Bewezen: aluminiumvergiftiging door chemtrails..


chemtrails-hopi

x

x

Bewezen: aluminiumvergiftiging door chemtrails..

2015 WantToKnow.nl/.be

x

Nog één van de vele foto's die duidelijk laten zien, dat er speciale spray-openingen onder sommige vliegtuigen zijjn aangebracht.
Één van de vele, vele foto’s die duidelijk laten zien, dat er speciale spray-openingen onder sommige vliegtuigen zijn aangebracht om de giftige spray, die officieel zou dienen voor ‘weer-modificatie’ in de lucht te lozen..

De academische wereld raakt steeds meer geïnteresseerd in geo-engineering, dat je kunt definiëren als het opzettelijk op grote schaal ingrijpen in de natuurlijke systemen op aarde om het klimaat te veranderen. In 2013 werd bekend dat de CIA US$ 630.000 heeft vrijgemaakt voor geo-engineering. Het is waarschijnlijk een afleidingsmanoeuvre om de werkelijke grootte van het bedrag geheim te houden.. !

Er wordt onder meer onderzoek gedaan naar de verspreiding van aerosolen in de stratosfeer om het effect van klimaatverandering tegen te gaan. De Britse overheid financiert bijvoorbeeld een project ‘SPICE’, dat als doel heeft het zonlicht terug te kaatsen.

Maar het krankzinnige van al deze onderzoeken is, dat ze geheim worden gehouden, nauwelijks aandacht krijgen van de de main-stream-media en/of dat er op geen enkele democratische wijze beslissingen over worden genomen..! Daarnaast is de vraag, of deze hele ‘klimaatsturingsmethode’, niet de grootste afleiding is, om een volstrekt andere agenda, die wordt uitgerold, te camoufleren..! Let op het werk van een wetenschapper, die ons wel wat te vertellen heeft op dit terrein.

In de periode tussen juli 2011 en november 2012 werden 73 monsters van regenwater uit Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk geanalyseerd.
In 77% van de monsters werd aluminium aangetroffen.
En deze monsters bleken ook nog eens zeer hoge concentraties barium en strontium te bevatten.

Het is namelijk scheikundige dr. Marvin Herndon, vooral bekend door zijn hypothese over de samenstelling van het binnenste van de aarde, wiens baanbrekend onderzoek ‘Aluminum poisoning of humanity and Earth’s biota by clandestine geoengineering activity: implications for India’, over concentraties aluminium in de lucht en het grondwater in India en Himalaya-gebied, werd gepubliceerd in het tijdschrift ‘Current Science’. (hier het hele rapport in pdf voor download) Zijn hele studie gaat over de aluminiumvergiftiging van de mensheid en de aardse leefsfeer, door de illegale klimaatengineering. Want nogmaals: er is nog NERGENS in de wereld een parlement dat goedkeuring heeft gegeven over deze chemtrail-procedures..!

De bevindingen van Marvin Herndon..
In het rapport levert Herndon ook bewijs dat een van de verspreidde giftige substanties, koolvliegas is. De illegale verspreiding van dit koolvliegas en aluminium is volgens Marvin Herndon een van de grote onderliggende oorzaken van de wijdverspreide toename van neurologische aandoeningen en de wijdverspreide aantasting van de aardse levenssfeer.  Feitelijk hebben we nu keihard bewijs van illegale klimaatengineering die in de afgelopen 15 jaar heeft plaatsgevonden. En let op: het is vooral de laatste twee jaar dat er sprake is van een scherpe escalatie, aldus Herndon.

Dr. J. Marvin Herndon
Dr. J. Marvin Herndon

Door klimaatengineering via tankvliegtuigen ontstaat een niet-natuurlijke, giftige substantie in de atmosfeer waar in combinatie met regenwater aluminium uit vrijkomt. Zo simpel is het en zo evenzo giftig is het.. In zijn onderzoek verwijst dr. Herndon naar publicaties waaruit blijkt dat er zware metalen zoals aluminium, barium en strontium zijn aangetroffen in regenwater en koolvliegas. En niet alleen in het onderzoeksgebied, maar Marvin Herndon deed ook metingen in Europa..!

In de periode tussen juli 2011 en november 2012 werden 73 regenwatermonsters uit Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk geanalyseerd. In 77% van de monsters werd aluminium aangetroffen en daarnaast werden in de monsters zeer hoge concentraties barium en strontium aangetroffen!

Herndon legt haarfijn uit dat de aangetroffen concentraties niet het gevolg zijn van natuurlijke fenomenen, zoals bijvoorbeeld vulkaanuitbarstingen, waarbij ook vliegas vrijkomt. Enkele maanden geleden publiceerde dr. Rose Cairns van de Universiteit van Leeds een onderzoek in het Geophysical Journal getiteld ‘Climates of suspicion: ‘chemtrail’ conspiracy narratives and the international politics of geoengineering’.  Ook zij beschrijft hoe klimaatengineering, de officiële benaming van wat iedere burger simpelweg ‘chemtrails’ noemt, wereldwijd een verwoestende uitwerking heeft op het milieu en de volksgezondheid.

