk aan al die petities, waarin heel erg veel mensen aangeven het niet eens te zijn met een voorgenomen besluit. Vervolgens leggen de politici dit gewoon terzijde, en drukken ze het besluit rücksichtslos (Duits voor onbezonnen) door.

Stemrecht is iets volkomen anders dan kiesrecht. Stemrecht is het recht om een stem te hebben in de besluitvorming. Onze stem staat voor onze zeggenschap in alle kwesties die ons aangaan. Alleen wanneer we ons kunnen vinden in voorgestelde oplossingen, dan stemmen we daarmee in, en anders niet. Daar gaat het stemrecht over.

Door op een zogenaamde volksvertegenwoordiger te stemmen geven we vrijwillig onze zeggenschap weg. Daarmee doen we dus vrijwillig afstand van ons stemrecht. Want eenmaal gekozen politici doen daarna precies wat het grootkapitaal en de multinationals willen. Wij hebben daarbij dan ook helemaal geen zeggenschap meer.

Dat zien we nu kristalhelder bij de besluitvorming rond het ESM, wat staat voor het Europees Slavernij Mechanisme. De overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking wil het ESM niet: 71% is tegen. En ik durf te beweren dat de overige 29% niet begrijpt wat het ESM werkelijk inhoudt. Een duidelijker bewijs dat de huidige Tweede Kamer (der Staten-Generaal) niet het volk vertegenwoordigt is er volgens mij niet.

Johan Oldenkamp in de politiek?
Van diverse mensen heb ik vernomen, dat ze erg verbaasd waren dat ik in de politiek was gestapt. Hoewel ik dacht dat ik mijn motivatie daartoe voldoende duidelijk had verwoord in een voorgaande nieuwsbrief, bleek dat in veel gevallen toch niet helemaal te zijn gelukt. Daarom wil ik graag hier de vergelijking maken met een lekkend dak.

Stel dat we allemaal in één huis zouden wonen, waarvan het dak lekt. Niemand van ons weet precies wanneer dit lekken begon, want dat was voordat we hier kwamen wonen. De meest mensen weten bovendien niet eens dat een dak ook waterdicht kan zijn. Zij weten namelijk niet beter.

Het lekken is in de loop der jaren steeds erger geworden. Daardoor maken steeds meer mensen zich daar zorgen over. Het officiële standpunt van de huisraad is echter dat er niets aan de hand is. De mensen die daar toch echt anders over denken zijn daarom maar eigen websites begonnen, om zo medebewoners te informeren over de onnodige risico’s die deze verontruste bewoners wel onderkennen.

Aanvankelijk werden deze ‘alternatievelingen’ niet erg serieus genomen door de overige bewoners. Daarna probeerde de huisraad er van alles aan te doen om deze verontruste bewoners buiten spel te zetten. Doordat het lekken echter steeds erger is geworden, is de onrust en daarmee de onvrede onder de bewoners echter juist verder gegroeid. Inmiddels is het al zover dat een zeer grote groep de huisraad niet langer serieus neemt. De rollen beginnen nu langzaam maar zeker om te draaien.

Opeens besloot een groepje verontrusten om mee te gaan doen met de komende verkiezingen voor een nieuwe huisraad. Opvallend veel collega-verontrusten reageerden daarop afwijzend. Blijkbaar mag je van deze mensen wel jarenlang schrijven over de gaten in het dak en waardoor dit komt, maar zodra je een plan maakt om deze gaten te gaan dichten, dan val je bij hen in ongenade. Deze goedbedoelende mensen denken namelijk dat die gaten vanzelf wel weer dicht zullen groeien wanneer iedereen zich hier meer bewust van wordt.
Dat de huisraad daar de middelen voor heeft en dat wanneer we dat willen met die middelen de gaten in zeer korte tijd definitief dicht kunnen maken, daar willen deze mensen vreemd genoeg niets over horen. Ze zijn zo allergisch geworden voor het woord ‘huisraad’ (lees: politiek) dat ze vervolgens met je omgaan alsof je een besmettelijke ziekte zou hebben.

Maar dat is nog niet alles. Een groot deel van afwijzende verontrusten roept namelijk dat we allemaal één zijn. Maar wanneer iemand beweringen doet waar zij niet achter kunnen staan, dan hoort deze persoon volgens hen toch maar liever niet bij die éénheid. Ze willen dan ook helemaal niets met de persoon in kwestie te maken hebben. Blijkbaar spiegelt deze persoon zaken terug die deze mensen liever niet onder ogen willen zien.

Tot zover maar even deze vergelijking. Ik neem aan dat jullie begrijpen wat ik hiermee bedoel en ook over welke persoon ik het impliciet heb.

Willen we de bestaande problemen definitief oplossen, dan hebben we niets aan reeds toegepaste aanpakken, want die brachten ons juist in deze problemen. We dienen daartoe iets geheel nieuws te ontwikkelen, iets wat nog nooit eerder is gedaan. Daarom hebben we de ‘buitenbeentjes’ juist nodig om tot de benodigde innovaties te komen. Door andersdenkenden maar te blijven ridiculiseren belemmeren we juist het vinden van deze innovatieve oplossingen.

De tijd voor vernieuwing is NU. Dat is de slagzin van de SOPN, die uit mijn hart is gegrepen. De SOPN heeft een globaal plan geschetst waarmee we de ‘gaten’ kunnen dichten. Indien de SOPN 76 of meer kamerzetels weet te krijgen, dan wordt het partijprogramma ons nieuwe regeerakkoord. We beginnen dan op 13 september aanstaande onmiddellijk met het uitwerken van dit akkoord om zo deze ‘gaten’ voor eens en voor altijd dicht te gaan maken.

Zullen we ons daarom nu verenigen? Zijn we inmiddels ‘wakker’ genoeg om voorbij de indoctrinatie van verdeel-en-heers te kunnen denken? Volgens mij is dit een prachtige kans die we het beste met beiden handen kunnen aangrijpen.

Het is nu 2012. Velen hebben jarenlang uitgekeken naar dit magische jaartal, het jaar van de Grote Verandering, het jaar waarin het Oude eindigt en het Nieuwe begint. Wij kunnen nu deze voorspelling laten uitkomen. Misschien hebben we deze voorspellingen in een ver verleden wel aan onszelf in deze tijd gegeven, om ons zo te helpen herinneren dat wij de scheppers zijn van onze werkelijkheid.

Wij kunnen nu geschiedenis gaan schrijven door Nederland fundamenteel te vernieuwen. Daarmee komt dan een onherroepelijk einde aan de politiek die eigenlijk niemand meer wil. Dan heb ik het bijvoorbeeld ook over de struisvogelpolitiek op het gebied van ecologie, gezondheid, financiën en economie. En dan doel ik ook op de vriendjespolitiek op het gebied van ‘gunnen’ en ‘benoemen’. Daar gaan we definitief afscheid van nemen.

We creëren dan in gezamenlijkheid een Nederland 2.0. En het gaat daarbij nadrukkelijk niet alleen om dit kleine kikkerlandje. Want slagen we daarin, dan zullen de pionierende bewoners van dit platte stukje grond een inspiratiebron vormen voor alle mensen op deze bijzondere planeet. Ons volgende doel is namelijk Aarde 2.0. En ook dat is geen eindstation, want de wereld is nog veel en veel groter, maar dat komt later.

We hebben nu nog te maken met die ‘gaten’ in ons ‘dak’. Voel je ook dat de tijd van woorden heeft plaats gemaakt voor de tijd van daden, help dan op jouw manier mee om ervoor te zorgen dat die ‘gaten’ worden gedicht. Samen maken we immers het verschil! Door dit samen te doen ontstaat een echte éénheid, waarvan tevens een helende werking uit zal gaan. Volgens mij zijn we daar nu wel aan toe.

Met warme hartegroet vanuit Zeist,

Johan Oldenkamp

* * *

PS. Wil je meer weten over het partijprogramma van SOPN, of wil je de presentatie bekijken van Johan over het partijprogramm, wat je trouwens ook kunt downloaden HIER, dan klik je op DEZE LINK naar pateo.nl.

Verschillende internetsites hebben SOPN al als topic behandeld. Hier een paar impressies:

x

x

DE VOLKSKRANT:

x

 

En dan het AD. Johan Oldenkamp is niet te spreken over deze krant, de grootste concurrent van die van ‘Wakker Nederland’. Kijk zelf hieronder naar het screenshot van de site van AD, hoe men een persbericht manipuleert tot het belachelijke en daarmee feitelijk verkracht..!

Johan: “Het AD (link) kon het niet laten om de koptekst aan te passen. Deze krant zakt eigenlijk steeds verder door het ijs, want afgelopen zaterdag zette het Algemeen Dagblad zichzelf ook al voor schut vanwege journalistieke misleiding (link). Laat het aanpakken van dit soort zaken nu net één van de prioriteiten zijn die worden genoemd in het partijprogramma van de SOPN.

We vinden op de website van het AD overigens nog een verstopte versie van dit artikel, maar dan wel met de oorspronkelijke kop erboven (link). Deze is op 12:21 uur verschenen, gelijktijdig met de digitale publicaties door de andere kranten. Het artikel met de aangepaste koptekst is pas om 15:37 uur geplaatst. Hebben ze bij het AD 13 kwartier nodig gehad om een passende, ridiculiserende kop te vinden?”

x

 

384 gedachten over “Johan Oldenkamp in de politiek?

 1. als het echt zo lang heeft geduurd. Dan heeft de woning nog meer ‘verborgen’ gebreken. Misschien is het gewoon bouwval. Misschien is het dak een groot gat, dus gewoon niet te repareren. Niet om negatief te zijn, maar meer om het grote geheel te zien. Een gebouw waarvan het fundament waardeloos blijft naar mijn mening waardeloos. Ik zou zeggen even ‘doorsparen’ een mooie ‘weloverwogen’ bouwplan maken op een ‘evenwichtig’ fundament en dan pas beginnen te bouwen. Het scheelt u geld, energie, tijd, vertrouwen, aanzien vult u zelf maar in. Ik ben geen bouwkundige maar ik weet dat je met ‘knip en plak werk’ nooit een ‘bevredigend’ resultaat kan krijgen.
  Terugkerend op de politiek. Mocht u zeteltjes winnen dan bent u er nog lang niet. Dan gaat het hele circus van concessie politiek (het zogenaamde poldermodel) van start. Dat heeft volgens mij niks meer mee te maken met al die beloftes die vooraf aan stemmers heeft gemaakt. Want regeren is vooruitzien. En dat plan staat bijvoorbaat vast.
  Veel sterkte in die slangenkuil. En onthoud het: wie-kent-wie-circuit is belangrijker dan uw partijbeginselen. Ik ben geen spindoctor, vooral mij niet geloven.

  1. Paul ik zeg niet dat ze niet mogen. Want wie ben ik om dat hun te ontzeggen omdat ze heilig in hun eigen dromen geloven. Mijn gevoel zeg alleen dat matrixdenken en -principes valkuilen zijn dat je juist verder van je doel brengt. Ik zeg, houd het simpel begin vooral bij zelf dan als goeroe te spelen. Politiek is een spel en of je pionier bent of niet dat doet er niet aan toe. Zelfs Johan kan dat niet veranderen of hij moet echt met iets nieuws komen. Ik houd niet van Trojaanse paarden als je snap wat ik bedoel. Je bent geen virus die over en over de strijd moet aanbinden. Strijden is nooit evenwicht. Polarisatie instandhouden is geen optie. Oorzaak heeft altijd gevolgen. Scheppen doet je uit het niets en niet vanuit de verdichting. Dan ben je net als een wetenschapper bezig door alleen je bezig houden met een detail en grote geheel verdwijnt. En ben je weer terug bij af. Je gaat jezelf herhalen om je ‘misvormde’ doel te bereiken. Aan het einde van je leven wel hard gewerkt maar uiteindelijk bereik je niets. Het is ook maar mijn mening.

  2. @ Lezer

   Spin doctor of niet, het gaat erom dat je ook zonder woordenbrij elkaar een por kunt geven, met al van het zelfde gebaar zullen we eens wat anders proberen in de kosmos?! Naast serieus zijn moet je ook kunnen lachen, want de grootste ondernemers zijn altijd klein begonnen omdat ze eigenwijze ideeën hadden. Voor ons is het eerder vermakelijk van de zijlijn toe te kijken hoe er nieuwe spelers op de markt neer strijken, allemaal bezig om die hoge muur opnieuw te willen innemen.
   Geloven doen we in de kerk op Zondag en de rest van de week kloten we eigenlijk maar een eind raak als katootje…
   “Geen woorden maar daden, kunnen we nog steeds proberen te zingen uit den volle borst!”

  3. Paul, we hebben allemaal hoop dat een andere het voor ons goed ga doen. Vaak word ik juist door die hoop teleurgesteld. Ik gun het een andere best om de kar te trekken. Maar ik heb er geen goed gevoel over. Politici moeten ook verantwoording dragen juist voor hun daden. Maar ze komen er gemakkelijk mee weg. Omdat de wet dat voor hun regelt omdat soort fratsen uit te halen. Daarom geloof ik niet in politiek. Het systeem laat dit toe en dan wordt er ook niet eerlijk gespeeld.
   Mensen die in de politiek gaan geilen op macht daarom is politiek voor mij nooit de weg om mij echt souverein te voelen. Ik hoef niet zo op die barricade te staan en ik weet dat het systeem zich zelf om zeep helpt en dat het ook niet anders kan. Ik stop liever mijn energie in zaken waar echt mee iets kan en altijd met plezier. Dat zijn voor mij altijd simpele zaken en zo dicht bij mezelf. Ik ben geen wereldverbeteraar. Ik ken mezelf redelijk goed en weet wanneer ik handelen moet en wanneer niet. Want met de stroom meegaan is bewust balanceren. Er tegen vechten zoals Johan het doet kan alleen maar met denken is ‘onbewust en niet in evenwicht. Hij kan ook niet anders de politiek is een verzonnen spel met verzonnen regels. Als je die verzonnen regels niet kent dan ben je afgeschoten wild. Als Johans passie politiek is, dan zou die politicus zijn geweest. Maar ja je weet nooit of iemand nog een verborgen talent heeft. Ik laat het hier maar bij. En nog bedankt voor je draad je.

  4. Daarom lezer dat de ander altijd het werk doet, het is gewoon mee kijken over hun schouder. Als je dan maar een nieuwe kans hebt om weer wat vooruit te komen met je zelf dan men met hokjes denken je vast zet in allerlei wetgevingen en regeltjes. Politiek is voor denkers en wij zijn doeners dier meer kunnen genieten van elkaars draadje.

  5. Paul,
   Hoogmoed komt ten val. Icarus dacht ook de goden slim af te zijn door te kunnen vliegen met nepvleugels en was. Het knip en plakwerk deed hem naar beneden storten want hij had geen rekening gehouden met de zon; door steeds hoger te willen vliegen,brak hem dat op. Uiteindelijk deed hem dat de das om omdat het was door de hitte smolt. Als Johan naar de Natuur keek was dit nooit zijn weg geweest. Dus zijn Ego speelt de baas over hem. Vooral mij niet geloven.

  6. @ Lezer

   Dat is mij niet ontgaan, dat zag ik al bij de Gizah-Klok waar de Sphinx de benen genomen had naar een meer Noordelijke ligging, dan de vermeende Zuidelijke beneden de hellings toeloop van de Piramide van ‘Chefren’. Zeker dat deze ook verward werd met die van ‘Cheops’ en na correctie aangave werd mij ‘EGO’ ten laste gelegd dat ik maar al mijn oude boeken en foto’s ter plekke bestemd waren voor de vuilnisbak. Hoe wel ik wel in de prijzen viel met een orginaliteits prijs welke ik nog nooit ontvangen heb. Ik deze wel geprobeerd heb om te verkrijgen op de dag van executie bij Johan op de dag dat zijn boel geveild werd. Ach een Psycholoog is dan ook geen Archeoloog, wel allebei zijn ze bezig met spitten en graven naar, maar inderdaad zal nooit één van hun te nimmer in de ‘hemel’ raken met het zelfde schepje en kwastje. Voor SOPN zelf weet ik wel wat andere Blockbuster die het stukken beter zou doen als het zelfde rolletje zou doen, die heeft eerder dat juiste Charisma ervoor.

  7. @ lezer
   Als johan op zijn gizehklokje kijkt weet de wereld wel hoe laat het is. Een typisch gevalletje van jammer.

  8. Wist je trouwens dat het een bekent fenomeen is dat mensen psychologie gaan studeren om hun eigen problematiek beter te kunnen begrijpen , en dat het vaak niet het van tevoren verlangde resultaat geeft?

  9. Iedere week een kilo aankomen is ook een manier om je partij te laten groeien .

 2. Lezer, je kan alle bouwtekeningen en planologie (urbanisme) voor je neus op de tafel hebben liggen, al het geld van de wereld, alle vergunningen en al wat je maar nodig hebt om te kunnen starten. Dan heb je ook ‘vakarbeiders’ nodig, ‘bouwers en mensen’ die ‘het plan’ ten uitvoer gaan brengen, in de volksmond ‘Pioniers’ genoemd. Niet iedereen is gelijk daarmee ‘de specialist’ op het gebied van een te runnende onderneming, daar zit geluk en mazzel bij. Eigenlijk worden we allemaal systematisch uitgebuit op grote schaal zonder dat er iemand naar kraait of onderneemt. Allemaal een grote bek hebben, maar een klein hartje waaruit pure onvoorwaardelijke liefde uitstroomt (zo vast zit je dan in jezelf opgesloten). De schoen wringt en dan mag er best wel eens verzet komen uit het planologisch denken, rekening te gaan houden met anderen om je heen dan dat iedereen puur ‘an sich’ bezig is.
  SOPN is in mij observeren ‘GEEN’ partij die zich laat verleiden door ‘dualiteit’ van ‘links of rechts’ zijn, maar de voorkeur neemt door anders te denken van uit dat midden. Als je dan een partij voor ‘het volk’ maakt dan moet je planologie wel anders in elkaar steken dan de huidige kunduz plannen die men dwars door je strot heen drukt. En daar is geen ruimte voor wel de kennis van hoe het wel zou moeten binnen het Nederlandse ‘Urbanisme’ men is altijd al kei goed in geweest zijn ontbreekt vandaag de dag. Zolang men maar niet de Gizah-klok toepast in het vernieuwde denken, dan komen zij er heus wel. Gun deze mensen dus ook wat en help noodgedwongen door je handen uit de mouwen te steken dat dak af te maken uit pure barmhartigheid dan een bouwstop af te dwingen dat het niet gaat werken, omdat het geen bezielde inhoud kent. Wij van het volk kunnen en mogen daar verandering in brengen niet waar?! of moeten we als schaapjes weer terug vallen op de reeds bestaande politieke leugentjes?!

  1. Het ging mij helemaal niet om het bouwplan. Hij gaf toch het voorbeeld van het lekkende dak! Voorko men is dan beter dan genezen. Trouw(ens) artikel heb ik gelezen. Zo begint altijd de verkiezingsstrijd beloftes en nog eens beloftes en daar wringt voor mij al de schoen. Ik vraag mij wie zijn sponsors zijn. Want elke circus (poppenkast) kost klauwen vol met geld. Want wie de grootste oorlogskas heeft gaat winnen(zie huidige verkiezingstrijd in Vs). En dat Niburu in een monumentaal pand zit mag je ook achter je oor krabben. Hoe worden ze en door wie gefinancieerd. Alles heeft met alles te maken. Laat ik me maar nog niet ‘rijk’ rekenen. Met de grote schoonmaak in politiek Den Haag met SOP(pe)N ben je er nog lang niet. En vergis je niet achter de schermen(niet politiek rules maar dat zijn altijd bedrijven). Ik leef niet voor niets in een economische maatschappij die één doel heeft en dat is WINST. Voor niets gaat de zon en nu nog de rest.

 3. er zijn genoeg partijen die denken van uit het midden. Als je goed kijk naar de politiek maakt het helemaal niet meer uit wat je stemt links, rechts, het midden, groen rood blauw paars alle keuren vande regenboog. Niet BV Nederland regeert maar EU wat stelt een partij dan nog voor?Wat heeft politiek Den Haag nog in te brengen. Ook grappig van die Johan om plots klap met zijn dr. titel te zwaaien. Dan kun je leuk scoren goh zeg die man heeft gestudeerd. Dan zullen we hem nu serieus nemen. Voorheen Johan NU dr. Johan. Ik geef niets om titels. Dan zeg mijn gevoel als ik echt kiezen moet doe die Yge maar.

  1. Een radio-programma van Arend Zeevat en Rob van der Zon met gasten als Peter Vereecken, Micha Kat, en Hans Vogel over het onderwerp ‘De Bilderberg Conferentie’.

   http://www.argusoog.org/arend-versus-zeevat-praatcafe-01-juni-2012/

   Als je dit beluistert en je begrijpt de impact en je connect the dots dan snap je dat politiek aangestuurd wordt. Dat wisten we al. Hoe denkt SOPN daar verandering in te brengen? Ik heb al op verschillende plaatsen aangegeven dat ik het gevoel heb dat juist ook SOPN precies meevaart in het plan van NWO.

   http://www.anarchiel.com/display/staat_u_op_de_lijst

   Met het recht mijn gelegde verbanden onjuist te zien.

 4. SOPN proficiat! SOPN in de mainstream yes!, msm (mainstreammedia) weet niet wat ze moet doen, 13 uur en dan idd die kop voor het AD 🙂 zielig, alsof dat het beste is inderdaad.
  Nu wordt er al geschiedenis geschreven door SOPN. Verandering gaat stap voor stap, soms met grote stappen en soms met kleine stappen.
  Vandaag is weer een van die stappen het is als een grote sneeuwbal van verandering die steeds groter wordt en steeds harder gaat.

  @lezer: Johan Oldenkamp gebruikt al jaren zijn titel Dr. ook als auteur. Ik ben het wel met je eens dat het bij het oude systeem hoort om met titels te werken. Je moet jezelf niet extra tegenwerken, toch? Ik zou het ook noemen.

  @WantToKnow> Goed artikel!

  Verder nog Blije Bilderbergdagen toegewenst!

  Hartelijke groet,
  Berend

  1. Leuk toch in msm. Hoeveel heeft dit SOPN gekost? En komen inderdaad ook de wat serieuze partijbeginselen aanbod? Ufo’s kunnen zomaar een afleiding zijn of een voorbode van a false flag om ons misschien doen geloven dat die ufonauten niet onze vrienden zijn maar onze vijanden. En dan hebben de machthebers weer nieuwe reden om de militair industrieel complex in stand te houden. Behoed u voor die ‘spacecowboys'(terroristen) zij willen de Aarde veroveren en wij machthebbers zullen u beschermen. Luister en doe wat we zeggen! Het is maar dat ik dat weet! Dan kan ik daar rekening meehouden.

 5. zijn dit nou goed BELOFTES johan of ook weer van die valse zoals die andere partijen dat ook doen ze beloven ons altijd koeien met gouden horens en wat krijgen wij er voor terug als je op hen gestemd hebt ?niets totaal niets .alleen buikpijn houd je hieraan over omdat wij de BEVOLKING steeds meer in moet leveren .en dat danken wij aan hun .
  BELOFTES!!

 6. De oplossing voor wat ons dwarszit en welk onrecht ons ook wordt aangedaan, kan nooit door anderen worden opgelost. Oplossing ligt in onszelf. Politiek ligt buiten onszelf. Maar ja, een wereld buiten ons maken we wel samen.

  Politiek, tja je kunt er pas op vertrouwen als je jezelf vertrouwd.
  Het woord politiek alleen al ,het is gewoon besmet.

  Ik geloof niet in Nederland en politiek.Al die getrokken grenzen, te complex, teveel belangen.
  Ik geloof wel in lokaal, regionaal. ouderwets coöperatief. We moeten weer gildes oprichten, net als in de middeleeuwen. Zien wat de inspanning van de één doet voor de ander. Elkaar helpen vanuit verbondenheid. Tja, Burke heeft ook dromen….

  Maar hoe dan ook samen…

  http://www.youtube.com/watch?v=ZmaBwEy6J54

  Dus…..Succes SOPN, wie weet wat jullie (samen?) voor elkaar kunnen krijgen…

  1. Ik heb ook dromen: gooi die wetboeken in de prullenbak. En stopt daar onze (Nederlandse) spreekwoorden en gezegden erin. Simpel en duidelijk voor iedereen. Zoals wie het kleine niet eert is het grote niet waard. Eigen haard is goud waard. Waar een wil is is een weg. Behandel een ander hoe jezelf behandeld wil worden, enzovoort. Van jong tot oud iedereen behoort het te weten. En dat nu alleen zogenaamde ‘deskundigen’ die boeken begrijpen en ‘waarheid’ spreken is pappen en nathouden en verdeel en heers. Als onze huidige rechtslieden altijd de waarheid in pacht hebben waarom is dat niet gratis en voor niets! In onze ‘maakbare’ wereld kun je dus ook ‘waarheid’ kopen!
   Kleinschaligheid en zelfvoorziening en zoals Bruke al aangaf, samen en voor ons allemaal.

  2. Ja, spreuken ipv wetgeving! Helemaal voor!
   Ik doe vast een voorzet….

   – Vergeef altijd uw vijanden, er is niets dat hen meer ergert.
   – Een cynicus is iemand die overal de prijs en nergens de waarde van kent
   – Je hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn
   – Ervaring is eenvoudig de naam die we aan de som van onze fouten geven
   – Als ieder mens zijn stukje vlees zelf zou moeten schieten, dan zouden er veel meer vegetariërs zijn
   – Wees de verandering die je in de wereld wil zien
   – Vroeger was ik een twijfelaar, ik ben daar nu niet meer zo zeker van
   – Als je enige gereedschap een hamer is, ziet elk probleem eruit als een spijker
   – Bidden verandert de wereld niet, maar bidden verandert de mens en de mens verandert de wereld
   – De tijd bestaat alleen maar omdat anders alles tegelijk zou gebeuren
   – De werkelijke waarde van een mens kan worden gevonden in de mate waarin hij bevrijding van zijn eigenbelang heeft bereikt
   – Er bestaan geen feiten alleen interpretaties
   – Iedereen heeft precies zoveel ijdelheid als het hem aan verstand ontbreekt
   – Vaak spreekt men een mening tegen, ofschoon het eigenlijk alleen de toon is waarop ze werd uitgesproken die ons onsympathiek is
   – Macht hebben en er geen gebruik van maken, dat is pas beschaving
   – De mensen voelen zich zelden zo nauw verbonden als wanneer ze kwaad van iemand spreken
   – Ook langs platgetreden paden valt dikwijls nog een heleboel te zien
   – Pacifist: iemand die op voet van oorlog leeft met het leger
   – Talenten vormen zich in de eenzaamheid, maar een karakter in de stroom der wereld
   – Je kunt beter een optimist zijn die ongelijk heeft, dan een pessimist die gelijk heeft
   – De waarheid van gisteren is de onzekerheid van vandaag en de illusie van morgen

   En dan nog mijn meest favoriete…

   – Je hebt denkers en je hebt doeners, de ergste zijn de denkers die denken dat ze wat doen

   Wie volgt?

