Advertentie

Bewezen: aluminiumvergiftiging door chemtrails..


chemtrails-hopi

x

x

Bewezen: aluminiumvergiftiging door chemtrails..

2015 WantToKnow.nl/.be

x

Nog één van de vele foto's die duidelijk laten zien, dat er speciale spray-openingen onder sommige vliegtuigen zijjn aangebracht.
Één van de vele, vele foto’s die duidelijk laten zien, dat er speciale spray-openingen onder sommige vliegtuigen zijn aangebracht om de giftige spray, die officieel zou dienen voor ‘weer-modificatie’ in de lucht te lozen..

De academische wereld raakt steeds meer geïnteresseerd in geo-engineering, dat je kunt definiëren als het opzettelijk op grote schaal ingrijpen in de natuurlijke systemen op aarde om het klimaat te veranderen. In 2013 werd bekend dat de CIA US$ 630.000 heeft vrijgemaakt voor geo-engineering. Het is waarschijnlijk een afleidingsmanoeuvre om de werkelijke grootte van het bedrag geheim te houden.. !

Er wordt onder meer onderzoek gedaan naar de verspreiding van aerosolen in de stratosfeer om het effect van klimaatverandering tegen te gaan. De Britse overheid financiert bijvoorbeeld een project ‘SPICE’, dat als doel heeft het zonlicht terug te kaatsen.

Maar het krankzinnige van al deze onderzoeken is, dat ze geheim worden gehouden, nauwelijks aandacht krijgen van de de main-stream-media en/of dat er op geen enkele democratische wijze beslissingen over worden genomen..! Daarnaast is de vraag, of deze hele ‘klimaatsturingsmethode’, niet de grootste afleiding is, om een volstrekt andere agenda, die wordt uitgerold, te camoufleren..! Let op het werk van een wetenschapper, die ons wel wat te vertellen heeft op dit terrein.

In de periode tussen juli 2011 en november 2012 werden 73 monsters van regenwater uit Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk geanalyseerd.
In 77% van de monsters werd aluminium aangetroffen.
En deze monsters bleken ook nog eens zeer hoge concentraties barium en strontium te bevatten.

Het is namelijk scheikundige dr. Marvin Herndon, vooral bekend door zijn hypothese over de samenstelling van het binnenste van de aarde, wiens baanbrekend onderzoek ‘Aluminum poisoning of humanity and Earth’s biota by clandestine geoengineering activity: implications for India’, over concentraties aluminium in de lucht en het grondwater in India en Himalaya-gebied, werd gepubliceerd in het tijdschrift ‘Current Science’. (hier het hele rapport in pdf voor download) Zijn hele studie gaat over de aluminiumvergiftiging van de mensheid en de aardse leefsfeer, door de illegale klimaatengineering. Want nogmaals: er is nog NERGENS in de wereld een parlement dat goedkeuring heeft gegeven over deze chemtrail-procedures..!

De bevindingen van Marvin Herndon..
In het rapport levert Herndon ook bewijs dat een van de verspreidde giftige substanties, koolvliegas is. De illegale verspreiding van dit koolvliegas en aluminium is volgens Marvin Herndon een van de grote onderliggende oorzaken van de wijdverspreide toename van neurologische aandoeningen en de wijdverspreide aantasting van de aardse levenssfeer.  Feitelijk hebben we nu keihard bewijs van illegale klimaatengineering die in de afgelopen 15 jaar heeft plaatsgevonden. En let op: het is vooral de laatste twee jaar dat er sprake is van een scherpe escalatie, aldus Herndon.

Dr. J. Marvin Herndon
Dr. J. Marvin Herndon

Door klimaatengineering via tankvliegtuigen ontstaat een niet-natuurlijke, giftige substantie in de atmosfeer waar in combinatie met regenwater aluminium uit vrijkomt. Zo simpel is het en zo evenzo giftig is het.. In zijn onderzoek verwijst dr. Herndon naar publicaties waaruit blijkt dat er zware metalen zoals aluminium, barium en strontium zijn aangetroffen in regenwater en koolvliegas. En niet alleen in het onderzoeksgebied, maar Marvin Herndon deed ook metingen in Europa..!

