Advertentie

Op verzoek verlengd! Positief het nieuwe jaar in! Krachtige sieraden van edelsteen


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x

Alsjeblieft, onze:

‘Kanjers van edelsteenhangers’-aanbieding

(geldig t/m donderdag 21 december)
(geldig t/m donderdag 4 januari!!)
X

Fascinerend, dat de verschillende aardse (edel-)steensoorten elk een eigen effect hebben op de planten, dieren en mensen die met ze in aanraking komen. Vele mensen kunnen de energie ook (aan)voelen, en het is een van oudsher bekende heling, om met kristallen kwalen en klachten te verhelpen.. De krachtigste kristallen, met name bergkristal, blijken een bewustzijnsvorm in zich dragen, die niet alleen liefdevol dienstbaar is, als krachtige genezer/heler, maar die ook voor bekrachtiging van intenties kan zorgen. Het mineralenrijk vormt een levensfundament voor het planten- en dierenrijk. Maar vooral ook voor de mens! Andersom gezegd: het mineralenrijk komt pas tot levens-uitdrukking als het zich ’ten dienste stelt aan’. Vooral aan de planten-, het dieren- en het mensenrijk, die erboven zijn gesteld. En ja, dat wij ze ‘edelstenen’ noemen, zegt natuurlijk ook genoeg..

Je weet waarschijnlijk dat kristallen van mineralen van oudsher gebruikt worden in de radio-technologie. En wat daarbij opvalt is dat kristalontvangers geen energie nodig hebben om signalen te ontvangen. De oorspronkelijk ‘ouderwetse’ radio-kristal-ontvanger (HIER) is feitelijk de voorloper van de nog steeds volop gebruikte kristallen in de computertechnologie. Maar wist je ook, dat onze hersenen een soort kristalontvangers zijn, waarbij er miljoenen kristalfragmentjes in onze hersenen als ontvanger/zender dienst (kunnen) doen..!? Daarbij speelt onze pijnappelklier een sleutelrol, doordat deze ons verbindt met het kosmische ‘Zijn’.

Al sinds de oudheid dragen gevoelige mensen met een spirituele vaak persoonlijke amuletten. Deze amuletten of talismans helpen de dragers om negatieve energieën op afstand te houden, terwijl ze positieve krachten aantrekken. Het is dan ook niet gek dat de makers van deze fijne voorwerpen goed op de hoogte waren van de werking van de verschillende materialen waaruit ze de amuletten maakte.

Zo staat stichtiet ruim bekend als een steen die helpt bij emotionele openhartigheid en trekt smaragd-beril vrede en harmonie aan. Het leek ons daarom geen gek idee om, in deze gekke tijden, opzoek te gaan naar mooie én vooral krachtige Amuletten die je een energetisch steuntje in de rug kunnen geven. Hieronder vind je de exemplaren die we voor je vonden! Een amulet moet je natuurlijk direct om kunnen hangen. Daarom ontvang je bij elk sieraad twee halssnoeren van echt leer (chique zwart en natuur bruin), zodat je meteen van de werking van deze amuletten kan genieten!

Daarom zijn wij zo dol op kristallen en edelstenen, dus bieden we ze met liefde aan!
Ook deze keer vonden we bijzondere stenen. Vormgegeven als hanger, is elke hanger daarmee ook uniek, omdat deze hangers zijn gemaakt met respect voor de steen. Dat wilt zeggen dat de stenen niet tot de zelfde vorm worden geslepen, maar dat de steen zelf de vorm bepaald. De stenen worden alleen ‘gezet’ in een zilveren ‘lijstje’ waarvan de achterkant bewust open wordt gelaten. Zo kan de steen, via de huid, contact met je maken terwijl je hem draagt! Mooi toch? Wij leveren elke steen tevens met twee leren veters: natuur bruin en lak zwart.

Dit zijn de kristal-hangers/steensoorten:

UITVERKOCHT! 1. ‘Druppel’ van Rhodoniet ingezet in Zilver
Rhodoniet staat bekend als de steen van de overgave. In de edelstenentherapie wordt de steen vaak ingezet als een soort ‘EHBO’-steen, die de drager ervan, vooral goed helpt om zich over shock en trauma heen te zetten. Experts zeggen dan ook dat Rhodoniet zich in het bijzonder richt op het losmaken van té vaste/vastgezette energieën. Het is ook opvallend dat zowel de Egyptenaren als de Russische tsaren het Rhodoniet erg graag gebruikten in ceremoniële context.

Dit sieraad (ong. 3,5 cm) bevat een gepolijst ‘dubbeleindige’ exemplaar (twee punten), ingezet in zuiver zilver (925) en wordt geleverd met een bruin én zwart lederen veter.
(Het sieraad is gemaakt van natuurlijk materiaal en is dus onderling verschillend.)

Prijs: € 49,-

x

2. Titanium Amethist Kwarts
Deze kwartssoort ontstaat wanneer een kwartssoort (Amethist uit Uruguay in dit geval) in aanraking komt met een bijzonder fijn titanium, waardoor de mineraalstructuur deze titanium-deeltjes opneemt en er een prachtige regenboogglans ontstaat. Een letterlijk schitterend sieraad is het resultaat, met mult-facetten, die het licht weerkaatsen.