 7. Iedereen één. Nou, dan ben ik heel snel klaar.
  Vier letters, laat daarvan twee staan SP, de O en N staan voor ONnodig.
  Na een strijd zal SP de grootste worden en dan het roer eens flink omgooien. SP, de enige partij die tegen inmenging met de Irakoorlog was.
  De basis is al gelegd, nu eens de kans om te regeren over een linkse flank. Het wordt Roemer of Rutte naar mijn mening.

  1. Beetje het partijprogramma gelezen, best leuk hoor maar het wordt niets…
   Iedereen kan zo 10 punten opnoemen waarom het niet zal lukken. 1. probeer maar eens een één machtspartij te worden, de rest moet er niets van hebben. Zal wel via revolutie moeten dus ipv stemmen. De rest heb ik ff geen zin in.

  2. De SOPN is in mijn ogen rechtvaardiger dan die huichelaars van de Kunduzcoalitie. De multinationals het land uit trappen lijkt me dom. Laat die multinationals maar belasting betalen. Elk jaar wordt er 2 biljoen aan winst via Nederland naar belastingparadijzen weggesluisd. Hef daar maar 5 % belasting op (100 miljard is dat) klaar !! De SP komt op voor de smalle beurs en dat bevalt mij wel.

  3. Zo is het. Ik voel me altijd nog het beste bij de doodgewone mensen die niet teveel te besteden hebben. Ik heb altijd goed gehad maar ken ook de tijden dat mijn ouders het van de bijstand moesten hebben. Dat ze zo de gaskraan komen dichtdraaien in een koude winter als je niet op tijd betaalt hebt. Moet je maar weer hopen dat je ff wat kan lenen van de één of ander.
   Nu zijn wij en ook mijn ouders ondernemers maar ook dan heb je veel risico. We kunnen er leuk van leven maar sparen zit en zat er nooit in.

  4. SP is allang overgenomen door de Illuminatie, heb geen illussies.

  5. Haha, zou je denken?
   Ik geloof dat ik maar weer met m’n boek verder ga van Dan Brown, Het Verloren Symbool…

  6. Martijn, als ondernemer de sp stemmen? Oei.
   Ik stem blanco deze keer. Helemaal niemand krijgt nog het recht op mijn stem.
   Stel je eens voor dat er door de gehele bevolking blanco wordt gestemd; dan kan er ook niemand in de regering zitting nemen. Da’s dan 1, dan nog van Brussel af zien te komen.
   ( boeken tip; de begraafplaats van Praag van Umberto Eco)

  7. @Imke, 1 gaat niet lukken, 2 misschien wel…
   Het is nu óf SP (een kans die ze nog nooit hebben gehad) óf VVD.
   Op dit moment staat SP iets voor maar VVD begint in te halen.
   Geen stem is je macht aan anderen geven, stemmen op de SP is de laatste mogelijkheid om het democratisch voor elkaar te krijgen dat alles wordt teruggedraaid. SP noemde het jaren geleden al de uitverkoop van een welvaartmaatschappij. De SP was tegen Irak. SP was de tegenpartij. SP was en is er voor het volk. Emile Roemer verdient net zoveel als de rest van de partij, alles wordt eerlijk verdeeld. Een goede basis dus. Het meeste geld wordt gebruikt om tegengeluid te geven. SP blijft voor mij nummer één voorlopig. Daar durf ik voor uit te komen.

  8. Tegen armoede om me heen kan ik niet. Daarom deel ik liever wat ik heb met diegene die het het meest nodig heeft. Daarom SP. Hoe rijk ik ook ooit worden zal. Dit is mijn idee van een mooi leven.
   Dat de zwakkeren in de samenleving mogen worden en blijven bijgestaan door diegene die wat kunnen missen… Zodat iedereen een menswaardig leven mag leven. Wij zouden als rijk land een voorbeeldfunctie moeten zijn. Niets van dit al. Teveel V.O.C. mentaliteit is niet goed.

  9. Maar goed, om op de SOPN terug te komen. Wel weinig tijd voor de volgende verkiezingen…

  10. Martijn we betalen allemaal belasting of je nu werkt of niet, of dat je nog leeft of al de pijp uit bent, je moet belasting betalen voor iemand anders zijn portemonnee… Hoe hoger de accijns des te meer uit jou portemonnee naar die ander gaat. Bij de SP is alles wat je verdient eerst naar de partij gaat en wat er over blijft mag jij van rond komen. In alle gevallen wordt je gewoon genaaid waar je bij staat!

   Hieperdepiep HoerAAAAAH !

  11. Ik opteer voor revolutie. Of die blanco partij. Of een combinatie daarvan.
   Idd Paul; “Viva Blanco”! Dat het een stroming mag worden.

 8. Wat is dat nu weer?
  Kopieerde onderstaande tekst van René Klever van zijn site goto2012.

  “Niburu of Niburu, SOPN of SOPN, nu is het genoeg. Wordt volwassen! Met deze dringende kreet uit ik hier mijn ongenoegen over de verdeeldheid in het Niburu-en kamp en in het SOPN-en kamp. Tot nog toe heb ik me hierbuiten gehouden maar nu irriteer ik me er mateloos aan. En wel omdat ik vanmorgen een nieuwsbrief van Johan Oldenkamp in mijn postbakje vond waarin hij aankondigde in de politiek te gaan voor de partij SOPN. Toen ik de website van SOPN opzocht kwam ik op een website SOPN.net waarin helemaal niets van politiek stond en melding gemaakt werd van een breuk met Anton Teuben. Het blijkt dat naast twee Niburu-en er opeens ook twee SOPN-en zijn, eentje met een eentje zonder Anton. En nu is de maat bij mij toch echt vol. Als een groep uit elkaar gaat kan ik dat heel goed begrijpen, ieder zijn eigen mening als dat niet meer in één groep past dan is het logisch dat daar meerdere groepen uit ontstaan. Logisch en volkomen normaal. Maar dat je dan als af-scheiding dezelfde naam houdt en hetzelfde website en logo daar kan ik met mijn verstand niet bij. Als je je af-scheidt, scheidt je dan ook af en neem dan ook een onder-scheidende naam, zodat iedereen weet met wie je te maken hebt. Nu gaat er bijvoorbeeld een politieke partij SOPN van start, terwijl er een andere organisatie SOPN is met een niet te onder-scheiden naam, website en logo, en die dus ook dingen kan publiceren die niets met de partij van doen hebben. Ik vind dit allemaal bijzonder verwarrend, maar ook kinderachtig. Word volwassen en durf je af te scheiden, maar ook te onder-scheiden. Maar misschien zit ik er helemaal naast en is dit juist politiek! En blijkt politiek niets voor mij te zijn…. Wie zal het zeggen!

  René”

  Het politieke luik is pas opgestart en je hebt al met een schisma te maken. Dat belooft! Als zij het niet kunnen, wie dan wel?

  1. Anelle,
   dat is typisch de oude wereld. De wereld der dualiteiten
   Misschien hebben we ook twee Johannen(+ en -), twee Antonen(+ en -) en ga zo verder. U weet wel de strijd tussen Goed en Kwaad. Ik wacht op het Moment Suprème dat de klereboel in elkaar sodemietert of anders de gescheiden groepen assimileren door elkaar een hand te geven om het samen het op te lossen. Wat er ook gebeurt , ik verwacht in elke geval ‘vuurwerk’. Want ik laat mijn eigen feestje niet bederven door wie dan ook. Laat ze maar gaan die egotrippers, ze krijgen wat ze verdienen. Er zijn genoeg partijen die door gekonkel en achterklap achter de schermen zelf de verkiezing niet halen. Dan is wedden op twee paarden zoals Luca zei voor SOPN toch nog een brug te ver. Want zolang de de ‘uiteindelijke’ bevalling nog niet heeft plaatsgevonden en de moeder niet alle aandacht en zorg krijgt die verdient, verwacht dan niet dat het kind gezond of nog erger levend op Aarde wordt geboren. Want alles wat afleidt van je uiteindelijke doel kost bloed zweet en tranen. Je ‘Eigenheid'(souvereiniteit) verliezen/opgeven in het Spel der Dualiteiten is vechten en dan zal je uiteindelijk funest. May the Force be with Them. Nemasté.

  2. van welk parallel multiversum is deze Sopn partij site dan?
   wel of geen schisma scheuring binnen de eigen ego lego gelederen, het ziet er aardig gevuld en 1 duidig uit zo op het eerste gezicht..

   http://www.sopn.nl/

  3. @Mascha
   Al goed, al goed! 🙂
   Klever is niet erg clever, zoals hij op de feiten achterloopt.
   ’t Is dat ik op veel plaatsen met SOPN om de oren wordt geslagen, op deze site, op niburu, pateo, het uur van de waarheid, enz…
   Als niet-NL houd ik mij helemaal niet met jullie politiek in. Ook de Belgische politiek laat mij koud, alleen al omdat alle politiekers éénzelfde (hidden) agenda dienen, anders gingen zij niet in de politiek. Ik hoop echt voor jullie dat het SOPN menens is met haar nobele doelstellingen. Toch stel ik mij deze vraag : “Hoever zal, in ruil voor medezeggenschap, haar bereidheid tot het sluiten van compromissen gaan?”

  4. @Anelle

   Politiek wordt aangestuurd. Dat wisten we al. SOPN denkt daar verandering in te brengen? Ik heb al op verschillende plaatsen aangegeven dat ik het gevoel heb dat juist ook SOPN precies meevaart in het plan van NWO.

   Met het recht mijn gelegde verbanden onjuist te zien.

   Het lijkt erop dat het plan van de NWO gewoon uitgerold wordt waar we zelf met onze neus bovenop staan. En wellicht dat velen niet eens hun eigen rol in het spel doorzien/kennen. Wie weet laat enthousiaste Johan zich kanaliseren door SOPN (en indirect NWO). Lees het partij-programma van SOPN er (nog) eens op na: er staan werkelijk enge dingen in.

   Ik vind de (politieke) situatie in Nederland (en de wereld) ernstig en ik maak me daar zorgen over (en ik merk ik niet alleen). Evenals Marcel Messing (of all names) zie ik een grote tsunami of ons afkomen, waarvan de meeste mensen geen idee hebben. Ikzelf zou geen onderdeel van de politieke wereld willen uitmaken, omdat vanuit deze wereld de NWO- en Bilderberg plannen uitgerold gaan worden. Nieuwe partijen veranderen daar niets aan: daar zijn de krachten veel te groot voor is mijn gevoel.

   Voor mij is het genoeg geweest: het aantal offers dat gebracht is. Hoe meer mensen dit inzien, hoe groter de kans dat het tij gekeerd wordt. Ik wil niet dat mijn medemens geofferd wordt. Niemand niet.

  5. Ik kan de redenering van Mascha wel volgen, waarin ze er voor pleit om geen deel uit te maken van de politiek. “Politiek”is voor mij de “oude wereld”. Ik vond het heel mooi van Cozmic hij even een linkje heeft gegeven met de definitie op Wikipedia van “politiek” zoals het ooit door de Grieken is bedoeld. Politiek gaat over de verdeling van schaarse middelen. “Econimie” is net zo’n begrip, gaat oook over “schaarse middelen” Mensen, er bestaat niet zoiets als “schaarste”. Er is OVERVLOED!!! Vader Zon en Moeder Aarde geven ons in Overvloed, maar helaas zij er door de Heb-zucht van de mens 2 dingen aan de hand. We willen alleen maar Ontvangen van Moeder Aarde en geven haar bijna niets terug! En punt 2: We denken altijd in termen van Tekort, waardoor er onbalans is ontstaan in de Verdeling van onz Overvloed! Wanneer we echer deel uit willen blijven maken van het huidige systeem (politiek,overheden, banken, zorgverzekeraars) houden we het huidige systeem in tact. Er zijn “onzichtbare krachten” in de machtstructuren die ons proberen af te houden van iets dat Onoverwinnelijk is, namelijk de Liefde. Zij denken nog in termen dat alles maakbaar is (Mascha noemt dat NWO). Ik heb echter geen zin om nog energie te steken in een mooiere wereld door deel uit te maken van de bestaande machtsstructuren. En ik ga me er ook niet tegen verzetten (op een wijze zoals bijv. via de Occupy beweging). Ik reken op het 100 aapjes effect,via vreedzame revolutie vanuit de basis. Dat betekent dat we allemaal op onze eigen wijze met inzet van onze eigen talenten een bijdrege leveren voor een betere wereld. Allemaal vanuit je eogen Kracht en je niet laten leiden door Angst! Laat het hele geldssysteem maar in elkaar storten. Besteedt er geen energie aan! Het is een krampachtige poging van juist diegenen met de meeste Bezittingen om ten koste van de mensheid en ten koste van Moeder Aarde om hun eigen belangen veilig te stellen! Oplossen van de schuldcrisis is niet in uw en mijn belang! Het is alleen maar in het belang van diegenen die onze Aarde hebben leeggepunderd! Bedenk dit, wanneer het geldsysteem in elkaar dondert, zullen alle Schulden verdampen, maar ook de Bezittingen! Dit draagt op zich al bij tot meer Balans! Vergeet niet, wat er ook gebeurt met het geldsysteem, Moeder Aarde heeft ons nog net zoveel te geven na een zogenaamde Crisis als voor een zogenaamde Crisis. Alleen het mooie van deze zogenaamde Crisis is dat het bij zal dragen aan de Bewustwording dat we op een andere wijze met elkaar en met de Overvloed die Vader Zon en Moeder Aarde te bieden hebben dienen om te gaan! Zie ook http://www.wanttoknow.nl/economie/het-ems-en-goldman-sachs-de-vampierinktvis/

  6. Ik heb me de laatste weken intensief beziggehouden met wat er om mij heen plaats vindt. De ontwikkelingen rondom SOPN/Niburu en de betrokkenheid van personen daarbij lieten mij zien hoe diep de tentakels van ‘het kwaad’ reiken. En het gaat maar door en door. Er is altijd meer.

   Alle buitenverhalen als politiek, channelings, new-age verhalen, whatever leiden je af van Zelf.

   De uitnodiging is om niemand buiten Zelf te geloven en ook wellicht jezelf niet (behalve dan op innerlijke signalen van Zelf te vertrouwen).

   Ancient en wezenlijke kennis is op vele manieren misbruikt en een zoveelste manifestatie van maya ofwel illusie. Dat is nooit anders geweest sinds vele duizenden jaren maar het bereikt nu een hoogtepunt en dieptepunt tegelijkertijd. De situatie van de mensheid is zowel hoopgevend als uiterst triest tegelijkertijd.

   Het is een rare eindtijd: wakker worden is raar. Ik voel vanuit mijn innerlijk een ‘gedrevenheid’ mensen te waarschuwen en wakker te maken: helemaal in zichZelf te vallen, niets buiten zichZelf als autoriteit aan te nemen. Onderweg, juist NU, komen we onze diepste oerangsten tegen om geheeld te worden.

   De mens zelf lijkt een groter gevaar voor zijn eigen geestelijke en materiële welzijn dan welk door hem bedacht (politieke) systeem dan ook. Het volk van Nederland neigt ertoe ‘de andere kant op te kijken’ in plaats van zichzelf te observeren. Deden we het laatste, dan zouden we onze opportunistische houding waarnemen, evenals onze angst om tot de verliezers te behoren. Deze karakter-eigenschappen zijn, wanneer ze onbehandeld blijven, vele malen schadelijker voor onszelf dan de verdragen met de buitenwereld. Ten diepste kunnen we niet winnen of verliezen. Onze oerangsten zijn helemaal niet van ons als onsterfelijke wezens, maar van het (collectieve) ego. Hij is bang om te verliezen. Als indringer voelt hij zich ongemakkelijk in ONS vel.

   Gelukkig loopt ego’s heerschappij op Aarde nu ten einde. We mogen en kunnen ervoor kiezen, niet langer met hem samen te werken. We kunnen onze trouw weer aan de Ziel verklaren, en het Kwaad afzweren. Een badkamer-spiegel kan daarbij helpen (tip: spreek je gelofte hardop uit).

  7. @Macha en Dick
   Ik sluit mij volledig aan bij jullie denkwereld, voel net hetzelfde.
   Al blijf ik bij mijn standpunt dat je door blanco te stemmen pas een statement maakt. Dan toon je de ‘gevestigde’ kliek dat je de moeite genomen hebt om je afkeuring te tonen. Elke blanco-stem is een slag in het gezicht van de (ego)politiekers, want zij zijn wereldvreemd genoeg om thuisblijvers gemakzucht of onverschilligheid aan te wrijven. “Eigen bult,dikke schuld, jullie geven ons een vrijbrief”, zo redeneren zij. Thuisblijven is je schouders ophalen, terwijl je met je blanco-stem een vuist maakt. Persoonlijk zie ik het als het daadwerkelijk uit de matrix stappen en je soevereiniteit duidelijk te maken.
   @ Hoe maak je anderen wakker? Gaat niet, lukt niet, zolang de ander er niet klaar voor is en nog niet doorgemaakt heeft wat hem op weg moet helpen. Alleen de eigen ervaringen maken dat een mens gaat nadenken. Wij kunnen dit niet in andermans plaats. Ieder heeft z’n eigen contract na te léven, letterlijk.
   Ik merk ook dat wakker worden voor ieder van ons anders aanvoelt. Voor mijn man en mij was wakker worden (eindelijk!) thuiskomen. Terug komen op de plek die we verlieten voor we incarneerden om van daaruit verder naar boven te groeien.
   @ Ook wil ik trance-boodschappen en channelings niet meteen afdoen als pogingen om ons van onszelf weg houden. Sommige hebben mij de bevestiging gegeven van wat ik ontdekte. Andere herinnerden er mij ook weer aan om steeds goed gegrond te blijven en vanuit je hart te leven, om steeds dich bij je kern te zijn. Ook hoe je via je ruggengraat het licht naar binnen ‘ademt’ en hoe je met de violette vlam zeer veel negativiteit loutert, uitzuivert en transmuteert naar neutrale energie. Wat alles en iédereen ten goede komt.
   Het is aan ons om ons onderscheidingsvermogen te gebruiken om het kaf van het koren te scheiden…

  8. 😉 Moest natuurlijk zijn : “eigen schuld, dikke bult” 😉

  9. Anelle

   Dankjewel voor je aanvullingen en nuancering.

   Ben het met je eens voor wat betreft onderscheidingsvermogen en het kaf van het koren scheiden.

  10. Guido,
   bestaat er inderdaad 2x SOPN. Of had de typegeit last van ‘dikke vingers’ op het qwerty toetsenbord.
   In jouw logo staat ‘samenhang openheid participatie natuurzuiver’ en ‘soeverein onafhankelijk pioniers nederland’. Of heeft Anelle gelijk en heb jij in met voorkennis toch in je ‘glazenbol’ gekeken?
   Toeval bestaat niet, het is ‘onbegrepen dynamiek’ zou dr.Johan gezegd hebben. Kun je me uit de brand helpen, ik begin toch aardig warm van te krijgen. Of toch maar een ludieke actie van de jedi(web) master!

  11. Scheiße,
   Onthulde
   Propaganda!
   Noumoe!
   Was getekend: uw typegeit..

  12. @Lezer

   De letter SOPN worden op verschillende manieren gebruikt en bestaan al veel langer. Anton Teuben de founding father van Niburu heeft jaren geleden SOPN opgericht, waarbij de P voor Persbureau staat.

   Een aantal maanden geleden is SOPN (1) onder voorzitterschap van Janneke Tops ingeschreven. Anton Teuben had bij SOPN (1) geen bestuursfunctie. Janneke Tops heeft zich teruggetrokken als voorzitter een aantal maanden geleden vanwege het ervaren van onbetrouwbaarheid van Anton Teuben. Ik weet niet wat zij ervaren heeft. Ik heb van haar daar geen antwoord op gekregen. Bijna het voltallige bestuur is destijds opgestapt. Zij gebruikten de website http://www.sopn.net. De naam van de politieke partij was Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland.

   Nog niet zolang geleden is SOPN (2) met dezelfde naam ingeschreven maar nu onder voorzitterschap van Anton Teuben en bijna een geheel ander bestuur. Zij gebruiken de website http://www.sopn.nl. Johan Oldenkamp is lijsttrekker van deze politieke partij. Johan heeft de letters SOPN in het partij-programma gekoppeld aan Samenhang, Openheid, Participatie, en Natuurzuiver: deze hebben niets met de naamgeving van de politieke partij te maken.

   Niburu is een aantal maanden geleden uit elkaar gevallen en er zijn nu 4 websites van niburu met hetzelfde logo, o.a. niburu.co en niburu.nl.

   Tot zover voor nu…

  13. Ik vind het overigens heel opvallend dat de nieuwe politieke partij SOPN in de MSM veel aandacht krijgt. Het lijkt erop dat er een agenda uitgerold moet worden?

   Met het recht dit onjuist te zien.

  14. Marsha,
   bedankt voor uw uitleg. Dit begint op Echt politiek bedrijven te lijken. Constant knippen en plakken. De bureaucratie ten top. Pas goed u zelf en blijf in balans!

   Guido, zo ken ik je weer! 😉

  15. je ziet het volgens mij wel goed Mascha, ga zo door.
   ik zie het ook, alleen op mijn manier, een tijdje terug kon ik hier wel wild mee uit de voeten, met die manier van mij, ik zie details van details van details in lange ruisende ‘beeldlijnen’, kijkjes achter de dunne sluiers, vaak genoeg, vanwege de slinkse machtspolitiek heb ik mezelf vandaag maar eens gemuilkorfd, nou jah kijk zelf nog maar eens naar dat interview van Lilou dat jij hebt gevonden.. en de bijbehorende gelinkte interviews in de rechter YT kolom

   vroeger konden we serieuze lolletjes maken over die details van details van details, nu hangt er een loodzwaar informeel verbod op, als mensen plots belangrijk worden vanuit het schijnbare Niets, dan is het moeilijk om mijn manier van kijken ongestraft uit te blijven voeren, dat voel ik aan mijn klompen wel aan, dat werd toen nog al eens als “gezwets in de ruimte” ervaren, dat was het bijna nooit.

   Op 1 of andere manier moet ik mij nu politiek correct uit gaan drukken, de belangen zijn ineens Mega geworden, dit hing al een tijdje in de lucht, jij ziet het op jouw manier Mascha, ik zie het ook, al een tijdje, ik zie het op mijn manier, ik kan niet Frei ins Hinein meer typen, zo voelt dat nu voor mij, waardoor dat isz, er is een zware ‘metafysische’ deken die probeert ‘mij’ en de zijnen te smoren of zooh, in nietszeggende grijsheid, in strategische gekortwiekte correctheid, het zit in mij boven langs mij door mij, het klieft door ruimte en tijd dwars door de dimensies heen, als een slag schaduw.

  16. Een beetje onderzoek impliceert dat bv Yge Visser die hier graag zijn postings rond spreidt partij genoot is van SOPN;

   “SOPN-ambassadeur Yge Visser (Meppel) valt de voorzitter daarin bij. “Als er iemand honderd procent nuchter is, ben ik het wel.” De in Sneek geboren schaakgrootmeester ziet de SOPN als deel van een wereldbeweging, waarvoor ‘duizenden’ Nederlanders klaar staan.

   ‘We zitten in één grote kosmische grap. Maar alles wat macro is, is ook micro. Daarom moeten we stoppen met lullen en praktisch beginnen.’ Als eerste project, zegt Visser, komt de SOPN op 1 april met de presentatie van een auto op ‘watergas’, ontsproten aan het brein van ‘onze technische man’ Jeroen Arents.”

   Bron: http://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/2012/03/12/sopn-wil-nieuwe-tijd-stem-geven-in-tweede-kamer/

   Yge visser is een beetje een onderdeel van Mascha Roedelof, waar al maanden rompslomp over en weer is over betrokken zijn binnen SOPN, geheim doenderij en het zien te raken van zogenaamde G-spots.

   Iemand die zich nog al diep ingraaft op verschillende sites en daar ‘FLINK’ aan het lobby’en heeft intussen ook wel iets te verbergen dat het niet een deelgenoot van iets mag zijn en zich ineens verdiept in de Politiek ipv een tantrisme achtige lingam perikel.
   Het verbaast me dus elke keer dat juist dit soort mensen door de mand gaan vallen want hun show is bijna ter einde: Nu nog de ‘THE ONE’ zien te vinden die ‘Pull the Finger doet’ @ Mascha. (ik niet ben enkel een WTK undercover agent):
   http://img713.imageshack.us/img713/2558/wanttoknowspot.jpg

  17. @ mascha roedelof
   Wat fijn dat je mijn uitspraken hier ook elders onder de aandacht wil brengen, dat verhoogt wel de toegankelijkheid voor alle medelanders. Jammer wel dat je niet mij persoonlijk van repliek wens te dienen , behalve dan gesteund door een vriendin in een tacteam achtige aanval. Nou ga ik niet voor strijd ( jij lijkt daarop te leven) maar ik kan je aanvalletje wel waarderen . Het geeft zoveel van je eigen frustratie weer dat het haast lachwekkend wordt ( dat zou een nominatie kunnen worden door de RNF) Je lijkt ook niet geheel transparant bezig te zijn en een nogal achterbakse dubbele agendea na te streven , nou van mij mag je hoor . Weet alleen dat dat soort strapatzen zijn langste tiojd gehad hebben . Ben echter wel benieuwd waar ik dit comment morgen weer terug vind, alvast de vriendelijke groeten aan alle lezers die dit schrijven via een link van mijn grote vriendin MASCHA ROEDELOF onder hun neus krijgen. En mascha nog bedankt voor alles samen staan we sterk!

  18. Anelle, ik voel wel met je mee als je stelt dat we misschien “blanco” zouden moeten stemmen i.p.v ons te onthouden van een stem! Je zou dan een partij moeten oprichten dat “Blanco” heet met een partijprogramma dat bestaat uit 1 woord ” Blanco!. Imke pleitte ook al voor”zoiets! Het klinkt mij heel sympathiek in de oren, maar ook daarmee geef ik aan dat ik nog onderdeel wil blijven uitmaken van de “oude wereld”, waarin begrippen als “politiek” en “economie” nog heel belangrijk zijn, terwijl ik ze uit mijn woordenschat wil verwijderen omdat ik geloof dat ze in ” de nieuwe aarde” van generlei waarde zijn. Ik wil er niets meer mee te maken hebben! Door kleinschalige initatieven te nemen op bijvoorbeeld het gebied van onderwijs en zorg buiten alle bestaande machtsstructuren om (overheid,banken etc), initiatieven die worden omarmd door veel mensen die ook een kwantumsprong willen maken naar de “nieuwe aarde” zullen bestaande machtsstructuren (overheden, banken etc etc) in mijn visie vanzelf imploderen!

  19. @ mascha
   Wat ik nog vergat te melden is het volgende. Ik miste bij jouw verwijzing naar mijn comment hier, wel een duidelijke motivering waarom je specifiek mijn comment ter lezing aanbeval. Schijnbaar moet dat de lezertjes op argusoog vanzelf duidelijk zijn ( preken voor eigen parochie). Dat vind ik dan weer een gemiste kans schat, nou gaf ik je zo’n mooie voorzet en vergeet jij daar op je geheel eigenwijze gebruik van te maken. Ik had je politieke strategieen wel wat doortrapter ingeschat, maar wie weet leer je dat nog. Schaken leer je ook niet in een dag tenslotte, en ik wil je wel coachen hoor.Maar dan moeten we wel zorgen dat de conexie marcel w mascha roedelof niet te openbaar wordt, wanneer kom je weer eens op de koffie? spreken we gelijk de rest nog even door.

  20. Yge de Spin Visser Docter, schaakt er op los…
   Want we nu al lezen van hem hier rijzen de twijfels die ons tegemoet komen, er is meer in de achtergrond dan de meesten beseffen! En dan denken ze ‘men’ wakker is.

   ITS ALL THE WANT TO KNOW !!!

   Bea he is come @ 12-9-12…..

  21. @Dick 11.25
   Ik kan alleen maar spreken vanuit mijn leefwereld. In België ben je wettelijk verplicht te gaan stemmen, op straffe van erg zware geldboetes tot gevangenisstraf!
   Vanuit dat gegeven is een blanco-stem de enige manier om je soevereiniteit te claimen en de politiek een dikke nul op het rekwest te geven.
   Afijn ik raak aan heel jullie SOPN-affaire niet meer uit! Wat een SOEP! Waarom niet een van de twee SOPN’en gewoon tot SOEP omdopen?

  22. @Marcel
   Ik heb specifiek naar jouw comment verwezen over het onderwerp ‘claim je naam’ omdat ik deze heel helder vindt. Wat ik ook schrijf op Argusoog overigens.

   @Paul
   Eerdere comments van jou las ik vanmorgen eerder en daar heb ik geantwoord.

   Jullie hebben een drukke nacht achter de rug merk ik. Paul blijf spitten. En evenals wat ik merk, kun je daarbij te snel gaan of onjuiste voorbarige conclusies trekken.

   Dat is de reden dat ik mijn comments vandaag de dag afsluit met: met het recht de gelegde verbanden fout te zien.

  1. Zie je wel. Het gesodemieter begint alweer. Alles wat niet behoort tot de gevestigde orde moet belachelijk gemaakt worden en liefst verwijderd. Dat is alleen al een reden waarom ik zou stemmen voor een volledige ommezwaai in de politiek.

   Ik weet niet waarom, maar ik blijf met een voorbehoud zitten, ondanks dat Johan zich als lijsttrekker profileert.

 9. Ik vond Johan altijd wel een aparte visie hebben maar dat hij nu met politiek bezig gaat vind ik echt jammer. En dan nog met die flapdrollen van Nibiru die hun kennis natuurlijk ingestraald krijgen via de channelings met de ” galactische federatie van dwaallichten “. Denken ze dan echt dat de huidige machts-elite die werkelijk de beslissingen maken en de touwtjes in handen hebben zomaar even een stapje opzij doen, hoe naïef kan je wezen. Ons politieke systeem is verrot en corrupt tot het bot en het beste signaal is dat helemaal niemand meer gaat stemmen. Het maakt niet uit wie er op het pluche in Den Haag zit, het is meegaan met het groot kapitaal en netjes doen wat de eurofielen in Brussel voor ons bepalen anders volgen er maatregelen.

  1. @Rick>>>>>>> die flapdrollen van niburu? Beetje flauw toch om dat hele alternatieve nieuwsmedium, alternatieve helingsorganisatie en wetenschappelijke onderzoeksgroep (Energie) af te doen als die flapdrollen.

   Persoonlijk heb ik niks met gechannelde info, maar dat is ook een stukje levensvisie. Verschillen in religie en levensvisie etc hoeft niet het bestuur van een land in de weg te zitten toch?

   Het grootste deel van de populatie van de wereld is religieus. Die ga je toch ook niet zomaar afschrijven als flapdrollen omdat ze in iets geloven dat wetenschappelijk niet aantoonbaar is!

   Ik vind het prima dat Niburu en SOPN het onderwerp van (structurele) financiele crisis aanpakken, daar heb je echt geen alu hoedje voor nodig.

   Willem Middelkoop is toch ook geen alu hoedje? zie: http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/willem-middelkoop-over-de-economie/

   Kijk nog maar eens, is niet zweverig:http://www.sopn.nl/

   @Peter> stond op nu.nl? hetzelfde artikel met dezelfde kop? staat het niet op de waybackmachine? (internet geheugen).

   Fijne zondag

 10. Pfff…. nog even verder gelezen toen ik sopn.nl en sopn.net voorbij zag flitsen met alle verbazing van dien toen ik las over de interne conflicten bij Niburu…

  Ook even sopn.net opgezocht.

  Hoe graag ik Johan ook mag, ik denk neit dat ik trek heb in deze strijd, nog voordat ze het politieke toneel gaan betreden. Dit is m.i. geen basis om een land mee te gaan vertegenwoordigen.

  1. Herkenbaar.. ik heb hier ook m’n vragen bij zoals wat maakt dat Johan ervoor kiest om met Anton in zee te gaan na meerdere Niburu-conflicten waarvan één recente en de breuk bij SOPN? Zou prettig zijn als hierover duidelijkheid wordt verschaft!

  2. Ego, mediageilheid, gewoon een onverstandig avontuurlijke instelling, centjes verdienen , een beroep willen uitoefenen waarbij waarheid naar believen verdraaid mag worden, de gedachte er goed aan te doen, het politieke landschap verfraaien met een humoristisch amateuristisch tintje,andere onduidelijke redenen? Kiest u maar ,en adem uit……..

  1. Paul, begrijp ik het juist dat er een bepaalde (zakelijke?) connectie is tussen Mascha Roederof en Yge Visser? Hoe moet ik dat zien? Heeft het met hun maatschappij visie te maken of moet ik meer denken in de richting van het thema dat afgelopen donderdagnacht hier op wtk een beetje is “uitvergroot”?

  2. Dick dat was maanden geleden al zo, vanaf het moment dat beiden hier op WTK over de vloer kwamen, ze kenden elkaar al vrij goed. Het was opzoek naar meer kandidaten voor de SOPN partij bestuur, buiten Anton Teuben om. Het is dus geen optrekje naar afgelopen Donderdag, wat gewoon een staartje was van een situatie van al een tijdje geleden. Want nu weer stilletjes de kop op komt steken en daar trap ik zelf zo maar niet even in. Zo maar ineens lijkt Mascha heel veel kennis te hebben van heel wat zaken terwijl ze meer iemand is die zich bezig houdt met vreemde lichamelijke praktijken. De split was dat SOPN eerst een nieuws Bulletin was achter de Feiten voordat Niburu.nl ontstond. Later kwam er een indicatie van een split up waar dus lui bij zaten die Anton eruit knikkerde uit zijn eigen partij. goed gevolgd dat SOPN opnieuw gestart is met de correcte grondleggers voor een nieuwe partij. Dat heb ik zo begrepen de afgelopen tijd. Nu wordt het hele verhaal omgedraaid in negatieve shitnonens, van de afgevallige personen.

  3. Zit lekker in elkaar, mogen we al met tomaten gooien? SP. Sorry, kan het niet laten.

  4. Paul, ik ken de achtergronden niet. Maar begrijp ik dan nu goed dat die 12-9-12 onzin allemaal betrekking heeft op die nieuwe partij van Johan Oldenkamp? En is die Yge Visser dan zo naief om te denken dat die partij op 12 september voor een revolutie in het politieke landschap zal zorgen? Ik heb het gevoel dat Yge dan op het verkeerde bord schaakt!

  5. @ Dick

   Dat is een ‘Flase Flag’, Yge is eerder gericht bezig met een vermoedelijk eigen partij, omdat hij SOPN niet naar zijn hand heeft weten te zetten en nu dus bezig is om iets eigenzinnig als een eigen partij voor de dag te komen 12-9-12. SOPN wordt dus zwart gemaakt. Zie oa het 2de filmpje die ik van Yge poste onder 11.28.
   Mascha doet daar dus ook aan mee in veronderstelling. Want nergens eerder hangt zij zo de Politieke vuile was buiten.

   SOPN heeft dus extra ballast met Oldenkamp aan boord om hun standpunt waar te maken, want anders denken mag nog niet in Nederland, met je kop boven het maaiveld uitkomen is de angst waar het omdraait. Stel voor dat je alles door zou hebben…

  6. Ok Paul, dank je, Yge heeft nu dus door dat menigeen hier op wtk hem door heeft. Daarom heeft hij zijn website uit de lucht gehaald en is hij op dit moment nogal spastisch bezig om d.m.v. reacties op andere artikelen op wtk nog meer verwarring te zaaien!

  7. Idem wat Mascha Roedelof nu ook doet, Dick…. sporen uitwissen en negatieve uitlatingen rondspelen en zieltjes proberen te winnen, zoveel mogelijk. Je moet mensen hun vrije stem gunnen op welke partij dan ook, dat voor recht mag je dus niet afnemen, hoe ver of spiritueel je ook bent. Dat zal je als ondernemer wel goed kennen anders hou je niks als bedrijf runnende over.

  8. Paul, inderdaad, alleen door Volkomen Transparantie (100% en dan ook echt 100%) win je het Vertrouwen! Anders heb je het nog niet goed begrepen is mijn opinie!

  9. Paul, dank je voor je Vertrouwen, maar…… de term “baas” hoort ook bij de “oude wereld”. Die kreet houdt namelijk de hierarchie in stand en dat kennen we ook niet meer op “de nieuwe aarde”.

  10. Dank je, Paul, ik denk dat jij het talent hebt straks de Nieuwe van Dale te schrijven! De huidige kan wat mij betreft bij het oudpapier! Trusten!

  11. @Paul
   Idem wat Mascha Roedelof nu ook doet, Dick…. sporen uitwissen en negatieve uitlatingen rondspelen en zieltjes proberen te winnen, zoveel mogelijk. Je moet mensen hun vrije stem gunnen op welke partij dan ook, dat voor recht mag je dus niet afnemen, hoe ver of spiritueel je ook bent. Dat zal je als ondernemer wel goed kennen anders hou je niks als bedrijf runnende over.

   Ik heb de vraag al gesteld. Sporen uitwissen? Welke, bewijzen, links?

   Het gaat mij niet om mijn gelijk Paul. Het gaat mij om helderheid, openheid, transparantie, integriteit: en ik zie dingen gebeuren die zo groot zijn waarbij krachten spelen… Ik heb op de verschillende sites mijn argumentatie voor mijn handelen aangegeven.

   Zieltjes winnen Paul? Wie wil zieltjes winnen? S.v.p. meer expliciet en open vragen stellen. Hoe lastig ook.

   Mensen hun vrije stem gunnen: jaaaa, helemaal eens.

   Blijf goed kijken Paul. Doe ik ook. En neem gerust contact met me op via skype en webcam mascha1153.

  1. SP staat voor soep partij ?
   Soep met ballen ?
   Soep zootje ? Soepkip ? soepkut ?

  2. Gelukkig komt niemand met een beter idee dan blanco stemmen.
   Mijn standpunt is duidelijk. Of je stemt niet of je stem telt mee.
   Anders regeert weer… de VVD. Zoek het lekker uit, ik heb geen idee, toch stem ik maar weer… op de SP.

  3. @Paul

   Een aantal verbanden die je legt, kloppen niet. Dat kan ik je ook niet kwalijk nemen omdat het nog niet zo eenvoudig is de vinger achter dingen te krijgen.

   Zoals je weet, heb ik samen met Astrid van Triet het bewustzijn vanuit Equi ontsloten. Informatie is terug te vinden op haar website en in de e-books die je vindt via de contactpagina van Equi Place.

   Sinds een aantal jaar bezoek ik de website Argusoog, waar ik ook stukken van Johan Oldenkamp tegen gekomen ben. Ik herkende mij voor een deel in wat hij brengt. Om die reden heb ik hem de inzichten van Equi gebracht. Johan reageerde steeds sumier of niet. In die tijd werkte Johan met Yge samen. Ik heb een aantal (minder dan 5) telefoongesprekken met Yge gehad naar aanleiding van wat hij destijds samen met Johan bracht. Op dat moment kon ik geen kaas maken (weinig) van wat Yge te vertellen had: voor mij destijds te abstract in een taal die ik niet voldoende begreep. Toch had ik het gevoel dat Yge ‘iets’ te vertellen had. Evenals Johan Oldenkamp. Dus ik ben ze beiden blijven volgen. Ongeveer september vorig jaar, kan ook iets eerder geweest zijn, kwam ik Yge tegen op FB en raakte we in een chat wat heel vloeiend verliep en ik hem uitnodigde op skype. Er ging wat tijd overheen en Yge heeft mij samen met zijn partner bezocht. Daar en toen ontstond bij hem het idee om een schaaktoernooi gezamenlijk te organiseren. Yge was op dat moment inderdaad betrokken bij SOPN. Ik had niks met die club, niet met Anton Teuben, en met Niburu. Yge kwam op een goed moment met het voorstel een groots event te organiseren. Jij bent daar volgens mij van op de hoogte. Ongeveer in die tijd nam jij contact met mij op via FB, omdat jij hier op WTK dingen zag gebeuren waar je me voor wilde waarschuwen. Ook gaf je me wat zaken aan rondom Yge Visser en heb ik je in contact gebracht met hem. Volgens mij hebben jullie slechts één contact gehad met elkaar. Het event zou gehouden worden in het weekend van 1 april jl. Omdat ik op een goed moment geen goed gevoel meer had over de samenwerking met Yge heb ik het event op laten lossen. Het contact met Yge is vanaf dat moment nihiel geweest. Ik heb op een afstandje wel gekeken naar zijn handel en wandel. Ik ben ook Johan blijven ‘volgen’. En de ontwikkelingen van Niburu en SOPN. Gezien die ontwikkelingen ben ik gaan delen wat ik zag.

   Je stelt vragen en ik begrijp ze. Ik heb je al eerder op FB op de chat uitgenodigd en je daar een bericht gestuurd, waarop je niet geantwoord hebt.

   Je schrijft dat ik sporen uitwis: wat bedoel je hiermee?
   Je schrijft dat Yge en ik op zoek waren naar bestuursleden voor SOPN? Wat niet klopt. Bewijzen/links?
   @lui bij zaten die Anton eruit knikkerde uit zijn eigen partij (einde citaat)
   Wat weet jij hiervan? Ik bedoel wat weet jij ervan dat Anton mensen eruit geknikkerd heeft?
   Daarnaast kom je met vreemde insinuaties over lichamelijke praktijken. Is het geven van healing massages vreemd?

   Paul, nogmaals ik begrijp dat je met vragen komt. Ik heb ze ook. De krachten die op dit moment spelen, zijn gigantisch. Ik heb op verschillende websites gepost en daarbij ook de reden aangegeven waarom. Ik raad je aan geen onjuiste conclusies te trekken, voordat je diep en gedegen onderzoek gedaan hebt. En dat heb je niet gezien wat je hier schrijft. Dat er heel rare toestanden spelen: ja eens! Ik probeer verbanden te leggen en the dots te connecten. Maar het is heel lastig de vinger ergens achter te krijgen.

   Ik geef ook steeds aan de laatste tijd: met het recht de gelegde verbanden fout te zien. Snap je?

  4. Angst voor Tekort doet stemmen op PVV of SP! ’t Is voor mij allemaal 1 SOEP Zootje! Ach, misschien verdienen we de chaos wel als we ons laten blijven leiden door onze angsten. Doe toch niet meer mee met die flauwekul dat politiek heet en richt je (positieve) energie op iets nieuws! Of wil je deel blijven uitmaken van een wereld van “losers”. Martijn, je leest op dit moment het boek The Lost Symbol. Nou, het politieke acteren van welke partij dan ook staat voor mij symbool voor de Verloren Wereld! Richt je op de Nieuwe Aarde en je vindt de Heilige Graal!

  5. @Mascha 16.4

   Speelt Paul blablabla een beetje voor intrigant?
   Die indruk wek je althans.

  6. @ mascha
   Je leest niet goed of hanteert een verkeerde interpretatie van hetgeen paul zegt. Het was niet anton die mensen eruit gooide het waren die andere mensen die anton uit zijn eigen partij schopte, hetgeen je dus ook in zijn( anton’s) verantwoording voor de storingen op niburu.nl kan lezen.

  7. @Anelle
   Ik weet niet of Paul voor intrigant speelt. Dat kun je Paul vragen 😉

   Paul stelt vragen en ik begrijp de vragen oprecht. Ik heb de indruk dat Paul, net als ik, naar ‘waarheid’ in de zin van helderheid zoekt. Niet dat hij de bedoeling heeft te intrigeren.

   @Marcel
   Dan heb ik Paul niet goed gelezen inderdaad.

   Ik heb vanmorgen een skype-gesprek met Geert Vousten gehad. Geert is bestuurslid van SOPN. Het gesprek met hem heb ik als open ervaren en beleefd. Ik voel de oprechtheid van Geert voor wat betreft zijn betrokkenheid bij SOPN en Anton Teuben.

   Tot zover voor nu…

  8. Beste Mascha,
   Je bent zo te lezen een actieve vrouw. Fijn.
   Verder vind ik het een beetje vervelend dat je het heel veel over andere mensen hebt en daarover schrijft. Ik vind het leuker, als ik mijn eigen ervaringen over bepaalde mensen mag opdoen.
   Het lijkt een soort roddelen, of zich verdedigen over wat JIJ allemaal doet. Daar heb je toch idd FB en soortgelijke sites voor.
   Neem het me niet kwalijk, maar ik wil liever verbinden en niet splijten.

  9. Mascha, ik stel geen vragen en die behoefte heb ik ook niet, wel heb ik weet van het een en ander. Als je denkt dat ik een intrigant ben, dan ben je heel slecht geinformeerd. Interesse in Politieke belangen?! nee hoor ben liever ‘soeverein blanco’ dan ik me aan een kant schaar waar ik bij wil horen. Moet ik dan toch kiezen dan is het enkel ‘All Want To Know’.
   Alleen ik wil Johan en Anton ook eens een kansje geven, niet iedereen is zo perfect als jij je zelf omschrijft de hele tijd…
   Je bent echter wel zo Paul dit en Paul dat en Paul zus en Paul zo bezig hier dat het wel lijkt of je een date met me wilt hebben. Nee dank je AUB, ik heb geen interesse in jou zaakjes. En wat betreft FB, heb je geblokt omdat er wat mensen geschokt waren met kleine kindertjes die eens wilde zien wat facebook nu precies was tot jij met je Gspot behandel plaatjes reclame aan het maken was. Plots staat die rommel voor me neus op het scherm waarbij kleine kinderen bij staan. Altijd nadenken voor dat je bepaalde handelingen verricht waar anderen geschokt op kunnen reageren…

  10. Overigens ervaar ik je nu wel als iemand die denkt(!) iets te weten en op basis daarvan uitspraken doet.

   Ik heb je FB-berichten van een tijdje geleden nog beste man met wat je daarin met me deelde. Jij hebt helemaal niks, nada.

  11. Mascha alle respect van mij

   Wat hier even gebeurt, gadverdamme…

   Mascha alle respect van mij, wat hier even geprobeerd wordt is zoo laag en zoooh beneden alle peil, ik word er misselijk van, ik noem dit een valse poging tot “tagging”, vuile techniek bah..

   Mascha ik weet zeker dat je super sterk bent, zeker ten opzichte van mij, en hou je taai meid, wat een wereld, we leven in 1984 zoals Cozmic al zei vannacht.

  12. @Hyper 😉

   De bewuste lezer hier op WTK begint het spelletje wel door te krijgen voor zover het spelletje nog niet doorgrond is Hyper. Ik lees het hier in de reacties.

   Daarnaast zijn er altijd die denken! bewust te zijn, maar dat geeft niet. Ieder zijn eigen pad.

   Zal ik de groeten overbrengen aan Dawn. Ik heb het allemaal niet zo gevolgd hoor, maar ik las ergens dat je haar ‘mist’?

  13. jah godzijdank Macha, doe haar asjeblieft de groeten van mij, jah ik mis haar erg, ook als ze boos was of is, soms vaak genoeg ben ik ook boos op mijzelf, het overstijgt dat.. iets van haar heeft me indertijd zo diep geraakt, daar ben ik haar dankbaar voor voor altijd, Cozmic zit ook diep bij mij, dat blijft zo, ik heb mezelf ‘gereinigd vannacht en vannochtend, cranio sacraal, mijn haren afgeschoren op mijn hoofd, ik heb er gelukkig de kop voor, altijd wilde bos haar laten groeien, ik kan het niet meer verdragen op mijn hoofd te veel haar, doet pijn, na een maand zat er zoveel “ballast lading” in dat het pijn deed, ik moet mezelf blijven “schoonmaken” de komende tijd, m’n oude ontladingsgewoontes werken totaal niet meer goed, het werkt niet meer zoals het vroeger leek te werken, nou ik ga nu een interessante Duitse Avaaz tekst uitschrijven, geeft mij ontspanning, om op adem te komen, proberen mijn energie beetje op peil te krijgen en mijn woordenschat stapje voor stapje uitbreiden en spelenderwijs wat Duitse en Engelse grammatica en van wat andere talen, latijn soms en misschien zelfs Frans toch maar weer blijven proberen, al zijn het maar een aantal woorden, blijven proberen met allesz.

  14. @ Hyper

   Tuurlijk zal ik jou eens alle gelijheid van de wereld geven, alles is waar, ik de Pistolen man die alles ter plekke verzint en probeert mensen continue op het verkeerde been te zetten. Hoe bevalt mijn vuile tagging en techniek werk ?! ja zeg het maar! iedereen is zo bewust en akker op WTK dat ik daarmee direct zo door de mand val. Mascha heeft me ontmaskert! Hulde aan haar en vooral aan jou!

  15. @ Hyper A + staartje

   Over transparant zijn gesproken:
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/illegaal-nederlands-bestuur/comment-page-1/#comment-83968
   HyperAlert
   29 mei 2012 om 17:14

   de kliek de kring de keet het decreet van een proleet met kale neten waar je niet van kan plukken, knikkers, voet tussen de deur het evangelie van jo en hannes, van binnen uit zonder de groep, de buren laten het afweten, wij weten wel beter, zet het vast op een datum en knoop je op aan je eigen zakdoek, doekje leggen eerlijk zeggen open deuren natrappen het tocht hier, knoop je gulp dicht, ik vin ha die Massa nie zo aardig overkomen en Iegie boy met z’n pistolen ook nie, maar Astrid wel.”, is dus toch wel voorzichtig in heuse dualiteit gestoken of meen ik een spoor te vinden van straatje schoon te spuiten?!

   @ Mascha, >16.12 ja en?! “Ik heb je FB-berichten van een tijdje geleden nog beste man met wat je daarin met me deelde. Jij hebt helemaal niks, nada.” Sowat dat is allang bekend bij meerderen of wou je nog verder gaan in het buiten hangen van de vuile was?! Wat je van plan bent ermee is helemaal aan jou, je weet als je daar mee gaat rond ‘mutsen’ heb je er wel een leuk probleempje erbij. Mocht ik toch ergens iets bespeuren van mijn echte naam dan mijn nick hier dan is het jou feestje en niet de mijne, Capice! Verder laat ik me niet uit de tent lokken door onder de gordel praktijken en je zogenaamde wit wasserij. Ik hoop voor je dat je op het pad van de assentie nog helderer verlicht gaat worden dan je nu al was…

  16. @Paul

   Hahaha, lees ik nou een spoortje angst Paul? Wees gerust: ik verlaag me niet tot het gedrag dat jij laat zien nu. Ik zal je echte naam niet verklappen hoor. Je kunt met een gerust hart gaan slapen.

  17. @ Mascha, Lach maar maar ik heb geen angst, nooit gehad hoor, wees dus maar niet bang, angst is voor watjes… En voor durf moet je lef hebben… en niet iedereen doet dat maar van uit een stukje angst.

  18. @ Mascha, ik begrijp je intenties niet helemaal. Verder vind het zwak van jou dat je mensen probeert te beïnvloeden door hun aan te spreken op hun zwakke plekken. Probeer je zo macht over deze persoon te krijgen of wat voor spel speel je met het gevoel van een mens? Lichtelijk narcistisch lijkt mij hier het goede woord. En hoe je refereert naar een persoonlijk gesprek op Facebook vind ik ook erg onvolwassen.

  19. ik kom even bij jou nou schuilen Lisz, het is net een verouderd nucleair slagveld hierooh en overal, erger dan je zou willen weten, andere generaties uit andere delen van het multiversum, directer slagvaardiger misschien wel, in ieder geval Anders, en sommige zeggen veel meer echte Warriors, van mijn generatie zijn ze er tussen in, zoiets als het verschil tussen de blauwe en zwarte band judo of zo, ik heb een tijdje de zoon van mijn ex vriendin een aantal jaren mee mogen maken, waar ik een hoop woorden en omhaal en dus tijd (weken, maanden jaren) voor nodig had, prikte hij dwars door heen binnen een seconde, letterlijk. Die (bijzondere) jongen is nu al weer 18 geworden.. Een kantelpunt vandaag ( 8 ) in de alternatieve media zei iemand bij de argus buren al vandaag las ik net, heeft ie wel gelijk in, ‘Roy’ zei dat geloof ik.