In de periode tussen juli 2011 en november 2012 werden 73 regenwatermonsters uit Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk geanalyseerd. In 77% van de monsters werd aluminium aangetroffen en daarnaast werden in de monsters zeer hoge concentraties barium en strontium aangetroffen!

Herndon legt haarfijn uit dat de aangetroffen concentraties niet het gevolg zijn van natuurlijke fenomenen, zoals bijvoorbeeld vulkaanuitbarstingen, waarbij ook vliegas vrijkomt. Enkele maanden geleden publiceerde dr. Rose Cairns van de Universiteit van Leeds een onderzoek in het Geophysical Journal getiteld ‘Climates of suspicion: ‘chemtrail’ conspiracy narratives and the international politics of geoengineering’.  Ook zij beschrijft hoe klimaatengineering, de officiële benaming van wat iedere burger simpelweg ‘chemtrails’ noemt, wereldwijd een verwoestende uitwerking heeft op het milieu en de volksgezondheid.

En hoewel er de laatste jaren steeds minder steun voor onderzoek naar weermanipulatie is, wordt er juist steeds vaker gelijk begonnen met operationele projecten..! Of in gewoon Nederlands: ze hebben volledig lak aan de bezorgdheid van burgers. Hoewel overheden, weerdeskundigen volledig in een soort collectieve cognitieve dissonantie gevangen lijken, is het voor de burgers, voor iedereen, TOCH DE ENIGE WEG, hén juist wakker te maken, met dit soort wetenschappelijk onderzoeken EN HUN VERWOESTENDE CONCLUSIES..!

* * *

 

69 gedachten over “Bewezen: aluminiumvergiftiging door chemtrails..

 1. “In de periode tussen juli 2011 en november 2012 werden 73 regenwatermonsters uit Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk geanalyseerd. In 775 van de monsters… etc”
  Staat hier een schrijffoutje in? Want 775 van de 73 klinkt beetje gek…

 2. het meest giftige immobiele Alu hoedjes element van het periodiek systeem denkbaar opzettelijk extreem mobiel maken door het massaal te laten vervliegen met een leger aan clandestien gefinancierde schaduw bail out tanker vliegtuiggies, als je zo graag zo grootschalig geraffineerd je eigenste biotoop wil vernietigen onder het mom van klimatennaaierij ben je bewezen niet van hier lijkt mij zo, bovendien is het recht hiermee automatisch verspeeld om hier nog langer op deze voormalig blauwe planeet aarde te mogen verblijven…

  “…Life on Earth came into being and evolved under circum stances of extreme immobility of aluminum (Al), an element that comprises by weight about 8% of the crust. Consequently, the biota of our planet, including humans, failed to develop natural defence mechanisms for exposure to chemically mobile aluminum. Globally, for the past decade or more, with dramatically increasing inten-sity, our planet is being deliberately and clandestinely exposed to a non-natural substance which releases toxic mobile aluminum into the environment. Here I provide evidence on the dispersal and nature of the non-natural substance, describe its potential causality in a host of increasing human and biota debilitations…. ”

  http://www.currentscience.ac.in/Volumes/108/12/2173.pdf

  Hoe de in het nauw gedreven opperste onverdraagzame papieren leugenachtigheid zelve, zichzelf steeds dieper verlagende Verlag ‘kwalitäts’ Presse, het op de frontpagina over z’n eigen hörigkeit gaat hebben, in de hoop dat het hiermee verdwenen is, de ongeloofwaardigheid ten top Gipfel, waar ze einander regelmatig treffen tussen de bulderbergen van de supervernetzte bernie bert & ernie aus der reihe von tatort Bern, er is een TV-Kabarettist comedy factory Gesellschaft genaamd ‘Die Anstalt’ die het gewaagd heeft om op een humorvolle wijze stelselmatig zeer kritisch kanttekeningen te plaatsen bij de onafhankelijkheid van het ‘kwaliteits’ flut kranten jhournaille, vervolgens werd het Zdf zelfs juridisch militant gesommeerd om de komisch informatieve tv afleveringen maar even uit hun online mediatheek te verwijderen…

