Advertentie

Kom ook: fascinerend Paul LaViolette-weekend..!


 x

x

centrum-zonnewijzer wanttoknow logos

x

organiseren op
zaterdag 8 en zondag 9 Augustus 2015
x

Fascinerend Paul LaViolette-weekend..!

x

Paul la Violette
x

The alternate reality of Paul LaViolette:
X

peering beyond the Matrix looking-glass..

x

Beide dagen van 10:30 – 17:00 uur
(Dagen zijn los van elkaar te volgen/boeken!)
X

Cover van het boek van La Violette: 'Secrets of Antigravity Propulsion: Tesla, UFOs and Classified Aerospace Technology’
Cover van één van de boeken van Paul La Violette: ‘Secrets of Antigravity Propulsion: Tesla, UFOs and Classified Aerospace Technology’

Dr. Paul A. LaViolette is astrofysicus en directeur van het interdisciplinaire onderzoeksinstituut Starburst Foundation. Hij haalde diverse universitaire diploma’s op het gebied van systeemwetenschap en natuurkunde en verrichte baanbrekend onderzoek op het gebied van algemene systeemtheorie, chaostheorie, theoretische fysica, astronomie, geologie, klimatologie en kosmologie. Het klinkt als een zwaargewicht en ja, dat is hij gewoon ook, maar vooral de nadruk op ‘gewoon’.. Een man zonder blabla en interessant-doenerij.

LaViolette leeft en werkt in New York en is wereldwijd expert op het gebied van nieuwe fysica, kosmologie, astrofysica, vrije energie en antizwaartekracht en hij bestudeert en onderzoekt al deze wetenschappelijk disciplines al sinds 1968.

Hij schreef o.a. deze boeken:

 • Secrets of Antigravity Propulsion: Tesla, UFOs and Classified Aerospace Technology,
 • Genesis of the Cosmos,
 • Earth under Fire,
 • Decoding the Message of the Pulsars, en
 • Subquantum Kinetics.

Paul LaViolette is vooral bekend geworden vanwege zijn onderzoek naar het ontstaan van materie en zijn opvattingen over de kosmos en de Aether en zijn hieruit voortvloeiende ‘Subquantum Kinetics’ theorie. Kortom: een fascinerend mens met een ‘goed verhaal’..!

En hij komt op speciale uitnodiging naar Nederland voor een prachtig intrigerend lezingenweekend. Auteur en wetenschapper Paul A. LaViolette, Ph.D (USA) komt naar Centrum Zonnewijzer op 8 en 9 augustus!  We bieden je een stevige korting bij inschrijving voor het hele weekend. Een uniek weekend, waarin veel uitzonderlijk nieuws aan bod komt. Zoals ontwikkelingen op het gebied van:

 • vrije energie
 • antizwaartekracht
 • de piramide van Bosnie
 • de piramide van Gizeh
 • het mysterie van de Sphinks
 • nieuwe fysica en wetenschap
 • de creatie van het universum
 • geheime projecten onthuld
 • de dierenriem en Atlantis
 • de invloed van kosmische straling en ‘supergalactic waves’ op de historie en toekomst van de mensheid
 • NASA’s recente ontdekkingen (bewijs voor een ‘breakaway civilization’ en US ‘Secret Space Program’)
 • galactische communicatievormen en ‘last but not least’:
 • LaViolette’s ‘SubQuantum Kinetics’ theorie en de implicaties ervan op wetenschap en ’t leven op Aarde.

x

Dr. Paul La Violette, eind maart in Nederland!
Dr. Paul LaViolette, begin augustus in Nederland!

x

Klaar voor deze rollercoaster aan prikkelende en baanbrekende info…?!

x

– Het programma –

x

Zaterdag 8 augustus * 10:30 – 17:00 uur

x

Advanced science in ice age times, superwave cataclysms,

and a new physics for the 21st century‘ 

x
Deel I

de 13 manen rondom de Hunab Ku (klik voor meer info)
De 13 manen rondom de Hunab Ku

Paul LaViolette presenteert bewijsmateriaal dat er in het verleden op Aarde een wetenschappelijk superieure kennis bestond. Kennis die alleen maar met krachtige telescopen en vooruitstrevend ruimte-onderzoek kan zijn verkregen, was toen bekend. Bijvoorbeeld het bestaan en de locatie van een sleutel-sterrenstelsel en kennis van de micro-radiogolven op de ‘achtergrond’ van ons Universum. Maar ook de locatie van de warme en koude plekken in het Universum en de locatie van het centrum van ons Melkwegstelsel, of zoals de Maya’s het noemden, de ‘Hunab Kuh’. En dat dit centrum een uitbarsting liet zien, tegen het einde van de IJstijd..!