  20. Politiek en achterkamerpolitiek , regulier of alternatief . Het blijft gewoon als in Animalfarm , het ene varken wil graag de macht hebben die het andere varken nu heeft .
   Ware leiders zijn zij die niet streven naar macht , maar gekozen worden vanwege hun kwaliteiten en betrouwbaarheid ….. zucht , een ideale wereld .
   Bestaat die überhaubt in micro of macro ? Ik blijf hem visualiseren en laat me niet afleiden door manipulerende trollen .

  21. spieker op z’n kop Cozz,

   die bijzondere knul waar ik het over had, die moest lachen om mijn ouderwetse ‘fundamentalisme’, dit terwijl ik dacht helemaal niet fundie te zijn, viel vies tegen, de gehele omgeving waar ik toen in vertoefde moest in mijn beleving eerst ‘opgekuisd’ worden (schoonmaken), anders kon ik er niks mee, nou dan blijf je bezig, totaal onzinnig ben ik later wel achter gekomen, die voor mij vreemde vijftigers hebben dat misschien nog wel sterker dan ikku van de Monika generatie, die 18 jarige die had dat soort wapen arsenaal flauwekul niet nodig, niks was laag cultuur of hoog cultuur voor hem, niemand was te min of te ‘hoog’ voor hem, was meer mijn programmaties waar ik me niet genoeg bewust van wasz, hij handelde en deed het met z’n directe omgeving, hoe zgn min ook, maakt niet uit wat iemand wel of niet op z’n kerfstok of doopzeel had staan of door de omgeving opgeplakt kreeg, ik dacht dat ik ‘zwarte band’ had in het begin in die nieuwe familie, na 5 maanden was ik er al wel achter, ik heb hem letterlijk gezegd en er naar gehandeld, dat hij geen partij voor mij was, hij kon mij zelfs met 1 vingerprik ergens achter in mijn nek ‘afslaan’, dan was ik er doorheen, de autie achtige kramp overlevingsmodus vanuit m’n hoofd, dat was het ware werk, dus euh Lisz jij mag mij met 1 vinger pik of de juiste tik op een lichamelijke energetische ‘Ley’ acu lijn punt zo doorprikken, leeft een stuk aangenamer, jammer dat ik na een half uurtje mezelf al weer ga vast wrikken met ouwe flut programmaties, m’n jaren 50 ouders zullen het er wel ingepompt hebben en nog wordt er regelmatig op die ouwe knoppen gedrukt bij mij, moet ik maar niet 5 keer per week naar de keukentafel van ma gaan vluchten, wordt er emo en spiri niet beter van.

  22. grappig, ik hoor nu zachtjes dit nummer op de achtergrond, radio paradise, zou wel eens toepasselijk kunnen zijn, nog eens even op repeat goed luisteren en tekst lezen en op me in laten werken;

   Band of Horses – On My Way Back Home (Lyrics)
   http://www.youtube.com/watch?v=VmfqeXznNuU

   Quote:

   ” On my way back home, by chance I thought of
   All my favorite songs, where I’d gone wrong
   The only words that I could think of
   I’m p*ssing my life away in the form of a song
   On my way back home

   Every step, a victory it was
   I was cheating death, just in time I woke
   My memories start to wander off
   Come to me, the remembrance of
   On my way back home

   I came in this way and here now I’ll stay
   If the unknown have to wait one more day
   There’s often times that it comes out wrong
   But luckily I, I got a mind to know
   On my way back home “

  23. Hyper , inderdaad mooi om te zien hoe een jongere generatie vaak al zo snel de vinger op de foute wervel weet te drukken .
   Tegenwoordig post ik nogal eens op IndigoRevolution wat ik hier niet kwijt kan .Daar ben ik dus een relatief oudere rot in het veld terwijl ik me nog lang niet zo voel .
   Ik denk dat er op het forum goed leesvoer voor jou staat , ik post er onder mijn eigen voornaam die jij wel weet . http://indigorevolution.nl/forum/index.php?sid=faf5116bde08bf678b1f7fae26c5f533
   Goede artikelen van WTK link ik daar ook door dus Guido hoeft niet bang te zijn 🙂

  24. jah top tip Cozmic, die indigorevolution ‘kids’ zijn amazing, jah ik weet je echte voornaam gelukkig en zo kan ik je vinden daar, goeie tip, ga daar eens vaker bij scholen..

  25. , ze zijn zoooh anders, daar hebben de meeste geen idee van, zelfs niet als ze jonge ouders zijn, ze hebben vaak geen kwali tijd voor ze, day care crash sport club ophokplicht scholen 2 verdieners tijd is geld rap dalende koopkracht etc. meestal zijn ze nog geen 5 minuten in een klaslokaal geweest zelfs, geen idee van de propaganda ellende die er nu ingepompt wordt door de educatieve crimi uitgeverijen en leraren, ik heb er gelukkig iets van mee gekregen, 7 jaar terug, na 3 bezoekjes op de gang, ophaal dienst met de auto en gewoon de school binnen gelopen en op de gang de laatste tien minuten van een ‘les’ mee gekregen, stervens benauwd kregen ze het, die *esbo tientonner ‘juffen’, alle deuren ineens potdicht en de vierde keer hoefde ik zelfs niet meer te proberen om ’te vroeg’ op de gang te komen als plastic nep ouder met afgedwongen auto achterbank dienst, die 3 keer 5 minuten deden voor mij de deur dicht, verschrikkelijk wat een mind f krijgen ze op moment, ik dacht het al wel…

  26. felici flap fast forwards CozzWorth TurboCharged, ooh maar dan sluit het volgende liedje goed aan hoorrr, hoorde ik net op freak nacht van giel debiel, ik had nog nooit van ze gehoord, zo mooi stampend nummer ;

   BZB – Echte vrienden + ondertiteling
   http://www.youtube.com/watch?v=EQmP0oIMn1M

   vast ook iets voor Lisz?! dat nummer, van BZB..

  27. 🙂 Dank je Cozmic.. Ik mis wel een deel van het verhaal maar wat ik hier lees is niet leuk.

   Ja Hyper ik zal je beschermen van het kwaad..ook al ben ik een paar jaartjes jonger. Maar zo piepjong ben ik zelf ook niet meer..ben ook gewoon volwassen.. al een paar jaar geloof ik 😉 1984 zag ik voorbij komen, is mijn geboortejaar. Grappig van Biddinghuizen, ook erg dichtbij rond mijn geboorte. Gaan jullie naar Lowlands of Six flags of heet het alweer walibi?

   Die indigo site is waarschijnlijk meer van mijn generatie, maar toch leest het fijner op deze site. Ik ben ook benieuwd naar jullie echte namen. Waarschijnlijk zijn jullie niet de enige met die namen dus enigszins anoniem blijft het dan alsnog. En je mag toch voor je mening uitkomen…

  28. Lis , ik logde op WTK in in een periode dat het hier best wel heftig aan toe ging met trollen die de sfeer behoorlijk verziekten . In internationale chatrooms gebruikte ik de nic Cozmic Hippy en logde hier voor het gemak in met Cozmic , ik was in die tijd te gevoelig voor energetische aanvallen , een nic werkt dan als een schild . Meeste WTK vaste klanten kennen mijn echte naam , Jouke , het is nu echter een beetje verwarrend om dat te veranderen .
   Als er trollen langskomen dan hakken we die gezamelijk de kop af , zodoende is WTK een veilige haven geworden .

   Beste docu ik heb gezien http://www.youtube.com/watch?v=UrAgb1-UKQ8

  29. Ik weet nog goed dat toen ik mijn eerste reactie plaatse , Dutchie mij te kakken wilde zetten . Die *****schuiver heb ik direct even een veeg gegeven en stil wassie . Ik moet toegeven dat ik een valse grijns op mijn bek krijg als ik onrecht bespeur vanuit het trollenkamp . Hit where it hurts 👿

  30. Zo net de top docu tip van Cozz voor de eerste keer bekeken, 1 keer kijken is niet genoeg.
   Van mij mag jij dat allemaal weten Lisz, en nog wel meer dan dat, sjonguh ‘jij is tof’ (soort Vlaams).
   En volgens mij van Cozz mag da ook zeer zeker.
   Hmmm, het eerste waark aan dacht bij Biddinghuizen Lisz, Lowlandsz Paradisze Fesztival, jippie..

   even bedenken via welke weg ik je mijn naam zal geven, ik heb al een idee, voor nu ga ik eerst wat uurtjes slapen en dromen vind ik ook fijn (sjaah wie niet), zou Eva al in de polder gestaan hebben? ;

   Eva de Roovere – Fantastig toch (Slaap lekker ding)
   http://www.youtube.com/watch?v=Y6zwt7TvXBY

  31. @ Hyper

   Niet! bang zijn joh… ik heb niks tegen je! Laat je alleen niet uit het veld slaan door een muts die jou steeds op het verkeerde been zet. Dit is al een aantal keren eerder gebeurd met andere thee mutsen en daar vecht ik oa tegen met goed recht. Het verhaal van de zwaardvechter die alleen geen wapens heeft zal moeten knokken met zijn mond en zijn schrijven ipv het hanteren van een wapen. Volgens de Mayan kalender ben ik een ‘Yellow Lunar Warrior’ en een weegschaal met accedant stier. (dan weet je wat er naast je mee loopt) Ik zelf vind jou ook een hele toffe peer en een bevoorrechte eer om je ooit eens recht in je ogen te mogen kijken. Kan je gelijk zien of ik ook een shapeshifter ben of niet. Maar soms moet ik gedwongen wel eens gebruik van jou energië om de grote draak te kunnen verslaan die mij steeds kwelt in het gewone leven. Het ene probleem nog niet opgelost of het andere probleem staat al weer voor de deur te stuiteren van ongeduld, kort adem halen is er dus niet bij!

   @ Cozmic

   Het is dat je me niet kunt horen, maar echt uit volle borst gezongen en een beetje (Hypers energie te gebruiken) Hyperdepiep HOERA HOERB HOERC enz enz enz. Nog vele jaren oude reus!!! En je hebt een prachtige nick daar in handen. Die van mij was ooit in een ver duister verleden ‘EverGreen’ (menthol shag + the one always from the heart) ook wel ‘EG’ de onverwurmde Admin van een 5.000 wereldwijde orginele ip bezoekers forum p/dag. De rest ken je wel want Paul is me echte naam en ben ook eens te zien geweest met een fez op me kop in me Gravatar. 😆

   Jammer dat er op de 17de geen Rollercoaster in de Meeting zal zitten anders was ik met de aanwezige dames, wel mijn adrenaline level luid gillend zeker even gezamelijk gaan verhogen…

  32. @Mascha
   Je slaat de mensen hier steeds weer met termen als bewustzijn en ontwaakt om de oren.
   Wat dacht je van deze : roddel en kwaadsprekerij, van horen zeggen uiteraard!
   Allemaal om een grammetje eigen gelijk te halen!
   Van medestander naar felle tegenstander : een hele evolutie voowaar.
   Meestal de houding van een afgewezene.

  33. Zo heerlijk geslapen na het verjaardagsliedje van Cozmic.. Gefeliciteerd bij deze. Documentaire moet ik nog even de tijd voor nemen, heb gisteren een klein stukje gezien. Maar het begon goed!

   Ja Lowlands fun..daar heb ik nog gewerkt. Heel leuk, en gratis entree natuurlijk. Scheelt een paar honderd euro. Leuke nummertjes ook Hyper..Komt Eva ook naar Lowlands dit jaar? En via welke weg had je bedacht..de telefoon? 😉
   Maar wat raar allemaal is Mascha niet Dawn? Onder een andere nick?

   @Coz, Ik begrijp de nicknames. Kom je uit Friesland..of lijkt dat zo door je naam.
   Ik heb een tijd terug contact gehad met iemand die deed alsof hij van mijn leeftijd was en knap etc..Achteraf bleek het een nogal wat oudere man te zijn dan ik.. die foto’s stuurde van een knappe jongen. Altijd uitkijken met internet..dat heb ik wel geleerd! Het is heel makkelijk om een naam te bedenken en een foto van internet te plukken voor een nieuwe id..
   Naja in ieder geval een fijne verjaardag vandaag!

  34. De lezers op wtk zijn zich erg bewust geworden van het feit dat mascha allerlei zaken oprakelt die hier volledig buiten staan en dat ze een spelletje speelt met de gevoelens van een mens. Ik moet steeds aan iemand denken als ik haar comments lees en deze persoon is NIET goed!!
   Waarom trap je iemand de grond in door te zeggen dat deze persoon niets is..wie geeft jou dat recht om daarover te oordelen? Zulke uitspraken zeggen meer over jezelf.

  35. Mensen die een praktijk hebben en spiritueel bezig zijn, zijn mensen die anderen graag aanvullen en helpen waar nodig het zo kan zonder iets terug te verlangen. Zelfde voor mensen die wakker en bewustzijn snappen bepaalde zaken en staan altijd te trappelen om iemand verder te helpen. Maar je hebt ook charletans en lui die zo gemakklijk iets geworden zijn en dan een wedstrijd aan gaan wie beter en verder is. Ze zullen je altijd met negativiteit, dualiteit, angst en EGO om je oren mee slaan. Geen van hun zal precies het tegen over gestelde in werking willen zetten. Mensen die je kan vertrouwen die stralen dat altijd uit en die hebben geen overredings kracht nodig…

   (vind het zelf wel lastig om te buigen voor iedereen hier met een glimlach op me toet)

  36. @Hyper, van die telefoon was een geintje natuurlijk..het maakt verder ook niet uit.

 11. Zowat twintig jaar geleden stichtte Roland Duchâtelet, een steenrijke ondernemer, de partij Vivant, met een revolutionair programma dat sterk leek op dat van SOPN. Van bij de eerste verkiezingen steeg zijn partij boven de kiesdrempel en was hij verkozen. En wat gebeurde er? De ’tradtionele’ politieke families zijn hem beginnen opvrijen en de liberale toenmalige PVV nu Open-VLD, nam Vivant als kartelpartner onder haar vleugels. Het vervolg laat zich raden. Niemand spreekt nog over Vivant en de arme Roland steekt nu zijn energie en centen in het kopen van noodlijdende voetbalclubs…
  Zelf neemt Duchâtelet de politiek nog regelmatig onder vuur, maar van een volwaardige politieke beweging is allang geen sprake meer. Kwam hij te vroeg?

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Roland_Duch%C3%A2telet

  1. Anelle, hij is net als de meeste andere Belgen echter wel heel slim. Hij heeft namelijk vorige week als voorzitter van de voetbalclub Standard Luik onze top trainer uit Noord Nederland gecontracteerd, Ron Jans!

 12. Er zijn al veel partijen en partijen moeten zich ook ergens conformeren aan de wetten en de mores van het Nederlandse politieke stelsel.

  Als je nu nog iets wilt doen, dan denk ik dat je zoveel mogelijk Nederlanders moet activeren in een BEWEGING, die gewoon NEE zegt tegen de politiek die op dit moment heerst.

  Dus de vraag is: Wie is het eens met de politiek in Den Haag?

  Als je dat vraagt zullen er veel mensen zeggen dat ze het niet eens zijn. Hoe groter deze groep wordt, en de media meekrijgt, dat er b.v. 70% of meer het niet eens zijn met de overheid, dan krijgen ze het benauwd, en al helemaal als erbij komt dat men niet bereid is te stemmen of ongehoorzaam zal zijn (geen belasting betalen, bepaalde winkels mijden, geld van de bank halen, een tijdje zich ‘ziek’ melden, niet werken, enz.

  Dit kan allemaal zonder dat er een partij gesticht hoeft te worden, want met zoveel ‘ongeregeldheden’ die er zich nu al voordoen bij de SOPN met allemaal onderwerpen, die de brede massa nog niet snapt, wordt het heel moeilijk om echt iets te kunnen veranderen.

  De algemene ontevredenheid onder de mensen, is op dit moment het verbindende aspect, hiervan moet gebruik gemaakt worden…..dus activeer het volk en ga niet op stemmenvangst.

  1. De verandering gaat naar mijn gevoel ook niet uit politiek
   Den Haag komen.

   Bewegingen als SOPN hebben op dit moment wellicht een bewustmakende functie. Los van politiek Den Haag. De beweging wil via de politiek de huidige structuren ontmantelen. De vraag is of ze dat gaat lukken, maar ook of ze de politiek nodig hebben.

   In het Nu-moment is er veel in beweging. Het voelt voor mij nu als een fijnafstemming en wellicht het overwinnen/helen van ons wantrouwen en angstgevoelens voor elkaar, zodat we eindelijk echt in alle openheid en transparantie met elkaar kunnen gaan samen werken. In alle rust en vanuit gelijkwaardigheid.

   En Paul, ik ben het helemaal met je eens dat hierin geen ruimte is voor een ‘baas’.

  2. Monika, ik voel met je mee. De algehele ontevredenheid is groot…. Mijn visie is echter dat er geen oplossing meer is te vinden op basis van de gangbare instrumenten. Dus, inzet van aloude politieke of economische instrumenten werken niet meer. We zijn aan het eind van de “oude wereld”, die gebaseerd is op het uitgangspunt dat we leven in Schaarste en dat de politiek er is om keuzes te maken hoe we de schaarse middelen moeten verdelen en de economische wetenschappers (zoals de lang geroemde Keynes) hun een scala aan instrumenten aanreikt om deze keuzes te maken. Doordat we steeds maar weer uitgaan van Schaarste en Tekort (gebaseerd op de heb-zucht van de mens) zijn onze uitgangspunten de laatste eeuwen steeds geweest dat we moeten GROEIEN om onze welvaar in stand te houden. Mijn visie is dat het in de “nieuwe wereld” waarin we ons nu naartoe bewegen het inderdaad gaat over VERBINDING (dank je, Monika), waarbij het uitgangspunt wordt dat Vader Zon en Moeder Aarde ons in OVERVLOED geven, waardoor wij in ons denken niet meer uitgaan van Schaarste of Tekort, maar in Overvloed en een eerlijke verdeling van die Overvloed over iedereen. Dat vergt een heel andere wijze van hoe onze samenleving zal worden ingericht (weg van de bestaande machtsstructuren naar kleinschalige zelfsturende leefgemeenschappen). Dat staat haaks op wat de huidige machtstructuren voor ogen hebben! Die geloven uit eigen lijfsbehoud aan een Nieuwe Wereld Orde, met een maakbare samenleving waarin de Beatrixjes en Obama’s het nog steeds (voor de vorm) voor het zeggen hebben!

   Samenvattend: door nog energie te steken in de “oude wereld” werk ik onbedoeld de totstandkoming van de “nieuwe wereld” tegen! Daarom heb ik Geestelijk afscheid genomen van de ” oude wereld” en richt ik mijn Intenties volledig op de “nieuwe wereld”. Ik probeer daarbij alle initiatieven die ik ontplooi (zowel zakelijk als prive)in die richting te bewegen! Dat geeft mij positieve energie!

   Het werkt echter niet meer
   Tekort moer er altijd GROEI zijn! dat er altijd GROEI moet zijn is een bedenksel van de ELITE, van de mensen die aan de MACHT zijn om maar steeds rijker en rijker te worden. Deze mensen hebben ervoor gezorgd

  3. @ Dick
   Dat heb je mooi geschreven. Mij is ook al jaren duidelijk dat alleen kleinschaligheid en de verbinding van de mensen onder elkaar een bolwerk kunnen vormen tegen de ‘elite’ en haar meer-meer gedachte.
   Het rare is echter dat het toch de mens weer zelf doet, zich conformeren aan de ‘leiders’ tot nu toe niet in staat om zich als eigen leider te zien en te aanvaarden.
   Ik vind het mooi om te lezen dat je goed bezig bent. Als ik me zo bedenk dan ben ik eigenlijk al mijn hele leven nooit echt in het meer-meer mee gegaan…het heeft gewoon niet mijn voorkeur. Hoe kan men gelukkig zijn wetende dat er ergens anders iemand is die het daardoor slecht heeft. Er is genoeg voor iedereen dat klopt, laten we eens eerlijk verdelen.
   En idd geen energie verspillen, de aandacht alleen voor ‘positief gedrag’.
   Net als bij een kind met gedragsproblemen dat met inzet van ‘slecht’ gedrag om aandacht vraagt, te helpen het gedrag te veranderen….hem dan geen aandacht te geven, alleen bij positief gedrag… 😉

  4. Monika, ik voel in jou en vele anderen hier een geweldige reisgenoot en dat geeft me positieve energie. Het is niet altijd eenvoudig om in je eigen kracht te gaan staan en ondubbelzinnig voor jezelf te kiezen. Ik ken ook mijn twijfels en heb ook nog momenten van terugval. Maar die momenten worden steeds korter en korter. En ik voel dat we door met elkaar te delen elkaar kunnen versterken. Ik voel die verbinding ook steeds meer en meer, al is het op afstand en via de digitale snelweg. Je voelt dat je door die verbinding elkaar positieve energie kunt geven. Het belangrijkste voor ons is dat we vertrouwen houden en geduld op kunnen brengen! In L’akech!

  5. Religious Dick ,
   schrijf je morgen maar zo snel mogelijk in voor de wtk meeting , kan je Monika in het eggie ontmoeten . Beperkt aantal kaarten . Wie weet is Cozmic er ook 😉

  6. Cozmic, wat voor wtk meeting is dat? Wat beoogt het? En waar en wanneer vindt deze plaats?

 13. Meeste reacties gelezen, maar zei Stalin al niet:

  “Het maakt niet uit op wie U stemt, U stemt toch op ons…”

  Dus, stem op Uzelf, dan raak je nooit teleurgesteld in de ander.

  Groet,

  Zjoz.

 14. Marcel w wederom in 5D zei:

  Het was niet anton die mensen eruit gooide het waren die andere mensen die anton uit zijn eigen partij schopte, hetgeen je dus ook in zijn( anton’s) verantwoording voor de storingen op niburu.nl kan lezen.
  ———————

  Ik zou voor de volledigheid ook het weerwoord van die ‘andere mensen’ eens lezen (en ik ken meerdere personen die ooit voor Anton Teuben werkten en daar heel treurig over zijn!)

  SOPPEN, ik stem er niet op! Ze zullen het UFO-fenomeen van binnenuit nog belachelijker maken dan ze altijd al deden.

  http://urubin.com/?p=1959

  1. @ paul
   Jammer dat je een fragment van mijn tekst uit de contekst haalt , je zou zo de politiek in kunnen . Zo lijkt het een heel andere betekenis te hebben ,maar een goed lezer had de hele tekst al zien staan .Voor hen die het gemist hebben :
   marcel w wederom in 5D
   4 juni 2012 om 13:10

   @ mascha
   Je leest niet goed of hanteert een verkeerde interpretatie van hetgeen paul zegt. Het was niet anton die mensen eruit gooide het waren die andere mensen die anton uit zijn eigen partij schopte, hetgeen je dus ook in zijn( anton’s) verantwoording voor de storingen op niburu.nl kan lezen.

   Dat is de volledige tekst ,ik refereer dus aan iemand anders zijn tekst en een verkeerde interpretatie daarvan door mascha . In geen geval ventileer ik hier mijn eigen mening. Wil jij de mening van anderen duidelijk maken is dat je goed recht ,evenwel niet over mijn rug ,dank je.

  2. Er galmt een liedje door mijn kop, ik moet het even kwijt;

   Bram Vermeulen – Politiek
   http://www.youtube.com/watch?v=y2v-b_HY_qA

   Wat was die gast toch vreselijk goed eigenlijk, we waren er als Nederlanders niet aan toe, en toen in die tijd was ik er nog niet aan toe, om zoiets te kunnen genieten en op waarde te schatten, de Belgen wisten wel beter, die stonden in dikke rijen voor de ingang van een concert van onze Bram, die wij te intense vonden, daar konden we niet goed mee dealen, en vast nog niet… het moet allemaal niet te echt worden, ik snap dat wel, beetje plastic snick en sjimmie simon showtje uit volendam, da willen wuh wel, alles voor de show..

   1 van de iemanden die te veel keek en te veel deed en vervolgens half vermorzeld, aangrijpend, kwam ik vandaag pas tegen ;
   http://www.youtube.com/watch?v=Mk9pDB10sig

  3. @ paul geheel aanvaard hoor,sorry voor mijn vinnige toon maar je trapte even op mijn tenen,zand erover.

  4. Ja, goede tekst van Bram Vermeulen. Ook toevallig dat de reclame onder de video van het Algemeen Dagblad is (tenminste in mijn geval). Ik had eerder op de avond in een reactie aan Johan Oldekamp laten weten hoe de gevestigde media met politieke partijen omgaan die niet passen bij de corrupte Haagse kliek. Dat deed ik naar aanleiding van kritiek van Johan op een artikel over hem en SOPN in het AD.

  5. Ja, dat is wat ons hier dan weer verbindt. Allemaal einzelgangers die een hekel aan polonaise hebben maar toch ook graag weer mensen ontmoeten die het ook zo zien… Ik hoor graag bij de outlaw al hoeft het niet, alleen is ook mooi maar samen is toch net wat aantrekkelijker.

   Laat me mijn eigen gang maar gaan:
   http://www.youtube.com/watch?v=7Y9hN6awXEQ

  6. Nou het was weer een enerverende dag vandaag, van Guido tot Cozmic gehugged, feiten op de tafel gelegd bij Andries en Martijn tot Dina met een hoog geëerd bezoek geëerd terwijl ik me aan de zijde bij werd gestaan door Mosa 3D. Van alle soorten water tot het zelfde warme Kerstdagen weer heb ik weer genoten van een rondreisje in Spé. Alleen naar Marcel W. was het te ver, Burke idem en Janee sorry next time again! De rest moet nog maar geduldig wachten voor de volgende keer.
   Lijkt wel of ik op een Campagne ronde bezig was voor de ‘Blanco Partij van Nederland’.

  7. Het was verrassend Paul. We hebben het werk er maar bij neergelegd. Voor zo’n hoog geëerd gezelschap maken we graag wat tijd vrij.
   Zonder dollen, echt heel leuk om jullie zo spontaan weer eens te zien.

  8. Ik heb die link van Paul Harmans even goed doorgelezen en ingevoeld …. dat verhaal klinkt mij het meest plausibel .
   Omdat er onrust in het kamp was kwam de redder Johan ertussen als vredestichter en heeft zijn werkloze reet er tussen ingewrongen .
   Doe je Shumann cursus , laat de valse 4d entiteiten in je kruipen en je hoort erbij , bezetting in de nieuwe zin van het woord .
   De basis van Niburu was onderzoekend bezig zijn , nu is het gewoon een valse secte , Johan past daar perfect in met zijn dogmatiek en gebrek aan retoriek . SOPN , rot lekker op , jullie hele basis stinkt al .

  9. Oooh Cozz bij mij hetzelfde, heb het Urubin verhaal precies zo gelezen…
   Ook de beelden van het door Mascha aangedragen juicy interview laten me niet los, “het” is duidelijk te zien, de “beeldlijnen” vooral, onder andere, die verraden dat het hoogst waarschijnlijk finaal misz isz..
   Dat verklaart misschien ook dat zo iemand niet meer werkelijk bereikbaar is voor niemand meer..
   Scary Shjjjtt.
   We moeten zuinig zijn op Cozz en de zijnen, ik bedoel ik durfde het niet eens meer ‘anoniem’ (zo voelt het overigens al lang niet meer bij mij) hardop te zeggen….
   Ooh Dawn ik voel nog steeds kontakt, zonder woorden.

  10. Hyper ,
   laat Dawn toch los .
   Je maakte van een getrouwde vrouw jouw illusie .
   Ook was ze niet zo perfect als je dacht dat ze was , ze zocht steeds naar bevestiging , en logde met verschillende nics in , toen ze daar op aangesproken werd verdween ze voorgoed , lekker heldhaftig . Als je haar wilt vinden , ze reageert nu al ‘Leeghoofd’ op Grenswetenschappen .
   Ik vond Lydia Dawn een leuk persoon om mee te spammen , zij zag zichzelf waarschijnlijk aLS NIET ERKEND OFZO , FUCK IT .
   Als jij in die stomme illusie wil blijven hangen moet je dat lekker doen , 12 volt accu op je ballen aansluiten zal hetzelfde effect hebben .
   get real m8

  11. jah okay Cozz, je hebt wel gelijk in deze!!
   neeeh joh ik besef ergens heel goed dat ze helemaal niet perfect is.
   Komt goed, het borrelde weer even op, afwijking van mij, je beeldspraak klopt behoorlijk, af en toe heb ik 220 Volt nodig om die fantasie ballonnen te laten voor wat ze zijn, en vooral wat ze niet zijn.

  12. het begrip “getrouwd” wil bij mij ook maar nooit indalen in mijn kop, ook zo stom, mijn afwijking..
   nu met 220 Volt wel gelukkig.

  13. Ben al 10 jaar getrouwd maar kan het nog steeds niet vatten…
   Waarom gaat die tijd nu ineens zo snel?

  14. +Hyper ,
   ik wilde je ook niet de les lezen , hopelijk ken je me beter dan dat .
   Kom je wel op de meeting , 17 juni in Biddinghuizen ?

  15. oops , inside information ,
   delete delete
   schrijf jezelf in ja ? ik zou je graag ontmoeten .

  16. Hyper , Ik weet uit eerste hand dat Monika jou ook graag wil ontmoeten , voor al de wtk rs we hebben een inschrijflimiet op 50 personen , vol is vol , dus niet twijfelen . wordt gewoon leuk , en misschien doen we later iets groters . Klein beginnen .

  17. @Cozmic, ik had die hele poll niet door. Ik werd er op geattendeerd door Paul vandaag. Zo te zien zijn er al meer dan 50 man die willen komen opdagen. Ben benieuwd hoe dat gaat dan…

  18. @Hyper
   Kreeg zojuist een berichtje van Mascha, dus wil ik je even laten weten dat alles goed is verder. De politieke kwestie hier heb ik ff snel doorgekeken maar ik ben niet zo van de tics dus wat dat aangaat wil ik mij verre houden daarvan. Heb geen mening wat wie waar en waarom. Verder op je opmerking of ik boos was. Nee, want waarom zou ik?

   De kwestie is simpel; iedereen weet ondertussen wel weet wat er speelt en op welk niveau. Er is geen een onderwerp dat echt nieuw is want na een jaartje want to know, weet je gewoon alles 😉

   Nu is er het spel van de haantjes de voorste, politiek, het ego gedoe en daar kan ik slecht tegen. Zoals ik al zei; politiek is niet mijn ding. Ik wens jou en iedereen hier een mooie dag toe.
   Maak er wat van!

   @Cozmic, jammer, dat soort uitlatingen had ik niet van je verwacht. Natuurlijk ben ik ver van perfect, wie is wel. Ja, ik ben getrouwd, en ik geloof niet dat daar een sanctie op staat. De bevestiging zoek ik naar de vragen van het leven, zeker niet persoonlijk, dat heb ik helemaal niet nodig. Mijn andere nic is geslachtsloos, om te voorkomen dat ik de stempel vrouw krijg en dus vanuit dat hokje behandeld wordt. Verder weet ik zeker dat ik deze discussie niet had als ik man was. Daarom dus…

  19. Dawn, leuk dat je er weer even bent. Sinds ik vorig jaar oktober veel dingen met je heb gedeeld over open-baringen (opnieuw door het geboorte kanaal gaan)en ik voelde dat we elkaar daar raakten, moet ik altijd aan het liedje van Cat Stevens denken “Morning Has Broken” Komt waarschijnlijk ook van jouw nick name
   http://www.youtube.com/watch?v=e0TInLOJuUM&feature=related

   Het ga je goed!

  20. @ Hyper
   Ik zou het heel leuk vinden jou te ontmoeten.
   We wilden toch allemaal samen een uitstapje doen…..weet je nog, disco? 😉
   Apenheul ging ook al niet door en indigo ook al niet… 🙁

   Trouwens telt dat voor iedereen, er is niets mooiers dan mensen te ontmoeten, die willen verbinden…dus ik verheug me al.

   Tot de 17e allemaal 🙂

  21. Monika, over Verbinding gesproken, herken jij het ook sterker en sterker dat vogels de verbindende schakels zijn tussen Boven en Beneden. Ik heb dat nog nooit zo Sterk gevoeld als in dit voorjaar, vooral met mijn trouwe Mereltjes! Het is of we dezelfde taal spreken!

  22. Ja Dick, dat zou kunnen. Tenminste helpen ze mij op sommige dag te relativeren. Ik kijk ook graag naar vogels, mijn lievelingen zijn de winterkoninkjes…zo schattig, zie je minder dan merels.
   Of ze denken weet ik niet maar ze leven, altijd druk met van alles. Wormpjes en kevers zoekend in het natte gras. Wist je dat merels ook madeliefjes lusten? Plasjes van regenwater om in te baden, en maar fluiten. We hadden ooit een cavia, en ik heb opnames waar je dus de cavia ziet hoe die gras eet en vlak ernaast een merel…zo vreedzaam.
   Ik denk dat merels best moedige vogels zijn, die heel dicht bij de mens komen. De mussen zijn meer de schooiertjes 🙂
   De natuur is DE inspiratie….en laat me zien dat er ergens een kracht is, die puur is en scheppend…
   Tot gauw beste Dick.

  23. jah ik dacht net op de fiets aan jou Monika, nu kijk ik op Wtk en jij hebt dezelfde gedachte als ik, jah ik wil jou ook heel graag zien. Ik ga mijn best doen om jou via Cozmic te mailen of via Guido of je mag ook zeer zeker mij mailen, ik ben er helemaal voor.

  24. Ik wil vliegen als een vogel,
   maar ik ben veel ste groot,
   en het gaat niet,
   nee, het lukt niet.

   Ik wil vliegen als een vogel,
   dus kijk ik maar omhoog,
   maar het gaat niet,
   nee het lukt niet.

   Ik fladder met mijn vleugels,
   de wind tilt me dan op.
   Nee! Ik voel nog steeds de tegels,
   ik sta nog op de stoep.

   Ooo, ik wil zo graag naar boven,
   zo heel hoog in de lucht,
   en naar beneden kijken,
   en zachtjes weer terug.

   Zo helegraag naar boven,
   dus kijk ik maar omhoog,
   naar kleine regenwolken,
   en soms een regenboog.

   Maar het gaat niet,
   nee het lukt niet,
   want ik ben veel ste groot.
   Oh oh, want ik ben veel ste groot.

   http://www.youtube.com/watch?v=cD6qnJVDq30
   😆

  25. Guido, dank je voor de tip, ik heb het boek besteld.

   Cozmic, geweldig, dank je voor het prachtige lied. Weet je, het gekke is dat ik net ergens anders op deze site een berichtje achterlaat over een vliegtuigongeluk dat ik een paar jaar geleden had. En nu komt alles bij elkaar! Kijk, zo’n vliegtuig is natuurlijk ook een Grote Vogel. Ik heb altijd gevoeld dat dat vliegtuigongeluk een ommekeer was in mijn leven. Ik zat op een dood spoor en was geweldig het Universum aan het uitdagen in die tijd. Ik kreeg dat ongeluk, vervolgens een paar dagen later kwam ik in een aardbeving en weer een paar dagen later werd ik rijdende op een mountainbijke aangevallen door een paar hele grote, wilde honden en weer een paar dagen later verdwaalde ik in de jungle. Maar ze wilden me daarboven niet hebben…en ze zodemieterden me steeds weer naar beneden… En toen gaf ik me eindelijk over en zat in een kuuroord in een geweldig mooi dal bij Vilcabamba een paar dagen uit te rusten van alle stress… en toen gebeurde het… ik zit ’s avonds buiten te eten in het dal van de Mandango…. en ineens….. een UFO! Geweldig, hij komt zo van onderen uit het dal omhoog vliegen en ik zie de schotel langzaam wergvliegen de hoogte in! En het gekke is dat ik een Amerikaan had ontmoet in Vilcabamba, die aan de andere kant van het dal woonde en toen ik die de volgende dag opzocht en hem vertelde over de UFO, bleek hij deze ook te hebben gezien. En hij vertelde me dat er wel vaker UFO’s voorbij kwamen vliegen door het dal. En toen vertelde ik hem alles wat ik in die vakantie had meegemaakt en dat het misschien wel een teken was dat ik daar moest gaan wonen. En toen ik dat tegen hem zei, vroeg hij mij om me om te draaien. Ik kon het niet geloven! Aan de andere kant van het dal, lagen 3 kleine heuveltjes achter elkaar en om ieder van deze heuveltjes cirkelde een Regenboog!

  26. @ Dick

   En nu zit je op WTK, niet te geloven!!! heb diep respect voor je wat je ervaren hebt. “ITS ALL WANT TO KNOW…”, enne zal je dan maar ook mijn Fokker 50 verhalen maar niet op gaan lepelen bij je. Dan kan je tenminste nog rustig slapen… 😀

  27. Oh Cozmic, ja zie het… oh tja soms slipt de https: ook eens door me vingers heen. (stom!) Toch heerlijk om het ook eens fout te doen, we zijn allen 1 😉 merk ik… Zal er de volgende keer weer opletten…. Excuus! Dank je voor je aanwijzing!

  28. @Dick 20.38
   Wow!!! Het Universum kan behoorlijk fors uit de hoek komen. Wat een ervaringen holderdebolder bovenop elkaar. Dankje voor het delen van je ongelooflijke ervaringen. Dat van de drie regenboogjes vind ik erg ontroerend en van een grote liefde getuigen.
   @Over vogels gesproken. Ook ik merk een merkwaardige verandering in het gedrag van de vogels om het huis. Een heggemus komt sinds deze lente onbeschroomd foerageren. Vroeger ook, maar vlug, vlug en pas wanneer er niemand buiten was. Nu komt hij luid zingend op de muur zijn komst aankondigen. Soms landt hij toch maar terwijl ik nog buiten ben. Ook de trouwe merel haalt zijn hoogste trillers uit de kast in een totaal nieuw repertoire.

  29. @ Anelle

   Mijn hele dakgoot zit af en toe vol met wilde parkieten en papegaaien. eerst was het een stelletje maar de laatste jaren worden het er steeds meer. Ik zelf vind het pracht vogels om er naar te kijken, kan uren naar ze staren dat ze hier gewoon rond vliegen en het naar hun zin hebben. Het is weer eens wat anders dan meeuwen, eenden en kraaien.

  30. Anelle, de regenboog heb ik de laatste jaren echt ervaren als een knipoog van God. Zoiets van: Ga lekker door zo jonge, je bent goed bezig!

 15. En dan het AD. Johan Oldenkamp is niet te spreken over deze krant, de grootste concurrent van die van ‘Wakker Nederland’. Kijk zelf hieronder naar het screenshot van de site van AD, hoe men een persbericht manipuleert tot het belachelijke en daarmee feitelijk verkracht..!
  ————

  Exact Johan! Zo gaan de corrupte media met politieke partijen en onderwerpen om die niet ‘passen’ in het corrupte elitewereldje.

  Neem Wilders als voorbeeld (niet dat ik Wilders fan ben) alles wat hij zegt en doet (ook al slaat hij zo af en toe de spijker op de kop) wordt door dezelfde media verdraaid en belachelijk gemaakt en alles wat de gevestigde politiek zegt en doet wordt gehoorzaam en netjes aan het volk doorgegeven. Dat verdraaien en belachelijk maken gaat dus gegarandeerd ook gebeuren (dat zie je nu dus al!) met alles wat SOPN zegt. De MSM krijg je niet voor je gewonnen als je afwijkt van het gevestigde corrupte pad.

  1. Dat zie je ook altijd met SP gebeuren. Worden altijd weggezet als rode communisten. De VVD en CDA worden niet zo gauw een hak gezet…
   Alles wordt gestuurd door journalistiek in de wereld. Net als die Irak oorlog. Elke keer worden we erin geluisd. Gelukkig beginnen steeds meer mensen wakker te worden en structuren te bekijken op hun eigen manier.
   Leve internet!

  2. Je (Martijn) zegt dat alles wordt gestuurd door de journalistiek, maar in feite wordt de journalistiek gestuurd door de elite. Die hebben de gevestigde media opgekocht en in je eigen krantje of op je eigen tv kanaaltje ga je natuurlijk niet toestaan dat er negatief over je wordt gedaan, ook al is het de waarheid.

 16. Johan,

  Heel veel succes met je nieuwe partij en initiatief.

  Al deze nieuwe initiatieven zijn belangrijk om het huidige politieke socialistische en corporatistische (lees overheid en multinationals met deb banken in bed) spel in de openbaarheid te brengen, zodat er een nieuwe frisse en eerlijke wind kan gaan waaien …

  Nogmaals, succes!

  Rik

 17. Johan,

  helemaal super. Mijn stem heb je. Als we weer gaan stemmen is SOPN mijn keuze! Eindelijk komen de mensen die de media kunnen halen en daarmee veel meer mensen wakker kunnen schudden naar voren. Echt goed om te horen.

  Heel veel succes en hoop echt dat de partij gaat groeien als kool!

  Succes Fred

  1. Heeft Johan een blik supporters opengetrokken? (Te?) Opvallend positieve geluiden opeens.

   Ik stem in ieder geval NIET op Johan en SOPN, ondanks mijn 30 jaar lange strijd het UFO-fenomeen in de belangstelling te krijgen.

  2. @Paul Harmans

   Misschien heb ik iets gemist, maar wil je met mij delen met welke reden je NIET stemt op Johan en SOPN? Gewoon omdat ik benieuwd ben naar je overwegingen.

   Ikzelf heb een aantal keer gereageerd op sopn.nl op het partij-programma. Daar kun je vinden hoe ik kijk.

  3. Geweldig dat je al 30 jaar bezig bent om het UFO fenomeen in de belangstelling te krijgen! Mijn interesse heb je! Zeker sinds ik een prachtig mooie UFO heb gezien op 22-11-2007 in Vilcabamba, Ecuador, in de vallei van de Mandango! Zelden op een plaats geweest met een hoger trillingsniveau dan daar! Maar….. ook ik stem niet op Johan! Niet om Johan, maar omdat ik “politiek” als onderdeel beschouw van de “oude wereld”en daar niet teveel energie meer aan wil verspillen!

  4. @Dick
   omdat ik “politiek” als onderdeel beschouw van de “oude wereld”en daar niet teveel energie meer aan wil verspillen

   Dankje Dick, herkenbaar.

  5. Wellicht dat Paul @ Co zich eerst eens in het UFO-fenomeen zou moeten verdiepen alvorens er een openlijke mening over te mogen hebben, maar goed, als je er niet in geïnteresseerd bent, dan zal dat nooit iets worden. Ik ga ook niet de discussie aan Paul, die tijd heb ik gehad, mensen die niet willen, die willen niet. Mensen die wel willen die hebben mijn hele website tot hun beschikking om wel wakker en wijzer op UFO-gebied te worden.

   En voor Mascha Roedelof, na 30 jaar weet ik zo onderhand wel hoe de gevestigde media en de politiek met fenomenen omgaan die op de een of andere wijze ‘verborgen’ dienen te blijven. Na alle inspanningen die al 60 jaar worden gedaan om het UFO-fenomeen onder de aandacht van de politiek (niet alleen de Nederlandse) te brengen, is het wel duidelijk dat het niet gaat lukken op de wijze waarop Johan dat denkt te gaan doen (overigens ook niet voor al zijn andere mooie idealen, kijk maar eens hoe de politiek en de media haarfijn personen zwart weten te maken die niet in hun corrupte straatje passen).

   Het feit dat Johan zich verbindt aan een goeroe die al meerdere jaren heeft aangetoond meer leugens dan waarheid te verkopen en op het gebied van het UFO-fenomeen de zaak alleen maar belachelijker heeft gemaakt dan het al 60 jaar is, doet voor mij de deur dicht. Laat Johan maar eens contact opnemen met al die mensen die zich de afgelopen 10 jaar voor Niburu(.nl) hebben ingezet en gedesillusioneerd zijn vertrokken nadat al die fantastische beloftes van Anton Teuben gebakken lucht bleken.

   Hoe het dan wel moet? In deze corrupte schijnwereld waarin de overgrote meerderheid van de mensheid niets wil horen over hoe ze bedonderd worden door de elite, is waarschijnlijk alleen een volkomen instorten van het systeem de enige hoop op verandering. Maar dan zullen er genoeg mensen moeten zijn die bij de opbouw van een nieuwe samenleving de smerige elite kunnen uitsluiten, zodat zij niet opnieuw de touwtjes in handen krijgen. Of dat gaat lukken, ik ben bang van niet.

  6. @Paul Harmans

   Dankjewel voor het oprechte delen Paul. Wat je schrijft over de founding father van Niburu: ja deze geluiden hebben mij ook bereikt. Ik heb ze niet uit eigen ervaring. Waarom? Gevoelsmatig heb ik nooit wat gehad met Niburu en zijn founding father. Ik heb het gevoel dat de mensen die zich ‘verbinden’ met de founding father dat vanuit een ‘overtuiging’ doen, maar wellicht meer nog vanuit een ‘onschuldig’ verlangen naar een betere wereld, waardoor hun levensenergie gekanaliseerd wordt. Zoals jij schrijft, zijn velen in afgelopen jaren ‘wakker’ geworden en hebben het spel van de founding father doorzien en hem verlaten.

   Wat je schrijft over politiek: eens.

   Alles voor de ‘nieuwe wereld’ ligt al klaar. De afgelopen jaren hebben mensen kunnen kiezen voor ‘het nieuwe’ maar velen hebben het niet gedaan. De gemiddelde Nederlander blijft in zijn/haar comfortzone zitten: ze hebben het nog te goed. Met name ook financieel. Het onderdeel ‘basisinkomen’ van het partijprogramma sopn zal wellicht velen naar hen toe trekken, vanwege het simpele feit dat velen de bui van het financiële afbrokkelen wel zien hangen. Al decennia roept de politiek over basisinkomen en nog steeds is het er niet van gekomen. Buiten dat basisinkomen geen onbelast(end) leven brengt, zie ik ‘de oplossing’ niet uit de politiek komen. Of er wordt iets gegeven, zoals basisinkomen, en via een andere deur wordt de vrijheid danig ingeperkt.

   Eens Paul, de ommekeer gaat niet uit de politiek komen. De keuze voor ‘de ommekeer’ is er namelijk al lang.

   Verder lezen wellicht? Via de e-books vanuit Equi via de contactpagina van Equi Place (ken je wellicht al).

   NB: jammer dat founding father Teuben het ‘UFO-fenomeen’ tekort doet.

  7. Mascha:

   Dank voor je reactie, we zijn het op veel punten eens.

   Het voordeel van het hebben van mijn website, is dat ik contact heb met veel personen die gelijkwaardige websites beheren en dus ken ik ook een aantal mensen die zich met hart en ziel voor niburu hebben ingezet of dat nog doen. (Overigens brengt niburu ook goede artikelen en zitten er ook oprechte mensen.) Een aantal daarvan die in de loop der jaren teleurgesteld bij niburu zijn vertrokken, hebben mij laten weten hoe het er binnenshuis aan toe gaat en hoe Anton de zaken bestiert en daar word je niet vrolijk van. Ik heb die mensen beloofd veel daarvan voor mij te houden en hun namen niet te noemen. Een deel van wat ik weet kun je ook lezen op de link die ik al eerder in dit topic gaf, het is het verslag van hen die onlangs uit niburu zijn gestapt:

   http://urubin.com/?p=1959

   Ik heb Anton ooit persoonlijk in Winsum ontmoet, zo’n 10 jaar geleden toen we beiden bijna tegelijkertijd onze eigen website begonnen, en het is beslist een vreselijk aardige vent, maar dat is het gevaar, hij pakt je in zonder dat je er erg in hebt. Tijdens interviews van de media heeft Anton het altijd over karrenvrachten of spoorwagons vol UFO-bewijs, ik heb er echter nooit een spatje van gezien en hij heeft het ook niet. Natuurlijk zijn er veel feiten en goede en betrouwbare getuigen die de buitenaardse hypothese voor het UFO-fenomeen plausibel maken, maar wij van de UFO-gemeenschap hebben geen 100% bewijs daarvoor. Daarom moet je ook niet gaan beweren dat je dat wel hebt, wijs alleen op de betrouwbare feiten die aantonen dat er zich wel degelijk een heel bijzonder fenomeen in ons aardse luchtruim voordoet dat hoognodig eens serieus genomen en onderzocht moet worden. Daarna kunnen we hopelijk de werkelijke herkomst vaststellen. Niet door in de media te verkondigen dat je getrouwd bent met een buitenaardse, dat je bij elke bijeenkomst buitenaardsen in de zaal hebt zitten, dat Nederland een voortrekkersrol heeft bij het bekend maken van de aanwezigheid (in de nabij ruimte) van een Galactische Federatie en waarvan de ruimteschepen voornamelijk boven Groningen te zien zijn enz. enz. Vertel een ‘bouten en moeren’ verhaal, geen gechannelde berichten die vaker niet dan wel kloppen.

  8. @Paul Harmans

   Dankjewel voor je reactie Paul. En dankjewel voor je link. Het vult de zwarte gaten, die ik had in het ‘verhaal’, voor een belangrijk deel verder in.
   Recentelijk heb ik geprobeerd antwoorden via de vorige voorzitter van sopn (politieke partij) te krijgen, maar dat is niet gelukt.
   Wat ik lees via je link was me voor een belangrijk deel bekend geworden langs andere kanalen.

   Niburu en founding father houden zich bezig met ‘mindcontrol’ in de zin dat ze er tegen waarschuwen, maar ik heb het gevoel dat founding father himself zich ‘schuldig’ maakt hieraan. Zou het kunnen zijn dat dit gebeurt onder manipulatieve invloed van drugs (wat het huidige sopn wil gaan legaliseren/althans cannabis… wat bij dagelijks en frequent gebruik verslavend is en schade aanricht aan de hersenen)? Ik heb een paar dagen geleden gesproken, via skype, met Geert Vousten. Hij is bestuurslid van sopn en is sinds, naar ik me herinner, 2010 betrokken bij sopn. Geert komt als een oprecht betrokken, maar ook emotioneel, persoon op mij over. Ik kan goed invoelen vanuit welk verlangen deze, voornamelijk jonge, mensen (afhankelijk) betrokken raken bij ‘goeroe’ Teuben.

   Maar Paul, hoe zit het dan met mensen als Marcel Messing, Hans Stolp, Peter Toonen, Johan Oldenkamp, Peter Vereecke, Sandra Reemer (en wellicht anderen)? Al deze mensen lijken ‘banden’ te onderhouden met Niburu’s founding father Teuben. Hoe zie jij dit?
   In mij triggert het een gevoel van dat NWO erachter zit en dat via Niburu/SOPN een programma uitgerold dient te gaan worden. Evenals occupy gecontroleerd is. Mensen als Soros (hij financiert AVAAZ) zou ook controled opposition financieren.

   Nu een aantal keer heb ik gereageerd op het partij-programma op sopn.nl. Delen van het programma komen op mij ‘eng’ over. Weinigen lijken te zien dat het spel voor onze neus uitgerold wordt.

   Benieuwd hoe jij dit waarneemt…

  9. @Paul Harmans

   Respect overigens dat je onder je eigen naam schrijft en niet onder een nick, zoals velen hier doen.

   Neem gerust contact met me op als je daar de behoefte toe voelt. Geniet van de heerlijke dag. Ik vond vanmorgen een paar lege kleine eitjes onder zwaluwnestjes. Nieuw leven: ontroerend 😉

  10. Mascha:

   Ik zie dat jij ook de moed hebt om onder je eigen naam te schrijven, alle lof daarvoor!

   Ik heb op meerdere forums aangegeven dat iedereen onder zijn eigen naam zou moeten discussiëren, maar meestal wordt zoiets met hoon ontvangen. Het zou echter wel een hoop onzinnig geschreeuw voorkomen, omdat iedereen wel oppast voor wat hij of zij schrijft als de eigen naam eronder staat.

   Als ik een forum zou hebben, dan kwamen er alleen mensen op die aantoonbaar (ID) onder de eigen naam reageren. Al die koddige en zogenaamd scherpzinnig gevonden nicknames zouden taboe zijn.

   Tevens ben ik van mening dat de elite zich een ongeluk lacht om al die mensen die wel een grote mond hebben, maar dat veilig onder de bescherming van een nickname doen. Ook het ‘anoniem’ stemmen op petities zou verboden moeten zijn, wat heb je aan een anonieme stem? De politiek lacht erom. (Hoewel ze ook een petitie met alleen maar echte namen schouderophalend in de shredder flikkeren.)