  Quote: “Erst begann Die Zeit einen juristischen Feldzug gegen die TV-Satiriker und den entlarvenden Fernsehbeitrag über die Netzwerk-Verstrickungen der Zeitung. Eine einstweilige Unterlassungserklärung des Landgerichts Hamburg verpflichtete das ZDF, den Beitrag aus seiner Mediathek zu löschen. Unter Journalisten ist so etwas unerhört, schreien sie doch immer laut und zuerst, wenn die Meinungsfreiheit bedroht ist. Hier zensierte ein Print-Medium ein TV-Medium, um die Wahrheit einzudämmen. Erreicht hat die Wochenzeitung aber das Gegenteil. Gerade weil sie verboten war, fand die Botschaft der TV-Satiriker über das Internet ihren Weg zu den Menschen und Die Zeit verlor den guten Ruf.”

  met dank aan de tip van Jenne;
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/peter-harth/die-zeit-und-ihre-luege-von-der-selbstkritik.html

  Das Netzwerk der korrupten deutschen Journalisten – Die Anstalt April 2014
  http://www.youtube.com/watch?v=5_c2-Yg5spU

  kom op Jenne je weet toch dat die miljarden niet naar de Griekse bevolking zelf zijn gegaan, de Grieken werken trouwens gemiddeld veel meer uren per week dan de gemiddelde Nederlander, als ze nog werk hebben, dat heeft Tros Radar al uitgebreid uitgezocht, valse showbiz roddel propaganda verpakt als serieus economisch nieuws, er vindt daar op dit moment een humanitaire ramp plaats die z’n weerga niet kent, er is al voorgesteld om nu de spaarrekeningen van de Grieks burger te gaan plunderen, erg voorspelbaar, wat is het volgende land dat leeg geroofd moet gaan worden door de moderne monetaire roofriddders?

  1. Hyper Alert,

   Toch is het iets genuanseerder als je zou menen, natuurlijk zijn de banken en ja ook de Griekse 1% die er met het grootste gedeelte aan de haal zijn gegaan, er zijn veel arme lieden in Griekenland, dat is zeker, als overal,
   de ambtenaren in Griekenland, trouwens heel Europa zijn veel beter af als de niet ambtenaren, dit leger van ambtenaren zijn het vaste stem vee van al die pseudo socialistische of hoe ze zich noemen willen.
   Waarom volgen ze niet het pad van Ijsland, om dat er te veel handlangers uit de staats ruif eten, daarom.
   De menselijke facetten spelen altijd hun rol, maar de groep die het echt slecht hebben, beginnen ongeduldig te worden, en dan gaat het leger ingrijpen, want dat heeft deze vlegel besproken met Obama.
   Van voor tot einde in scéne gezet door USA-CIA, die weggelopen minister van financiën heeft ook boter op zijn Soros hoofd, het zijn de inwoners van de EU die keihard worden genaaid, met mede weten van, vul maar in !
   Lees ; New Eastern Outlook ; NEO, What stinks about Varoufakis etc. groet Jenne

 3. Het Griekse eiland Kreta is de thuis haven van de USA-CIA 6e vloot !
  Wat maken die paar Milliarden uit op een schuld van de USA-CIA van 36 Trillioen $, een druppel op een hete plaat, en dat is ze ook te verstaan gegeven, accepteren, of het leger grijpt in, het gaat om de komende WWIII, tegen Rusland gericht!

  Verder in Spanje mag je niet meer protesteren, krijg je een boete, in Duitsland mogen de Hels Angels hun naam niet meer op hun jasje dragen, wel haken kruis armband, want dat was die goeie ouwe tijd. Het begint er aan te komen !

