Advertentie

Aanbieding VitaJewel op basis van Dr. Emoto


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te doen, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van vaak kleine, ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak.

Het karakter van de aanbiedingen is zodanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service – die we dit jaar fors zullen uitbreiden – van dienst te zijn!

* * *

x

x

‘Water is de spiegel, die ons de mogelijkheid geeft,
datgene te zien, wat wij niet kunnen zien.

Het is een blauwdruk voor onze realiteit, die we kunnen veranderen,
met één enkele, positieve gedachte.

Al wat je daarvoor nodig hebt is vertrouwen; als je er voor open staat.’

* * *

x

Wetenschapper, auteur &
x
‘Doctor of Alternative Medicine’

x

Dr. Masaru Emoto

x
2017 © WantToKnow.nl/.be
X

Dr. Masaru Emoto

De naam Emoto zal je als WantToKnow-lezer ongetwijfeld bekend in de oren klinken. En terecht natuurlijk, want in de jaren ’90 deed deze Dr. Masaru Emoto namelijk revolutionair onderzoek naar waterkristallen, waarbij hij baanbrekend bewijs vond voor de werking van de homeopathisch methode. In zijn onderzoekscentrum in Japan ontdekte Emoto de manier waarop waterkristal-vormen worden beïnvloed door de energie/intentie in/uit de omgeving van het water..!

Dr. Masaru Emoto werd in 1943 geboren in Yokohama, Japan. Na zijn studie in ‘Internationale Relaties’ focuste hij zich op de studie van ‘Alternatieve Medicijnen’, waarop hij in 1992 promoveerde en doctor werd. Tijdens zijn studie was zijn aandacht al uitgegaan naar de rol die water kan spelen, als drager van (helende) informatie. Hij ging aan de slag en verrichtte het ene ná het ándere onderzoek op dit terrein.

Het duurde niet lang, voordat hij toen de wereldwijde eer ontving, voor zijn baanbrekende onderzoek naar de verbinding van water met ons individuele en collectieve bewustzijn. Hij ontdekte dat water de energetische lading aanneemt van frequenties, zoals muziek, woorden en zelfs gedachten..! Daarvoor had hij een prachtige onderzoeksmethode ontwikkeld. Hij bevroor het water dat aan deze specifieke frequenties was blootgesteld en schaafde van dit ijs, een uiterst dun plakje, zodat hij het onder de microscoop kon leggen. Het resultaat was en is nog steeds VERBLUFFEND.. Kijk eens naar deze foto:

Hier twee ‘watersamples’ van dezelfde bron. Het water reageert duidelijk op de verschillende behandelingen. Rechts een waterkristal waarop de energie is uitgeoefend van de woorden: ‘Je maakt me ziek, ik zal je doden’. Terwijl hetzelfde water een volledig ander en prachtig-evenwichtig kristal toont, nadat het werd blootgesteld aan helende ‘Hado’-muziek..!

De magie van ‘water’ onthult..!
De conclusie die uiteindelijk duizenden keren werd bewezen, door de steeds herhaalde experimenten, is dat water een uiterst verfijnde geheugencapaciteit heeft. Water is in staat positieve en negatieve straling op te nemen uit de omgeving, die zich vervolgens weerspiegelen in het ijskristal, wanneer daar een foto van wordt gemaakt. Water dat positieve gedachten had meegekregen, bleek er veel ‘mooier/‘harmonieuzer’ uit te zien, dan het water dat bijvoorbeeld naast een mobiele telefoon had gestaan of water dat uit een vervuilde rivier kwam.

Water uit bronnen en stromen in de bergen bestaat uit prachtige symmetrische kristallijne structuren, terwijl water uit vervuilde of stilstaande waterbronnen misvormde kristallen laat zien. Gedistilleerd water dat eerder is blootgesteld aan klassieke muziek toont ook delicate, symmetrische kristallijne figuren..!  Wanneer de woorden ‘Dank je’ zijn geschreven op een etiket op een fles gedistilleerd water, blijkt de symmetrie van deze bevroren waterkristallen dezelfde vormen aan te nemen als water dat is blootgesteld aan Bach’s ‘Goldberg Variaties’ (Die ook ‘in dank’ werden geschreven..!).