De mysterieuze Bosnische piramide..!
Deze 34,000 jaar oude piramide, ontdekt door dr. Sam Osmanagiç, in Visoko, Bosnië. Uitzonderlijke technologieën die bij de constructie ervan gebruikt zijn, zoals de nu nog onbekende kwaliteitscement, die gebruikt is. En waarom komt er een elektro-magnetische en ultrasonische bundel uit de punt van de piramide..?

Wat is het doel van de constructie van deze piramide; luister ook naar het verhaal van Paul LaViolette over deze mega-piramide in Bosnië. En wat doet het Ravne-tunnelcomplex onder dit hele complex. (zie illustratie). Waarom is deze piramide gebouwd in bekkens van overvloedig regenwater..?

BosniaValley
Wat zijn de overeenkomsten met de Grote piramide van Gizeh? Een korte historie over hetgeen de mensheid voor de kiezen kreeg tijdens de laatste ijstijd.. Er worden bewijzen getoond van interstellaire stofpartikels, die op Aarde vielen van 49,000 BP en we zien opnames van elektro-microscopen van deze stofdeeltjes die in die tijd vielen en de Aarde vergiftigden..!

Paul LaViolette legt uit waarom de Neanderthaler uitstierf, zo’n 41.000 jaar geleden. En maak je op voor een verrassing.. Dan spreken we over het uitsterven van leven in het Pleistoceen, zo’n 13,000 jaar geleden en de impact ervan op de mensheid, het verdwijnen van de ‘Clovis-mens’ en het opduiken van de ‘Folsum-mens’.. Je stoelriemen dan los, even een heerlijke pauze, om daarna in volle vaart weer te vertrekken.. Naar:

Deel II

Waarom we de meest ‘geliefde’ concepten in de fysica en astronomie buiten de deur gezet dienen te worden. in het bijzonder de speciale en generale theorie over relativiteit, zwarte gaten, wormholes, de big-bang-theorie over het ontstaan van het universum, de eerste wet van de aero-dynamica, donkere energie en beginselen uit de kwantum-mechanica, het dualisme van de lichtgolf- en lichtpunt-theorie.

Voor Jung was de 'I Tjing' een prachtig middel om dieper het raadsel van zijn leven te duiden.
Voor Jung was de ‘I Tjing’ een prachtig middel om dieper het raadsel van zijn leven te duiden. He tis dan ook niet zo vreemd dat ook dr. Paul La Violette door deze I Tjing wordt geïnspireerd..!

Paul LaViolette vertelt waarom mensen die werkzaam zijn in de hoogst-geheim geclassificeerde projecten werken, weten dat deze fysica en astronomie verkeerd is..! Maar waarom deze mensen tóch willen dat deze verkeerde basisuitgangspunten onderwezen blijven..! Over de donkere en verborgen oorlog tegen de uitvinder van vrije-energie-apparaten en vooruitstrevende aandrijvingstechnologieën.
Een discussie over de nieuwe fysica van sub-kwantum kinetica, hoe het überhaupt geformuleerd kan worden en haar verbijsterende verificaties.. Het verklaart allemaa hoe het Universum tot zijn wasdom kwam. Het gaat over de continuë kosmologische creatie van sub-kwantum kinetica. Paul LaViolette laat in dit deel een opzienbarende 35 minuten-durende film zien over de kinetica..

Hij zal bewijs tonen dat er in historische tijden geavanceerde kennis bestond over fysica en creatie vanuit de kosmos, en dat deze kennis van fysica zelfs de effectiviteitsstandaarden van de 21ste eeuw ver voorbij was.. Paul LaViolette zal uitleggen waarom geavanceerde metafysische en wetenschappelijke concepten liggen opgeslagen in de tekens van de dierenriem, de Tarot arcana’s en hoe de ster Lore in de dierenriem een verborgen cryptografische boodschap bevat..!
En last but not least laat Paul LaViolette zijn licht schijnen over de oude Egyptische en Griekse mythen en de Chinese I Ching, en zal hij ook de daarin verborgen boodschappen decoderen..! En dan is het nog maar een kleine stap naar het verhaal van Plato over de creatie van Atlantis zoals het verteld werd in Critias…

x

Zondag 9 augustus * 10:30 – 17:00 uur

(afzonderlijk te boeken)