 4. Wel een goede manier om onder je chemisch afval uit te komen natuurlijk voor Koch industries. Net zoals fluoride, een afval product van de aluminiumindustrie door tandpasta wordt heen gemixt en chemisch afval geimpregneerd wordt in “tuinhout” god weet wat door dierenvoer heen wordt gemixt, Wordt de giftige vliegas gewoon uit de lucht gestrooid als een insecticide over de “useless eaters’

  please wake me up This is a nightmare

  1. Het is eigenlijk wel heel knap ge-engageerd door de al lang op onze planeet aanwezige Aliens, ze laten de mensheid uitmoorden, op heel veel verschillende voor de mensheid aanvaardbare manieren, en dit door andere mensen.
   Het is paradoxale dat ze het spel van zien en gezien worden mee spelen, en onderwijl de WWIII voorbereiden, met het gevolg van een groot gedeelte van de mensheid uitgemoord gaat worden, door de atoom bommen.
   en dan is de mooie blauwe, unieke planeet in hun handen, en dan als résumé de mensen waren hem ook niet waardig, misbruikt en vervuilt door hun domme gedrag, helaas de unieke mogelijkheid van een paradijs op aarde te vernietigen.
   Een site een beetje cru, en een ruwe bolster blanke pit, WhatDoesItMean.com,

  2. Jenne, je hebt het over onze mooie blauwe planeet.
   Maar hoe weten we dat die zo mooi blauw is: NASA?
   Of al het water waarvan we weten dat het blauw is…
   Hoe dan ook, ooit gehoord van de Flat Earth Theorie?
   Is nu weer helemaal in zwang 😉

 5. in Twente gaat vliegas binnenkort onder de grond ….met een soort van slurrie die in 2 jaar zal uitharden (hopen ze). Akzo gaat t in de instabiele zoutcavernes (23 nu) ter grootte van een voetbalstadion) storten. waar t er nooit meer uit kan. onomkeerbare actie. 20 miljoen per caverne kon het opleveren vermam ik bij een info avond vorige maand. de afvalcentrale Twence heeft ivm afval scheiden te weinig te doen. kijk, als ze nou meer afval van anderen gaan verwerken en er blijft meer vliegas over: geen punt. stort t gewoon lekker in 1 van de vele zoutcavernes die nog net niet op instorten staan. Of laat andere landen hier lekker vliegas dumpen! Ook ergggg handig voor de Gemeente trouwens. de grond erboven is weinig waard maar als de caverne stabiel is en de slurrie ( met vliegas, OK) is uitgehard dan is de grond erboven ineens veeeeel meer waard! Wat handig toch weer. en over 10 000 jaar lag er toch een ijslaag overheen. Op de vraag of er niet gewoon zand of kalk oid ( of zout hahaha) inkon zei Akzo: maar dan moet je ergens anders een gat graven en het naar de caverne brengen en dat was niet handig….

 6. Kom op mensen, massaal bang worden of iets doen! Maar wat? Protesteren? Bij wie? Bevrijd jezelf van angst. Is een lange en ongemakkelijke weg, maar er is geen andere.

 7. Ik reageer omdat ik het slap zou vinden niet te reageren. Ik zie en ruik en proef de vervuiling in de lucht, en nog meer in de geestelijke lucht, en weet dat er iets niet klopt. De mensheid is bezig aangetast te worden door een kwaad dat zijn weerga niet kent. Maar ik weet ook wie het daar beslist niet bij zal laten zitten daar waar wij als mensen onmachtig zijn om dat kwaad aan te pakken, laat staan uit te roeien. God Zelf, Schepper van Hemel én aarde gaat dat kwaad aanpakken, maar daar gaat heel wat aan vooraf. De strijd welke tussen het kwaad en het goed wordt gestreden kent al een winnaar, maar de verliezer slaat nog even ongelooflijk om zich heen.En daarvan heeft de hele mensheid nu last. Er worden nota bene mensen gebruikt om deze last uit te spreiden over volken en bewoners van deze ooit zo prachtig gemaakte aardbol. Er is voor velen alle reden om benauwd te worden van de luchtvervuiling en van wat aanstaande is. Maar daarnaast is er de Eeuwigheid waar we rekening mee moeten houden. Aan welke kant landen u en ik ? De uitslag hebben wij echt zelf in de hand. Kies voor God en voor Jezus en wordt behouden, dwars door welke aan slag van natuurlijke of geestelijke vervuiling heen. Wie weten wil hoe dat kan kijkt op ikzoekgod.nl of gaat googelen en er is genoeg te vinden dat helpt om veilig over te komen voor een Hoopvolle toekomst. Zie ook Jeremia 29 vers 11 uit de bijbel. God,s woorden van waarschuwing troost en hoop. Van harte aanbevolen.

  1. Het woord “God” en alles erom heel is al teveel vervuild door manipulatie, indoctrinatie,religieuse conditionering door corrupte politici en priesters. Om hiervan hulp te verwachten en zelf niets te doen is een deel van de programmering en zal de schaduwmachten alleen maar sterker maken.

   Ik zit eerder te denken aan een lichtkogel met reik-wijdte van 5 km hoogte en daarmee de brandbare nanodeeltjes aluminium in brand te zetten. Na zo’n vuurwerk kan niemand meer ontkennen dat het Chemtrails waren, want normale condenstrepen branden niet.

  2. roland jaap: helemaal eens met jouw reaktie.
   ik zeg er: ‘amen’ op!

 8. Hoe lang duurd het voor dat een planeet weer bewoonbaar is voor schepselen,
  na een alles vernietigende atoom oorlog, of is dit al eens voor gekomen, in al die millioenen jaren dat deze planeest bewoond was/is ?!, vandaar misschien de fonds van een menselijk voet skelet, in kolen lagen 1 millioen 200 000 jaren oud, bewijs !

 9. Allemaal indirect bewijs! Helaas!

  Nu is het zomer en we zitten allemaal buiten. Waarom kijken we niet eens wat meer omhoog. Probeer dit eens te fotograferen of te filmen. Check dit vervolgens dan op http://www.flightradar24.com/
  Noteer de CallSigns en tijd. Achterhaal hier dan ook waar deze sproeivliegtuigen zijn opgestegen!

  Meld dit dan op http://www.chemtrailsprojectuk.com/ en-of http://www.geoengineeringwatch.org/

  Meld dit ook bij Tweede Kamer leden, niet dat je daar wat aan hebt, maar misschien ontwaken ze ooit eens op dat zachte pluche.

  1. Bij mijn weten wordt er wel degelijk gereageerd door mensen en die worden dan voor het gerecht gebracht opdat ze zouden zwijgen.

  1. Neen, de video’s zijn niet weg gehaald: kopieer en plak, dan zie je ze wel…

  1. Kan dit rode water plaats gebonden vallen? Ik kende het rode regen verhaal en zette, vorig jaar, ook een tijd lang een kom buiten en verkreeg geen rood water. Antwerpen… oef…

 10. tenminste iets dat dit steeds meer aandacht krijgt. Ik zie op sommige
  dagen wel 15 chemtrails in de lucht bij mijn woning. Het gevaar
  ervan willen de meeste mensen (jong en oud) niet weten. Ze kijken je
  aan alsof je last van de molentjes hebt!

  1. Gelde niet voor de Afrikaanse volkeren, één en al alluminium kook gerij !
   Moet ik denken aan het cocacola flesje wat uit de hemel kwam vallen in die prachtige film.

 11. Mijn vrouw Carla heeft de trein reis Toulouse – Parijs goed doorstaan, alles veel te snel zegt ze, in hun coupé mocht je niet praten, ieder één zit met een dingetje in zijn hand, in het niets te staren, zeggen geen boe of bah, angstig vind zei, trein vol paranoide mensen.
  ’t is geen wonder zegt zei, dat in Frankrijk elke door God gegeven dag, TWEE_2, Agriculteurs/Boeren zich van het leven beroven, voor dood gewone mensen met problemen is geen plaats meer in deze samenleving, en ook geen respons te verwachten van dit paranoide soort mensen, chemtrail misschien !

 12. In het boek apocalyps uit de bijbel wordt beschreven hoe in de eindtijd alles zal vernietigd worden! Het is nog maar de vraag of de echtheid van dit boek bewezen is! Zie ook hoe toen al de angst werd gepredikt!

  In het engels heet het boek eigenlijk revelations wat staat voor het boven water komen van alle leugens en bedrog! Je kan gewoon niet ontkennen dat het inzicht van de mensen groeit in de wanpraktijken van de overheden en aanverwante organisaties!