Het ijskristal van Emoto waarin de gedachte is ‘vastgelegd’: ‘Liefde en dankbaarheid’..!

De foto’s van Emoto maken duidelijk dat onze gedachten (positief of negatief) in fysieke objecten om ons heen worden weerspiegeld. Soms, wanneer onze affirmaties of gebeden niet direct tot gewenste resultaten leiden, lijkt het alsof onze affirmaties vergeefse moeite zijn. Door de foto’s van Emoto realiseren we ons echter, dat effecten onzichtbaar kunnen zijn voor het menselijk oog, maar dat ze er wel degelijk zijn! Wanneer we in liefde naar ons lichaam kijken zal het reageren. Wanneer we liefde en dankbaarheid betonen aan de aarde, zal het levende wezen ‘Aarde’ reageren. Wat je erin stopt, krijg je weer terug..!

Het werk van Dr. Emoto is inmiddels eenvoudig in verband te brengen met ander wetenschappelijk onderzoek naar ‘Gelijktrilling’ en ‘Homeopathie’. Denk hierbij ook aan de decennia-lange studie van het ‘Morfische veld’ door professor Rupert Sheldrake en de ‘Synchroniciteit’ van Carl Jung (waarover je HIER op de site meer kunt lezen).

Het mag dus duidelijk zijn..
Het onderzoek van Dr. Emoto gigantische inzicht geeft in de holistische samenhang der dingen. Een wijsheid die ons kan helpen om harmonisch om te gaan met de wereld, met anderen én… Met onszelf.

* * *

x

x

Vandaar deze ‘Vitajuwel’- aanbieding

x
(slechts geldig t/m a.s. dinsdag 16 Mei)
X

In één woord een ‘juweel’.. Wij vonden deze Vitajuwels voor je: krachtige glazen staven die met de hand zijn geblazen uit loodvrij glas. In een hol reservoir onder in de staaf, worden specifieke (combinaties van) edelstenen geplaatst, waardoor het betrekkelijk eenvoudig is, drinkwater een specifieke lading te ‘geven’.  Onze buitenlandse leverancier maakt deze prachtige ‘juwelen’ in verschillende uitvoeringen. Elk juweel wordt door hem gevuld met een speciaal samengestelde mengeling van krachtige edelstenen. Zo is het dat elk vitaliserend waterjuweel afgesteld en gefocust is op de energie die jij wenst!

De vitajewels zijn 34 cm lang en hol van uiteinde tot uiteinde zodat het water binnenin vrij kan stromen, maar toch niet uit de glazen staaf kan. Wij kunnen je op deze unieke producten een korting geven en vermelden deze hieronder bij elk product. Dit zijn die unieke Vitajuwel’s die wij voor je selecteerden:

 

       1. Welness                              2. Harmony                             3. Adam’s Ale

 1. Het ‘Welness’ Vitajuwel is gevuld met Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal; een mengsel dat al honderden jaren wordt gebruikt om voor haar balancerende werking. Amethist staat bekend als een steen die helderheid brengt, terwijl rozenkwarts rust geeft. Het bergkristal ondersteund in deze mengvorm de stenen om zich heen.
  Prijs: € 49,95- (€ 10.- actiekorting)
  x
 2. ‘Harmony’ is volledig gevuld met helder Rozenkwarts, wat sterk op het hart-chakra werkt.  Het opent het hart en trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan. Ook werkt rozenkwarts kalmerend bij verdriet van bijvoorbeeld trauma’s.
  Prijs: € 64,95  (€ 10.- actiekorting)
  X
 3. Wat de mens in den beginnen dronk is ‘Adam’s Ale’. Waar wij in Nederland ‘gemeentepils’ noemen, als benaming voor ‘water-uit-de-kraan’, daar spreken Engelsen over ‘Adam’s Ale’, of  ‘Het bier van Adam’. En dat is niet alleen geestig bedoeld! Het mengsel van Sodaliet en Bergkristal in dit Vitajuwel wordt het liefst gebruikt door ‘waterkenners’ om gewoon kraanwater een frisse en oorspronkelijke smaak te geven. Je voelt het én je proeft het effect!
  Prijs: € 64,95 (€ 10.- actiekorting)
  X