‘Advanced space propulsion technologies, the secret space program,

the receipt of intelligent signals from alien civilizations,

and the mysteries of how the mind creates thought’
Z

Wat is NASA aan het doen..?
dawn-bannerWe gaan kijken naar de laatste bevindingen van NASA rondom ontdekkingen gedaan met hun ruimtevaartuigen. Ook naar Pluto dus.. Daarbij het mysterie analyserend rondom de geheimzinnige bron van interne hitte van deze planeet, zoals Paul LaViolette al 20 jaar gelden voorspelde dat deze bron er diende te  zijn. Dan de heldere plekken op de maan Ceres, zoals geobserveerd door NASA’s ‘Dawn’-ruimtevaartuig. Bewijs van een oude beschaving of een verkenningspost van buitenaardsen?

Daarbij gaan we kijken naar de Xenon-ionen stuwmotor, die het ‘Dawn’-ruimtevaartuig aandrijft. We vergelijken het met de stuwmotor die lichtjaren verder is in haar mogelijkheden: de ‘Nassikas Supergeleider-stuwmotor’, waarbij de verhouding stuwkracht-gewichtsverhouding 1000x groter is, die geen brandstof nodig heeft, oneindig efficienter dus is, oneindig gedetailleerd te sturen is en in staat is om ons tot de dichts bijzijnde ster te brengen.

Dan het ‘U.S. secret space program’…
Het zogenaamde ‘reverse engineering’ en een aantal van de daaruit voortvloeiende aandrijvingstechnieken. De historie van de ontwikkeling van de B2-bommenwerper, van het onderzoek van T. Townsend Brown tot de revolutionaire ontwikkeling van de techniek van electro-zwaartekracht. De sluier van geheimhouding die opzij werd getrokken na 1957, als geheime informatie uitlekt.. Uitleg over hoe deze B2-bommenwerper nu eigenlijk functioneert.

Het begin van een decennia-oud artikel van T. Townsend Brown, dat weer ter sprake komt in de presentatie van dr. Paul La Violette
Het begin van een decennia-oud artikel van T. Townsend Brown, dat weer ter sprake komt in de presentatie van dr. Paul La Violette

Hoe we naar Mas kunnen reizen in slechts 5 dagen met T. T. Brown’s elektro-zwaartekracht stuwmotoren.En onthullingen over het ‘Project Skyvault’ en de technologie van U.S.’s microgolf-bundel-aandrijving. Het aannemelijke bestaan van afgelegen beschavingen en bases op de achterzijde van de Maan.. Onze maan dus..!

Communicatie met ET..!
Paul LaViolette neemt je verder mee de ruimte in..! Extra-terrestriële of buitenaardse communicatie is realiteit. Astronomen ontvangen signalen van intelligente oorsprong. Het mysterie van de Pulsars: waarom deze pulsars bakens zijn van buitenaardsen.. Het bestaan van een kosmisch-galactische federatie van buitenaardse beschavingen. Het galactische GPS-netwerk en het nut ervan voor het communiceren van boodschappen.. Mogelijk gebruik voor transport via super-lichtsnelheden.. En dan.. Wat is de ‘Podkletnov-zwaartekracht-impulsbundel’..? Wat zegt hun boodschap ons eigenlijk..? En de uitspattingen van radio-signalen: waarom ze kennismakingssignalen kunnen zijn van buitenaardse beschavingen..!

Wil je nog meer weten over Paul LaViolette, kijk dan nog even naar deze YouTube:

x

Waar is het?

CENTRUM ZONNEWIJZER

Business Center ‘Proefstation’,
Linnaeuslaan 2B – 1431 JV te Aalsmeer

x

Zo geef je je op..!x

Vul onderstaande opgave-formulier op en je bent aangemeld.
Meldt duidelijk of je zaterdag, zondag of op beide dagen aanwezig zult zijn..!

We verwachten op beide dagen rond de 100 deelnemers, en veel animo voor dit weekend,
dus geef je snel op als je erbij wilt zijn.
X

De prijs voor de afzonderlijke dagen is € 35,- per dag,
maar boek je het hele weekend,

beide lezingendagen dus,
dan betaal je slechts € 50,-..!!

x

Maak het bedrag van je keuze over op rekening van:

Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede

IBAN NL35INGB0004313174  &  BIC INGBNL2A 

Vermeldt bij je overboeking ook nog duidelijk:

‘zaterdag’, ‘zondag’ of ‘weekend’

x
Heb je nog vragen?
Stuur ons even een mailtje via contact@wanttoknow.nl

 x