  Als ik al iets geleerd heb is het wel dat alle leugens en bedrog gestuurd worden door allerhande overheidsinstanties! En zelf al sla ik hier de bal volledig mis dan nog wordt hiermee aangetoond dat overheden totaal waardeloos zijn in het aanpakken van de problematieken! Want het gaat gewoon van kwaad tot erger! Is dat hun deskundigheid????

  1. Peter.
   Staat in dat zelfde boek ook niet dat de ondergang van de mensheid door zijn eigen intelligentie(of domheid)het is maar net hoe je er naar kijkt zal geschieden?
   Wat betreft overheden maken zij geen deel uit van corrupte systemen?
   Ik vraag me al veel langer af waarom zij hun hoge salarissen krijgen want wat doen zij nu eigenlijk wel zoals het zou moeten?

 13. Het gaat om wat je niet ziet, en niet voelt, maar je wel dood, miniparticule
  de uitstoot uit auto’s, vliegtuigen, daar zijn chemtrailes peanuts bij !
  Wat er in het water zit, en alle residuen op je voedsel, bij voegingen, E nummers, waspoeder wat je huid binnen dringt, en ga maar even door.
  Met TTIP komen daar nog wat andere heerlijkheden bij, en er lekker over blijven schrijven helpt ook niets, groetjes !

 14. Erg vreemd wat ik zag en weet niet wat ik er van moet denken, de orb die meevliegt met de chemtrail vliegtuigen en de maan die van vorm veranderd ? Heb ook al op you tube gezien wolken achter de maan?!
  Glitches in the Sky Matrix – Caught on Camera
  https://www.youtube.com/watch?v=XsXrtSrnW30

  Dit verbaasde me ook? Deze berekening moet toch kloppen want dit is zoals de oude zeelieden de afstand berekende, wie is goed in wiskunde en kan het antwoord geven of dit klopt?

  PROOF: Sun is NOT 93 Mil. Miles Away! -Why Lie?
  https://www.youtube.com/watch?v=3xZV9M1DUjk

 15. Toch heb ik een vraag over de chemtrail,s want hoe ontkomen belangrijke mensen aan de neerslag , gaan die er dan even een dagje tussen uit of krijgen die een tegengif of zijn ze immuun of zijn ze van een ander ras dan de mens en zijn ze er niet vatbaar voor ??????

 16. Geachte,

  Betreft Alluminiom Vergiftiging.
  Mijn vraag;
  Is koken in alluminiom pannen ongezezond?
  Of bv.vlees of gerechten bewaren in alluminium folie?

  Graag een antwoordje met dank bij voorbaat.

  1. Naar onze mening komt een heel groot gedeelte van de Alzeheimer van dit moment, door de enorme ALUMINIUM pannenrage van de jaren 1950/1960…!!

   Donder weg die alu pannen. Hebben wij dit weekend gedaan met aluminium campingpannetjes..!!!

 17. Ik volg het verloop van de chemtrails nu al meer dan een jaar. Gister en vandaag zie ik boven mij een onvoorstelbare beweging van chemtrails. Dit na een periode van storm en regen. Zitten natuurlijk hopeloos omhoog met hun vaatjes vol allerhande lekkernijen om het mensdom, dier en plant op te trakteren. Echt van ’s ochtends vroeg tot op dit moment negentien uur vijftien. Wie zijn toch die knotsgekke kerels in hun vliegende kratten? En dit is heus geen lachfilm!!
  Lekker geldjes verdienen, overuren maken in het weekend. Wie zijn hun broodheren? Dit is toch niet te vatten; alles en iedereen naar de filistijnen helpen. Geen blauw stukje hemel is vandaag de dans ontsprongen; de weermannen zullen het wel weer afdoen met sluierbewolking. Onvoorstelbaar. Een pracht mooie zomerse dag met een rouwrandje………

 18. Ik raad eenieder aan om de twee papers genoemd in dit artikel grondig te lezen om te zien hoe de resultaten en de daarin gebruikte woorden door de schrijver van dit artikel volledig uit hun verband worden gerukt. Zeer onproffesionele selectieve journalistiek.

 19. Harald Kautz Vella heeft zeer goed wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de inhoud van chemtrails: https://youtu.be/HtAQdxowpYA
  Maar de afgelopen tijd heb ik er geen gezien. Het is nu eind september. De wolken zien er momenteel natuurlijk uit hier. Het viel me echt op, de helderheid en de blauwe lucht.
  En de contrails zijn erg kort allemaal. Las laatst ergens dat men gestopt is met de chemtrails, maar dat kan ook weer een coverup zijn …
  http://globalskywatch.com/stories/my-chemtrail-story/chemtrail-information/plumes-change.html#.VgWV5NWqpBc

  Ach, zucht, mijn bullshitmeter slaat best vaak uit bij bovenstaande site, maar wat moet je met al die disinfo die overal geschreven wordt? Welke info kun je tegenwoordig nog vertrouwen? Veel vergelijken en op je eigen intuitie vertrouwen zou ik zeggen.

 20. Chemtrails,

  De strepen in de lucht ontnemen ons geruime tijd het zicht,
  maar niet voor lang meer, want lieve mensen; het wordt licht,
  de duistere plannenmakers hebben hun doel faliekant gemist,
  ook de huidige elite merkt dat ze naast het net hebben gevist.

  Want ondanks hun slinkse methodes breekt de zon door,
  het licht is niet meer te stuiten en dus zingen wij in koor,
  “Let the sunshine in” en wij staan nu open voor de nieuwe tijd,
  die afrekent met het oude en ons naar een betere wereld leidt.

  Wat geweldig dat wij, de huidige bewoners, op deze planeet,
  binnenkort worden opgetild en dan verdwijnt snel alle leed.
  dat werd veroorzaakt door de duisteren en hun kompanen.
  zodra de strepen zijn verdreven, zal het licht een nieuwe weg banen.

  Laat de blik niet afdwalen en kijk regelmatig omhoog naar de lucht,
  blijf vasthouden aan vooruitgang en slaak een heel diepe zucht,
  Wij en moeder aarde hebben gewonnen en gaan samen naar het licht,
  De strepen in de lucht ontnemen ons dan nooit meer het zicht.

  1. Leuk deze positieve mindset, maar die kosmische ontwikkeling kan nog wel een paar 100 jaar duren. Tegen die tijd zijn we allemaal neurologische wrakken. Wake up please!

 21. Kun je hier goed zien straaljagers vlakbij harlingen kust waarna strepenlucht ontstaat en na zeg 3 a 5 uur trekt de lucht dicht en huppa regen.
  Zo zonde van onze prachtige zon.

  Dat allemaal om de nep 2 graden opwarming en het belasting geld wat burgers mogen betalen
  Ja aluminium krijg je alzeimer van zit ook in bodylotuons en shampoos enzovoort
  Pure gif

 22. Ik kijk veel naar de lucht ,en inderdaad er wordt substantie in de lucht geblazen ,over het waarom hebben we het raden ,maar het is zeker niet alleen te doen voor het klimaat : ’s nachts bespeur ik ook chemtrails en dan vermoed ik dat het gaat om een storend net te leggen (aluminium stoort oa. radar). Tegen wie of wat heb ik het raden

 23. ik lees nu het boek GAPS en deze adviseert voor tegen aluminiumverginftiging kiezelzuur in te nemen, dit zit in havermouth en heermoes het meeste, dit onkruid willen we allemaal weghebben, nu zou ik zeggen laat het staan en ga het gebruiken zonder te verwoesten

 24. Opmerkelijk! Mijn vader is overleden aan ALS, hij bleek een aluminium vergiftiging te hebben. Nu begrijp ik uit dit artikel dat hij nog had kunnen leven? Hij heeft nooit mijn kinderen ontmoet. Gaat er wat aan gebeuren of worden wij alleen ingelicht? Pfftthhh

 25. De afwezigheid van bewijs vormt geen bewijs. Ook is er sprake in dit artikel van een uitvergrote minderheid.
  En de reden dat niemand akkoord is gegaan met deze zogenaamde chemtrails procedures is omdat het helemaal niet bestaat.
  Overigens lijkt mij en zodanig grote operatie volledig onpraktisch en simpelweg te duur.
  Een extra sproeier onder iedere vliegtuig motor is onmogelijk geheim te houden en het toevoegen van chemicaliën aan vliegtuigbrandstof heeft ook geen enkele zin aangezien deze stoffen ontleden door de hitte van de motor.