  11. Paul, je hebt gelijk, ik hou ook van transparantie, omdat ik het rotsvaste geloof heb dat alleen op die basis vertrouwen kan ontstaan. Even als voorbeeld mijzelf, ik gebruik alleen mijn echte voornaam Dick (volgens het”voornamenregister van Cozmic betekent dat “machtig onder het volk”, maar ook dat is de “oude wereld” want het woord macht schept hierarchie en dat is de Oude van Dale) en niet mijn achternaam omdat ik vind dat die niets toevoegt. Maar als je graag mijn doopceel zou willen lichten dan kun je op basis van de inhoud die ik hier regelmatig schrijf mij in 2 tot maximaal 3 zoekwoorden op “google” vinden. Ik wil daarmee niet zeggen dat ik altijd volkomen transparant ben, maar ik probeer wel mijn best te doen!

   Voor wat betreft petities ben ik het met je eens dat daarvoor iedereen ook uit de kast moet komen. Ik zal je even een linkje sturen naar de petitie die ik heb georganiseerd voor het behoud van de beuken. Je kunt deze petitie nog steeds ondersteunen. Je dient daartoe je voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats en emailadres invoeren. Het bestaan van dat emailadres wordt vervolgens geverifieerd door de toezending van een verificatieemail, waarvan je de link moet aanklikken om jouw stem te laten meewegen. We hadden in totaal ruim 4.200 mensen die de gegevens hadden opgestuurd, maar slechts bijna 3.700 mensen hadden de verificatie aangeklikt. We hebben alleen de gegevens van deze laatste groep aan de gemeente verzonden. http://www.redeenbeukenleven.nl

  12. Het gaat niet zo zeer onder welke naam je schrijft, maar wat en hoe je schrijft. En ik herhaal me misschien, maar ik krijg het gevoel dat hier ene mevrouw met een scepter zwaait en bepaalt wat goed en wat niet goed is. Waar is toch de liefde gebleven?
   Hier kan je natuurlijk alles posten, ook ‘conspiracy-theories’…

   http://www.youtube.com/watch?v=ExMKTqKXyNY

  13. @ Paul Harmans

   Kijk dat bedoel ik nou altijd, we maken een grapje en je denkt gelijk dat ik me nooit serieus bezig heb gehouden met het UFO Fenomeen. Nog leuker was toen op de Graancirkel van WTK te Zwaanshoek nog een heel gesprek met je heb gehad over je schitterend werk wat je in al die 30 jaar gedaan hebt. Ook toen grapte we al met Guido over de ‘Vierkante Groancirkels’ die door een ‘Bokma fles’ enkel gedaan konden worden (vierkante vlekken oa) je heb er toen hartelijk om gelachen…. Misschien over zie je iets voor jezelf dat er meer mensen zijn die er allang voor open staan en zich graag bezig houden met deze informatie. Niet alles is dan gelijk om maar even te willen volgen omdat er de laatste tijd ook zoveel op je af komt dat je er tenslotte meerdere levens er voor nodig hebt om het allemala te kunnen bewerkstelligen… Dus Paul niet gelijk gaan lopen te oordelen graag AUB, ken je gelijken… Ik heb er al zo vaak verschillende onverklaarbare objecten waargenomen en hier ook vaak links gepost. Dus nu jij weer…

  14. @ paul & co
   Nee jongen geen grapjes maken dit is serieuse shit weet je ? Al dat gelach dat lijd maar af (proest) er mag niet meer gelachen worden alleen nog heel ernstige gezichten ja…..?! Humor is uit den bose of van de bose daar wil ik van af wezen. Toch kan ik af en toe slechts met moeite een glimschater onderdrukken , ik deug ook nergens voor hahaha.

  15. @ Mascha

   “Maar Paul, hoe zit het dan met mensen als Marcel Messing, Hans Stolp, Peter Toonen, Johan Oldenkamp, Peter Vereecke, Sandra Reemer (en wellicht anderen)? Al deze mensen lijken ‘banden’ te onderhouden met Niburu’s founding father Teuben. Hoe zie jij dit?”

   Voor jou een vraag voor mij een weet.

   Ik ken Anton zelf dus ook velen jaren, niet gelijk als The UFO-Godfather”, maar gewoon als iemand op ander terrein. In ver verleden heb ik met hem samengewerkt waardoor ik ondanks alle negativiteit van iedereen nog steeds loyaal aan hem ben. Allemaal hebben we een verschillende achtergrond en we hebben elkaar leren kennen achter de gordijnen ipv er voor. Vergeet niet dat we ergens allemaal mensen zijn die opzoek zijn naar antwoorden maar ook graag met elkaar kunnen praten in dezelfde denk en gevoelstrend. Daar zit niet een ondersteunend ‘illimunati conspiracy’ trekje achter, eerder dat er door anderen verkeerde en onjuiste informatie verstrekt wordt waardoor veel zaken in negatief daglicht totaal uit het verband worden getrokken. En elders negstief praten over elkaar is toch wel stoken op een oneerlijke manier zodat de ander waar het om gaat zich zelf niet kan verdedigen… Ik bedoel maar.

  16. @ Monika

   Op 24.13 vandaag waar genomen, toen ik een tijdje geleden in je ogen keek zag ik vonken en schitteringen die ik nog steeds terug kan halen, die enthousiasme van je zat vol met passie en dat merk ik nog steeds terug in je manier van schrijven. Jaaah die liefde en respect ontbreekt gewoon voor elkaar op een manier wat gewoon niet lekker aanvoelt. Ik geef je ook helemaal gelijk van diep uit mijn hart.
   Misschien binnenkort als we allemaal elkaar eens echt weer in de ogen kunnen kijken zal dat misschien wel veranderen.

   @ Marcel W

   Zelfs een pias kan janken, misschien moet ik dan maar ook eens gaan janken ipv hardop te lachen, want dat schijnt de laatste tijd verboden te worden, straks worden we nog allemaal vervolgd…

  17. @Paul & Co.

   Voor mij een vraag voor jou een weet, schrijf je… Omdat jij de mensen kent!? Dat dachten de anderen die nauwe samenwerking met Teuben aangegaan zijn ook. Maar volg vooral wie en wat jij volgen wil. Vrijheid blijheid.

   De eindstrijd is in volle gang – fait vos jeux – niemand ontkomt eraan.
   Wie laat zich drijven door de Angst? En wie wordt bewogen door de Liefde? Een ieder zal moeten kiezen. Bewust of onbewust.
   We leven in een bijzondere tijd. Een heftige tijd. En het zal eerst nog erger worden. Velen zullen knettergek worden. Je kunt de eerste tekenen al overal om je heen zien.
   Je kunt straks alleen nog overeind en bij je verstand blijven, als je geankerd bent in je diepste Zelf en het kompas van het hart volgt..

   Al degenen die zich uit angst blijven verzetten tegen transparantie, kunnen het onmogelijk tegenhouden… het gebeurt gewoon – dingen die vroeger geheim gehouden konden worden generatie op generatie, komen nu als vanzelf bovendrijven… wie zich fanatiek achter rookgordijnen en maskers verschanst komt steeds sneller in zijn blote kont te staan. Het werkt gewoon niet meer zoals het al zo lang heeft gewerkt. Het licht verdrijft onverbiddelijk de schaduwen.

   Maar denk erom, de dino’s kunnen in hun wanhoop en razernij nog rake klappen uitdelen.

   In Licht en Liefde…

  18. Mascha je snapt het nog steeds niet heh!?

   Wanneer kom je nou eens op gelijke voet bij me?! of heb je daar nog aardig wat levens aan te verspelen?!

   Helaas ik zit op een heel ander bewustzijn level dan jij dat zit en neem helaas heel andere dingen waar dan jij ze steeds voorstelt, ook in je eind strijd! Voor mij is er geen eindstrijd eerder een overgang van bewustzijn niveaus. Wat je ook uit de kast probeert te trekken je kan me er niet mee overtuigen… Praten over angst is het juist ervan versterken en het niet weg nemen, een goede healer weet dat en zal dat moeten balanceren om iedereen in evenwicht te krijgen. Laat die dualiteit eens schieten en richt je op de middenweg, dan kom je een stuk verder in mijn richting…

  19. En dan zijn er ook nog degenen die licht en liefde prediken, terwijl hun woorden het tegenovergestelde bewerkstelligen.

  20. @Paul & Co

   En zo spreekt bewustzijn (of was het nou het ego…)…

   LOL!

  21. @ Der Paul Hahrmanns (zonder humor)…
   Hoe wil ik weten dat jij de echte bent? Misschien is de echte Paul Harmans gekidnapt, en ondergaat die op dit moment ene lingam-massage…lol 🙂

   @ Paul&Co, de enig echte 😉
   gezien, gesproken en omhelsd…dat doen we nog een keer…tot de 17e

  22. Johan heeft met zijn Johan Oldenkamp in de politiek toch wel veel in beweging gezet…. dit is de 237ste reactie. Ik heb het gevoel dat ik vandaag weer een keer last heb van mijn dominees- ego! Dank je voor de bewustwording, Paul

  23. Oké Paul @ Co, het was een grapje, maar hoe moet ik dat weten? Ik ken heel veel mensen en voer met veel daarvan discussies en gesprekken, je kan me moeilijk kwalijk nemen dat ik in sommige gevallen niet meer weet wie nu voor of tegen was. Het probleem met e-mail of een forum is dat subtiele bedoelingen niet overkomen als die er niet expliciet bij worden vermeld. Maar sorry van mijn kant, ik wil je niet ten onrechte ergens van beschuldigen.

   Ik heb ooit met John Kuhles gesproken, maar ik vond het een warrig gedoe en zijn website was een wirwar van info waar volgens mij niemand lang bleef hangen. Ik zou niet weten wat er van hem is geworden. Overigens was alles bij John in het Engels en ik ben juist een website begonnen met alles in het Nederlands. Mensen die de Engelse taal machtig zijn kunnen (en konden ook toen al) duizenden UFO-websites vinden, maar voor het Nederlandse taalgebied was er tien jaar geleden weinig of niets.

   @Monika
   Hoe je weet of ik de echte Paul Harmans ben? Voer mijn naam bij een zoekmachine in en je komt me tegen, ik sta met een foto op mijn website, en zelfs mijn adres is er wel ergens te vinden. Je kunt ook zoeken naar op wiens naam mijn website ufowijzer.nl staat. En mocht je nog twijfels hebben dan stuur ik je een kopie van mijn ID. Ik ben wie ik zeg dat ik ben en hoef daar niet om te liegen.

  24. @ Dick

   Weet je Dick buiten dat typerende stukje EGO 24.26, vind ik jou als DO-MI-NO EGO het nog niet zo slecht doen! Het kan ook mooi zijn om iets te profileren en toe te voegen dan het in een kwaad daglicht te plaatsen.
   Zolang het maar een toevoeging is op het grotere geheel dan mag je best daarvan een voorbeeld zijn. EGO is gewoon een puzzelstukje van je zelf waar anderen graag over willen heersen (mindcontrole). Je mag dan niet zijn wie je bent! Het niet hebben van EGO is dus je angst aanpraten en als je dan doorzichtig bent geworden. Soms moet je wel een defensie schild om je heen optrekken anders wordt je beschadigd waar je bij staat. Dus ‘make my day DO-MI-YES’ !!!

 18. Ik vermoed dat Johan de gevestigde orde wil prikkelen, het resultaat zal waarschijnlijk een
  reageren vanuit het ego zelf zijn.Vanuit deze egoreactie wordt er met modder gegooid.
  Wellicht is het nu nog niet het geschikte moment voor zuiverheid vanwege het feit dat de
  Gevestigde orde er niet klaar voor is en dit ook niet zal komen.
  Ik wens de partij heel veel sterkte bij het blootleggen van de shit en het schoonmaken
  Van de gevestigde orde plus
  het herstellen van de harmonie in Zichzelf!Het zal schoon worden in Holland.

  1. @Paul Harmans

   Openheid/identificatie hoeft niet met een geldig ID gegeven te worden wat mij betreft Paul. Maar natuurlijk begrijp ik je punt 😉

  2. Ausweiss bitte! Geldige ID? heuh die heb ik niet eens en ook geen paspoort dus, maar geloof mij nou maar op mijn woord dat ik marcel heet en dat de bijgeplaatste giechel de mijne is ( ziet er precies zo uit als ik in de spiegel kijk)

  3. Marcel, je Alibi deugd al weer, m.a.w. kan helaas Peter R. de Vries weer! niet inschakelen…

   Zelfs ‘ik zelf’ ben ‘me zelf’ en daar krijgen nog steeds mensen ‘ongeloof’ bij.
   Want waar angst is, is er behoefte aan ID’s en waar ID’s zijn heerst Negativiteit!
   Wie o wie durft nu zich zelf te zijn?! Niemand toch, allemaal verstopt achter een nick, valse neuzen en een prachtige Gravatar. Wat wil je nog meer?!

 19. Ik steun het SOPN van harte maar zal nooit op Johan stemmen. Johan heeft gewoonweg niet de capaciteit om mensen aan de partij te binnen.
  Wil SOPN als partij succesvol zijn dat zal het kiezers moeten trekken van andere, meer professionele partijen zoals Mens & Spirit.. Johan heeft daar de uitstraling niet voor. Daar komt nog bij dat hij te nadrukkelijk in de (alternatieve) media aanwezig is geweest… en er dus materiaal genoeg voor handen is om hem tot de grond toe af te breken.
  Ook het pedante mannetje Yge Visser zal het SOPN eerder afbreken dan doen groeien…..

  Kortom… SOPN.. een zeeeeeeer goed idee en een partij waarop we zitten te wachten…. maarr.. nu de goede mensen nog om de kar te trekken!!!

  1. @ Andre

   Volgens mij ben je een Copykat of je kijkt er gewoonweg dom overheen dat deze links al eerder gepost zijn op: 4 juni 2012 om 00:03 post-11.28.
   Dus helaas geen primeur voor jou vandaag!!! tis dat je het maar even weet…

  2. @ andre
   Nee met een glas wijn in de hand en een peuk wegschietend kun je gewoonweg niet spiritueel zijn ….. Weet je wat niet spiritueel is ? Zo’n oordeel op oppervlakkige uiterlijkheden baseren , uberhaupt zo’n oordeel geven. Misschien even een aha momentje voor jezelf?

 20. Ik begrijp dat Johan nu ook zijn “spin doctor” aan ons introduceert. Zijn naam is Berend. Zoals een goed “spin doctor”betaamt blijft hij op de achtergrond, want zijn naam mag niet openbaar gemaakt gaan worden. Hoe zo Transparantie? Hoe zo Vertrouwen? Is dit hoe we met elkaar om willen gaan in een “nieuwe wereld”?

  Voor degene die het nog niet heeft gelezen, volgt hieronder de Pateo Nieuwsbrief van vandaag:

  Pateo Nieuwsbrief (van 8 juni 2012)

  Vandaag is voor mij een bijzondere dag, omdat ik vandaag precies tien jaar geleden voor de derde keer vader werd. Deze tiende Nieuwsbrief van Pateo draag ik daarom heel graag op aan mijn exact tienjarige zoon.

  Rechtzaak tegen CvZ

  Op maandag 3 juli aanstaande, van 15:00 uur tot ongeveer 15:45 uur, sta ik tegenover het College van Zorgverzekeringen (CvZ) voor de Utrechtse bestuursrechter. Ik ben namelijk van mening dat de maatregelen die het CvZ tegen mij heeft getroffen, omdat ik weiger een zorgverzekering af te sluiten, onrechtmatig zijn. Omdat het CvZ (als een slager die zijn eigen vlees keurt) mijn bezwaarschrift tegen de opgelegde (tweede) boete ongegrond heeft verklaard, heb ik hiertegen een beroep ingesteld. Dat beroep dient dus op 3 juli om 3 uur (in de middag). Deze rechtszaak is openbaar. Het adres is Vrouwe Justitiaplein 1 in Utrecht. Deze rechtzaak zou zo maar eens onze langverwachte bevrijding kunnen gaan betekenen uit de farmaceutische dictatuur in Nederland. Want wanneer de bestuursrechter mijn argumentatie gaat onderschrijven, is op basis van rechtsgelijkheid niemand in Nederland meer verplicht om nog langer zo’n veel te dure zorgverzekering te hebben afgesloten. Dan kunnen we dus allemaal legaal overstappen op Artabana.

  Gastschrijver Berend

  Sinds de Nieuwsbrief van vorige week zijn er op Pateo.nl twee artikelen geplaatst op basis van onderzoekingen van Berend, die om persoonlijke redenen zijn achternaam achter wil houden. Voor de sceptici onder u: Berend bestaat echt want ik heb hem gisteravond in het bijzijn van anderen de hand mogen schudden. Voor de onwetende Nederlander kunnen de bevindingen van Berend zeer schokkend zijn. In zijn eerste artikel toont hij aan dat de gevestigde politieke partijen in Nederland burgerparticipatie beschouwen als onwenselijk of als onhaalbaar. En in zijn tweede artikel laat hij onmiskenbaar zien dat de Volkskrant, het AD, het Parool en Trouw openlijk de belangen van de banken dienen, en er van journalistieke integriteit bij deze dagbladen dus geen enkele sprake is. Berend ziet de nieuwe participatiebeweging SOPN als de remedie om beide misstanden aan te gaan pakken. Beide artikelen zijn dan ook eveneens geplaatst op SOPN.nl.

  Persoonlijke assistentie

  Ik ben heel erg blij dat sinds deze week Bea mij ondersteunt bij het verwerken van de inkomende berichten. Namens mij beantwoordt zij bijvoorbeeld de uitgebreide e-mailberichten die ik via mijn Pateo-, Artabana- of SOPN-mailbox mag ontvangen. Wil je liever dat ik het zelf doe, hou het dan kort en bondig.

  Dankbaarheid

  Tot besluit wil ik mijn dankbaarheid aangeven voor alle overige ondersteuning die ik de afgelopen dagen heb mogen ontvangen. Dat heb ik als zeer hartverwarmend mogen ervaren. Wat lopen er toch prachtige, liefdevolle mensen in ons midden! Ik merk daarbij dat steeds meer mensen beseffen dat het nu inderdaad de tijd van vernieuwing is. Wanneer ieder van ons nu doet wat in de eigen mogelijkheden ligt, dan zorgt dat voor een vernieuwingsgolf die zijn weerga niet kent. Meer hoeven we ook niet te doen. Gewoon doen wat we kunnen doen. Dat is alles. Meer wordt er niet van ons gevraagd. En doen we dat, dan maken we daardoor samen het verschil waar we nu volgens mij helemaal klaar voor zijn. Ik in ieder geval wel.

  Bedankt voor het lezen van deze Nieuwsbrief.

  Met warme hartegroet vanuit Zeist,

  Johan Oldenkamp

  1. Heb je ook gelezen Dick dat de tekst van Berend bewerkt! is door uitgeverij Pateo?

   © 2012, Pateo.nl: alle rechten voorbehouden.

   Dit artikel is geschreven door Berend en bewerkt door Uitgeverij Pateo.

   Hoezo bewerkt? Inhoudelijk? Voor wat betreft opmaak? Euh? Hoezo openheid en transparantie?

   En zie je de copyright? Hoe verruimd kan je bewustzijn zijn als je je bezig houdt met copyright?

  2. Ach Mascha, waarschijnlijk ben ik zelfs de fout in gegaan. Want op die nieuwsbrief zit ook een copyright! Hoe werkt dat eigenlijk? Snap je, het schiet zo niet op! Dat bedoel ik dus met energie steken in bestaande structuren! Ik wordt aleen al moe van het lezen en begrijpen van beide artikelen van Berend! En dan die tekst over het bewijs van het bestaan van Berend moet ik wel lachen. Johan schrijft dat Berend wel moet bestaan,want hij heeft hem gisteren in het bijzijn van anderen nog een hand gegeven! Als ik zoiets zo nodig vond om te schrijven om jullie te oevrtuigen zou ik er wel even bij schrijven wie die anderen zijn!

  3. Misschien is Berend ook wel een “nickname”, zoals we vroeger als jongens wel eens onder elkaar riepen: “Ik ga straks nog even mijn “zwager” (in mijn geval Bello) een hand geven!

  4. Of is Berend een achternaam , de achternaam van zijn Master .

  5. Ja hoor! Berend bestààt! En Anelle ook! Ik ontmoet haar dagelijks in bijzijn van getuigen!.
   Wel ben ik nog niet gek genoeg om me de eigen hand te drukken en ‘Dag, hoe maak je het?’ te zeggen. 🙂

  6. @ Mascha (mooie naam trouwens)

   Ik geef het op…ik kan je niet meer volgen. Ik weet niet meer wat echt van jou is en wat je citeert, kopieert, plakt of weghaalt(laat).
   Sorry even goede vrienden….je zult wel gelijk hebben, ket kan gewoon niet anders…een manusje 🙂

  7. @Monika Je doelt op de link die ik je aanreikte?
   Dat is mijn tekst lady.

  8. Mascha, eerlijk gezegd… op alles wat je ‘aanreikt’.
   Ik geloof wel dat je het goed bedoelt…ergens 😉

   Waarom noem je mij trouwens lady? Dat maakt het allemaal niet makkelijker in de context van begrip.

  9. Degenen die willen weten hoe ik naar dualiteit kijk, polariteit, bewustzijn, ego, echte liefde, politiek, deze huidige eindtijd, en nog veel meer… verwijs ik naar mijn website. Of naar mijn Facebook pagina.

   @Paul&Co, Monica, Dick, Cosmic, HyperAlert, Guido, Paul Harmans, Lezer, en alle anderen die uitgewisseld hebben met mij wens ik alle goeds voor de komende tijd.
   Vanuit een liefdevol hart met alle compassie… Het ga jullie goed.

  10. “Vrede zij met U”,
   Oh Mani Padme Hum.

   “…over bergen en dalen komen wij tot u,
   om over zeeën en rivieren weer van u te gaan,
   Malva Meditatie, wat betekent: VREDE ZIJ U…
   vrede willen wij u brengen,
   uw vrede nemen wij mee,
   om elders te deponeren,
   daar op uw wereld waar uw kracht van node is…”

   ONG KALO KALO SENDARI MATONGI SAWAKLA
   Namasté…

  11. Valt me trouwens wel op dat Mascha hier over het algemeen een één tweetje speelt als ze weer eens overdadig aanwezig is . Simpele boerenlul als ik mag dat natuurlijk niet in de gaten hebben . Wij moeten die despotische wijsheden slikken voor zoete koek want wij weten niet beter , onopgeleide sukkels die we zijn , zonder eigen blogje of facebooksamenzweringsachterkamerpolitieke ambities . Nu nog even een paar spelfouten maken om mijn achterlijkheid te bevestigen . Shit , dat valt in het geheel niet mee . Kudsooi !! yess , I did it , even flawless , in just one effort .:lol: I’m a retarded moron that eats your manipulations as they are served .

  12. @ cozmic
   Yes we gaan elkaar treffen in het eggie. En nog van harte man( dacht dat jij niet ouder werd)En deze draak was alweer verslagen toch ,neergezet voor wat ie is? herkent door meer en meer forum leden en daardoor weer terug getrokken in het hol? dacht het wel.

  1. JaNee je bent ook een van die weinige die het snapt, altijd ben je in balans met je zelf en en je omgeving. En dat straal je altijd zo werkelijk waar uit! Heerlijk ventje ben je toch om de zoveel tijd recht in de ogen te kunnen kijken… Love you man !

 21. Ik kom een artikel tegen op de website van Johan Oldenkamp, geschreven door Berend met de titel ‘De geschiedenis van het participatiemodel’.

  Op sopn.nl te vinden:
  http://www.sopn.nl/index.php/rechtspraak/176-de-geschiedenis-van-het-participatiemodel

  En Hitler was ook democratisch gekozen…

  Roosevelt was de evenknie van Hitler en zorgde ervoor dat de VS in WOII raakte. Roosevelt was een marionet van de banksters. En zeker niet geïnteresseerd in democratie/participatie.

  Is het toeval dat SOPN zichzelf in verband brengt met Roosevelt? Volgens Johan Oldenkamp bestaat toeval niet, heb ik van hem begrepen.

  Franklin D. Roosevelt regeerde als dictator van 1933 tot 1945.

  Nieuw Europees Masterplan zal kaart van continent fors wijzigen:
  http://www.argusoog.org/nieuw-europees-masterplan-zal-kaart-van-continent-fors-wijzigen/

  1. @ Mascha Muts

   Je hebt blijkbaar dat artikel niet goed gelezen…

   1) Hitler komt niet eens ter sprake in dat Berend verhaal.
   2) Er wordt duidelijk gesproken dat we nu in dezelfde situatie bevinden als wat zich in de jaren 30 zich afspeelde.
   3) Berend schets dat er weer de mogelijkheid bestaat dat we opnieuw in het zelfde democratische ‘shit happens’ terecht kunnen komen.
   4) Je gewoon weer bezig met bent de boel te verdaaien naar eigen overtuiging.
   5) De film “The Century Of The Self” (full film) niet eens goed bekeken hebt.

   “The Century Of The Self” 3:54.56
   http://www.youtube.com/watch?v=cq5Fi1vQ68Q

   Stop eens met dat ‘angst’ aanpraten gedoe! bah!

  2. Paul, ik ben gisteren dank zij jou er me weer bewuster van geworden hoe ego werkt en hoe je in relatie met anderen met je eigen ego wordt geconfronteerd. Ik heb er vanavond even opgelet in het programma Voetbal International op RTL4. Daarin was de trainer van AZ’67, Gertjan Verbeek. Gertjan is een hele goede voetbaltrainer en normaliter een heel aardig en gemoedelijk mens. Maar soms gaat hij over de “rooie”in contact met journalisten. Toen hij daar vanavond mee werd geconfronteerd voelde ik dat hij daar “ongemakkelijk”bij werd. En je zag hem langzaam uit zijn ontspanning raken, niet in staat om met een grapje het onderwerp op iets anders te brengen. En die Johan Derksen en Wilfried Genee voelden dat haarscherp aan en gingen er op door. En je zag Gertjan langzamerhand veranderen van een heel ontspannen man in de “norse” Gertjan zoals we hem kennen in sommige interviews! Ego is dus helemaal niet erg, maar doet ons beseffen waar we nog kunnen leren? Mag ik het zo zien?

  3. Tuurlijk Dick, dat is nu het leuke van Ego, is net een kameleon, die telkens van kleur veranderd. Wat je van je af zet neemt gelijk weer andere vormen aan, denk je dat je er van af bent dan begint er weer een ander EGO de nek op te steken. Dan nog maar te zwijgen van ega (de vrouwelijke variant), want dan komen we bij HyperAlert uit met zijn kennis van shapeshifting. (repetilians die doen ook niet anders dan EGO strelend over te komen) Daarom dat ik een zwak heb voor stoplichten die elke een eigen kleur EGO hebben. 😆

  4. @ Mascha ,
   eerlijk gezegd snap ik na 3x lezen van jouw comment en het volgen van de links ook de essentie niet .
   Ik krijg steeds meer het idee dat je met man en macht SOPPEN in discrediet wil brengen . Erg subtiel ben je ook niet , het zou weleens het tegenovergestelde effect kunnen hebben . Zelf heb ik weinig met SOPN op en zeker niet meer met de lijstbevlekker maar wat jij hier aan het doen bent is gewoon anticampagne voeren . Nog een agenda’tje ofzo ?

  5. Nog even terugkomend op jouw comment Cosmic…

   Ik ben niet vóór SOPN. Ik ben niet vóór politiek. In welke vorm dan ook. Ik wil graag kunnen kiezen voor een samenleving waarbij we elkaar in kracht en vrijheid laten bestaan. Ik wil graag kunnen kiezen voor een samenleving waarbij een Cirkel van Wijze Mannen en Vrouwen dit vrije samenleven faciliteert in plaats van het bestuurt, aanstuurt, beïnvloedt, etc.

   In het besef dat politici ook mensen zijn, breng ik wat ik te brengen heb. De verandering komt niet uit de politiek, maar de verandering kan wel zeker uit politici komen. Omdat zij ook mensen zijn en vanuit verruimd bewustzijn en helderheid andere meer levengevende keuzes kunnen gaan maken en (ook) tot het besef komen dat daarvoor politiek niet werkt. Gezien het inherent is aan politiek te willen besturen, aansturen, beïnvloeden, beheersen, etc. Soevereine mensen hebben geen aansturing (etc.) buiten zichzelf nodig.

   In een democratie is het ook nog eens zo dat een meerderheid beslist over een minderheid. De minderheid krijgt dus de wil opgelegd/opgedrongen van de meerderheid.

   Eenieder zou gewoon de vrijheid en ruimte moeten hebben het eigen leven te leven, zoals dat Leven geleefd wil worden vanuit zichZelf. Vanzelfsprekend zonder daarbij een ander te schaden.

  6. @Mascha
   Ik volg je hier op WTK al een tijdje. Je negatieve, hardnekkig gedram blijft mij verbazen. Wat duidelijk maakt dat je zéker niet tot de kring van wijze mannen en vrouwen gerekend kan worden.

  7. Lieve Mascha
   Wil je ons bekeren, overhalen, overtuigen, informeren, redden of een=zijn? Ik snap je, je voelt net als WIJ allemaal, dat er voordat een verandering plaats vindt het een een ander (moet) gaat gebeuren. Dit is met alles wat zich vernieuwd, weet je nog wel alles is een cirkel…een rivier…een dynamisch proces…energie transformaties….enz.
   When the shit comes down, you better be ready…. 🙂

   Je bedoelt het goed, dat weet ik zeker. Alleen hier kom je een paar luitjes tegen, die er misschien al een stap verder zijn, of juist er niet zo mee bezig en het meer laten gebeuren en kijken en bijstellen. Misschien zijn anderen wel al moe gevochten…alles mag…heeft ook niets met man of vrouw te maken…het is zo hoe het is….soms moet ik mezelf ook weer blijven herinneren het grotere plaatje te bekijken…het is een dilemma ergens, ik weet het….
   Laat ze toch lekker de SOPN….en wees niet bang, mijn stem krijgen ze niet, ik geloof al jaren niet meer in het politieke stelsel, maar anyway, heb ook geen Nederlands paspoort….
   Ook voor jou veel liefde, maar zonder dwang, voel je hoe je je voelt, liefde is ook een vraag van wil, wil ik hiervan houden ja of nee…het is een keuze een geen dogma….

   Fijne dag nog verder, sweet Mascha 😉

  8. @ Anelle ja :)lol zo lees ik inderdaad ook best veel mee of ik hoor hier en daar wat over de comments betreft hier op WTK, ook al post ik dan niet altijd zoveel, toch zijn we er wel.

   @Mascha, gezien de feiten wat ik van je comments lees, kon je in veel toch wél op een bepaalde negatieve manier over, de partij SOPN heeft ook zeer goede argumenten in indien mogelijk een positieve kans te kunnen maken….

   @ Monica, gezien het feit geloof ik ook al jaren niet meer in de politiek en kan ik er echter ook niet bij met m’n verstand dat het zoveelste kabinet weer gevallen is dat ze toch ook echter nog steeds doorgaan met bepaalde punten erdoor heen te drukken…Gezien het tijd wordt voor veranderingen heb ik echter ook nog geen idee en stem ik wellicht ook helemaal niet. Om eerlijk te zijn verdiep ik me er ook niet meer zo in, want het vertrouwen in politiek is ver te zoeken….

  9. @ mascha
   Eigenlijk wilde ik helemaal niet meer op je reageren , maar dat schuif ik bij deze even opzij. Jouw comment staat imo bol van de tegenstrijdigheden ,en het lijkt erop dat je die zelf niet eens opmerkt , of niet weet uit te sluiten in je taalgebruik.
   Een klein voorbeeldje is : politici zijn ook mensen en je denk dat van daaruit een verandering kan plaats vinden. Zolang iemand zegt politicus te wezen valt er geen verandering van hem of haar te verwachten. Immers , als iemand zich anders ziet als de ziel die hij /zij is ( de ziel die een menselijke ervaring heeft als : schilder , musicus , timmerman of politicus)ligt de klemtoon bij dat plakkaat. Dit impliceert onmiddellijk het volgende , een politicus is geneigd te leiden ,te sturen, beinvloeden beheersen etc.( zoals een timmerman timmert een musicus musiceert etc), dit in tegenstelling tot een al verder ontwikkelde ziel die slechts diensbaar aan ander bewustzijn wil wezen. En niet omdat bewustzijn te faciliteren naar de wensen van die entiteit ,maar naar wat het beste is voor zijn ontwikkeling , en dat alles ook nog eens vanuit liefde en in anonimiteit zonder verwachting van een beloning , immers de dienstbaarheid op zich is de beloning.

   Overigens is een politicus die erkent dat politiek niet werkt een contradictio in terminis en volledig ondenkbaar, immers het moment dat iemand zich dat realiseert, kan ie zich onmogelijk nog politicus noemen.
   Bovenstaande in gedachte moet ik me aansluiten bij de comments van andere ( waaronder cozmic( waarom schrijf je zijn nick consequent fout?))Je lijkt je vast te praten in een negatief geladen emotioneel betoog over soppen , als je werkelijk buiten de politiek om wilt denken sluit het dan uit je redenaties en geef een ander pad aan. Jij verwacht( lijkt het wel) toch een verandering vanuit een bestaand paradigma ,vanuit een bestaand gedachten patroon . Ik moet je helaas teleurstellen ,jonge ziel, dat is een onmogelijkheid . Vanuit de gedachte stroom die een probleem heeft veroorzaakt is geen oplossing van datzelfde probleem mogelijk.
   Dan nog even als laatste dit EGO is slechts het gereedschap benodigt om in 3D te functioneren naar die standaards, en geensins een slecht iets alleen hoe je het gebruikt kleurt het naar intentionele waarde.( is een hamer slecht? alleen als je iemand daarmee de kop inslaat toch en zelfs dan is de term slecht nog subjectief)

  1. Dat maakt mij niet zoveel uit Dick, ik weet wel dat ze ooit in mijn achtertuin (Garden of) begonnen. Het zal wel de fun geweest van de creator om ons bezig te houden met ZEN achtige vraagstellingen. (tijdsverdrijf EGO)

  2. En waar ons collectief “schuld”gevoel vandaan komt waardoor we nu erbij lopen zoals we erbij lopen?
   http://www.beslist.nl/products/mode/r/katoenen_strings_in/c/merk~84523

   Weet je Paul, dat “schuld” alles te maken heeft met Angst? Of is het net andersom dat Angst alles te maken heeft met Schuld! Ach, maakt niet uit, dat is een Kip of Ei discussie!

   Ik weet echter wel dat je onze “schuldencrisis” in dit licht moet zien! Waar kiezen we voor: Angst of Liefde?

  3. Zelfde Zen vraag stelling Dick, ‘Welke hand maakt nou het klappende geluid, de linker of de rechterhand?’.

   Ik ga meer voor het durven te bekennen, dan heb je geen angst meer maar durf, het is wel de moeilijkste opgave maar het durven te zeggen. Ja ik bende schuldige en ik beken schuldig te zijn, dan valt er een dik pak van je schouders af, dan dat je er onderuit probeert te komen. Dan leef je al die tijd in angst en schuld!

  4. Dick , ik wijs mijn indexvingertje naar de Familie Rothschuld 🙂

  5. Ik wordt me ook meer en meer BEWUST ervan dat we de dingen om moeten draaien!

   Doet me weer denken aan de befaamde tekst van Marianne Williamson:

   “Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn.
   Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn.
   We zijn het allerbangst voor het licht in ons, niet voor onze duisternis.
   We vragen ons af : ” Wie ben ik, dat ik briljant, buitengewoon aantrekkelijk, talentvol en geweldig zou zijn ?”
   Maar waarom eigenlijk niet?
   Je bent toch een kind van God? Je bewijst de wereld geen dienst door je kleiner voor te doen dan je bent. Er is niets verlichtends aan als je in je schulp kruipt om te voorkomen dat mensen zich in jouw aanwezigheid onzeker zullen voelen.
   Het is de bedoeling dat we stralen als kinderen.
   We zijn geboren om de glorie van God, die in ons schuilt, te manifesteren.
   Dat licht bevindt zich niet in sommigen onder ons, het is aanwezig in ieder mens.
   En als we ons eigen licht laten schijnen, geven we anderen onbewust toestemming om dat ook te doen.
   Wanneer we bevrijd zijn van onze angst, worden ook anderen door onze aanwezigheid daarvan automatisch bevrijd.”

  6. Of bedoel je JaNee, laat het los, het maakt niets uit, Angst of Liefde, Licht of Donker! Vul het niet in, geef er geen vorm aan!

   Ik geloof dat het een beetje begint te dagen!

  7. Wat ik bedoel ik weet het niet het is er beide het mag er zijn Dick.

  8. Ok, Cozmic, de schuldencrisis is veroorzaakt door de Familie Rothschuld en Co. Maar weet je wat ik verbazingwekkend vindt? Dat de gewone burgers met weinig bezittingen zich Angst laten aanpraten door de schuldencrisis, waardoor ze “politiek” in de meest idiote richtingen schieten, terwijl ik denk dat juist degenen met de meeste bezittingen ( de zogenaamde Rijken van deze wereld, de Fa Rothschuld en Co) zich de meeste zorgen zouden moeten maken. Want als het geldsysteem in elkaar stort zullen alle Schulden verdampen maar ook alle Bezittingen! Per slot van rekening is er boekhoudkundig altijd evenwicht tussen Bezittingen en Schulden!

  9. Dick , ik ben niet bang voor die zgn schuldencrisis .Ik erkend de schuld niet dus daarmee ook de crisis niet .
   Wellicht heeft Ijsland daar een slimme zet mee gedaan door datzelfde te doen .
   Het is inderdaad zeer paradoxaal dat de bezitters van het meeste geld aansturen op een crisis en een mega inflatie . Wat zou de agenda erachter zijn ? Nog meer macht ? Als ze mijn ziel willen hebben dan hebben ze vette pech , die is niet tekoop .
   Het is triest voor jonge gezinnetjes die hun hoop op een mooie toekomst zien verdampen en voor ouderen die dachten een poosje te kunnen genieten van een opgebouwd pensioen .
   Ik ben niet bang , que sera sera .

  10. 6 juni 2012 De Australische econoom Prof. Steve Keen was een van de weinige economen die in 2005 voorzag, dat de financiële crisis onvermijdelijk zou toeslaan. Hij sprak op de London School of Economics op 4 juni 2012 en het werd uitgezonden door BBC radio 4. De essentie van wat Steve Keen zegt is, dat zolang de banksector geld door schuld kan blijven creëren, er sprake blijft van steeds terugkerende crisissen. ‘If we keep the parasitic banking system alive, the economy dies’. Keen zegt, dat het recht om geld te scheppen aan commerciële banken moet worden ontnomen. Tegelijkertijd stelt hij een moderne variant van het oude jubeljaar voor. De overheid schept geld (fiatgeld) in zo’n omvang, dat de private en de publieke sector hun schuld aan de banken volledig kunnen aflossen. Op basis van het rechtvaardigheidsprincipe doet Keen de suggestie om degenen die geen schulden hebben een equivalent in geld te schenken. De banken hebben dan hun kassen gevuld en kunnen op hun beurt hun crediteuren en aandeelhouders betalen…

   http://adbroere.nl/web/nl/columns/het-moderne-jubeljaar.php

   Einde citaat en verwijzing naar artikel.

   Ik lees in voornoemd stuk: @dat de private en de publieke sector hun schuld aan de banken volledig kunnen aflossen. Op basis van het rechtvaardigheidsprincipe doet Keen de suggestie om degenen die geen schulden hebben een equivalent in geld te schenken.

   Wie zijn degenen zonder schulden? Dat zijn degenen met het meeste geld op aarde. En wie zijn dat? De Rothshilds, de Rockefellers, de Morgans, de Sorossen. Dus die krijgen nog eens een extra smak! geld als gevolg van dit onzinnige plan. Het zijn juist degenen die heel veel geld hebben, die als gevolg van dit plan staan te jubelen en daardoor nog meer macht krijgen.

  11. Mascha, dat is heel erg interessant wat je daar schrijft over het jubeljaar. Ik heb het nog even nagelezen in Leviticus 25, vers 10 “Elk 50ste jaar ( het jaar na 7 x 7 sabbatsjaren) zal voor jullie een heilig jaar zijn, waarin kwijtschelding wordt afgekondigd voor alle inwoners van het land. Dit is het jubeljaar, waarin ieder naar zijn eigen grond en zijn eigen familie kan terugkeren!

   Kwijtschelden (schuldenvrij) betekent dus met een schone lei beginnen! We beginnen als het ware weer op het 0-punt! Maar het gaat hier in mijn visie niet alleen over bezittingen en schulden in termen van Geld. Voor mij is nog veel belangrijker dat we nu, in het jaar 2012 (het jubeljaar), leven in een tijd van een geweldige bewustzijnsverandering. We zijn op weg om terug te keren naar ons eigen huis, naar wie we werkelijk zijn. Dat is mijn inziens de spirituele betekenis van het jubeljaar. Dat is een gevoel van Eindelijk Thuiskomen! Hierin ligt voor mij ook de betekenis van de gelijkenis van de Verloren Zoon, zoals Jezus die vertelde!

  12. @Dick
   Ik verwees naar een artikel, vandaar dat ik een link plaatste 😉
   De laatste 2 alinea’s schrijf ik in reactie op het artikel waarnaar ik verwijs.
   Wat jij schrijft, Dick, dat we als het ware weer beginnen op het 0-punt! Ja. Waarbij ik het van belang vind om aan te geven dat vanuit de totale verdichting ascenderen in eerste instantie alle shit nog mee komt en die bezorgt ons nog wel een tijdje (afhankelijk van het collectieve bewustzijn) behoorlijke last.

  13. Ja, sorry, ik doelde ook op de link over het jubeljaar! De gedachte daarachter kan ik volledig onderschrijven!

  14. @ mascha
   Ook hier ga je mijns inziens weer even de mist in :Mascha Roedelof
   10 juni 2012 om 07:58

   6 juni 2012 De Australische econoom Prof. Steve Keen was een van de weinige economen die in 2005 voorzag, dat de financiële crisis onvermijdelijk zou toeslaan. Hij sprak op de London School of Economics op 4 juni 2012 en het werd uitgezonden door BBC radio 4. De essentie van wat Steve Keen zegt is, dat zolang de banksector geld door schuld kan blijven creëren, er sprake blijft van steeds terugkerende crisissen.

   De crises slaat niet toe ….. die wordt verzonnen/gecreeert en is dehalve geen opzichzelfstaand fenomeen.DDe econoom die je aanhaald geeft dus een gecreeert idee een hoop macht en jij schijnt daar in mee te gaan. Maar kijk nu eens wat de werkelijke boodschap is De essentie! Even in jip en janneke taal: een systeem dat niet werkt, gaat niet beter werken door het kunstmatig in standt te houden ! Ergo er dient een ander denkraam aan te pas te komen om tot de oplossing te komen , evenzo met de politiek! De politiek kan nooit de oplossing bieden voor de door de politiek veroorzaakte problemen .

  15. Overigens ….. wel eens van tracteatengeld gehoord? stichting strohalm ,het gelijk van genoeg end.( nu stichting stro) heel verhelderend en een heel andere kijk op het ruilmiddel geld ,en de problematiek van de macht door het oppotten van het ruilmiddel der economie! Ook het antwoord ( of een antwoord ) op het probleem van renteheffen.

  16. @Marcel

   Je manier van communiceren verraad mij dat je zo ver niet bent als jij wel denkt. En dat zijn de meest enge mensen. Mensen die denken! verder te zijn dan iemand anders. Hoe dualistisch en egocentrisch! Er is helemaal geen verder dan…

   Je kunt al mijn comments uit z’n verband gaan halen. Iets aanwijzen/vertellen wat ik niet gebracht hebt: het totaal ontkrachten en verkrachten dus. Ach dat is zo oud: al eonen gebeurt dit.

   Meelezers op WTK hebben één en ander allang doorzien Marcel. Als ze tenminste de moeite nemen alle comments te lezen hier onder de laatste artikelen. Anders word je gemakkelijk op een verkeerd been gezet door degenen die hoog van de toren blazen.

   Als je écht een verlangen in jezelf voelt om onbelast(end) in vrijheid en kracht samen te lezen, reik ik je graag de website van Astrid van Triet aan http://www.astridvantriet.nl en de e-books die vanuit Equi geschreven zijn. Er zijn allang mogelijkheden om onbelast(end) en in vrijheid samen te leven met een vrij beschikbaar onbelast(end) betaal/ruilmiddel (vanuit Equi kennen we helemaal geen rente vanzelfsprekend). En het hoeft niet Equi te zijn natuurlijk: je kunt op vele manieren invulling geven aan elkaar in vrijheid en kracht te laten bestaan én elkaar onvoorwaardelijk Toegang tot Leven te schenken.

   Ook via mijn website vind je teksten vanuit vrij en onbelast(end) samenleven.

   (Ah ja, ik meen me te herinneren dat je het ook nodig vond om uit te halen naar Astrid een tijdje geleden.)

  17. For your eyes only Marcel

   Dit is mijn comment op het artikel waarnaar ik verwees:
   @Ik lees in voornoemd stuk: @dat de private en de publieke sector hun schuld aan de banken volledig kunnen aflossen. Op basis van het rechtvaardigheidsprincipe doet Keen de suggestie om degenen die geen schulden hebben een equivalent in geld te schenken.

   Wie zijn degenen zonder schulden? Dat zijn degenen met het meeste geld op aarde. En wie zijn dat? De Rothshilds, de Rockefellers, de Morgans, de Sorossen. Dus die krijgen nog eens een extra smak! geld als gevolg van dit onzinnige plan. Het zijn juist degenen die heel veel geld hebben, die als gevolg van dit plan staan te jubelen en daardoor nog meer macht krijgen.

   Einde mijn comment.

   Zie je: ik noem het een onzinnig plan. En leg ook uit waarom ik het een onzinnig plan vind.

   Verder hoe ik kijk naar huidig geld, vrij beschikbaar onbelast(end) ruilmiddel, politiek, en nog veel meer… is terug te vinden in mijn comments hier op de website, via andere websites, en mijn eigen website. Voor iedere meelezer na te lezen.

  18. @ mascha
   Ach meid het blijft jouw feestje hoor, ik doe er alleen niet aan mee. De manier waarop jij redeneert en lijkt te handelen (oordelen oa.) doet mij vermoeden dat je niet geheel transparant en open hier deel neemt aan de gesprekken. En of ik verder of minder ver ben dan b.v. jij boeit mij in het geheel voor geen meter daar ik die begrippen reeds lang uit mijn denken heb gewist. Het feit dat jij meent een strijd te moeten aangaan met mij over “hoe ver ik wel zou wezen”lijkt op zich een bevestiging van jouw dualistisch gedachtengoed , en daar weiger ik in mee te gaan.
   Even goede vrienden hoor maar strijd je strijd lekker zelf uit.

  19. Veel plezier met je geprojecteer Marcel. I honour it all.
   Mensen hebben nu echt wel gezien hoor dat je voortdurend woorden en intenties verdraaid en van andere betekenis voorziet dan die ik er aan geef in mijn comments.
   Have a nice life Marcel. Enjoy.

  20. @ mascha
   Het lijkt erop dat jij precies denkt te weten wat”mensen”denken . Des te vreemder is het dat er toch een toenemend aantal mensen hier moeite schijnt te hebben met jouw postings de laatste tijd.
   Verder zeg je tegen mij het volgende:Mensen hebben nu echt wel gezien hoor dat je voortdurend woorden en intenties verdraaid en van andere betekenis voorziet dan die ik er aan geef in mijn comments.
   Zou het niet zo kunnen zijn dat jouw intenties niet zo heel duidelijk naar voren komen in jouw comments?Dat je wellicht denk duidelijker over te komen dan je in werkelijkheid doet? Misschien tijd voor een weinig zelfonderzoek?
   Ook getuigd het niet van een grote taalkennis om steeds maar engelse woordjes te gebruiken ( en steeds als je je verongelijkt lijkt te voelen)
   Speel je spelletjes maar fijn verder hoor meid ,mij heb je daar niet mee. En als je zo graag gelijk wilt hebben( wat is gelijk hebben eigenlijk?) dan bij deze : je hebt helemaal gelijk in alles wat je zegt, alleen kijk ik daar dus heel anders tegenaan dan jij. Voelt dat al wat beter?

  21. Beste Marcel, waar anderen moeite mee hebben, is van de anderen. Ik kan daar weinig mee.
   Ik post nogal veel de laatste paar weken op het internet en dat maakt nogal wat los in mensen. Afhankelijk van waar mensen zelf staan, wordt gereageerd. Dus als mensen moeite hebben…
   Voor degenen die roken, alcohol gebruiken, zich overeten reik ik een docu aan van Santos Bonacci:
   http://www.youtube.com/watch?v=4yRRkOtiJEo
   Er staan de nodige docu’s van hem op het net. Veel kijkplezier en inspiratie…

  22. @Mascha
   Het komt mij voor dat eerder jij aan een ‘laatste-woord’ obsessie lijdt. 😉

  23. @ Mascha

   wie draait nu alles om en projecteert het denken. Denk jij nu werkelijk te weten wat anderen denken??? Stop ook eens, en kijk ook voor het gemak eens in je eigen spiegel….tenminste als je dat durft, wat gezien het feit wat ik zoal lees ben jezelf continue in de aanval…over dualiteit en egocentrisch gesproken!!!

  24. @ Marcel W in bewezen 5D

   Wat Mascha niet snappen wil heet het fenomeen “Pulp Fiction”;
   http://www.youtube.com/watch?v=AmuXMDHRSew

   Voorgeprogrammeerd gedrag die zo voorspelbaar is, dat je daar aan niet ontspringen kunt. Tja ze is een beetje een ‘einzelganger’ op dit moment en ze heeft zich zelf er alleen mee. Als we elders rond kijken dan is ze de enigste die negatieve commentaar heeft over het SOPN gebeuren. Leuke is dat waar ik kom veel mensen eerder positief geluid hebben over SOPN en daar een goed onderbouwd inzicht over hebben. De omgekeerde wereld dus. Het is een wereld van geven en nemen. Wat je verder aanreikt is juist heel transparant, de ander zijn verhaal is eerder een ouden krant.

  25. ‘Mascha’s waarheid is DE waarheid’. Een prachtige spreuk op een Delfsblauw tegeltje, waarvan ik vermoed dat het in haar twaletje hangt..

  26. @Paul

   En ik spreek bijna alleen maar mensen die 1 of niks met politiek hebben, of 2 niks met politiek hebben en ook niks met SOPN hebben. De meeste mensen die ik spreek gaan helemaal niet stemmen.

   Natuurlijk spreek jij alleen maar mensen die positief zijn over SOPN (positief ten opzichte van… duaal beste man). Oh, maar dit aangeven, is negatief van mij natuurlijk (negatief ten opzichte van…) 😉

  1. Onder cynisme wordt een houding verstaan, die vaak in taal tot uiting komt, maar die ook onuitgesproken kan blijven. De houding is er een van wantrouwen tegen iemands goede bedoelingen, of tegen het nut van instituties, of van grote ongevoeligheid voor de gevolgen van de eigen daden. Jij maakt er gelijk een negatieve lading van als scheldkanonnade.
   Mooi heh?! 😆

 22. ach als Ron en Rand Paul (wat is er in hemels in een (achter of voor naam?) ineens voor de banken boeven zijn, dan kan alles, precies wat Monika en Mascha zeggen; iedereen voelt wel aan dat de Wereld zoals wie die tot nu toe gekend hebben op een Historisch Kantelpunt staat..

  Lisz als het eng wordt met wo3 in het verschiet dan wil ik wel even je hand vasthouden. Ik heb gisteren naarstig gezocht naar een fotooke van een half jaar oud waar ik redelijk op sta, in korte broek op m’n geliefde fietsie, eerst mijn leeftijd schatten en dan pas zal ik het zeggen, scheelt een boel jaar, veel mensen zijn ver voor de 40 al zo vreselijk uitgewoond in hun uitstraling ook, van die knarren kan je toch niet vrolijk worden als meid van 27 toch? Met me eigen kan ik voorlopig nog wel leven, dat is het goeie nieuws..

  http://www.infowars.com/rand-paul-political-trend-shredded-by-gerald-celente/

  een jaar of wat terug zei een Wtk leesteres die ik niet ken en die hier vrijwel nooit comments heeft gepost; die zei dat ze naar de foto van Ron Paul had gekeken en dat ze kijk op mensen had en dat ze zag dat we nog een hoop vreemde negatieve toestanden konden verwachten met Ron Paul, toen kon ik mij dat moeilijk voorstellen, al wist ik toen al wel dat meneer Ron Paul ook gespot is met geheime metsel handdrukken en tekens, die Wtk comment posteres van toen heeft dusz toch gelijk gekregen. Luister kijk en Huiver als Gerald Celente ons nog even uit de doeken doet met wat voor idiote take them out with a Drone mandaten Obomba LevensGevaarlijk voor ons is en erger dan de ergste man met de snor uit wo2..

  1. ik krijg het zalig warm van dit liedje van I am Immer Liefje voor altijd Imke, dusz euh Lisz als ik dan toch oneindig krachtig ben volgens de inzichten van onze super sportieve ondernemende Dominee Dick in da Wtk House, dan denk ik weer aan jou en luister nog een keer naar dit liedje ;

   http://www.wanttoknow.nl/politiek/verkiezingen/johan-oldenkamp-in-de-politiek/comment-page-4/#comment-85302

   Shawn Mullins – Shimmer
   http://www.youtube.com/watch?v=J8XgO_gdj2o

   is er nog hoop? jah er is hope, no guts no glory zeiden ze vroeger vaak

  2. @ Imke en Hyper, mooie song, geweldige tekst

   “sharing with us what he knows
   shining eyes are big and blue
   and all around him water flows
   this world to him is new
   this world to him is new
   to touch a face
   to kiss a smile
   new eyes see no race
   the essence of a child
   the essence
   he’s born to shimmer, he’s born to shine
   he’s born to radiate
   he’s born to live, he’s born to love
   but we’ll teach him not to hate
   true love it is a rock
   smoothed over by a stream
   no ticking of a clock
   truly measures what that means
   truly measures what that means
   and this thing they call our time
   heard a brilliant woman say
   she said you know it’s crazy
   how I want to try to capture mine
   I think I love this woman’s way
   I think I love this woman’s
   way she shimmers, the way she shines
   the way she radiates
   the way she lives, the way she loves
   the way she never hates
   sometimes I think of all of this that can surround me
   I know it all as being mine
   but she kisses me and wraps herself around me
   she gives me love, she gives me time
   and I feel fine
   I feel fine
   but time I cannot change
   so here’s to looking back
   you know I drink a whole bottle of my pride
   and I toast to change
   to keep these demons off my back
   just get these demons off my back
   cause I want to shimmer, I want to shine
   I want to radiate
   I want to live, I want to love
   I want to try to learn not to hate
   try not to hate
   we’re born to shimmer, we’re born to shine
   we’re born to radiate
   we’re born to live, we’re born to love
   we’re born to never hate”

   Ach, ik herken zo die mantra “and I toast to change, to keep these demons off may back, just keep these demons off my back, cause I want to shimmer, I want to shine”. Waarom blijf ik me zo verzetten tegen die “demons”? Waarom laat ik ze er gewoon niet zijn? Ik wordt er zo vreselijk, afschuwelijk moe van!

  3. @ hyper en Dick
   Hij is echt fantastisch he? Wat dat nummer met je doet (tekst en stem!), super.
   Die essentie werkt bij mij beter dan lappen tekst om je oren slaan.

  4. Daar sla je de spijker op zijn kop Guido! Een aantal comments terug bedoelde ik ook ongeveer dat te zeggen. In mijn impulsieve woorden is dat wellicht niet helemaal goed overgekomen. Dat had wel iets genuanceerder gekund.

   @Hyper, plaats je de foto hier bij je avatar?

   Dat de wereld op een kantelpunt staat is zeker waar. Vrolijk word ik er niet van. SOPN zou een mooie nieuwe frisse wind zijn in de politiek i think..
   Er worden dingen aan het licht gebracht waar veel mensen niets van weten en dat is goed!

  5. wees zuinig op dat impulsieve Lisz, dat is wat ik zo onweerstaanbaar leuk vind en weet dat het kostbaar isz, het systeem ramt dat er uit, behalve bij de meest oorspronkelijke geesten, die kun je in een bankschroef proberen te drukken maar die blijven zoals ze zijn, misschien met wat littekens hier en daar.. ik wil het tegenovergestelde van een Systeem zijn en wil het aanmoedigen, impulsiviteit, echtheid is dat en daardoor oneindige Kracht, mijn beschermengelen zouden willen dat ik mij meer liet gaan, daar doe ik ze een plezier mee, ze zijn er niet voor niets om in te grijpen als het echt gevaarlijk negatief zou worden.

   Imke haar aanwezigheid weet ze volledig te leggen in een paar woorden en zuivere rake klappen, ik lag in een deuk om die uitdrukking “hele lappen tekst”, bwaaaah, sjaaah daar worden we over het algemeen niet vrolijk van, die hele lappen tekst, zie dan maar eens impulsief te blijven, eerst een heel wetboek schrijven over de regels en dan mag je eventueel even op huwelijksreis, ik wil elke dag op huwelijksreis met minimaal 10 favorieten, maar dat mag dan weer niet, misschien zelfs niet van Mascha, terwijl die toch Osho toestanden gewend isz, al die fundie zelf bevruchters vind ik reuze intrigerend, op een dag, op een dag, dan dan, nou dat heb ik al eens voorspeld in mijn schrijfsels, een bepaald type vrouwelijk zelf bevruchters, volgens de nieuwste inzichten van Michael de draken uitlegger Tsarion de oermoeders van de huidige mensheid, ik zoek nog wel die link op met de uitleg van Michael op een YT audio opname, z’n nieuwste boek gaat daar over en sluit aan bij ingewikkelde gedoe van Dan Winter, valt mij op.

   op RTL4 nieuws zag ik net dat Douwe Egberts oorspronkelijk een familie uit Friesland is, onder Napoleon werd het verplicht om een achternaam aan te nemen, sindsdien heette de bekende koffie familie net als jouw achternaam die ik op je mooie 1 jarige Beauty Farm webstek tegen kwam.

   De Jong: Ik blijf Nederlander
   http://www.youtube.com/watch?v=oh_GJLWKZmE

   jaaah ik ben zo blij dat ik nu een foto heb van m’n eigen waar ik oorspronkelijk vrij genoeg op sta, daar mag ik niet over klagen, integendeel, een Avatar is dat kleine hokje hiernaast, dat schijnt generiek te zijn, dan kun je op alle “sociale” platf-vorms dezelfde foto gebruiken heb ik inmiddels begrepen, op tv werd nu uitgelegd dat de Hyves gekte in Nederland over is en dat we in het kielzog van Amerika nu aan het peop fb boeken zijn geslagen en dat iedereen zichzelf oneindig opdeelt in oneindig veel kliekjes die als persona optreden zonder dat ze zelf een persoon zijn, gezamenlijk vliegtickets kopen, boeken kopen, gezamenlijk doneren, bijen korf training noem ik dat, depersonalisatie, ik zou willen dat ik gemakkelijk overstag zou kunnen gaan, want ik voel ook wel aan dat als je niet mee doet nou dan zwaait er wat, dan zwaait er niemand meer naar je omdat je echte lichaampje er al lang niet meer toe doet…

   alleen een afbeelding van een afbeelding van een afbeelding gedeeld door virtuele fb entiteiten in een nep wereld waar voor mij gelukkig soms nog wat van de echte geesten doorheen straalt, de nwo overname is al voor driekwart gelukt, we weten het nauwelijks, het verschil, door onzichtbare generatie kloven, we kopen toch hetzelfde?

   steekwoorden van een aansluitend aangrenzend onderwerp van manipulatie uit Babylonische en hedendaagse tijden, virtuele talen die ontworpen worden voor de film wereld, dat kan nu, ‘game of thrones’, ‘Dothraki’, ‘Klingon’, dusz kon het 6000 jaar terug ook, dat ze onze talen verhaspeld vervlochten hebben, ook een RTL4 item. Taalontwerper Mark Okrand produceert volledig kloppende ‘niet bestaande’, ‘buitenaardse’ talen. Met de oer klanken kennis van Dan Winter en Michael Tsarion hoorde ik Assar Ura (OerrrRa) (Azuren eilanden b.v.) draken klanken geluiden en woorden, vast geen toeval…

  6. Hyper bedankt voor je reactie! Ik heb het heel druk de laatste weken, had niet veel tijd vrij om hier even rond te kijken.

   Douwe Egberts is dus familie..het voelde al zo vertrouwd! Ik wist wel dat de achternaam oorspronkelijk uit Friesland komt al komt al mijn naaste familie uit het westen. Ik ben weer terug bij mijn roots en bevalt mij prima hier.

   Tekst is op zich ook fijn, anders zouden we hier niet allemaal komen om artikelen te lezen. Soms is het fijn iets duidelijk te maken met minder woorden zoals muziek, maar dan doel je meer op gevoel.

   Hahaha dan moet je wel vaak scheiden Hyper, dat is ook niet wat. Het is juist bijzonder als je voor 1 persoon kan gaan en diegene een goed gevoel kan geven en het meest belangrijk voor jou is. Geef 1 vrouw een bijzonder gevoel en geen 10. Dat zal niemand waarderen. Tenzij je je aansluit bij een harem 😉

   Naar je foto ben ik wel erg benieuwd geworden, hoe ga je het doen? Gewoon een afbeelding van een afbeelding plaatsen op Facebook?

  1. JaNee

   Wow, krachtig je naam: JaNee

   De dualiteit omarmt en daaraan voorbij. LichtDonker; ManVrouw; DagNacht; LiefdeAngst (of is het Moed/Angst? ;-).

 23. maar hoe is het nu uiteindelijk afgelopen met het deurwaarders-zorgverzekeraars debacle ? heeft Johan inmiddels een ziektekostenverzekering afgesloten? of heeft de zorgverzekeraar het opgegeven te strijden en kunnen we stellen dat het presedent er nu is? ik vind het opvallend stil rond deze zaak……… en nu zomaar plotseling de politiek in….. alsof er niets gebeurd is!

  1. En wat moet dat dan voorstellen..een monika petitie? Dat ik het land uit moet…na een 2:1 😉

  2. volgens de chinezen zijn wij sowieso moffen , dus het was een onderLING duel .

  3. @Monika
   Duits bier is maar fluitjesbier. Gekleurd water in grote pullen 😉
   Ooit al ’s een Belgische Tripel gedronken ?

  4. Helemaal gelijk Anelle…met het bier zijn onze Belgische vrienden niet te toppen. Lekker, hoor 🙂
   Het volgende WTK meeting is een rondleiding door Belgische bierbrouwerijen…

  5. Paul , ziet er goed uit die koelkast , die mag best een poosje bij mij logeren .
   By the way , what do German beer and making love in a canoo have in common ?
   Both are f***ing close to water 😆

 24. Ik sta volledig achter het partijprogramma van SOPN; eer is 1 MAAR….en dat is dat Anton Teuben hier onderdeel van uitmaakt; dat breng me nog aan het twijfelen om OF blanco OF SOPN te stemmen.

  1. Ik vraag dit omdat ik benieuwd ben, Just me. Even ter verduidelijking van mijn vraag.

  2. @Eugenie 20:34
   Hier http://urubin.com/?p=3074 en http://urubin.com/?p=3142 en dit stuk quote uit ’n post van iemand: “Anton is alleen maar te porren voor Minister President / Hoofd van de Partij. Met Anton Teuben krijg je 100% (hier durf ik met iemand € 666 om te wedden) een situatie á la Geert Wilders: Geen democratische partij.

   Hoevaak is het wel niet mis gegaan bij Niburu? Telkens wanneer een andere groepering (niet eens zozeer enkel persoon) binnen Niburu een succes lijkt te behalen / aandacht krijgt, gaat het mis. Want Meneer Anton wordt ffies op de achtergrond geplaatst.

   Ik vind het héél jammer dat Johan Oldenkamp hier helemaal in mee gaat. Omdat veel mensen, net als het geval met Anton Teuben, gaan denken van ‘Ohw, er is altijd gedoe (wanneer het mis loopt), dus dan zal hun informatie / hun werk ook wel niet juist zijn’.

   En zo wordt het ‘alternatieve’ wereldje keer op keer voor lul (en goed ook) gezet. Het is ook geen wonder dat het nooit door het volk ‘serieus’ genomen zal worden want deze alternatieve wereld maakt het zichzelf min of meer onmogelijk.”

  3. Het ‘alternatieve’ wereldje zit vol betweters, ego’s die willen stralen als het felste licht wat er ooit gezien is. Ze kunnen beter in vuurwerk gaan ondernemen.

  4. Sopn staat voor deelname aan een reeds lang ter ziele zijnde structuur, en is derhalve zelf al achterhaald. Buiten het feit dat er verschillende personen een op ego gebaseerde deelname verlenen aan deze club is het een (imo ) farce om te stellen dat je als nieuwe politieke partij 76 zetels gaat binnenhalen. De politiek zoals nu bedreven leid slechts tot egotripperij ,vriendjespolitiek en machtsmisbruik, eraan meegaan doen is dan ook de kat op het spek binden. Hierbij denk ik aan ervaringen met de lijsttrekker over zijn ideeen over priemgetallen( hij zou een nobelprijs waardig zijn?) zijn theorie over gizeh ( het zou een klok zijn maar de bewijsvoering daarvoor rammelde aan alle kanten, op kritiek daarover en gewoon vragen werd niet gereageerd). Gezien de manier waarop voorgaande zaken onder de publiciteit werden gebracht, komt bij mij het idee op dat dit lijsttrekkerschap slechts poging nr zoveel is van een mediageil mens ( ik wil verder niet oordelen of dat goed of fout is om te zijn)Echter transparant is het zeker niet , een dubbele agenda lijkt om het hoekje te gluren.
   Neen , mijn stem krijgen ze niet. Ik heb mij losgemaakt van de huidige politiek omdat het een niet werkend systeem is, daar doe ik niet meer aan mee. Daarom stem ik ook niet meer, op geen enkele wijze wil ik aansprakelijk kunnen worden gesteld voor de instand houding van dat systeem. Ik vind ook een deelname van anton teuben en consorten reden hen aansprakelijk te houden voor de instand houding van het ook door hen verfoeide systeem.

  5. Ik heb laatste een interview van Anton gevolgd waar hij werd ondervraagd door ene Jeroen. De honden lustten er geen brood van. De manier waarop hij sprak over het vertrek van die Janneke is bij de konijnen af. Hij vertelde dat hij helemaal is ingeleid in alle facetten van mind control en ons burgertjes zou gaan helpen van onze programmeringen af te komen. Zijn buitenaardse vrienden verstrekken ook nieuwe technieken… Hij beweerde niets te weten van de Blije Bank, die niet met cash geld gaat werken (zie hun frontpage). Niet met cash werken? Oei!! Anton liegt. Alle grond en grondstoffen moeten vervallen aan de staat. En de Blije Bank zal de enige zijn die geld mag scheppen. Hoe heette dat ook weer, beste mensen? Centralisatie van de macht? En hoeveel moet de Blije Bank hebben van ons voordat het een bank mag zijn? Zes miljoen. Moet je eens kijken wat voor produktiefs je kunt doen van dat geld waar je geen bank en geen politieke egotripperij voor nodig hebt. Ik ben het volstrekt met Marcel eens.e

 25. Lieve mensen,

  Iedereen mag stoppen met roepen dat ZE het fout doen.
  ZE is WE geworden door de SOPN.

  Al je boosheid angsten en problemen, maar liever je mooie ideeën voor een een fijn nederland en een fijne planeet kun je kwijt op reactie@sopn.nl

  Het partijprogramma is geen politieke agenda, maar gewoon tot stand gekomen door “gewone” burgers als jij en ik. Het staat open voor positieve inbreng.

  Ik wens je wijsheid op 12 september. De keuze die je maakt om wel of niet, gevestigde partij, of SOPN te stemmen is dit keer heel cruciaal! Lees dit niet als een stemadvies, maar als een oproep om je gezonde verstand te gebruiken.

  groetjes OMA

  1. Als je het niet eens bent met de SOPN of kritische vragen stelt wordt je verzocht op te donderen.

  2. De laatste nieuwsbrief van SOPN is vandaag uitgekomen.

   Ik las met toenemende verbazing onderstaande passsges in deze nieuwsbrief over het begrip Waarheid:

   “”Hebben we een probleem met de waarheid?

   Hebben de meeste mensen een probleem met de waarheid? Dat wordt immers vaak gezegd. Ik denk echter dat het anders zit. Ik denk dat ‘de’ waarheid zelf het probleem is. Omdat we doorgaans menen dat er maar één absolute waarheid zou bestaan, bestrijden we elkaar om te mogen bepalen welke waarheid dan de juiste zou zijn. Nergens in het universum bestaat echter een objectieve waarheid, want deze is altijd gekoppeld aan het subjectieve bewustzijn dat deze waarheid heeft gecreëerd. Laten we daarom ophouden om elkaar te overtuigen van de juistheid van onze eigen waarheid. Laten we iedereen de ruimte gunnen om een eigen waarheid te hebben. Als lijsttrekker van de SOPN proberen velen via mij hun eigen waarheid opgenomen te krijgen in het partijprogramma van de SOPN. Ik hoop via deze nieuwsbrief duidelijk te maken waarom ik daar meestal niet of nauwelijks op inga. De SOPN wil namelijk op een respectvolle manier ruim baan geven aan alle onze waarheden. Alleen de ‘waarheden’ die ons als samenleving belemmeren om los te komen van de Oude Wereld, die zijn in het SOPN-partijprogramma vervangen door nieuwe beleidspunten. De rest lossen we later samen wel op, vanuit onze Nieuwe Wereld.”

   Ik deel de mening van Johan dat er niet zoiets als een objectiveerbare Waarheid bestaat. Maar door te roepen dat hij niet of nauwelijks ingaat op zaken die aangedragen worden door anderen om opgenomen te krijgen in het partijprogramma van SOPN staat in mijn visie haaks op een belangrijke pijler waarop het partijprogramma van SOPN (volgens hun website) zou berusten, namelijks maximale participatie (dus inbreng) van de kiezers!

   Kan iemand mij uitleggen hoe e.e.a met elkaar rijmt???? Ik ben namelijk de Weg kwijt.

   Om bij het laatste te blijven (over de Weg).

   Sinds ik meer en meer naar binnen ben gegaan en het innerlijk weten (de gnosis) meer en meer bij mij de overhand krijgt, geldt voor mij meer en meer de spreuk:

   “” IK BEN: de Weg, de Waarheid en het Leven””

   Ik vond zojuist een aardige tekst op internet, die dicht bij mijn beleving komt van deze begrippen (zie hoofdstuk 2)

   http://fran.sneeknet.nl/homepage/show/pagina.php?paginaid=181127

  3. @Eugenie (39.1) Verzocht op te donderen ben ik niet maar antwoord op mijn kritische vragen m.b.t. Teuben heb ik evenmin gehad :/

  4. Als je je gezond verstand gebruikt en vragen stelt over concrete zaken, in reactie op holle praat (“Als de euro valt staat er al iets anders klaar.” Zo? Wat dan? Geen antwoord).

   Daarnaast is het zo dat wanneer je kritische vragen voorlegt aan de SOPN achterna renners, je gesommeerd wordt op te donderen en wordt je na je vertrek door het stel door de stront getrokken. “Iedere waarheid mag er zijn”. Hahaha. Not.

   https://www.facebook.com/groups/367849893279251/permalink/394254910638749/?comment_id=394997013897872

  5. @ dick op 39.2
   Het verbaasd mij helemaal niets die uitspraak van johan, volgens mij is die helemaal in lijn met wat ik van hem ken.Johan’s waarheid dient als het grote voorbeeld voor vele te worden gezien( volgens hemzelf welteverstaan). Andere waarheden zijn aan johan niet besteed .Hij pakt links en rechts dingen op die hem worden aangedragen en presenteert ze als zijn eigen ontdekking. Dat mag van mij best alleen sla je daarvoor niet te hard op de borst. Kijk maar naar zijn manier om zijn theorie over de priemgetallen wereldkundig te maken , of de gizehklok.Het gaat allemaal ter meerdere eer en glorie van johan , ook dat moet hij zelf weten .Het gebruik van een accademische graad zoals johan die steevast voor zijn naam zet is ook een teken van oude ego bevestigende en( en volgens mij )uit de tijd zijnde systemen adoreren. Johan weet namelijk heel goed dat er nog genoeg mensen zijn die dat zien als een vertrouwenwekkende toevoeging voor iemand’s naam. Transparant is hij daarover niet( misschien heeft ie het zelf dan niet door)hij oppereert schijnbaar vanuit een dubbele agenda. De kant die we niet zien( nouja die hij niet wil dat we zien ) is johan de grote roerganger, de guru en alwetende . En om nou je stem af te geven ( immers stemmen is het weggeven van de eigenverantwoordelijkheid over je eigen leven)aan deze johan de grote roerganger gaat mij mijlen te ver.
   Valt het overigens ook niet op dat johan ook niet heel consequent is ? de ene keer is hij johan van de familie oldenkamp en de volgende keer is hij dr. johan oldenkamp, komt op mij wat schyzofreen over.

  6. Het grootste gevaar voor de gehele Politieke Den Haag beweging, is de Partij die ter discussie bekend als de RNF. Nee nee niet de ‘Rutte’s Nieuwe Facebook’ radicalisatie van geheel Nederland,, maar de partij die genomineerd staat als de non Politieke onderneming die inmiddels al velen rooie neuzen Wereldwijd kent. Iedere nieuwe en oude Partij met vol afgrijzen van deze Partij als de grootste gezien wordt die niet deels activiteiten verricht, de grootste waarheids gedrang kent om er bij te willen zijn. De lijst trekker is degene met de grootste smile op ‘den toet’, onderbouwd met een rooie sierende neus. Net als SOPn S(t)OPn we onze neus in een feestneus om zo met grote getalen van pontificale ontzetting, angst en kennis van zaken tot een hernieuwde vorm van samenleving te komen. De RNF komt pas op de proppen wanneer alles te laat is! We zullen bij deze de lijst-trekker weg laten want dat zet toch mindere zolen aan de dijk. Op wie gaan we NU stemmen dan?! Op Blanco want zelfs de RNF valt al af vanwege voor opgebouwde agressie van wakkere en non wakkere mensen. We hebben geen zin om de ‘CLOWN’ uit te gaan hangen voor iedereen die geen Gizahele klok aan de muur heeft hangen!!!

   U bent dus gewaarschuwd…

 26. Nog even en een deel van Nederland krijgt nog minder uitgekeerd dan nu, moeten nog meer zelf betalen dan nu, moeten nog meer naar de voedselbank dan nu. VVD, CDA, D66 en nog een paar hollen onze gehele samenleving uit. Geen stem wil zeggen dat hun stem dubbel telt. Veel geluk voor de blanco stemmers. Mensen hebben er ooit hard voor gevochten om te mogen stemmen maar nu laten ze het er maar bij hangen. De verkoop van de welvaartmaatschappij gaat lekker door en door en nog even en jullie moeten de straat op want anders word je wel op straat gezet. Succes.

  1. Noem je dat democratie, Martijn? Eens in de zoveel jaar een kruisje zetten achter een naam van een onbekende die jou als burger vervolgens gaat uitzuigen? Wake up.

  2. Zie er nog geen verandering in komen. Of vond je occupy krachtig?
   Er komt geen verandering, moet eerst de pleuris uitbreken.

  3. Trouwens, ik zie de SP niet voor uitzuigers.

   De SP (Socialistische Partij) heeft ruim 46.000 leden en is vertegenwoordigd in alle lagen van de politiek. In juni 2010 kozen 924.977 mensen voor de SP, en kreeg de partij 15 zetels in de Tweede Kamer. Binnen en buiten het parlement werkt de SP aan een maatschappij waarin menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit centraal staan.

   Leden van de SP zijn o.a. arbeiders en studenten, verpleegkundigen en onderwijzers, accountants en loodgieters, scholieren en gepensioneerden. Elk lid maakt deel uit van een lokale afdeling en kan daar deelnemen aan activiteiten, scholingen, discussies en besluitvorming. Elke afdeling kiest haar eigen bestuur en daarmee ook haar vertegenwoordiger in de Partijraad, het hoogste orgaan van de SP. Tevens kiezen de leden hun eigen afvaardiging naar regioconferenties en congressen.

   De SP heeft sinds 1994 een stevige voet aan de grond in de Nederlandse en Europese politiek. In de Tweede Kamer heeft de partij vijftien volksvertegenwoordigers. Verder hebben we elf zetels in de Eerste Kamer, 276 vertegenwoordigers in gemeenteraden, 87 in de Provinciale Staten en twee zetels in het Europees Parlement.

   SP-volksvertegenwoordigers storten de vergoeding die zij ontvangen (minus hun onkosten) in de partijkas. Dat draagt er in hoge mate aan bij, dat de SP veel campagnes, scholingen en acties kan financieren. Zo maken we tevens duidelijk dat politici geen zakkenvullers hoeven te zijn.

   M.a.w. als je wat te zeggen wil hebben en het liefst actief wil meedoen om de boel te veranderen, wordt dan lid van de SP.

 27. Allemaal goed en wel van de SP, Martijn….maar mijn partner brengt inmiddels meer dan de helft van haar salaris naar Uitvreter en Co…..dankzij het schoftentuig van die vieze congsie van staat/banken/multinationals heb ik een ton van de waarde van mijn woning kunnen afschrijven, wat mijn pensioentje was…..of de mogelijkheid om mijzelf in te kopen in een ecologische woon/werk gemeenschap…..loopt gvd mijn hypotheek gewoon door, want dáár wordt niets op afgeschreven….ben ik gvd dus alsnog terug gereduceerd tot een slaaf van diezelfde schoftentroep en kan ik geen kant meer op, en dan zullen wij ons salaris ook nog een keer gaan delen met mensen die als schapen opereren binnen hetzelfde systeem wat deze rotzooi heeft veroorzaakt? Sodemieter op man. Er is maar één oplossing en dat is helemaal niet meer stemmen, maar zolang die rotte volksmisleiders de media beheren zal het nog wel duren tot aan de totale ineenstorting van deze troep vóór er iemand echt wakker wordt. Dan zal ik dat soort van gelijk hebben waar ik helemaal niet blij mee ben, omdat een in wezen prachtig systeem naar de verdommenis geholpen is door die blaaskakende dikkoppen met derlui weke handjes van de VVD. Walg….!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.