            4. Passion                        5. Vision                                  6. Diamond
  x

 4. Het Vitajuwel ‘Passion’ bevat een mengsel van prachtige oranje Carneool (De Levenssteen) en Haliet (Het Koningszout). Carneool werd al in de 12e eeuw dankbaar gebruikt vanwege haar helende en (seksueel) activerende werking. De steen gaat uiterst goed samen met Haliet, wat al sinds de middeleeuwen wordt gebruikt om haar stabiliserende en enerverende eigenschappen.
  Prijs: € 72,95 (€ 15 actiekorting)
  x
 5. ‘Vision’ wordt gevuld met het diep zwarte Shungiet en zuiver Bergkristal. Shungiet wordt gevonden in Rusland, waar Tsaar Peter de Grote het al in de 17e eeuw liet gebruiken om water te reinigen. Shungiet wordt tegenwoordig ook graag gebruikt om elektromagnetische straling (EMS) tegen te gaan en helpt je daarmee ook helder te blijven en de vermoeidheidsverschijnselen van EMS tegen te gaan.
  Prijs: € 119,95- (€ 20 actiekorting)
  x
 6. Van alle edelstenen die wij hier op aarde kennen is ‘Diamant’ het meest zuiver. Diamant is een bijzonder krachtige steen die instaat is je te verbinden met de hogere ‘Bron’-energie, of het ‘Goddelijke’. Áls je daar klaar voor bent natuurlijk… Ook kan de steen werken als een lens naar binnen en je inzichten aanreiken uit de diepere lagen van je bewustzijn. De combinatie van Diamantfragmenten en zuiver Bergkristal maakt dit zeer speciale Vitajuwel een energetische steun waar je ‘u’ tegen zegt. Met recht een KroonJuweel.
  Prijs: € 219,95 (€ 30 actiekorting)

 

7. De ‘Era’ Juweelkaraf

Deze prachtig gevormde karaf is speciaal ontworpen om te worden gebruikt met een Vitajuwel. Deze ‘Era’ -zoals zijn naam is- wordt geleverd met een dop die een Vitajuwel stevig stil laat hangen in het midden van de buik van de karaf. Hierdoor hangt de Vitajuwel volledig vrij in het drinkwater. Deze karaf kan worden gewassen in de vaatwasser en heeft een inhoud van 1,3 liter. En ja, dan kun je niet alleen water opladen, maar daarmee is de karaf ook zeer geschikt om bijvoorbeeld wijn en andere dranken op te laden en te serveren…!
Prijs: € 39,95 (€ 10 actiekorting)

x

Prijzen en Productcodes:

x

x

Hoe te bestellen:

Vul hieronder al je persoonlijke gegevens in en meldt bij ‘mededelingen’
de codes van de artikelen die je wilt ontvangen.
x

Bestel vóór de sluitingsdatum:
x
dinsdag 16 Mei,


Dan kunnen wij bij onze producent bestellen en je bestelling leveren.
x

Vul dus én de onderstaande bon in én maak tegelijk het totaalbedrag van je bestelling over.
x
Voeg
voor aangetekende porti/handlingkosten, nog wel € 14,50 toe bij de betaling!
(Ook buiten Nederland)

NL35INGB0004313174

van

Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede.


En vergeet niet bij je bestelling ook nog eens duidelijk de artikelen te vermelden.
(en je naam, wanneer de naam op de rekening afwijkt van de bestelbon)

* * *

Woon je in België of elders in Europa?

Maak dan het verschuldigde bedrag en de verzendkostenbijdrage over op deze rekening:

IBAN:   NL35INGB0004313174
en de Bic code is:   INGBNL2A


Advertentie