 26. Onderzoek van Herndon prutswerk vol fouten:

  On 2nd September 2015, this paper was retracted due to multiple problems and errors. The retraction notice (webcite) lists three damaging issues:

  The value for average leachate concentration of Aluminum mentioned in Table 1 and used by the author to normalize the data presented in Figures 2, 3, 4 and 5 is incorrect is incorrect [sic]. The author uses 70,000 µg/kg, while the correct value resulting from the un-leached European coal fly ash samples measurements published by Moreno et al. [2]) is 140,000,000 µg/kg. This error invalidates the conclusions of the article.

  In other words, Herndon carried out a vastly inappropriate normalization. In fact, it was off by a factor of 2000 (three orders of magnitude). In comparison, this is like claiming that the mass of a nickel (an American 5 cent coin) is really 10 kilograms instead of 5 grams. Imagine walking around with half a dozen of those coins in your wallet. Not a pleasant experience, to be sure. Since this normalization controls the outcome of the comparisons, it means that the major conclusions of the paper is flawed. This should have been caught by most competent reviewers, but at least the journal retracted it.

  The chemical compositions obtained for rainwater and HEPA air filter dust are only compared to chemical compositions obtained for coal-fly-ash leaching experiments [2]. The author did not attempt to compare his results to chemical compositions of other potential sources. Thus, at this stage, the work is preliminary since it is not clear what the source of these chemicals is.

  The author only compared the environmental samples with the leaching experiments. This is problematic, because it means that no alternative hypotheses was entertained which makes the research superficial and extremely preliminary. This does not justify the strong conclusions made in the paper.

 27. Uhh Mike als jij nu eens verdiept in dit onderwerp.
  Voordat je wat schrijft zou dat erg prettig zijn.
  Dat dit gebeurt is toegegeven aan het Amerikaanse congres, en dus realiteit en geen fabeltje!
  Praten terwijl je ergens geen verstand van hebt staat zo ontzettend dom!! Of je bent een trol die voor de overheid werkt, of gewoon stupids. Kijk eens naar boven in de jaren 70 en 80 bestonden deze zogenaamde condensatie sporen (chemtrails dus) terwijl de brandstof en motoren vrijwel identiek zijn aan toen.
  Nu zie je duidelijk gespoten vakken, wake up.
  We worden vergiftigd!!

  1. Beste Niels,
   Het chemtrail verhaal is alle vele malen ‘debunked’. Jouw genoemde punten zijn hier al eerder de revue gepasseerd. Gewoon even de inhoudelijk goede reacties lezen en je zult overtuigd zijn. Laat je niet gek maken.

 28. Goedemorgen, eindelijk komt het nu dan duidelijk aan het licht. Weet dit al jaren, gelukkig dat er nu aandacht aan wordt geschonken. Als ik in mijn omgeving wilde uitleggen wat er in de lucht gebeurde het is ook zichtbaar zo’n Chemtrail, werd ik aangekeken of ik van een andere planeet afkomstig ben. Ben geen wetenschapper, dus men gelooft je niet! Wanneer wordt men nu eindelijk eens BEWUST….!! Er wordt door overheden en de Wereld top zoveel gedaan waar we geen weet van hebben dank aan Dr. Marvin Herndon. Vriendelijke groet, Lenny

 29. Hoi :),

  Het vervoer ,zowel in de lucht(vliegvacantie’s) als op de weg, is vele jaren terug begonnen met een sterke toename.Dit vervoer heeft ook zijn slijtage,de stoffen hiervan dwarrelen rond en worden door alles wat ademt en vocht nodig heeft opgenomen. Het schijnt dat de slijtage van vliegtuigmotoren een zeer hoge concentratie oa aluminium afstoot.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.