Volgens experts staat deze schitterende regenboogglans, die omhoog komt vanuit de diepte van het zwarte mineraal, voor een vrolijke en ontspannen houding, vanuit de rust die de mens aan de basis bij zich draagt.

Dit sieraad bevat een stuk ruwe geöde van ong 3 cm, ingezet op een haakje zuiver zilver (925) en wordt geleverd met een bruin én zwart lederen veter. (Het sieraad zijn onderling verschilelnd, want ze zijn gemaakt van natuurlijk materiaal)

Prijs: € 24,-

x

3. ‘Vrije vorm’ amulet van Onyx in natuurlijke vorm
De ‘vrije vorm’ van dit Amulet is niet alleen mooi, maar betekent dat er bij het slijpen van de steen wordt gewerkt met de natuurlijke potentie die in de ruwe steen besloten zit. Zo hoeft de steen zich niet te passen binnen een voorbedachte vorm en behoud deze zijn vrije vorm.. Het amulet heeft de afmeting van 4,5 x 5 cm, is in de breedte (bij de stippellijntjes hiernaast) voorzien van een boorgaatje van 2,5 mm en komt met twee leren halskoorden (natuur bruin en diep zwart).

Elke onyxhanger wordt door ons standaard geleverd in een zacht bewaarzakje, met een chique lak-zwart halssnoer en een stoer natuur-bruin halssnoer.

 

Prijs: € 22,-

 

x

4. ‘Vrije Vorm’ Amulet van Serafiniet ingelegd in Rhodium-Zilver
Met haar bijzondere glanzende structuur van mineraal ‘veren’, maakt Serafiniet een elegante en edele indruk. De steen met de ‘engelenvleugels’ is een van de belangrijkste helende stenen van deze laatmodenre tijd, omdat de steen helpt bij het openen van het hartchakra, het vinden van hogere spirituele realiteiten en – hoe kan het eigenlijk anders – het contact met maken met je beschermengel.

Het gewelfde serafiniet heeft een mat oppervlak – een interessant contrast met de lichtgevende zilveren rand van de zetting. De serafiniet hanger is incl. oogje ca. 4,8cm hoog, binnendiameter van het oogje ca. 3mm. Het oogje en de zetting van de serafiniet aan de achterkant zijn gemaakt van gerhodineerd sterling zilver 925. Elke hanger wordt door ons standaard geleverd in een zacht bewaarzakje, met een chique lak-zwart halssnoer en een stoer natuur-bruin halssnoer.

Prijs: € 32,-

 

5. Amulet van Groen Ocelot Jaspis, ingelegd in Platina-Zilver
Een prachtige nieuwe vondst uit Java, Indonesië: groene ocelot jaspis! Jaspis is een aardende en beschermende steen; hij maakt je strijdlustig, geeft je daadkracht en helpt je om ergens voor de volle 100% voor te gaan. Hij helpt je om je doelen waar te maken, bevordert snel en organisatorisch denken en stimuleert de fantasie. Ocelot jaspis is een goede steen tegen depressie en angsten. Hij bevrijdt je van negatieve gedachten, heft blokkades op en laat de energie weer goed doorstromen.

De prachtig gedessineerde cabochon van ocelot jaspis meet 55 x 30 mm en is ovaal geslepen. De zetting is gemaakt van hoogglans platina gecoat zilver 925, het oogje heeft een binnendiameter van 6 mm en is ook gemaakt van platina gecoat zilver 925. Elke groene jaspis is uniek in zijn patroon; de foto toont slechts één mogelijk patroon. Steengewicht ocelot jaspis 47ct, zilvergewicht 2,8g. Elke hanger wordt door ons standaard geleverd in een zacht bewaarzakje, met een chique lak-zwart halssnoer en een stoer natuur-bruin halssnoer.

Prijs: € 39

6. Amulet van Ammonieten, ingelegd in Rhodium-Zilver
Ammoniet is eigenlijk een zeer fraai steenfossiel. Voordat het versteende, was de Ammoniet een schelp waar een inktvis in leefde. De fossielen hebben anno nu (na 410 miljoen jaar) een sterke spirituele werking gekregen. Wie wat bewaart, heeft wat. De krachtige schelp verenigt mannelijke en vrouwelijke energie, geeft helderheid, haalt de oerkern van zijn en liefde omhoog en activeert persoonlijke kracht. Het fossiel gesteente is vernoemd naar de Egyptische god Amon, de oer- en scheppingsgod.

In deze design hanger van gerhodineerd zilver zijn twee ammonieten boven elkaar in een frame gezet. Afmetingen van de ammonieten (gevonden in Madagaskar) in de fossielen hanger: bovenste ammoniet ca.16 x 20mm, onderste ammoniet ca. 13 x 16mm. Afmetingen: 5,3 x 1,8cm; binnendiameter van het oogje 5mm. Steengewicht ammonieten ongeveer 11ct. Gewicht zilver: 4,2 g. Elke hanger wordt door ons standaard geleverd in een zacht bewaarzakje, met een chique lak-zwart halssnoer en een stoer natuur-bruin halssnoer.

Prijs: € 65,-
(Slechts 3 stuks beschikbaar!)

 

7. & 8. Amulet van Larimar-Cabochon ingezet in Goud- of Platinum-Zilver
Larimar is een steen die in de loop van de wereldgeschiedenis altijd felbegeerd is geweest om haar unieke schoonheid en spirituele kracht, die volgens kenners die van Diamant evenaart. De edelsteen wordt enkel gevonden in de Dominicaanse republiek en is pas door de Westerse civilisatie ontdekt in 1916 door priester Miguel Domingo Fuertes Loren hiervoor werd de steen al eeuwen gebruikt door inheemse indianen. Larimar bevordert innerlijke vrijheid.

Het kristal zorgt dat de eigen zelf zijn weg naar buiten vindt. De steen helpt om het leven weer in eigen handen te krijgen. Stimuleert persoonlijke groei en heeft een krachtige spirituele band waardoor de steen uitermate geschikt is voor alle lichtwerkers. De Dominicaanse steen bevordert diepe meditatie en helpt contact maken met gidsen en engelen. Larimar wordt ook wel Atlantis- of Dolfijnensteen genoemd.

De ronde larimarcabochon heeft een viervoudig gedraaid spiraaloog. Grootte van de larimar cabochon 20mm, gewicht 16ct. De larimar is gezet in een frame van verguld- of geplatineerd Sterling Zilver. Zilvergewicht 3,2g. Afmetingen: 3,1 x 2,4cm. Elke hanger wordt door ons standaard geleverd in een zacht bewaarzakje, met een chique lakzwart halssnoer en een stoer natuurbruin halssnoer.

(Zeer beperkt beschikbaar!)

7. Larimar Amulet Platinum: € 62,-

8. Larimar Amulet Goud: 

 

En exclusief in deze aanbieding:


9. Handvervaardigd Marquise-Amulet van Serafiniet, Topaas en Toermalijn ingelegd Zilver

Niet alleen een blikvangende schoonheid, met haar contrast tussen donkergroen serafiniet en facet geslepen topaas, maar ook een energetische krachtpatser! Met haar bijzondere glanzende structuur van mineraal ‘veren’, maakt

  • Serafiniet een elegante en edele indruk. De steen met de ‘engelenvleugels’ is een van de belangrijkste helende stenen van deze laat moderne tijd, omdat de steen helpt bij het openen van het hartchakra, het vinden van hogere spirituele realiteiten en – hoe kan het eigenlijk anders – het contact met maken met je beschermengel.
  • Topaas heeft alle karaktereigenschappen van het Aquariustijdperk in zich. Het wekt vertrouwen in het universum en bevordert een staat van pure vreugde. Niet langer opboksen tegen alle angsten en het eeuwige moeten maar gewoon ‘zijn’. De vrolijke steen brengt vreugde, edelmoedigheid, empathie, liefde, voorspoed, genezing en een oneindige stroom aan energie.
  • Toermalijn staat bekend als een beschermende en reinigende steen. Het zuivert zware energie om in lichte fijne energie. Het aardt je op jouw spiritueel pad, terwijl er een beschermend schild om je heen wordt gevormd. Vroeger werd deze steen vaak gebruikt als bescherm middel door de sjamanen voornamelijk tijdens rituelen. Toermalijn reinigt je aura van alle onzuiverheden. Het verwijdert obstakels in je leven die voorheen leken vast te staan. Het geeft je de makkelijkste manier aan om problemen in je leven op te lossen. Het brengt je chakra’s in balans en verbind ze onderling met elkaar.

Design hanger gemaakt van gerhodineerd zilver 925 met ovale serafiniet cabochon (42 x 20mm) en facet geslepen marquise geslepen topaas (7 x 4mm); alle stenen in bezel zetting! Landen van oorsprong: Serafiniet Rusland, Topaas Brazilië, Toermalijn Pakistan. Grootte van de hanger 4,5 x 4,3 cm, binnendiameter van de ophanging 6 mm. Gewicht stenen: serafiniet: 61ct, topaas 1,5ct, toermalijn 1,10ct. Gewicht zilver: 7,5 g Elke hanger wordt door ons standaard geleverd in een zacht bewaarzakje, met een chique lak zwart halssnoer en een stoer natuur bruin halssnoer.

Prijs: € 129,-
(Slechts 4 stuks beschikbaar!)

* * *

“Ja, ik wil graag deze

prachtige edelsteen Amulet-hangers ontvangen!”

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum van donderdag 21 december a.s.
donderdag 4 januari a.s.

* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-

Woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.
x
Let op!
Levering in de eerste weken van januari 2024!

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *

Mooie, bekrachtigende edelsteenhangers: Positieve energie!x
x

 

 

 

 

 

 

Totaal: € -