En hoewel er de laatste jaren steeds minder steun voor onderzoek naar weermanipulatie is, wordt er juist steeds vaker gelijk begonnen met operationele projecten..! Of in gewoon Nederlands: ze hebben volledig lak aan de bezorgdheid van burgers. Hoewel overheden, weerdeskundigen volledig in een soort collectieve cognitieve dissonantie gevangen lijken, is het voor de burgers, voor iedereen, TOCH DE ENIGE WEG, hén juist wakker te maken, met dit soort wetenschappelijk onderzoeken EN HUN VERWOESTENDE CONCLUSIES..!

* * *

 

Advertentie

67 thoughts on “Bewezen: aluminiumvergiftiging door chemtrails..

 1. Goedemorgen, eindelijk komt het nu dan duidelijk aan het licht. Weet dit al jaren, gelukkig dat er nu aandacht aan wordt geschonken. Als ik in mijn omgeving wilde uitleggen wat er in de lucht gebeurde het is ook zichtbaar zo’n Chemtrail, werd ik aangekeken of ik van een andere planeet afkomstig ben. Ben geen wetenschapper, dus men gelooft je niet! Wanneer wordt men nu eindelijk eens BEWUST….!! Er wordt door overheden en de Wereld top zoveel gedaan waar we geen weet van hebben dank aan Dr. Marvin Herndon. Vriendelijke groet, Lenny

 2. hoe is het mogelijk dat onze politieke partijen zich nog steeds niet met dit probleem willen bezig houden!!!!!!!!!

 3. Uhh Mike als jij nu eens verdiept in dit onderwerp.
  Voordat je wat schrijft zou dat erg prettig zijn.
  Dat dit gebeurt is toegegeven aan het Amerikaanse congres, en dus realiteit en geen fabeltje!
  Praten terwijl je ergens geen verstand van hebt staat zo ontzettend dom!! Of je bent een trol die voor de overheid werkt, of gewoon stupids. Kijk eens naar boven in de jaren 70 en 80 bestonden deze zogenaamde condensatie sporen (chemtrails dus) terwijl de brandstof en motoren vrijwel identiek zijn aan toen.
  Nu zie je duidelijk gespoten vakken, wake up.
  We worden vergiftigd!!

  1. Beste Niels,
   Het chemtrail verhaal is alle vele malen ‘debunked’. Jouw genoemde punten zijn hier al eerder de revue gepasseerd. Gewoon even de inhoudelijk goede reacties lezen en je zult overtuigd zijn. Laat je niet gek maken.

 4. Onderzoek van Herndon prutswerk vol fouten:

  On 2nd September 2015, this paper was retracted due to multiple problems and errors. The retraction notice (webcite) lists three damaging issues:

  The value for average leachate concentration of Aluminum mentioned in Table 1 and used by the author to normalize the data presented in Figures 2, 3, 4 and 5 is incorrect is incorrect [sic]. The author uses 70,000 µg/kg, while the correct value resulting from the un-leached European coal fly ash samples measurements published by Moreno et al. [2]) is 140,000,000 µg/kg. This error invalidates the conclusions of the article.

  In other words, Herndon carried out a vastly inappropriate normalization. In fact, it was off by a factor of 2000 (three orders of magnitude). In comparison, this is like claiming that the mass of a nickel (an American 5 cent coin) is really 10 kilograms instead of 5 grams. Imagine walking around with half a dozen of those coins in your wallet. Not a pleasant experience, to be sure. Since this normalization controls the outcome of the comparisons, it means that the major conclusions of the paper is flawed. This should have been caught by most competent reviewers, but at least the journal retracted it.

  The chemical compositions obtained for rainwater and HEPA air filter dust are only compared to chemical compositions obtained for coal-fly-ash leaching experiments [2]. The author did not attempt to compare his results to chemical compositions of other potential sources. Thus, at this stage, the work is preliminary since it is not clear what the source of these chemicals is.

  The author only compared the environmental samples with the leaching experiments. This is problematic, because it means that no alternative hypotheses was entertained which makes the research superficial and extremely preliminary. This does not justify the strong conclusions made in the paper.

 5. De afwezigheid van bewijs vormt geen bewijs. Ook is er sprake in dit artikel van een uitvergrote minderheid.
  En de reden dat niemand akkoord is gegaan met deze zogenaamde chemtrails procedures is omdat het helemaal niet bestaat.
  Overigens lijkt mij en zodanig grote operatie volledig onpraktisch en simpelweg te duur.
  Een extra sproeier onder iedere vliegtuig motor is onmogelijk geheim te houden en het toevoegen van chemicaliën aan vliegtuigbrandstof heeft ook geen enkele zin aangezien deze stoffen ontleden door de hitte van de motor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *